19.12.10, 13:43
Czy ja mogę w sprawie Twego esbectwa napisać??
Bo ja tak sobie myślę, przejrzałam pamiętniki, Ciebie tam niYma.
A jest, jakiś Dworek Grafa, co go remontowałam, jak widziałam tych na każdy kieliszek lecącysmile
I coby było jasne, budujący/remontujący mieli pieczę, co najmniej rok po oddaniu do użytku.

www.poomoc.pl/
Obserwuj wątek
    • hasz0 Re: Matelocie?_jesteś archiwum pamiętn.SB? 19.12.10, 15:16
      "przejrzałam pamiętniki, Ciebie tam niYma"
      • jola.iza1 Re: Matelocie?_jesteś archiwum pamiętn.SB? 19.12.10, 16:06
        Widzisz, Haszysto, ja byłam robolem, takim technikiem budowlanym. Was, pijących zapamiętałam do dziś. Zatem?? Może wypad ze szczerością?? To tacy, jak Ty nie pozwolili moim dzieciom. Ujmę to tak: spadaj gnoju, byłam matką dzieciom, trza było się napić??
        www.poomoc.pl/
        • hasz0 ____bełkot bez sensu__sz0k już Ci pisał 19.12.10, 17:34

• hasz0 ______________przeanalizuj jesli łaska 19.12.10, 20:06

"KULTURA" POwiaków?...............IQ POwiaków?...wiarygodnosć hipokrytów?
            • hasz0 przeanalizuj jesli łaska ten link 19.12.10, 20:26

To, że komuna zdechła to zasługa Reagana

ojciec_milicjant ::: czw., 09.12.2010 - 20:30.
              bo zazbroił komunistów na śmierć, oraz ,,bosonogich Mudżahedinów" którzy rzucili na kolana niezwyciężoną Armię Czerwoną. Choćby z tego tylko powodu nie mamy prawa strzelać do kogokolwiek w Afganistanie.

Każdy , kto chce robić rewolucję musi zdawać sobie sprawę,że własne życie nie jest najważniejsze. Che Guevara

www.kontrowersje.net/tresc/bronislaw_komorowski_odkryl_ameryke_w_bialym_domu_bo_kreml_ma_u_siebie
              https://m.onet.pl/_m/f4d3ed907f74ce1004324b79e101dd29,37,1.jpg

To, że komuna zdechła to zasługa Reagana

ojciec_milicjant ::: czw., 09.12.2010 - 20:30.
              bo zazbroił komunistów na śmierć, oraz ,,bosonogich Mudżahedinów" którzy rzucili na kolana niezwyciężoną Armię Czerwoną. Choćby z tego tylko powodu nie mamy prawa strzelać do kogokolwiek w Afganistanie.

Każdy , kto chce robić rewolucję musi zdawać sobie sprawę,że własne życie nie jest najważniejsze. Che Guevara

www.kontrowersje.net/tresc/bronislaw_komorowski_odkryl_ameryke_w_bialym_domu_bo_kreml_ma_u_siebie
              • jola.iza1 Re: łaskawie odpowiem:) 19.12.10, 20:49
                To tylko matrix, ileż razy mam tłumaczyć??
                Wszystko znajdziesz w internecie, nawet bzdury Lazara Tadeusza.
                Spij spokojnie, nikt nie dybie, serio, seriosmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka