superspec A o co chodzi? 05.01.11, 19:39 Bo nie było mnie w internecie jakiś tydzień.Co to za mgła? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Pospiech nakręcił horror nsf (non science-fiction) 05.01.11, 20:01 Paradokumentalny dla paranoików S. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A o co chodzi? 05.01.11, 20:11 Film poświęcony katastrofie smoleńskiej Na premierze filmu dokumentalnego Mgła poświęconego katastrofie smoleńskiej zjawiło się ponad 500 osób. Film wyprodukowany przez Gazetę Polską przyszli zobaczyć m.in. prezes PiS Jarosław Kaczyński, urzędnicy kancelarii śp. Lecha Kaczyńskiego, znani publicyści, artyści i politycy. Film Mgła, którego premiera odbywa się dziś w kinie Kultura na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie, został zrealizowany przez Marię Dłużewską i Joannę Lichocką. Producentem dokumentu jest tygodnik Gazeta Polska. www.youtube.com/watch?v=TdlPOwURlZw superspec napisał: > Bo nie było mnie w internecie jakiś tydzień.Co to za mgła? Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Dzieki za te linki d YT, Offka :O) 05.01.11, 20:40 I doprawdy nie rozumiem tych ludzi, ktorzy wyklikali ten watek, oraz wykasowali. Film obejrzalem z zainteresowaniem, jak ze jest chyba jedynm w swoim rodzaju. Mam caly szereg uwag, obserwacji, oraz zastrzezen, ale to moze w innym watku bo ten takze Ci wykasuja. A szkoda bo jest okazja do wymiany pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Mgła niewygodna? 05.01.11, 23:25 najpierw wypadek pozniej tajemnicza mgla, jak tu www.youtube.com/watch?v=h4MiEywNBWU 5:40 p.s. tez mam siebie na zielone, sam siebie nie pochwalisz nikt nie pochwali Odpowiedz Link Zgłoś