Dodaj do ulubionych

Paranoja konspiracji

08.05.04, 21:02
Zawodowi poszukiwacze konspiracji często popadają w paranoję i postrzegają konspiracje wszedzie. I zawsze tylko jedną. Wszystko jest dla nich efektem działania jednej i tej samej ręki.
Czy to Illuminati, czy socjalistów, czy Jezuitów, Watykanu, albo jeszcze czegos innego.

Bez wątpienia Illuminati mieli spore wpływy i mają nadal. Ale nie sterują wszystkim.
Teraz już wielu odkrywców konspiracji wypisuje bzdury, że kompromitacja USA w Iraku to kolejny spisek Illuminati.
A może do jasnej cholery ci ludzie własnie przegrywają(!)???
Teraz własnie syjonisci (to samo co Illuminati) PRZEGRYWAJA!!!

Paranoja miłosników konspiracji odwzierciedla sie tej kretynskiej pesymistycznej wizji, że wszystko te diabły opanowały, wszystkim sterują jak chcą i nic dobrego sie nie może stać.
I wszędzie widzą antychrysta... Nawet w Gibsonie, bo zrobił film o Jezusie.

Poniżej przykład. Rewelacje D.Icke'a.
Ale widziałem ostatnio sporo tych nonsensów. Makow i inni wypisywali już takie bzdury, że można sie zastanawiać, czy są tak głupi, czy po prostu ich celem jest sabotaż, dezinformacja i złamanie morale przeciwników Nowego Porządku Swiatowego.

www.rense.com/general52/plansto.htm
Obserwuj wątek
    • bimi Re: Paranoja konspiracji 08.05.04, 21:15
      > Ale widziałem ostatnio sporo tych nonsensów. Makow i inni wypisywali już takie
      > bzdury, że można sie zastanawiać, czy są tak głupi, czy po prostu ich celem jes
      > t sabotaż, dezinformacja i złamanie morale przeciwników Nowego Porządku Swiatow
      > ego.

Nie dalej jak dzisiaj trafiłem przypadkiem na definicję hasła "Zamach na World
      Trade Center i Pentagon" w Wikipedii - rzekomo "Wolnej Encyklopedii".
      Tam oto czytamy:

"
      [...]
      Po zamachu wskazywano wielu podejrzanych (m.in amerykańskie milicje niechętne
      władzom federalnym i antyglobalistów). Ostatecznie winą obarczono organizację
      al-Kaida dowodzoną przez Osamę bin Ladena. Jednak wielu ludzi wierzy, że za
      atakiem stały Mossad lub CIA. Nie przekonuje ich nawiązywanie przez bin Ladena w
      jego wystąpieniach do zamachu z 11 września jako wielkiego sukcesu oraz dowody
      (m.in. zeznania zatrzymanych członków al-Kaidy) przedstawiane przez amerykańskie
      i inne służby specjalne.
      [...]"
      pl.wikipedia.org/wiki/Zamach_na_World_Trade_Center_i_Pentagon

Sorry, ale to nie było na tyle dawno, żebym nie pamiętał, że nie było żadnej
      mowy o "amerykańskich milicjach" i "antyglobalistach". Za to od początku
      pieprzyli o Al Kaidzie i Bin Ladenie nie mając żadnych dowodów.
      Za to dziś dowiaduję się, że to na pewno był bin Laden bo twierdził, że to był
      jego sukces. Zresztą, tak też zeznawali "słuzbom specjalnym" pojmani członkowie
      Al Kaidy...
      To pewnie ci sami co najpierw z plastikowymi nożami rozwalili samolotami WTC, a
      potem odnalieźli się żywi w różnych częściach Świata. smile
      No, ale tak to jest z tymi faktami.
    • cs137 Re: Paranoja konspiracji 08.05.04, 21:33
      watto napisał:

> Zawodowi poszukiwacze konspiracji....

Jezu, Watto, skąd nagle taka samokrytyka, na Boga?!!!!....
      • Gość: leje-sie To nie moga byc antysemici IP: 193.235.118.* 08.05.04, 21:41
        Obaj to chodzaca prowokacja antyantysemicka.
        Watto to Zyd - ksywka go ujawnila.
        A co znaczy bimi po hebrajsku?
        Ktos wie?
        • watto Tego sie mogłem spodziewać 08.05.04, 22:03
          > Watto to Zyd - ksywka go ujawnila.

Tego sie mogłem spodziewać
          Zydzi mają taką paranoję, że w ludziach, którzy im imponują doszukują sie na siłę Zyda. A wypierają sie żydowstwa u żydowskich zbrodniarzy.

Muszę cie jednak sprowadzić na ziemie, biedaku.
          Zydem nie jestem.
          Z Zydami mam tyle wspólnego, co ty z napletkiem.
        • bimi Re: To nie moga byc antysemici 08.05.04, 22:12
          Gość portalu: leje-sie napisał(a):

> Obaj to chodzaca prowokacja antyantysemicka.
          > Watto to Zyd - ksywka go ujawnila.
          > A co znaczy bimi po hebrajsku?
          > Ktos wie?

Sam jesteś Żydem, chamie jeden.
    • Gość: Zebranski Niewiększy przygłup paranoi konspiracji krytykuje IP: *.com / *.net1.nerim.net 08.05.04, 21:51

paranoje konspiracji.

Ty Watto masz cos z głową!

Parę Wattowskich konspiracji:

1. W Korei wybuchła bomba atomowa wysadzona przez USA.
      2. Amerykańskie zdjęcia z Marsa były naprawdę wysyłane z satelity który
      niestety spadł na Hiszpanie i Argentynę.
      3. USA posiada bron która wywołuje trzęsienie ziemi.

To tylko parę ale oczywiście Watto je produkuje hurtownie

• watto umysł wybitnego przygłupa 08.05.04, 21:56
        > 1. W Korei wybuchła bomba atomowa wysadzona przez USA.
        > 2. Amerykańskie zdjęcia z Marsa były naprawdę wysyłane z satelity który
        > niestety spadł na Hiszpanie i Argentynę.
        > 3. USA posiada bron która wywołuje trzęsienie ziemi.

Kiedy stwierdziłem takie fakty?
        Mianowicie o istnieniu takich rzeczy.
        Zacytuj, bezczelny kłamco.
        Ja pisałem tylko możliwosciach i spekulacjach. Jasno zaznaczyłem, że nie piszę , że to fakty.
        Ty jestes po prostu i głupi i kłamliwy.

A jak zwykle każda hiena cechuje sie tym samym. Kompletnie rozumie o co chodzi.
        Ja nie krytykuję ujawniania i podejrzewania konspiracji.
        Przeczytaj jeszcze raz i pomysl. Jeżeli to jest dla ciebie możliwe...
        • abstrakt2003 To prawda! :) 08.05.04, 22:09
          Watto pisał kiedyś o wywoływaniu trzęsień ziemi przez USA smile))))
          Od tego czasu z nim nie rozmawiam smile
        • Gość: Zebranski Watto ty naiwny głupku. IP: *.com / *.net1.nerim.net 08.05.04, 22:43

Oczywiście ze pisałeś o możliwościach ponieważ jesteś głupszy od kawałka
          drzewa. Ty się kochasz w konspiracjach tylko ze nigdy nie przemyślisz do końca
          swoich lub kogoś idiotycznych teorii i za każdym razem ośmieszasz się a potem
          tłumaczysz ze to nie ty wymyśliłeś i ze to tylko możliwości i spekulacje.
          Niestety przewiązywanie jakiegokolwiek znaczenia do tak dziecinnych spekulacji
          jest znakiem kretynasmile

A tu pare przykladow twojego kretynstwa:

Dlaczego NASA straciła kontakt z "sondą na Marsie"
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10359325&a=10359325
          W Płn.Korei wybuchła bomba nuklearna?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12235296&a=12235296
          Przekazy podswiadome
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10304487&a=10304487

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAA!
          • watto No i widzisz .. koziołku matołku 09.05.04, 18:53
            Nie wiem, czy powinienem odpowiadać takim hienom, ale ...

Własnie rzeczona hiena podała linki, które zaprzeczają jej kłamstwom.
            • Gość: Lacki Nie przejmuj sie Watto! IP: *.block.alestra.net.mx 09.05.04, 21:55
              Powyższe linki to po prostu perełki tego forum. Nie słuchaj tych wariatów i
              pisz jak najwięcej albowiem twoje myśli chodzą po tak niespotykanych ścieżkach
              ze ja zawsze jestem zdumiony tym co ty potrafisz wykumac. Ty jesteś poeta
              absurdów, krótkowzroczności i naiwności na poziomie cztero letniego dzieciaka.

Niech żyje Watto!

PS
              Teraz przegraj to sobie od tylu i zobaczysz ze nieświadomie obdarzyłem cię
              komplementsmile

• Gość: lesio Re: Wytlumacz prosze Watto, IP: *.usouthal.edu 08.05.04, 23:17
      (i nie tylko mi - na pewno inni rowniez sa ciekawi...) dlaczego teorie
      spiskowe, ktore wspomniales zasluguja na Twoja pogardliwie negatywna ocene,
      podczas gdy wszystkie teorie spiskowe przedstawiajace USA w negatywnym swietle,
      (niezaleznie od tego jak absurdalne) sa przez Ciebie holubione? Czy znana jest
      Ci biblijna przypowiesc o zdzble i belce w oku?
    • pollak Re: Paranoja konspiracji 08.05.04, 23:25
      > Zawodowi poszukiwacze konspiracji często popadają w paranoję i postrzegają
      > konspiracje wszedzie. I zawsze tylko jedną. Wszystko jest dla nich efektem
      > działania jednej i tej samej ręki.

Jak rozumiem, to coś w rodzaju samokrytyki? Taka refleksja nad samym sobą?
    • Gość: dziki Brawo! Swietnie sam siebie opisales. IP: *.dyn.optonline.net 09.05.04, 01:53
      To jest Watto w oczach Watto:

"Zawodowi poszukiwacze konspiracji często popadają w paranoję i postrzegają
      konspiracje wszedzie. I zawsze tylko jedną. Wszystko
      jest dla nich efektem działania jednej i tej samej ręki."

Jeszcze jedno. Jesli chodzi o naiwnosc i wymyslanie jak i wierzenie w
      idiotyczne rzeczy to tylko Bimi ci dorownujesmile
    • Gość: Moshe Watto, samokrytyka to pierwszy krok do poprawy IP: *.zielone.zyg / *.tomaszow.mm.pl 09.05.04, 02:28
      samopoczucia. Teraz przestan pei,,,,,,,ic o zydowsko/amerykanskich
      konspiracjach odpowiedzialnych za deszcz, snieg i brudna wode.

Shalom
    • misiuupysiu Re: Paranoja konspiracji 09.05.04, 02:28
      Pamiętaj o cyklistach ci to dopiero są groźni he he he
    • Gość: gargoolinas Re: Paranoja konspiracji IP: 64.203.129.* 09.05.04, 06:44
      cyklisci? a bikiniarze to co, psu spod ogona?
      To wszystko odbywa sie za pomoca podswiadomosci. Do tego potrzebny jest
      odtwarzacz CD od tylu. Gra sie Led Zeppelin. Teraz tylko potrzebna jest czpka
      niewidka i kije samobije. Ale skad wziac czpke? Alez to proste. Nalezy
      zatelefonowac do Koszlka Opalka i umowic sie po odbior a kije samobije sa w
      komodzie u sierotki Marysi.
      Tylko trzeba uwazac na przebrzydlych krasnali. W tym celu najlepiej jest
      pozyczyc pantofelek od Kopciuszka. Nie moge sobie za cholere przypomniec jaka
      role pelni w tym wszystkim Alicja, nie moge sie dodzwonic do krainy czrow. Moze
      mam zly numer?
    • Gość: Czytelnik Ten watek jest dowodem ze Watto jest chory. IP: 212.165.146.* 09.05.04, 14:50

Dla każdego na tym forum Watto jest definicja naiwniaka który wierze dosłownie
      w każda pierdole jeśli tylko jest to anty amerykańska lub anty żydowska plota.
      Dla niego nie jest ważne ze pierdolki które podaje jako fakty są zupełnie
      nieprawdopodobne i w wielu przypadkach niemożliwe lub zupełnie bezsensowne.
      Brak logiki i możliwości rozróżnienia fikcji od faktów to Wattowskie cechy
      którego owocami są tak WSPANIALE posty jak Bron Trzęsąca Ziemia lub Przekazy
      Podświadome w tekstach słuchanych od tylu.

I to właśnie ten sam Watto napisał ten post w którym krytykuje miłośników
      konspiracjismile

www.groszek.741.com/Konkurs/30-39/Watto.swf
    • watto Wysyp koziołków matołków. 09.05.04, 18:50
      Jak zwykle w każdym temacie, który jest trochę trudniejszy do zrozumienia dla koziołków matołków można spodziewać sie wysypu ich głupawych wypowiedzi.
      Kompletnie bezsensownych oczywiscie.
      Koziołek matołek nie zrozumie nic, co nie jest napisane przez równego mu umysłowoscią innego matołka. Choćby nawet łapał sie za pustą główkę jak Kubuś Puchatek i krzyczał: "myśleć, myśleć".

Trzeba dokładnie przeczytać co napisałem i postarać sie zrozumieć.
      Ja nie neguję istnienia konspiracji i istnienia Illuminati.
      Musiałbym być jednym z matołków, żeby to robić. Każda tajna działalnosc tajnej grupy jest konspiracją. I jest takich spisków tysiące. I teraz i w historii.

Krytykuję tylko widzenie ręki Illuminati w każdym wydarzeniu i posądzanie wszystkich dziennikarzy i polityków o bycie częscią jednej konspiracji.

To taki wstępny wykład dla koziołków matołków.
      Ale oni pewnie wolą pisać o seksie analnym. To jest przynajmniej łatwiejsze do zrozumienia dla tępych umysłów.
      • Gość: felusiak Re: Wysypalo koziołka matołka. IP: *.nyc.rr.com 09.05.04, 19:06
        Pryszczami.
        Jesli ktos ma krzywy nos to idzie do lustra, spoglada i mowi do siebie: " Ale
        qrwa mam krzywy nos." Albo jesli ktos jest gluchy to mowi sobie: " Qrwa nie
        slysze co mowia i podejrzewam, ze chyba o mnie".
        Ale dokad ma pojsc czlowiek glupi? W lustrze nie widac.
        Widzisz watto, ty nawet nie wiesz o tym, no bo skad mialbys wiedziec?
        • kingfish Re: Wysypalo koziołka matołka. 09.05.04, 19:18
          Ja zawsze uważałem ze człowiek który ma nie poklei w głowie i nie zdaje sobie z
          tego sprawy, jest człowiekiem szczęśliwym. Siedzi sobie taki obywatel w
          pieluszce pełnej kału i jest mu bardzo dobrze i cieplutko. Top nasz Wattosmile
    • cs137 Dzis w kościele sobie wymysliłem... 09.05.04, 21:27
      Kiedy przyjechałem do mojego miasta 9 lat temu, to biskup cąlej naszej
      rzymsko-kaotolickiej diecezji był jednocześnie przoboszczem naszej miejscowej
      parafii. Parafianie go autentycznie kochali A za co? Ano, za mnóstwo rzeczy.
      Jedną z nich było to, że kazania biskupa Steinera nie trwały nigdy dłuzej, niż
      10 minut. Ponadto często powrtarzał: "Pierwsza rzecz, którą mówię młodemu
      księdzu: po dziesięciu minutach kazanie nikt w kościele już nie słucha, co dalej
      mówisz, każdy zatapia się we własnych myślach". Święta słowa! Tera mamy od kilku
      lat innego proboszcza, sympatycznego grubaska Father Johna. Przemiły facet - z
      jednym wyjątkiem: jego kazania potrafia się ciągnąć przez pół godziny! Na
      dodatek, ja nie zatapiam się we własnych myślach dopiero po 10 minutach. Ja
      zatapiam sie wewłasnych myślach już zanim Father John zdąży dokończyć pierwsze
      zdanie!

Dzis też było kazanie i ja absolutnie nie jestem w stanie powiedzieć, o czym
      ono było. Ale spędziłem je pożytecznie, rozmyślając o Forum. Między innymi o Watto.

Z Watto tutaj mnóstwo ludzi się natrząsa, ze mną włącznie. Postanowiłem jednak,
      że ja teraz napiszę felieton pt. "W obronie Watto".

Jeśli ta chętka mi nie przejdzie, to za kilka dni go tutaj umieszczę na Forum.
    • Gość: Norel Watto nie mialem pojecia ze jestes zdolny do samo- IP: *.mad.east.verizon.net 10.05.04, 14:00
      krytyki.

Bardzo trafnie o sobie napisalessmile
    • Gość: Norel Watto a tu przyklad takiego milosnika konspiracji IP: *.mad.east.verizon.net 10.05.04, 14:08
      dal ktorego "wszystko jest efektem działania jednej i tej samej ręki":

Autor: watto
      Data: 26.04.2004 19:27 + dodaj do ulubionych wątków

Oczywiscie pierwsze reakcje na tajemniczy wybuch w miejscu przejazdu KimDZong
      Ila były podejrzeniami o próbę zamachu na niego.

Wybuch był tak silny jak wybuch bomby atomowej. Wagony zostały podobno stopione.
      Albo wiec Koreanczykom wybuchło cos atomowego przypadkowo, albo ktoś chciał
      zrobić zamach. Kto? Jedyny podejrzany to USA.
      Działania CIA w zabójstwach politycznych nie biorą pod uwagę ofiar
      przypadkowych. Tak jest w Iraku, dlaczego inaczej miałoby być w
      Korei?

• Gość: swinia Bardzo trafny przyklad:-)))) IP: *.block.alestra.net.mx 10.05.04, 14:25
        Dla Watto nawet jak snieg pada to jest to wina USA.
      • watto skorzystaj z darmowej lekcji logiki... 10.05.04, 17:04
        No i widzisz jakim jestes idiotą

W wątku daję wyrazną alternatywę przy założeniu, że wybuchło cos nuklearnego.
        Albo Koreanczykom coś wybuchło, albo sabotaż amerykanski.

A wiec nie sugeruje jednej i tej samej ręki.

Tak wiec, koziołku matołku, skorzystaj z darmowej lekcji logiki...
        To wyraz mojego miłosierdzia. Zwykle nie mam czasu na takich jak ty.
        • Gość: Norel Moze cytat: IP: *.mad.east.verizon.net 10.05.04, 20:07
          "Jedyny podejrzany to USA.
          Korei?"

Porozmawiaj z astrologiem albo posluchaj jakiegos tekstu od tylu to moze prawde
          znajdzieszsmile

STUKNIJ SIE W GLOWE BARANIE!
          • watto kolejny dowód na kłamliwosc hieny forumowej 10.05.04, 20:18
            Gość portalu: Norel napisał(a):

> "Jedyny podejrzany to USA.
            > Działania CIA w zabójstwach politycznych nie biorą pod uwagę ofiar
            > przypadkowych. Tak jest w Iraku, dlaczego inaczej miałoby być w
            > Korei?"
            >
            > Porozmawiaj z astrologiem albo posluchaj jakiegos tekstu od tylu to moze prawde

Poniżej jest prawdziwy cytat, niezmanipulowany przez hienę forumową.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12235296&a=12235296

Wybuch był tak silny jak wybuch bomby atomowej. Wagony zostały podobno stopione.
            Albo wiec Koreanczykom wybuchło cos atomowego przypadkowo, albo ktoś chciał zrobić zamach. Kto? Jedyny podejrzany to USA.
            Działania CIA w zabójstwach politycznych nie biorą pod uwagę ofiar przypadkowych. Tak jest w Iraku, dlaczego inaczej miałoby być w
            Korei?

----------

Oto kolejny dowód na kłamliwosc rzeczonej hieny.
            Czego trzeba wiecej?
            Deratyzacji?
            • Gość: Norel Re: kolejny dowód na kłamliwosc hieny forumowej IP: *.mad.east.verizon.net 10.05.04, 20:41
              I czemu ty tu debilku zaprzeczasz? Jesli byl zamach to jest tylko jeden
              podejrzany, USAsmileJak jest beeeee! to USAsmile

Do lekarza pacanie!
    • Gość: gral Re: Paranoja konspiracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:41
      watto - czy wiesz cos wiecej o illuminatach???
    • Gość: up Re: Paranoja konspiracji IP: 200.252.96.* 26.05.04, 23:29
    • Gość: Amigo Watto, to w co ty wierzysz jest tak dziecinne IP: *.iemsac.edu.mx / 148.245.7.* 30.05.04, 18:39
      ze twoje posty nalezy czytac jako zwykla rozrywke:

Ojciec zmienia pieluszkę, a dziecko mówi: "A diaper" a od tyłu brzmi to "Help
      me out".
      (pierwsza część pliku dzwiekowego jest w normalnym modzie, o druga to odrócona
      wypowiedz dziecka)
      Trzeba wsłuchać sie w emocje, bo odwróceony tekst to przekaz emocjonalny.

tp://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10304487&a=10304487

Albo:
      Skąd przychodzą sygnały z "sondy na Marsie"?
      Z Marsa czy z satelity wysyłającego spreparowane zdjęcia.
      A Argentynie (i Hiszpanii) spadło jakies żelastwo z nieba. Akurat wtedy,
      gdy "sonda z Marsa" przestała nadawać...
      Przypadek?
      Może kiedyś to wyjdzie na jaw...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10359325&a=10359325
    • watto Re: Paranoja konspiracji 16.08.04, 19:56
      A tu znowu Makow...

www.prisonplanet.com/articles/august2004/160804worldwarthree.htm

For example, the Second World War was choreographed. Roosevelt, Stalin, Churchill and Hitler were all Illuminati. They were actually on the same side.
    • Gość: Mokasyn Watto ma racje "Paranoja konspiracji" kwitnie IP: *.knology.net 16.08.04, 21:06
      Znalazlem dwa niewatpliew przyklady:

Dlaczego NASA straciła kontakt z "sondą na Marsie"
      Data: 24.01.2004 20:46 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
      Skąd przychodzą sygnały z "sondy na Marsie"?
      Z Marsa czy z satelity wysyłającego spreparowane zdjęcia.
      NASA potrzebowała sukcesu po katastrofie promu...

Pierwsza wątpliwosc jaka sie nasuwa związana jest ze zdjęciami z Marsa, które
      są przeczerwienione.
      Niektórzy są podejrzliwi wobec faktu, że zdjęcia z Marsa pozbawione
      przeczerwienienia pokazują niebieskie niebo na Marsie.
      Uważają, że NASA ukrywa możliwosc życia na Marsie....
      Ja sądzę, że prostsze wytłumaczenie jest takie, że zdjęcia robiono po prostu na
      Ziemi i umarsowiono jest czerwienią pod publiczkę.

A Argentynie (i Hiszpanii) spadło jakies żelastwo z nieba. Akurat wtedy,
      gdy "sonda z Marsa" przestała nadawać...
      Przypadek?
      Może kiedyś to wyjdzie na jaw...

------
      www.superexpress.pl:8080/archiwum.asp?element=168654

"Widoczny na zdjęciu obiekt runął niedaleko jednej z argentyńskich wiosek jak
      przysłowiowy grom z jasnego nieba. Miejscowi z
      prowincji Corrientes w Argentynie mówili, że była to "kula ognia".
      ...
      Naukowcy nie wierzą w te słowa, ale bezradnie rozkładają ręce: tak naprawdę nie
      wiemy, co to za tajemniczy obiekt przybył do nas z
      nieba."

-------

Kris podał link do rosyjskiej prasy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10264405&a=10264405

"Rosyjski kanal ORT,pokazal zdjecie z Marsa,gdzie na jednym z kamieni
      marsjanskich widac dosyc wyraznie cyfry 194."

www.1tv.ru/owa/win/ort6_main.main?p_news_title_id=63202&p_news_razdel_id=4

---------------------------------------------------------

Data: 26.04.2004 19:27 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
      Oczywiscie pierwsze reakcje na tajemniczy wybuch w miejscu przejazdu KimDZong
      Ila były podejrzeniami o próbę zamachu na niego.

Albo wiec Koreanczykom wybuchło cos atomowego przypadkowo, albo ktoś chciał
      zrobić zamach. Kto? Jedyny podejrzany to USA.
      Korei?

---------
      L.A Times:

www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-train25apr25,1,2082555.story?
      coll=la-headlines-world

N. Koreans Feared Blast Was Nuclear Bomb

SEOUL ? The blast was so big that some North Koreans thought a nuclear war had
      erupted.
      In the aftermath, it looked like a giant fireball had ripped across the
      landscape, leaving a trail of scorched earth and
      devastation for a radius of 500 yards around the Ryongchon train station.
      ...
      The U.N. agencies said that the force of the explosion destroyed or damaged
      about 40% of Ryongchon, an industrial town of 27,000.
      North Koreans said the blast was so deafening they had initially thought the
      U.S. had dropped a nuclear bomb ? an event widely
      predicted by North Korea's anti-American propaganda machine.
      "My first thought was, 'Now they've dropped it,' " one North Korean told Kaija
      Rajahuhta, an aid worker with the International
      Committee of the Red Cross.

--------------

Joe Vialls opisuje ładunek niklearny , który wymyslono specjalnie do celów
      sabotażowych na tyłach wroga.
      Znaczące jest chyba, że wybuch nastąpił niedaleko wybrzeża.

joevialls.altermedia.info/wecontrolamerica/ryongchon.html

The Special Atomic Demolition Munition (SADM) is a U.S. Navy and Marines
      project dating back to the mid sixties, and still
      operational today with weapons ranging from 10 to 5,000 tons TNT equivalent
      yield. The backpack nuclear weapon is designed to
      allow one man to parachute from any type of aircraft carrying the weapon
      package which is placed in a harbor or other strategic
      location that can be accessed covertly by sea or by air. Another parachutist
      without a weapon package follows to provide support.
      The two-man team places the weapon package in the desired location, arms the
      radio detonator, then hopefully escapes by waiting
      submarine.

• Gość: Yale Izrael wycelowal rakiety atomowe na Berlin, Warsza IP: *.ipt.aol.com 16.08.04, 23:23
        Po odmowie Chiraca i Schroedera wspoluczestniczenia
        w napasci na Irak, Izrael wycelowal rakiety atomowe
        w Berlin, Paryz i Warszawe.

Chirac jednak nie ugial sie, zas Schroeder chowal sie za nim,
        nawet polecial do Buscha powiedziec, ze ledwie, ledwie wygral
        wybory koalicja zielono-czerwonych i prosil Busha: wejdz
        w moje buty (get into my shoes) i poczuj jak cisna.

Bush wtedy musial przepraszac Sharona przy telefonie na kleczkach
        i obiecac znalezc Saddama - no matter what - i Sharon odkrecil rakiety
        z powrotem na Teheran i Libie.

Nie cieszmy sie jednak przedwczesnie. Program odstrzalu rakiet Sharona
        jest w pamieci komputera.

Butcher of Beirut w napadzie wscieklosci moze kazdej chwili poczestowac
        nas. Rakieta linii Tel-Aviv - Warszawa leci 52 minuty. Ino sssyk! i wyparujecie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka