Dodaj do ulubionych

zemsta Tuska jest

20.09.14, 08:29
www.youtube.com/watch?v=gs7BkjLaMD8

+++++++++++++++++++++++++
no cóż, nie wygląda to najlepiej.
I nie chodzi o głębokie dekolty pani premier, która już babcią jest, ale o ten nieartykułowany bełkot.
Ryży mianując Kopacz zemścił się na Polakach właśnie.
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: zemsta Tuska jest 20.09.14, 08:46
      perla napisał:

> no cóż, nie wygląda to najlepiej.

ano nie wygląda.... Pani Kopacz zawsze mówiła dużo, kwieciście i beletrystycznie.

Bardzo mi się nie podoba to, że ciągle podkreśla, że jest kobietą. PREMIER nie jest ani kobietą ani mężczyzną - jest premierem. Czy ona oczekuje na jakieś fory z tytułu płci? Co na to feministki?

I to nie jest prawda, że matka w obliczu zagrożenia ucieka razem z młodymi w bezpieczne miejsce..... matka w obliczu zagrożenia staje się lwicą i biada temu, kto stanie jej na drodze.
      Ale rozumiem, co chciała powiedzieć. Tylko co na to postępowcy? Wszak jej słowa to czysty nacjonalizm!!!! jak można tak otwarcie mówić, że NASZE jest ważniejsze niż Wasze????
      Oczekuję, że Środy, Szczuki, Nowickie &ska odpowiednio zareagują właśnie. Gdyby tak powiedział biskup jakiś, to by się działo!!!!

• wikul Re: zemsta Tuska jest 20.09.14, 12:41
        a000000 napisała:

> ano nie wygląda....Pani Kopacz zawsze mówiła dużo, kwieciście i beletrystycznie.

Dużo mówiła, przeważnie nie na temat.

> Bardzo mi się nie podoba to, że ciągle podkreśla, że jest kobietą. PREMIER nie
        > jest ani kobietą ani mężczyzną - jest premierem. Czy ona oczekuje na jakieś for
        > y z tytułu płci? Co na to feministki?
        > I to nie jest prawda, że matka w obliczu zagrożenia ucieka razem z młodymi w be
        > zpieczne miejsce..... matka w obliczu zagrożenia staje się lwicą i biada temu,
        > kto stanie jej na drodze.
        > Ale rozumiem, co chciała powiedzieć. Tylko co na to postępowcy? Wszak jej słowa
        > to czysty nacjonalizm!!!! jak można tak otwarcie mówić, że NASZE jest ważniejs
        > ze niż Wasze????
        > Oczekuję, że Środy, Szczuki, Nowickie &ska odpowiednio zareagują właśnie. Gdyby
        > tak powiedział biskup jakiś, to by się działo!!!!

Nie wiem co chciała powiedzieć bo wygadywała takie bzdury że aż wstyd mi było za nią.
        I to w momencie gdy publika miała świeżo w pamięci jak dzielna kobitka w pojednynkę przegoniła mopem bandziorów z siekierą. Czy ona nie ma doradców ?
        • a000000 Re: zemsta Tuska jest 20.09.14, 20:05
          wikul napisał:

> Nie wiem co chciała powiedzieć bo wygadywała takie bzdury że aż wstyd mi było z
          > a nią.

czyżby wracały czasy Wałęsy? który mówił, a człowiekowi gorąco się robiło i nie wiedział gdzie oczy podziać....
          No ale Wałęsa to robol po zawodówce i nigdy się tego nie wstydził.... nie to, co pani z dyplomem medyka.
    • wikul Re: zemsta Tuska jest 20.09.14, 12:44
      Daj już spokój Tuskowi, powyjmuj go z szaf i lodówki i przyjmij do wiadomości że żyjemy już w innej epoce.
      • sz0k Re: zemsta Tuska jest 20.09.14, 19:16
        wikul napisał:

> Daj już spokój Tuskowi, powyjmuj go z szaf i lodówki i przyjmij do wiadomości ż
        > e żyjemy już w innej epoce.

Napisał człowiek od 7 lat piszący li tylko o Kaczyńskim i PiSie.
        • qwardian Re: zemsta Tuska jest 20.09.14, 20:33

Mentalność Kalego...
          • wikul Re: zemsta Tuska jest 21.09.14, 00:03
            qwardian napisał:

> Mentalność Kalego...

Nie chwal się, nie chwal. Znamy twoją mentalność.

• wikul Re: zemsta Tuska jest 20.09.14, 23:40
          sz0k napisał:

> wikul napisał:
          >
          > > Daj już spokój Tuskowi, powyjmuj go z szaf i lodówki i przyjmij do wiadom
          > ości ż
          > > e żyjemy już w innej epoce.
          >
          > Napisał człowiek od 7 lat piszący li tylko o Kaczyńskim i PiSie.

Piszesz kolejne bzdury które łatwo zweryfikować wiec to nie nowina że znów bredzisz.
          P.S. Może nie zauważyłeś, pielęgnując pamięć o swoim idolu, ale ani Perła ani ja nie napisaliśmy w tym wątku słowa o PiS-ie czy Kaczyńskim wiec pie...ij się w ten głupi kaczy łeb.
          • sz0k Re: zemsta Tuska jest 21.09.14, 00:29
            wikul napisał:

> sz0k napisał:
            >
            > > wikul napisał:
            > >
            > > > Daj już spokój Tuskowi, powyjmuj go z szaf i lodówki i przyjmij do
            > wiadom
            > > ości ż
            > > > e żyjemy już w innej epoce.
            > >
            > > Napisał człowiek od 7 lat piszący li tylko o Kaczyńskim i PiSie.
            >
            >
            > Piszesz kolejne bzdury które łatwo zweryfikować wiec to nie nowina że znów bred
            > zisz.
            > P.S. Może nie zauważyłeś, pielęgnując pamięć o swoim idolu, ale ani Perła ani j
            > a nie napisaliśmy w tym wątku słowa o PiS-ie czy Kaczyńskim wiec pie...ij się w
            > ten głupi kaczy łeb.

Czasami staram się Ciebie traktować poważnie, ale to chyba niemożliwe. Ukąszenie Niesioła było zbyt mocne. Odkleiłeś się od rzeczywistości i nawet nie zdajesz sobie sprawy ze swojej nieustającej autokompromitacji, którą uprawiasz w internecie.
            • wikul Re: zemsta Tuska jest 21.09.14, 21:59
              sz0k napisał:

> Czasami staram się Ciebie traktować poważnie, ale to chyba niemożliwe. Ukąszeni
              > e Niesioła było zbyt mocne. Odkleiłeś się od rzeczywistości i nawet nie zdajesz
              > sobie sprawy ze swojej nieustającej autokompromitacji, którą uprawiasz w inter
              > necie.

Ty siebie traktuj poważnie, nawiedzony dewocie, o mnie się nie martw.
              • sz0k Re: zemsta Tuska jest 21.09.14, 23:20
                wikul napisał:

> sz0k napisał:
                >
                > > Czasami staram się Ciebie traktować poważnie, ale to chyba niemożliwe. Uk
                > ąszeni
                > > e Niesioła było zbyt mocne. Odkleiłeś się od rzeczywistości i nawet nie z
                > dajesz
                > > sobie sprawy ze swojej nieustającej autokompromitacji, którą uprawiasz w
                > inter
                > > necie.
                >
                > Ty siebie traktuj poważnie, nawiedzony dewocie, o mnie się nie martw.

Nieustannie dziękuję za komplementy. Mnie nobilitują, Tobie wystawiają świadectwo.
                • wikul Jesteś znobilitowny niczym abp Hoser 22.09.14, 15:16
                  ... albo bp Wesołowski co najmniej.

sz0k napisał:

> Nieustannie dziękuję za komplementy. Mnie nobilitują, Tobie wystawiają świadectwo.
                  • sz0k ależ gdzież mi tam do biskupa 22.09.14, 18:25
                    i to jeszcze arcy! Ale jeśli już przy biskupach jesteśmy to mam tu taki jeden cytat naszego dawnego Prymasa. Nadzwyczaj aktualny, ze specjalną dedykacją dla Ciebie:

Cytat„Kanonizacja nienawiści
                    Wara od nienawiści , bo nienawiść rozsadza nam społeczeństwo – Kto przeciwnikiem politycznym , ten jeszcze nie złym , szkodliwym człowiekiem i wrogiem . Nasza moralność katolicka nakazuje bliźniego szukać w każdym człowieku. Miłość bliźniego musi nabrać najżywotniejszej treści ! Poza bezbożnictwem największą potwornością naszych stosunków jest wyniesienie nienawiści do hasła , zasady , obowiązku. Trafiały się zawsze wypadki nienawistnego nastawienia i nienawistnych czynów. Dzisiaj atoli przeżywamy okres gloryfikacji , kanonizacji nienawiści . Nienawiść rozsadza społeczeństwo . Wyziębia świat. U nas rozpanoszyła się nienawiść głównie w życiu publicznem.
                    Kto z innego obozu , a zwłaszcza kto politycznym przeciwnikiem , tego uważa się naogół za wroga . Nie uznaje się w nim nic dobrego , żadnych zalet , żadnych zasług .Przeciwnik musi być zły. Do niego stosuje się bez skrupułu kłamstwo , podejrzenie , oszczerstwo. W swoim obozie wszystko się toleruje , u przeciwnika niemal wszystko potępia . Wyklucza się nawet możność zgody i współpracy.”

Fragment listu pasterskiego Prymasa Polski kard. Augusta Hlonda na Wielki Post roku 1936
                    • wikul Re: ależ gdzież mi tam do biskupa 22.09.14, 19:37
                      Przyganiał kocioł garnkowi. Weźcie to do siebie zamiast cytować innym.
                      Odwracanie kota ogonem to wasza specjalność.
                      • sz0k Re: ależ gdzież mi tam do biskupa 22.09.14, 23:51
                        wikul napisał:

> Przyganiał kocioł garnkowi. Weźcie to do siebie zamiast cytować innym.
                        > Odwracanie kota ogonem to wasza specjalność.

Tak jest towarzyszu! Bierzemy to do siebie!
    • piq na Ojropie też się mści-sobą na na nowym stołku/nt 21.09.14, 14:13
    • ada08 Czepiliście się kobiety 23.09.14, 11:36
      No fakt, nie przewidziała, że przyjdzie jej w ekspresowym tempie zostać premierem.
      Gdyby przewidziała albo gdyby Donek ją grubo wczesniej uprzedził, że rejteruje on do Brukseli, to zatrudniłaby sobie jakichś 'Tymochowiczów' lub innych 'Ostachowiczów' i oni by z niej zrobili produkt podobający się telewidzom, internautom oraz czytelnikom i radiosłuchaczom.
      No ale tak się nie stało.
      Może jednak trochę poczekać, szanse jej dać na skompletowanie profesjonalnej ekipy od PR?
      a.
      • wikul Re: Czepiliście się kobiety 23.09.14, 12:11
        ada08 napisała:

> No fakt, nie przewidziała, że przyjdzie jej w ekspresowym tempie zostać premier
        > em.
        > Gdyby przewidziała albo gdyby Donek ją grubo wczesniej uprzedził, że rejteruje
        > on do Brukseli, to zatrudniłaby sobie jakichś 'Tymochowiczów' lub innych 'Ostac
        > howiczów' i oni by z niej zrobili produkt podobający się telewidzom, internauto
        > m oraz czytelnikom i radiosłuchaczom.
        > No ale tak się nie stało.
        > Może jednak trochę poczekać, szanse jej dać na skompletowanie profesjonalnej ek
        > ipy od PR?
        > a.

Na czym opierasz te swoje przypuszczenia wyrażane w sposób tak kategoryczny ?
        Po pierwsze tzw. Donek już dawno powierzył Kopaczowej stanowisko pierwszego zastępcy PO a więc jako zaufana osoba musiała wiedzieć o jego planach.
        Po drugie tzw. Donek nigdzie nie rejterował tylko skorzystał z możliwości awansu na stanowisko które w najbliższym czasowo horyzoncie (a może już nigdy) najprawdopodobniej nie będzie w zasięgu żadnego Polaka. Na to stanowisko ciężko sobie zapracował. Tego się nie otrzymuje tak sobie hop-siup. Wielu nzszych przegranych polityków chętnie "zrejterowałoby" do Bruseli tylko że nikt tam na nich nie czeka.
        Skąd wiesz że Kopaczowa nie zatrudnia specjalistów od wizerunku, bo ja jestem pewien że zatrudnia. Niestety, zwykłych durniów lub jakieś niezrównoważoną feministki.
        Chętnie poczekam, ale gdy nikt jej nie przekona że w polityce (i nie tylko) liczy się nie płeć a kompetencje, to nic z tego nie będzie. Cała nadzieja że jest kilku dobrych ministrów.
        Uprzedzając zarzuty o ew. seksizm stwierdzam że zdecydowanie lepszą kandydatką na premiera byłaby Bieńkowska i niezrozumiałe jest dla mnie ciągnięcie jej przez Tuska do Brukseli zamiast mianowania swoim zastępcą na stanowisku premiera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka