Dodaj do ulubionych

Niech mnie ktoś obudzi,

08.11.11, 23:42
niech mnie ktoś uszczypnie. Godłem reprezentacji Polski jest jakiś piesek.

"We wtorek na Stadionie Miejskim we Wrocławiu zaprezentowano nowe stroje reprezentacji Polski. Burzę wśród kibiców i dziennikarzy wywołał fakt, że koszulki pozbawione są elementu, który od zawsze kojarzył się z naszą drużyną narodową - godła Polski, orła w koronie, którego polscy sportowcy nosili na klatce piersiowej, po stronie serca. PZPN jest zdania, że umieszczenie logotypu federacji zamiast orła w koronie bardziej podoba się kibicom reprezentacji. Decyzję tą związek popiera badaniami. "

https://bi.gazeta.pl/im/5/10611/z10611725N,Nowe-stroje-reprezentacji-Polski.jpg

Reprezentacji analfabety Laty i ochlapusa Kręcioły oczywiście kibicować nie będę.
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Niech mnie ktoś obudzi, 09.11.11, 01:38
      pozwolisz, ze ja uszczypne?
      otoz,
      (...)"
      Dec yzję tą związek popiera badaniami" piersi reprezentantow. tak zwana omamografia.

dobranoc
    • znowu_marouder Ja tak samo! Jeszcze tego brakowalo, zebym.. 09.11.11, 04:36
      ..kibicowal jakiemus zwiazkowi kynologicznemu!
      • jaceq Re: Ja tak samo! Jeszcze tego brakowalo, zebym.. 09.11.11, 08:40
        Chodzą słuchy, że przed meczami reprezentacji Polski na ME 2012 zamiast polskiego hymnu będą grali hymn PZPN zaczynający się od słów "W Polskie idzieeemy drodzy panowieee..."
    • andrzejg Re: Niech mnie ktoś obudzi, 09.11.11, 06:44
      Idioci przeprowadzili badania pod gotowy wynik. Zaczynam przychylać sie do zdania Tomaszewskiego, aby ten PZPN rozpędzić w p.....u. Jak nie grantowe barwy narodowe, to koszulki bez emblematu.

A.
      • znowu_marouder Ale niech mi ktos madry powie... 09.11.11, 06:49
        ..ponajakikhuj to wszystko??!!
        Przeciez pierwszy lepszy dzieciak z podstawowki moze odpowiedziec na pytanie, w jaki sposob kibice odbiora te zmiany!
        • kalllka Re: Ale niech mi ktos madry powie... 09.11.11, 11:06
          a to nie wiesz kolego marouder, ze o dzieci biega chodzi?
          sprawdzona taktyka, sprawdzona dialektyka.
          (dziecmi latwo manipulowac, zwwlaszcza za pomoca nog i efektu samoboja)
    • perla a to nie są przypadkiem piżamy? 09.11.11, 07:19
      bo te stroje tak wyglądają.
      Lato powinien dostać w ryja i kopa.
      I trzeba by się skrzyknąć i wytłumaczyć po dobroci naszym reprezentantom co by sami przyszyli orzełka właśnie.
    • sz0k jaki rząd takie stroje reprezentacji 09.11.11, 10:46
      Będzie na co zwalać porażkę w mistrzostwach.
      • wikul Re: jaki rząd takie stroje reprezentacji 09.11.11, 13:36
        sz0k napisał:

> Będzie na co zwalać porażkę w mistrzostwach.

Tak, tak, wszystko przez Tuska.
        Niezwykle mądra i głeboka myśl, godna Brudzińskiego i Fotygi.
        • kalllka Re: jaki u -rząd tak nastroje 09.11.11, 14:09
          o kleju wiedzialam, wiedzialam, ze ile razy trzepne w twoje zombie (w tomcia) to. potencjometrem szewca uruchomisz.
          dzieki za waitsa oraz.. tywnosc
          smile
        • sz0k dzięki 09.11.11, 17:47
          wikul napisał:

> sz0k napisał:
          >
          > > Będzie na co zwalać porażkę w mistrzostwach.
          >
          >
          > Tak, tak, wszystko przez Tuska.
          > Niezwykle mądra i głeboka myśl, godna Brudzińskiego i Fotygi.

Właśnie wygrałem 50 zeta w zakładzie.
    • snajper55 Na koszulkach są dwa orły 09.11.11, 11:07
      Na koszulkach jest orzeł. Na samym środku. Orzeł biały. Bo takie jest nasze godło.

Poza tym na koszulkach jest jeszcze drugi orzeł - czerwony. Po (naszej) lewej stronie. Przecież ten znak to ptaszek, czyli orzeł, bo to polska koszulka.

Tak prawdę mówiąc, to jest też trzeci orzeł. Wewnątrz koszulki.

S.
    • oleg3 Kasa, kasa, kasa 09.11.11, 11:11
      Przypuszczam, że to nie jest kwestia nieudolności. Odwrotnie, to przejaw przedsiębiorczości. Trzeba było utopić trochę kasy: na logo, stroje, badania, delegacje, bankiety, pokazy ... .

• kalllka Re: Kasa, kasa, kasa 09.11.11, 11:16
        dokladnie- kasa
    • matelot Re: Niech mnie ktoś obudzi, 09.11.11, 22:15
      A może... gdyby tak się zastanowić, ustanowienie przez Polski Związek Piłki Kopanej nowego "orzełka" może być podciągnięte pod działanie patriotyczne. Ponieważ nie mam nadziei na nagłe erupcje piłkarskiego talentu naszej reprezentacji to może niech oni dadzą doopy pod tym kurczakiem a nie pod orłem z koroną?
    • qwardian Re: Niech mnie ktoś obudzi, 09.11.11, 22:25

Za wynik głosowania w ostatnich wyborach Polacy zasłużyli na polewanie fekaliami, więc ta kara nie wydaje się zbyt surowa. Platfusiarnia z Palikotnikami święcą swój tryumf...
      • matelot Re: Niech mnie ktoś obudzi, 09.11.11, 22:31
        Jesteś zupełnie zdezorientowany, qwardianie.
        • wikul Re: Niech mnie ktoś obudzi, 10.11.11, 00:02
          matelot napisał:

> Jesteś zupełnie zdezorientowany, qwardianie.

Pewnie jeszcze nie otrzeżwiał po wizycie w agencji i wszystko mu sie pie... że czasy głosowania na jedynie słusznych (wg niego) dawno minęły. A IV rozbiór PiS dopełnił resztę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka