Dodaj do ulubionych

Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal..

17.12.12, 19:14
..czto nado Kaczynskogo imiet' za wysmiejannogo!
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13063706,Smolar__Kaczynski_sie_osmiesza__Dla_polityka_nie_ma.html?lokale=krakow
Obserwuj wątek
    • rycho7 Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 17.12.12, 19:29
      marouder.com.pl napisał:

> ..czto nado Kaczynskogo imiet' za wysmiejannogo!

My Szatany w kamaszach ze wzwodem ZOMO podchodzimy do tego z pelna powaga.
      • pikrat Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 18.12.12, 14:25
        https://swiatdejwa.pl/wp-content/uploads/2012/12/smolar.png
    • off_nick Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 17.12.12, 19:50
      Czy to przypadkowo nie jest brat Eugeniusza?

W 1980 roku otrzymałem list od Eugeniusza Smolara – wydawcy „Czarnej Księgi Cenzury PRL”. W liście utrzymanym w tonie nieszczerego współczucia dotyczącego mojej opłakanej sytuacji ekonomicznej „zaproponował” mi, abym zaczął donosić na swoich kolegów z KPN. Tę obraźliwą dla mnie „propozycję” odrzuciłem w bardzo ostrych słowach. Rok wcześniej przyjaciel braci Smolarów, Andrzej Koraszewski, zaczął rozpowszechniać wśród emigracji ordynarny paszkwil, w którym oskarżył mnie publicznie o to, że jestem agentem bezpieki marzącym o „górach złota” od CIA. Podobne pomówienia na mój temat rozpowszechniał przyjaciel braci Smolarów i Koraszewskiego – Jerzy Diatlowicki. Ten postreżimowy dziennikarz „Polityki” sam był synem podpułkownika UB. Jednak wszystko to doprowadziło do rozpadu mojej rodziny i spowodowało, że żyłem w opłakanych warunkach i w osamotnieniu. Poprawa nastąpiła dopiero ostatnio, gdy postkomuniści odeszli w Polsce od władzy.
      • marouder.com.pl Brat Eugeniusza, ojciec.. 17.12.12, 19:57
        ..Pierra Smolara znanego z antypolskich dziamgan w prasie francuskiejsmile
    • dachs Smolar, nie Smolar, 17.12.12, 22:23
      Kaczyński się ośmiesza.
      I niech by to powiedział potomek samego nawet Światły, rzeczywistość pozostanie, jaka jest.
      • qwardian Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 12:53

Borsuku nie jesteś sam...

m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,13069694,Palikot__Jaruzelski_tez_sie_smial_z_wywiadu_Kaczynskiego.html

"Komunistyczne idee były (dla mnie) prostą kontynuacją Oświecenia"
        Zygmunt Bauman
        www.kki.pl/piojar/polemiki/novus/iluminaci/dolar.html
        • dachs Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 14:59
          qwardian napisał:

>
          > Borsuku nie jesteś sam...
          Ziemkiewicz nie mógł się ze mną śmiać, bo rwał sobie akurat włosy z głowy.
      • oleg3 Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 15:04
        Trudno się przyczepić do opinii, że Kaczyński się ośmiesza. To kwestia gustu, a o gustach ... . Inaczej rzecz się ma z tezą, że to polityczny koniec jarkacza. To wishful thinking , Borsuku.
        • snajper55 Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 16:00
          oleg3 napisał:

> Trudno się przyczepić do opinii, że Kaczyński się ośmiesza. To kwestia gustu, a
          > o gustach ... . Inaczej rzecz się ma z tezą, że to polityczny koniec jarkacza.
          > To wishful thinking , Borsuku.

To nie jest polityczny koniec Jarkacza. Są jeszcze ludzie bez poczucia humoru.

S.
        • dachs Re: Smolar, nie Smolar, 18.12.12, 16:28
          oleg3 napisał:

> Trudno się przyczepić do opinii, że Kaczyński się ośmiesza. To kwestia gustu, a
          > o gustach ... . Inaczej rzecz się ma z tezą, że to polityczny koniec jarkacza.
          > To wishful thinking , Borsuku.

Koniec to na pewno nie. Ale coraz trudniej będzie znaleźć ludzi - zwłaszcza publicystów - którzy będą gotowi ośmieszać się razem z nim.
          Jarkacz brawurowo utwardza swoje 5%, które wprowadzi go do Sejmu jeszcze przez parę kadencji.
    • pikrat Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 18.12.12, 14:24
      https://swiatdejwa.pl/wp-content/uploads/2012/12/kaczy%C5%84ski.png
      • marouder.com.pl :))))))) Swietne!:)))))/nt 18.12.12, 17:37
    • jola.iza1 Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 18.12.12, 16:04
      A mógłbyś grażdanką, albo po naszemu?
      Andrzej, nawet nie wiesz jak może być przykre. Przecież znasz, komputer takoż.
      Zatem do roboty.smile
      • marouder.com.pl Re: Wnimanije, Alieksandr Smolar skazal.. 18.12.12, 19:10
        Grazdanka, to bym ten tekst wstukiwal z 15 minut...chyba, zebym sobie na klasyczna klawiature w odpowiednich miejscach bukwy ponaklejalsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka