krates-8 28.09.12, 15:41 jeżeli kopacz nie łże jak najęta nie jest cyniczną szują nie pogardza obywatelami to bardzo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Danse macabre 28.09.12, 16:43 Żyjemy w kraju, w którym postać zamęczonego na krzyżu człowieka towarzyszy nam prawie wszędzie. Dla znakomitej większości naszych rodaków od urodzenia, przez najważniejsze uroczystości życiowe aż do śmierci a i potem. Symbol ukrzyżowanego człowieka nasi rodacy umieszczają w wielu miejscach w tym szpitalach, hospicjach. Wisi też w miejscu, który powinien być dla nas Polaków Świątynią Demokracji – Sejmie. Przed chwilą obejrzałem fragmenty transmisji z parlamentu. Warto było zobaczyć te, nie bójmy się tego powiedzieć, gęby, które nie mają żadnego poszanowania dla śmierci, cierpienia, współczucia dla innych. Zobaczyć ich głupawe miny, uśmiechy. A większość z nich doświadczyła już przecież osobistego przeżycia wynikłego z utraty kogoś bliskiego... Zastanawiałem się co dla nich znaczy ten symbol wiszący w Sali obrad. Posłanka Ewa Kopacz nie jest politykiem z mojej bajki. Natomiast na taką hucpę jaką jej urządzili politycy i niektórzy dziennikarze nie ma mojej zgody. Katastrofa w Smoleńsku pokazała nam jacy MY naprawdę jesteśmy. Jacy jesteśmy MY bo ONI, w Sejmie, bez względu czy na nich głosowaliśmy czy nie, są z NAS. turbinowy Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: jeżeli 28.09.12, 17:13 krates-8 napisał: > jeżeli > kopacz > nie łże jak najęta > nie jest cyniczną szują > nie pogardza obywatelami > to bardzo przepraszam > > Przeprosiny zostaly przyjete. Wszystkie te madrale, ktore cos tam bredzily o Pani Marszalek powinny zostac skazane na obowiazkowe uczestniczenie w szykowanych ekshumacjach i sekcjach zwlok. Nie powinno sie wielbicielom trupow oszczedzac takich widokow. Zalosne wczoraj byly proby wyprowadzenia Pani Kopacz a rownowagi przez 'dziennikarzy' z prasy 'patriotycznej'. Nie wyszlo. Ja bym przynajmniej rzucil miesem.......... Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: jeżeli 28.09.12, 21:31 Ooooo! jaki piekny rysunek Sama rysowalas, niewolnico Isauro pisowskiej propagandy? Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: jeżeli 28.09.12, 19:05 krates-8 napisał: > to były przeprosiny > a la kopacz > ...& Sp. z nieograniczoną nieodpowiedzialnością Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: jeżeli 28.09.12, 19:02 dachs napisał: > Obiecałeś, przeproś. Sama przeprosiła, że łgała. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: jeżeli 28.09.12, 21:29 astra18 napisała: > dachs napisał: > > > Obiecałeś, przeproś. > > Sama przeprosiła, że łgała. Wystarczy, ze madra niegdys dziewczyna ulokuje uczucia polityczne po niewlasciwej stronie i natychmiast okazuje sie, ze to glupia ges, dla ktorej pisowska propaganda dla prostakow jest jakby szyta na miare. Jestem zdegustowany. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: jeżeli 29.09.12, 07:27 pikrat napisał: > astra18 napisała: > > > dachs napisał: > > > > > Obiecałeś, przeproś. > > > > Sama przeprosiła, że łgała. > > Wystarczy, ze madra niegdys dziewczyna ulokuje uczucia polityczne po niewlasciw > ej stronie i natychmiast okazuje sie, ze to glupia ges, dla ktorej pisowska pro > paganda dla prostakow jest jakby szyta na miare. Jestem zdegustowany. > > Jakiekolwiek twoja odczucia, zapamietaj to RAZ NA ZAWSZE, są mi obojętne. Cokolwiek byś napisał, na jakikolwiek temat, choćby najbardziej wulgarnym lub wręcz finezyjnym językiem. "Zlewka". Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: jeżeli 29.09.12, 10:04 Uwazaj aby od tej 'zlewki' nie pozostalo ci permamentne moczenie sie bo nie nadazysz zmieniac pampersow, pisowko Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: jeżeli 29.09.12, 12:50 astra18 napisała: > dachs napisał: > > > Obiecałeś, przeproś. > > Sama przeprosiła, że łgała. Możesz zacytować? Ja słyszałem jak mówiła, że uwierzyła Rosjanom. S. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: jeżeli 29.09.12, 14:04 snajper55 napisał: > astra18 napisała: > > > dachs napisał: > > > > > Obiecałeś, przeproś. > > > > Sama przeprosiła, że łgała. > > Możesz zacytować? Ja słyszałem jak mówiła, że uwierzyła Rosjanom. > > S. To rozumie się samo przez się. Wtedy nie powiedziała, że uwierzyła, tylko że tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: jeżeli 29.09.12, 15:00 astra18 napisała: > snajper55 napisał: > > > astra18 napisała: > > > > > dachs napisał: > > > > > > > Obiecałeś, przeproś. > > > > > > Sama przeprosiła, że łgała. > > > > Możesz zacytować? Ja słyszałem jak mówiła, że uwierzyła Rosjanom. > > To rozumie się samo przez się. Wtedy nie powiedziała, że uwierzyła, tylko że tak było. To rozumie się samo przez się, skoro wierzyła, że tak było. To nie jest kłamstwo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: jeżeli 29.09.12, 15:07 snajper55 napisal: "To rozumie się samo przez się, skoro wierzyła, że tak było. To nie jest kłamstwo." S. Mijanie się z prawdą. Równoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: jeżeli 29.09.12, 16:51 astra18 napisała: > Mijanie się z prawdą. Równoznaczne. Można się mijać z prawdą świadomie i to jest kłamstwo, można też z prawdą mijać się nieświadomie i wtedy kłamstwem to nie jest. S. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: jeżeli 30.09.12, 10:15 snajper55 napisał: > astra18 napisała: > > > Mijanie się z prawdą. Równoznaczne. > > Można się mijać z prawdą świadomie i to jest kłamstwo, można też z prawdą mijać > się nieświadomie i wtedy kłamstwem to nie jest. > > S. Pani Kopacz mijała się z prawdą świadomie, bo świadomie zawierzyła Rosjanom, co równoznaczne jest kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: jeżeli 01.10.12, 12:42 astra18 napisała: > Pani Kopacz mijała się z prawdą świadomie, bo świadomie zawierzyła Rosjanom, co > równoznaczne jest kłamstwem. Tu nie tylko o wypowiedz pani Kopacz chodzi ... Czy tylko polityczni przyjaciele maja dobre intencje a polityczni wrogowie zawsze klamia ? Moze bywa odwrotnie ? Moze polityczni przyjaciele czasami klamia a polityczni wrogowie miewaja dobre intencje ? tete Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: jeżeli 01.10.12, 14:16 tete napisała: "polityczni wrogowie zawsze klamia ? " A w świetle ostatnich 2 letnich poczynań masz więcej optymizmu co do ich prawdomówności? Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: jeżeli 01.10.12, 14:44 astra18 napisała: > A w świetle ostatnich 2 letnich poczynań masz więcej optymizmu co do ich prawdo > mówności? Pytanie dotyczy moich 'politycznych przyjaciol' czy moich 'politycznych wrogow' ? Astro, politykom nie wierze bezgranicznie. I nie ma znaczenia czy sa z mojej bajki czy nie. I tak juz mi chyba zostanie. Z dystansem slucham i ogladam. tete Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: jeżeli 01.10.12, 15:13 t_ete napisała: > astra18 napisała: > > > A w świetle ostatnich 2 letnich poczynań masz więcej optymizmu co do ich > prawdo > > mówności? > > Pytanie dotyczy moich 'politycznych przyjaciol' czy moich 'politycznych wrogow' > ? > Astro, politykom nie wierze bezgranicznie. I nie ma znaczenia czy sa z mojej ba > jki czy nie. > I tak juz mi chyba zostanie. Z dystansem slucham i ogladam. > > tete I niech sie dzieje co chce, choćby zło. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: jeżeli 01.10.12, 22:50 astra18 napisała: > I niech sie dzieje co chce, choćby zło. Nie. Dystans nie oznacza obojetnosci. Mysle ze patrze krytycznie (ale wnioski wyciagam pewnie inne niz Ty). No i nie jestem materialem na 'wyznawce' jakiejkolwiek partii. Kiedys 'wyznawalam' Solidarnosc Ale to byla misja w 'czasach zarazy' i moze troche potem. Wtedy gdy trzeba bylo. tete Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: jeżeli 01.10.12, 17:52 astra18 napisała: > Pani Kopacz mijała się z prawdą świadomie, bo świadomie zawierzyła Rosjanom, co > równoznaczne jest kłamstwem. Skoro zawierzyła to nieświadomie mówiła nieprawdę a więc nie jest to kłamstwo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: jeżeli 01.10.12, 17:59 snajper55 napisał: > astra18 napisała: > > > Pani Kopacz mijała się z prawdą świadomie, bo świadomie zawierzyła Rosjan > om, co > > równoznaczne jest kłamstwem. > > Skoro zawierzyła to nieświadomie mówiła nieprawdę a więc nie jest to kłamstwo. > > S. Skłamała,że widziała, a tylko uwierzyła, skłamała, że polscy patomorfolodzy brali udział w sekcjach. Snajper, ona już właściwie się do tego przyznała, więc czuj się zwolniony z usług adwokackich. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: jeżeli 01.10.12, 20:11 astra18 napisała: > Skłamała,że widziała, a tylko uwierzyła, Co widziała? Najlepiej zacytuj jej słowa. > skłamała, że polscy patomorfolodzy brali udział w sekcjach. Jak wyżej, zacytuj. Ja zapamiętałem jej słowa o polskich patologach obecnych przy identyfikacjach i pracujących ramię w ramię z Rosjanami. Słowa przekręcane potem na różne sposoby przez ludzi jej niechętnych. > Snajper, ona już właściwie się do tego przyznała, więc czuj się zwolniony z usług > adwokackich. A teraz zastanówmy się, czy to co napisałaś jest kłamstwem czy jedynie nieprawdą. S. Odpowiedz Link Zgłoś