Gość: ZENON IP: *.dsl.mindspring.com 09.04.02, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: I LOVE PIENKOWSKA !!! 09.04.02, 23:53 Jesli mowa o dziennikarce JOLANCIE PIENKOWSKIEJ ? Jest NAJLEPSZA . radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejniu Re: I HATE PIENKOWSKA !!! IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:05 Pieńkowska jest do porzygania! Podobnie jak "Wiadomości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: I HATE PIENKOWSKA !!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 10.04.02, 12:16 Gość portalu: Dejniu napisał(a): > Pieńkowska jest do porzygania! Podobnie jak "Wiadomości". Zalezy dla kogo !!! Pytal Premier Olszewski przed "nocna zmiana" uknuta w poprzek podzialow politycznych (.........), w obu programach TVP - "Czyja ta Polska" (ma byc )? No i komu sie podoba - a komu nie widac na Forum. Mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Re: Pogadaj z Celinskim 10.04.02, 13:21 moze Ci odstapi... Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Pogadaj z Celinskim IP: *.wroclaw.tpnet.pl 10.04.02, 16:26 Dla mnie za stara. Po Celinskim mlodki mi nawet nie stręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENON Re: I WON'T TO MAKE LOVE TO PIENKOWSKA IP: 66.32.227.* 10.04.02, 16:39 JA CHCIEC MIEC SEKS ONA BYC PIEKNA JA BYC BOGATY JA MIEC DUZO DOLARS MY MIEC DZIECI Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka? Re: I WON'T MAKE LOVE TO PIENKOWSKA 10.04.02, 17:12 Oj,nie będziesz,nie będziesz......... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: JOLANTA PIENKOWSKA -najlepsza 10.04.02, 18:42 Moim zdaniem redaktor JOLANTA PIENKOWSKA jest poprostu NAJLEPSZA z prowadzacych WIADOMOSCI.Drugie miejsce daje KAMILOWI DURCZOKOWI.Na trzecim miejscu stawiam SLAWOMIRA JENERALSKIEGO. Lecz zrozumiale,ze niektorzy beda "psy wieszac " nawet na najuczciwszych. Wielu chcialoby,aby ich w TV "wybielano".Wielu politykow chcialoby,aby stosowac PROPAGANDE SUKCESU. Takiej dziennikarki TV -to mozna " tylko te swieca szukac ". pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka? Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 19:52 Jaka tam ona dziennikarka? Zwykła "czytaczka" tego,co inni napisali. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Przysłowie 10.04.02, 19:54 "W królestwie ślepców jednooki jest królem". Ale aż tak źle TVP nie oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Przysłowie 10.04.02, 20:08 indris napisał(a): > "W królestwie ślepców jednooki jest królem". Ale aż tak źle TVP nie oceniam. Wlasnie,czy oceniasz TVP -czy oceniasz Pania JOLE PINKOWSKA ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 19:54 Jest rowniez PREZENTERKA.W dalszym ciagu podtrzymuje,ze jest poprostu najlepsza. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 20:04 "Każda potwora znajdzie amatora". Ale życzę poprawy wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 20:11 indris napisał(a): > "Każda potwora znajdzie amatora". Ale życzę poprawy wzroku. Indrysie,,, nawet nie przypuszczal bym,ze mozesz byc az ta ZLOSLIWY (((: Wzrok mam jednak BARDZO DOBRY,lecz oceniam tutaj w szczegolnosci TALENT i ZDOLNOSCI Pani JOLANTY. bardz bardziej kulturalny -prosze Cie radca Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 20:22 "De gustibus non est disputandum". Starając się być kulturalnym NIE napiszę co myślę o talencie pani Pieńkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 20:38 Oj,jakis polityk sie musial mocno obrazic.Wiec chamstwo zaczyna juz rozposcierac swoje sieci.Najlepiej w takim przypadku ponizac dziennikarzy. To jest typowe n w naszej polskiej " kulturze". Prostactwo i rynsztok - tyle lat tego chamstwa pozostawia jeszcze slady. radca Odpowiedz Link Zgłoś
margaritta1 Re: JOLANTA PIENKOWSKA 11.04.02, 01:44 radca napisał(a): > Oj,jakis polityk sie musial mocno obrazic.Wiec chamstwo zaczyna juz > rozposcierac swoje sieci.Najlepiej w takim przypadku ponizac dziennikarzy. > To jest typowe n w naszej polskiej " kulturze". Prostactwo i rynsztok - > tyle lat tego chamstwa pozostawia jeszcze slady. > > radca No coz , masz racje to Forum nie grzeszy kultura. Ale polecam Ci Forum TELEWIZJA i tam dopiero poczytasz sobie o np Tomaszu Lisie! TVP wyslala tam chyba swoja "bojowke " mlodziezowa, bo ludzie ktorzy wola np Lisa od Pienkowskiej sa obrazani, zasypywani postami, tropieni skad pisza i ze na pewno sa pracownokami TVN. Pani Pienkowska nie schodzi z wizji, nazywanie jej dziennikarzem , to przesada.Jest to prezenterka Wiadomosci. Acha , zalozylam kiedys na forum TELEWIZJA , post z zapytaniem o Marie Wiernikowska /czego dzis zaluje/ .Przejdz tam i poczytaj jaka cholota robi nasza TVP .Wszystkie odpowiedzi od ludzi "z branzy" sa zenujace i Twoje stwierdzenie "rynsztok" niestety jest trafne. No , tylko my za ten rynsztok placimy abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Re: Toż to było do ZENONA! 11.04.02, 08:48 Gość portalu: # napisał(a): > Dla mnie za stara. > Po Celinskim mlodki mi nawet nie stręcz. A on "chcieć robić miłość" z Jolą... Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: I LOVE PIENKOWSKA !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:55 Jest rewelacyjna w swej histerii i bardzo kulturalna ! Biedny ten jej synek. Mamusia robi pracuje ciężko w łóżeczku, żeby zrobić karierę, a on się czuje taki samotny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: I LOVE PIENKOWSKA !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 10.04.02, 23:06 Zenon to naprawde ty? Co ty masz za wypaczone gusta przeciez ona ma wytrzescz i jest wiecznie wystraszona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENON Re: I LOVE PIENKOWSKA !!! IP: 128.241.245.* 11.04.02, 02:22 NO WLASNIE JA LUBIEC PRZESTRASZONE KOBIETKI, JA TULIC JA ONA BYC HAPPY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejniu Niedobrze mi IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 11:35 Zawsze ma tę samą liczbę (6) zmarszczek na czole. Nieważne, czy odczytuje wiadomość o zamachu bombowym, czy o grzybobraniu w Lubuskiem. Nawet nie chodzi o jej urodę, zwróćcie uwagę, w jaki sposób zadaje pytania w "Monitorze" - często jest po prostu nieprzygotowana i nadrabia miną. TVP to syf z głupimi prezenterami! Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Re: Niedobrze mi 11.04.02, 11:38 Gość portalu: Dejniu napisał(a): > Zawsze ma tę samą liczbę (6) zmarszczek na czole. Nieważne, czy odczytuje > wiadomość o zamachu bombowym, czy o grzybobraniu w Lubuskiem. Nawet nie chodzi > o jej urodę, zwróćcie uwagę, w jaki sposób zadaje pytania w "Monitorze" - > często jest po prostu nieprzygotowana i nadrabia miną. TVP to syf z głupimi > prezenterami! Oddychaj!!! Wez kilka glebszych oddechow! Nie mysl o Pienkowskiej! Pomysl o czyms milym, pieknym przyjemnym! Oddychaj regularnie... Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejniu Re: Niedobrze mi IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 11:51 odarpi napisał(a): > Gość portalu: Dejniu napisał(a): > > > Zawsze ma tę samą liczbę (6) zmarszczek na czole. Nieważne, czy odczytuje > > wiadomość o zamachu bombowym, czy o grzybobraniu w Lubuskiem. Nawet nie ch > odzi > > o jej urodę, zwróćcie uwagę, w jaki sposób zadaje pytania w "Monitorze" - > > często jest po prostu nieprzygotowana i nadrabia miną. TVP to syf z głupim > i > > prezenterami! > > > Oddychaj!!! Wez kilka glebszych oddechow! Nie mysl o Pienkowskiej! Pomysl o czy > ms > milym, pieknym przyjemnym! Oddychaj regularnie... > Odarpi syn Egigwy Kiedy oglądam "Wiadomości", zawsze wychylam parę głębszych! Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Re: Niedobrze mi 11.04.02, 11:58 Gość portalu: Dejniu napisał(a): > > Kiedy oglądam "Wiadomości", zawsze wychylam parę głębszych! > Tak, to pomaga, ale nie przesadz bo pozniej nie bedziesz wiedzial po czym ci niedobrze... A przed Toba jeszcze "Panorama", "Monitor"... Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejniu Re: Niedobrze mi IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 12:01 Po 0,7 l Pieńkowska to niezła laska, która mówi do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejniu Re: Niedobrze mi IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 12:06 "Panorama" jest w porządku. Targosz, Czubówna - to profesjonalistki. Nie wiem tylko, co robi tam Warakomska (wygląda jak handlara z bazaru). W ogóle nie pasuje do reszty zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewawa Re: Porównaj IP: 217.153.32.* 11.04.02, 13:29 Kiedy pooglądam sobie BBC czy CNN a potem przeskoczę na TVP to jakbym znalazła się na głębokiej prowincji. Te wszystkie Pieńkowskie i temu podobne świetnie nadawałyby się do regionalnej telewizji Grójec nie ubliżając nikomu. Moim zdaniem nic ciekawego ,nuda, brzydota brak, lekkości i rozmachu. Dlaczego nie ma nowych twarzy? Oni tam zamierzają doczekać emerytury?! I będziemy obserwować proces starzenia sie jak u Loskich i Edytek. Czy takie posady są dośmiertne? Przecież dla dobra telewizji powinno się robić jakieś zmiany w personelu. Nikt nie jest niezastąpiony. A napewno Pieńkowska i Durczok ze swoimi sztucznymi minami-komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
halu Jola ma najlepsze kwalifikacje 11.04.02, 13:39 Pan minister ją lubi, a ona lubi jego i to wystarczy ! Ciekawe, kiedy prezenterką-konkurentką zostanie przyjaciółka pana Iwińskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś