mrs.courvoisier 01.12.14, 00:01 Europa pozdrawia dupska ze Slupska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 jaja jak berety 01.12.14, 06:09 a cioty popierały konwińskiego. czas na nową fontannę, rzyć biedronia, bo kutas kobylińskiego już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wybrali go 01.12.14, 07:56 Bo ma jaja. A serio, wyglada dobrze, ma program oszczednosciowy a z kim do lozka chodzi - who cares? PF Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Wybrali go 01.12.14, 11:52 i zapieprzył cały szoł inauguracyjny dodka na cysorza jewropy. so far so good Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie narzekaj 01.12.14, 13:24 Europa wchodzi do Polski przez Slupsk. Kto by powiedzial PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Nie narzekaj 01.12.14, 16:17 Można powiedzieć - bez wazeliny Oj, będzie to dla wielu bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Nie narzekaj 01.12.14, 16:55 andrzejg napisał: > Można powiedzieć - bez wazeliny > Oj, będzie to dla wielu bolesne hasło na dziś - mieszkańcy słupska, pilnujcie dupska Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nie narzekaj 01.12.14, 18:18 polski_francuz napisał: > Europa wchodzi do Polski przez Slupsk. Kto by powiedzial > PF Raczej , Europa wchodzi przez domki w Słupsku. To powiedziałem ja, Jarząbek. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wybrali go bo ma ... 01.12.14, 18:10 ... rozciągliwą kiszkę stolcową. polski_francuz napisał: >Bo ma jaja. A serio, wyglada dobrze, ma program oszczednosciowy a z kim do lozka chodzi - who cares? Za parę miesięcy będą żałowali. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Wybrali go bo ma ... 01.12.14, 18:44 wikul napisał: > ... rozciągliwą kiszkę stolcową. > > polski_francuz napisał: > > >Bo ma jaja. A serio, wyglada dobrze, ma program oszczednosciowy a z kim do > lozka chodzi - who cares? > > Za parę miesięcy będą żałowali. peło nie daruje. w pierwszym ruchu wydymał platfonsa. a co potem się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wybrali go 01.12.14, 22:00 Wybrali go, bo tak chcieli. Wbrew pedałom go wybrali, bo słupscy pedałowie ponoć popierali kontrkandydata. A jaki wizg na tzw. prawicy! Na wpotylice.pl przynajmniej ze 4 artykuły o Biedroniu naliczyłem. Jakaś bliżej nikomu nieznana poślica Pisu pyta na tłyterze słupską poślicę Szczypindzką: "Jolu, to kiedy wyprowadzasz się ze Słupska?" Jaja normalnie. "Papieskie" mniasto też zagrożone. W Wadowicach wygrał eks-palikotowiec i zwolennik depenalizacji minimalnych ilości maryśki, prawnik po UJ, niejaki Klinowski. Wdowa po Wojtyle nieomal zawału nie dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wybrali go 02.12.14, 21:47 jaceq napisał: > Wybrali go, bo tak chcieli. Wbrew pedałom go wybrali, bo słupscy pedałowie pono > ć popierali kontrkandydata. Nie tylko słupscy. polska.newsweek.pl/robert-biedron--czyli-gej-zawodowy,81038,1,1.html Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Biedroń nie będzie już latał na skargi do Europy że Polacy to homofoby i jak tylko mają okazję to dręczą biednych homo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wybrali go 02.12.14, 21:54 wikul napisał: > Biedroń nie będzie już latał na skargi do Europy Sorry, ale ktoś lub coś mu zabroni tego latania? Dopóki nie będzie latał z gołym tyłkiem i z piórkiem w de, to niech sobie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wybrali go 02.12.14, 22:21 jaceq napisał: > wikul napisał: > > Biedroń nie będzie już latał na skargi do Europy > > Sorry, ale ktoś lub coś mu zabroni tego latania? > Dopóki nie będzie latał z gołym tyłkiem i z piórkiem w de, to niech sobie lata No jak, takie homofoby a na prezydenta wybrały ? Nie lubię jak skarżą na Polskę, niezależnie od tego jakie maja poglądy polityczne, przynależność partyjną czy seksualną. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wybrali go 06.12.14, 13:16 wikul napisał: > Nie lubię jak skarżą na Polskę A ja lubię, chociaż mnie to kosztuje. A lubię, bo przeważnie mają rację i wygrywają. I cieszy mnie, że urzędnicza buta i arogancja dostaje kopa w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wybrali go 06.12.14, 18:51 jaceq napisał: > wikul napisał: > > > Nie lubię jak skarżą na Polskę > > A ja lubię, chociaż mnie to kosztuje. A lubię, bo przeważnie mają rację i wygry > wają. I cieszy mnie, że urzędnicza buta i arogancja dostaje kopa w dupę. Albo mnie nie zrozumiałeś albo niezbyt jasno się wypowiedziałem. Nie chodzi mi o butę i arogancję urzędniczą a o wzięte z sufitu wirtualne cierpienia homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Slupsk juz calym tylkiem w Europie 05.12.14, 22:53 A choinka już stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Slupsk juz calym tylkiem w Europie 06.12.14, 13:17 Całkiem ładna, nawet bez tych bombek. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier Słupszczanie już przesiadają się na rowery 06.12.14, 21:56 Cyklista rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Moglo byc gorzej 07.12.14, 10:57 Wyobraz sobie, ze do wladzy w Slupsku doszedl Zyd... PF Odpowiedz Link Zgłoś