Gość: kieelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:37 To niewatpliwie wiadomosc dnia. Kto wie czy to nie były wstrząsy pierwotne przed jakims wiekszym trzesieniem. info.onet.pl/982622,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 2fresh Re: TRZĘSIENIE ZIEMI w POLSCE !!! IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 21.09.04, 15:42 Przed chwila w Gdansku odczuwalny byl drugi wstrzas z lekkim echem pare minut pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leczko Re: TRZĘSIENIE ZIEMI w POLSCE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:48 w Gdyni 15 min temu, musiałem przytrzymać monitor, bo zsuwał się z podeściaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Re: TRZĘSIENIE ZIEMI w POLSCE !!! IP: *.238.113.124.adsl.inetia.pl 21.09.04, 16:43 W Grudziązu też trzęsło, leciutko, ale dało radę zauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: TRZĘSIENIE ZIEMI w POLSCE !!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 21.09.04, 17:23 Zgadzam się, że to może być przygrywka do większego trzęsienia. Choć faktycznie nie jestem sejsmologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozważa Re: TRZĘSIENIE ZIEMI w POLSCE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:34 O ile to było zwykłe trzęsienie ziemi to prawdopodobieństwo powtórzenia serii moim zdaniem rozciąga się na dwa dni a w sumie tydzień(tak to chyba podają na świecie)Wtórne są słabsze,ale w Polsce jeszcze nie było pierwotnych silnych.Właściwie to rejon Kaliningradu gdzie nie działały telefony komórkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Re: TRZĘSIENIE ZIEMI w POLSCE !!! 22.09.04, 12:14 Dajcie spokój- w porcie gdaDskim robie i nic nie czulam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Welcome to the club... IP: *.red.bezeqint.net 21.09.04, 17:49 Tylko zeby zostalo sie w tej skali 5.5 Richtera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to u mnie trzeslo! Re: Welcome to the club... IP: 80.50.29.* 21.09.04, 23:44 mieszkam w malym miescie (olecko)i pierwszy raz na mapie w wiadomosciach ujrzalam dzis nazwe mojego miasta!!troche potrzeslo..taz jakby tir przyfasolil w blok, a drugi raz, to podobno w szkole mojej sostry podloga na trzecim pietrze zaczela sie trzesc, a na pierwszym (w pracowni matematyki) pospadaly z polek wszystkie modele bryl..pirwszy raz taki numer.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: TRZĘSIENIE ZIEMI w POLSCE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:18 Ilekroć Najwyższy Autorytet nawiedzi Polskę to albo powodzie albo huragany.Dwa dni temu mediz podały informacje,że Najwyższy Autorytet w przyszłym roku wybiera sie do Polski i proszę.Trzęsienie Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir Re: TRZĘSIENIE ZIEMI w POLSCE !!! BAŁTYJSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:04 Że też akurat w Bałtyjsku epicentrum było. To największa sowiecko-ruska baza wojskowa na Bałtyku i najbardziej wysunięta na zachód. Co oni tam trzymają w silosach? No liczyć na to, że się przyznają to byłaby naiwność... do Kurska się przyznali, ale teraz Poputin umacnia władzę. Odpowiedz Link Zgłoś