uri_ja 06.11.04, 14:04 ...i dochodzę do wniosku, że coraz gorzej z bywalcami (większością)...kto by Was raczył wysłuchać szaraczki...piszcie sobie,piszcie, na zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr.kowal Re: poczytałam sobie...FA 06.11.04, 15:57 uri_ja napisała: > ...i dochodzę do wniosku, że coraz gorzej z bywalcami (większością)...kto by > Was raczył wysłuchać szaraczki...piszcie sobie,piszcie, na zdrowie... ja tam zaglądam tu raz na jakis czas ( to przez szwagra,któren poleca rozmowy internetowe) i tez widzę biedę nad biedami w umysłach co niektórych. Tak swoją droga ,to swego czasu bywało chyba lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: poczytałam sobie...FA 06.11.04, 17:39 chciałoby się westchnąć:Boże, tylko co Bóg ma do tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kowal Re: poczytałam sobie...FA 06.11.04, 17:40 uri_ja napisała: > chciałoby się westchnąć:Boże, tylko co Bóg ma do tego??? Wierzysz w Boga? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kowal Re: poczytałam sobie...FA 06.11.04, 17:46 uri_ja napisała: > czasem... takiej odpowiedzi jeszcze nigdy nie usłyszłem Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: poczytałam sobie...FA 06.11.04, 17:47 czasem nawet ja potrafię kogoś zaskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kowal Re: poczytałam sobie...FA 06.11.04, 18:05 uri_ja napisała: > czasem nawet ja potrafię kogoś zaskoczyć Dlaczego piszesz o sobie z takim sceptycyzmem? Nie masz pewnie powodu.Tak na zapas? Zaskoczyło mnie to 'czasem' bo wiesz albo się woerzy,albo nie wierzy chociaż są takie typy jak agnostycy,którzy dpouszają istnienie, czyli to czasem ma uzasadninie jesteś aghnostyczką? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: poczytałam sobie...FA 07.11.04, 08:01 nie, po prostu czasem wierzę, bardzo głęboko, czasem tracę wiarę...przecież nie następuje to co pięć minut! chyba naturalne dla każdego są kryzysy wiary ( dla każdego wierzącego)? Odpowiedz Link Zgłoś
vicehrabia łaskawa Pani Uhi-ja 06.11.04, 19:53 Phoszę zajrzeć do poczty na @gazeta.pl. Będzie tam dla Pani mała przesyłka. Bahdzo sehdecznie pozdhawiam, \\|||// V.H. Odpowiedz Link Zgłoś