Gość: adam Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.ed.shawcable.net 11.11.04, 02:29 Co ma J Lopez do Polski. Jaki duren to wymyslil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: have a nice day Co wiem o Polsce? IP: *.cable.mindspring.com 11.11.04, 03:11 Wiem, że Polacy to najbardziej chamski naród na ziemi. Mieszkam w USA, gdy nocą mijam grupe Amerykanów, kulturalnie schodzą mi z drogi. Gdy mijam Polaków, od razu widze jak się gapią, są gotowi do bicia i żaden nie zejdzie z drogi pomimo, że zajmują cały chodnik. W ogóle, zauważyliście jak Polacy sie na wszystkich gapią? Wchodzi to takie do subwaya i od razu rozgląda sie po wszystkich. Po czym poznać Polaka za granicą? - po wąsach i po tym, że nie mówi po angielsku Po czym popznać Polke? - Po czerwonych włosach, złotych okularach i koczykach i reklamówce w ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafran Re: Co wiem o Polsce? IP: *.home.cgocable.net 11.11.04, 04:02 Z tymi wasami i nieznajomoscia angielskiego to prawda.Dodalbym jeszcze nietolerancje i naiwna,infantylna religijnosc,oraz u panow klapki kapielowe w polaczeniu z bialymi skarpetkami jako dopelnienie stroju galowego ( np.kurtka skorzana - import z Polski powiatowej i spodnie od dresu - "generalskie",czyli z trzema lampasami),panie;trwala na czerwono z dopuszczeniem wszelkich odmian koloru zblizonego do barwy owocow kasztanowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Co wiem o Polsce? IP: *.asm.bellsouth.net 11.11.04, 04:25 A ja w ogole Polakow nie widze i mam spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: Co wiem o Polsce? IP: *.atlsfl.adelphia.net 11.11.04, 05:00 jak mieszkasz w bronx czy brooklyn to sie nie dziwie. ciesz sie zenie mieszkasz w poludniowo wschodniej florydzie, je..i latynosi, to jest ku.. dopiero zaraza, nikt ku.. po angielsku nie mowi nie wspomne o zachowaniu normalna dzicz. ale przynajmniej ma kto mi trawnik koscic przed domem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA No i nie trzeba bylo czekac dlugo by "Polack" sie IP: 66.52.242.* 11.11.04, 05:09 odezwal wystarczy przeczytac wypowiedz powyzej tej tutaj. Pozdrowienia z USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 05:12 Od szesnastu lat nie mieszkam w Polsce,korzystam z danych wiadomosci komputerowych,wiec na pewno moje wiadomosci na czasie sa nie na czasie,dobrze miec taki test,aby sie wiecej dowiedziec,dobry pomysl redakcji,moze byc wiecej takich testow,a dowiemy sie wiecej o swoim kraju,bedac daleko,dziekuje,pozdrawiam ,Ewcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. X Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.atlsfl.adelphia.net 11.11.04, 05:21 pozdrowienia dla Winnipeg !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 05:37 Pozdrowienia,rowniez z Winnipegu,papapa:o),Ewcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. X Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.atlsfl.adelphia.net 11.11.04, 05:41 dzieki chociaz nie mam pojecia gdzie to jest canada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 05:48 Tak ,to jest Kanada,jak ja to mowie,ze to: samo serce Kanady,tutaj nas dziela na wschodnia i zachodnia i calkiem zapominaja "o sercu Kanady,wspaniale prerie"i wspaniali ludzie,ludzie wszystkich krajow swiata i Kanady,pozdrawiam z serca Kanady,Ewcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krissulek Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.cust.tele2.it 11.11.04, 05:49 Lepiej nie moglem jestem poza ponad 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 05:52 Eeeetam,nie ma co przezywac,nastepnym razem bedzie lepiej,bo tam ciagle sie cos zmienia,nie ma co czekamy na lepsze czasy,,Ewcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. X Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.atlsfl.adelphia.net 11.11.04, 06:01 ja tylko 3 lata poza krajem, i kazdego dnia widze ze sie zmienia na lepsze, wszyscy nazekaja. Ale czego tu oczekiwac, polska jest mloda denokracja, nie mam mowy zeby nadgonic 50 lat w 14. Na wszystko potrzeba czasu. ale przedewszystkim checi. Polska jest w EU. ogromny krok. moj szef widzi polske jako swietny kraj na investycje. Zobaczycie jescze z 5 lat i zacznie stawac na nogi. Pozdrownienia dla wszystkich i tych nazekajcych tez. pozdrowniena ze slonecznej florydy. Ktos zaraz penie dozuci ze jak tak tobrze widze przyszlosc w polsce , to poco wyjechalem. wyjechalem bo chce zobaczyc troche swiata, a nie dlatego ze nie kocham mojej ojczyny, gdzie kolwiek bede zawsze bede czul sie polakiem i nie bede sie tego wstydzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 06:17 Ja juz jestem tyle lat od mojej "Polski" i zawsze ja beda kochac,bo to moja Ojczyzna i moich dzieci,nie wazne co kto mowi,to jest w naszych sercach i bedzie,nie zalezne od tego jak dlugo nie mieszkamy w niej,ale poznalam,tylu ludzi w Kanadzie,ktorzy sa od naszego kraju 60 lat i pieknie mowia po polsku i za to im sie nalezy "Nobel",moze powinnismy wymyslec jakis medal dla tych wszystkich,ktorzy nam dalej przekazuja historie Polski ,a napewno nie jest ich malo,choc ich szeregi kruszeja,pozdrowienia,Ewcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcc Donosy IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:02 Gość portalu: Ewcia napisał(a): > moze powinnismy wymyslec jakis medal dla tych > wszystkich,ktorzy nam dalej przekazuja historie Polski Nagroda nalezy sie dla Donosow: info.fuw.edu.pl/donosy/archiwum/NajnowszyNumer.html Ten biuletyn informacyjny o Polsce - powstal chyba w czasie stanu wojennego 25 lat temu. Mimo, ze sytuacja w Polsce sie drastycznie zmienila od tego czasu ciagle jest czytany przez tysiace Polakow na calym swiecie. Jest to jednostronicowy przeglad najwazniejszych wiadomosci z Polski. Kompiluja je chyba fizycy z Uniwersytetu Warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakauer Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.cebit.com.pl / 217.17.38.* 11.11.04, 06:14 Chyba wam odbiło, sznowana Gazeto! To ma być sprawdzian wiedzy o Polsce? Taki zestaw pytań to śmietnik współczesnego pajaca i czytelnika brukowców! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 06:19 A,co nie znalo sie odpowiedzi na pytanka?????Niespodzinaka co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Pozdrowienia dla Mr X i Ewci milo sie to czyta, w IP: 66.52.242.* 11.11.04, 07:26 przeciwienstwie do zapiskow kwasnich Bolkow z Polski przeplatanych wolgarnym jezykiem. Kilka lat z dala od marazmu i negatywizmu Plakow moze zmienic czlowieka. Pozdrowienia z Seattle weteran 20 -to letni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Pozdrowienia dla Mr X i Ewci milo sie to czyt IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 07:53 Pozdrawiam rowniez i mysle,ze wymiana zdan i opinii nigdy nie wygasnie,jak dobrze jest ,napisac "cos" i cos sie odwzajemni,pozdrawiam.Ewcia O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knipser Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 07:47 Kiedy rozpoczynałem szkołe w 1945 roku, to wiedziałem dużo Po latach coraz mniej. Jaki okres mego zycia nie został zafałszowany ? Dziś wiem bardzo mało, mimo, tylu informacji. Najgorsze to to, co mnie i moja rodzine czeka najblizsza przyszłość przy rządach prawicy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Kretyńskie pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 08:13 Jestem "wybitnym" patriotą", (75% trafnych odpowiedzi), bo wiedziałem, kto to jest tak wybitna postać historyczna jak Sebastian Florek. Co za kretyn układał te pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Dostałeś 75% za Florka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 08:41 Nieźle... Ps. 75% to dobry procent (też tyle miałem)- tyle ile śliwowica łącka ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testomanka Re: Dostałeś 75% za Florka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 08:55 ja uzbierałam jedynie 65% czyli nie tylko o tego florka byłam gorsza o miss dla Polaka w marzeniach też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zz Słownik sobie kupcie IP: *.ev1.net 11.11.04, 08:46 Wiem o Polsce tyle, że redakcji największej gazety nie stać na słownik ortograficzny. Na głównej stronie przy linku tutaj proponują "quiz z przymróżeniem oka" Przez ó (z kreską)! NIEUKI!!! Wracać do 3 klasy albo rowy kopać jak pisać nie umiecie jeden z drugim, a nie do gazety. Czy jak Michnik chory, to nie ma kto w jego zastępstwie takich głąbów z pracy wyrzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 08:57 czy te bannery reklamowe musza wyskakiwac przy kazdym pytaniu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:16 Biust i talia Pani Lopez chyba ma niewiele wspolnego z moja ojczyzna i z calym szacunkiem zaj kiepskie pytanko, liczylam na bardziej historyczne zagadnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcc Interesujacy Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:05 Gość portalu: grisza napisał(a): > Biust i talia Pani Lopez chyba ma niewiele wspolnego z moja ojczyzna i z calym > szacunkiem zaj kiepskie pytanko, liczylam na bardziej historyczne zagadnienia.. Wspolczesna Polska jest chyba wazniejsza niz historia. A pytanie o Lopez dotyczylo gustow wspolczesnych POlakow a nie szczegolow o Lopez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamiloss Reklama mi zasłoniła pytanie inie dała się zamknąć IP: 80.51.242.* 11.11.04, 09:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcc Re: Reklama mi zasłoniła pytanie inie dała się za IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:08 To fakt, ze GW robi chyba najbardziej nachalne reklamy na Internecie. "pecunia non olet" - "pieniadze nie smierdza" mawiali starozytni Rzymianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokomuna kraj genetycznych idiotow IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 09:30 kraj debili kochajacych komunistow, z uporem mula oddajacym im wladze, dla polaczkow ubek i komunista kwach to pan prezydent a bydlak ubecki miller to pan premier. miliony idiotow to jest polska. glupcy od pokolen. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: kraj genetycznych idiotow 11.11.04, 09:41 Gość portalu: pokomuna napisał(a): > kraj debili kochajacych komunistow, z uporem mula oddajacym im wladze, dla > polaczkow ubek i komunista kwach to pan prezydent a bydlak ubecki miller to pan > premier. miliony idiotow to jest polska. glupcy od pokolen. a jaki miałeś wynik w teście z 'przymróżeniem' oka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Re: kraj wolgarnych, zasciankowych, malkontentow IP: 66.52.242.* 11.11.04, 09:52 nie umiejacych sie bawic, negatywnych psujacych nawet kowadlo antysemickich krytykantow. Daleka droga do Europy nie mowiac juz o USA, tu to lata swietlne was dziela. Oby jak najpozniej wam wizy zniesli. Bez nich to mozecie leciec ale na ksiezyc. Chyba ze sie zmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .....Ja......... Re: kraj wolgarnych, zasciankowych, malkontentow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:43 Tylko wyobraż sobie,że Stany to nie jedyny, najważniejszy kraj na świecie.......na szczęscie. I szkoda, że potrafisz tylko obrażać........poza tym z błędami ortograficznymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SASZA Re: kraj genetycznych idiotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:15 Jeszcze jeden "wściekły a nierozumny"Nie wszyscy kochają tzw komunistów, ale Ty tego nie widzisz i nie słyszysz a dawne uprzedznie polityczne rzuciło Ci się na mózg i nie potrafisz zrozumieć jakie są przyczyny aktualnego wyboru Polaków co czyni Twoje wnioski prostackimi. Założę się, że tam gdzie jesteś ludzie reprezentują jeszcze szerszy wachlarz poglądów politycznych ( nie ma zresztą jedynie słusznych...no,wiem,wiem-Twoje są) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:04 ale tu się gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZ [...] IP: *.101.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 10:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZ [...] IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 14:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZ Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 14:09 DOBRA POLKA TO POLKA KTORA SLUCHA FACETA I KTORA MA ZASADY MORALNOSCI!!!UNIA EUROPEJSKA WAM POKAZE ILE JESTESCIE WART W EUROPIE CZYLI GUWNO WART !!!WASZE WARTOSCI ZGINIA DZIEKI UNIA EUROPEJSKA I POLSKA ZGINIE DZIEKI POLEK!!!LES POLONAISES SONT DES SALOPES QU'IL FAUT BAISIER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: 195.117.129.* 11.11.04, 10:18 Walić ten kraj. On Należy do kwaśniewskiego, michnika, rywina, kulczyka i innych podobnych typów. Krzywdy sobie nie zrobią. Ja jestem conajwyżej elektoratem, podatnikiem, którego się doi czyli okrada. Pieprzyć polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak maly Szmaciarska gazeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:22 Mamy 11 listopada - święto narodowe, dzień niepodległości. Nie trzeba go świętować specjalnie poważnie, każdy może świetowac jak chce. Ale nazywanie głupiej cipy polską artystką to chyba nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcc Pozwolic innym na niepodleglosc IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:11 Gość portalu: Polak maly napisał(a): > Mamy 11 listopada - święto narodowe, dzień niepodległości. To moze polskie wojsko wycofaloby sie z Iraku i pozwolilo innym na niepodleglosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.stroma.bial.pl 11.11.04, 10:34 co mnie qrw. obchodzi sprzedaz jakis kretynskich plyt. co za idiota uklada takie quizy . zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Skąd tu tyle agresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:49 Napisałam potężną odpowiedz i mi ją skasowało...... ale sie nie poddaje bo jestem z Polski O co mi chodzi? Zastanawiam się po co te plucia, wyzwiska, na Polaków, Niemców, Latynosów, autora testu. Pozwólmy ludziom być kim chcą do póki nie przekroczą litery prawa i respektują innych. Ktoś lubi Lopez dobrze, Wisnieskiego też, chce o niego zapytać? ma prawo. Masa nic nie wnoszących emocji, co zaciera rzeczowy dyskurs i w rezultaci nie prowadzi do zmiany zachowań, której jak rozumiem komentujący oczekuje ze zniecierpliwieniem. Do emigrantówrodzy emigranci rozumiem wasze rozgoryczenie, warto może zauważyć że historia ludzkości jest historią emigracji. Gdyście sie urodzili w sredniowieczu, mieli jakas swiadomosc panstwowa, moze bylibyscie dumni ze swego kraju. Tak sie zlozylo ze ostatnio mielismy tu pare zaborow, wojen, znowu zaborow, Cud sie nie stanie. Wielka Brytania w XVIII wieku byla okrutnie skorumpowanym panstwem. Troche im to zajęło doprowadzenie sie do porzadku. Francja, Włochy,cała Skandynawia!!! dołączyli do Hitlera w związku z tym mniej się ostatnio oberwało ich gospodarkom. Tak przy okazji, nie wydaje mi się by obecne pokolenia w tych krajach cierpiały z tego powodu straszne obciążenia, rozdrapywały rany wręcz przeciwnie zawsze stwierdzą że ich kraj, ich produkt, ich styl życia są rewelacyjne. Czasem myślę że tu cud mógłby się stać gdyby ludzie zrozumieli że cud się nie stanie, zaczęli rzetelnie pracować, uczyć się i wymagali tego od innych. Mniej przechwalanek na temak każdego pijanego czy ujaranego weekendu bo wiadomo życie jest jakie jest... (dla zdesperwowanych polecam opcje: upijac sie co drugi weekend a w parzyste np uczyc sie języków, lub pomoc blizniemu, poprawia samopoczucie i nie ma alkoholowej depresji) Długo mieszkałam za granicą i wróciłam w zeszłym roku do Polski. Życie na obczyźnie nauczyło całej masy rzeczy lecz co najważniejsze to tolerancji dla opinii i postawy innych, przy zachowaniu własnej, oraz cieszenia sie z codziennych drobiazgów, dostrzegania i szanowania ich. Co jest fantastycznym motorem do innych działań. Patrząc na wielu rodaków mogę się tylko uśmiechąć że tak chętnie psują sobie krew i skaczą do gardeł. To się jednak zmieni tak jak wiele innych rzeczy się już zmieniło. Świat poprostu idzie sobie do przodu, a jak mówią życie jest krótkie. Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Gorąco!! PS Jeśli teraz ktoś chce sobie powyzywać, w ramach jakiegokolwiek wyładowania to zapraszam (prosze w PS dopisac jakiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcc Re: Skąd tu tyle agresji IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:17 Gość portalu: Monika napisał(a): > Długo mieszkałam za granicą i wróciłam w zeszłym roku do Polski. > Życie na obczyźnie nauczyło całej masy rzeczy lecz co najważniejsze to > tolerancji dla opinii i postawy innych, przy zachowaniu własnej, > oraz cieszenia sie z codziennych drobiazgów, dostrzegania i szanowania ich. Podoba mi sie powyzsza wypowiedz Moniki! Moze przystapienie Polski do unii zmniejszy polski ksenofobizm i ilosc faszystow w Polsce. Ciekawe, ze kobiety znacznie czesciej wracaja do Polski niz mezczyzni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZ Re: Skąd tu tyle agresji IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 13:48 WIESZ DLACZEGO WRACAJA Z ZAGRANICA BO MAJA CHOROBY ,DAJAC DUPE MURZYNOW I ARABOM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapowiedziany Re: Skąd tu tyle agresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:17 glos kulturalnej i tolerancyjnej Francji. A innym beda mowic, zeby siedzieli cicho... hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgrzewacz Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: 194.182.2.* 11.11.04, 11:09 6% a w Polsce nie mieszkam juz od 5 lat Jestem z siebie dumny:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastolatka Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:17 mój wynik to 50%, więc to chyba nie tak źle jak na 14-latke?? nie intetresuję się jeszcze polityką!!fajny ten quiz Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 11:34 14/20 - 70%. Druga dzisiatka gorzej mi poszła Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 11:49 teufel napisał: > 14/20 - 70%. Druga dzisiatka gorzej mi poszła > moje gratulacje )) jak jesteś facet to chyba "wyłożyliśmy" się na przeciwpłciowych zainteresowaniach naszych mózgów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:51 uwazam ze komentarz "gazety" do wynikow jest lekko przesadzony. To, ze nie wiem, czyja plyta spredaje sie najlepiej (Ich Troje!!!....), czy z kim umowilby sie przecietny Polak, nie oznacza, ze do zaangazowania w sprawy polskie mi "jeszcze daleko"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleph Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.polanet.pl 11.11.04, 11:51 Buuuu 60% a mieszkam w tym kraju od 20 lat z hakiem..... Jak to ktos miał w sigu - urodziłem się w Polsce - w pokerze po takim rozdaniu mówi się pas (czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyrlandczyk O jakim zamkniętym supermarkecie autor mówił? IP: *.crowley.pl 11.11.04, 12:07 Bo z tego co mi wiadomo supermarkety dzisiaj są czynne przynajmniej w Poznaniu a już szczytem beszczelności jest urządzanie w Święto Niepodległości przez M1 ich urodzin.Przecież za to powinni ich pozamykać. Odpowiedz Link Zgłoś