cs137 12.10.04, 04:19 ...to pisze wielu ludzi, to czemu, brachu, nie zaczniesz uzywac proxy serverow? Przeciez po Twoim IP kazdy widzi, ze Dober, derek, Zet, kpk to wszystko ten sam czlowiek. Wiec nikt sie nie nabierze na to, ze jest Was "tlum" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 33L33T Re: Dober, derek, Zet, Kpk.... Jak chcesz udawac, IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 18:55 > easier for you to learn how to disguise your IP. Could ya intstruct me too, Mister? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Dober, derek, Zet, Kpk.... Jak chcesz udawac, 12.10.04, 19:08 Gość portalu: 33L33T napisał(a): > > easier for you to learn how to disguise your IP. > > Could ya intstruct me too, Mister? But of course, Sir! No problem whatsoever. Bookmark this page: www.aliveproxy.com/ Now, tell me only what browswer you use. The procedure is slightly different on MS Explorer and on Mozilla (the latter I use), but it takes 3 minutes max. Well, if you use none of these two, I'd not be able to tell you exactly how to set up connection, but there is a special private forum at the GW portal, devoted precisely to proxy servers, and you'll find all necessary instructions over there. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: former opponent Dear cees, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:17 I would also be more than grateful if I could learn the proxy trick. I use MS Explorer as my internet browser. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33L33T Re: Dober, derek, Zet, Kpk.... Jak chcesz udawac, IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:24 MS IE mostly. And maybe it's important - I'm already using proxy, i.e. my provider's one, so dunno if I can somehow override it or hmm, use two proxies (?). (sorry for this probably silly questions but I'm quite new to this stuff) TIA. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Forum "Anonimowe serwery proxy" -- link 12.10.04, 19:14 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22437 Here you'll find all necessary info, Sir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka K. Re: Forum "Anonimowe serwery proxy" -- link IP: 63.227.76.* 12.10.04, 20:32 A po co az tak kombinowac? Moze wykupic u providera IP i zazadac usuniecia rev-DNS. A cyfry trudno zapamietac. Mozna tez wykupic caly zakres addressow. Ja mam 12-cie. Tu nie widac bo akurat zaslaniaja ostatnia cyfre. Tylko po co uczysz oszukiwac? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Forum "Anonimowe serwery proxy" -- link 12.10.04, 20:55 Gość portalu: Prawa Reka K. napisał(a): > A po co az tak kombinowac? Moze wykupic u providera IP i zazadac > usuniecia rev-DNS. A cyfry trudno zapamietac. Mozna tez wykupic > caly zakres addressow. Ja mam 12-cie. Tu nie widac bo akurat > zaslaniaja ostatnia cyfre. Tylko po co uczysz oszukiwac? > Pozdrowienia Przepraszam najmocniej, gdzie jest oszukiwanie w tym, co ja piszę? To jest wyłącznie ochrona Twojej "privacy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka K. Re: Forum "Anonimowe serwery proxy" -- link IP: 63.227.76.* 12.10.04, 21:10 Niby tak. Ale pojalem ze chcesz Koledze ulatwic udawanie "tlumu" w ten sposob. A nagonki internetowe chocby sa ohydne. Unikajmy takich metod. Nie chcialem i nie chce Cie urazic. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Forum "Anonimowe serwery proxy" -- link 12.10.04, 21:51 Gość portalu: Prawa Reka K. napisał(a): > Niby tak. Ale pojalem ze chcesz Koledze ulatwic udawanie > "tlumu" w ten sposob. > A nagonki internetowe chocby sa ohydne. > Unikajmy takich metod. > Nie chcialem i nie chce Cie urazic. > Pozdrowienia Alez w najmniejszym stopniu nie czuje sie urazony! Sam padlem ofiara szantazu raz, bo nieopatrznie nadawalem z komputera w pracy niezalogowany. Moi wrogowie kazali mi "zniknac" z innego forum w portalu GW, grozac, ze w przeciwnym wypadku poinformuja mojego pracodawce. Od tamtego momentu ja bardzo starannie zawsze sie loguje. Jednak inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka K. Re: Forum "Anonimowe serwery proxy" -- link IP: 63.227.76.* 12.10.04, 22:16 Wiesz poza ohyda takiego szantazu, sam pracuje z kompem pod reka, jest co innego jeszcze. Rzeczywiscie jest tak ze "nosiciele" (roznosiciele? - nie wiem ktora forma poprawna) malo popularnych pogladow zawsze staraja sie "powiekszyc swa liczbe" - odpowiadaja sami sobie, podbijaja wlasny watek. sam tez mam tu konto. Jedno. ale to lenistwo, bo musialbym to robic na kilku maszynach a nie wiem czemu - kiedy jeden komp jest zalogowany to na drugim mi wyskakuje ze konto jest zajete. Ten sam komunikat jak przy rejestracji jesli zajety nick. Nie wiem czy tak ma byc bo na inne fora moge i po piec razy naraz sie logowac i bledu nie ma. Czyli wygodnictwo przesadza. ale nie mam co ukrywac choc prawicowe ze mnie bardzo ziolko . ale 'walcze' z podniesiona przylbica. Staram sie. Dlatego zauwazylem sprawe tych proxy. To jakies.. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 czesiek, dzwonek na lekcje pierwsza 12.10.04, 19:41 pacynowania czyli jak fachowo klamac lekcja druga do spoly z profesorem krzysztofem 52 czyli jak fachowo pluc na kler ? nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A rabin, pop i immam to kler czy juz nie kler? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 19:46 Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Nostromo, nie teraz,. Teraz nie zwracaj głowy. 12.10.04, 20:25 Może trochę poźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Ustawianie "proxy" w MS Explorer 12.10.04, 20:53 Unfortunately, I don't have the Polish version of "Explorer", so I can only tell you how to set up the connection in English version. However, if you go to the forum "Serwery Proxy" (the link is in one of my earlier postings in this "wątek"), you will find all instructions for the Polish version. So, first you go to an Internet site listing available public proxy servers. For instance, the first "high anonymity" on the list I gave you is: 61.19.240.10:80 Write down the numbers on a piece of paper. Note that the last delimiter is not a period, "." but a colon ":". The last number is the so-called "port number". Now, click on the "tools" icon on the top "toolbar" in your browser. Then chose "internet options", and then, in the box that shows up, click on the "connections" tag (top row in the box). Then, in the lower part of the box, right side, there should be a click-on tag "LAN settings". Click on that and another box should open, with an area labelled "Proxy server". There is a button described "Use proxy server...", etc., click on it, and two small spaces, labelled "Adress" and "Port", will lighten up. Type in the for-goup address into the first space (e.g., 61.19.240.10 ), and the port number (80 in this example) into the other. And then clickon OK, and you are all set up! One comment Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery tom, to przeciez za trudne.... 12.10.04, 21:01 dla posiadaczy niskich czólek Odpowiedz Link Zgłoś