Dodaj do ulubionych

ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 11:24
NO I JAK WAM SIĘ DRODZY RODACY PODOBA OSTATNIA HECA Z ŻYDAMI W ROLI GŁÓWNEJ ?
PANOM SCHUDRICHOWI I WARSZAWSKIEMU NIE PODOBA SIĘ NAPIS NA POMNIKU W
JEDWABNEM . DLACZEGO ? BO NIE NAPISANO TAM WPROST , ŻE MORDERCAMI BYLI POLACY .
A TO DLA MIŁUJĄCYCH PRAWDĘ JEGOMOŚCI W JARMUŁKACH PRZECIEŻ NAJWAŻNIEJSZE .
NIEWAŻNE , ŻE ŚLEDZTWO JESZCZE TRWA
ŻE TRWAJĄ PRZESŁUCHANIA ŚWIADKÓW . PRZECIEŻ TO TYLKO SPEKTAKL DLA GOJÓW . ŻYDZI
I TAK WIEDZĄ SWOJE . WIADOMO CO ZNACZY GŁOS NAWET STU GOJÓW WOBEC GŁOSU ŻYDA .
NAJWAŻNIEJSZE SĄ I TAK ZEZNANIA UB - OWSKIEGO POMAGIERA WASERSZTAJNA
NAGŁOŚNIONE PRZEZ GROSSA . TEN CAŁY CYRK Z PAJACEM PRZYBYŁYM Z IZRAELA ABY
NADZOROWAĆ EKSHUMACJĘ KTÓREJ W KOŃCU MOŻE NIE BĘDZIE GDYŻ ŻYDZI TAK SZANUJĄ
SZCZĄTKI SWOICH ZMARŁYCH , ŻE AŻ POLACY MUSZĄ PORZĄDKOWAĆ ICH GROBY BY ŚWINIE
SIĘ NA NICH NIE PASŁY . CO ZA HUCPA . OCZYWIŚCIE ZARAZ KS.CZAJKOWSKI ZAŁAMIE
RĘCE NAD POLSKIM BRAKIEM WYCZUCIA ŻYDOWSKIEJ WRAŻLIWOŚCI . MAM W DUPIE ICH
WRAŻLIWOŚĆ TAK JAK ONI MAJĄ W DUPIE NASZĄ .
I WSZYSTKO TO PO TO BY OD NARODU KTÓRY PONIÓSŁ TAKĄ KRWAWĄ OFIARĘ PODCZAS WOJNY
I PO NIEJ WYCIĄGNĄĆ KASĘ . BO PRZECIEŻ TYLKO O TO CHODZI . DLATEGO KWAŚNIEWSKI
MA PRZEPROSIĆ W IMIENIU NAS WSZYSTKICH . W JĘZYKU DYPLOMACJI OZNACZA TO
PRZYZNANIE SIĘ DO WINY I URUCHAMIA PROCESY O ODSZKODOWANIE . BOŻE JAK JA TYCH
LUDZI Z CAŁEGO SERCA I DUSZY NIENAWIDZĘ . PAZERNOŚĆ TEJ RASY NIE ZNA GRANIC .
WYRZUCILI KARMELITANKI Z KLASZTORU , USUNĘLI KRZYŻE ZE ŻWIROWISKA , RZUCILI NA
KOLANA NAWET POLSKI EPISKOPAT I CIĄGLE MAŁO . JESZCZE ZROBILI Z NAS
KOLABORUJĄCE Z NIEMCAMI ŚWINIE (VIDE KOMIKS SPIGELMANA "MAUS") . NIE TO JEST
JEDNAK NAJWAŻNIEJSZE . NAJWAŻNIEJSZE JEST TO , ŻE MY WSZYSCY TAK SKARLELIŚMY .
ŻE SIĘ NA TO WSZYSTKO GODZIMY . ŻE POTRAFIMY UCZESTNICZYĆ W DURNYCH CZARNYCH
MARSZACH PRZECIW PRZEMOCY KTÓRE TO MARSZE PRZESTĘPCY MAJĄ GŁĘBOKO W DUPIE . A
NIE MA W POLSCE , POZA PAROMA OSOBAMI KREOWANYMI PRZEZ MEDIA NA OSZOŁOMÓW ,
NIKOGO KTO BRONIŁBY NASZEGO HONORU , HONORU NASZEJ OJCZYZNY - POLSKI . DLACZEGO
TAK JEST ? CZY PRZEZ PONAD 1000 LAT PAŃSTWOWOŚCI KIEDYKOLWIEK POZWALALIŚMY SIĘ
TAK PONIEWIERAĆ ? WZRUSZAMY SIĘ GDY KTOŚ Z ORŁEM NA PIERSI ODNOSI SUKCESY W
SPORCIE , CELEBRUJEMY NARODOWE ŚWIĘTA , WYWIESZAMY PODCZAS NICH NASZE FLAGI A
JEDNOCZEŚNIE POZWALAMY BY NA NASZEJ ZIEMI , NA ZIEMI NASZYCH OJCÓW POTOMKOWIE
WYKLĘTEGO W CAŁEJ EUROPIE NARODU , PRZYJĘCI POD WSPÓLNY DACH , PLULI NA NAS I
NA NASZĄ OJCZYZNĘ GDY TYLKO IM NA TO PRZYJDZIE OCHOTA I W FORMIE JAKĄ UZNAJĄ ZA
STOSOWNĄ . DLACZEGO NIKT NIE ZORGANIZUJE MARSZU PROTESTACYJNEGO W OBRONIE
DOBREGO IMIENIA NASZEGO KRAJU , NIE ZORGANIZUJE PIKIETY POD AMBASADĄ IZRAELA ,
NIE OBRZUCI JAJAMI POLSKIEGO WYDAWCY KOMIKSU "MAUS" . CZY NAPRAWDĘ NIKOMU NA
POLSCE JUŻ NIE ZALEŻY ?
JA WIEM , ŻE TAK JAK WESZ GRYZIE PO JAJACH TAK ŻYDZI ZOSTANI POWOŁANI PO TO ABY
LUDZIE DOŚWIADCZAJĄC ICH NIEWYOBRAŻALNEJ PODŁOŚCI I WIAROŁOMSTWA BYLI PODDAWANI
PRÓBIE . ALE JA JUŻ NIE MOGĘ , JA NIE JESTEM W STANIE WYTRZYMAĆ TEGO CO SIĘ
WOKÓŁ NAS DZIEJE . W TEJ CHWILI CIEKAW JESTEM JEDYNIE TEGO CZY PO ATAKU
ATOMOWYM KTOŚ W IZRAELU PRZEŻYJE . CZY OKAZALIBY SIĘ LUDŹMI CZY TEŻ JAK SZCZURY
NA ATOLU BIKINI PRZETRWAJĄ NAWET TO . JAK NA SZCZURY LUDZKOŚCI PRZYSTAŁO .
Obserwuj wątek
    • Gość: Odra Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: 156.17.123.* 31.05.01, 12:58
      Ja jako katoliczka też nie.
      P.S. Czemu krzyczysz? Tu nikt nie jest głuchy ani nie
      ma kłopotów ze wzrokiem.
      • Gość: Abaddon Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 14:38
        Gość portalu: Odra napisał(a):

> Ja jako katoliczka też nie.
        > P.S. Czemu krzyczysz? Tu nikt nie jest głuchy ani nie
        > ma kłopotów ze wzrokiem.

W takim razie ćśśśśś . Rozumiem , że Ty z katolików od Turnaua i Bonieckiego .
        Ale piszesz nie na temat bo ja nie wypowiadam się o religii tylko o polityce .
    • Gość: Jurek Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 31.05.01, 13:05
      Biedaku ciekawe co byś napisał gdyby w Katyniu umieszczono napis np. "Tu
      spoczywają polegli polscy żołnierze" i nic więcej? Poza tym nie musisz krzyczeć.
      • Gość: Tadeusz Re: Do Jurka IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 31.05.01, 20:36
        Gość portalu: Jurek napisał(a):

> Biedaku ciekawe co byś napisał gdyby w Katyniu umieszczono napis np. "Tu
        > spoczywają polegli polscy żołnierze" i nic więcej? Poza tym nie musisz krzyczeć
        > .

Bardzo Cie przepraszam Jurek , ze osmielam sie pytac.
        Ale pytam z cala powaga, czy moglbys przytoczyc pelen tekst ,ale to pelen tekst
        napisu na pomniku w Katyniu?

Dziekoje i jeszcze raz przepraszam.
        Tadeusz
    • Gość: Aśka Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: 212.160.165.* 31.05.01, 15:07
      do ABBADON:
      Usznuj wiarę innych ludzi! Tobie jako Katolikowi nikt nie zarzuca, że wyznajesz
      kanibalizm ( " ciało Chrystusa" ). Taka jest tradycja wiary Mojżeszowej od
      blisko 6 tysięcy lat! A tak w ogóle to nie rozumiem o co tak się gorączkujesz!
      Co ma oznaczać stwierdzenie: "niemiecki nazizm"? A co z włoskim nazizmem,
      ukraińskim? Napis nie oddaje grozy sytuacji jaka w Jedwabnem miała miejsce! Jak
      ma przypominać potomnym co tam naprawdę się wydarzyło? Śledztwo trwa, a my
      chcemy próbą wymuszenia akceptacji treści napisu wydać oświadczenie. A jak
      okaże się , że nie byliśmy tak bardzo "cacy", to co zrobimy? Znowu zmienimy
      napis? Czy zostawimy wykute w kamieniu kłamstwa?
      • Gość: Hiacynt Re: Asiuniu, coś Ci się ... miesza. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 31.05.01, 18:21
        Gość portalu: Aśka napisał(a):

> do ABBADON:
        > Usznuj wiarę innych ludzi! Tobie jako Katolikowi nikt nie zarzuca, że wyznajesz
        > kanibalizm ( " ciało Chrystusa" ).

Smiesz pisać o uszanowaniu wiary innych ludzi i w tym samym zdaniu piszesz o
        kanibaliźmie. Czy to nie jest szczyt hipokryzji??

>Napis nie oddaje grozy sytuacji jaka w Jedwabnem miała miejsce! Jak Śledztwo
        trwa, a my chcemy próbą wymuszenia akceptacji treści napisu wydać oświadczenie.

Komu tak bardzo się śpieszy? Czy udajesz taką głupią, czy nie wiesz co się
        dookoła dzieje?

>A jak okaże się , że nie byliśmy tak bardzo "cacy", to co zrobimy?

Pan Gross dawno wydał osąd. Świat "cywilizowany" chętnie wydał wyrok (szczególnie
        Niemcy i Żydzi amerykańscy. Może wiesz dlaczego? Już w świat poszła informacja
        Polacy zamordowali 1600 sąsiadów, Żydów. Czyżbyś nie czytała książki? Z każdym
        dniem wychodzą na jaw manipulacje i kłamstwa Grossa? Co ma się Asiuniu okazać?
        Szczyt hipokryzji albo głupoty. Łapaj złodzieja.
        • Gość: adolf Re: Asiuniu, coś Ci się ... miesza. IP: *.tnt11.tpa2.da.uu.net 31.05.01, 18:39
          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: Aśka napisał(a):
          >
          > > do ABBADON:
          > > Usznuj wiarę innych ludzi! Tobie jako Katolikowi nikt nie zarzuca, że wyzn
          > ajesz
          > > kanibalizm ( " ciało Chrystusa" ).
          >
          > Smiesz pisać o uszanowaniu wiary innych ludzi i w tym samym zdaniu piszesz o
          > kanibaliźmie. Czy to nie jest szczyt hipokryzji??
          >
          >
          > >Napis nie oddaje grozy sytuacji jaka w Jedwabnem miała miejsce! Jak Śledztw
          > o
          > trwa, a my chcemy próbą wymuszenia akceptacji treści napisu wydać oświadczenie
          > .
          >
          > Komu tak bardzo się śpieszy? Czy udajesz taką głupią, czy nie wiesz co się
          > dookoła dzieje?
          >
          > >A jak okaże się , że nie byliśmy tak bardzo "cacy", to co zrobimy?
          >
          > Pan Gross dawno wydał osąd. Świat "cywilizowany" chętnie wydał wyrok (szczególn
          > ie
          > Niemcy i Żydzi amerykańscy. Może wiesz dlaczego? Już w świat poszła informacja
          > Polacy zamordowali 1600 sąsiadów, Żydów. Czyżbyś nie czytała książki? Z każdym
          > dniem wychodzą na jaw manipulacje i kłamstwa Grossa? Co ma się Asiuniu okazać?
          > Szczyt hipokryzji albo głupoty. Łapaj złodzieja.

ze asie sa glupie to wiedzialem od dawna ale ze az do takiego stopnia.
          gratuluje
          adolf

• Gość: Marek Re: DO AŚKI IP: *.kasa-chorych.bialystok.pl 01.06.01, 08:52
        Dobrze że tak mówisz. napis na kamieniu powinien zawierać tylko przwdę ale czy
        własnie takiego napisu chcemy? np ku zamordowanym rodakom z Izraela przez
        zbrodniarzy polskich. To tylko hipotetyczne założenie takiej styucji. Jak byś się
        czuła jako Polka współwinna mordu krwawego? Nie wiem czy wyjęzdzasz do USA tam
        jet pogrom polaków przez żydów. W sumie to była wojna a warunki panujące na
        wojnie były trudne jednym słowem wszystkie chwyty dozwolone. Popatrz na Palestynę
        i Izrael żydzi to urodzeni zabujcy od 6 tyś lat nie umieją niec innego robić
        tylko zabijać. Przykład np ETA, zamachy krwawe, niekończąca się wojna z Arabami.
        Niedługo będzie rocznica wymordowania Arabów przez Naród Izraela umiłowany naród
        Chrystusa, ciekawe czy też będzie o tym tak głośno- widocznie A. Hitler też sobie
        ten naród imiłował i wybrał z pośród narodów?. Jeszcze jedno myślę iż
        interpretacja Pisma świętego nie należy do ciebie, no chyba że skończyłaś
        seminarium duchowne cytuję " ciało Chrystusa" to nie twoja wina ze urodziłaś się
        kbietą i nie dane Ci było studiować Teologii więc nie bierz się za coś o czym
        niemasz pojecia!!!!!!!!!!!!!!! az propo mieszkam w Jedwabnem przyjedź zaoaczych
        ile jest wycieczek Icków u nas zapraszam.
    • Gość: doku Sympatyk morderców z Jedwabnego IP: *.mofnet.gov.pl 31.05.01, 15:26
      Czytając tekst Abaddona utwierdzam się w spostrzeżeniu, że żyją wśród nas tacy
      sami potencjalni mordercy, jak ci z Jedwabnego i okolic. Tamci jednak mieli
      przynajmniej pokusę, bo mogli ograbić miejscowych Żydów. Abaddon jednak nie ma
      takiego wytłumaczenia, wnioskuję więc, że pisze takie brednie z pozycji
      sabotażysty, a może nawet dywersanta, który chce Polskę skompromitować. Tych co
      czytali tekst Abaddona pragnę z całego serca zapewnić, że nie jest on typowym
      Polakiem, że błędem byłoby ocenianie nas wg niego.
      • Gość: Abaddon Re: Sympatyk morderców z Jedwabnego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 16:05
        Liczyłem na powazniejsza dyskusję ale się chyba nie doczekam . Jakie brednie masz
        na myśli ? Zamiast bełkotać wymień proszę konkrety . Ustosunkuj się do
        poszczególnych elementów mojego tekstu . Mordercą nie jestem - w przeciwieństwie
        do tych w których obronie tak gorliwie stajesz . Piszą o tym nawet
        w "Wyborczej" . A od kompromitowania Polski mamy lepszych speców - za
        ministerialne pensje .
    • Gość: judy A nie szkoda Ci na te wrzaski energii? Chyba przedawkowałeś RedBulla IP: 149.156.56.* 31.05.01, 16:23
    • Gość: Europa Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: *.unregistered.formus.pl 31.05.01, 17:05
      W pełni się zgadzam, boli mnie to tak samo.
      Ja nie poprzestaję na mówieniu.
      Byłem na pikiecie pod Kosciolem gdzie episkopat sie ponizał na rozkaz
      Syjonistów. NIe było nas tam za wielu, ale i tak była to chyba pierwsza pikieta
      pod kosciolem smile
      Znak czasów!
      • Gość: Jurek Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 31.05.01, 18:59
        Masz święte prawo mieć własne zdanie i je wypowiadać, ale proszę odróżnij Żyda
        od Żyda-syjonisty tak jak należy odróżnić Polaka od Polaka-ksenofoba.
        Pozdrawiam.
    • Gość: snajper Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 31.05.01, 17:36
      Nie tylko Żydom napis ten się nie podoba. Także wielu Polakom. Polakom
      niezaślepionym antysemityzmem.
      • Gość: paul Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: 203.202.95.* 01.06.01, 01:01
        Gość portalu: snajper napisał(a):

> Nie tylko Żydom napis ten się nie podoba. Także wielu Polakom. Polakom
        > niezaślepionym antysemityzmem.

Racja, Snajper, mnie tez sie nie podoba - bo przypomina mi napisy z tablic za
        czasow komunizmu, ktore wprost lub niewprost mowily nieprawde. I smutno mi, ze
        nic sie nie zmienilo od tamtych czasow, nienawisc i szukanie kozlow ofiarnych
        nadal kwitnie, a przed czystkami etnicznymi ratuje Polske tylko to, ze nie bardzo
        jest z czego czyscic.
    • Gość: Mosze Polacy, Ludzie przestancie... IP: *.inter.net.il 01.06.01, 07:12
      Czytalem to co jest pisane z wielkim bolem. Z reka na sercu mysle ze macie duzo
      racji. Tez wcale nie rozumie poco i na co ten pomnik-to bedzie pomnik nienawisci
      Polacy to dumny narod (a jaki nie). Jak by u nas W Izraelu tez chcieli zrobic
      cos zeby wspominalo krzywdy ktore zrobilismy arabom tak samo nasze spoleczenstwo
      reagowalaby..Narod ktory nie pamieta przeszlosci, terazniejszosc jest blada i
      przyszlosc nie wiadoma....
      Jak bym mogl to prosze Pana Prezydenta nie rob, nie przepraszaj, Ojciec Swiety
      juz przeprosil i wystarczy jeden raz. U nas nic nie pisze w gazetach i na TV
      (mamy swoje troski...z sasiadami.... smile )
      Jeszcze raz prosze was w Imieniu Boga przestancie, przestancie.
      (mam watek "dwa nieszczescia.... prosze wejsc ... smile) )
    • Gość: KRZYSIEK Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: *.kasa-chorych.bialystok.pl 01.06.01, 07:49
      TO CO POWIEDZIAŁEŚ TO ŚWIĘTE SŁOWA PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE PONIEWAZ POCHODZĘ Z
      JEDWOABNEGO TERAZ MIESZKAM W ŁOMŻY. TOKIEGO CYRKU I NAJAZDU ŻYDOW NA POLSKĘ TO
      CHYBA JESZCZE NIE MIELIŚMY NO WYŁĄCZAJĄC POTOP SZWEDZKI. JAK TAK DALEJ PÓJDZIE
      TO PRZECIERZ PÓŁ POLSKI SPRZEDAMY ZA KILKA MYCEK W JEDWABNEM.
      • Gość: judy napis IP: 149.156.56.* 01.06.01, 10:22
        Biedulku potop szwedzki pamiętasz, to Ci się chyba ze starości w głowie
        porobiło...
        > TO PRZECIERZ PÓŁ POLSKI SPRZEDAMY ZA KILKA MYCEK W JEDWABNEM.

Takiej Polski z takim społeczeństwem to nikt by nuie chciał nawet za pół mycki..
        kiepski z ciebie byzmezmen : )
        • Gość: Aśka Re: napis IP: 212.160.165.* 01.06.01, 11:11
          Może już dosyć tych biadoleń! Co by tu nie mówić napis na pomniku będzie
          zakłamany. To nie niemiecki nazizm doprowadził do pogromu, tylko nasze "małe"
          fobie! Bo jeśli to zrobił nazizm, to co z pogromem kieleckim? Co z rokiem `68?
          I tu nie chodzi o jkieś "mycki" tylko o godne uczczenie pamięci ofiar. A to
          akurat najbardziej powinnyśmy zrzumieć, gdyż sami walczyliśmy o prawdę
          dotyczącą naszych ofiar np. w Katyniu.
          • Gość: Shy Do Aski IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 04.06.01, 03:50
            Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Może już dosyć tych biadoleń! Co by tu nie mówić napis na pomniku będzie
            > zakłamany. To nie niemiecki nazizm doprowadził do pogromu, tylko nasze "małe"
            > fobie! Bo jeśli to zrobił nazizm, to co z pogromem kieleckim? Co z rokiem `68?
            > I tu nie chodzi o jkieś "mycki" tylko o godne uczczenie pamięci ofiar. A to
            > akurat najbardziej powinnyśmy zrzumieć, gdyż sami walczyliśmy o prawdę
            > dotyczącą naszych ofiar np. w Katyniu.

To nie jest konkurs na napis, ale czy mozesz powiedziec nam, jaki napis by cie
            zadawalal.
            Aska- poprostu podaj konkretny WZOR, tego co powinno byc napisane.
        • Gość: Shy Do- Judy IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 04.06.01, 03:45
          Gość portalu: judy napisał(a):

> Biedulku potop szwedzki pamiętasz, to Ci się chyba ze starości w głowie
          > porobiło...
          > > TO PRZECIERZ PÓŁ POLSKI SPRZEDAMY ZA KILKA MYCEK W JEDWABNEM.
          >
          > Takiej Polski z takim społeczeństwem to nikt by nuie chciał nawet za pół mycki.
          > .
          > kiepski z ciebie byzmezmen : )

Judy......
          Nienawisc jak widac, to wszystko co mozna w Tobie dostrzec.
          Ale chociaz na Boga, nie karm tym swoich dzieci.
    • Gość: Jendrek Re: ŻYDZI OCZYWIŚCIE NIEZADOWOLENI Z NAPISU W JEDWABNEM IP: *.abo.wanadoo.fr 01.06.01, 10:53
      Nie wiem jaka jest prawda ale to w sumie obojetne. Jezeli sie widzi co Zydzi
      wyprawiaja na calym swiecie i jakich dopuszczja sie zbrodni to tylko mozna
      zalowac ze tej rasy calkiem diabli nie wzieli.
      Szkoda bo napewno w srod nich ( tak jak i wsdod innych narodow ) znajduja sie "
      dobrzy ".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka