Dodaj do ulubionych

K |_ AMST \/\/ A

22.04.15, 15:11
1*
Rychu7 bardzo Ciebie proszę o link do rzekomego NIE-oszczerstwa jakobym Ciebie
kiedykolwiek na tym forum "posądzał za plecami o śmierć" mojej Mamy.
2*
Tete co Ty na to ze swoim "sprawstwem" świadków?

że gdy ginął 1 Żyd nie z polskiej winy to lepiej gdy Polak zamykał oczy

bo gdy go Polak ratował i zadenuncjował drugi Żyd Niemcowi to ginęło kilka rodzin Polaków(kilkunastu do kilkudziesięciu z sąsiadami)

i gdyby przyjąć "filozofię" talmudyczną

to denuncjując jednego (1) Żyda ratowałoby się NIE CAŁY ŚWIAT ale kilku(-nastu, -dziesięciu) Polaków
czyli 0 promil świata.
Obserwuj wątek
    • wikul Co się z tobą dzieje ? 22.04.15, 16:47
      Znów obsrywasz to forum? Co ty dzidziuś jesteś że musisz coś nabazgrać?
    • jerycho666 Re: K |_ AMST \/\/ A 22.04.15, 17:19
      prudernik napisał(a):

> 1*
      > Rychu7 bardzo Ciebie proszę o link do rzekomego NIE-oszczerstwa jakobym
      > Ciebie
      > kiedykolwiek na tym forum "posądzał za plecami o śmierć" mojej Mamy.

To Ty nie wiesz co sam piszesz? Wystarczy jak Ty poworzysz Twoja wersje. Byc moze ja odbieram Twoje slowa nie tak jak Ty je rozumiesz. Mnie wystarczy Twoja wersja "bardziej rozumiala". Chodzi o moj link do jakiejs wpowiedzi interneowej mlodego ponoc dzialcza SLD, ktorym to linkiem smiertelnie ugodzilem. Niestety nigdy nie znalem adresu godzenia. Ja ilustrowalem glupawa metode powaznego traktownia pomyj internetowych. Metode pistorunska.

Jaksie spotkamy w prokuraurze to Cie przeprosze za skutek.
      • prudernik Re: K |_ AMST \/\/ A 22.04.15, 18:18
        No właśnie. Od info z tego linku powtórzonego bezmyślnie - bo wszyscy wiedzieli, ze to fałsz i manipulacja datami odległymi o 50 lat siostra mamy wylądowała w szpitalu i zmarła.
        Byłem wtedy 2 dni w Sączowie i to ja wezwałem pogotowie.

Teraz oskarżasz mnie o kłamstwa i insynuację, ze zamordowałeś mi moją mamę.
        Taka to z Wami dyskusja AD REM podpierana linkami o rodzinie z która mam b. daleki kontakt.
        • jerycho666 Re: K |_ AMST \/\/ A 22.04.15, 18:32
          prudernik napisał(a):

> wylądowała w szpitalu i zmarła.

Rozumiem, w Smolensku by polegla. Brzozy wycieliscie wiec wyladowala na wrotach od stodoly.

Tyle, ze nie widze zwiazku poza prokuratorskiego. Bylem w kabine? Naciskalem? Komputer jej uruchomilem? Adresowlem cokolwiek do niej? Zacignalem jej do komputera? Zmusilem do czytania?

Swojego udzialu nie dostrzegasz? Wypierasz wspoludzial?

Tytulowe klamstwo jest. Czyje?
          • prudernik Re: K |_ AMST \/\/ A 22.04.15, 19:27
            czego szukałeś po całej mojej rodzinie?.... Podobnie jak Ty działał ten 29latek z SLD
            w kampanii wyborczej ii podobnie kręcił jak Ty - udając idiotę jak Ty... co nie widzisz analogii?
            Zamknij gębę na ten temat.
            • jerycho666 Re: K |_ AMST \/\/ A 22.04.15, 19:37
              prudernik napisał(a):

> czego szukałeś po całej mojej rodzinie?....

Pisalem Ci juz wielokrotnie w tym dzis/ lub wczoraj. Prezentowalem Twoja/Prawdziwkow metode walki. Wam wolno wiec wszystkim innym tez. Ja mam butelke z brzozy z helem natarta totylem o czestotliwosci 3500Hz.

> Zamknij gębę na ten temat.

Zamkne z Toba w prokuraturze. Nawet gdybym ja wyszedl w kajdankach a Ty w kaftanie. Ofiaruje sie dla dobra ludzkosci.
    • prudernik nie masz linku na dowód oszczersstw a nowe mnożysz 22.04.15, 19:38
      byle zamącić temat jak Hymen czy Tete i ukryć sedno sprawy.
      Które podnoszę tu od lat. Nie zmieniliście się a jest coraz gorzej.

Tusk na "prezydenta" za helikoptery i likwidację fabryk w Świdniku i Mielcu!

Bieńkowska na komisarza...za autostrady?

Właśnie w Tennessee w TV szef FBI dołożył do pieca Polaczkom z PO....a dlaczego?
      Bo wie że wybierają sprzedajnych, zaszantażowanych przez wszystkie zainteresowane rządy Smoleńskiem durni, którzy najpierw wybierają OFERTĘ OGŁASZAJĄ JĄ oferentowi
      a potem wysyłają Siemoniaka aby wynegocjował OFF-SET a nuż zmiękną od naciskiem odrzuconych już wcześniej ofert konkurentów...PARANOJA!

• prudernik zamulisz to też? 22.04.15, 19:40
        Czy to nie można podciągnąć pod sabotaż?

Na dowód tego można kilka spraw przypomnieć, stocznie – gospodarka morska, przemysł ciężki - hutnictwo, maszynowy, taboru kolejowego, energetyka, obrót polską ziemią, górnictwo - przemysł wydobywczy.......papierniczy. Nigdzie w tych gałęziach gospodarki polski rząd nie pomagał w rozwoju polskiej gospodarki, nie tworzył nowych miejsc pracy, tylko likwidował, utrudniał.....Dodając do tego poczynania fiskusa, czynienia z urzędników ludzi, którzy jak tylko zechcą, bo mają dane takie narzędzia od państwa, że mogą zniszczyć każdego, każdy podmiot gospodarczy.

Najlepszą metodą na szukanie sojuszników to zawieranie bliskich sojuszy. A jeszcze lepszą metodą jest tworzenia państwa silnego pod każdym względem, wówczas o sojusze jest dużo łatwiej.

By nie sięgać daleko. Fiat, Pendolino, francuskie śmigłowce....to niewytłumaczalne błędy polskiego rządu. To należało, to było obowiązkiem polskich rządów , by wszelką produkcję w tych działach polskiej gospodarki wykonać własnymi siłami. Polskę i polską myśl techniczna stać było na to.

Gdyby świdnicki śmigłowiec wygrał, byłaby to wielka szansa dla przyspieszenia rozwoju całego regionu, nie tylko dla Świdnika, Lubelszczyzny .

W specjalnym oświadczeniu PZL Świdnik napisano, że spółka "przedstawiła najlepszą ofertę odpowiadającą ambitnym wymaganiom Sił Zbrojnych, łączącą najnowszej generacji śmigłowiec, który mógłby być w pełni produkowany w Polsce ze znacznym potencjałem eksportowym, z najwyższym poziomem zaangażowania przemysłowego i największymi korzyściami ekonomicznymi dla kraju. Zamiast tego, Ministerstwo Obrony Narodowej wybrało starzejący się model o mniejszych możliwościach, oferowany przez producenta, który nie poczynił żadnych inwestycji przemysłowych w Polsce.

Pozostaje pytanie dlaczego?
        jankepost.salon24.pl/643137,raytheon-i-airbus-wazne-sa-sojusze-ale-i-polski-przemysl
        • prudernik Polacy wymyślili unikat niewidzialny czołg a PO 22.04.15, 19:44
          z pRezydentem uwalają każdą polską inicjatywę na życzenie każdego lobbysty których ich czymś .....czym?...naciśnie.

Autor
          Biznes z Francuzami...przypomniał mi Pan taki biznes w czasach Gomułki.
          Pewna firma na Mazowszu nagle potrzebuje jakichś maszyn,do wykonania planu 5,czy 6-letniego.
          W ZSRR niema,cały RWPG nie ma,więc trzeba kupic za dolary...straszne!
          Wysyłają ekspertów do kilku państw kapitalistycznych...maszyny są.
          Niemieckie bardzo dobre,ale drogo,Szwajcaria ma,ale jeszcze drożej,Francja też ma,ale ekspert stwierdza na posiedzeniu Komitetu Zakładowego PZPR,że to raczej szajs,ale tanio!

Jedzie do Francji delegacja z tej fabryki...połowa tej delegacji to oficerowie wywiadu i SB.
          Dyrektor tej fabryki zbiera asystę i idą do hali magazynowej w tej firmie francuskiej.

Oglądają,sprawdzają,kiwaja głowami...po powrocie inżynier prosi dyrektora na prywatną rozmowę.
          -Towarzyszu dyrektorze! To jest szajs! Rozleci się po roku! Złom!
          Ale dyrektor wie lepiej...podczas podpisywania kontraktu,z teczki francuskiej wylatuje koperta...Francuz ją podnosi i daje dyrektorowi...widzi to kilka osób!!

Maszyny kupione,przyjechały,zamontowano,ruszają...po 8 miesiącach...awaria!
          Nasi spece kręca głowami---nic nie zrobimy!
          Dzwonia do Francji...tam słyszą:prosze czekać,prosze czekać,proszę czekać...smile

Afera! Zbiera się KC PZPR i dyrektor na dywanik!
          -Tak towarzysze! Kupiłem u nich,bo miałem oszczędzać cenne dewizy!

Ale zapomniał,że w delegacji byli tajni/poufni i chętni na fotel dyrektora...
          Po odpowiednim przesłuchaniu tow.dyrektora...wyszło...nawet kwota i na który bank.

15 lat więzienia! Bez mozliwości objęcia amnestią.Odsiedział...

Ale to było za Gomułki...te czasy minęły...i dobrze! smile))

WAKIZASHI10:16
          jankepost.salon24.pl/643137,raytheon-i-airbus-wazne-sa-sojusze-ale-i-polski-przemysl
          • jerycho666 Re: Polacy wymyślili unikat niewidzialny czołg a 22.04.15, 20:32
            prudernik napisał(a):

> z pRezydentem

To stara bajka "krol jest nagi".

Za kazdy czolg mozna kupic 10-30 rakiet do jego niszczenia. Niestety karawan kota Alika tez rozwala.

• hymenos Re: zamulisz to też? 22.04.15, 20:02
          Sam zamuliłeś pisząc coś przeciwstawnego do tekstu zamieszczonego w linku i wrzucając wszystko do jednego wora. Świdnik to AugustaWestland a Mielec to United Technologies Holdings S. A. Obie firmy wykorzystują polską siłę roboczą a nie polską myśl techniczną.
        • jerycho666 Re: zamulisz to też? 22.04.15, 20:26
          prudernik napisał(a):

> Czy to nie można podciągnąć pod sabotaż?

Pytaj sie Dzierzynskiego.

> polski rząd nie pomagał w rozwoju polskiej gospodarki

To jet akurat bazowa doktyna kamieniokupy. Przekret neoliberalizmu ze szczepionka Sorosa/Sahsa/Balerowicza. Blatowany prze Komisja Majatkowa. Przedawnione jak mafia Poozumienia Centrum.

> czynienia z urzędników ludzi, którzy jak tylko zechcą, bo mają dane takie
          > narzędzia od państwa, że mogą zniszczyć każdego, każdy podmiot
          > gospodarczy.

Maja pogonic w skarpetkach. Idea zalozycielska. Glosowales na to. Moze na Tyminskiego?

> lepszą metodą jest tworzenia państwa silnego pod każdym względem

Lazar za Batorego dbal o zlota wolnosc szlachecka. A Ty o zeszlorocnych sniegach.

> Polskę i polską myśl techniczna stać było na to.

Gdy byla. Teraz jest kaminiokupa.

> Gdyby świdnicki śmigłowiec wygrał

Widocznie nie trzymal raczek na kolderce.

> spółka "przedstawiła najlepszą ofertę

Tak, najlepsza jaka mogli.

> Pozostaje pytanie dlaczego?

Otake Polskie walczyles z Bolkiem w szeregu. A ZOMO mialo wzwod.

Na dzis optymalnym uzbrojeniem sa rakiety do zestrzeliwania helikopteow wiejacyh do Zaleszczyk. Niestety potencjalni pasazerowie nie wyrazaja zgody. Kot Alik sie zgodzi?
      • jerycho666 Re: nie masz linku na dowód oszczersstw a nowe mn 22.04.15, 20:06
        prudernik napisał(a):

> byle zamącić temat

Sam przed chwila powtorzyes klamstwo.
        forum.gazeta.pl/forum/w,13,157380015,157381800,Re_K_AMST_A.html
        Ja nie mam interesu zamulac sobie pamieci Twoim belkotem. Moge liczyc na Ciebie. Twoj lancuch poszlak sklad sie z samych rozerwan. Dowodem jest brak dowodu. Putn osobisie pomagal mi matczyc.

> ukryć sedno sprawy.
        > Które podnoszę tu od lat. Nie zmieniliście się a jest coraz gorzej.

Sednem sprawy jest to, ze beneficjenci holocaust industry chca ograbic poaczkow a Hasz od 1980 roku dzielnie im w tym pomaga. I to jest moja wina. Nietety nie znalem Cie tak dawno aby poswiecic sie dla polactwa i Cie zarznac. Taki tkst Ci odpowiada?

> likwidację fabryk w Świdniku i Mielcu!

Masz "demokracje", "wolnosc", "wolny rynek". Trzeba bylo w 1980 wyraznie porykiwac, zamordyzm tak, zamiast komuny komunia. Porwalbys tlumy albo one Ciebie.

> Właśnie w Tennessee w TV szef FBI dołożył do pieca Polaczkom z PO....a dlaczego
        > ?

Bo Ty nie masz monopolu na glupote. Szef FBI mowi to co mile jego sponsorom. Zostan jego sponsorem.

> PARANOJA!

To wspoltworzona przez Ciebie kamieniokupa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka