Dodaj do ulubionych

Prawie pisia teoria spiskowa Nałęcza

20.01.11, 13:52
,,Prezydencki doradca prof. Tomasz Nałęcz uważa, że Rosjanie pisząc "nieuczciwy raport" MAK na temat katastrofy smoleńskiej chcieli "poszczuć PiS na polski rząd, bo to osłabi pozycję Polski" w wyjaśnianiu tej katastrofy. Jego zdaniem, PiS realizuje ten rosyjski scenariusz.
(-)

Nałęcz ocenił z kolei dzisiaj w radiowej "Trójce", że "wielokrotnie w dziejach Polski było tak, że Rosji było na rękę rozgrywanie wewnętrznego polskiego konfliktu i stwarzanie takiej sytuacji, by Polacy wzięli się wzajemnie za łby, bo to oznacza słabość Polski i poszerza pole działania Rosji". Zdaniem prezydenckiego doradcy, "dokładnie tak jest tym razem".
(-)

Jak zaznaczył, "Rosjanie świetnie wiedzieli, że premier wyjechał na kilka dni z Polski, świetnie wiedzieli, że to może być okazja do ataków opozycji na polskiego premiera". Gdy w ubiegłym tygodniu w środę MAK przedstawił raport na temat katastrofy smoleńskiej, premier przebywał na urlopie; wrócił do kraju następnego dnia.

https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8975778,Nalecz___Rosja_chciala_poszczuc_PiS_na_polski_rzad_.html?fb_xd_fragment#?=&cb=f136acdf6785f9d&relation=parent.parent&transport=fragment&type=resize&height=20&width=120

Idioci, jak widać są nie tylko po stronie PiSu. Wciąż nie mogę zrozumieć, dlaczego Komorowski zatrudnił tego skompromitowanego wielokrotnie pływaka.
Obserwuj wątek
    • ewa8a Link 20.01.11, 13:53
      https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8975778,Nalecz___Rosja_chciala_poszczuc_PiS_na_polski_rzad_.html?fb_xd_fragment#?=&cb=f136acdf6785f9d&relation=parent.parent&transport=fragment&type=resize&height=20&width=120
      • nihil-istka gleboka ewa 20.01.11, 13:59
        Jak na taka stara kobiete to gleboka jestes ewa, nie tylko w mozgu. Ten twoj konkubent to ma dobrze.
        • ewa8a Józiu, 20.01.11, 14:05
          w stusunku do ciebie, to jestem jak nastolatka do kobiety w wieku balzakowskim. Z pewnością chciałbyś być w moim wieku sprośny dziaduniu.
          A......co tam u Pana Rektora ? Już wyszedł z aresztu ?
          • nihil-istka Re: Józiu, 20.01.11, 14:23
            Aley ciociu, moja zona jest mlodsza od ciebie i zaloze sie ,ze jeszcze glebsza niz ty.
            • polazrski Re: Józiu, 20.01.11, 14:24
              Gleboka jak studnia, bo tylu chlopom daje.
              • ewa8a Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 14:28
                Zamiast zająć się troskliwie Rektorem w potrzebie, Józio nadmiernie pobudzony szaleje w necie.
                • nihil-istka Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 14:31
                  Z duma stwierdzam ciociu, ze viagry nie zazywam, bo moja 48 centymetrowa zaleta moglaby eksplodowac.
                • polazrski Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 14:36
                  Ta jego zona to pewnie gumowa lala, którą mozna wymienic na inna gumowa lale, jak tylko sie zapadnie od nadmiernego naduzywania.
                  www.obmawiamy.pl/13/lalka-z-gumy-jak-zywa/
                  • ewa8a Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 14:41
                    Asia to raczej wirtualny twór. Józiowi chyba wystarcza podnieta słowna, czego najlepszym dowodem są jego teksty, nie tylko w tym wątku.
                  • matelot Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 14:48
                    Nawet niczego sobie ta pani, ale kiedy pomyślę, że pachnie chińskimi trampkami cz polskimi gumo - filcami, natychmiast tracę ochotę na jej towarzystwosmile
                    • polazrski Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 14:52
                      Zawsze mozesz ja skropic jaką pachnącą wodą swiecona i bedzie po bozemu.
                      • nihil-istka Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 15:01
                        Zazdrosc was gryzie dziewczyno-chlopcy. Jak Bog pozwoli , to w maju urodzi sie nam piate dziecko. Zycie jest piekne
                        • matelot Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 15:24
                          Masz życzliwego sąsiada, Józiu, ale nie przejmuj się. Ojcem jest nie ten, który miał przyjemność ale ten, który wychowuje wink
                          • nihil-istka Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 15:30
                            Oj dziewczynko-chlopcy, zawisc was gnebi. My mamy z Asia przyjemnosc codziennie , nie ma innej metody aby miec tyle dzieci. Ale co wy mozecie o normalnym zyciu wiedziec? Nic. ha,ha,ha,ha,ha
                          • ewa8a Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 19:24
                            Rok temu Asia też była po raz piąty w ciąży. Ciąża u tych wirtualnych kobiet trwa chyba jak u słonic – 2 lata. Całe szczęście, że Józek rozsiewa swoje geny tylko w wyobraźni.
                            • matelot Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 19:42
                              O tak. Przerażenie ogarnia na myśl ilu mógłby naprodukować idiotów.
                              • polazrski Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 19:47
                                matelot napisał:

> O tak. Przerażenie ogarnia na myśl ilu mógłby naprodukować idiotów.

I idiotek. Chyba jestes za parytetem?wink
                                • matelot Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 21:05
                                  polazrski napisał:

> matelot napisał:
                                  >
                                  > > O tak. Przerażenie ogarnia na myśl ilu mógłby naprodukować idiotów.
                                  >
                                  > I idiotek. Chyba jestes za parytetem?wink

=================
                                  Za parytetem nie bardzosmile Ale masz rację i składam tu samokrytykę, że mój wpis w tym wątku miał charakter seksistowski, ale na swoje usprawiedliwienie przytaczam smutny fakt, że głupie baby udzielają się na tym forum o wiele częściej niż te mądre czym wprawiają mnie we frustracje a nawet, kto wie?, na podświadome ucieczki, jasne bowiem jest, że dalsza produkcja giniowatych offnickowych doprowadziłaby Polskę do kompletnego upadku w przyszłości a na niczym mi tak nie zależy jak na Ojczyzny powodzeniu.
                                  • polazrski Re: Przedawkował viagrę biedaczysko 20.01.11, 21:24
                                    matelot napisał:

> polazrski napisał:
                                    >
                                    > > matelot napisał:
                                    > >
                                    > > > O tak. Przerażenie ogarnia na myśl ilu mógłby naprodukować idiotów.
                                    > >
                                    > > I idiotek. Chyba jestes za parytetem?wink
                                    >
                                    > =================
                                    > Za parytetem nie bardzosmile Ale masz rację i składam tu samokrytykę, że mój wpis
                                    > w tym wątku miał charakter seksistowski, ale na swoje usprawiedliwienie przytac
                                    > zam smutny fakt, że głupie baby udzielają się na tym forum o wiele częściej niż
                                    > te mądre czym wprawiają mnie we frustracje a nawet, kto wie?, na podświadome u
                                    > cieczki, jasne bowiem jest, że dalsza produkcja giniowatych offnickowych doprow
                                    > adziłaby Polskę do kompletnego upadku w przyszłości a na niczym mi tak nie zale
                                    > ży jak na Ojczyzny powodzeniu.

Amen (ze sie nieparlamentarnie wyraze).wink
              • nihil-istka Re: Józiu, 20.01.11, 14:29
                Alez drogi pedziu polozerski, nie sadz wszystkich wedlug swej odbytnicy. Asia jest prawdziwa wierna katoliczka i poglebila sie dzieki mojej 48 centymetrowej zalecie.
      • polazrski Re: Link 20.01.11, 14:33
        tinyurl.com/6xsfhhd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka