Gość: Zwykły człowiek A lekarze i tak potem na tym sprzęcie wezmą wielki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.05, 12:14 Bo przecież oni za mało zarabiają. Za to reszta społeczeństwa zarabia straszne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny ***FORUM BEZSILNEGO JADU FARYZEUSZY*** IP: *.chello.pl 10.01.05, 12:16 Zabawa, z której płynie humanitarny pożytek, trochę pomarańczowa alternatywa, porażający triumf jajcarza Owsiaka. Sztywniacy i faryzeusze pokonani. Żeby nie powiedzieć: na kolanach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROJAN TROSZKĘ MAŁO IP: 62.233.244.* 10.01.05, 13:12 To niestety troszeczkę mało, patrząc na to, ile udało się zebrać w kilku poprzednich latach. Jednak liczy się to, że zebrali na szczytny cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz ile z tego pójdzie na Przystanek Woodstock IP: *.NET / *.stella.net.pl 10.01.05, 13:14 Ciekawy jestem ile z tego pójdzie na organizacje Przystanku Woodstock. W 2003 roku na organizacje Przystanku Woodstock poszło blisko 1,5 mln zł. www.wosp.org.pl/fundacja/finanse/bilans2003.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: ile z tego pójdzie na Przystanek Woodstock IP: *.cchbc.com 10.01.05, 19:00 a ile ty dales na cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hitmedia Kto decyduje na co pieniazki sa przeznaczane IP: 213.31.184.* 10.01.05, 13:23 Kto decyduje na co pieniazki sa przeznaczane. www.hitmedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOSP Re: Ruszył XIII Finał WOŚP IP: *.toya.net.pl 10.01.05, 13:42 Gramy dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Ruszył XIII Finał WOŚP IP: 62.69.200.* 10.01.05, 14:15 Zgadzam sie z tym w 100%. Moze Owsiak nie jest idealny, ludzie mówią ze jest złodziejem i inne epitety, ale pozatym pomaga tym dzieciakom...które same na siebie nie mogą zebrac kasy! i dobrze ze znalazł sie taki JEDEN co chce to robic i potrafi tak zakrecic wszystkich ze oni ( MY ) chca razem z nim cos robic- często mimo oporów społeczeństwa i kościoła! NAPRAWDE WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA JURKA !!! przyłączyłam sie do orkiesty mając chyba 10 lat... i nie załuje, mimo tego ze nie zawsze sie chciało, albo pogoda niedopisywała...ale jedno jest pewne ze gorąca atmosfera i swietna zabawa rozgrzewa nas jako wolontariuszy ze chce sie cos robic...!!! ZAPRASZAM w PRZYSZŁYM ROKU OWSIAKA DO SZCZECINA moze rozrusza na MAXa szczecinian...POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jurek to jest fajny chlop IP: *.uni.wroc.pl 10.01.05, 16:23 Sie ma Hip Hop Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel NIE!NIE!NIE! 10.01.05, 14:56 Nie mogłam zostać wolontariuszką WOŚP a więc nie zarobiłam (wykradłam) kasy; oni pomagają niemowlaczkom - a nie najbardziej potrzebującym!Nie mam na nic pieniędzy,może by mi pomogli!A niemowlaczki mogą sobie w dupę wsadzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fando Absurd IP: *.dwi.uw.edu.pl 10.01.05, 15:00 Ilosc wolontariuszy w centrum Wawy przekroczyla wszelkie granice potrzeby i dobrego smaku. To bezsens, zeby w dzielnicach nie bylo nikogo, a wszyscy stali na Krakowskim lub Marszalkowskiej. Ba, jesli przejdziesz wzdluz takiego szpaleru i oddasz wszystko, co masz do oddania, to na samym koncu traktuja cie jak g., bo im nie chcesz nic wrzucic do pudelka. (O, nie masz serca!..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Absurd IP: *.cca.pl 10.01.05, 15:12 A to prawda. Na Bielanach nie widziałem nikogo. Miałem przygotowane trochę drobnych do wrzucenia do puszki, a tu nic... i tylko jedna osoba z naklejonym serduszkiem. Zapytana powiedziała, że dostała w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-k WOŚP hańbi OWSIAK!!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 10.01.05, 15:42 Tak tak właśnie jest. Owsiak jest bezczelny mówiąc że ktoś chciał pohańbić Orkiestrę. Bo to on ją zhańbił. Dopóki Owsiak nie odejdzie z Orkiestry złotówki nie dostanie . Już zresztą coraz więcej osób rozumie rolę pana Owsiaka w Orkiestrze i pieniędzy nie daje. Efekt: Zdecydowanie mniejsza zbiórka w tym roku. Owsiak wynoś się z Orkiestry Woodstokowy cwaniaczkau!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Rydzyka szczyści !!! 10.01.05, 16:00 I jego wyznawców !!! Ale reklama w TV Trwam pomogła Owsiakowi i to bardzo. Wielu ludzi zamiast na tacę woleli dać na Owsiaka. Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauważyciel 23mln zł z WOSP, a Rywin dawał 17mlnzł łapówki... IP: 193.151.96.* 10.01.05, 16:14 ... proszę uzmysłowić sobie skale przestępstwa ludzi związanych z aferą Rywina .Ile to starań jest w WOSP , zeby zebrać sume ok 22mln zł ,a tu przychodzi człowiek z sumą prawie podobną i tak sobie od ręki proponuje - "macie, to dla WAS " za to a za to..... SMIERĆ KRYMINALISTOM ZWIAZANYM Z AFERĄ RYWINA !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: 23mln zł z WOSP, a Rywin dawał 17mlnzł łapówk IP: *.uni.wroc.pl 10.01.05, 16:19 Rydzyki Owsiaki i inne Rywiny, wszystko z tej samej gliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gig Wypada 192 zł na wolontariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:44 Wypada 192 zl na wolontariusza przez cały dzień żebrania i napastowania KAŻDEGO przechodnia. To chyba nie jest taki sukces jak pieje Jąkała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re:a BONUSY od FIRM medycznych min.10% dla kogo? IP: *.it-net.pl 10.01.05, 17:33 przy sprzedaży sprzetu medycznego istnieją zwyczajowe minimum 10% bonusy dla zakupującego- czy to też weszło w koszty Genialnego ?? Impreza nieprzytomnie nagłosniona i chociaz szlachetna w załozeniu ,jest istotnie żebraniną a w finansowym wymiarze naaprawdę kroplą wsród inwestycji w służbie zdrowia- medialnie imponującą,a realnie...?Pomyślcie Panstwo spokojnie komu i jak do konca służą te małe-niemałe pieniadze.Czy TV w drgawkowym podnieceniu realizuje za darmo relacje? Pięknie , oby klarowne były te intencje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Re: Ruszył XIII Finał WOŚP IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 10.01.05, 17:15 Dzieki takim ludziom jak Jurek Owsiak mozemy pomoc wielu dzieciakom,a kasa dotrze do potrzebujacych.Fioletowych wladcow pier$cieni nie stac na taki gest z ich przepastnych ko$cielnych tac,nie wspomne o politykach. Siema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy pan WOSP JEST MI OBOJETNA I MI ZWISA JAK .... IP: 193.151.96.* 10.01.05, 17:42 ... BO MI NA WYKUP LEKÓW NIKT NIE DOŁOZY , A NIE WYKUPUJE WSZYSTKICH , BO NIEMAM ZA CO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: WOSP JEST MI OBOJETNA I MI ZWISA JAK .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 19:43 Noooo, Starszym Panom z reguly zwisa... to prawda oczywista i nie ma potrzeby chwalic sie tym publicznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy pan WOSP JEST MI OBOJĘTNA I ZWISA MI JAK... IP: 193.151.96.* 10.01.05, 17:47 ... , tym bardziej , ze jak mi wiadomo częsc tych pieniedzy idzie na huliganskie młodziezowe imprezy i do prywatnych kieszeni "owsików " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYOWSIK BYDGOSZCZ TYLKO 50 TYŚ !! TORUŃ 140TYŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:15 super wreszcie bydgoszczanie otworzyli oczy nie dali z siebie zrobić ŁOSI !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NERON NA TO NA Woodstock - BĘDZIE WIĘCEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:24 NARKOTYKÓW TANIEGO WINA ...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto i ile ile inkubatorow kupil Rydzyk? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.01.05, 20:23 ile inkubatorow kupil Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto i ile ile inkubatorow kupil Caritas? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.01.05, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto i ile ile inkubatorow kupili sluchacze Radia co ma Ryja? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.01.05, 20:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arrecv Porównanie do wydatków prezydenta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 20:55 Cały naród zbiera, szaleje i uzbiera tyle ile KWACHU wyda rocznie na jeden pałcyk prezydencki w Wiśle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:56 Są dla mnie dwa elementy przeciwstawne tej imprezy: z jednej strony dowód niewiarygodnie szlachetnej ofiarności polskiego społeczeństwa, i z drugiej tragicznej niegospodarności i niewydolności polskiego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kit w oko! Dlaczego dałem? Żeby przylepionym już serduchem IP: *.rutex.slask.pl 11.01.05, 01:08 opędzić się od tabunów szwędających się po mieście i żałość wywołujących dzieciaków którym nie ma co tłumaczyć że Orkiestra to jedynie dobry biznes /wart nasladowania?/...a Jurek Owsik "okres ideowy" ma dawno za sobą... Odpowiedz Link Zgłoś