28.07.13, 15:03
Z ikrą szelmutki wink Zdarza się, że w lubelskim trochę żywiej krew płynie big_grin

sensacje.wp.tv/i,Lublin-Napad-na-dwojke-mlodych-ludzi,mid,1272092,index.html?ticaid=611064#m1272092
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Lublin 28.07.13, 21:07
      laudasti napisała:

> Z ikrą szelmutki wink Zdarza się, że w lubelskim trochę żywiej krew płynie big_grin
      >
      > sensacje.wp.tv/i,Lublin-Napad-na-dwojke-mlodych-ludzi,mid,1272092,index.html?ticaid=611064#m1272092

Można nawet powiedzieć: Prawdziwe Polskie Patriotki. Rosną przyszłe kadry PiS-u.
      • jenisiej Ciekawa hipoteza 29.07.13, 02:57
        wikul napisał:

Można nawet powiedzieć: Prawdziwe Polskie Patriotki. Rosną przyszłe kadry PiS-u.

Twoja teoria spełnia popperowski postulat falsyfikowalności. Wystarczy poczekać parę (ile proponujesz?) lat - i przekonamy się, czy obie Damy zrobiły karierę polityczną w Twej ulubionej (sądząc po częstotliwości Twych wpisów jej poświęconych) partii. Dobrze byłoby tylko uściślić: wystarczy, że zostaną - excuse le mot - członkiniami PiS, czy np. posłankami?
        • pro100 gdybym miał obstawiać 29.07.13, 06:34
          jenisiej napisał:

> wikul napisał:
          >
          > Można nawet powiedzieć: Prawdziwe Polskie Patriotki. Rosną przyszłe k
          > adry PiS-u.

>
          > Twoja teoria spełnia popperowski postulat falsyfikowalności. Wystarczy poczekać
          > parę (ile proponujesz?) lat - i przekonamy się, czy obie Damy zrobiły karierę
          > polityczną w Twej ulubionej (sądząc po częstotliwości Twych wpisów jej poświęco
          > nych) partii. Dobrze byłoby tylko uściślić: wystarczy, że zostaną - excuse le m
          > ot - członkiniami PiS, czy np. posłankami?
          >
          to 10:1 na sympatyczki peło. nie darmo miażdżącą przewagę w zakładach karnych i aresztach miało peło. w ostatnich wyborach nieco stracili na rzecz ruchów palikota, ale co element socjalnie bliski ............
          • wikul Uderz w stół ... 29.07.13, 11:52
            pro100 napisał:

> to 10:1 na sympatyczki peło. nie darmo miażdżącą przewagę w zakładach karnych i
            > aresztach miało peło. w ostatnich wyborach nieco stracili na rzecz ruchów pali
            > kota, ale co element socjalnie bliski ............

PiS miało miażdżącą przewagę w szpitalach psychiatrycznych i co z tego wnioskujesz ?
            Ale prawdziwym drogowskazem politycznym jest kariera sekretarza generalnego PiS, "Jojo" Brudzińskiego. I ten kierunek obrały "szelmutki"* pisdolota Laudasti'ego.

Joachim Brudziński, jako sekretarz generalny i przewodniczący zarządu głównego PiS stał się jednym z najbliższych współpracowników prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego. W pierwszych latach swojej politycznej kariery popularny \"Jojo\" unikał kamer i medialnego rozgłosu wokół swojej osoby bojąc się o to, że zostanie rozpoznany przez ludzi, którzy kiedyś padli ofiarami jego występków. Poseł PiS chciał za wszelką cenę ukryć karierę młodego kryminalisty, która rozwinęła się za czasów jego nauki z Zespołu Szkół Rybołówstwa Morskiego w Świnoujściu. Joachim Brudzińskiego nazywany przez swoich szkolnych kolegów ksywą \"Jojo\" został karnie usunięty ze szkoły za liczne rozboje i kradzieże, których dopuszczał się w okolicy swojej szkoły. Dawni szkolni kompani posła opowiadali o jego słynnych wypadach koleją, kiedy na trasie do miejscowości Wolin okradał młodszych i słabszych od siebie pasażerów pociągu.

lasin.twoje-miasto.pl/Forum/Temat/16901/1

* - dla normalnych ludzi to bandytki.
            • pro100 a u was murzynów biją 29.07.13, 13:59
              wikul napisał:

> PiS miało miażdżącą przewagę w szpitalach psychiatrycznych i co z tego wnioskuj
              > esz ?

superspeca się zapytaj

> Ale prawdziwym drogowskazem politycznym jest kariera sekretarza generalnego Pi
              > S, "Jojo" Brudzińskiego. I ten kierunek obrały "szelmutki"* pisdolota Laudasti'
              > ego.
              >
              > Joachim Brudziński, jako sekretarz generalny i przewodniczący zarządu główne
              > go PiS stał się jednym z najbliższych współpracowników prezesa PiS Jarosława Ka
              > czyńskiego. W pierwszych latach swojej politycznej kariery popularny \"Jojo\" u
              > nikał kamer i medialnego rozgłosu wokół swojej osoby bojąc się o to, że zostani
              > e rozpoznany przez ludzi, którzy kiedyś padli ofiarami jego występków. Poseł Pi
              > S chciał za wszelką cenę ukryć karierę młodego kryminalisty, która rozwinęła si
              > ę za czasów jego nauki z Zespołu Szkół Rybołówstwa Morskiego w Świnoujściu. Joa
              > chim Brudzińskiego nazywany przez swoich szkolnych kolegów ksywą \"Jojo\" zosta
              > ł karnie usunięty ze szkoły za liczne rozboje i kradzieże, których dopuszczał s
              > ię w okolicy swojej szkoły. Dawni szkolni kompani posła opowiadali o jego słynn
              > ych wypadach koleją, kiedy na trasie do miejscowości Wolin okradał młodszych i
              > słabszych od siebie pasażerów pociągu.

przynajmniej na narzeczoną nie kapował sbecji

> * - dla normalnych ludzi to bandytki.

i z tym się mogę zgodzić
              • wikul Popisujesz się twierdzeniami dotyczącymi jednych 29.07.13, 15:19
                pro100 napisał:

> wikul napisał:
                >
                > > PiS miało miażdżącą przewagę w szpitalach psychiatrycznych i co z tego wn
                > ioskuj
                > > esz ?
                >
                > superspeca się zapytaj

Popisujesz się twierdzeniami dotyczącymi jednych a o innych mam pytać superspeca? Przyjmujesz tylko to co tobie wygodne.

> przynajmniej na narzeczoną nie kapował sbecji

A kto go tam wie co jeszcze wtedy wyprawiał. Strach pomyśleć nawet.
                • pro100 Re: Popisujesz się twierdzeniami dotyczącymi jedn 29.07.13, 21:52
                  wikul napisał:

> > superspeca się zapytaj
                  >
                  > Popisujesz się twierdzeniami dotyczącymi jednych a o innych mam pytać superspec
                  > a? Przyjmujesz tylko to co tobie wygodne.

primo - stwierdzenie obiektywnych faktów nt nadreprezentacji wyborców peło wśród osadzonych w zk. jeśli twierdzisz o nadreprezentacji wyborców pisu w szpitalach psychiatrycznych to pewnie masz na ten temat dane. odsyłam cię do superspeca jako, że sam niezbyt się w materii rozeznaję. wydaje się, że z niepohamowanej potrzeby skontrowania wpadasz w stereotyp typu - pacjent szpitala psychiatrycznego to bezmózgie, śliniące się warzywo lub agresywny furiat. pewnie jakiś procent takich też tam jest ale oni raczej nie głosują.
                  • wikul Re: Popisujesz się twierdzeniami dotyczącymi jedn 29.07.13, 22:15
                    pro100 napisał:

> primo - stwierdzenie obiektywnych faktów nt nadreprezentacji wyborców peło wśró
                    > d osadzonych w zk. jeśli twierdzisz o nadreprezentacji wyborców pisu w szpitala
                    > ch psychiatrycznych to pewnie masz na ten temat dane. odsyłam cię do superspeca
                    > jako, że sam niezbyt się w materii rozeznaję. wydaje się, że z niepohamowanej
                    > potrzeby skontrowania wpadasz w stereotyp typu - pacjent szpitala psychiatryczn
                    > ego to bezmózgie, śliniące się warzywo lub agresywny furiat. pewnie jakiś proce
                    > nt takich też tam jest ale oni raczej nie głosują.

Różnie bywało. Najwięcej w zakładach karnych glosowało na Ruch Palikota. Ale np. ...

W olsztyńskim Wojewódzkim Zespole Lecznictwa Psychiatrycznego prym wiódł PiS. O 8 punktów procentowych wyprzedził Ruch Palikota i o ponad 10 Platformę Obywatelską. Co ciekawe w szpitalu nie oddano głosu na Polskie Stronnictwo Ludowe.
                    PO - 23,08%
                    PiS - 34,62%
                    RP - 26,92%
                    PSL - 0,00%
                    SLD - 13,46%

Przeczytaj cały tekst: PO i RP wygrały w więzieniach, PiS w szpitalu psychiatrycznym - Bartoszyce

bartoszyce.wm.pl/72426,PO-i-RP-wygraly-w-wiezieniach-PiS-w-szpitalu-psychiatrycznym.html#ixzz2aT26DK1G
                    • jaceq Re: Popisujesz się twierdzeniami dotyczącymi jedn 29.07.13, 22:38
                      > "w szpitalu nie oddano głosu na Polskie Stronnictwo Ludowe"

I niech ktoś teraz powie, że wariaci to nie są mądrzy ludzie...
    • jaceq Re: Lublin 30.07.13, 12:42
      Po obejrzeniu filmu z wydarzenia uznałem pochopnie, że ten chłopak to wyjątkowa "dupa".
      Ale po ponownym obejrzeniu chyba jednak wyraźnie unikał on zostania tzw. damskim bokserem.
      Te kùrwiszonki miały szczęście, że nie na mnie trafiło. Ja bym się zabawił w boksera, z łamaniem żeber z glana włącznie. A przy tym nie zostałbym damskim bokserem, bo kùrwiszony z damami nic wspólnego nie mają.

Aha, film widziałem tu.
      • perla no to wylądowałbyś w więzieniu 30.07.13, 13:10
        ta atakująca dziewczyna ma 14 lat, czyli jest nieletnia, dziecko względem prawa.
        Gdybyś wyprowadził prosty lub sierpowy to przekroczyłbyś obronę konieczną, gdyż w Polsce nie wolno dzieciom dać nawet klapsa. Za uderzenie dziecka jest kara.
        Natomiast gdybyś ją obezwładnił jakimś chwytem, to musiało by dojść do kontaktu fizycznego i postawiono by zarzut wykonania innej czynności seksualnej względem osoby poniżej 15 roku życia.
        To są zdobycze feministek.
        Ten 21 letni chłopak zachował się rozsądnie właśnie.
        • jaceq Życie jest niebezpieczne. 30.07.13, 13:54
          Właśnie czytam, że mogę wylądować we francuskim pierdlu, jeśli będę publikował na jakimś pejzbuku fotografie zrobione przeze mnie w nocy oświetlonej konstrukcji tego Ajfla.

Podobno:
          "Na świecie istnieje tylko kilka budynków, które zostały objęte ochroną prawną podobną do ochrony wizerunku osoby – tj. zakazane jest rozpowszechnianie ich wizerunków, czy to w formie fotograficznej, malarskiej, czy jakiejkolwiek innej, bez zgody odpowiedniego organu. Najbardziej znany przykład to gmachy Muzeum Guggenheima – zarówno w Nowym Jorku, Las Vegas, Wenecji, Berlinie jak i w hiszpańskim Bilbao, w stosunku do których organem uprawnionym do wyrażania zgody na publikację wizerunku jest Fundacja Guggenheima."

Akurat tego Googlehajma to fotografowałem sporo a nawet publikowałem (oczywiście nie na żadnym pejzbuku, bo nie używam, tylko anonimowo) czyli - jak się dowiedziałem - sråłem na prawo autorskie, co mnie oczywiście nie usprawiedliwia, gdyż nieznajomość prawa... itd.

Teraz jednak znam to prawo i pozwalam sobie na przyjemność olewania go jak najbardziej świadomie.

Przy okazji: okazuje się, że warszawski Bufet próbuje zrobić to samo z PeKiNem i Mostem Łysogórskim co Googlehajm. Koniec świata, panie, czyli "Krytyka Polityczna" staje po stronie tego Gadowskiego, który ma łapska unurzane w krwi lewactwa!

A do naszego merituma wracając; istotnie mógłbym mieć kłopoty, z których oczywiście wybroniłby mnie jakiś wyszczekany i bezczelny kauzyperda, jak np. ten tu Muszyński. Udowodniłby przed sądem, że ta 14-letnia kưrewka wyglądała w nocy jak 20-letni karczycho, co chyba nie byłoby takie trudne, sądząc po filmie, gdyż ona jest tłustawa a ja - krótkowzroczny.

Z tego wniosek, że jednak najlepiej byłoby ubić na miejscu, oczywiście poza zasięgiem kamer.
        • wikul Re: no to wylądowałbyś w więzieniu 30.07.13, 15:11
          perla napisał:

> ta atakująca dziewczyna ma 14 lat, czyli jest nieletnia, dziecko względem prawa
          > .
          > Gdybyś wyprowadził prosty lub sierpowy to przekroczyłbyś obronę konieczną, gdyż
          > w Polsce nie wolno dzieciom dać nawet klapsa. Za uderzenie dziecka jest kara.
          > Natomiast gdybyś ją obezwładnił jakimś chwytem, to musiało by dojść do kontaktu
          > fizycznego i postawiono by zarzut wykonania innej czynności seksualnej względe
          > m osoby poniżej 15 roku życia.
          > To są zdobycze feministek.
          > Ten 21 letni chłopak zachował się rozsądnie właśnie.

Masz rację, niestety. I stąd się bierze bezkarność bandziorek, a i bandziorków też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka