Dodaj do ulubionych

Ruszył XIII Finał WOŚP

• Gość: Zwykły człowiek A lekarze i tak potem na tym sprzęcie wezmą wielki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.05, 12:14
      Bo przecież oni za mało zarabiają. Za to reszta społeczeństwa zarabia straszne
      pieniądze.
    • Gość: neutralny ***FORUM BEZSILNEGO JADU FARYZEUSZY*** IP: *.chello.pl 10.01.05, 12:16
      Zabawa, z której płynie humanitarny pożytek, trochę pomarańczowa alternatywa,
      porażający triumf jajcarza Owsiaka. Sztywniacy i faryzeusze pokonani. Żeby nie
      powiedzieć: na kolanach!
    • Gość: TROJAN TROSZKĘ MAŁO IP: 62.233.244.* 10.01.05, 13:12
      To niestety troszeczkę mało, patrząc na to, ile udało się zebrać w kilku
      poprzednich latach. Jednak liczy się to, że zebrali na szczytny cel.
    • Gość: xyz ile z tego pójdzie na Przystanek Woodstock IP: *.NET / *.stella.net.pl 10.01.05, 13:14
      Ciekawy jestem ile z tego pójdzie na organizacje Przystanku Woodstock.
      W 2003 roku na organizacje Przystanku Woodstock poszło blisko 1,5 mln zł.
      www.wosp.org.pl/fundacja/finanse/bilans2003.php
      • Gość: mw Re: ile z tego pójdzie na Przystanek Woodstock IP: *.cchbc.com 10.01.05, 19:00
        a ile ty dales na cokolwiek?
    • Gość: hitmedia Kto decyduje na co pieniazki sa przeznaczane IP: 213.31.184.* 10.01.05, 13:23
      Kto decyduje na co pieniazki sa przeznaczane.

www.hitmedia.pl
    • Gość: WOSP Re: Ruszył XIII Finał WOŚP IP: *.toya.net.pl 10.01.05, 13:42
      Gramy dalej!
      • Gość: a Re: Ruszył XIII Finał WOŚP IP: *.sylwex.pl 10.01.05, 14:31
        jasne
    • Gość: Aneta Re: Ruszył XIII Finał WOŚP IP: 62.69.200.* 10.01.05, 14:15
      Zgadzam sie z tym w 100%. Moze Owsiak nie jest idealny, ludzie mówią ze jest
      złodziejem i inne epitety, ale pozatym pomaga tym dzieciakom...które same na
      siebie nie mogą zebrac kasy! i dobrze ze znalazł sie taki JEDEN co chce to
      robic i potrafi tak zakrecic wszystkich ze oni ( MY ) chca razem z nim cos
      robic- często mimo oporów społeczeństwa i kościoła! NAPRAWDE WIELKIE
      PODZIEKOWANIA DLA JURKA !!! przyłączyłam sie do orkiesty mając chyba 10 lat...
      i nie załuje, mimo tego ze nie zawsze sie chciało, albo pogoda
      niedopisywała...ale jedno jest pewne ze gorąca atmosfera i swietna zabawa
      rozgrzewa nas jako wolontariuszy ze chce sie cos robic...!!! ZAPRASZAM w
      PRZYSZŁYM ROKU OWSIAKA DO SZCZECINAsmile moze rozrusza na MAXa
      szczecinian...POZDRAWIAM
      • Gość: Bernard Jurek to jest fajny chlop IP: *.uni.wroc.pl 10.01.05, 16:23
        Sie ma Hip Hop
    • aniaczepiel NIE!NIE!NIE! 10.01.05, 14:56
      Nie mogłam zostać wolontariuszką WOŚP a więc nie zarobiłam (wykradłam) kasy;
      oni pomagają niemowlaczkom - a nie najbardziej potrzebującym!Nie mam na nic
      pieniędzy,może by mi pomogli!A niemowlaczki mogą sobie w dupę wsadzić!
    • Gość: fando Absurd IP: *.dwi.uw.edu.pl 10.01.05, 15:00
      Ilosc wolontariuszy w centrum Wawy przekroczyla wszelkie granice potrzeby i
      dobrego smaku. To bezsens, zeby w dzielnicach nie bylo nikogo, a wszyscy stali
      na Krakowskim lub Marszalkowskiej. Ba, jesli przejdziesz wzdluz takiego
      szpaleru i oddasz wszystko, co masz do oddania, to na samym koncu traktuja cie
      jak g., bo im nie chcesz nic wrzucic do pudelka. (O, nie masz serca!..)
      • Gość: Jakub Re: Absurd IP: *.cca.pl 10.01.05, 15:12
        A to prawda. Na Bielanach nie widziałem nikogo. Miałem przygotowane trochę
        drobnych do wrzucenia do puszki, a tu nic... i tylko jedna osoba z naklejonym
        serduszkiem. Zapytana powiedziała, że dostała w centrum.
        • Gość: anty-k WOŚP hańbi OWSIAK!!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 10.01.05, 15:42
          Tak tak właśnie jest.
          Owsiak jest bezczelny mówiąc że ktoś chciał pohańbić Orkiestrę.
          Bo to on ją zhańbił.
          Dopóki Owsiak nie odejdzie z Orkiestry złotówki nie dostanie .
          Już zresztą coraz więcej osób rozumie rolę pana Owsiaka w Orkiestrze i
          pieniędzy nie daje.
          Efekt: Zdecydowanie mniejsza zbiórka w tym roku.
          Owsiak wynoś się z Orkiestry Woodstokowy cwaniaczkau!!!!!!
    • feliks-50 Rydzyka szczyści !!! 10.01.05, 16:00
      I jego wyznawców !!!
      Ale reklama w TV Trwam pomogła Owsiakowi i to bardzo. Wielu ludzi zamiast na
      tacę woleli dać na Owsiaka.
      Ja też.
    • Gość: zauważyciel 23mln zł z WOSP, a Rywin dawał 17mlnzł łapówki... IP: 193.151.96.* 10.01.05, 16:14
      ... proszę uzmysłowić sobie skale przestępstwa ludzi związanych z aferą
      Rywina .Ile to starań jest w WOSP , zeby zebrać sume ok 22mln zł ,a tu
      przychodzi człowiek z sumą prawie podobną i tak sobie od ręki proponuje -
      "macie, to dla WAS " za to a za to..... SMIERĆ KRYMINALISTOM ZWIAZANYM Z AFERĄ
      RYWINA !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bernard Re: 23mln zł z WOSP, a Rywin dawał 17mlnzł łapówk IP: *.uni.wroc.pl 10.01.05, 16:19
        Rydzyki Owsiaki i inne Rywiny, wszystko z tej samej gliny.
    • Gość: Gig Wypada 192 zł na wolontariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:44
      Wypada 192 zl na wolontariusza przez cały dzień żebrania i napastowania KAŻDEGO
      przechodnia. To chyba nie jest taki sukces jak pieje Jąkała.
      • Gość: an Re:a BONUSY od FIRM medycznych min.10% dla kogo? IP: *.it-net.pl 10.01.05, 17:33
        przy sprzedaży sprzetu medycznego istnieją zwyczajowe minimum 10% bonusy dla
        zakupującego- czy to też weszło w koszty Genialnego ?? Impreza nieprzytomnie
        nagłosniona i chociaz szlachetna w załozeniu ,jest istotnie żebraniną a w
        finansowym wymiarze naaprawdę kroplą wsród inwestycji w służbie zdrowia-
        medialnie imponującą,a realnie...?Pomyślcie Panstwo spokojnie komu i jak do
        konca służą te małe-niemałe pieniadze.Czy TV w drgawkowym podnieceniu realizuje
        za darmo relacje? Pięknie , oby klarowne były te intencje .
    • Gość: Jester Re: Ruszył XIII Finał WOŚP IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 10.01.05, 17:15
      Dzieki takim ludziom jak Jurek Owsiak mozemy pomoc wielu dzieciakom,a kasa
      dotrze do potrzebujacych.Fioletowych wladcow pier$cieni nie stac na taki gest z
      ich przepastnych ko$cielnych tac,nie wspomne o politykach.
      Siema!
    • Gość: starszy pan WOSP JEST MI OBOJETNA I MI ZWISA JAK .... IP: 193.151.96.* 10.01.05, 17:42
      ... BO MI NA WYKUP LEKÓW NIKT NIE DOŁOZY , A NIE WYKUPUJE WSZYSTKICH , BO
      NIEMAM ZA CO .
      • Gość: kolo Re: WOSP JEST MI OBOJETNA I MI ZWISA JAK .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 19:43
        Noooo, Starszym Panom z reguly zwisa... to prawda oczywista i nie ma potrzeby
        chwalic sie tym publicznie..
    • Gość: starszy pan WOSP JEST MI OBOJĘTNA I ZWISA MI JAK... IP: 193.151.96.* 10.01.05, 17:47
      ... , tym bardziej , ze jak mi wiadomo częsc tych pieniedzy idzie na
      huliganskie młodziezowe imprezy i do prywatnych kieszeni "owsików "
    • Gość: ANTYOWSIK BYDGOSZCZ TYLKO 50 TYŚ !! TORUŃ 140TYŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:15
      super wreszcie bydgoszczanie otworzyli oczy nie dali z siebie zrobić ŁOSI !!
    • Gość: NERON NA TO NA Woodstock - BĘDZIE WIĘCEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:24
      NARKOTYKÓW TANIEGO WINA ......................
    • Gość: kto i ile ile inkubatorow kupil Rydzyk? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.01.05, 20:23
      ile inkubatorow kupil Rydzyk?
    • Gość: kto i ile ile inkubatorow kupil Caritas? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.01.05, 20:24
    • Gość: kto i ile ile inkubatorow kupili sluchacze Radia co ma Ryja? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.01.05, 20:25
    • Gość: arrecv Porównanie do wydatków prezydenta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 20:55
      Cały naród zbiera, szaleje i uzbiera tyle ile KWACHU wyda rocznie na jeden
      pałcyk prezydencki w Wiśle!
    • Gość: smutny WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:56
      Są dla mnie dwa elementy przeciwstawne tej imprezy: z jednej strony dowód
      niewiarygodnie szlachetnej ofiarności polskiego społeczeństwa, i z drugiej
      tragicznej niegospodarności i niewydolności polskiego państwa.
    • Gość: Kit w oko! Dlaczego dałem? Żeby przylepionym już serduchem IP: *.rutex.slask.pl 11.01.05, 01:08
      opędzić się od tabunów szwędających się po mieście i żałość wywołujących
      dzieciaków którym nie ma co tłumaczyć że Orkiestra to jedynie dobry biznes /wart
      nasladowania?/...a Jurek Owsik "okres ideowy" ma dawno za sobą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka