Dodaj do ulubionych

gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW?

20.05.20, 08:24
Co za bzdura! nie było żadnego asynchronu. Staszewski nie jest amatorem.

a poeta naśmiewał się z cierpiącego człowieka którego podwieźli na cmentarz, żeby mógł tam pomodlić się przy grobie matki.

Naprawdę? A ja myślałam, że sukinsyn, który usiłuje być suwerenem przekroczył juz wszystkie granice ignorancji, chamstwa i bezczelności roszcząc sobie dla siebie wyjątki i protestuję przed jego życiem ponad wszystkimi, ponad prawem ! I o tym śpiewał Kazik Staszewski.

Że to hańba i to jest hańba. Oczywiście zawsze znajdą się mentalni niewolnicy, zapatrzeni w tego niesympatycznie chorego psychicznie drania i będą mu przyklaskiwać. W tym samym czasie, matka chciała odwiedzić mogliłe zmarłego swojego dziecka i nie została wpuszczona.

Tylko ostatni drań moze być po tamtej, pisowskiej stronie.

nie chce mi się wiecej nawet kropki postawić w twoim kierunku, jeśli napisałeś to wszystko serio.
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW? 20.05.20, 08:40
      Masz dowód NATO że to samo ugrupowanie które skasowało mój wątek, skasowało wcześniej Kazika w ramach prowokacji.
      Moja sygnaturka nie kłamie - wciąż jestem zabanowany, a loguję się za pośrednictwem VPN, który kosztuje mnie US$20 miesięcznie. Wszyscy powinniście płacić za luksus używania forum GW.
      • calamity.miriam Re: gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW? 20.05.20, 08:59
        Rozumiem... wy tu sobie piszecie, a ja gorę! Wstrzasające finansowe poswięcenie. Ale nie musisz smile
        • boomerang Re: gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW? 20.05.20, 09:06
          Niezupełnie tak. Jedni płacą, drudzy piszą za darmo, a jeszcze inni dostają tantiemy za to że piszą.
    • qwardian Re: gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW? 20.05.20, 09:08
      Między Kazikiem i cmentarzem wybieram to drugie, dlatego bardzo cichutko słucham muzykę, najlepiej w nocy. Kaziku, żyj i daj umierać innym w spokoju..
      • boomerang Re: gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW? 20.05.20, 09:13
        i niech się Kazikowi przyśni Roger Moore w roli Jamesa Bonda
        • qwardian Re: gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW? 20.05.20, 09:19
          Młodość i tęsknota są nieśmiertelne, ale złudne..
    • qwardian Re: gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW? 20.05.20, 09:42
      Na marginesie, Piotr Kaczkowski na fali antysemickich czystek zastąpił Gabriela Mérétika w 1968 roku. Ten ostatni był autorem audycji „Minimax, czyli minimum słowa, maksimum muzyki”, na której wychowałem się słuchając muzyki z setką szpul magnetofonowych..
      • boomerang Re: gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW? 20.05.20, 10:06
        Dlaczego tego Mérétika nie zauważyłem? Czyżby prezentował muzykę francuską? Okazuje się że w 1968 nie wyjechał do Izraela, tylko wrócił do Francji, gdzie się urodził.
        • calamity.miriam Re: gdzie wątek o Kaziku boomeranga? Już i GW? 20.05.20, 10:55
          Dlaczego przy zakazie odwiedzania cmentarzy, przy ich zamknięciu JEDEN CZŁOWIEK robi dla siebie wyjatek?
          Co to jest jakiś kacyk?

Jakiś buc, szef partii i tyle.
          W czym jest lepszy od reszty ludzi?

W ingnorancji, szaleństwie i bucie, w chamstwie - przoduje.
          Strefa śmierci, cmentarzy, pamięci jest bardzo delikatna.
          Robienie sobie "własnego folwarku" wjeżdżania do "swoich" to jest wyjątkowe chamstwo.

Po prostu mam go za nic.Za szmatę, która jest szefem jakies nikczemnej grupy Ziobry, pokątnego, Gowina,
          Kurskiego, tych idiotó∑ Terleckiego, wstrętnego straszliwie, Czarneckiego - tych szumowin, które powywlekał z kątów, wyjątkowych szumowin. Sam będąc szumowiną moralną - największą.

Czekam na koniec jego "kariery".

I TYLE.
          • calamity.miriam Re: dobitnie 20.05.20, 11:02

Słuchajcie!

jeśli nie widzicie w tym odwiedzaniu cmentarza przez Kaczyńskiego niczego niedobrego,
            nie widzicie, że żąda dla siebie traktowania wyjątkowego,
            stawia się ponad wszystkimi

jeśli nie jest to dla Was niesmaczne, to albo nie macie smaku albo go straciliście.

przy braku smaku i gówno podobno zjeść można. Są też i tacy, którzy tym gównem się delektują.

Ja do nich - nie należę.
            • boomerang Re: dobitnie 20.05.20, 11:11
              Gdyby Kazik Staszewski poprosił że chce odwiedzić grób swojego ojca, z pewnością by mu pozwolili.
              • calamity.miriam Re: dobitnie 20.05.20, 19:41
                Kurwa mać kogo miał ktokolwiek prosić?! kaczyńskiego?
                Już kompletnie ci odbiło?

Poprosić! Też coś. A kogo ta kurwa poprosiła? Rycząca o "mordach zdradzieckich"
                żeby ją wpuszczono z gorylami na cmentarz?
                • boomerang Re: dobitnie 20.05.20, 21:53
                  Miriam, telefon na cmentarz mógł wykonać. Tam zawsze jakiś grabarz, albo inny oficjel urzęduje. Niemcem nie jest i z Polakiem chętnie się dogada, a na cmentarzu jeszcze nalewką z czarnego bzu poczęstuje.
    • sz0k no jak to gdzie? został wycięty! 20.05.20, 14:17
      Oczywiście jak najbardzie słusznie i w ramach walki z cenzurą, którą funduje nam złowrogi prezessimus i jego PiS.
      • sz0k pono Jarek zadzwonił do Michnika i nakazał 20.05.20, 14:18
        natychmiastowe usunięcie wątku boomeranga.
        • qwardian Re: pono Jarek zadzwonił do Michnika i nakazał 20.05.20, 14:33
          Szoku, ja decyduję co usunąć, a wkrótce wyślę Perłę za brak maski do budowy przekopu na Mierzei Wiślanej. Piq i ja swoje wiemy..
          • sz0k Re: pono Jarek zadzwonił do Michnika i nakazał 20.05.20, 14:35
            qwardian napisał:

> Szoku, ja decyduję co usunąć

Jarek? To Ty? smile
            • qwardian Re: pono Jarek zadzwonił do Michnika i nakazał 20.05.20, 14:45
              Ja. Ja wohl..
            • kalllka Re: pono Jarek zadzwonił do Michnika i nakazał 20.05.20, 14:58
              gwardian nie ma na imię Jarek, szoku.
              Ja wiem ale nie powiem.
              Poza tym, nie przyszło ci do głowy ,ze niejednemu Jarek na imie?
              • sz0k Re: pono Jarek zadzwonił do Michnika i nakazał 20.05.20, 15:22
                kalllka napisała:

> Poza tym, nie przyszło ci do głowy ,ze niejednemu Jarek na imie?

Nie. Jarek jest tylko jeden.
              • qwardian Re: pono Jarek zadzwonił do Michnika i nakazał 20.05.20, 15:33
                kalllka napisała:

Einen!
                • qwardian Re: pono Jarek zadzwonił do Michnika i nakazał 20.05.20, 15:37
                  Einen meine kleinen..
    • benek231 Tak, Kaczor przekroczyl wszelkie granice:O) 20.05.20, 15:45
      calamity.miriam napisała:

> Co za bzdura! nie było żadnego asynchronu. Staszewski nie jest amatorem.
      >
      > a poeta naśmiewał się z cierpiącego człowieka którego podwieźli na cmentarz, żeby mógł tam pomodlić się przy grobie matki.
      >
      > Naprawdę? A ja myślałam, że sukinsyn, który usiłuje być suwerenem przekroczył juz wszystkie granice ignorancji, chamstwa i bezczelności roszcząc sobie dla siebie wyjątki i protestuję przed jego życiem ponad wszystkimi, ponad prawem ! I otym śpiewał Kazik Staszewski.
      >
      > Że to hańba i to jest hańba. Oczywiście zawsze znajdą się mentalni niewolnicy, zapatrzeni w tego niesympatycznie chorego psychicznie drania i będą mu przyklaskiwać. W tym samym czasie, matka chciała odwiedzić mogliłe zmarłego swojego dziecka i nie została wpuszczona.
      >
      > Tylko ostatni drań moze być po tamtej, pisowskiej stronie.
      >
      > nie chce mi się wiecej nawet kropki postawić w twoim kierunku, jeśli napisałeś to wszystko serio.
      **
      Oczywiscie, ze napisal na serio - to pisior. W dodatku wyjatkowo podla i wredna menda. Gdyby nie napisal tamtego serio to i nie napisalby tego ponizej.

"Gdyby Kazik Staszewski poprosił że chce odwiedzić grób swojego ojca, z pewnością by mu pozwolili."

Z czego wynikac tez moze, ze facet jest po prostu tepakiem oraz matolem, ale ja jestem zdania, ze pisizm rzucil mu sie na mozg i nie jest w stanie poprawnie oceniac sytucji, zjawisk i zachowan. On nie jest w stanie zrozumiec, ze tu nie o to chodzilo by poprosic zarzadcow cmentarza o zrobienie wyjatku, lecz o to, ze prawo jednakowo ma dotyczyc wszystkich - bez wyjatkow. Jesli tej matki o ktorej wspomnialas to tym bardziej Kaczynskiego. A prawo zakazywalo wchodzenia na cmentarze, za wyjatkiem ograniczonej liczby zalobnikow pogrzebowych. Tymczasem te mala wesz, Kaczynskiego, tak rozpiera pycha, bezwstyd, buta, poczucie bezkarnosci, oraz pogarda dla wszystkich wokol, ze nawet nie zastanowil sie czy to jest OK. Bo jego zdaniem wszystko czego on sobie zazyczy i zazada jest OK. Bo on jest polskim generalissimusem, czy innym satrapa, jak pieprzony Stalin. A jako taki nie musi zastanawiac sie nad etyka wlasnego postepowania, czy wypada sie tak zachowac, czy postepowanie jest zgodne z prawem. Dla niego odpowiedzi na te pytania musza byc pozytywne z definicji. Bo satrapie wszystko wolno i wszystko co robi jest OK.
      • calamity.miriam Re: Tak, Kaczor przekroczyl wszelkie granice:O) 20.05.20, 19:39

>
        > Z czego wynikac tez moze, ze facet jest po prostu tepakiem oraz matolem, ale ja
        > jestem zdania, ze pisizm rzucil mu sie na mozg i nie jest w stanie poprawnie o
        > ceniac sytucji, zjawisk i zachowan. On nie jest w stanie zrozumiec, ze tu nie o
        > to chodzilo by poprosic zarzadcow cmentarza o zrobienie wyjatku, lecz o to, ze
        > prawo jednakowo ma dotyczyc wszystkich - bez wyjatkow. Jesli tej matki o ktore
        > j wspomnialas to tym bardziej Kaczynskiego. A prawo zakazywalo wchodzenia na cm
        > entarze, za wyjatkiem ograniczonej liczby zalobnikow pogrzebowych. Tymczasem te
        > mala wesz, Kaczynskiego, tak rozpiera pycha, bezwstyd, buta, poczucie bezkarno
        > sci, oraz pogarda dla wszystkich wokol, ze nawet nie zastanowil sie czy to jest
        > OK. Bo jego zdaniem wszystko czego on sobie zazyczy i zazada jest OK. Bo on je
        > st polskim generalissimusem, czy innym satrapa, jak pieprzony Stalin. A jako ta
        > ki nie musi zastanawiac sie nad etyka wlasnego postepowania, czy wypada sie tak
        > zachowac, czy postepowanie jest zgodne z prawem. Dla niego odpowiedzi na te py
        > tania musza byc pozytywne z definicji. Bo satrapie wszystko wolno i wszystko co
        > robi jest OK.

Szkoda czasu i uderzenia w klawisz dla ciebie.
        • boomerang Re: Tak, Kaczor przekroczyl wszelkie granice:O) 20.05.20, 21:48
          Nie. Nie szkoda. On z tego żyje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka