a000000 Re: Dziś 8 - go marca... 09.03.14, 09:04 Jarkacz? a nie ojciec dyrektor? oj, Pikratku, coś tracisz proletariacką czujność i dajesz się brać na lep imperialistów z..... e tam, skądkolwiek.... może być: z Watykanu hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Dziś 8 - go marca... 09.03.14, 09:25 Z duckumentacji wynika, ze pirat i jego interlokutorzy sa przesiąknięci antagonizmem "in spe" a nawet od adozer. By unaocznić- jakbyś się nie odwróciła (jego) dupa zawsze ( u twojego ) tylu. Pózniej już prosto siostro- lecim na Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dziś 8 - go marca... 09.03.14, 18:09 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15592291,Pijana_policjantka_spowodowala_kolizje__Miala_prawie.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Dziś 8 - go marca... 09.03.14, 21:33 Skądże znowu, ale tak się składa, że nie traktuję z entuzjazmem tego święta. Komuniści obchodzili to święto, wręczali kwiatki i rajstopki po czym kazali swoim kobietom orać pola traktorami czy wylewać asfalt. Jestem za tym by Dzień Kobiet trwał cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Dziś 8 - go marca... 10.03.14, 16:42 Nie traktujesz z entuzjazmem, ale KAŻDEJ kobiecie życzyłeś tego tam... Miałam nadzieję, że po starej znajomości napiszesz, że każdej oprócz ewy8a. Jestem zasmucona. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Dziś 8 - go marca... 10.03.14, 19:10 ewa8a napisała: > Nie traktujesz z entuzjazmem, ale KAŻDEJ kobiecie życzyłeś tego tam... Miałam n > adzieję, że po starej znajomości napiszesz, że każdej oprócz ewy8a. Jestem za > smucona. > Zasługujesz na traktowanie z atencją, nie poważyłbym się na jakieś plewy Raz jeszcze: Święto Kobiet przez cały rok. Jesteście tego warte. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Dziś 8 - go marca... 10.03.14, 19:59 W takim razie wszystkiego dobrego z okazji przypadającego dziś Święta Mężczyzn. Jesteście tego warci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Aktywny link 10.03.14, 20:00 www.fakt.pl/erotyczne-zdjecia-z-poczatkow-dwudziestego-wieku,artykuly,448939,1,1,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Aktywny link 10.03.14, 20:08 Znakomite, wyzwalają wyobraźnię, nie to co te dzisiejsze, przez które, proszę o wybaczenie, widać wątrobę Wypowiem się także z uznaniem o ilości kochanego ciała, nie to ce te dzisiejsze szkieletory. Serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Aktywny link 11.03.14, 15:05 pikrat napisał: > Znakomite, wyzwalają wyobraźnię, nie to co te dzisiejsze, przez które, proszę o > wybaczenie, widać wątrobę > Wypowiem się także z uznaniem o ilości kochanego ciała, nie to ce te dzisiejsze > szkieletory. > Serdeczności Pikracie, spokojnie nie nadwyrężaj swojej wyobraźni, to tylko zdjęcie, jedyna forma kobiety która bez skrzywienia twarzy Ciebie zaakceptuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Aktywny link 10.03.14, 20:21 ewa8a napisała: > www.fakt.pl/erotyczne-zdjecia-z-poczatkow-dwudziestego-wieku,artykuly,448939,1,1,1.html Piękne ! A jak działa na wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aktywny link 11.03.14, 18:02 Widzę, że trafiłam w gust Panów, a ja naiwna myślałam, że będziecie zniesmaczeni pasztetami, jakie zaserwowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Aktywny link 11.03.14, 18:47 Wszystkie kobiety są piękne, tylko czasem wina brak - że polecę klasyką Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Aktywny link 11.03.14, 20:49 ewa8a napisała: > Widzę, że trafiłam w gust Panów, a ja naiwna myślałam, że będziecie zniesmaczen > i pasztetami, jakie zaserwowałam. Taki kanon, mnie nie przeszkadza. Nie cierpię współczesnych modelek. Odpowiedz Link Zgłoś