Dodaj do ulubionych

Kaczyński ma rację

28.07.11, 16:16
Podczas finałowego koncertu festiwalu, 9 lipca, Kaczyński grzmiał ze sceny: "Telewizje nagminnie urządzają muzyczne turnieje, w którym jurorzy mówią tym młodym ludziom, pięknie umalowanym, ubranym przez stylistów, uczesanych przez dobrych fryzjerów: "Masz wielki talent", albo "Mam w domu parę tysięcy płyt, ale brakuje mi tylko Twojej". I ci ludzie zaczynają wierzyć, że są światowej sławy artystami. A potem program się kończy, wracają do swoich wiosek i okazuje się, że nawet tam nie robią kariery. I wtedy następuje załamanie".

kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,10020911,Kuba_Wojewodzki_odpowiada_Kaczynskiemu.html
Obserwuj wątek
    • pulbek Re: Kaczyński ma rację 28.07.11, 17:34
      Kaczyński miał też rację kiedy pisał:

"Konserwatyści to głupcy. Narzekają na rozkład tradycyjnych wartości, ale entuzjastycznie popierają postęp technologiczny i wzrost gospodarczy. Najwyraźniej nigdy nie przychodzi im
      do głowy, że nie można wprowadzać szybkich, drastycznych zmian w technologii i gospodarce nie powodując szybkich zmian we wszystkich innych aspektach społeczeństwa, ani że takie szybkie zmiany nieuchronnie łamią tradycyjne wartości."

Pulbek.
      • manny-jestem Re: Kaczyński ma rację 28.07.11, 20:14
        Dlatego ja nie jestem konserwatysta tylko tradycjonalista. Kaczynski ma oczywiscie racje wink
    • g-48 Re: Kaczyński ma rację 28.07.11, 17:56
      Jak tak ogladam TV to niestety Kaczynski racje ma.Jurorzy zbieraja kase za te wszystkie konkuresy a spikole mysla ze sa tak utalentowani.
    • dachs No, bo na rozrywce Boguś się zna. n/t 28.07.11, 19:12

• wikul Re: No, bo na rozrywce Boguś się zna. 28.07.11, 19:40
        Wbrew przekonaniu pelikanów, zdecydowanie lepiej od swego imiennika.
    • jaceq Re: Kaczyński ma rację 29.07.11, 07:56

Premier Bogusław Kaczyński
      • wikul Re: Kaczyński ma rację 29.07.11, 11:19
        jaceq napisał:

> Premier Bogusław Kaczyński

Może nie byłoby lepiej, ale na pewno śpiewająco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka