Gość: siedem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:18 ełrocieżarówki zasypuja polske towarem zwalniajac tylko na granicy do 60km/h a polskie tiry po dwa dni czekaja na odprawy celne do ełrokołchozu. wot kakoj postiemp! 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dokowski Jak to możliwe? 06.05.04, 10:33 Dlaczego nasi nie każą też dwa dni czekać zagranicznym tirom? To nie może być prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Jak to możliwe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:35 dzis słyszałem o tym w ełroradju. ponoc to sa opoznienia dostososowawcze. ale ja osobiscie nie dałbym sie dymac takim tekstem. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jak to możliwe? 06.05.04, 10:47 Gość portalu: siedem napisał(a): > dzis słyszałem o tym w ełroradju. ponoc to sa opoznienia dostososowawcze. ale > ja osobiscie nie dałbym sie dymac takim tekstem. Jaaasne. Celnicy niemieccy złośliwie opóźniają odprawy celne. Czy tylko polskich TIRów ? A inne są przepuszczane szybciej ? Dla polskich jest pewnie specjalna kolejka ? )) A może Niemcy w ten sposób import hamują ? Czy TIRy jadące do Francji, Hiszpanii, Belgii i innych państw też złośliwie wstrzymują i co na to inne państwa ? Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Jak to możliwe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:54 polskie tiry stoja 2-3 dni w skladach celnych czy jak tam sie to nazywa. na granicy juz nikt nie stoi. pocieszę Twoją Pejsatość. ponoć to wina polaczków jest 5040 Odpowiedz Link Zgłoś