Dodaj do ulubionych

Czy jest tu choć jedna/jeden zadowolony?

07.02.25, 22:50
www.salon24.pl/u/julian-olech/1406495,prezydent-wyglaszal-w-sejmie-oredzie-a-tusk-siedzial-tam-jak-na-tureckim-kazaniu
A potem ograny przez wszystkich zagrał w ping ponga czym się zaraz pochwalił elektoratowi - jakież to ważne sprawy ma na głowie by reagować na TK, który gromadzi dowody na zamach stanu jakiego się dopuszcza w niem. zleconej misji przez WON Ursula.
Obserwuj wątek
    • tadeusz_lazar Re: Czy jest tu choć jedna/jeden zadowolony? 08.02.25, 10:49
      Wiedziałem, że nie ma...
      35 lat namawiałem na PC/PiS ...to nie!!!
      Ostrzegałem przed żulikiem co kochał matkę Liebke jak Niemców dzisiaj a nienawidził ojca Tuska tak jak od 2989 Polski.
      Ostrzegałem przed Korwinem a potem Konfederą...
      przed PSL, UW i PO d. FJN z SD, ZSL, PZPR / SB / WSW/WSI... przed UBekami i ich dziećmi jak Michnik, Trzaskowski, Owsiak, Sierakowski, ten od powodzi...itp.
      • pijatyka Re: 35 lat namawiałem na PC/PiS 12.11.25, 14:49

I takim durniom zawdzięczaliśmy dekadę z PiSyfem...

• qwardian Re: Czy jest tu choć jedna/jeden zadowolony? 08.02.25, 12:40
      Głosowałem na Donalda Trumpa i wybory ogłaszam za zakończone, a władze zdechłe. Nie wiem, czy to prawdziwy Hasz, ale ocenię nowego ambasadora po tym, czy szczuje na Rosję, Banderowców und AfD, żeby sobie zaskarbić przychylność tubylców tanią metodą..
    • andrzejg Re: Czy jest tu choć jedna/jeden zadowolony? 29.11.25, 14:38
      Gdzieś Ty znalazł tego od siedmiu boleści analityka? Speca od odwracania kota ogonem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka