Dodaj do ulubionych

Make life easier

04.03.11, 20:18

Witajcie! Ponieważ dostałam od Was wiele pytań o moją kurtkę z Zary, a niestety nie jestem w stanie odpisać na wszystkie komentarze (chociaż bardzo bym chciałasmile), postanowiłam zrobić o niej osobną aktualizację.

Kurtkę kupiłam na Allegro, w grudniu. Bardzo dużo osób je wtedy sprzedawało, podejrzewam więc, że były dostępne w jakimś outlecie. Ja kupiłam swoją za 169 złotych i jestem z niej bardzo zadowolona. Jest cieplejsza od zwykłego płaszcza, a bardziej elegancka od kurtki. Podoba mi się też jej długość, pasuje do sukienek, ale nie jest na tyle długa by obciążać sylwetkę, gdy wkładam do niej spodnie. Jedyną jej wadą jest brak kaptura, ale taka jest cena za ten ładnie wywinięty kołnierzsmile

Babeczki, muffinki, ciasteczka- nazywać je możemy jak chcemy. Jednym słowem każdy wie o co chodzi, a przepisów na nie jest bez liku. Co więcej, ich motyw staje się coraz bardziej popularny w sztuce (plakaty pop-art) w modzie, biżuterii (zawieszki Pandory), tak naprawdę w każdych codziennych dodatkach, potrzebnych i tych mniej. Zastanawiam się, w czym tkwi popularność tych ,,wypieków'' i co sprawia, że doczekały się samodzielnych cukierni (Lola`s Cupcakes, Cupcake Corner Bakery)?

Po przejrzeniu kilkunastu stron w sieci, przewertowaniu książek kucharskich, zdecydowałam się podsunąć Wam sprawdzony przepis. Za cel postawiłam sobie smak (by nie wyszły za suche) oraz zdecydowanie krótki czas przygotowywania… no może nie wspominając o dekorowaniu, które zawsze sprawia mi ogromną przyjemność smile

https://www.makelifeeasier.pl/img/image/DSC_1409.JPG

Tekst linka
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: Make life easier 04.03.11, 20:22
      Marta K. zastanawia sie czym przywitac stryja?
    • qwardian Re: Make life easier 04.03.11, 21:11

To Ty offnickowa??, muszę przyznać, że od strony estetycznej prezentujesz się nie najgorzej. Podobne botki z owczej skóry kupiłem swojej żonie. Odsyłam do uggaustralia.com...
      • off_nick Re: Make life easier 04.03.11, 21:24
        qwardian napisał:

>
        > To Ty offnickowa??, muszę przyznać, że od strony estetycznej prezentujesz się n
        > ie najgorzej. Podobne botki z owczej skóry kupiłem swojej żonie. Odsyłam do ugg
        > australia.com...

Nie kpij z mohera...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka