Dodaj do ulubionych

Opór nigdy nie ustanie

• Gość: marcin Wydalic go natychmiast! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 10:26
      Wydalic go natychmiast, albo wsadzic do wiezienia na dozywocie. Najlepiej
      wyslac do Guantanamo i bedzie spokoj.
      • Gość: wuk Nie ma w Europie miejsca dla takich *** IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 11:12
        Słońce arabskie ogrzewa jądra i zagęszcza spermę imamom, za to wysusza mózg i
        dlatego wymyślili ten swój pieprzony szariat, bo jak widzą rąbek włosów kobiety
        to im staje i mogą mieć niekontrolowany wytrysk. A to grozi utratą wody z
        organizmu i utratą przytomności. Zauważcie, chers amis: kiedy Arab wyjedzie ze
        swego kraju, zaczyna obmacywać przypadkowe kobiety. Sam byłem świadkiem, kiedy
        będąc na stypendium za granicą, na międzynarodowej zabawie studenckiej pewien
        muzułmański chłopak usiłował mojej koleżance włożyć rękę do majtek. Wniosek:
        większość muzułmanów (przede wszystkim Arabowie) to ludzie półdzicy, którzy nie
        umieją kontrolować swojej seksualności, a jak zobaczą kobiece włosy, to sperma
        strumieniami leje się po nogach! Ale to Europa, panie Imam! Tu nie mam miejsca
        dla takich wariatów! A jeśli chodzi o prawa religijne, tworzone w starożytności
        i średniowieczu, to, jak każde prawa, były one dostosowane do epoki i sytuacji
        politycznej, która ciągle się zmienia! Ale widać, w Arabii kojarzenie kobiet z
        erekcją jest tak wielkie, że nadal wpływa na ustrój państw szariackich! Wstyd!
        Niech Arabowie biorą przykład z Tatarów. Jeśli tacy jak oni w większości byliby
        muzułmanie, to miałbym zupełnie inny stosunek do islamu.
    • Gość: Monika Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.media4.pl 23.05.04, 12:40
      Zgadzam się w pełni i cieszę się, że tacy ludzie będą wydalani z naszego kraju.
    • Gość: qawe Odczepcie sie od niego !! IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 13:17
      Kazdy czlowiek ma do wlasnego zdania, do wlasnych mysli do wlasnej kultury. Ten
      czlowiek ja ma, wydalajac go z Polski udowadniamy, ze w naszym kraju nie ma
      tolerancji...
      • Gość: Nick Re: Odczepcie sie od niego !! IP: *.ne.client2.attbi.com 24.05.04, 04:37
        Ten czlowiek moze miec swoje poglady tylko dla siebie ale prac mozgi innym i
        wciskac trucizne islamu to przestepstwo i za to powinien byc wydalony.
    • Gość: Karol A Wygnać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 13:19
      Wyraźnie widać, że tego człowieka trzeba stąd wygnać. Wyznaje zasadę, że
      muzułmanin może zrobić krzywdę drugiemu ale zrobić krzywdę muzułmaninowi to źle.
      Jeżeli wszyscy są tacy "nie niebezpieczni" to do swojego domu tam jest przecież
      lepiej. To są chorzy ludzie od maleńkości uczeni nienawiści do osób wyznajacych
      inną wiarę. Nie chcemy ludzi dla których wolność i swoboda jednostki nic nie
      znaczy. Którzy potrafią zabić niewinnego człowieka dla wyższych celów.
    • Gość: nina Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 13:27
      Ale dalczego redaktor prowadzący wywiad nie "przydusił" szanownego Pana
      Muzułmanina-"pokrzywdzonego przez nasze służby spec."- do tego, by ujawnił
      swoje własne poglądy?!!!, bo Pan Muzułmanin ciągle zasłania się wykładaną przez
      siebie teorią dżihadu-a jestem przekonana, że jego poglądy na kwestię
      terrorystycznych działań Jego współwyznawców nie pozostawiłyby nam żadnych
      wątpliwości, co do słuszności decyzji o wydaleniu Go z kraju!!!Trzeba byś
      ślepym, żeby nie zauważyć, że jest on "wtyczką", prowadzącą rozpoznanie pod
      przykrywką doktoratu-a nawiasem mówiąc to czy Pan nie jest już troszkę za stary
      na doktorat????
    • Gość: Biber Umiecie czytać, czy nie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.04, 13:55
      Widzę, że dociera do w as tylko to chcecie, żeby dotarło. Imam nie przedstawiał
      w tym wywiadzie swoich opinii ale interpretował sposób myślenia drugiej strony.
      Nie wiem, czy rozróżnienie tych kwestii jest aż tak trudnym wyzwaniem
      intelektualnym, czy mam tu do czynienia ze złą wolą?

"Przede wszystkim proszę pamiętać, że ja się wypowiadam jako politolog, ja
      interpretuję, przedstawiam to, jak druga strona myśli. Moja osobista opinia nie
      jest tu ważna."
      • Gość: Kapusniak Re: Umiecie czytać, czy nie? IP: 62.233.163.* 23.05.04, 15:19
        Ale przedstawial to bardzo emocjonalnie. Zbrodniarze hiltlerowscy tez mowili
        cos w rodzaju "ja wykonywalem tylko rozkazy" reszta tez byla
        podobna: ... "Moja osobista opinia nie jest tu ważna".
        Po co wyraza czyjes opnie, skoro to on jest na celu. Jesli by chcial zostac i
        nie mialby z tym nic wspolnego to by sie bronil i negowal tych bandytow a nie
        przedstawial prawie jak rzecznik problemy islmu.
        szkoda gadac
    • gottmituns Żegnam ozięble 23.05.04, 14:00
      Do widzenia temu Panu. Niech wraca do Jemenu i tam głosi swoje teorie. Po
      lekturze tego wywiadu nie mam najmniejszych wątpliwości, że ABW wie co robi
      wydalając go z Polski.
    • Gość: mp Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 14:05
      Powinien wyjechac razem ze swoimi kumplami
    • Gość: "COŚ" Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 14:06
      Może tak, może nie.... czas to pokaże...
      • Gość: gość Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 23.05.04, 15:06
        Szukałem zwolenników kamienowania kobiet? to powinna być tylko archeologia.
    • Gość: Kapusniak Islam go home IP: 62.233.163.* 23.05.04, 15:09
      Skoro ten imam taki islamski, to niech swoja religje sobie wyznaje tam skad
      pochodzi. Skoro ten swiat zachodni taki zly to poco tu siedzi? Niech swe niecne
      plany lepiej snuje zdala od nas i tu nie wraca
    • Gość: relax Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 15:22
      wypie...lić go z Polski i to szybko!
    • Gość: Ala Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.proxy.aol.com 23.05.04, 15:35
      po co robic z nim wywiad !!!
      Wyrzucic bez wywiadow!!!
      • Gość: Polak Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 16:43
        Wycinacie wpisy robione noca.Ktos to robi bezmyslnie ,jak widzi slowo Zyd.Nie
        czyta tekstu tylko ,,jest Zyd to wycinamy''Jakies kompleksy????????????
      • Gość: Polak Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 16:44
        Wycinacie wpisy robione noca.Ktos to robi bezmyslnie ,jak widzi slowo Zyd.Nie
        czyta tekstu tylko ,,jest Zyd to wycinamy''Jakies kompleksy czy fobie???????
    • Gość: Q Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 23.05.04, 15:46
      ten Jemeńczyk to taki sam bandzior jak te typy, które porwały samoloty i wbiły
      się w WTC, to ten sam typ, który z zacisza swego domu nawołuje do walki w imie
      islamu. ten facet to hipokryta, oszusc i zwyczajny bandzior. kto normalny
      usprawiedliwia działania terrorystów z Al Kaidy ?! No kto ?! jak chorzy i
      zaślepieni muszą być Ci, którzy wierzą człowiekowi, który każdemu na to samo
      odpowiada inaczej, zależnie od słuchaczy i sytuacji... Niech ucieka do jemenu,
      do swojego islamu i tam rozpowszechnia swoje nauki, kto chce, niech jedzie za
      nim, ale niech już nie wraca... czy potrzeba nam takiego cierpienia, takiej
      traumy jak w USA po WTC czy w Hiszpanii po atakach na kolej ?! Te ataki były
      dziełem ludzi od lat mieszkających na zachodzi, teoretycznie zasymilowanych,
      grzecznych i poukładanych życiowo... Brawo ABW !
    • Gość: kot Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.maxi.pl 23.05.04, 15:48
      Ten człowiek jest niebezpieczny.
    • Gość: wesoly autobus Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.76.classcom.pl 23.05.04, 16:12
      niech ten pan juz jedzie do swojego kraju.
    • Gość: Ketrab Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.tkchopin.pl / *.tkchopin.pl 23.05.04, 16:18
      Witam!!Wydawało mi sie, że islam jest religią najbardziej wielbiącą miłość do
      bliźniego. A dżihad oznaczał walkę wewnętrzną między dobrem a złem. Ale jak
      kapłan muzułmański mówi, że dzihad dotyczy walk zbrojnych to uważam, że świat
      schodzi całkowicie na psy (nie ujmując psom). I nic więcej nie chcę dodać.
      Pozdrawiam..
    • Gość: wahaŁEM się niech go deportują, niech s...a IP: *.jota.digi.pl 23.05.04, 17:08
    • Gość: cezarek Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 17:44
      Po przeczytaniu wywiadu jestem przekonany w 100% o słuszności natychmiastowego
      wydalenia tego człowieka. Tolerowanie takich wypowiedzi a przede wszystkim
      takich działań nie jest możliwe w europejskim i demokratycznym kraju. Przecież
      ten człowiek jawnie pochwala a wręcz nawołuje do zbrodni w imię islamu. Dla
      niego każdy obcy jest wrogiem! I niech nie zwiodą nikogo bajania o tym, że kto
      nie walczy przeciwko islamowi jest pod ochroną! W dalszych słowach wyjaśnia,że
      wystarczy w jakiś enigmatyczny sposób być przeciwko temu co on głosi (może
      nawet myślą i mową - nie trzeba uczynków). To jest z gruntu wrogie i obce
      naszej kulturze i jako takie winno być usunięte. Przecież deportacja do kraju
      ojczystego nie jest aż taką wielką karą w porównaniu do tego co serwuje nam
      jego wiara i poglądy, prawda?
    • Gość: bigzbig Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 17:51
      Deportacja tego Araba jest jak operacja usunięcia chorej, rakowatej tkanki z
      ciała. Niech sobie głosi swój chory dżihad w swojej ojczyźnie.
      Uważam, że nie jest to żadna kara. Nie wydala się przecież obywatela naszego
      kraju, tylko cudzoziemca, który pomimo że przebywa w naszym kraju tyle lat, to
      nie tylko nie zasymilował się w najmniejszym stopniu ale pochwala i propaguje
      zachowania, które u nas są po prostu niedopuszczalne zarówno z moralnego jak i
      prawnego punktu widzenia. Nawołuje wprost do zbrodni! Deprtacja to minimum
      niezbędne i bezdyskusyjne!
    • Gość: rojechszwanz-zoll Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 23.05.04, 18:07
      A CO Z TALMUDZKIM ZAGROŻENIEM?
    • Gość: bolo A co z Izraelem? IP: *.client.comcast.net 23.05.04, 18:22
    • Gość: aka nie szanuje naszej goscinnosci IP: *.new.rr.com 23.05.04, 18:42
      Jakie on opowiadfa glupoty, wyrzucic go, niech jedzie tam gdzie zaakceptuja
      jego poglady, Media niepotrzebnie wdaly sie w dyskusje- ABW wydalo tyle kasy
      aby tego dupka sledzic i podluchiwac a on jest gwiazda mediow i niedlugo bedzie
      w reklamowkach. Wyrzucic i nie zastanawiac sie co by bylo gdyby!!!
      • Gość: Astra Ten imam to bardzo uczciwy czlowiek IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.04, 18:54
        Codziennie czytam najrozniejsze fanfarony uczonych i politycznie poprawnych glow nt. islamu.
        Tymczasem ten facet powiedzial tak jak jest!! Inni imamowie wykrecaja jezyki zeby zataic
        fakty a on wylozyl te fakty jasno i prosto. Dlatego nie sadze ze bedzie podkladal jakies bomby.
        On ma o wiele inteligentniejsze podejscie do podporzadkowywania niewiernych i wydalenie go
        nic nie zmieni. Jest wielu innych w Polsce ktorzy mysla i dzialaja tak samo,
    • Gość: gaga Re: Opór nigdy nie ustanie IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 23.05.04, 18:59
      Parokrotnie już zwracałem uwagę (jeszcze przed jego wywiadem) że jest to
      tzw "śpioch" (nazewnictwo wg KGB) który "zbudzony" wykona kazdy rozkaz.Niech
      sie budzi u siebie.Facet jest wyjatkowo bezczelny a przed wydaleniem sie broni
      bo od swoich dostanie "czapę" za niewykonanie zadania jekim było zorganizowania
      bojowcom melin.Zasypał sprawe a tego jego współwyznawcy nie wybaczaja.Niektórzy
      produkuja sie na tym forum!!
    • Gość: mikemal Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.client.comcast.net 23.05.04, 19:08
      no coz za taki wywiad to powinni go wyrzucic z polski od razu a nie dawac mu
      czas na spakowanie, ludzie to skandal
      • Gość: Astra Zauwazylam ze usilujecie zabic poslanca... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.04, 19:14
        Cala zgroza na tym forum polega na tym ze ten poslanie odwazyl sie powiedziec to o czym
        miliard wrobli cwierka w swiecie islamu ale o czym nie wolno mowic w Europie!!! On nie
        przyciemnia faktow i zachowuje sie jak prawdziwy naukowiec w przeciwienstwie do rozmaitych
        politycznie poprawnych lewoprzekretow. Zreszta znalazlam juz takie wypowiedzi na tym forum z
        1999 roku ale wtedy to nikogo nie wzruszalo.

Swoja droga, doceniam to ze cala lewica poznanska tlumnie stanela po jego stronie (wszystkie
        20 osob).
        • Gość: gaga do astry Re: Zauwazylam ze usilujecie zabic poslanca... IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 23.05.04, 19:43
          tak,to prawdziwy "naukowiec".Naukowiec islamski tym rózni sie od innych
          naukowców,ze na końcu dysputy wygarnie do ciebie Astro z kałasznikowa albo
          utnie ci głowę.I w swietle koranu - będzie miał rację. Spójrz na tą "buzie"
          przyszłego doktoranta !!-Nic nie widzisz???
          • Gość: Astra Re: Zauwazylam ze usilujecie zabic poslanca... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.04, 20:25
            Po buzi to trudno sadzic, ale chcialabym uslyszec od jego promotora. Nie sadze ze on by sie
            bawil w strzelanie od tego sa mlodzi chlopcy szukajacy latwych kobiet (jak te 72). Imam to nie
            jest szeregowiec.

Pozdrowienia,

Astra

Gość portalu: gaga do astry napisaŠŻ(a):

> tak,to prawdziwy "naukowiec".Naukowiec islamski tym rózni sie od innych
            > naukowców,ze na końcu dysputy wygarnie do ciebie Astro z kaŠŻasznikowa albo
            > utnie ci gŠŻowę.I w swietle koranu - będzie miaŠŻ rację. Spójrz na tą "buzie"
            > przyszŠŻego doktoranta !!-Nic nie widzisz???

• Gość: tret podzialy IP: *.jtb.pl 23.05.04, 19:13
      ten pan mnozy podzialy, dla muzulmanina to to, a dla niemuzulmanina to tamto,
      jakby to byl bezwzgledny podzial rzeczywistosci wyznaczajacy wszystkie podlady,
      a to moze byc zagrazajaca postawa
      • Gość: Astra Re: podzialy IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.04, 19:18
        On nie mnozy podzialow, on dokladnie przedstawia koran. Np. "Mohamed jest apostolem Allaha,
        jego zwolennicy kochaja sie nawzajem ale sa bezwzgledni wobec niewiernych." Ot taka sobie
        szura 48:29.

Gość portalu: tret napisaŠŻ(a):

> ten pan mnozy podzialy, dla muzulmanina to to, a dla niemuzulmanina to tamto,
        > jakby to byl bezwzgledny podzial rzeczywistosci wyznaczajacy wszystkie podlady,
        >
        > a to moze byc zagrazajaca postawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka