Dodaj do ulubionych

"Hitler negroidalnym Żydem"?

02.03.11, 19:35
Autorytety moralne twierdzą iż:
– Goje rodzą się tylko po to, by nam służyć. Bez tego nie mieliby po co istnieć na tym świecie – powiedział Josef podczas wystąpienia w synagodze. – Po co goje są tak naprawdę potrzebni? Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie – podkreślił. Potem porównał nie-Żydów do zwierząt pociągowych.

Pozwolę sobie wyciągnąć na wierzch i wyodrębnić ten wątek dyskusji.
Mam nadzieje, że nikt mi tego nie będzie miał za złe.

Co więcej widać teoria o istnieniu rasy nadludzi w jakiś sposób została zaszczepiona genetycznie, ponieważ- gdyż:
facet.interia.pl/news/podludzie-wsrod-przodkow-hitlera,1523466
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: Kosz dla 02.03.11, 19:41
      Tajnego.
      • indeed4 I szybki wniosek do Anty Defamation League 02.03.11, 19:49
        A co to za tajemnica - badania naukowe są antysemityzmem?
        • indeed4 Tak stwierdzili naukowcy. 02.03.11, 19:54
          " Najprawdopodobniej zatem wśród przodków Adolfa Hitlera byli zarówno mieszkańcy Afryki Północnej jak i Żydzi."

W czym więc problem.
      • tw_wielgus Re: Kosz dla 02.03.11, 20:02
        Jeżeli napiszesz w sposób przekonujący dlaczego, sam kliknę na "kosz".
        Zatem proszę uzasadnij.

polazrski napisał:

> Tajnego.
        >
        • pro100 Re: Kosz dla 03.03.11, 11:13
          tw_wielgus napisał:

> Jeżeli napiszesz w sposób przekonujący dlaczego, sam kliknę na "kosz".
          > Zatem proszę uzasadnij.

dobre smile
          • tw_wielgus Re: Kosz dla 03.03.11, 14:44
            I proszę jak działa Pan Pożarski!
            Normalnie z oburzenia pozbierać się nie mogę.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,122826174,122826174,Szpicel_denucjator_i_na_dodatek_osoba_bez.html
    • indeed4 Re: "Hitler negroidalnym Żydem"? 02.03.11, 19:44
      Aktywny link

facet.interia.pl/news/podludzie-wsrod-przodkow-hitlera,1523466

• indeed4 Hannah Arendt : 02.03.11, 20:13
      "Eichmann wspominał - a nie ma powodów, by mu nie wierzyć -Że Żydzi znajdowali się nawet wśród szeregowych czlonków SS, choć sam fakt żydowskiego pochodzenia takich ludzi jak: Heydrich, Milch, Hans Frank i in. był sprawą ściśle poufną - wiedziała o tym jedynie garstka ludzi... " ( Eichmann w Jerozolimie ).

Dietrich Bronder ( wykładowca żydowsko - niemiecki ) :

"żydowskiego pochodzenia lub spokrewnieni z żydowskimi rodzinami byli: fuehrer i kanclerz Rzeszy Adolf Hitler; jego zastępcy: minister Rzeszy Rudolf Hess i marszałek Rzeszy Hermann Goering; Gregor Strasser, dr Josef Goebbels, Alfred Rosenberg, Hans Frank i Heinrich Himmler; ministrowie Rzeszy von Ribbentrop (który niegdyś wypił bruderszaft ze słynnym syjonistą, zmarłym w 1952 roku pierwszym prezydentem Izraela Chaimem Weizmannem) i von Keudell; gauleiterzy Globocznik (tępiciel Żydów), Jordan i Wilhelm Kube; wysocy funkcjonariusze SS Reinhard Heydrich, Erich von dem Bach-Zelewski i von Kaudell II; bankierzy i sponsorzy Hitlera przed 1933 rokiem Ritter von Stauss (wiceprzewodniczący Reichstagu) i von Stein; feldmarszałek i sekretarz stanu Milch, podsekretarz stanu Gauss; starzy towarzysze partyjni Hanffstaengel (szef biura prasowego NSDAP dla prasy zagranicznej (późniejszy doradca Roosevelta) i prof. Haushofer"
    • bywszy1 Re: "Hitler negroidalnym Żydem"+ 03.03.11, 10:13
      Nie dosc ze Murzyn, jeszcze Zyd!
      Witam tego pana oraz tych innych,wyzej wymienionych,w gronie Wielkiego Narodu Zydowskiego.
    • marouder.eu Kosz za balwanska prowokacje:) 03.03.11, 14:45
      Nawet antysemityzm mozna podac w sposob mniej pazdziochowy.
      • tw_wielgus Re: Kosz za balwanska prowokacje:) 03.03.11, 14:51
        Oglądasz "Kiepskich", jak widzę.
        Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak ekscytującym jest dla mnie kontakt z którymś z fanów tego serialu.
        Może załóż jakiś wątek, w którym w telegraficznym skrócie opiszesz nam dzieje "paździochów", co?
        • marouder.eu Jakos nigdy nie mialem ambicji podobnych do.. 03.03.11, 15:00
          ..twoich, tj. nie poruszala mnie perspektywa bycia funkcjonalnym, pseudo intelektualnym kretynemsmile
          • indeed4 Merytorycznie proszę, marouder. 03.03.11, 15:04
            Jaką widzisz prowokację w artykule interii - słucham cię z uwagą.
            • marouder.eu Ty wiesz, Krostianku, gdzie mnie mozesz pocalowac 03.03.11, 15:06
              ..po wyszorowaniu jamy ustnej, prawda?
              Wiesz to od latsmile
              • tw_wielgus Re:..?! 03.03.11, 15:08
                Tak przy wszystkich składać niedwuznaczne propozycje osobnikowi płci tożsamej?
                Nie obawiasz się oskarżenia o molesowanie?
                • indeed4 Odpuść. 03.03.11, 15:10
                  To troll - upierdliwiec ; ignor i spokój.
                  • tw_wielgus Re: Odpuść. 03.03.11, 15:13
                    Zaczął b. ciekawie. Myślałem, że się z nami podzieli swoją serialową pasją, ale widać ten zbok szuka partnera na dzisiejszy wieczór.
                    • indeed4 Re: Odpuść. 03.03.11, 16:00
                      Niech się dzieli - i pięknie podbija wątek smile
              • indeed4 No i to by było na tyle 03.03.11, 15:08
                "dyskusji" - z szambonetowym trollem.
                • marouder.eu Panowie moze nie zauwazyli ale ochote na rozmowy.. 03.03.11, 15:12
                  ..z panami objawia jedynie dyplomowany haszystasmile
                  Prosze z nim smialo mieniac sie myslamismile
                  • indeed4 B/o 03.03.11, 15:14
                  • tw_wielgus Re: Panowie moze nie zauwazyli ale ochote na rozm 03.03.11, 15:18
                    no i oczywiście TY, jak widać w tym wątku.

marouder.eu napisał:

> ..z panami objawia jedynie dyplomowany haszystasmile
                    > Prosze z nim smialo mieniac sie myslamismile
                    >
                    • marouder.eu Jaz z panami nie rozmawiam:) 03.03.11, 15:33
                      Ot, draznie dwu balwankow.
                      • indeed4 Tu : 03.03.11, 15:51
                        forum.gazeta.pl/forum/w,13,122794489,122827591,B_o.html
                        • marouder.eu "Tu" oznacza miejsce, w ktore powinienes sie.. 03.03.11, 15:56
                          ..puknac?
                          Mnie nic do tego, co zastepuje u ciebie glowe, stary.
                          • indeed4 Tu : 03.03.11, 15:59
                            forum.gazeta.pl/forum/w,13,122794489,122827591,B_o.html .
                          • gini Re: "Tu" oznacza miejsce, w ktore powinienes sie. 03.03.11, 17:51
                            marouder.eu napisał:

> ..puknac?
                            > Mnie nic do tego, co zastepuje u ciebie glowe, stary.
                            A u ciebie co marudny?
                            Gdzie byles jak pozarski i spolka lali tu pomyje na Polakow?
                            >
                      • gini Re: Jaz z panami nie rozmawiam:) 03.03.11, 17:50
                        marouder.eu napisał:

> Ot, draznie dwu balwankow.

Marudny durnia z siebie robisz i tyle, moze chcesz powrocic w laski mielonego, czy to Dana pogania?
                        • marouder.eu Wybacz, Giniu, ale pieprzysz:/ 03.03.11, 18:12
                          Nie znosze balwanstwa i jest dla mnie rzecza obojetna jakiej politycznej proweniencji balwan jest.
                          Oto dla przykladu Qtas Wielgus wyznaje lewizne, zas Indyk jest konserwa.
                          • gini Re: Wybacz, Giniu, ale pieprzysz:/ 03.03.11, 18:34
                            marouder.eu napisał:

> Nie znosze balwanstwa i jest dla mnie rzecza obojetna jakiej politycznej prowen
                            > iencji balwan jest.
                            > Oto dla przykladu Qtas Wielgus wyznaje lewizne, zas Indyk jest konserwa.
                            >
                            Durnia mielonego i durna danusie znosiles, na dwoch lapkach pod bnalkonikiem meldowales o wynikach sledztwa.
                            Najwieksza lewizne to wyznaje tu szczanik i snajpek, ale ich sie nie osmielisz zaatakowac.
                            spadaj marudny.
                • tw_wielgus Re: No i to by było na tyle 03.03.11, 15:17
                  Chyba masz rację, jak spotkał się ze stanowczą odmową to się z niego zaczeła żółć wylewać,
                  Mam nadzieję, że to żółć.

indeed4 napisał:

> "dyskusji" - z szambonetowym trollem.
            • tw_wielgus Re: Merytorycznie proszę, marouder. 03.03.11, 15:11
              Ten gość nie potrafi. To od pierwszego odcinka wierny kibić Stasia Kiepskiego i jak podejrzewam niespełniony fan Joli Rutowicz.
          • tw_wielgus Re: Jakos nigdy nie mialem ambicji podobnych do.. 03.03.11, 15:06
            Widzisz, niektórzy (nie wytykając palcami) z tą dysfunkcją się rodzą, niepotrzebne im są zatem ambicje w osiągnięciu w tej dziedzinie oszałamiających rezultatów.
            Ale dosyć komplementów, wrócmy do meritum tego wątku, zanim znowu zaczniesz nas jakimiś cytatami z "Kiepskich" epatować.
            • marouder.eu Meritum watku, balwanie? 03.03.11, 15:10
              O tym, co stanowi owo "meritum" poszczekaj z Krostianem, aka Indeed.
              Ten ci usluzy z przyjemnosciasmile
              • indeed4 Tak, tak. 03.03.11, 15:13
                Jestem krostianem, rychem i kim tam chcesz jeszcze, pajacu. To wszystko czy coś jeszcze?
                • marouder.eu Jak zapewne wiesz, zupelnie mi obojetne, czy.. 03.03.11, 15:32
                  ..rzeczywiscie jestes innym wcieleniem Krostiana71.
                  Mam alergie na antysemickich fiksatow. Tyle.
                  • indeed4 Aha - tak, tak. 03.03.11, 15:34
                    Wiemy - antysemityzm straszna rzecz, polazrski każdego dnia ogłasza to wszem i wobec. Chciałeś zabełkotać coś jeszcze ?
                    • marouder.eu Straszna? Dla ciebie antysemityzm jest straszna.. 03.03.11, 15:37
                      ..norma, co fiksata czyni, przyznasz, osoba paranormalnasmile
                      • indeed4 Tak - tak. Oczywiście. 03.03.11, 15:47
                        Nie przeszkadzaj sobie - możesz sobie dalej spokojnie bełkotać.
                      • gini Re: Straszna? Dla ciebie antysemityzm jest strasz 03.03.11, 17:48
                        marouder.eu napisał:

> ..norma, co fiksata czyni, przyznasz, osoba paranormalnasmile
                        >
                        Marudny chyba znowu Dana ci kopniaki daje ,zaraz bedziesz znow jakies sledztwo prowadzil, .
                        • marouder.eu Sni ci sie? 03.03.11, 18:13
                          Dana, czy ci sie sni zlowrogo?smile
    • ariadna-enta Re: "Hitler negroidalnym Żydem"? 03.03.11, 19:49
      ja cię autorze wątku nie nazwę antysemitą
      jak i twojego kolesia indeata czy jaku mu tam
      to było za eleganckie określenie dla was,wy już jesteście chorblowymi zydożercami
      tacy jak wy umieszczacie te rewelacje o rzekomym zydowskim pochodzeniu Hitlera i pozostałych czolowych zbrodniarzy Niemieckich
      nie,żeby ot tak po prostu coś stwierdzić,w jakis obojetny sposób
      wam przyświeca cel,zeby utwierdzić siebie i paru nawiedzonych,ze to de facto nazim,wojna i holokaast były zydowskiego autorstwa
      zatem Zydzi powinni geby trzymać na kłódke bo tak naprawde sami się pomordowali
      a to juz jest paskudne
      • polazrski Re: "Hitler negroidalnym Żydem"? 03.03.11, 19:54
        Swietnie to ujelas, Ariadno, choc ja naturalnie nie moge ci przyznac racji, ze antysemita to okreslenie za eleganckie. Wg mnie w ich wypadku jest jednoznaczne z zydozerstwem. Jak zwal tak zwal; masz zupelna racje.
        • gini ariadna cos dla ciebie 03.03.11, 20:29
          https://lh6.ggpht.com/_qI1EH6X0T8w/SjN-yQ-5KUI/AAAAAAAANk8/fBFJTBJrhQM/bruksela+160+-+manneken+pis.JPG
      • tw_wielgus Re: "Hitler negroidalnym Żydem"? 03.03.11, 20:11
        Ejże... Za dużo sobie pozwalasz damo.
        Wcale to, a wcale tak nie uważam. To potworne nadużycie interpretować i wpierać mi intencje, których nie wyraziłem w żadnym poście i wiesz co mnie dziwi i wkurza zarazem?
        Obłuda i hipokryzja, która kieruje tymi ,którzy uważają, iż o brzydkich sprawach Polaków można jak najbardziej dyskutować natomiast złe uczynki Żydów to temat tabu.
        Uważam, że oba narody spotkała straszna tragedia w czasie II WŚ. Oba cierpiały i licytowanie się kto poniósł większą ofiarę w związku z tym ma większe prawa do głosu w tych sprawach jest po prostu nie na miejscu.

Niemniej jeżeli ktoś z lubością chce opluwać godność narodu polskiego to zasługuje na przypomnienie mu paru faktów z jego własnej historii. Zbyt wielu Polaków zgineło aby takie typki jak pozarski zakładały jątrzące wątki i czerpały z tego jakąś,chorą, dziką satysfakcję.
        Szanuję ludzi bez względu na ich pochodzenie, wiec proszę mi nie wpierać tego iż jestem jakimś niezrównoważonym "żydożercą".
        A tak a propos bo nie sledziłem wszystkich wątków pożarskiego czy może mi Pani przypomnieć swoje stanowisko? Szczególnie zależałoby mi na poznaniu Twojego stanowiska chociażby w tym wątku w którym w/w posłużył się haniebną manipulacją.
        • ariadna-enta Re: "Hitler negroidalnym Żydem"? 03.03.11, 21:07
          panie autorze wątku
          wcale sobie za dużo nie pozwalam i wiem o czym piszę
          za długo jestem na forach internetowych
          pożarskiego można lubić lub nie.ale jakbym ciagle czytała o tym jacy to Zydzi są paskudni
          naczytała sie antysemckiego ślinotoku w niezliczonych wątkach
          ataków na pożarskiego jakiś wiele razy byłam świadkiem to co trudno,żeby mu nerwy nie puściły
          no fakt pożarski ostanio piszę wątki niekoniecznie pochlebme dla Polaków
          tylko trzeba by zastanowić się dlaczego to robi
          nie zdradzę chyba wielkiej tajemnicy,jesli powiem,że poznałam go najpierw na pewnym prywatnym forum i mogę zapewnić,że zupełnie inaczej tam pisał
          nieraz sie ścielismy nawet ostro
          nie zawsze sie zgadzamy.ale to były dyskusje na zupełnie innym poziomie

a co do tego Hitlera negridalnego Zyda
          co niby chcesz udowodnić?
          nie czerpiesz przypadkem dzikiej satysfakcji zakłładając takie wątki?
          bo ne tylko ten
          w czym niby jesteś lepszy od pożarskiego

a co do rozliczania się jeśli kolego nie potrafisz przyznać ,że były w polskiej historii wstydliwe karty to nie wymagaj tego od innych
          Możemy pokazywać palcami na inne kraje Europy ,że Zydzi też mają swoje gorsze strony
          i co juz czjesz się lepiej,że nie tylko Polacy?
          bo ja nie
          to bynajmniej nie zmazuje naszych win
          ale najlepej zeby mówić o wszystkic grzechach innych narodów z Zydami na czele
          ale nie daj Boże jak się nam o nich przypomni
          już my wam pokażemy.

• polazrski Re: "Hitler negroidalnym Żydem"? 03.03.11, 21:17
            Lepszy czy gorszy, bydlaki oba sa.
            • indeed4 Ooooo ... jakże się rozczuliłem. 03.03.11, 22:11
              Tonę w kałuży łez - poczekaj jeszcze trochę, kolejna siostra miłosierdzia t_ete tkliwie ucałuje w czółko i będziesz mógł się schować pod drugą spódnicę.
              • indeed4 Hitler had Jewish roots : 03.03.11, 22:33
                www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3943269,00.html

www.haaretz.com/jewish-world/dna-tests-reveal-hitler-s-jewish-and-african-roots-1.309938

www.telegraph.co.uk/news/newstopics/world-war-2/7961211/Hitler-had-Jewish-and-African-roots-DNA-tests-show.html

www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1305414/Hitler-descended-Jews-Africans-DNA-tests-reveal.html

worldnews.about.com/b/2010/08/25/report-dna-of-39-relatives-shows-hitler-had-jewish-african-ancestry.htm

Jak widać, wszystko to są źródła typowo antysemickie - niezwłocznie powinieneś o tym poinformować Anty Defamation League.

• tw_wielgus Re: "Hitler negroidalnym Żydem"? 03.03.11, 22:10
            panie autorze wątku
            wcale sobie za dużo nie pozwalam i wiem o czym piszę
            za długo jestem na forach internetowych

I to doświadczenie niby o czym ma świadczyć, bo nie rozumiem dlaczego je przywołujesz?

pożarskiego można lubić lub nie.ale jakbym ciagle czytała o tym jacy to Zydzi są paskudni
            naczytała sie antysemckiego ślinotoku w niezliczonych wątkach
            ataków na pożarskiego jakiś wiele razy byłam świadkiem to co trudno,żeby mu nerwy nie puściły
            no fakt pożarski ostanio piszę wątki niekoniecznie pochlebme dla Polaków
            tylko trzeba by zastanowić się dlaczego to robi

To podzielmy się rolami Ty się będziesz zastanawiała, dlaczego on to robi a ja będę postępował wedle własnego uznania. Skoro według Ciebie tylko Pożarski ma nerwy i tylko jemu i jemu podobnym mogą one puszczać to Twoja sprawa. Nie będę się tego ani oceniał ani się odnosił. Ty będziesz ta dobra a ja będę ten zły, Ok?

nie zdradzę chyba wielkiej tajemnicy,jesli powiem,że poznałam go najpierw na pewnym prywatnym forum i mogę zapewnić,że zupełnie inaczej tam pisał
            nieraz sie ścielismy nawet ostro
            nie zawsze sie zgadzamy.ale to były dyskusje na zupełnie innym poziomie

Na jakim? Czy na takim?
            . Tajny Wspolpracownik ( to o mnie) wybiera cytat, ktory mu odpowiada, bo jest antysemita, (…winkDa sie powiedziec, ze w odpowiednich warunkach bylby takim polskim granatowym policjantem sfotografowanym w okupacyjnej Polsce.

A może na takim:
            (…wink. Ona wie, smrodzie.

Lub:
            Mozesz mnie, scierko, pocalowac, wiesz gdzie.

Albo na zdecydowanie wyższym tak jak na przykład kolega marauder?

Scierka, to moim zdaniem slaba inwektywa Qutasie, ..Wielgusie

Co prawda później się poprawił zmiękczył wymowę tej obelgi dodając przymiotnik „miękki”.

a co do tego Hitlera negridalnego Zyda
            co niby chcesz udowodnić?

Nic nie chcę udowodnić, zadałem pytanie nie zauważałaś znaku interpunkcyjnego..?!
            Szczerze powiedziawszy byłem zdumiony i oczekiwałem, że ktoś dysponuje jakimś dowodami które zaprzeczają wynikom tych badań o jakich poinformował portal Interia.

nie czerpiesz przypadkem dzikiej satysfakcji zakładając takie wątki?
            bo ne tylko ten
            w czym niby jesteś lepszy od pożarskiego.

A niechaj Bóg broni, jestem pod wrażeniem jego twórczości i ten wątek był tylko skromnym ukłonem w jego stronę. Nie podejrzewam abym kiedykolwiek osiągnął takie mistrzostwo w manipulowaniu faktami. Także zdecydowanie zaprzeczam jakobym w jakiejkolwiek części był, lub starał się by,ć od niego lepszy. Gdzie mi tam, za wysokie progi.

a co do rozliczania się jeśli kolego nie potrafisz przyznać ,że były w polskiej historii wstydliwe karty to nie wymagaj tego od innych
            Możemy pokazywać palcami na inne kraje Europy ,że Zydzi też mają swoje gorsze strony
            i co juz czjesz się lepiej,że nie tylko Polacy?
            bo ja nie
            to bynajmniej nie zmazuje naszych win

Naszych win? Stosujesz odpowiedzialność zbiorową? Ja się nie czuję w niczym winny. Nic złego nikomu nie zrobiłem abym musiał się wstydzić. Pisanie polski bandyta stygmatyzuje naród, bandyta jest bandytą i jego narodowość nie ma tu nic do rzeczy.
            • ariadna-enta Re: "Hitler negroidalnym Żydem"? 03.03.11, 22:44
              piękne ostanie słowa o odpwiedzialności zbiorowej,zreszta tak nie uważam
              i nie uważam bynajmniej,ze wszyscy Polacy tacy byli
              ale może bądż konskkwentny i odnoś to do wszystkch narodów
              skoro nie ma takowej odpowiedzalnośco to nie ma
              • tw_wielgus Re: "Hitler negroidalnym Żydem"? 04.03.11, 10:02
                Sama sobie zaprzeczasz, gubisz logikę własnej wypowiedzi, nieważne.
              • indeed4 "Polka" Engelking o odpowiedzialności zbiorowej : 04.03.11, 11:00
                www.tvn24.pl/-1,1692219,0,1,8222ponosimy-wine-za-polakow--ktorzy-mordowali-zydow8221,wiadomosc.html

No i jak tam - ponosimy tę winę "wszyscy" czy nie wszyscy ?
                • tw_wielgus Re: "Polka" Engelking o odpowiedzialności zbiorow 04.03.11, 11:01
                  Podtrzymała tezę Grossa. Bardzo mi się parę sformułowań z tego wywiadu nie podoba.
                  • indeed4 Re: "Polka" Engelking o odpowiedzialności zbiorow 04.03.11, 11:46
                    Tak samo jak jej brat - "polski" prokurator Jerzy Engelking, który w 2006 postanowił o odmowie wszczęcia śledztwa w sprawie pomówienia i znieważenia Polaków przez Grossa w "Strachu".
                    • indeed4 A tu reszta szacownej familii Engelkingów 04.03.11, 12:19
                      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/kc/ff/9qoj/YPfD77szeeF0fjfbfX.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/kc/ff/9qoj/wOkauEbjvPxvlGTadX.jpg
                      • indeed4 Re: A tu reszta szacownej familii Engelkingów 04.03.11, 12:23
                        mariuszkubik.blox.pl/2010/11/Leszek-Engelking-odebral-nagrode-Polskiego-PEN.html
                    • pan.scan Wiedza przybłędy indyka4 04.03.11, 12:26
                      Barbara Engelking Boni - ur. 1962 w W-wie
                      Jerzy Engelking, ziobrowy prokurator, urodzony w 1962 w Sosnowcu

"W dniu dzisiejszym (11.02.2008) po przeprowadzeniu postępowania sprawdzajacego związanego z publikacją książki Jana T. Grossa pt. "Strach", Prokuratura Rejonowa w Krakowie- Krowodrzy wydała postanowienie o odmowie wszczęcia śledztwa".
                      wyborcza.pl/1,87771,4918042.html
                      indeed4 napisał:

> Tak samo jak jej brat - "polski" prokurator Jerzy Engelking, który w 2006 postanowił o odmowie wszczęcia śledztwa w sprawie pomówienia i znieważenia Polaków przez Grossa w "Strachu".
                      • indeed4 A - tak. 04.03.11, 12:38
                        Latem 2006 w odpowiedzi na angielskie wydanie grupa prawicowych senatorów zażądała ścigania Grossa za "znieważenie Narodu Polskiego". Prokurator Jerzy Engelking zapowiedział, że przyjrzy się sprawie i "ewentualnie skieruje akt oskarżenia".

Odmowa nastąpiła w 2008, wszczęto w 2006.

To co z tą kuzynką siostrzyczką - są wspólne korzonki i geny, czy też nie?
                        • pan.scan A co przybłęda napisała kilkanaście minut wstecz? 04.03.11, 12:50
                          "Tak samo jak jej brat - "polski" prokurator Jerzy Engelking, który w 2006 postanowił o odmowie wszczęcia śledztwa w sprawie pomówienia i znieważenia Polaków przez Grossa w "Strachu".

>Latem 2006 w odpowiedzi na angielskie wydanie grupa prawicowych senatorów zażądała ścigania Grossa za "znieważenie Narodu Polskiego". Prokurator Jerzy Engelking zapowiedział, że przyjrzy się sprawie i "ewentualnie skieruje akt oskarżenia
                          ----

Dżentelmen Hasz pisze do kobiety:"Wytarzałaś sie w goownie, do orgazmu?Odpowiedz yebnięta gnojówkaro? CZYTAŁAS MENDO JEDNA RYNSZTOKOWA POPLECZNICZKO WREDOTY i OBLEWANIA POMYJAMI Polaków?Yebana V kolumna".
                          --
                          Bluzg # o "zarośniętym kanale rodnym" forumowiczki usunął cenzor, nie ma więc go w sygnaturce.
                          • pan.scan Na wszelki wypadek - TU: 04.03.11, 12:51
                            forum.gazeta.pl/forum/w,13,122794489,122863122,A_co_przybleda_napisala_kilkanascie_minut_wstecz_.html
                            • pan.scan B/O 04.03.11, 12:51

• indeed4 rydzyk_smigły - popłacz sobie jeszcze 04.03.11, 12:53
                                • indeed4 razem z kuzynem polazrskim. 04.03.11, 12:53
                                  • indeed4 B/o 04.03.11, 12:54
                                • rydzyk_smigly Nad czym, przybłędo? Nad twoim psim 04.03.11, 12:59
                                  antysemickim losem? Marne masz zycie, czubie, od Żyda do Żyda.
                                  PS. Tu wszyscy wiedzą od 4 lat, że mam 2 nicki, tajemnicy, jak ci się wydaje, nie odkrywasz. Ale zadatki na kapusia masz, owszem.
                                  • indeed4 Spad prymitywie. 04.03.11, 13:04
                                    • indeed4 B/o. 04.03.11, 13:05
                                      .
      • indeed4 Drog adrianno, czy jak Ci tam 03.03.11, 22:53
        ile masz zabawna kobietko IQ ?

A cóż jest w tym dziwnego, że Żyd morduje Żyda - ile millionów swoich rodaków Rosjan zakatował Rosjanin Stalin, ilu Chińczyków Chińczyk Mao, czy krwawy dyktator Pol Pot z Kambodży, panienko o kurzym móżdżku? Wytęż swoje oprogramowanie i pomyśl produktywnie choć przez jedną chwilę.

W Katyniu Polskich oficerów mordowali wyznaczeni przez Berię Żydzi z NKWD - po kostki brodzili w polskiej i żydowskiej krwi, 1500 polskich oficerów narodowości żydowskiej zginęło od strzału w tył glowy żydowskich oprawców z NKWD - też pierwszy raz o tym słyszysz, słoneczko?
        • ariadna-enta Re: Drog adrianno, czy jak Ci tam 03.03.11, 22:56
          tak jest w Katyniu mordowali sami Zydzi
          jednak jesteś kretynem
          typem nueuleczlanym
          • indeed4 Tu masz, słoneczko :-) 03.03.11, 23:02
            Zamordować 15 tys. niewinnych to potworne zadanie, nawet dla najbardziej zatwardziałych oprawców. Stalin zwrócił się do szefa Sowieckiej Tajnej Policji, Żyda Ławrientija Berii. Oni dyskutowali o masowym mordzie i zdecydowali, że to zadanie wykona dominująca grupa żydowskiego aparatu bezpieczeństwa. Dawna nienawiść do Polaków katolików była notorycznie wiadoma.

Ciała były ułożone jedno na drugim, jak sardynki – wspak. Układała je grupa Żydów brodzących w głębokich kałużach krwi, czekając na nowe porcje zwłok walących się w głęboką otchłań dołów, które miały spocząć na innych ciałach, żeby było miejsce na ściśnięcie więcej i więcej. Rzędy były wysokie na 12 ciał.
            Niektórzy jeńcy stawiali opór Żydom wiążącym im ręce z tyłu. Wówczas ci zarzucali im płaszcze na głowy i wiązali ręce z przodu. Niektórym jeńcom pchano w usta trociny, co NKWD uznało za właściwy środek na uspokojenie. Obawiali się, że krzyki mogą wywołać opór czekających na swoją kolej w więźniarkach. Wielu było zabitych jednym strzałem w tył głowy i szyję, wielu kilkoma strzałami, wielu było przebitych bagnetem w plecy, piersi, co oznaczało, że jeńcy stawiali opór. 4253 było pochowanych w Katyniu. Dziś Polacy domagają się poinformowania, gdzie pochowane są ciała pozostałych 10 tysięcy jeńców.

marucha.wordpress.com/2011/01/31/szokujace-wyznanie-izraelska-gazeta-donosi-jak-zydzi-mordowali-polakow/
            • hymenos Re: Tu masz, słoneczko :-) 04.03.11, 11:58
              A skąd wiesz, że Beria był Żydem a nie dajmy na to Gruzinem?
              • indeed4 Re: Tu masz, słoneczko :-) 04.03.11, 12:27
                A od tego pana, tutaj - o:

niniwa2.cba.pl/zydzi_w_kierownictwie_ub.htm

• hymenos Re: Tu masz, słoneczko :-) 04.03.11, 12:46
                  Nie ma tam ani jednego zdania, które potwierdzałoby fakt, że Beria był Żydem. Zatem skąd wiesz?
                  • indeed4 Re: Tu masz, słoneczko :-) 04.03.11, 12:49
                    Michnik mi powiedział - zapytaj autora i nie nudź.

Bez odbioru.
                    • hymenos Re: Tu masz, słoneczko :-) 04.03.11, 13:06
                      indeed4 napisał:

> Michnik mi powiedział - zapytaj autora i nie nudź.

Skoro autor łże w tak podstawowej sprawie, to z jakiej racji mam wierzyć tobie, który te kłamstwa powiela? Ciebie mam bliżej.
                      • indeed4 Michnik łże? 04.03.11, 13:09
                        To bardzo interesujące - pogadaj sobie z nim o tym.
                        • indeed4 B/o 04.03.11, 13:09
                          ...
                        • hymenos Re: Michnik łże? 04.03.11, 13:23
                          indeed4 napisał:

> To bardzo interesujące - pogadaj sobie z nim o tym.

To który z was jest Michnik? Ty czy autor tekstu z Maruchy?
                  • pan.scan Re: Tu masz, słoneczko :-) 04.03.11, 13:07
                    W Starym Testamencie pada imię Żyda "Bereaa". Pewnie stąd, bo w angielskim "ea" czytasz jak "i".
                    • hymenos Re: Tu masz, słoneczko :-) 04.03.11, 13:25
                      pan.scan napisał:

> W Starym Testamencie pada imię Żyda "Bereaa". Pewnie stąd, bo w angielskim "ea"
                      > czytasz jak "i".

Aaaa, to bardzo znaczące odkrycie wink
            • bywszy1 Re: indeed+ 04.03.11, 12:18
              ci,co mordowali,to byli Polacy,ktorzy zmienili nazwiska na zydowskie.
            • tw_wielgus Re: Gwoli prawdy historycznej muszę Cię poprawić 04.03.11, 15:15
              Beria był Gruzinem, podobnie jak Stalin.
              Widocznie, tak podejrzewam, pomyliłeś Berię z tym oto gagatekim:
              pl.wikipedia.org/wiki/Gienrich_Jagoda
              Oto niektóre z jego licznych zasług:
              Był głównym architektem i organizatorem systemu łagrowego (GUŁAG). Osobiście kierował budową kanału łączącego Morze Białe z Morzem Bałtyckim[potrzebne źródło]. Od listopada 1931 do sierpnia 1933 kopało go blisko 300 tys. więźniów łagrów, z czego jedna trzecia zmarła w trakcie budowy.
    • bywszy1 Re: a najsmiszniejsze,ze+ 04.03.11, 12:12
      ze Chrystus to tez Zyd.
      I baba,w dodatku.
      • bywszy1 Re: inna wersja+ 04.03.11, 12:15
        ze Chrystus to tez murzyn.
        I baba,w dodatku.

• indeed4 Jezus nie był Żydem. 04.03.11, 12:22
          Tak samo, jak Hitler nie był katolikiem - ale trzeba co nieco mieć oleju w głowie, żeby o tym wiedzieć.

marucha.wordpress.com/2011/02/23/jezus-nie-byl-zydem/
          • marouder.eu Byl Celtem podobnie jak jego uczniowie:)/nt 04.03.11, 12:36
            • pan.scan Ten czub indyk to krostian? 04.03.11, 12:42
              Sądząc z parcia na Żyda i stopnia głupoty to możliwe, ale tamten z kolei kochał "miłujący pokój naród arabski", czemu poświęcał większość swoich wypotów. Tak czy inaczej - takiego debila na forach spotyka się raz na jakiś czas, co ze względów rozrywkowych należy doceniać.
              • marouder.eu Podobny obsesjonat... 04.03.11, 13:28
                ...przydalaby sie tu lewaczka Anaste, by sprawdzic w jaki sposob Indyk reaguje na posty hurrapalestynskie.
              • tw_wielgus Re: Ten czub indyk to krostian? 04.03.11, 15:43
                Rozumiem że słowo czub to wyraz właśnie takiego uznania.
                Swoją drogą mugłbyś wyjaśnić, jak należy rozumieć zdanie: "Parcie na Żyda"?

pan.scan napisał:

> Sądząc z parcia na Żyda i stopnia głupoty to możliwe, ale tamten z kolei kochał
                > "miłujący pokój naród arabski", czemu poświęcał większość swoich wypotów. Tak
                > czy inaczej - takiego debila na forach spotyka się raz na jakiś czas, co ze wz
                > ględów rozrywkowych należy doceniać.
                • pan.scan Re: Ten czub indyk to krostian? 04.03.11, 16:50
                  Tak, czub jest to wyraz uznania. Dajcie więc sobie teraz buzi z Indykiem i poczytajcie na popołudnie coś z Pająka lub Nowaka.
                  A najlepiej byłoby, gdyby jeden drugiego stąd zabrał.
                  "Parcie na Żyda" - zastanów się, masz ten sam objaw.
                  • indeed4 Spad, prymitywie. 04.03.11, 17:34
                    • indeed4 B/o 04.03.11, 17:34
                      ...
                • indeed4 Olej frustratów. 04.03.11, 17:39
                  Większość z tych szambonetowych trolli jedzie na kilku nikach, więc zgodnie z mechanizmem projekcji przenoszą swoje upodobania na innych - a celuje w tym marouder, podejrzewany przez niejakiego benka231, że jest klonem polazrskiego.
              • manny-jestem Nie wydaje mi sie zeby to byl Krystian 04.03.11, 16:06
                szybciej stranger.
                • marouder.eu A bo to nie wszystko jedno? 04.03.11, 16:40
                  Okraglak probuje sie tu ukorzenic. Jak osiadzie tu Indor, raz-dwa pojawi sie Rachela z Zerowcem.
                  • manny-jestem Dla mnie nie wszystko jedno 04.03.11, 16:43
                    Widzialem miedzy nimi pewna zasadnicza roznice. Ale to juz moja wlasna humble opinion wink
            • polazrski Re: Jest Polakiem; sprowadza deszcz i 04.03.11, 12:42
              powoduje powodzie. Jego matka to krolowa Polski; ojciec nieznany, wiec on zwykly, jak to sie na Morawie mowi: lewoboczek.wink
            • tw_wielgus Re: Byl Celtem podobnie jak jego uczniowie:)/nt 04.03.11, 15:42
              marouder.eu napisał:

I znowu to cudne, efemeryczne poczucie humoru.
              Napisz jeszcze coś równie dowcipnego, czekamy z utęsknieniem.
          • bywszy1 Re: Jezus nie był Żydem+. 04.03.11, 12:44
            zgadza sie - Zydem nie byl,a podobno zydem byl.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,122794489,122861763,Re_indeed_.html
            • indeed4 Jezus nie był Żydem - był Aramejczykiem, sieroto. 04.03.11, 12:51
              " Jezus mówił po Aramejsku , był wychowany w tradycji mozaizmu a nie Judaizmu, był Aramejczykiem. Bo w tamtych czasach Hebrajczycy byli poprostu częcia narodu Aramejskiego , który istnieje do dzisiaj w szczatkowej formie"

Eli Barbur.
              • bywszy1 Re: Jezus nie był Żydem - był Aramejczykiem, sier+ 04.03.11, 13:02
                No,przeciez mowie,ze byl murzynem.
                I w dodatku baba.
                Wiec,o co sie sprzeczasz?
                A ci w Katyniu,to byli Polacy przebrani za zydow.
                • indeed4 B/o 04.03.11, 13:04
                  .
              • marouder.eu To pare wiekow wczesniej kazdy obywatel panstwa.. 04.03.11, 13:03
                ..perskiego byl Aramejczykiem, skoro aramejski byl oficjalnym jezykiem imperium, nie, debilku?
                • indeed4 Podyskutuj o tym z E. Barburem. 04.03.11, 13:06
                  • indeed4 B/o 04.03.11, 13:07
                    ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka