Dodaj do ulubionych

______________________________dorzynać czy dożynać

10.12.10, 16:10
Clémentine Portier-Kaltenbach pt
"Wielkie zera historii Francji"
(Grands Zhéros de l’histoire de France

__________KTOŚ NAPISZE TAKĄ O POLSCE?______________

dorżnąć, wyżąć, wyżynać, wygnać, dorzynać, dożynać
forum.gazeta.pl/forum/w,13,119722127,119723031,_fizjognomisci_ejze_a_IQ_juz_nie_wazne_.html?wv.x=2

Cytatgumis_a napisał(a):

> hahaha ludzie ! to jest forum i zyjemy w wolnym kraju ! bede
> mowi co chce i nikt mi tego nie zabronie!

Owszem. Nikt Ci zabronic nie moze. Ale zwaz na dwie rzeczy.
Po pierwsze: za slowa trzeba brac odpowiedzialnosc.
Po drugie: zastanow sie nad slowami Stefana Batorego, po koronacji na Krola Jegomosci: Tak strzezcie wolnosci waszej, by sie w swawole nie wrodzila.
Ot. Rzeklem
No offence.

"Communism was a creation of atheistic Jews, beyond a shadow of a doubt...The first law passe in the Soviet Union was a law against 'anti-semitism' punishable by death.

The Bolsheviks planned to build a huge statue of Judas Iscariot in Red Square, but decided against being so obvious in their propaganda."

www.polishforums.com/history-poland-34/soviet-story-39736/2/
Kmunizm był kreacją ataistycznych Żydów, bez cienia watpliwosci! Jako pierwsze prawo
przeciwko "antysemityzmowi" przeszła w Soviet Union kara śmierci.Planowali nawet postawić
olbrzymi posąg Judasz Iskarioty gdyby nie była to zbytnia dosłowność tej ich propagandy.
-----------
Człowiek w lustrze

Bo nie ze zdaniem ojca, matki czy żony
Każdy z nas musi się liczyć;
Tym, którego werdykt ma największe znaczenie,
Jest człowiek patrzący z lustra.

Jemu jednemu masz się podobać, na innych nie zwracaj uwagi,
Bo tylko on będzie z Toba do samego końca.
Wiedz, że zdałeś najbardziej niebezpieczny
i najtrudniejszy egzamin,
Jeśli człowiek z lustra jest twoim przyjacielem.
Tymczasem na Ulissesa wspomniawszy, fortelów zażyć wypadnie i nieraz koloryzować, co mi i niełatwo, bom przez całe życie prawdę nad wszelkie specjały przekładał i rad się nią pasłem. Wszelako dla Michała i dla hajduczka i to na sobie przeniosę, bo oboje czyste złoto
i.wp.pl/a/f/jpeg/25848/anna_komorowska_pap_180.jpeg
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,oid,26722544,title,Rodzinna-historia-pierwszej-damy-w-aktach-IPN,wid,12924134,opinie.html
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,oid,26728754,title,Rodzinna-historia-pierwszej-damy-w-aktach-IPN,wid,12924134,opinie.html?ticaid=1b650&_ticrsn=3
"a może Jasny Gwincie, niedouczony nie wiesz, że premier ledwo wyzwolonego kraju nie powinien popijać wódeczki z agentem niedawnego okupanta? tak jakby niedawna kariera aparatczyka w partii komunistycznej nie była sama w sobie kompromitująca?

i że w normalnym kraju dostaje się za takie ciągoty solidnie zasłużonego kopa w polityczne majtki?

skoro za usunięcie wódeczkowego kompana ruskich kapusiów (co do którego lojalności państwowej panowała konfuzja) zasługuje na kulę w głowę,
to na jaką karę zasługuije tow. Jaruzelski ruski janczar, dziesiątki lat wysługujący się Sowietom na szkodę własnego narodu, tropiący AKowców, przeprowadzający czystki antysemickie w armii, mordujący robotników i najeżdżający z Sowietami Czechosłowację?

a za to wszystko wypinający na Kremlu pierś po ruskie medale?

zdaje się, że zwykły zwis targowicki nie wystarcza… pozostaje łamanie kołem.

P.S. rzeczywiście charakterystyka działaczy lewicy dokonana przez tego męża stanu po pijaku sprawia duże wrażenie"
passent.blog.polityka.pl/?p=776
Użytkownik "Stefan Sokolowski"
napisał w wiadomości
news:m163zfzs8p.fsf@chronos.ipipan.gda.pl...
> A co z pranymi portkami? Wygląda na to, że ,,wyżąć'' w sensie
> wyżymania wyżęło ,,wyżąć'' w sensie wyżynania z jego prawowitej
> ojcowizny.

A mnie wygląda, że jedno i drugie było w sensie wyżymania.
Bo i wodę z wypranych portek, i nieprzyjaciela z granic
się wyżyma. Nabieram podejrzeń, że to ten sam czasownik.

Wyżynanie (przez ż) to może być pól sierpami, przez żeńców.
A wyrzynanie (przez rz) można zaaplikować nieprzyjaciołom,
którzy nie chcą się dać wyżąć z granic.

> Naprawim przeszłe krzywdy! Szable w dłoń, panowie!

Najpierw strzemiennego! I jeszcze.... i na czwartą końską nóżkę!
A teraz - na ramię koń!
Pozdrawiam, L.
Obserwuj wątek
    • rycho7 wciskanie urojen w sumienie 10.12.10, 19:00
      hasz0 napisał:

> Jeśli człowiek z lustra jest twoim przyjacielem.

Cos musi Cie mocno gryzc. Masz traume i ja rozpryskujesz jak granat w szambo(net).

Ja Ci od lat przypominam, ze ja z soba nie mam problemow. Akceptuje i swoje zalety i wady. Nie mam zludzen. Jest rzecza ludzka sie mylic. Powtarzam Jezusowa przypowiesc "Niech pierszy rzuci kamieniem ...". Staram sie dokonalic. W Waszym urojeniu "my szatany" doskonale sie oczywiscie w czynieniu zla. Poza Waszymi urojeniami ciesze sie swoja integralnoscia.

Ty zdecydowanie chcesz robic za zjawe w moim lustrze. Dlatego konieczne jest chronienie tozsamosci przed Twoimi dewiacjami.

Ja dotychczas dobrze ocenialem Stan Wojenny. Obecnie zmienilm zdanie. Uwazam, ze niesluszne bylo zadbanie aby nie poleglo 10 milionow ofiar wojny domowej. W wyniku Waszego jatrzenia redukcja obejmie minimum 30 milionow polaczkow. Chcesz to masz.

Ty masz zasadnicze problemy z rozumieniem tego co slowosraczysz.
      • hasz0 _____Test pokazuje mi, że zwyczajnie klamiesz 10.12.10, 19:11
        Dlaczego wybrałeś ten fragment? Jako nożyce w szufladce stołu?
        • hasz0 _____Test pokazuje mi jak b. się mylisz_____ 10.12.10, 19:17

• rycho7 Re: _____Test pokazuje mi jak b. się mylisz_____ 10.12.10, 20:23
            hasz0 napisał:

>

Napisz cokolwiek do rzeczy i ad rem.

Nie popelnia bledow ten kto nic nie robi. Ty nie masz czasu na nic poza szambonetem. W szambonecie pokazujesz srednia sataystyczna. Bez zaworu bezpieczenstwa w syfonie.
        • rycho7 Re: _____Test pokazuje mi, że zwyczajnie klamiesz 10.12.10, 20:19
          hasz0 napisał:

> Dlaczego wybrałeś ten fragment? Jako nożyce w szufladce stołu?

Wyjasnilem to w watku "haszysta jest nagi". Tam przestraszyles sie "ad rem" kwestii szantazu emocjonalnego. Uciekles z podkulonym ogonem.

Brniesz w szkodliwej dla narodu tradycji "tylko swinie siedza w kinie" 1939-1945 oraz bojkotu komediantow 1981-1985. Zgoda buduje, niezgoda rujnuje. Utopmy polaczkolandie w blotach Smolenska.

W tytule pokazales swoj poglad. Na dowody jak zwykle Cie nie stac.
          • hasz0 _________co wyjasniłeś w jakim watku? 10.12.10, 22:59
            1)
            ......po co mataczysz?
            • rycho7 Re: _________co wyjasniłeś w jakim watku? 10.12.10, 23:41
              hasz0 napisał:

> 1)
              > ......po co mataczysz?

forum.gazeta.pl/forum/w,13,119655084,119655084,haszysta_jest_nagi.html
              Robie to po to aby niezmiennie pokazywac Twoje klamstwa.

2)
              ############_ZGODA___?_____u Was jest jakas ZGODA?____________
              ________zgoda na CO?>>........zgoda na kłamstwa, zgoda na zamiatanie afer

Wstydze sie mojej zgody na cokolwiek aby tylko nie rzadzili haszysci. Jeden Adolf Hycler (Alikow) wystarczy. Nie podejmuje sie Ci tego wyjasnic. Ty nie chcesz sluchac i rozumiec.
              • hasz0 Re: _________co wyjasniłeś w jakim watku? 10.12.10, 23:51

a jednak spróbuj!

...........podrzuce GW
                forum.gazeta.pl/forum/w,13,119614111,119743744,_sugeruja_wiecej_w_GW_.html?wv.x=2
                • rycho7 skup sie, ad rem 11.12.10, 09:20
                  hasz0 napisał:

> a jednak spróbuj!

Co mam sprobowac?

Skakac za gonitwa Twoich "mysli"?

Twoja slowosraczka wiernie odtwarza wiry w pustce Twojego czerepa. Ekscytujesz sie bezmyslnie i szantazujesz emocjonalnie otoczenie, ze nie malpuje Twoich orgazmowan. Linkujesz do linkow nie wyjasniajac intencji Twoich urojen.
                  • hasz0 Re: skup sie, ad rem 11.12.10, 10:23
                    forum.gazeta.pl/forum/w,13,119734605,119748609,_PR0100_wytlumacz_mi_dokladnie.html?wv.x=2
                    • hasz0 ____________________________Korekta KL nie odbiła! 11.12.10, 10:25
                      dam Ctr-v na wszelki wypadek
                      GWIDON LANGER
                    • rycho7 nosil wilk raz kilka, ... 11.12.10, 13:23
                      hasz0 napisał:

> Moja intencją jest PO-ruszenie Waszym IQ

Przej.bales swoje piec minut. Niczego nie poruszysz, nie gustuje w Twoim IQ do masazu prostaty.

Pomysl, ze mialbym sie orgazmowac Enigma w szabmonecie, jest niedorzeczny. Wiem na ten temat dosc. Mam nawyk pozostawiania mej wiedzy dla mnie. Twoj szantaz emocjonalny mnie nie ruszy, bo jest nieprzyzwoity, niemoralny, odrazajacy.

Tylko swinie choduja w Sonnschau. Bojkot osracyzmem.
                      • hasz0 ________________test Hasza dla R7 i Scana 11.12.10, 13:32

• rycho7 Re: ________________test Hasza dla R7 i Scana 11.12.10, 19:32
                          hasz0 napisał:

> Czy wierzycie i UFACIE sobie nawzajem

1. Testy Hasza sa forma obrazania. Obnazaja haszystowski brak socjalizacji i umiejetnosci wyciagania wnioskow z komunikacji. Testy sa zbedne.

2. Moj stosunek do Scana mozna wywnioskowac z naszych postow. Stosunek jest zmienny, nawet bardzo.

3. Scan miewa posty z blyskiem erudyty. Nie musze w nie wierzyc. Wystarczy, ze nie odczuwam potrzeby weryfikacji.

4. Ufam mu bardzo, odmawiajac rozaniec do niego.
                          • hasz0 _____________Apartheid mlodych Polaków 11.12.10, 19:43

bądź SZCZERY ...choćby tylko wobec siebie

DLACZEGO TAK SIEBIE NIE OCENIŁEŚ imputując postronnym swoje obsesje wobec mej rodziny
                            .......nie jetes szczęśliwy na Obczyźnie?.Odreagowujesz?
                            http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,oid,26819663,opage,2,sort,1,title,Kaczynski-nie-doszloby-do-katastrofy-smolenskiej-gdyby,wid,12939005,opinie.htmlwiadomosci.wp.pl/kat,1342,oid,26819663,opage,2,sort,1,title,Kaczynski-nie-doszloby-do-katastrofy-smolenskiej-gdyby,wid,12939005,opinie.html
                            _____________________________________________________________________
                            " Testy Hasza sa forma obrazania. Obnazaja haszystowski brak socjalizacji i umiejetnosci wyciagania wnioskow z komunikacji. Testy sa zbedne"
                            • rycho7 Re: _____________Apartheid mlodych Polaków 11.12.10, 21:23
                              hasz0 napisał:

> imputując postronnym swoje obsesje wobec mej rodziny

Twoja rodzina mi zwisa i powiewa. Nasmiewam sie z Twojej glupkowatosci. Na Twoje zyczenie z 7500 lat Twojej rodziny. Przy czym akurat Tobie nie wierze i nie mam zaufania aby to cokolwiek mialo do czynienia z 7500 lat Twojej rodziny. Twoj to jest dziadek w SS na wiezyczce strazniczej polskiego obozu koncentracyjnego. No bo patriotycznie byl ci on Prawdziwie Wolny Polski z Sodalicji Sodomistow.

1. Stosujesz metody Kalego. To samo dostajesz zwrotnie.

2. Piszesz "herbowe" androny. Oddaje Ci kopy w d.pe dowodzac, ze to androny. Chcesz to masz. Nie zadalbym sobie sam trudu wymyslania tozsamosci Hasza.

Brak Ci wychowania na podworku. U Wasz to niemozliwe bo u Wasz wychodzi sie na pole.
                        • rycho7 degustibus est non disputandum 11.12.10, 19:43
                          hasz0 napisał:

> przeczytaniu naprzeminnie wzajemnie przez Was pisanych ABSURDALNYCH
                          > oszczerstw pod moim adresem?

Ty masz poglady i wypowiedzi, z ktorymi absolutnie sie nie zgadzam. Przyjmuje do wiadomosci i ignoruje. Ta jest wlasnie taka wypowiedzia.

Aby cos takiego dyskutowac musialbys to udowodnic. Ty nigdy tego nie robisz, bo nie chcesz wiedziec co to jest dowod. Amen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka