ciocia_piqa 18.04.15, 17:05 Miłość wyziera z tych oczu i świętość. Czy czujecie tak jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 Re: Pytanie Ateisty czyli moje.:) 18.04.15, 17:50 superspec napisał: > Kto to jest? autoportret genderwuja Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Litości. Kto to?n/t 18.04.15, 19:12 Jak widać, pingwin, ale nie z Madagaskaru. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Pytanie Ateisty czyli moje.:) 18.04.15, 18:04 W ramach. Poza ramem, zrobiona, przez rusa zakonnica (chyba znasz ruski, proście ?) Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Pytanie Ateisty czyli moje.:) 18.04.15, 19:27 kalllka napisała: > W ramach. > Poza ramem, zrobiona, przez rusa > zakonnica (chyba znasz ruski, proście ?) nieużywany zanika. coraz trudniej odczytać karaluchi. ps ciotka sie lansui, kazdy może to i ciotowuj Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Pytanie Ateisty czyli moje.:) 18.04.15, 19:33 pro100 napisał: > kalllka napisała: > > > W ramach. > > Poza ramem, zrobiona, przez rusa > > zakonnica (chyba znasz ruski, proście ?) > nieużywany zanika. coraz trudniej odczytać karaluchi. > ps ciotka sie lansui, kazdy może to i ciotowuj Popatrz, Prosto... ta twarz to ostrzeżenie. To jak czerwona płachta. Jak można było powierzyć dzieci osobie z taką twarzą? Nie idź w osobiste wycieczki bo to świadczy, że jesteś bezradny, że to o czym piszę, co pokazuję cię przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Pytanie Ateisty czyli moje.:) 18.04.15, 21:13 ciocia_piqa napisała: > > Popatrz, Prosto... ta twarz to ostrzeżenie. ciotuchno, osoba o której mówisz wygląda nieco inaczej. To co pokazałeś to satyryczny rysunek odzwierciedlający wnętrze.... czyli paskudę. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Pytanie Ateisty czyli moje.:) 18.04.15, 21:27 ciocia_piqa napisała: > pro100 napisał: > > > kalllka napisała: > > > > > W ramach. > > > Poza ramem, zrobiona, przez rusa > > > zakonnica (chyba znasz ruski, proście ?) > > nieużywany zanika. coraz trudniej odczytać karaluchi. > > ps ciotka sie lansui, kazdy może to i ciotowuj > > Popatrz, Prosto... ta twarz to ostrzeżenie. To jak czerwona płachta. Jak można > było powierzyć dzieci osobie z taką twarzą? > > Nie idź w osobiste wycieczki bo to świadczy, że jesteś bezradny, że to o czym p > iszę, co pokazuję cię przerasta. > i owszem toto ma wredne ryło pełne nienawiści - pytanie co za idiota dopuścił owo do kontaktu z dziećmi. po drugie - np polacy w irlandii wiele wysiłku wkładają by dzieci posłać do szkoły katolickiej a nie multikulti kołchozu. po trzecie - poczytaj sobie siebie wcale tak daleko od owego nie jesteś co z tego, że po drugiej stronie lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Pytanie Ateisty czyli moje.:) 18.04.15, 19:28 superspec napisał: > Kto to jest? Cała Polska zna tą twarz - siostra Bernadetta. Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Pytanie Ateisty czyli moje.:) 18.04.15, 20:59 Patrząc na tę facjatę, można zawału dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Dzięki.:) I utwór muzyczny.:) 19.04.15, 06:11 www.youtube.com/watch?v=8FH0RgEIZ1E Odpowiedz Link Zgłoś