Dodaj do ulubionych

Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto.

06.06.04, 20:35
Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto.
V kolumna islamska w Polsce

www.wprost.pl/ar/?O=60894
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.06.04, 21:53
      Przeczytałem. Wiedziałem to od dawna, wystarczyło tylko logicznie pomyśleć.
      Kwestia czasu kiedy zaatakują a tego kolesia co go wydalili powinni najpierw
      wziąć na tortury, żeby wyśpiewał co kto jak i gdzie i z kim.
      • gini Re: Czytaj naprawde warto 06.06.04, 22:12
        Czytaj "Protokoly medrcow Syjonu".naprawde warto!!!!!
        Dac linka?
        • Gość: wikul Czytaj prawdę , naprawde warto ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.04, 22:29
          Janusz Tazbir
          Protokoły mędrców Syjonu autentyk czy falsyfikat

Cena: 27,40zł Oprawa: twarda z obwolutą Stron: 298 Wymiary: 12x19cm
          ISBN: 83-207-1749-3 Wydawnictwo: Iskry Rok wydania: 2004
          Wydanie: 1 Czas realizacji: 1 dzień roboczy + przesyłka

W 1903 roku na łamach petersburskiego czasopisma Russkoje Znamia, a dwa lata
          później, już jako oddzielna edycja książkowa, ukazały się Protokoły mędrców
          Syjonu. Wzbudziły ogromną sensację, zawierały bowiem teksty, z których wynikało
          niezbicie, że za wszelkie przewroty społeczne odpowiedzialni są Żydzi, którzy
          dążą w ten sposób do przejęcia władzy nad światem. I choć bardzo prędko
          autentyczność owych tekstów została zakwestionowana i obalona, do dnia
          dzisiejszego Protokoły budzą zainteresowanie. Najnowsza edycja poprzedzona
          została obszernym wstępem prof. Janusza Tazbira.

Nie kompromituj sie Gini, to wstyd wierzyć w bzdury.
          • gini Re: Czytaj prawdę , naprawde warto ! 06.06.04, 23:01
            Oj Wikul a czy ja napisalam, ze wierze?A w islamskie spiski tez nie wierze, to
            blad?
            • Gość: wikul Re: Czytaj prawdę , naprawde warto ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.04, 23:19
              gini napisała:

> Oj Wikul a czy ja napisalam, ze wierze?A w islamskie spiski tez nie wierze,
              to
              > blad?

Odniosłem się tylko do konkretnej publikacji. Niczego nie uoglniałem.
              Pzdr.
        • Gość: Tomek Re: Czytaj naprawde warto IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 07.06.04, 14:58
          daj
    • sceptyk Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto 06.06.04, 23:26
      Przeciez jak go wyrzucali to musieli miec jakies konkretne powody. Nie wiem
      dlaczego taki szum sie wokol tego zrobil. Za kolnierz, kopa w dupe i czesc. A
      nie wielotygodniowe dywagacje. Komu to potrzebne?
      • gini Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto 06.06.04, 23:37
        sceptyk napisała:

> Przeciez jak go wyrzucali to musieli miec jakies konkretne powody. Nie wiem
        > dlaczego taki szum sie wokol tego zrobil. Za kolnierz, kopa w dupe i czesc. A
        > nie wielotygodniowe dywagacje. Komu to potrzebne?

Wojowi konkrenie potrzebne, i jemu podobnym.W Polsce jest garstka ludzi
        wyznania islamskiego, ale trzeba cos zrobic by tym islamem nastraszyc Polakow.
        Smutne, ze strasza Zydzi, ktorymi kiedys rowniez straszono produkujac
        wlasnie "Medrcow Syjonu"
        Z drugiej strony to musze Ci powiedziec Sceptyku, ze pilnie sie z tej podszywki
        ucza.
        Prowadzic wojne czyimis rekami pasuje do dzisiejszej sytuacji politycznej jak
        ulal.
        • jersey_gay Dla Gini Madryt , WTC , Bali ,zamach w Jerba to 07.06.04, 07:11
          tez nie prawda.
          Szczegolnie w Madrycie to wymysl i tyle .
          A zrobily to arabki ktorych goszczono i cholubiono w podziece
          gospodarzom .
    • dokowski My tu w Polsce nie pozwolimy panoszyć się terrorys 07.06.04, 10:08
    • Gość: lucyperek Mój przyjaciel z Niemiec był na Jerbie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:28
      wraz z żoną i 5 letnim synem zwiedzali synagogę w chwili gdy wjechała do niej
      cysterna z gazem. Ona akurat była nieco dalej. Oni byli blisko. Kolega rzucił
      sie na syna i przykrył go własnym ciałem, by go ratować. Uratował. Sam przezył
      cudem mając spalony tył ciała. Potem wiele miesięcy rekonwalescencji. Ale
      rekonwalescencji psychicznej nie da sie odbyć. Życze wszystkim kpiarzom ,
      żałosnym bagatelizatorom i pohukiwaczom by przeszli co najmniej przez to samo.
      • gini Re: Mój przyjaciel z Niemiec był na Jerbie, 07.06.04, 15:00
        Gość portalu: lucyperek napisał(a):

> wraz z żoną i 5 letnim synem zwiedzali synagogę w chwili gdy wjechała do niej
        > cysterna z gazem. Ona akurat była nieco dalej. Oni byli blisko. Kolega rzucił
        > sie na syna i przykrył go własnym ciałem, by go ratować. Uratował. Sam
        przezył
        > cudem mając spalony tył ciała. Potem wiele miesięcy rekonwalescencji. Ale
        > rekonwalescencji psychicznej nie da sie odbyć. Życze wszystkim kpiarzom ,
        > żałosnym bagatelizatorom i pohukiwaczom by przeszli co najmniej przez to samo.

A ja Tobie zycze bys przezyl nalot smiglowcow na gaze, pozniej wyburzenie
        wlasnego domu i bys zebral o troche wody.
        • Gość: jacek a jaki to byl zwiazek ????? IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 15:11
          ze komus rozwalono dom nad tunelem do przerzutu broni z bestialskim zanachem na
          bezbronnych turystow ???
          • Gość: AK Re: a jaki to byl zwiazek ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:14
            belgijska bladź tak ma, ze pisze bez związku i jeszcze twierdzi ze to jej forum
            od dwoch lat
            • Gość: jacek a jaki to byl zwiazek ????? IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 15:17
              oni ostatnio zaprosili takiego imama - ktory ma zakaz otwierania geby w kazdym
              kraju muzulmanskim

wyglada na to, ze faszysci z flamandii postanowili poprzec islamistow w walce z
              Zydami - budujac przy okazji islamska 5 kolumne w Belgii
        • jersey_gay gini to arabski materac co sie dziwisz ze chwali t 08.06.04, 07:08
          terror arabow

gini napisała:

> Gość portalu: lucyperek napisał(a):
          >
          > > wraz z żoną i 5 letnim synem zwiedzali synagogę w chwili gdy wjechała do n
          > iej
          > > cysterna z gazem. Ona akurat była nieco dalej. Oni byli blisko. Kolega rzu
          > cił
          > > sie na syna i przykrył go własnym ciałem, by go ratować. Uratował. Sam
          > przezył
          > > cudem mając spalony tył ciała. Potem wiele miesięcy rekonwalescencji. Ale
          > > rekonwalescencji psychicznej nie da sie odbyć. Życze wszystkim kpiarzom ,
          > > żałosnym bagatelizatorom i pohukiwaczom by przeszli co najmniej przez to s
          > amo.
          >
          > A ja Tobie zycze bys przezyl nalot smiglowcow na gaze, pozniej wyburzenie
          > wlasnego domu i bys zebral o troche wody.
      • zbik Re: Mój przyjaciel z Niemiec był na Jerbie, 12.06.04, 06:50
        Gość portalu: lucyperek napisał(a):

> wraz z żoną i 5 letnim synem zwiedzali synagogę w chwili gdy wjechała do niej
        > cysterna z gazem. Ona akurat była nieco dalej. Oni byli blisko. Kolega rzucił
        > sie na syna i przykrył go własnym ciałem, by go ratować. Uratował. Sam
        przezył
        > cudem mając spalony tył ciała. Potem wiele miesięcy rekonwalescencji. Ale
        > rekonwalescencji psychicznej nie da sie odbyć. Życze wszystkim kpiarzom ,
        > żałosnym bagatelizatorom i pohukiwaczom by przeszli co najmniej przez to samo.
    • a.adas Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto 07.06.04, 15:20
      Jest strona o polskich Tatarach robiona przez 18 -25 latków tegoż pochodzenia.
      Kto chce niech poszuka, linku nie podaję bo kontekst wątku raczej nieodpowiedni.

A Gini życzę, żeby wsiadła do pechowego autobusu, kto wie może niedługo także w
      Brukseli czy Warszawie czy "moich" Katowicachsmile
      adas

PS Gini nie wybielaj idiotów, tylko dlatego, ze są po "odpowiedniej i
      prawomyślnej" stronie.
      • Gość: w górę Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:35
    • Gość: siedem czytam i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 08:09
      bardzo mi te historyjki przypominają odkrycia tego judka wilsztejna co to wie o
      broni w iraku tak ukrytej ze niemozliwej do odnalezienia. komu wy sie judki w
      rekaw wysmarkacie, za czyimi plecami sie schowacie kiedy miliard wkurwionych
      arabow bedzie chcialo nas unistożyć ???

5040
      • Gość: AK Re: czytam i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 08:44
        Gość portalu: siedem napisał(a):

> bardzo mi te historyjki przypominają odkrycia tego judka wilsztejna co to wie
        o
        >
        > broni w iraku tak ukrytej ze niemozliwej do odnalezienia. komu wy sie judki w
        > rekaw wysmarkacie, za czyimi plecami sie schowacie kiedy miliard wkurwionych
        > arabow bedzie chcialo nas unistożyć ???
        >
        > 5040

I tak chcą to zrobić. Chcesz ich głaskać by odsunąć problem w czasie?
        • Gość: siedem Re: czytam i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 08:48
          > I tak chcą to zrobić. Chcesz ich głaskać by odsunąć problem w czasie?

a czemu chcą to zrobić?

5040

• Gość: AK Re: czytam i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:33
            Gość portalu: siedem napisał(a):

> > I tak chcą to zrobić. Chcesz ich głaskać by odsunąć problem w czasie?
            >
            > a czemu chcą to zrobić?
            >
            > 5040
            >

bo my jesteśmy niewierne psy a nie masz Boga nad Allaha
          • Gość: lucyperek Czemu chca to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:46
            > a czemu chcą to zrobić?

Bo mają najzwyczajniejsze w świecie poczucie niższości, gigantyczne kompleksy
            plus porąbana, trująca religia. To ludzie, których rozwój zatrzymał sie gdzies
            tak w XIII wieku i to głównie na skutek dogmatycznej religii. Wprawdzie na
            innym forum, ale wielokrotnie zwracałem uwagę, iż główna linia podziału wśród
            społeczeństw nie biegnie religijnie, kolorowo czy majątkowo. Ona biegnie
            pomiędzy tymi, którym wychodzi i tymi, którym nie wychodzi. Ci drudzy, którym
            nie wychodzi (głównie na własną prośbę) organicznie nienawidzą całą resztę,
            która jest oczywiście winna wszystkich nieszczęść. Proponuje przyjrzeć się
            chłodnym okiem temu co działo sie w krajach arabskich przez ostatnie 30 lat.
            Olbrzymie wpływy z ropy i praktycznie ŻADNEGO postępu. Nie posunęli się
            (najlepszym przykładem jest Libia, gdzie ropa sie właśnie skończyła, a
            wszystkie wpływy z niej przeżarto i zmarnowano) nawet na milimetr. W
            najmniejszym stopniu nie ucywilizowali swoich krajów. A mieli taką szansę !
            I nie są to rasistowskie gadki, tylko takie sa po prostu suche fakty.
            I wy lewackie gnojki tez polewacie głównie Żydów pomyjami, bo sami macie
            kompleksy i dobrze wiecie, że tak na prawdę jestescie zwykłym nieliczącym się
            gównem. Lgniecie wiec do niby-to-uciśnionych Arabów, albowiem jesteście po
            tamtej stronie podziału.
            A Żydzi ? Cóż, po prostu są po tysiąckroć inteligentniejsi (czego im
            zazdroszczę) od reszty, więc sa centralną i dyżurną spluwaczką dla gnojeczka.
            Gnojeczku, zamiast wkładać tyle energii w plucie na odległość podnieś swój mózg
            na wyższy poziom. Może dorównasz Żydom ?

Na pohybel władzy ludowej !
            • Gość: AK Re: Czemu chca to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:06
              taki siedem lucyperku nawet nie wie że jest mentalnym komuchem i pogrobowcem
              Mietków Moczarów i innych bohaterów '68.
              • Gość: jacek ty nie jestes pogrobowcem tylko skamienialina IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 11:09
                komunizmu

• Gość: lucyperek Re: Czemu chca to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:16
                > taki siedem lucyperku nawet nie wie że jest mentalnym komuchem i pogrobowcem
                > Mietków Moczarów i innych bohaterów '68.

Zastanawiam, czy tacy jak on wiedza cokolwiek ponad to jak sie nazywają. A
                młodzi ludzie z mózgami nadal stąd wyjeżdżają. Jasna cholera !
                • Gość: siedem "a czemu chcą to zrobić?" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:28
                  jak w tytule. tak własnie napisałem a judki zaczęły piszczeć jak gotowane raki
                  [koszer przysmak]. coz takiego jest w tym pytaniu? smile

5040
                  • Gość: lucyperek Re: "a czemu chcą to zrobić?" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:37
                    > jak w tytule. tak własnie napisałem a judki zaczęły piszczeć jak gotowane
                    raki
                    > [koszer przysmak]. coz takiego jest w tym pytaniu? smile

A skąd wiesz że niby jestem "judkiem" ? Akurat nie jestem, choć nie miałbym nic
                    na przeciw. Ja po prostu wolę towarzystwo inteligentnych i łebskich niż tępych
                    i prostackich. Styl twojej powyższej wypowiedzi zwyczajnie dalej potwierdza to
                    co napisałem.
                    • Gość: siedem ej yntelygentny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:59
                      wciąż nie mam odpowiedzi na moje, grzecznie postawione pytanie...

5040
                      • Gość: lucyperek To nie moja wina, że nie umiesz czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:00
                        • maretino Re: To nie moja wina, że nie umiesz czytać 15.06.04, 23:05
            • a.adas Re: Czemu chca to zrobić ? 08.06.04, 14:10
              Lucyperku, ja ze swojej strony dodam smutny paradoks dziejów:
              W momencie rozwoju kultury i techniki (tak, wiele mysli i wynalazków do Europy
              przychodziło z choćby Chin przez kraje arabskie) islamskiej w Europie trwało
              średniowiecze. Gdy Europa przechodziła w renesans, islam zaczął się
              fundamentalizować.
              I w tym miejscu ponoć powstał "pierworodny" kompleks niższości - Arabowie nie
              wiedzą dlaczego stracicili dominującą pozycję w świecie, kulturową i w
              mniejszym stopniu polityczną. Chodzi o wieki szesnasty - siedemnasty.
    • neandertalski Re: Czytać o " islamskim spiochu " nie warto 08.06.04, 11:55
      dokładnie te same informacje można bylo podać bez szukania sensacji i wtedy
      brzmiały by zupełnie normalnie. Może się mylę ale na mnie nie sprawiają one
      wrażenia niebezpieczeństwa. Każda religia wabi do siebie nowych członków,
      katolickie sekty np potrafią młodych przekonać do siedzenia w tzw zakonach
      medytacyjnych, adepci wtedy odcinają się od swoich rodzin i bliskich ale u nas
      mówi się, ze to jest naturalne powołanie. Inne zaś sekty mniej popularne gdy
      doprowadzają do podobnych historii są niebezpieczne. i TEŻ NIE WIDZĘ NIC ZŁEGO
      W TYM ABY KOŚCIÓŁ DO KTÓREGO MIAŁBYM NALEŻEĆ NIE POMAGAŁ MI W ROZKRĘCANIU
      INTERESU. Kościół powinien pomacać swoim wiernym u nas się tylko przyjęła
      odwrotność tego twierdzenia za coś normalnego. Dalej nie kumam co takiego
      strasznego miało się u nas wydarzyć, choć pewnie teorie CIA są na ten temat
      wstrząsające ale gdyby było inaczej CIA musiałoby zostać rozpędzone bo nikomu
      nie byłoby potrzebne do niczego, potężna sieć bezrobotnych agentów po upadku
      ZSRR.
      Prawdę można podawać na wiele różnych sposobów wg mnie i tyle.
      • Gość: AK Re: Czytać o " islamskim spiochu " nie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 12:15
        neandertalski napisał:

> dokładnie te same informacje można bylo podać bez szukania sensacji i wtedy
        > brzmiały by zupełnie normalnie. Może się mylę ale na mnie nie sprawiają one
        > wrażenia niebezpieczeństwa. Każda religia wabi do siebie nowych członków,
        > katolickie sekty np potrafią młodych przekonać do siedzenia w tzw zakonach
        > medytacyjnych, adepci wtedy odcinają się od swoich rodzin i bliskich ale u
        nas
        > mówi się, ze to jest naturalne powołanie. Inne zaś sekty mniej popularne gdy
        > doprowadzają do podobnych historii są niebezpieczne. i TEŻ NIE WIDZĘ NIC
        ZŁEGO
        > W TYM ABY KOŚCIÓŁ DO KTÓREGO MIAŁBYM NALEŻEĆ NIE POMAGAŁ MI W ROZKRĘCANIU
        > INTERESU. Kościół powinien pomacać swoim wiernym u nas się tylko przyjęła
        > odwrotność tego twierdzenia za coś normalnego. Dalej nie kumam co takiego
        > strasznego miało się u nas wydarzyć, choć pewnie teorie CIA są na ten temat
        > wstrząsające ale gdyby było inaczej CIA musiałoby zostać rozpędzone bo nikomu
        > nie byłoby potrzebne do niczego, potężna sieć bezrobotnych agentów po upadku
        > ZSRR.
        > Prawdę można podawać na wiele różnych sposobów wg mnie i tyle.

Ja bym sobie poszedł jeszcze dalej i zaryzykował twierdzenie, że 9 września i
        inne fajerwerki z Madrytem włącznie to robota CIA właśnie. Chłopcy boją się że
        nie będą mieli roboty i czasem sie brzydko zabawiają.
        Uwierzyłeś?

Toś kiep neandertalski.

Jak chcesz sie podkształcić to wpisz do wyszukiwarki
        www.google.pl/
        słowo klucz np. islamiści, islam walczący i cóś w tym stylu. Bacznie obserwuj
        czy linki nie prowadzą do stron z Izraela albo czy autorzy nie są Żydami i
        wybierz te do których nabierzesz zaufania. A potem czytaj i myśl aż staniesz
        się homo erectus przynajmniej.
        • neandertalski Re: Czytać o " islamskim spiochu " nie warto 08.06.04, 14:39
          to że było WTC świadczy o tym włąśnie, ile CIA jest warte. Teraz za to wszędzie
          widzą zagrożenie dla odmiany. Posłuchaj a nie masz wrażenia, ze amerykanów
          arabowie nie lubią nie z powodów religijnych a trochę innych? Bóg zawsze jest
          dołączony do takich walk, u nas był i jest do dziś bóg honor i ojczyzna, niemcy
          mieli swoje gott mit uns. To pomaga zapędzić ludzi do okpoów ale z religii to
          nie wynika.
          A wiara w jakieś wielkie organizacje zła jest po prostu śmieszna.
          • Gość: lucyperek masz jednak dobrego nicka panie neandertalski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 17:23
            • zbik Re: masz jednak dobrego nicka panie neandertalski 09.06.04, 21:25
              zgadza sie , a islamistow trzeba zaj..bac
    • lechu1 Wiecej o arabskich mordercach ....... 13.06.04, 21:30
      Czy schwytany niedawno Mohamed Egipcjanin był mózgiem zamachów w Madrycie

anr 13-06-2004, ostatnia aktualizacja 13-06-2004 15:36

Mimo że służby specjalne kilku zachodnioeuropejskich państw miały go na oku,
      islamski terrorysta działający pod pseudonimem Mohamed Egipcjanin był w stanie
      współorganizować marcowy zamach al Kaidy w Madrycie.

Jak napisał tygodnik "Der Spiegel", schwytano go dopiero w zeszłym tygodniu w
      Mediolanie. Rabei Osman al Sayed Ahmed, bo tak brzmi prawdziwe nazwisko 32-
      letniego Mohameda Egipcjanina, zdradził się sam. Według "Der Spiegel" Ahmed
      wygadał się koledze przez telefon, że to on sam stoi za madryckim zamachem. -
      Mówię ci samą prawdę - madrycki ślad prowadzi do mnie, choć mnie tam wtedy nie
      było - podsłuchali włoscy policjanci. - Ci męczennicy w Madrycie to byli moi
      ukochani bracia. To był mój projekt, projekt, na który potrzebowałem wiele
      pieniędzy i cierpliwości, kosztował mnie dwa i pół roku.

Hiszpańska policja wątpi, aby Ahmed był głównym organizatorem zamachu, w którym
      zginęło 191 osób. Wierzy w to, że przynajmniej brał udział w przygotowaniach, a
      może werbował też islamskich bojowników do Iraku. Urodził się w Egipcie, ale ma
      podobno marokański paszport. Pięć lat kształcił się w egipskiej armii, potem
      trafił na trening al Kaidy w Afganistanie. Wiosną 1999 r. trafił do Niemiec,
      gdzie podawał się za prześladowanego Palestyńczyka bezpaństwowca. Niemieckie
      władze nie uwierzyły wprawdzie jego wersji, ale nie były w stanie ustalić jego
      prawdziwej tożsamości i kraju, dokąd go wydalić. Po roku spędzonym w areszcie
      deportacyjnym w Kraju Saary umieszczono go na kolejny rok w obozie przejściowym
      dla cudzoziemców. Tam Ahmed zorganizował salę modlitwy, gdzie wygłaszał kazania
      atakujące Izrael i Żydów. Niemieckie służby specjalne dowiedziały się o tym i
      zarządziły obserwację Ahmeda, ale kiedy po 11 września 2001 r. sprawdzano
      wszystkich ewentualnych podejrzanych, okazało się, że Ahmed zniknął.
      Prawdopodobnie już w sierpniu 2001 r. uciekł do Francji lub Hiszpanii. Od tej
      pory policje i służby specjalne kilku krajów nerwowo go szukały, miały nawet
      jego numer telefonu, ale nie pomogło to zapobiec zamachowi w Madrycie.
      Znaleziono go dopiero wiosną br. we Włoszech, a aresztowano w zeszły
      poniedziałek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka