marouder.com.pl 17.12.12, 19:14 ..czto nado Kaczynskogo imiet' za wysmiejannogo! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13063706,Smolar__Kaczynski_sie_osmiesza__Dla_polityka_nie_ma.html?lokale=krakow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 17.12.12, 19:29 marouder.com.pl napisał: > ..czto nado Kaczynskogo imiet' za wysmiejannogo! My Szatany w kamaszach ze wzwodem ZOMO podchodzimy do tego z pelna powaga. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 17.12.12, 19:50 Czy to przypadkowo nie jest brat Eugeniusza? W 1980 roku otrzymałem list od Eugeniusza Smolara – wydawcy „Czarnej Księgi Cenzury PRL”. W liście utrzymanym w tonie nieszczerego współczucia dotyczącego mojej opłakanej sytuacji ekonomicznej „zaproponował” mi, abym zaczął donosić na swoich kolegów z KPN. Tę obraźliwą dla mnie „propozycję” odrzuciłem w bardzo ostrych słowach. Rok wcześniej przyjaciel braci Smolarów, Andrzej Koraszewski, zaczął rozpowszechniać wśród emigracji ordynarny paszkwil, w którym oskarżył mnie publicznie o to, że jestem agentem bezpieki marzącym o „górach złota” od CIA. Podobne pomówienia na mój temat rozpowszechniał przyjaciel braci Smolarów i Koraszewskiego – Jerzy Diatlowicki. Ten postreżimowy dziennikarz „Polityki” sam był synem podpułkownika UB. Jednak wszystko to doprowadziło do rozpadu mojej rodziny i spowodowało, że żyłem w opłakanych warunkach i w osamotnieniu. Poprawa nastąpiła dopiero ostatnio, gdy postkomuniści odeszli w Polsce od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com.pl Brat Eugeniusza, ojciec.. 17.12.12, 19:57 ..Pierra Smolara znanego z antypolskich dziamgan w prasie francuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Smolar, nie Smolar, 17.12.12, 22:23 Kaczyński się ośmiesza. I niech by to powiedział potomek samego nawet Światły, rzeczywistość pozostanie, jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 12:53 Borsuku nie jesteś sam... m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,13069694,Palikot__Jaruzelski_tez_sie_smial_z_wywiadu_Kaczynskiego.html "Komunistyczne idee były (dla mnie) prostą kontynuacją Oświecenia" Zygmunt Bauman www.kki.pl/piojar/polemiki/novus/iluminaci/dolar.html Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 14:59 qwardian napisał: > > Borsuku nie jesteś sam... Ziemkiewicz nie mógł się ze mną śmiać, bo rwał sobie akurat włosy z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 15:04 Trudno się przyczepić do opinii, że Kaczyński się ośmiesza. To kwestia gustu, a o gustach ... . Inaczej rzecz się ma z tezą, że to polityczny koniec jarkacza. To wishful thinking , Borsuku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 16:00 oleg3 napisał: > Trudno się przyczepić do opinii, że Kaczyński się ośmiesza. To kwestia gustu, a > o gustach ... . Inaczej rzecz się ma z tezą, że to polityczny koniec jarkacza. > To wishful thinking , Borsuku. To nie jest polityczny koniec Jarkacza. Są jeszcze ludzie bez poczucia humoru. S. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 16:28 oleg3 napisał: > Trudno się przyczepić do opinii, że Kaczyński się ośmiesza. To kwestia gustu, a > o gustach ... . Inaczej rzecz się ma z tezą, że to polityczny koniec jarkacza. > To wishful thinking , Borsuku. Koniec to na pewno nie. Ale coraz trudniej będzie znaleźć ludzi - zwłaszcza publicystów - którzy będą gotowi ośmieszać się razem z nim. Jarkacz brawurowo utwardza swoje 5%, które wprowadzi go do Sejmu jeszcze przez parę kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 18.12.12, 16:04 A mógłbyś grażdanką, albo po naszemu? Andrzej, nawet nie wiesz jak może być przykre. Przecież znasz, komputer takoż. Zatem do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com.pl Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 18.12.12, 19:10 Grazdanka, to bym ten tekst wstukiwal z 15 minut...chyba, zebym sobie na klasyczna klawiature w odpowiednich miejscach bukwy ponaklejal Odpowiedz Link Zgłoś