Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 09:19 www.szambo.z.pl 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galba Parę ciekawych newsów z www.szambo.lewica.pl IP: 213.17.161.* 26.02.02, 10:18 "Kolejne zwycięstwo nepalskich maoistów" – lewica.pl z satysfakcją donosi, że terroryści zamordowali kilkudziesięciu policjantów ("Nepal stanie się niedługo republiką ludową" - rebelianci zakupili Know-How w Kambodży?). "Koniec rozejmu w Kolumbii" – rząd kolumbijski podstępnie zaatakował potulnych terrorystów narkotykowych ("Wojna z narkotykami to w rzeczywistości wojna z ludnością państw, takich jak Kolumbia"). "Wrocławscy anarchiści w obronie Free Dom" – lewizna.pl informuje, że złe władze Wrocławia nie pozwoliły bandzie brudasów terroryzować mieszkańców miasta ("Organizujemy tam dyskusje, koncerty i wystawy. Karmimy też bezdomnych i chcemy móc robić to dalej - powiedział jeden z demonstrantów" – to o anarcho- melinie na ul. Jagiellończyka) "Show skończony" – o igrzyskach w SLC ("Amerykanie pokazali w jaką farsę można zamienić sport, gdy liczy się tylko na zyski." – napisał komentator wzdychający do Letnich Igrzysk AD 1980) I tak dalej... Naprawdę dobra strona – zatrudniają najlepszych satyryków. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ciekawe kto tych szmaciaków finansuje? nt IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 11:04 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: ciekawe kto tych szmaciaków finansuje? nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 26.02.02, 11:15 Ja. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem martwię się o Pana IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 11:17 Panie #! proszę to z siebie wyrzucić [ulży] :] 7,80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Niestety nie piszą nic o tym skąd biorą fundusze.. IP: 213.17.161.* 26.02.02, 11:30 ... ale można za to dowiedzieć się w jakim wieku są światli komentatorzy owego portalu. Średnia wieku tych, dla których dane te ujawniono wynosi... 22lata i 5 miesięcy. Mają jeszcze czas by zmądrzeć. Chętnych do podjęcia współpracy zachęcają na swej stronie do przysyłania im tekstów. Zastanawiam się czy by nie zacząć im podsyłać jakichś postępowych zwidów własnego autorstwa (skąd ja wezmę tyle wódy żeby zdobyć się na napisanie czegoś takiego) i w sposób naukowy wybadać ich zdolność absorbcji nonsensów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem dobre IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 11:35 Gość portalu: Galba napisał(a): > Chętnych do podjęcia współpracy zachęcają na swej stronie do przysyłania im > tekstów. Zastanawiam się czy by nie zacząć im podsyłać jakichś postępowych > zwidów własnego autorstwa (skąd ja wezmę tyle wódy żeby zdobyć się na napisanie > > czegoś takiego) Wypijesz ZeroSiedem sam. przygryziesz kawałek drewna zębami i napiszesz o rewolucji młodych maoistów w Paryżu. Łykną to i w sposób naukowy wybadać ich zdolność absorbcji nonsensów. zdolność absorbcji absolutna byle substancja była czerwona 7,12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Niestety nie piszą nic o tym skąd biorą fundus IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.02.02, 11:35 Gość portalu: Galba napisał(a): > Zastanawiam się czy by nie zacząć im podsyłać jakichś postępowych > zwidów własnego autorstwa (skąd ja wezmę tyle wódy żeby zdobyć się na napisanie > > czegoś takiego) i w sposób naukowy wybadać ich zdolność absorbcji nonsensów. Moze chlopek by cos napisal. Co sie z nim stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba "Chłopek" czeka na swój czas... IP: 213.17.161.* 26.02.02, 11:42 Gość portalu: pollak napisał(a): > Moze chlopek by cos napisal. Co sie z nim stalo? Widzę, że "Chłopek" zrobił piorunujące wrażenie na szanownej publiczności. Co chwilę ktoś rzewnie go wspomina... On jeszcze wróci - może dziś, może za rok... któż to wie... Galba Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: Parę ciekawych newsów z www.szambo.lewica.pl 26.02.02, 11:26 Gość portalu: Galba napisał(a): że złe > > władze Wrocławia nie pozwoliły bandzie brudasów terroryzować mieszkańców miasta > > ("Organizujemy tam dyskusje, koncerty i wystawy. Karmimy też bezdomnych i > chcemy móc robić to dalej - powiedział jeden z demonstrantów" – to o anar > cho- > melinie na ul. Jagiellończyka) Galba, ty co cie przemoc pal milicyjnych rzezbila - byles tam kiedys, czy ploteczki zaslyszane powtarzasz? zawiodlem sie, sadzilem, ze stac cie na troszke wiecej - a tu taka sama podwojna moralnosc i zgnily relatywizm jak u komuchow. niczym sie kolezko od nich nie roznisz. jestescie siebie warci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Ufff... IP: 213.17.161.* 26.02.02, 11:36 1. Dobrze przynajmniej, że nie uważasz komuchów za lepszych ode mnie. Dobre i to... 2. Jeśli nie dostrzegasz różnicy między przywracaniem ładu w wolnym kraju a obroną władzy zdobytej dzięki najazdowi ze wschodu - gratuluję ostrości spojrzenia... Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong a wiec ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:06 nie byles tam? wiec skad wiesz ze to melina? I ze nie robia tej czynnosci jaka pisza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong "banda brudasow" IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:08 tez bys oczyszczal polskie ulice od smieci z lysym lbem i w glanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem obywatelu generalizujecie IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 13:12 Galba Jest Dobry Człowiek nic nie będzie oczyszczał ale pewien porzadek musi byc jesli obywatele anarchisci nie placa za lokal to: ********Ć ja np nie życze sobie by za moje pieniadze prowadzili chocby bardzo zaszczytna dzialanosc pdt: "krzewienie kultury" i wymuszali na MNIE tolerancje dla siebie 7,33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong slownictwo IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:15 tego madrego pana Galby jest podobne do slownictwa madrych panow z lysymi czaszkami - "banda brudasow" to ich ulubiony termin dla myslacych inaczej, i wyjasniaja im to swoimi sposobami. Ciekaw jestem czy ten madry pan Galba wraz ze slownictwem korzysta tez z metod. do tego jakos nie dowiedzialem sie skad wie o tym ze terroryzuja okoliczna ludnosc a nie robia tej dzialalnosci o krotej pisza. Nic wiecej nic mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Galba IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 13:20 Gość portalu: Blong napisał(a): > tego madrego pana Galby jest podobne do slownictwa madrych panow z lysymi > czaszkami - "banda brudasow" to ich ulubiony termin dla myslacych inaczej, Nie. To jest ulubiony termin na określenie brudasów. Nie "czysty inaczej" jak WY wolicie tylko po prostu brudas. i > wyjasniaja im to swoimi sposobami. Galba waży 65 klio nie pękaj nikomu krzywdy nie zrobi [chyba ze na karate chodzi] Ciekaw jestem czy ten madry pan Galba wraz > ze slownictwem korzysta tez z metod. Patrz wyżej. > do tego jakos nie dowiedzialem sie skad wie o tym ze terroryzuja okoliczna > ludnosc a nie robia tej dzialalnosci o krotej pisza. jeśli wracasz z 2 siatkami z zakupów rozglądasz się na blue sky i nagle potykasz się o korpus zaaćpanego śmiecia i potem dreczy cie lumbago przez miesiąc TO ja uważam to zaa terroryzm ze strony "bandy brudasów". Nawet gdy "banda brudasów" uważa się za postępowców. Nic wiecej nic mniej. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong brudasy IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:24 Gość portalu: siedem napisał(a): > Nie. To jest ulubiony termin na określenie brudasów. Nie "czysty inaczej" jak W > Y > wolicie tylko po prostu brudas. sprawdzales czystosc kazdego, czy to po prostu wszystko brudasy bo maja inny wyglad od ciebie > Galba waży 65 klio nie pękaj nikomu krzywdy nie zrobi [chyba ze na karate chodz > i] Jesli podoba mu sie ich slownictwo, to z pewnoscia ma i kolegow ktorzy mu pomoga oczyszczac ulice ze smieci. > > Patrz wyżej. > patrz wyzej > jeśli wracasz z 2 siatkami z zakupów rozglądasz się na blue sky i nagle potykas > z > się o korpus zaaćpanego śmiecia i potem dreczy cie lumbago przez miesiąc TO ja > uważam to zaa terroryzm ze strony "bandy brudasów". > Nawet gdy "banda brudasów" uważa się za postępowców. Z pewnoscia co dzien sie potykasz o zacpanego brudasa przed tamta melina, wiec wiesz o czym piszesz. > > > Nic wiecej nic mniej. > > Dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem w jakim celu bronisz szlam? IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 13:29 który do 30i albo się zaćpa na śmierć albo wyrośnie na ludzi. anyway ślad po "składowcach" nie pozostanie. dla zasady to robisz? 7,20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong w jakim? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:31 w jakim celu cala grupe ktos nazywa "brudasy" czy "scierwo" ? ciekawe pytanie co nie? aha byly takie czasy, kiedy cale grupy nazywano burzujami, kulakami, zdrajcami imperialistycznymi, pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong ciekawsze brudasy i scierwo IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:33 byl taki kraik, gdzie za okulary czy wyzsze wyksztalcenie sie wykanczalo, bez roznicy. Takie ich domowe scierwo i brudasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Hiszpania republikańska! IP: 213.17.161.* 26.02.02, 13:40 Gość portalu: Blong napisał(a): > byl taki kraik, gdzie za okulary czy wyzsze wyksztalcenie sie wykanczalo, bez > roznicy. Takie ich domowe scierwo i brudasy. --- A kto tam rządził? 3 partie: komunistyczna, socjalistyczna i anarchistyczna. Która była najgorsza? Ta trzecia (najwięcej morderstw). Dobrze, że Franco położył temu kres! Można było też zostać rozstrzelanym za posiadanie melonika i kamizelki... Nareszcie się zgodziliśmy. Dziękuję. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong nastepne scierwo i brudasy IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:42 Gość portalu: Galba napisał(a): Tak oczywiscie, dobry wujcio Franko rozstrzeliwal tylko za poglady, prawdziwy liberal /tez takie jego brudasy i scierwo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem wytłumaczę poraz ostatni IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 13:35 Gość portalu: Blong napisał(a): > w jakim celu cala grupe ktos nazywa "brudasy" czy "scierwo" ? A w takim: By czerwona chołota do końca nie przewróciła odwiecznych wartości do góry nogami! np kochający inaczej to pedryl, pedał i zbokol a nie zasługujący na szacunek postępowiec > ciekawe pytanie co nie? średnio > > aha byly takie czasy, kiedy cale grupy nazywano burzujami, kulakami, zdrajcami > imperialistycznymi, pamietasz? demagogia przykro mi ja całych grup np młodzieży 17-28 nie nazywam "składowcami" 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: wytłumaczę poraz ostatni IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:39 Gość portalu: siedem napisał(a): > A w takim: > By czerwona chołota do końca nie przewróciła odwiecznych wartości do góry nogam > i! Dlatego tez niektorzy kazdego prawicowca nazywaja faszysta. Fajne nie? > > np > kochający inaczej to pedryl, pedał i zbokol a nie zasługujący na szacunek > postępowiec > to cos zupelnie innego to te same slowa oznaczajace dokladnie to samo. Ale twierdzic ze kazdy w jakiejs grupie ktorej sie ani nie zna jest brudasem to kretynizm godny Szczerbca. > średnio bo jakos trudno bylo odpowiedziec > demagogia > przykro mi ups kiedy to nie jest demagogia, kiedy te same slowa mowi prawicowiec /czy moze wolisz faszysta, albo skin aby ta czerwona cholota nie przewrocila wartosci do gory nogami/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem manipulator IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 13:43 zapomniałeś zostawić "że ja młodzieży od 17-28 nie nazywam brudasami" powinienem teraz wyzwac na pojedynek 7,00 ps daj spokoj wiesz doskonale ze nie masz racji. nie kompromituj sie bajeczkami z "czterech pancernych" ze prawica to faszysci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: manipulator IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:47 Gość portalu: siedem napisał(a): > zapomniałeś zostawić > "że ja młodzieży od 17-28 nie nazywam brudasami" przeciez nie rozmawiamy o tobie a o madrym panu Galbie tak na marginesie to mi milo, ze nie generalizujesz > > powinienem teraz wyzwac na pojedynek > 7,00 > nie wiem czy jestes godzien, ale z monitora to nie da sie poznac > ps > daj spokoj wiesz doskonale ze nie masz racji. nie kompromituj sie bajeczkami > z "czterech pancernych" ze prawica to faszysci na boga, czy ty nie rozumiesz o co chodzi? ja tak prawicy nie nazywam, tak samo jak uwazam ze nie powinno sie nazywac calych grup o jakichs pogladach /zwlaszcza kiedy sie z tymi pogladami nie zgadzamy i ich nie znamy/ dosyc pejoratywnymi okresleniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong bo nie ma twardszych nt IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Galba - 67 ! IP: 213.17.161.* 26.02.02, 13:30 Gość portalu: siedem napisał(a): > Galba waży 65 klio nie pękaj nikomu krzywdy nie zrobi Ostatni pomiar wykazał 67 - słuszną linię obrała nasza władza! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem przytyło się na urlopie, co? IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 13:36 a klub kwadransowych grubasów oglądamy, a? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba To proces znacznie dłuższy... IP: 213.17.161.* 26.02.02, 13:43 Gość portalu: siedem napisał(a): > a klub kwadransowych grubasów oglądamy, a? > > 7,00 --- Powiem to cicho i tylko raz: proces przybierania na wadze rozpoczął się jeszcze w okresie błędów i wypaczeń ekipy Buzka... Czy to już syndrom TKM? Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: To proces znacznie dłuższy... IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 13:46 no cóz bedziesz musiał jeść ryż 'wung', czekolade bez cukru, mięso light [bez mięsa] etc Wszystkie te postępowe produkty zakupisz w zjednoczonej mummmi 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Banda brudasów - a jakże! IP: 213.17.161.* 26.02.02, 13:17 a. Na ulicy Jagillończyka we Wrocławiu byłem ze 100 razy - fakt, że nie w inkryminowanej melinie (zajmowanej przez "squatowców" wbrew woli właściciela) b. Widziałem w TV zrozpaczonych sąsiadów owych dobrych brudasków - wytłumacz im, że w imię tolerancji muszą wysłuchiwać przez całą noc dzikich wrzasków i walenia w kotły. c. "banda brudasów" - a jak nazwać dużą, agresywną grupę młodych ludzi, dla których mydło i woda to pojęcia abstrakcyjne? Ledwie się toto trzyma na nogach (odurzenie alkoholowo-narkotyczne) a przy użyciu swej delikatnej woni wytwarza wokół siebie strefę ochronną o promieniu 20 m. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong wachajacy Galba IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:18 nie byles w srodku wiec wszystko to brudasy. Skad to info, ze Szczerbca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Trudno tego ścierwa nie czuć... IP: 213.17.161.* 26.02.02, 13:26 Gość portalu: Blong napisał(a): > nie byles w srodku wiec wszystko to brudasy. Skad to info, ze Szczerbca? --- Nie wiem co to jest "Szczerbiec" (bo nie o miecz jak sądzę tu chodzi) - pewnie fachowo mi to objaśnisz. Brudasy mają tę wadę, że wychodzą czasem (w biały dzień!) na świeże (do czasu ich wyjścia) powietrze. Przyjedź do Wrocławia i przespaceruj się ulicą Świdnicką (na wysokości pl. Wolności) lub zawitaj pod DH Feniks na Rynku - dostrzeżesz tam "czystych a rebours" poczciwców targających za rękawy przechodniów. Tak... kultura spod znaku anarchii ma specyficzny klimat... Demonstracja tych meneli w centrum mista (zeszły piątek) powinna była być przerwana gumowymi kulami a nie dobrotliwym "proszę się rozejść". Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong scierwo IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:29 i szkoda ze tego scierwa nie usunieto raz na zawsze, co nie? > Demonstracja tych meneli w centrum mista (zeszły piątek) powinna była być > przerwana gumowymi kulami a nie dobrotliwym "proszę się rozejść". Aaaa wolnosc slowa i pogladow sie klania. Dzien dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Wolę mydło od Cyklonu... IP: 213.17.161.* 26.02.02, 13:36 Gość portalu: Blong napisał(a): > i szkoda ze tego scierwa nie usunieto raz na zawsze, co nie? Tak. Przy użyciu wody i mydła. Cyklon B zostawię socjalistom... > Aaaa wolnosc slowa i pogladow sie klania. Gdy agresywna banda opanowuje centrum miasta wzywam Brudnego (nomen omen) Harrego a nie księdza Twardowskiego. > Dzien dobry. Dzień dobry. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: Wolę mydło od Cyklonu... IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:41 Gość portalu: Galba napisał(a): > Tak. Przy użyciu wody i mydła. Cyklon B zostawię socjalistom... Sila? Jak w kazdym panstwie liberalow obowiazkowe mycie mydlem tych co sie zachowuja inaczej? > Gdy agresywna banda opanowuje centrum miasta wzywam Brudnego (nomen omen) Harre > go > a nie księdza Twardowskiego. Agresywna bo mysli inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Broń chemiczna dopuszczalna w rękach anarchołów? IP: 213.17.161.* 26.02.02, 13:50 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > Tak. Przy użyciu wody i mydła. Cyklon B zostawię socjalistom... > > Sila? Jak w kazdym panstwie liberalow obowiazkowe mycie mydlem tych co sie > zachowuja inaczej? Mycie tych co są brudni. Nie, nie siłą. Mogą sobie cuchnąć byle by siedzieli w swych norach - czy trucie współobywateli różnymi anarcho-wyziewami jest legalne? Co na to Konwencja Genewska? > Agresywna bo mysli inaczej? Agresywna bo drze ryja i rzuca niezidentyfikowanymi bliżej (wolałem nie podchodzić celem sprawdzenia) obiektami w policję. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong ograniczanie wolnosci IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:53 Gość portalu: Galba napisał(a): > Mycie tych co są brudni. Nie, nie siłą. Mogą sobie cuchnąć byle by siedzieli w > swych norach - czy trucie współobywateli różnymi anarcho-wyziewami jest legalne > ? > Co na to Konwencja Genewska? Zakaz wychodzenia dla wygladajacych inaczej, nowe przepisy w cudownym liberalnym raju. > Agresywna bo drze ryja i rzuca niezidentyfikowanymi bliżej (wolałem nie > podchodzić celem sprawdzenia) obiektami w policję. Zomo tez strzelalo do tych co sie darli i rzucali w nich obiektami, ech ta pamiec, dobra, ale krotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Wolność dla wybranych ? IP: 213.17.161.* 26.02.02, 14:01 1. Ludzie drący się w latach 80-ych nie robili tego dlatego, że nie pozwalało im się zakłócać ciszy nocnej czy dewastować nie swojego budynku. 2. Prawo zakazuje włóczęgostwa w wielu cywilizowanych krajach. 3. ad post „beee”: walenie w kotły przez 24 h per day nazywasz muzyką? A co z prawem sąsiadów do spokoju (nie tylko w nocy)? Co z ich wolnością? Zastrzelić sukinsynów? 4. Wolność ma swe granice – są nimi: Prawo i Wolność innych ludzi. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong beeee IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:20 nie podoba mi sie jakas muzyka wiec to wrzaski i walenie w kotly. A moze by to tak zakazac, co nie panie Galba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong aaaaaa IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:21 nie bedac w melinie wiesz ze to melina, brawo, Szczerbiec sie klania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Bardzo Postępowe WWW IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.02.02, 11:25 Gość portalu: siedem napisał(a): > > www.szambo.z.pl > Szlag trafi, wlazlem w szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem chciałbym IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 13:04 by wszyscy lizneli [od lizolu] madrosci z www www.szambo.z.pl 7,29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete no i ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:14 przez Ciebie przeczytałam o kółkach samokształceniowych... ), tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: no i ... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 26.02.02, 13:18 ... to jak sie Ty wyksztalcilas? Nie sama ? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: no i ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 14:36 Kółko samokształceniowe kojarzę z (poprzednim) - najlepszym z ustrojów. Samokształcenie w kółku ... sam przyznaj #-u - brzmi straszliwie. Samokształciłam się w kółku ... kółko, w którym się samokształcimy...kółko sprzyja samokształceniu ... samokształcący się łowca androidów ... ps. myślisz, że nie sama a przy pomocy ? )tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem i nic IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 14:38 Gość portalu: tete napisał(a): > > Kółko samokształceniowe kojarzę z (poprzednim) - najlepszym z ustrojów. > Samokształcenie w kółku ... sam przyznaj #-u - brzmi straszliwie. > Samokształciłam się w kółku ... kółko, w którym się samokształcimy...kółko > sprzyja samokształceniu ... samokształcący się łowca androidów ... łowca jest wykształcony gorzej że androidy sie samoucza jak najnowsze boty z iD Software 7,33 Odpowiedz Link Zgłoś