manny-jestem
06.12.16, 20:18
Merkel przeciw burkom
www.wsj.com/articles/germanys-merkel-takes-tough-stance-on-full-facial-veil-1481031798
Borsku I piq dowalaja sie do mnie o moj stosunek z Merkel.
Dzis pani Merkel dala powod na to zebym jasno mogl pokazac o co chodzi.
Otoz pani Merkal nie maial problem z tym zeby zaprosic do Niemiec I Europy miliony islamskich uczhodcow z Syrii nie patrzac na to jakie skutki bedzie to miala w kwestiach bezpieczenstwa , polityki i kultury. Borsuk I piq powiedza ze to dowod na to jaka Merkel wielka chrzescijanka jest I w ogole stateswoman.
Dzis Merkel chce zakazu burek ukazajac jak bardzo “wazne” sa dla niej symbole relgijne I jak wielkie ma serce chrzescijanskie.
Otoz nie. Wlasnie sie zupelnie nie.
W kwestii uchodzcow Merkel zachowala sie nie jak chrzescijanka tylko typowa lewaczka, ktora chciala uzyc milionow islamskich uchodzcow po to zeby jeszcze dalej rozmyc chrzescijanskie korzenie Europe y narodowe tradycjie krajow w Europie ktorym tych uchodzcow chcial wmuscic. Zachowala sie jak typowa lewaczka dla ktorej niszczenie tego co tradycyjne I nardowe jest najwazniejsze. Jest podstawa ku stworzeniu na wskros lewackiej Europy bez granic. W tym wlasnie jej I wszystkim europejskim lewakom potrzebne byly te miliony uchodzcow. Nastepne milionyu przyszlych wyborcow za wspolna lewacka Europa.
Dzis szydlo wyszo jasno z worka. Osoba religina, przwdziwa chrzescijanka, nie zrobila tak idiotycznego gestu jao uderzenie w symbol burki. Bo to jest nic jak typowe lewacak odpowiedz na ismamizm. Wpuszczajmy ich tu zeby nam pomogli zniszczyc tradycje a potem symbolicznie pokazamy tym co protestuja ze jestesmy po ich stronie zakazujac burki. A co to da? Govno totalne. Zakaz burki nie ma zadnego znaczenia.
Zadna wierzaca osoba, o glebokiej wierze, nie wzielaby czegos takiego pod uwage. Bo uderzenie w burke to nic innego jak lewackie ataki na krzyz, na modlitwe w przestrzeni publicznej. To nie oznaka ochorny wlasnej kultury , tylko oznaka wojujacego liberalizmu-lewactwa, ktore nie potrafi zniesc symobli religinych w przestrzenie publicznej.
To ze tysiece terrorystow moze wejsc do Europy wsrod tych uchodzcow to nic wielkiego, to ze te miliony kompletenie zmienia europejska culture to tez nic wielkiego, ale burka to symbol wszelkiego zla.
Rzygac mi sie chce.