Dodaj do ulubionych

Deficyt handlowy USA

IP: *.118.203.62.cust.bluewin.ch 12.05.04, 16:02
poczatek konca Imperium? Sadam przechodzil w rozliczeniach na EUR i dlatego
zostal zaatakowany i schwytany.. jesli inni np. szejkowie arabscy/OPEC
zdecyduja przejsc na rozliczenia w EUR w nie w USD, to USA lezy i kwiczy..
wiecej w www.panstwozla.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Twje uwagi są równie durne jak i ty. IP: *.adlex.com 12.05.04, 16:07
      Po co się odzywasz jak nic nie rozumiesz.
      • Gość: Antek Re:iza- Twje uwagi są równie durne jak i ty. IP: 216.223.64.* 12.05.04, 16:34
        Izuniu droga z przykroscia stwierdzam ze nijaki pacyfista ma duzo racji ,
        Pozdrawiam!
        • Gość: LastBoyScout Re:iza- Twje uwagi są równie durne jak i ty. IP: *.ipt.aol.com 12.05.04, 17:18
          Czemu jestes tak niegrzeczny? To jest list DYSKUSYJNA a w dyskusji uzywa sie
          ARGUMENTOW a nie inwektyw .... Pomysl o tym Antos ....
          • Gość: Tomek Drogi skaucie IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.05.04, 17:32
            Gdybyś miał więcej rozumu w głowie, zauważył byś, że tam nie było nic niegrzecznego, a nagłowek "Twje uwagi są równie durne jak i ty" został napisany przez niejaką izę i przeniesiony automatycznie przez formum gazety na następną wypowiedz.
            • Gość: LastBoyScout Re: Drogi skaucie IP: *.ipt.aol.com 12.05.04, 18:19
              Przyznaje cie racje ...ulegajac stylowi tego formum troche mnie ponioslo ....
              Przepraszam.
              Poczytaj jednak wiecej tekstow Pacyfisty a domyslisz sie dlaczego ponioslo Iza
              i mnie a Oleg3 prosi tego goscia o jakakolwiek argumentacje zamiast halasliwych
              demagogii i czy rownie latwo zgodzi sie na drozsze paliwa jak latwo mu
              przychodzi jednostronne krytykanctwo.
              • Gość: amber Skaucie, zawsze miej swoj wlasny styl! IP: *.proxy.aol.com 13.05.04, 15:58
                Nigdy nie ulegaj!!!Nie daj sie ponosic, chyba, ze to sa pozytywne wibracje!
                • Gość: L Re: Skaucie, zawsze miej swoj wlasny styl! IP: *.ipt.aol.com 13.05.04, 16:12
                  Eeeee tam ...sa sytuacje i osoby, ktorym uwielbiam czasem ... ulegac ...hi
                  hi ... wink
                  • amber1002 masz racje, ja tez 13.05.04, 19:57
                    Gość portalu: L napisał(a):

> Eeeee tam ...sa sytuacje i osoby, ktorym uwielbiam czasem ... ulegac ...hi
                    > hi ... wink

Ja tez bo czlowiekiem rzadza tez instynkty i popedy, nie tylko rozum.
                    zdrowka
    • oleg3 Poczatek konca Imperium? 12.05.04, 17:42
      Drogi pacyfisto,

czy mógłbyś naszkicować upadek amerykańskiego imperium zła, wychodząc od
      faktu, że miesięczny deficyt handlowy wysiósł 46 mld USD zamiast spodziewanych
      43 ?

Byłbym również zaszczycony dłuższym wywodem o przyczynie wojny irackiej:
      odejście przez Saddama od dolara na rzecz Euro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka