goniacy.pielegniarz 03.02.04, 23:48 zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 03.02.04, 23:55 goniacy.pielegniarz napisał: > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. Znowu Basię wabisz? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 04.02.04, 00:01 kataryna.kataryna napisała: > Znowu Basię wabisz? Ciemno było, rozjaśnić chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 03.02.04, 23:55 wychodzi z szafy... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 03.02.04, 23:59 katarsis napisała: > wychodzi z szafy... bez fartuszka czy tez kitla Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:03 ponury.zniwiarz napisał: > katarsis napisała: > > > wychodzi z szafy... > > bez fartuszka czy tez kitla A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:06 kataryna.kataryna napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > katarsis napisała: > > > > > wychodzi z szafy... > > > > bez fartuszka czy tez kitla > > > A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) czy to zaczepka zwiazana z wylacznoscia na GP wdzieki? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:15 ponury.zniwiarz napisał: > czy to zaczepka zwiazana z wylacznoscia na GP wdzieki? To było dobre :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:16 ponury.zniwiarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > ponury.zniwiarz napisał: > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > wychodzi z szafy... > > > > > > bez fartuszka czy tez kitla > > > > > > A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) > > czy to zaczepka zwiazana z wylacznoscia na GP wdzieki? Raczej z troską o jego wrażliwą duszę. Sam widzisz, że się speszył i nawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:17 kataryna.kataryna napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > ponury.zniwiarz napisał: > > > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > > > wychodzi z szafy... > > > > > > > > bez fartuszka czy tez kitla > > > > > > > > > A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) > > > > czy to zaczepka zwiazana z wylacznoscia na GP wdzieki? > > > Raczej z troską o jego wrażliwą duszę. Sam widzisz, że się speszył i nawiał. > ja widze, ze skrada sie i cieszy :-)) jak incubus! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:24 kataryna.kataryna napisała: > Raczej z troską o jego wrażliwą duszę. Sam widzisz, że się speszył i nawiał. Pobiegłem ubrać fartuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:09 kataryna.kataryna napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > katarsis napisała: > > > > > wychodzi z szafy... > > > > bez fartuszka czy tez kitla > > > A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:02 jako incubus? To chyba przez okno... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:05 goniacy.pielegniarz napisał: > jako incubus? To chyba przez okno... mniej wazne przez co, bardziej co z tego wyniknie :-] Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:07 ciemno, głucho, bicie zegara 0.00, incubus i do tego ponury.zniwiarz się przyłącza... a to było gdzieś daleko w Transylwanii... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:09 katarsis napisała: > ciemno, głucho, bicie zegara 0.00, incubus i do tego ponury.zniwiarz się > przyłącza... > > a to było gdzieś daleko w Transylwanii... ponury wylazi o zmroku, taka juz jego natura wstretna Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:16 katarsis napisała: > ciemno, głucho, bicie zegara 0.00, incubus i do tego ponury.zniwiarz się > przyłącza... > > a to było gdzieś daleko w Transylwanii... Teraz to ja się rozmarzyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:27 goniacy.pielegniarz napisał: > katarsis napisała: > > > ciemno, głucho, bicie zegara 0.00, incubus i do tego ponury.zniwiarz się > > przyłącza... > > > > a to było gdzieś daleko w Transylwanii... > > Teraz to ja się rozmarzyłem... ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji otrzymanej na bazie pavulonu... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:30 katarsis napisała: > ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji > otrzymanej na bazie pavulonu... Do kobiety z pavulonem? To nie przystoi nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:35 goniacy.pielegniarz napisał: > katarsis napisała: > > > > ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji > > otrzymanej na bazie pavulonu... > > > Do kobiety z pavulonem? To nie przystoi nawet. Dzięki tej substancji wiemy, do kogo wyszedł pielęgniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:35 katarsis napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Teraz to ja się rozmarzyłem... > > ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji > otrzymanej na bazie pavulonu... O nie! Nasz pielęgniarz opiekuje się głównie świrami i ma do nich fantastyczne podejście. Gwiazda wśród terapeutów. Witajcie mary nocne:) ps do GP sprawy zostały popchnięte do przodu; jutro, pojutrze:) ps do KK Ty masz o tym w skrzynce:) ps do NN reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:40 basia.basia napisała: > katarsis napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > > > > Teraz to ja się rozmarzyłem... > > > > ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji > > otrzymanej na bazie pavulonu... > > O nie! Nasz pielęgniarz opiekuje się głównie świrami > i ma do nich fantastyczne podejście. Gwiazda wśród > terapeutów. > > Witajcie mary nocne:) > > ps do GP > sprawy zostały popchnięte > do przodu; jutro, pojutrze:) > > ps do KK > Ty masz o tym w skrzynce:) > > ps do NN > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) > to > > ps do NN > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) > ma nam pokazac, ze nie jestesmy z towarzystwa, czy tez polaskotac pania mile, ze pani jest. uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:44 ponury.zniwiarz napisał: > > ps do NN > > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) > > > > ma nam pokazac, ze nie jestesmy z towarzystwa, czy tez polaskotac pania mile, > ze pani jest. uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, > GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych Ale masz wrażliwe ego:) Nie chciałam nikogo obrazić, naprawdę! GP zadał mi dzisiaj na forum pytanie (miałam zbadać pewną sekretną sprawę, która obchodzi tylko nas) czy już coś wiem. Tą drogą odpowiedziałam, że nie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:48 basia.basia napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > > ps do NN > > > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > > > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) > > > > > > > > ma nam pokazac, ze nie jestesmy z towarzystwa, czy tez polaskotac pania > mile, > > ze pani jest. uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, > > GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych > > Ale masz wrażliwe ego:) Nie chciałam nikogo > obrazić, naprawdę! GP zadał mi dzisiaj na forum > pytanie (miałam zbadać pewną sekretną sprawę, > która obchodzi tylko nas) czy już coś wiem. > Tą drogą odpowiedziałam, że nie. > > pzdr looz Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:53 ponury.zniwiarz napisał: > polaskotac pania mile, > ze pani jest. Ja nikogo publicznie nie łaskoczę, co najwyżej podrapać mogę, a i to nie wszędzie. > uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, > GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych Kulturalini.Kulturalni już chyba się wyniesli z forum, a GrzeczniePiszący żałują, że nie było dość grzecznie i obiecują poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:55 goniacy.pielegniarz napisał: > ponury.zniwiarz napisał: > > > > polaskotac pania mile, > > ze pani jest. > > Ja nikogo publicznie nie łaskoczę, co najwyżej podrapać mogę, a i to nie > wszędzie. > > > uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, > > GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych > > Kulturalini.Kulturalni już chyba się wyniesli z forum, a GrzeczniePiszący > żałują, że nie było dość grzecznie i obiecują poprawę. > GP jest wporzo chlop z krwi i za przeproszeniem kosci :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:41 basia.basia napisała: > > Witajcie mary nocne:) Witajcie i spiewajcie: Ciemno już i odwilżą kapie. Choć jest niż to Forum nie chrapie. Gadają ze sobą różni maniacy, Którzy nie idą jutro do pracy. > ps do NN > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) :( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:44 basia.basia napisała: > Witajcie mary nocne:) Witamy! > ps do GP > sprawy zostały popchnięte > do przodu; jutro, pojutrze:) Jesteś jednak bezlitosna i okrutna :)) I nie mówię tu o sobie. > ps do KK > Ty masz o tym w skrzynce:) Jesteście obie bezlitosne :) > ps do NN > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) A kto to jest NN? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:47 pozostali NiezNajomi, NiezNani lub NiktNic(Nie Wie) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia PonuryŻniwiarzu!!! 04.02.04, 00:52 Bądź miły i nie obrażaj się bo nie ma o co, proszę:) katarsis napisała: > pozostali NiezNajomi, NiezNani lub NiktNic(Nie Wie) NieNazwani Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: PonuryŻniwiarzu!!! 04.02.04, 00:53 basia.basia napisała: > Bądź miły i nie obrażaj się bo nie ma o co, proszę:) > > > katarsis napisała: > > > pozostali NiezNajomi, NiezNani lub NiktNic(Nie Wie) > > > NieNazwani eeeeee nie obrazam sie, jestem czepialskim typem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 04.02.04, 00:53 Bracia i siostry w tej nieprzeniknionej ciemności Udaję się na koncert Gorgorootha - taka mnie ochota naszła na krew z łbów jagnięcych, a szczególnie baranich po całym dniu czarów i skandali z udziałem znielubianego przeze mnie obozu rządzącego. Życzę upojnej nocy. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 04.02.04, 00:57 Ja też życzę upojnej nocy i też się chyba zmywam zaraz. Idę pilnować trimny mojego kupla, incubusa, żeby mu nikt nie zwędził, zanim wróci przed wschodem słońca, bo to byłoby stradszne. Profilaktycznie więc życzę upojnej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 04.02.04, 00:58 Miało być trumny. Nie wiem, co to trimna, ale się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: aż tu nagle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 01:01 ciemno, straszno - az tu nagle iluminacja i wszyscy razem, wesoło: web.utanet.at/toscherf/Kinder/Jolly_good_fellow.htm Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: aż tu nagle 04.02.04, 01:04 Cześć Marynacie - właśnie zabieram się do odpisania na Twój post z wątku o RK. trochę to potrwa zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasności umysłu Czegoś Wam brakuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 02:52 Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeźroczystość Re: Czegoś Wam brakuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 14:35 jestem tym, na co patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i zarazem ciemno Jeszcze jasno... IP: 83.27.18.* 04.02.04, 14:57 Patrzysz, a nie dostrzegasz? :-):-);-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz widzę jasno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:05 ale co będzie po zapadnięciu zmroku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Da sein Re: Trzeba być-w-świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:19 droga do prawdy to prawda jako droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Dlaczego tyle nienawiści... IP: 83.27.18.* 04.02.04, 15:21 na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie wiem Re: Dlaczego tyle nienawiści... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:29 ale koleś o nicku "Jerzy" wie, pisze o tym w wątkach: Dlaczego Jezus przyszedł na ziemię; błąd racjonalistów itp on jest pewien i zapewne ma odpowiedź na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-wiedza to jest wiedza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:44 dla mnie niedostępna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ograniczoność Nie możemy wszystkiego wiedzieć IP: 83.27.18.* 04.02.04, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątpliwości kiedy się nie wie bardziej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:55 jak się wie, czego się nie wie, czy jak się nie wie co się wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiązanie? czyli nie wiemy tego samego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnie tak Re: Czy wiedza jest najważniejsza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:15 jak mawiał S. zło wynika z niewiedzy...mądry to ten, kto dobrze robi, czyli wiedza moralna jest najważniejsza (zgodnie z tym, co mówił S. oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różnorodność Bardzo rózne są poglądy ludzi IP: 83.27.18.* 04.02.04, 16:18 miłość, wiara, bogactwo, sława, mądrość, a może wiedza a może jeszcze co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś Re: Bardzo rózne są poglądy ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:24 Gość portalu: różnorodność napisał(a): > miłość, wiara, bogactwo, sława, mądrość, a może wiedza > a może jeszcze co innego? Nazywano to ogólnie "cnotą". Dziś pojęcie to bardzo zawężono - do czysto biologicznego wymiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartość Czy cnota... IP: 83.27.18.* 04.02.04, 16:27 w ujęciu biologicznym jest wartością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matuli uczyli Re: Czy cnota... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:36 że przed małżeństwem tak, a po jak najbardziej nie ;) (oczywiście w wymiarze czysto biologicznym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znak_niebios to zależy od pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:25 Odpowiedz Link Zgłoś
major.major.major komu kurne ciemno??? 04.02.04, 18:03 Na moją komendę baczność zaświecić światło spocznij głąby cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwe spojrzenie To jest brak opanowania, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 18:19 czy opamiętania? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 00:25 goniacy.pielegniarz napisał: > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. W rzeczy samej. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 00:34 wczoraj przez to pisanie o ciemnościach transylwańskich dziwny sen mi się przyśnił... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 00:35 A był w nim incubus? Może to nie był sen? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 00:48 Żartowłam, groźne to nie było. Ale dziwne i zastanawiające. Jakby się było w miejscu dobrze znanym, ale nie ze względu na wygląd tego miejsca - tylko taką 'energię' w powietrzu, która powoduje, że się je dobrze zna. Dziwne jest to, że to nie pierwszy taki sen. Przewijają się jacyś ludzie, ale nigdy ich nie zapamiętuję. To znaczy - nie są na tyle ważni by ich zapamiętać. Najważniejsze jest miejsce ze swoim odwróconym porządkiem znanym-nieznanym. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 00:55 Z tym porządkie znanym-nieznanym to ja miałem kilka razy i to nie we śnie, takie deja vu. Ale to podobno nic nadzwyczajnego. Mi się za to ostatnio śniło normalne życie. To coś nowego, bo zwykle jakieś dziwne rzeczy się plączą. Ale tutaj wszystko było w najnormalniejszym porządku, ludzie, miasto, po prostu wszystko, jakby wyjęte z prawdziwego życia, z teraźniejszości. Był tylko jeden mały szczegół, który wyróżniał to wszystko - był to ... Sylwester 3000r. :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 01:00 goniacy.pielegniarz napisał: Mi się za to ostatnio śniło normalne życie. To coś nowego, bo zwykle jakieś > dziwne rzeczy się plączą. Ale tutaj wszystko było w najnormalniejszym porządku, > > ludzie, miasto, po prostu wszystko, jakby wyjęte z prawdziwego życia, z > teraźniejszości. Był tylko jeden mały szczegół, który wyróżniał to wszystko - > był to ... Sylwester 3000r. :) A reszta się zgadzała??? Tzn. jak w realu w pełni? Może zegar biologiczny we śnie Ci się przestawił? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 01:02 Właśnie wszystko było jakby z życia wzięte. Z tym zegarem to ja nie wiem. Ale miałoby to coś oznaczać? Bo ja myślałem, że to może zwiatować doczekanie przeze mnie Sylwestra 3000r. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 01:11 goniacy.pielegniarz napisał: > Właśnie wszystko było jakby z życia wzięte. Z tym zegarem to ja nie wiem. Ale > miałoby to coś oznaczać? Bo ja myślałem, że to może zwiatować doczekanie przeze > > mnie Sylwestra 3000r. Nie, tak bezpośrednio to tego nie można odnosić. Z interpretacją snu to wchodzi się w bardziej zawiły labirynt. Może to przykładowo oznaczać, że powinieneś uporządkować swoje sprawy w roku bieżącym bo zdarzy się coś nieoczekiwanego, co spowoduje że wyjedziesz... mi się dwa razy śniła świnia. raz jak uciekała po polu - drugi raz jak leżała martwa w dole. wg sennika babilońskiego oznacza to zazdrośc i zdradę - albo powodzenie, pieniądze. do dziś nie wiem, która wersja z tą świnią miałaby się sprawdzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 01:19 katarsis napisała: > Nie, tak bezpośrednio to tego nie można odnosić. A to pech. Trzeba przestać się łudzić w te kwestii :) > Z interpretacją snu to > wchodzi się w bardziej zawiły labirynt. Może to przykładowo oznaczać, że > powinieneś uporządkować swoje sprawy w roku bieżącym bo zdarzy się coś > nieoczekiwanego, co spowoduje że wyjedziesz... Ostatnio wpadł mi w ręce jakiś horoskop na cały rok. Chociaż nigdy tego nie czytam, to ten przeczytałem, na czyjąś prośbę, że tak powiem. I podobno ma się dużo zmienić i w drugiej połowie roku, jakieś sukcesy, itd. Więc może jednak coś będzie się działo. > mi się dwa razy śniła świnia. raz jak uciekała po polu - drugi raz jak leżała > martwa w dole. wg sennika babilońskiego oznacza to zazdrośc i zdradę - albo > powodzenie, pieniądze. do dziś nie wiem, która wersja z tą świnią miałaby się > sprawdzić ;) Na pewno chodzi o powodzenie i pieniądze. Ja Ci to mówię. Na pewno. A teraz dobranoc. Idę spać. Może mi się przyśni Sylwester 4000r. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 01:22 najważniejsze jest to, co najbliżej czyli sylwester 2005, pozdrawiam. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 01:24 katarsis napisała: > najważniejsze jest to, co najbliżej czyli sylwester 2005, pozdrawiam. > dobranoc. No cóż, może patrzę bardziej perspektywicznie :) Też pozdrawiam i życzę dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 07.02.04, 00:52 opracowuję plan dekonstrukcji systemu... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 07.02.04, 01:02 /forum/71,1.html?f=16428 (do przeczytania) Poniekąd tak, choć sam Rywin został już zdekonstruowany (przez forumowiczów) Rozmawialiśmy o podjęciu pewnych niezobowiązujących kroków...i nie chcę rzucać byle liter na Wiatra. Napisałam coś od siebie, 'W sprawie wywierania nacisku' ale nie mogę się wyzbyć tonu ze starych anarchistycznych agitek, które się kiedyś pisało w dużych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 07.02.04, 00:56 katarsis napisała: > opracowuję plan dekonstrukcji systemu... Czekamy, wykonamy... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Do BB :)) 07.02.04, 01:01 Ach ta konkurencja :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10566010&a=10605680 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Do BB :)) 07.02.04, 01:14 goniacy.pielegniarz napisał: > Ach ta konkurencja :) > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10566010&a=10605680 Ja działam kiej by błyskawica:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezyc Re: Ciemno jużi jutro będzie ciemniej bo słońce ma IP: *.gdynia.mm.pl 07.02.04, 00:45 dosyc i jak ja idzie spac .Na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 00:57 Gość portalu: ksiezyc napisał(a): > dosyc i jak ja idzie spac .Na długo. Miłych snów, optymistycznych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: ps link 07.02.04, 01:16 katarsis napisała: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16428 Doskonale!!! Dzisiaj nie będziemy robić rewolucji. Sama widzisz, że nastrój raczej do tego nie nastraja:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: ps link 07.02.04, 01:21 basia.basia napisała: Dzisiaj nie będziemy robić rewolucji. > Sama widzisz, że nastrój raczej do tego > nie nastraja:) Jak to nie, a że zamiast gilotyny - mowa o latarni - to nic nie szkodzi. Wy sobie pomarzcie, pijcie wino - a ja idę rozklejać plakaty ;) (dobrze, że przynajmniej pogoda wiosenna) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: ps link 07.02.04, 01:26 katarsis napisała: > basia.basia napisała: > > Dzisiaj nie będziemy robić rewolucji. > > Sama widzisz, że nastrój raczej do tego > > nie nastraja:) > > Jak to nie, a że zamiast gilotyny - mowa o latarni - to nic nie szkodzi. > > Wy sobie pomarzcie, pijcie wino - a ja idę rozklejać plakaty ;) > (dobrze, że przynajmniej pogoda wiosenna) Dobry pomysł, naleję sobie. Nigdzie nie chodź. Pomóż w przygotowaniu przedsięwzięcia. Coś słyszę o stawie. Chłopcy jak zwykle będą się kłócić, który ma lepszy pomysł a sprawy utkną w martwym punkcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jutro będzie lepiej:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 01:06 Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało conajmniej trzech komuchów? pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:10 Gość portalu: t1s napisał(a): > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało conajmniej > trzech komuchów? > > pzdr:) O! I to u Ciebie lubię (między innymi), że często poruszasz ten zupełnie zapomniany, a przecież bardzo ważny temat. Sam się zastanawiam, dlaczego się o tym nie mówi w tv. W końcu sami się nie powieszą, a jak się będzie mówić, to może i wolontariusze się znajdą :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:13 Gość portalu: t1s napisał(a): > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało conajmniej > trzech komuchów? Odrobinę przesadziłeś:)))))))) > > pzdr:) Ja też:) Mieliśmy tu problem z tym pojawieniem się jakiegoś podejrzanego typa. Jęliśmy nawet knuć za kulisami co nam zrobić wypadnie:) Uważałam, że nie psułbyś nicka, który jest nad wyraz udatny. Ja się nie chwalę, ja tylko mówię:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:15 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > conajmniej > > trzech komuchów? > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) Polemizowałbym... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:19 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > > conajmniej > > > trzech komuchów? > > > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) > > > Polemizowałbym... > Dobrze. Rozważmy kwestię techniczną. Ilu ich jest, jakich środków trzeba użyć, drzewa muszą mieć mocne, zdrowe konary itp. Mogę podawać sznur. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:29 basia.basia napisała: > Mogę podawać sznur. Prawidłowa postawa. A mówią, że nie ma u nas społeczeństwa obywatelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:27 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > > conajmniej > > > trzech komuchów? > > > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) > > > Polemizowałbym... > > Kalisz musi wisieć oddzielnie i to na wzmocnionej konstrukcji. Oleksy podobnie. Cherlaki, takie jak z KŚ mogą wisieć powiązane w pęczki po 3 sztuki na jednej latarni. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:31 iza.bella.iza napisała: > > > > Kalisz musi wisieć oddzielnie i to na wzmocnionej konstrukcji. Oleksy podobnie. > > Cherlaki, takie jak z KŚ mogą wisieć powiązane w pęczki po 3 sztuki na jednej > latarni. Właśnie myślałam o Tobie Iza! Takie gustowne epitafia byś mogła ... A Kataryna mogła by zrobić oprawę medialną, ma chody u Roberta:))) Cały świat będzie oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Jutro będzie lepiej:))) 19.02.04, 00:51 prosze prosze jakas tajna loża masonska sie tu zawiązała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jutro będzie lepiej:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 01:17 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) To chociaż dwóch i pół:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:17 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > conajmniej > > trzech komuchów? > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) OK, może i przesadził, bo trzech na latarnie to za dużo i będą lampę zasłaniać. Ale dwóch to w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jutro będzie lepiej:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 01:19 Niech będzie dwóch, najwyżej dostawi się latarni:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:22 Gość portalu: t1s napisał(a): > Niech będzie dwóch, najwyżej dostawi się latarni:) Żarty się Was trzymają a to jest bardzo poważne przedsięwzięcie, które należy przygotować. Jeśli damy z siebie wszystko to może nawet upchnie się trzech? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:23 A mówią, że antykomunizm to ciemnogród i w ogóle jakieś dzikusy, które nie słuchają żadnych argumentów, a zobacz, jak szybko doszliśmy do kompromisu. Ja mam z latarniami trochę szersze skojarzenia, bo koło mnie jest park, latarnie i taki fajny staw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jutro będzie lepiej:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 01:31 Staw...A betoniarka też jest? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Pytanie do płci pięknej 07.02.04, 01:33 Którego nałęczką okryje? do wyboru: Oleksy, Kalisz i Urban... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:36 Gość portalu: t1s napisał(a): > Staw...A betoniarka też jest? No popatrzcie dziewczyny! Z nimi to tak zawsze. Teraz będą wymyślać najróżniejsze sposoby eliminacji i będziemy wszystko musiały zrobić same!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:45 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Staw...A betoniarka też jest? > > No popatrzcie dziewczyny! > Z nimi to tak zawsze. Teraz będą wymyślać > najróżniejsze sposoby eliminacji i będziemy > wszystko musiały zrobić same!!! Koło mnie są 2 stawy, kanał melioracyjny, rzeka Wisła, Lasek Bielański i dużo latarni. Teren więc doskonały i w dodatku blisko trasy Warszawa - Gdańsk, więc desant gdański bez trudu mógłby dojechać i wspomóc. Ponadto moje osiedle jest antykomusze, tutaj eseldowcy nie mieli nigdy większego poparcia niż w obecnych sondażach. Chętnych do pomocy nie zabraknie. A tymczasem idę śnić o pięknie przystrojonych latarniach. Pozdrawiam cały aktyw i główną agitatorkę. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:42 Gość portalu: t1s napisał: > Staw...A betoniarka też jest? Nie ma. Ale są kaczki w stawie. Dużo kaczek. Tylko po zimie poziom wody opadł. Ale w sumie są dwa mostki nad stawem, więc jakieś amatorskie bungee (tak to się pisze?) jumping głową w dół można zorganizować. Może nisko, ale powtarzam, poziom wody opadł. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Kataryna!!!! Chodź do nas:) 07.02.04, 01:46 Co się będziesz przejmowała jakimś gadem, który oby zdechł! Tutaj jest konkretna robota do zaplanowania i wykonania. Sprawa robi się pilna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:49 goniacy.pielegniarz napisał: > Nie ma. Ale są kaczki w stawie. Dużo kaczek. Tylko po zimie poziom wody opadł. > Ale w sumie są dwa mostki nad stawem, więc jakieś amatorskie bungee (tak to się > > pisze?) jumping głową w dół można zorganizować. Może nisko, ale powtarzam, > poziom wody opadł. > Czy Ty opisujesz mój staw? A raczej dwa? Mostki, kaczki, poziom wody...a obok szkoła? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:54 iza.bella.iza napisała: > Czy Ty opisujesz mój staw? A raczej dwa? > Mostki, kaczki, poziom wody...a obok szkoła? Między stawem, a szkołą jest jeszcze jeden park. Ale chyba nie ten sam staw, bo ja bym topił w Odrze, a nie w Wiśle :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 02:03 goniacy.pielegniarz napisał: > iza.bella.iza napisała: > > > > Czy Ty opisujesz mój staw? A raczej dwa? > > Mostki, kaczki, poziom wody...a obok szkoła? > > Między stawem, a szkołą jest jeszcze jeden park. Park też jest!!! I wszysko by się zgadzało (moglibyśmy się nawet czasem spotkać w tym pejzażu), gdy nie ten drobny szczegół: > ja bym topił w Odrze, a nie w Wiśle :) Ale nic to. Natchnęło mnie to pewnym pomysłem. Trzeba podzielić kraj na strefy, w których muszą znaleźć się takie pejzaże i ludzie tacy jak my. Zadanie wykonane w wielu miejscach jednocześnie zwiększy efektywność i obniży koszty, głównie transportu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 02:17 To do zobaczenia jutro, w pejzażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 02:17 To do zobaczenia jutro, w pejzażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:56 iza.bella.iza napisała: > Czy Ty opisujesz mój staw? A raczej dwa? > Mostki, kaczki, poziom wody...a obok szkoła? Między stawem a szkołą jest jeszcze jeden park. Ale to nie ten sam staw, bo ja bym topił w Odrze a nie w Wiśle :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 11.02.04, 08:46 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > > conajmniej > > > trzech komuchów? > > > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) > > > OK, może i przesadził, bo trzech na latarnie to za dużo i będą lampę zasłaniać. > > Ale dwóch to w sam raz. > > gdyby zamiast latarni zastosowac wysuniete ramie dzwigu, to przed bezposednia transmisja mozna by wyemitowac "oferte ZREMBu zawsze na czasie" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 10.02.04, 23:38 Niestety. Basia nie podała sznura, a miałem już trzech pod kluczem. A szkoda mi było pieniędzy na dożywianie, więc wypuściłem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 10.02.04, 23:47 goniacy.pielegniarz napisał: > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. :)))))))) Och, jak ja to lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 10.02.04, 23:50 basia.basia napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. > > :)))))))) > > Och, jak ja to lubię:) Nie wiedziałem, że słuchasz hip-hopu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Nie ma Izy, nie ma t1s, nie ma ... 11.02.04, 00:06 goniacy.pielegniarz napisał: > > > > Och, jak ja to lubię:) > > Nie wiedziałem, że słuchasz hip-hopu :)) > No co to się dzieje? Przecież trzeba ustalić który staw wybieramy (koło Izy czy koło Ciebie), zorganizować transport na miejsce. Potrzebna będzie betoniarka, latarnie, sznury, drzewa ze zmurszałymi konarami itd. Kto to wszystko ma zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Nie ma Izy, nie ma t1s, nie ma ... 11.02.04, 00:11 basia.basia napisała: > No co to się dzieje? > Przecież trzeba ustalić który staw wybieramy (koło Izy czy koło Ciebie), > zorganizować transport na miejsce. Potrzebna będzie betoniarka, latarnie, > sznury, drzewa ze zmurszałymi konarami itd. Kto to wszystko ma zrobić? Nie wiem jak Iza, ale t1s zamiast gadać, wziął się chyba po prostu do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A tak w ogóle 11.02.04, 00:19 basia.basia napisała: > Przecież trzeba ustalić który staw wybieramy (koło Izy czy koło Ciebie), > zorganizować transport na miejsce. Potrzebna będzie betoniarka, latarnie, > sznury, drzewa ze zmurszałymi konarami itd. Ale się Basia rozmarzyłaś. Aż miło posłuchać, bo od razu się człowiekowi będzie lepiej spało. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: A tak w ogóle 11.02.04, 00:31 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > Przecież trzeba ustalić który staw wybieramy (koło Izy czy koło Ciebie), > > zorganizować transport na miejsce. Potrzebna będzie betoniarka, latarnie, > > sznury, drzewa ze zmurszałymi konarami itd. > > Ale się Basia rozmarzyłaś. Aż miło posłuchać, bo od razu się człowiekowi będzie > > lepiej spało. :))) Piszesz, że t1s wziął się do pracy? A co? Jest palaczem? Nocnym stróżem? Ja też się wzięłam do pracy i cichcem tu zaglądam:) Wszyscy się rozpierzchli. Nie będzie dzisiaj czynu społecznego:( ps Hip hop? Nie zrozumiałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A tak w ogóle 11.02.04, 00:37 basia.basia napisała: > Piszesz, że t1s wziął się do pracy? A co? Jest palaczem? Nocnym stróżem? Nie, myślałem raczej, że podjeżdża betoniarką nad staw. > Ja też się wzięłam do pracy i cichcem tu zaglądam:) Od jutra przerwa? > Wszyscy się rozpierzchli. > Nie będzie dzisiaj czynu społecznego:( Okazujemy się ludźmi miłosiernymi. > ps > Hip hop? > Nie zrozumiałam:( Usłyszałem to po prostu ze dwa razy i tak mi zapadło w pamięci. www.adminer.pl/slowa-piosenek/p/p.php3?plik=peja(slumsattack)_gluchanoc.txt Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: A tak w ogóle 11.02.04, 00:47 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > Piszesz, że t1s wziął się do pracy? A co? Jest palaczem? Nocnym stróżem? > > Nie, myślałem raczej, że podjeżdża betoniarką nad staw. :))) > > > Ja też się wzięłam do pracy i cichcem tu zaglądam:) > > Od jutra przerwa? Jutro się okaże:) > > > Wszyscy się rozpierzchli. > > Nie będzie dzisiaj czynu społecznego:( > > Okazujemy się ludźmi miłosiernymi. > A biedny t1s tyra sam:( > www.adminer.pl/slowa-piosenek/p/p.php3?plik=peja(slumsattack)_gluchanoc.txt Niesamowite! Jutro przeczytam uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A tak w ogóle 11.02.04, 00:53 basia.basia napisała: > > Od jutra przerwa? > > Jutro się okaże:) Ech... Nie możesz Ty żyć bez nas :) > Niesamowite! Jutro przeczytam uważnie. Tylko bez przesady. Ja mówiłem o samym refrenie. Tekstu nawet nie znam dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: A tak w ogóle to gdzie ta imprezka? 11.02.04, 06:36 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > > Od jutra przerwa? > > > > Jutro się okaże:) > > Ech... Nie możesz Ty żyć bez nas :) > > > Niesamowite! Jutro przeczytam uważnie. > > Tylko bez przesady. Ja mówiłem o samym refrenie. Tekstu nawet nie znam > dokładnie :) Też bym się napił! :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A tak w ogóle to gdzie ta imprezka? 13.02.04, 00:01 homosovieticus napisał: > Też bym się napił! > :) Mówisz o wieszaniu? To nie imprezka, to społeczny obowiązek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: A tak w ogóle to gdzie ta imprezka? 13.02.04, 09:01 goniacy.pielegniarz napisał: > homosovieticus napisał: > > > > Też bym się napił! > > :) > > Mówisz o wieszaniu? To nie imprezka, to społeczny obowiązek :) > wlasciwie to polaczenie pozytecznego z ogromna przyjemnoscia, wiec spokojnie mozna by sie piweczka napic po akcji podziwiajac efekty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: A tak w ogóle to gdzie ta imprezka? 13.02.04, 13:54 ponury.zniwiarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > Też bym się napił! > > > :) > > > > Mówisz o wieszaniu? To nie imprezka, to społeczny obowiązek :) > > > > wlasciwie to polaczenie pozytecznego z ogromna przyjemnoscia, wiec spokojnie > mozna by sie piweczka napic po akcji podziwiajac efekty :-)) Popieram:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 13.02.04, 14:00 Prosi się o niepodbijanie wątku w ciągu dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 15.02.04, 21:25 goniacy.pielegniarz napisał: > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. Śpiewam ten kawałek na powitanie dla tych, którzy dzisiaj wracają :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 15.02.04, 23:20 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. > > Śpiewam ten kawałek na powitanie dla tych, którzy dzisiaj wracają :) Śpiewam i śpiewam, aż mnie gardło rozbolało, a tu wygląda na to, że się pośpieszyłem! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 15.02.04, 23:35 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. > > > > Śpiewam ten kawałek na powitanie dla tych, którzy dzisiaj wracają :) > > Śpiewam i śpiewam, aż mnie gardło rozbolało, a tu wygląda na to, że się > pośpieszyłem! > Ja się melduję:) Trochę się zagapiłam ale przecież musiałam poczytać co się tutaj działo. Jeszcze sprawdzę pocztę:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 15.02.04, 23:52 katarsis napisała: > > No to ręce i nogi w górrrę! Nogi?:))))) Ja zaczynam tupać!!!!! Woła i nie słyszy odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 15.02.04, 23:57 mało, że gardło zdarł to jeszcze ogłuchł. albo stracił nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 00:05 Niecierpliwy ten nasz GP - pewnie skoczył do chłopaków na popijawę, co to ją wczoraj zaczęli. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:07 iza.bella.iza napisała: > Niecierpliwy ten nasz GP - pewnie skoczył do chłopaków na popijawę, co to ją > wczoraj zaczęli. Skąd wiesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:14 basia.basia napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > Niecierpliwy ten nasz GP - pewnie skoczył do chłopaków na popijawę, co to > ją > > wczoraj zaczęli. > > Skąd wiesz?:) A stąd: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10767579 Zabrakło im kobiecej ręki i poszli na całego. A dziś kac jak nic. GP zażył pewnie coś ze swojej apteczki, aby mieć siłę na ten jeden okrzyk, ale jak widać miał on działanie krótkotrwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:17 iza.bella.iza napisała: > Zabrakło im kobiecej ręki i poszli na całego. A dziś kac jak nic. GP zażył > pewnie coś ze swojej apteczki, aby mieć siłę na ten jeden okrzyk, ale jak widać > > miał on działanie krótkotrwałe. Dramat tej całej sytuacji polega na tym, że ja się na to picie nie załapałem... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:19 goniacy.pielegniarz napisał: > Dramat tej całej sytuacji polega na tym, że ja się na to picie nie załapałem... Ale pierwszej pomocy tym pijakom chyba dzisiaj udzielałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:22 Dlatego musi gardło płukać:))) Tfuj! Tak chłop z chłopem? Co by na Oszołom powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:24 katarsis napisała: > i pewnie metodą usta-usta Walentynki Walentynkami, ale bez przesady. Z t1s, zgodnie z partyjną tradycją, co najwyżej byłby niedźwiedź. Chłopaków nie ma, bo musztardówki pobili i dla zachowania pozorów musieli zakupić kilka nowych i teraz wcinają w celu opróżnienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:44 goniacy.pielegniarz napisał: Walentynki Walentynkami, ale bez przesady. Z t1s, zgodnie z partyjną tradycją, > co najwyżej byłby niedźwiedź. Niedźwiedź to pozycja na wskroś podejrzana. CIA odkryło, że jej stosowanie miało na celu przeprowadzenia gry wstępnej przez czułe szeptanie na uszko. Środowiska lewicowe delikatnie acz konsekwentnie dążą do legalizacji tego typu zachowań. Ostatnio swoje poparcie dla tych starań wyraził prezydent Aleksander podczas powitania z Leonidem Kuczmą. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:31 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Niecierpliwy ten nasz GP - pewnie skoczył do chłopaków na popijawę, c > o to > > ją > > > wczoraj zaczęli. > > > > Skąd wiesz?:) > > A stąd: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10767579 > Zabrakło im kobiecej ręki i poszli na całego. A dziś kac jak nic. GP zażył > pewnie coś ze swojej apteczki, aby mieć siłę na ten jeden okrzyk, ale jak widać > > miał on działanie krótkotrwałe. Żałuję, że mnie tam nie było:( Nieźle się zabawiali:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:38 basia.basia napisała: > > Żałuję, że mnie tam nie było:( > Nieźle się zabawiali:) Jak byś była, to pewnie inaczej by się to potoczyło. Ja się dyskretnie wycofałam, żeby im nie przeszkadzać. Mężczyźni muszą czasem pobawić sie we włsnym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:40 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > > > Żałuję, że mnie tam nie było:( > > Nieźle się zabawiali:) > > > Jak byś była, to pewnie inaczej by się to potoczyło. Ja się dyskretnie > wycofałam, żeby im nie przeszkadzać. Mężczyźni muszą czasem pobawić sie we > włsnym gronie. To prawda ale tym razem jakby wyli do księżyca:) Czy o samo wycie chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:45 basia.basia napisała: > > To prawda ale tym razem jakby wyli do księżyca:) > Czy o samo wycie chodziło? Picie i wycie Marzenia o kobicie Męskie przechwałki I prężne pałki To wieczór kawalerski jest To wieczór kawalerski jest Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:48 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > > To prawda ale tym razem jakby wyli do księżyca:) > > Czy o samo wycie chodziło? > > Picie i wycie > Marzenia o kobicie > Męskie przechwałki > I prężne pałki > > To wieczór kawalerski jest > To wieczór kawalerski jest Zawiść mnie prostą, przyziemną kobietę ogarnia na to Twoje zgrabne wierszowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:51 basia.basia napisała: > Zawiść mnie prostą, przyziemną kobietę ogarnia > na to Twoje zgrabne wierszowanie:) Nie Ciebie jedną;) Jednego prostego, przyziemnego faceta też. ps. Pociesz się, że się garbię. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie są panowie? 16.02.04, 00:56 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > Zawiść mnie prostą, przyziemną kobietę ogarnia > > na to Twoje zgrabne wierszowanie:) > > Nie Ciebie jedną;) Jednego prostego, przyziemnego faceta też. > ps. > Pociesz się, że się garbię. Jesteś niebezpieczna:) Wybuchnęłam śmiechem i truję od rzeczy, że to Oleksy coś głupiego powiedział:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 00:09 taaak. wczoraj przechodziłam tamtędy. Nie było już ani czego wypić, ani kogo zbierać... a mówi się, że chłopy z walentynek nic sobie nie robią... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 16.02.04, 00:15 Trochem spóźniony, ale wiecie.... płukałem gardło. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 00:17 goniacy.pielegniarz napisał: > Trochem spóźniony, ale wiecie.... płukałem gardło. > > Po wczorajszym czy po dzisiejszym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 16.02.04, 00:21 iza.bella.iza napisała: > Po wczorajszym czy po dzisiejszym? ;) Sęk w tym, że przy wczorajszym mnie nie było. A t1s i Lupus napomknęli o mnie, więc pewnie bym sią nadał do towarzystwa, a dodatkowo jako alibi, gdyby ktoś zaczął rozgłaszać jakieś kalumnie na temat rozpijania się porządnych forumowiczów. Ja bym oświadczył, że pilnowałem. Oświadczyłbym. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 00:25 goniacy.pielegniarz napisał: > Ja bym oświadczył, że pilnowałem. Oświadczyłbym. Nie mam wątpliwości i jestem przekonana, że pilnowałeś dyskretnie i po domach ich potem rozwiozłeś, oczywiście na sygnale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1st1st1st1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 00:25 Pytanie czym płukałeś gardło? I dodatkowe; ile palców widzisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 00:26 Gość portalu: t1st1st1st1s napisał(a): > Pytanie czym płukałeś gardło? > I dodatkowe; ile palców widzisz?:) Ty na pewno trzy. Trzeba było nie pić dziś na klina - widziałbyś dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 00:28 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1st1st1st1s napisał(a): > > > Pytanie czym płukałeś gardło? > > I dodatkowe; ile palców widzisz?:) > > Ty na pewno trzy. Trzeba było nie pić dziś na klina - widziałbyś dwa. Dwa to ja musiałem do gardła włożyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 00:31 Gość portalu: t1s napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > > Gość portalu: t1st1st1st1s napisał(a): > > > > > Pytanie czym płukałeś gardło? > > > I dodatkowe; ile palców widzisz?:) > > > > Ty na pewno trzy. Trzeba było nie pić dziś na klina - widziałbyś dwa. > > > Dwa to ja musiałem do gardła włożyć:) W tej sytuacji pytanie GP o płukankę jest wielce uzasdnione i uważam, że natychmiastowy brak odpowiedzi z jego strony jest zwykłym znęcaniem się nad ginącą formacją polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 00:39 Najlepiej zrobić to jakimś płynem o właściwościch silnie odkażających:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 00:47 Gość portalu: t1s napisał(a): > Najlepiej zrobić to jakimś płynem o właściwościch silnie odkażających:) Zwłaszcza po otrzymaniu I pomocy od GP metodą usta - usta:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 00:51 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Najlepiej zrobić to jakimś płynem o właściwościch silnie odkażających:) > > Zwłaszcza po otrzymaniu I pomocy od GP metodą usta - usta:) Czy GP wszystkim Wam zaaplikował te usta-usta? Co za bezeceństwa!!! Och przepraszam Lupus, miałam być cicho:( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 16.02.04, 00:54 basia.basia napisała: > Czy GP wszystkim Wam zaaplikował te usta-usta? > Co za bezeceństwa!!! To damska część też potrzebowała usta-usta? Dlaczego nik mnie nie powiadomoił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 00:52 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Najlepiej zrobić to jakimś płynem o właściwościch silnie odkażających:) > > Zwłaszcza po otrzymaniu I pomocy od GP metodą usta - usta:) Tylko nie to-jeszcze bym się zakochał! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 00:56 :)) Boję się, ze ja też w fazie końcowej z t1s się przytulałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:02 To dlatego miałem futro na języku. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 01:06 Gość portalu: t1s napisał(a): > To dlatego miałem futro na języku. Stanowczo nie wolno Was samych zostawiać! W podobnym stanie gotowiście zakochać się nawet w Olce, gdyby Was cuciła:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:15 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > To dlatego miałem futro na języku. > > Stanowczo nie wolno Was samych zostawiać! > W podobnym stanie gotowiście zakochać > się nawet w Olce, gdyby Was cuciła:( Aż tak pijanym to już chyba być nie można:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 01:07 O rety! Jak ja się teraz na spotkaniach z Szyszkowską i Biedroniem pokażę? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 01:11 lupus.lupus napisał: > O rety! Jak ja się teraz na spotkaniach z Szyszkowską i Biedroniem pokażę? Chcesz powiedzieć, że się wybierasz? Popadłam w osłupienie. Muszę się zastanowić czy ja nie wpadłam w złe towarzystwo?! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 01:13 Byłem na takiej imprezie w Poznaniu. Na naszą się nie załapałem. Zresztą koledzy Oszołoma zrobili jakiś dym przed wejściem. Wręczyli Szyszkowskiej miotłę :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 01:14 basia.basia napisała: > lupus.lupus napisał: > > > O rety! Jak ja się teraz na spotkaniach z Szyszkowską i Biedroniem pokażę? > > Chcesz powiedzieć, że się wybierasz? > Popadłam w osłupienie. Muszę się zastanowić czy ja nie > wpadłam w złe towarzystwo?! Dobre towarzystwo jest na trzeciej stronie tego wątku, a wy tu jeszcze marudzicie. Idziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 16.02.04, 00:29 Gość portalu: t1st1st1st1s napisał(a): > Pytanie czym płukałeś gardło? Nie wiem dokładnie, ale tak mi się spodobało, że muszę się na chwilę oddalić w celu ponownego przepłukania. > I dodatkowe; ile palców widzisz?:) Grunt, że w ogóle widzę, bo po Lupusie to ani widu, ani słychu :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 00:33 uwaga, byleby się nie wyłgał pastą do zębów. zalana wrzątkiem kopie bardziej niż musztardówka...podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz podobno :) 16.02.04, 00:46 katarsis napisała: > uwaga, byleby się nie wyłgał pastą do zębów. > > zalana wrzątkiem kopie bardziej niż musztardówka...podobno. Ja tu widzę pełen profesjonalizm, że się tak wyrażę. Czy to forma zastępcza, sprawdzona w czasie niedoboru, gdy byliśmy jeszcze gospodarką przodującą, aczkolwiek nie wolnorynkową:)? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 00:35 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość portalu: t1st1st1st1s napisał(a): > > > Pytanie czym płukałeś gardło? > > Nie wiem dokładnie, ale tak mi się spodobało, że muszę się na chwilę oddalić w > celu ponownego przepłukania. Nie wiesz dokładnie? A ile tego już wypiłeś? Czy bardzo daleko do źródła? > > > I dodatkowe; ile palców widzisz?:) > > Grunt, że w ogóle widzę, bo po Lupusie to ani widu, ani słychu :) > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 00:38 Dobrze, że jesteś Basiu :) Możemy przerwać z t1s nasz strajk alkoholowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 00:42 lupus.lupus napisał: > Dobrze, że jesteś Basiu :) Możemy przerwać z t1s nasz strajk alkoholowy. Oj ty Wilku niedobry! Tylko z Basią się witasz? A ja, a Katarsis? A wczoraj w pijanym widzie to się chciało Izę poznać i nawet o protekcję w tej kwestii się zabiegało! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 00:46 :) Przepraszam najmocniej.To przez ten przenikliwy ból głowy.Katarsis zjawiła się pod koniec i nie byłem już w stanie rozpoznać jej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 00:48 lupus.lupus napisał: > :) > Przepraszam najmocniej.To przez ten przenikliwy ból głowy.Katarsis zjawiła się > pod koniec i nie byłem już w stanie rozpoznać jej płci. Żeby mi to było pierwszy i ostatni raz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 01:04 iza.bella.iza napisała: > lupus.lupus napisał: > > > :) > > Przepraszam najmocniej.To przez ten przenikliwy ból głowy.Katarsis zjawiła > > się > > pod koniec i nie byłem już w stanie rozpoznać jej płci. > > Żeby mi to było pierwszy i ostatni raz! :) --------------- Nie tylko mojej płci. Z określeniem własnej tożsamości jak widać do dziś pozostał lupusowi problem... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 01:19 jasne! jak cię tylko t1s przestanie ukradkiem obłapiać, bo pomyślę, że słuchać nie chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 01:21 Prosze o podpowiedź katarsis.O co chodzi z tą tożsamością? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 01:33 lupus.lupus napisał: > Prosze o podpowiedź katarsis.O co chodzi z tą tożsamością? Chodzi o tożsamość płciową. A dowodem może być twoje i t1s-a zbliżenie, którego nie dementujecie po tym jak się przyznał, że mu sierść na języku została... a może chodzić o coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 01:39 Zaraz tam zbliżenie :) Zwykła męska solidarność w dzieleniu tęsknoty za Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 01:47 Dziś za to trudno się rozeznać kto z kim wogóle tańczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 00:49 Tak na poważnie to miło Cię poznać. Jeszcze nie miałem chyba okazji odezwać się bezpośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już i dobra pora na spotkanie z Wilkiem 16.02.04, 00:54 Cześć! Też mi miło i zaznaczam, że nie mam czerwonego kapturka i nie chodzę do babci z flaszeczką wina. W związku z tym myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie dalszej znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już i dobra pora na spotkanie z Wilkie 16.02.04, 01:04 Z mojej strony nic Ci nie grozi.Wystarczy podrapać mnie za uchem i już się łaszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już i dobra pora na spotkanie z Wilkie 16.02.04, 01:06 lupus.lupus napisał: > Z mojej strony nic Ci nie grozi.Wystarczy podrapać mnie za uchem i już się > łaszę :) A łąpę podajesz? tak - no to ściskam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już i dobra pora na spotkanie z Wilkie 16.02.04, 01:09 Podaję i przewracam się na brzuch. To nasz gatunkowy znak okazania sympatii :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już i dobra pora na spotkanie z Wilkie 16.02.04, 01:11 Na plecy :) Z przewracania na brzuch nic dobrego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już i dobra pora na spotkanie z Wilkie 16.02.04, 01:13 Wstawaj! Idziemy do postów zaczynających się od 200. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 00:35 Jestem jestem. Nie tak głośno proszę.Ciszej! Moja głowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 00:38 Topniejący śnieg odsłonił mnóstwo sfermentowanych jagód. Skorzystałeś z dobrodziejstw lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 00:39 Robiłem pewnie inne rzeczy, których normalnie bym się wstydził :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 00:38 lupus.lupus napisał: > Jestem jestem. > Nie tak głośno proszę.Ciszej! Moja głowa.... Wyrazy współczucia:) Ale kto to widział na koniec raczyć się produktem z Łącka?! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 16.02.04, 00:39 lupus.lupus napisał: > Jestem jestem. > Nie tak głośno proszę.Ciszej! Moja głowa.... :) No to teraz Panie powinny mieć wyrzuty sumienia, że swoją nieobecnością spowodowały taki stan u Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 00:46 goniacy.pielegniarz napisał: > lupus.lupus napisał: > > > Jestem jestem. > > Nie tak głośno proszę.Ciszej! Moja głowa.... > > :) > > No to teraz Panie powinny mieć wyrzuty sumienia, że swoją nieobecnością > spowodowały taki stan u Ciebie :) > Ja tam nie mam. Przecież nie byliście uprzejmi zawiadomić nas z odpowiednim wyprzedzeniem, że będzie impreza i nas zaprosić:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 16.02.04, 00:50 basia.basia napisała: > Ja tam nie mam. Przecież nie byliście uprzejmi zawiadomić > nas z odpowiednim wyprzedzeniem, że będzie impreza i nas zaprosić:) Ale to picie, tak mi się wydaje, było wyrazem rozpaczy właśnie spowodowanej Waszą nieobecnością. Ech, a podobno to my nigdy nie potrafimy się domyślić, o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 01:15 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > Ja tam nie mam. Przecież nie byliście uprzejmi zawiadomić > > nas z odpowiednim wyprzedzeniem, że będzie impreza i nas zaprosić:) > > Ale to picie, tak mi się wydaje, było wyrazem rozpaczy właśnie spowodowanej > Waszą nieobecnością. Tak mówisz? Przeanalizuję tamten wątek i dowiem się czy to prawda czy może znajdę potwierdzenie, że dla Was każda okazja jest dobra:) > Ech, a podobno to my nigdy nie potrafimy się domyślić, o co chodzi :) ps Tak czy owak doniosę KK, żeby wiedziała co się tu wyprawiało:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 00:47 O wyrzutach sumienia to ja mógłbym coś powiedzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 00:55 Śpiewał Homo. Baranim głosem gdy dopiero nad ranem do chałupy wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 00:57 Teraz najlepiej na nieobecnych zrzucić. Na szczęście stenogram się zachował... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 01:02 katarsis napisała: > Teraz najlepiej na nieobecnych zrzucić. > > Na szczęście stenogram się zachował... Właśnie:) Tam ponadto stoi jak wół, że t1s jak go do prądu podłączyć to śpiewa:) A ja jestem elektryk:) Zastanawiam się właśnie jak by tę operację na odległość przeprowadzić? Bo to by dopiero było! Z wilkiem aańczący pierwszy sekretarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 01:03 basia.basia napisała: > Z wilkiem aańczący pierwszy sekretarz :) Tańczący czy niańczący miało być? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 16.02.04, 01:08 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > Z wilkiem aańczący pierwszy sekretarz :) > > Tańczący czy niańczący miało być? Ja tam nie wiem, kto tam kogo niańczył, czy też prowadził. Ale z doświadczenia (innych) wiem, że zwykle w takich sytuacjach jeden prowadzi drugiego, a drugi pierwszego. Nosił wilk razy kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 01:17 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > Z wilkiem aańczący pierwszy sekretarz :) > > Tańczący!!!!! ps Niestety nie nie piłam (dzisiaj):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:13 basia.basia napisała: > katarsis napisała: > > > Teraz najlepiej na nieobecnych zrzucić. > > > > Na szczęście stenogram się zachował... > > Właśnie:) > Tam ponadto stoi jak wół, że t1s jak go do prądu > podłączyć to śpiewa:) A ja jestem elektryk:) To powiedz mi Basiu jeszcze jak się przez płot skacze. W pudle siedze... > Zastanawiam się właśnie jak by tę operację na > odległość przeprowadzić? Bo to by dopiero było! > Z wilkiem aańczący pierwszy sekretarz :) Czerwony tańczący z wilkiem. Szykuje się nowy Oscar dla Costnera. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 01:28 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > > katarsis napisała: > > > > > Teraz najlepiej na nieobecnych zrzucić. > > > > > > Na szczęście stenogram się zachował... > > > > Właśnie:) > > Tam ponadto stoi jak wół, że t1s jak go do prądu > > podłączyć to śpiewa:) A ja jestem elektryk:) > > To powiedz mi Basiu jeszcze jak się przez płot skacze. W pudle siedze... W pudle? Wiem, że na koniec zostałeś sam ale z flaszką. I cóżeś nieszczęsny uczynił, że Cię zapudłowali? A z płotem problemu nie ma. Natomiast zasieki pod prądem to ciężka sprawa ale coś się wymyśli:) > > > Zastanawiam się właśnie jak by tę operację na > > odległość przeprowadzić? Bo to by dopiero było! > > Z wilkiem aańczący pierwszy sekretarz :) > > Czerwony tańczący z wilkiem. Szykuje się nowy Oscar dla Costnera. Ależ bzdur popisałam a nic nie piłam! Miało być "tańczący z wilkiem pierwszy sekretarz" i do tego czerwony:) I to by był faworyt zdecydowany do Złotej Maliny (tak się chyba ten ranking nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:38 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > basia.basia napisała: > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > Teraz najlepiej na nieobecnych zrzucić. > > > > > > > > Na szczęście stenogram się zachował... > > > > > > Właśnie:) > > > Tam ponadto stoi jak wół, że t1s jak go do prądu > > > podłączyć to śpiewa:) A ja jestem elektryk:) > > > > To powiedz mi Basiu jeszcze jak się przez płot skacze. W pudle siedze... > > W pudle? Wiem, że na koniec zostałeś sam ale z flaszką. > I cóżeś nieszczęsny uczynił, że Cię zapudłowali? Jak to u nas w Partii. Pod prąd i w bagażniku a nie za kierownicą:) > A z płotem problemu nie ma. Natomiast zasieki pod prądem > to ciężka sprawa ale coś się wymyśli:) Nie ważne. I tak już nie mam czucia:) > > > Zastanawiam się właśnie jak by tę operację na > > > odległość przeprowadzić? Bo to by dopiero było! > > > Z wilkiem aańczący pierwszy sekretarz :) > > > > > > Czerwony tańczący z wilkiem. Szykuje się nowy Oscar dla Costnera. > > Ależ bzdur popisałam a nic nie piłam! > Miało być "tańczący z wilkiem pierwszy sekretarz" > i do tego czerwony:) I to by był faworyt zdecydowany > do Złotej Maliny (tak się chyba ten ranking nazywa). Do Złotej Meliny chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 01:46 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > > > Teraz najlepiej na nieobecnych zrzucić. > > > > > > > > > > Na szczęście stenogram się zachował... > > > > > > > > Właśnie:) > > > > Tam ponadto stoi jak wół, że t1s jak go do prądu > > > > podłączyć to śpiewa:) A ja jestem elektryk:) > > > > > > To powiedz mi Basiu jeszcze jak się przez płot skacze. W pudle siedze > ... > > > > W pudle? Wiem, że na koniec zostałeś sam ale z flaszką. > > I cóżeś nieszczęsny uczynił, że Cię zapudłowali? > > > Jak to u nas w Partii. Pod prąd i w bagażniku a nie za kierownicą:) > > > > A z płotem problemu nie ma. Natomiast zasieki pod prądem > > to ciężka sprawa ale coś się wymyśli:) > > > Nie ważne. I tak już nie mam czucia:) > > > > > > Zastanawiam się właśnie jak by tę operację na > > > > odległość przeprowadzić? Bo to by dopiero było! > > > > Z wilkiem aańczący pierwszy sekretarz :) > > > > > > > > > > Czerwony tańczący z wilkiem. Szykuje się nowy Oscar dla Costnera. > > > > Ależ bzdur popisałam a nic nie piłam! > > Miało być "tańczący z wilkiem pierwszy sekretarz" > > i do tego czerwony:) I to by był faworyt zdecydowany > > do Złotej Maliny (tak się chyba ten ranking nazywa). > > > Do Złotej Meliny chyba też. Jak to pięknie brzmi:) Złota melina. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:04 :) Właśnie, nieobecny. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 01:10 Gość portalu: t1s napisał(a): > :) > > Właśnie, nieobecny. Ciekawe dlaczego? podobno po kłopotliwym powrocie od połowicy drewniakiem ciśniętym bez całą izbę zarobił... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 01:10 Gość portalu: t1s napisał(a): > :) > > Właśnie, nieobecny. Ciekawe dlaczego? Penie go przeor w celi zamknął, bo się z niej ostatnio zbyt czętsto urywał. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 01:15 iza.bella.iza napisała: > Katarsis! Homo jest mnichem! no tak. a ja głupia myślała, że on z odzysku chlip, chlip, buuuuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 01:19 Nie płacz! On jest mnichem wielce zainteresownym płcią przeciwną. Od porzucenia habitu powstrzymuje go tylko pewna misja. Jak ją wypełni opuści klasztorne mury. Z resztą chyba nie jest związany jakąś starsznie ścisłą regułą i często się spowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 01:22 iza.bella.iza napisała: Nie płacz! On jest mnichem wielce zainteresownym płcią przeciwną. Od porzucenia > > habitu powstrzymuje go tylko pewna misja. Hmmmm...oczyszczenie pułkownika, postawienie mu pomnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:22 iza.bella.iza napisała: i często > się spowiada. Komu? Blondynkom, brunetkom? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 01:24 Gość portalu: t1s napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > i często > > się spowiada. > > Komu? Blondynkom, brunetkom? Mówił coś... kiedyś... o jakiejś blondynce Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 01:27 Zauważyliście, ze Oszołom zainteresował się Anitą Werner? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 01:00 Hmm.. zaśpiewać.. Strasznie rzewne by to były kawałki. Może dziś coś weselszego :) When the moon hits your eye Like a big pizza pie, That's Amore!!!! When the world seems to shine Like you've had too much wine, That's Amore. Bells will ring ting-a-ling-a-ling Ting-a-ling-a-ling and you'll sing Veetabella, Hearts will play tip-py-tip-py-tay, Tip-py-tip-py-tay, like a gay Tarantella. Lucky fella When the stars make you drool Just like pasta fazool, That's Amore. When you dance down the street With a cloud at your feet You're in love. When you walk in a dream But you know you're not dreaming Signore, Scuzza me but you see Back in old Napoli, That's Amore!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 00:58 goniacy.pielegniarz napisał: > No to teraz Panie powinny mieć wyrzuty sumienia, że swoją nieobecnością > spowodowały taki stan u Ciebie :) > No tak - wpędzanie kobiet w poczucie winy. Typowo męska zagrywka. Ja się nie dam na to złapać. Dorośli chłopcy sami sobie zafundowli te przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 16.02.04, 01:01 iza.bella.iza napisała: > No tak - wpędzanie kobiet w poczucie winy. Typowo męska zagrywka. Ja się nie > dam na to złapać. Dorośli chłopcy sami sobie zafundowli te przyjemności. Ja tylko próbuję ratować sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 16.02.04, 01:22 Dobra. Idę spać, bom zmęczony ciutkę. Gdyby się zjawił zaginiony dzisiaj syn biskupa, to pozdrówcie go ode mnie. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 16.02.04, 01:23 Dobranoc Pielęgniarzu i zapraszam na powtórkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:28 Będziemy go wypatrywać lornetami:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 01:24 Przez przypadek Pielęgniarz łyknął też środek nasenny... Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 16.02.04, 01:27 To jednak była tu mowa o niańczącym z wilkami. Niańczył niańczył i wyniańczył towarzystwo do spania... aaaaaaa... Też mówię Wam dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:32 iza.bella.iza napisała: > To jednak była tu mowa o niańczącym z wilkami. Niańczył niańczył i wyniańczył > towarzystwo do spania... aaaaaaa... > Też mówię Wam dobranoc. Nie trzeba nańczyć. I tak wszscy się kołyszą. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:30 katarsis napisała: > Przez przypadek Pielęgniarz łyknął też środek nasenny... Brał z apteczki co popadnie. Nie patrzył już nawet na nalepki. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 16.02.04, 01:42 Ręce mu się trzęsły. Dobrze, że to nieszkodliwy specyfik, który wcześniej podmienił Homo. Sam wziął morfinę, a zostawił syrop z apteki od ojca Grzegorza. Jest więc szansa, że Pielęgniarz się obudzi. Co się stanie z Homo - nie wiem. Jeśli się podniesie trzeba mu sie bacznie przyglądać czy niepokojących zmian w psyche nie zostawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:25 Dobranoc. Jak się obudzisz pamietaj; piwo z rana jak śmietana. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 01:36 lupus.lupus napisał: > Basiu, jesteś jeszcze? Tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 16.02.04, 01:38 lupus.lupus napisał: > Daj mi chwilkę na coś via mail, ok? :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis list pozostawiony na kredensie w kuchni 16.02.04, 01:57 a właściwie list mamy do syna pozostawiony na kredensie w kuchni Wszyscy w całym bloku są już w domach ciebie ciągle nie ma i nie mogę w nocy spaaaać ja mam jutro na siódmą znowu będę niewyspana... tralala Kolaboranci to fajny zespół był... pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: list pozostawiony na kredensie w kuchni IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 02:07 Doranoc wszyskim Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia do GP 16.02.04, 10:35 Wiem, że zakazane jest "używanie" tego wątku w dzień ale ja mam petycję:) Czy nie mógłbyś zwoływać posiedzeń nocnych Marków trochę wcześniej? Bo nie dość, że mój komputer wyląduje za oknem to ja wraz z nim:( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: do GP 16.02.04, 10:47 Jej nie ma, Ty "nawet nie spodziewałaś się odpowiedzi" Kiepsko to wygląda :( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: do GP 16.02.04, 10:59 lupus.lupus napisał: > Jej nie ma, Ty "nawet nie spodziewałaś się odpowiedzi" Kiepsko to wygląda :( Czyżbyś coś między wierszami wyczytał:) Sprawdzę:) ps Dostaniemy reprymendę od GP:( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP 16.02.04, 11:07 basia.basia napisała: > Wiem, że zakazane jest "używanie" tego wątku > w dzień ale ja mam petycję:) > Czy nie mógłbyś zwoływać posiedzeń nocnych > Marków trochę wcześniej? Bo nie dość, że mój > komputer wyląduje za oknem to ja wraz z nim:( Może być wcześniej, ale nie za wcześnie, tak żeby było już dość późno, choć nie za późno dla Ciebie, ale też nie za jasno, ma się rozumieć. Niech więc będzie, jak napisałem. A zresztą nie wiem, dlaczego Wy na mnie czekacie. Chyba nie muszę zawsze otwierać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP 16.02.04, 11:26 goniacy.pielegniarz napisał: > Może być wcześniej, ale nie za wcześnie, tak żeby było już dość późno, choć nie > > za późno dla Ciebie, ale też nie za jasno, ma się rozumieć. Niech więc będzie, > jak napisałem. > A zresztą nie wiem, dlaczego Wy na mnie czekacie. Chyba nie muszę zawsze > otwierać, prawda? Odpowiedź brzmi oczywiście TAK, gdybym się nie dość precyzyjnie wyraził. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP 16.02.04, 19:29 basia.basia napisała: > Bo nie dość, że mój > komputer wyląduje za oknem to ja wraz z nim:( Czyżby już Twoi domownicy porozumiewali się z Tobą w taki sposób? www.smiech.org/obrazek54.html :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Prosze wyjść z tej nory... 16.02.04, 19:43 Świat taki piękny w te lutowe rozstopy Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Prosze wyjść z tej nory... 16.02.04, 19:45 katarsis napisała: > Świat taki piękny w te lutowe rozstopy i rozstepy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Prosze wyjść z tej nory... 16.02.04, 20:12 ponury.zniwiarz napisał: > katarsis napisała: > > > Świat taki piękny w te lutowe rozstopy > > > i rozstepy :-)) Z dwóch wyrazów jednym zostać kto potrafi temu sprostać? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Prosze wyjść z tej nory... 16.02.04, 20:43 katarsis napisała: > Świat taki piękny w te lutowe rozstopy Czy to jakaś aluzja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Prosze wyjść z tej nory... 16.02.04, 21:37 goniacy.pielegniarz napisał: > Czy to jakaś aluzja? mogłaby być, gdyby odbiorca poczuł się dotknięty: a) określeniem 'ciemna nora' b) roztopami c) rozstepami d)______- miejsce na wpis brakującej aluzji Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Ciemna nora? 16.02.04, 22:12 katarsis napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Czy to jakaś aluzja? > > mogłaby być, gdyby odbiorca poczuł się dotknięty: > a) określeniem 'ciemna nora' Odbiorca czyli GP nie zareagował na ciemną norę. A ja tak:) Bardzo jestem ciekawa skąd Katarsis wie gdzie przebywasz w ciągu dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemna nora? 16.02.04, 22:15 basia.basia napisała: > Odbiorca czyli GP nie zareagował na ciemną norę. > A ja tak:) Bardzo jestem ciekawa skąd Katarsis > wie gdzie przebywasz w ciągu dnia:) Podglądasz mnie, że zacytuję tu Katarynę? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemna nora? 16.02.04, 22:42 basia.basia napisała: Bardzo jestem ciekawa skąd Katarsis > wie gdzie przebywasz w ciągu dnia:) Przesyłam oficjalne oświadczenie w celu uprzedzenia wszelkich spekulacji dotyczących tych dziwnych wydarzeń: W cudownym akcie procesu twórczego złączyłam się dziś z Absolutem i dzięki temu wiem co i jak. Oświadczam również: nie lękajcie się. Stan mój nie bedzie trwał wiecznie. Przewiduję, że minie około 04.30 i wtedy będziecie mogli robić co chcecie, z kim chcecie i jak chcecie bez obawy, że trzecie oko złypie was z ekranu. oświadczenie przedłożono ............ podpis Katarsis Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: do GP 16.02.04, 21:11 Czyżby już Twoi domownicy porozumiewali się z Tobą w taki sposób? www.go2bed.com :))) Już prawie:) Mówią, żde jestem uzależniona i mają rację:) Przed chwilą usłyszałam w Pulsie jak Ziemkiewicz mówił, że Lepper już dawno wygrał casting na polskiego Żyrinowskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP 16.02.04, 21:35 basia.basia napisała: > Już prawie:) > Mówią, żde jestem uzależniona i mają rację:) Powiedz im, że masz tu w internecie grupę wsparcia i że to terapia grupowa :) > Przed chwilą usłyszałam w Pulsie jak Ziemkiewicz mówił, > że Lepper już dawno wygrał casting na polskiego Żyrinowskiego:) A co to za program był, któty przegapiłem i o której? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia terapia grupowa:) 16.02.04, 21:50 > Powiedz im, że masz tu w internecie grupę wsparcia i że to terapia grupowa :) Dopiero by było:) > > > Przed chwilą usłyszałam w Pulsie jak Ziemkiewicz mówił, > > że Lepper już dawno wygrał casting na polskiego Żyrinowskiego:) > > A co to za program był, któty przegapiłem i o której? > Dziennik Pulsu. To był komentarz do dzisiejszych popisów Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia do nocnych marków:) 17.02.04, 01:24 Coś nastroju dzisiaj nie ma:( Co do mnie to ja jutro będę miała nastrój a i okoliczności będą sprzyjające:) Możemy np. świętować odzyskanie TVP:) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: do nocnych marków:) 17.02.04, 01:59 beło"okoliczności będą sprzyjające:) Możemy np. świętować odzyskanie TVP:) " No masz ! Bum tara bum bum bum Prezes TiWi Dworak Sum Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 17.02.04, 23:02 Ciemno juz, zgaslo cos tam, cos tam nadchodzi, gluche cos tam. Tak sobie wyciagam ten watek, coby tradycji stalo sie zadosc, ale bez nadziei na towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 17.02.04, 23:15 goniacy.pielegniarz napisał: > Jak to "bez nadziei"? Myslalam, ze sie wszyscy rozpierzchli. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:20 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Jak to "bez nadziei"? > > > Myslalam, ze sie wszyscy rozpierzchli. Czekaliśmy na Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 17.02.04, 23:27 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Jak to "bez nadziei"? > > > > > > Myslalam, ze sie wszyscy rozpierzchli. > > > Czekaliśmy na Ciebie :) "Taaa", jak by powiedzial Rokita :) Widzialam co tu sie dzialo, te poranne rozwazania, skad siersc w buzi, kto mi zrobil te malinke, kto to jest ten tutaj. Zostawic Was na chwile samych, nie dosc, ze kwiatki ususzycie to Was potem po katach trzeba zbierac. A Homo sie od tamtej imprezy w ogole nie pojawil, co zescie mu zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 23:33 kataryna.kataryna napisała: A Homo sie od tamtej imprezy w ogole nie pojawil, co zescie mu zrobili? Nic, po prostu okazał się być hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 17.02.04, 23:36 Gość portalu: t1s napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > A Homo sie od tamtej imprezy w ogole nie pojawil, co zescie mu zrobili? > > Nic, po prostu okazał się być hetero. Ale po, czy przed sie okazal byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 23:38 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > A Homo sie od tamtej imprezy w ogole nie pojawil, co zescie mu zrobili? > > > > Nic, po prostu okazał się być hetero. > > > > Ale po, czy przed sie okazal byc? "Po" nie byłby już hetero:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 17.02.04, 23:42 Gość portalu: t1s napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > A Homo sie od tamtej imprezy w ogole nie pojawil, co zescie mu zrobil > i? > > > > > > Nic, po prostu okazał się być hetero. > > > > > > > > Ale po, czy przed sie okazal byc? > > "Po" nie byłby już hetero:) Myslisz, ze tak fajnie bylo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 23:49 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > > A Homo sie od tamtej imprezy w ogole nie pojawil, co zescie mu z > robil > > i? > > > > > > > > Nic, po prostu okazał się być hetero. > > > > > > > > > > > > Ale po, czy przed sie okazal byc? > > > > "Po" nie byłby już hetero:) > > > Myslisz, ze tak fajnie bylo? :) Wtedy myśleć nie byłem w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:34 kataryna.kataryna napisała: > "Taaa", jak by powiedzial Rokita :) "Jasne!" :) > Widzialam co tu sie dzialo, te poranne rozwazania, skad siersc w buzi, kto mi > zrobil te malinke, kto to jest ten tutaj. Zostawic Was na chwile samych, nie > dosc, ze kwiatki ususzycie to Was potem po katach trzeba zbierac. Mała imprezka a Ty od razu ze zbieraniem po kątach... To Wasza wina była, boście zniknęły. A wiecie, że my (choć ja akurat udziału nie brałem, ale się utożsamiam duchowo) wszystko robimy albo dla Was, albo przez Was. Własnych inicjatyw raczej nie przejawiamy :) > A Homo sie od tamtej imprezy w ogole nie pojawil, co zescie mu zrobili? HomoCośTam jest oczywiście, ale chyba rzeczywiście coś się mu stało po tej imprezie. Nie zagląda tutaj, a zobacz, jak zaspamował wątek komisyjny. Nikt nie nadąża z czytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 23:40 choć ja akurat udziału > nie brałem, ale się utożsamiam duchowo) Taaa, spirytualnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 17.02.04, 23:45 goniacy.pielegniarz napisał: > Własnych inicjatyw raczej nie przejawiamy :) A kto wpadł na pomysł, żeby robaka zalać? > > > A Homo sie od tamtej imprezy w ogole nie pojawil, co zescie mu zrobili? Mnie się zdaje, że oni go zgorszyli:) Może sobie jakąś pokutę zadał, że się w takim towarzystwie obracał? > > HomoCośTam jest oczywiście, ale chyba rzeczywiście coś się mu stało po tej > imprezie. Nie zagląda tutaj, a zobacz, jak zaspamował wątek komisyjny. Nikt nie > > nadąża z czytaniem. To jest chyba demonstracja, że tutaj jakieś głupoty się odbywają a on jeden tyra cięko za całą komisję:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:47 basia.basia napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > Własnych inicjatyw raczej nie przejawiamy :) > > A kto wpadł na pomysł, żeby robaka zalać? Tak jak napisałem - albo dla Was, albo przez Was - wszystko robimy. I zgadza się. W tym wypadku było "przez Was", bo z żalu, że Was nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 17.02.04, 23:56 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > > > Własnych inicjatyw raczej nie przejawiamy :) > > > > A kto wpadł na pomysł, żeby robaka zalać? > > Tak jak napisałem - albo dla Was, albo przez Was - wszystko robimy. I zgadza > się. W tym wypadku było "przez Was", bo z żalu, że Was nie było! Muszę przyznać GP, że Ty to wiesz co lubią dziewczęta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszczenakacu Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.04, 23:08 kataryna.kataryna napisała: > Ciemno juz, zgaslo cos tam, cos tam nadchodzi, gluche cos tam. Jak sobie porządnie łyknę doznaje podobnych wrażeń:) Tak sobie > wyciagam ten watek, coby tradycji stalo sie zadosc, ale bez nadziei na > towarzystwo. Czy "towarzystwo" to nazwa jakiegoś trunku? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 17.02.04, 23:12 Gość portalu: jeszczenakacu napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Ciemno juz, zgaslo cos tam, cos tam nadchodzi, gluche cos tam. > > Jak sobie porządnie łyknę doznaje podobnych wrażeń:) > > Tak sobie > > wyciagam ten watek, coby tradycji stalo sie zadosc, ale bez nadziei na > > towarzystwo. > > > Czy "towarzystwo" to nazwa jakiegoś trunku? A co, chcesz czyms przepis ta wilcza siersc na jezyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakacumoralnym Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.04, 23:17 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: jeszczenakacu napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Ciemno juz, zgaslo cos tam, cos tam nadchodzi, gluche cos tam. > > > > Jak sobie porządnie łyknę doznaje podobnych wrażeń:) > > > > Tak sobie > > > wyciagam ten watek, coby tradycji stalo sie zadosc, ale bez nadziei n > a > > > towarzystwo. > > > > > > Czy "towarzystwo" to nazwa jakiegoś trunku? > > > > A co, chcesz czyms przepis ta wilcza siersc na jezyku? Tak przepić, żeby zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 17.02.04, 23:21 Gość portalu: nakacumoralnym napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: jeszczenakacu napisał(a): > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > Ciemno juz, zgaslo cos tam, cos tam nadchodzi, gluche cos tam. > > > > > > Jak sobie porządnie łyknę doznaje podobnych wrażeń:) > > > > > > Tak sobie > > > > wyciagam ten watek, coby tradycji stalo sie zadosc, ale bez nadz > iei n > > a > > > > towarzystwo. > > > > > > > > > Czy "towarzystwo" to nazwa jakiegoś trunku? > > > > > > > > A co, chcesz czyms przepis ta wilcza siersc na jezyku? > > > Tak przepić, żeby zapomnieć. Nie da sie. Poeta pamieta. Na drugi raz spusccie zaluzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 23:31 > Nie da sie. Poeta pamieta. Na drugi raz spusccie zaluzje. Żaluzje? Spuszczałem sobie na głowę dużo cięższe rzeczy i nic nie pomaga. nadal wszystko pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 17.02.04, 23:35 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Nie da sie. Poeta pamieta. Na drugi raz spusccie zaluzje. > > Żaluzje? Spuszczałem sobie na głowę dużo cięższe rzeczy i nic nie pomaga. nadal > > wszystko pamiętam. Nie przejmuj sie, nawet jakbys zapomnial to Ci przypomne. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:24 A ja sobie zarzuciłem niebieską skórkę i się testuję, jak mi się to widzi. Zieloną już sprawdziłem, ale szybko się nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 17.02.04, 23:29 goniacy.pielegniarz napisał: > A ja sobie zarzuciłem niebieską skórkę i się testuję, jak mi się to widzi. > Zieloną już sprawdziłem, ale szybko się nudzi. Zielona jest beznadziejna. Niebieska calkiem fajna, tez mam taka. PS. A wiesz, ze jak sie klikni w "nie pokazuj watkow nieprzeyjaciol" to calkiem znikaja? No tak, ale Ty nie masz nieprzyjaciol :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:42 kataryna.kataryna napisała: > Zielona jest beznadziejna. Niebieska calkiem fajna, tez mam taka. Fajny pomysł z tymi skórkami, choć mogli dać trochę inne kolory lub inne odcienie. Te są jakieś takie za bardzo... pospolite, schematyczne, jakby wybrali je z palety farb dla pięciolatków. Ale najbardziej podoba mi się ten czarny pasek u góry, gdzie jest poczta, usenet, cafe i czat :) > PS. A wiesz, ze jak sie klikni w "nie pokazuj watkow nieprzeyjaciol" to calkiem > > znikaja? No tak, ale Ty nie masz nieprzyjaciol :) Kretyni się zwykle nie logują, więc i tak nic to nie daje :) p.s. Ta ostatnia uwaga nie była oczywiście na temat Sekretarza :) Piszę, bo wiem, że Wy zaraz byście to podłapały :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 17.02.04, 23:51 goniacy.pielegniarz napisał: > Kretyni się zwykle nie logują, więc i tak nic to nie daje :) > > p.s. > Ta ostatnia uwaga nie była oczywiście na temat Sekretarza :) > Piszę, bo wiem, że Wy zaraz byście to podłapały :) Nigdy w życiu:))) Mamy respekt przed nomenklaturą:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:53 basia.basia napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Kretyni się zwykle nie logują, więc i tak nic to nie daje :) > > > > > p.s. > > Ta ostatnia uwaga nie była oczywiście na temat Sekretarza :) > > Piszę, bo wiem, że Wy zaraz byście to podłapały :) > > Nigdy w życiu:))) > Mamy respekt przed nomenklaturą:) No ja nie wiem. Wy to czasami jesteście takie... bazwzględne. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 17.02.04, 23:39 goniacy.pielegniarz napisał: > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. i ja przybywam na sabat:) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:42 basia.basia napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. > > i ja przybywam na sabat:) a ja mam herbatke z cytrynka i tez niebieskie tlo. wypas Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 17.02.04, 23:46 A ty co tu robisz oszuście? nie jesteś na poligonie? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:52 katarsis napisała: > nie jesteś na poligonie? Dlatego przyszedł z herbatką. Na poligon to z wódą. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:00 goniacy.pielegniarz napisał: > katarsis napisała: > > > > nie jesteś na poligonie? > > Dlatego przyszedł z herbatką. > Na poligon to z wódą. > prawdziwy komandos tylko wOda i suchary, lub w ostatecznosci to co sam upoluje :-)) zadnych uzywek, nawet net niezbyt czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 17.02.04, 23:53 ponury.zniwiarz napisał: > basia.basia napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. > > > > i ja przybywam na sabat:) > > a ja mam herbatke z cytrynka i tez niebieskie tlo. wypas Co Wy tu o kolorach gadacie? Jakie niebieskie tło? Nic nie rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:54 Wejdź w "ulubione fora". Tam możesz sobie wybrać kolor forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 23:55 basia.basia napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > basia.basia napisała: > > > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > > > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. > > > > > > i ja przybywam na sabat:) > > > > a ja mam herbatke z cytrynka i tez niebieskie tlo. wypas > > Co Wy tu o kolorach gadacie? Jakie niebieskie tło? > Nic nie rozumiem! Ja też nie, zwykle są różowe słonie a potem białe mewy, ale niebieskie tło:)? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 18.02.04, 00:17 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Co Wy tu o kolorach gadacie? Jakie niebieskie tło? > > Nic nie rozumiem! > > > Ja też nie, zwykle są różowe słonie a potem białe mewy, ale niebieskie tło:)? Różowe słonie? Pierwsze słyszę:) Białe myszki - owszem:) Czy mam Cię już wymieść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 00:44 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Co Wy tu o kolorach gadacie? Jakie niebieskie tło? > > > Nic nie rozumiem! > > > > > > Ja też nie, zwykle są różowe słonie a potem białe mewy, ale niebieskie tło > :)? > > Różowe słonie? Pierwsze słyszę:) Białe myszki - owszem:) Ach, pomyliłem się. Różowe słonie to po trawce:) > Czy mam Cię już wymieść? Już tak kiepsko wyglądam? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 18.02.04, 01:11 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Ach, pomyliłem się. Różowe słonie to po trawce:) > > > Czy mam Cię już wymieść? > > Już tak kiepsko wyglądam? Och nie:))) Ale ja tak i idę spać:( Dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 17.02.04, 23:56 basia.basia napisała: Co Wy tu o kolorach gadacie? Jakie niebieskie tło? > Nic nie rozumiem! Oni rozmawiają o konsystencji - z czym rozrobić i w jakich proporcjach wymieszać. Choć jak widać barwników im brakuje. To taki branzowy slang w przemyśle spirytusowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 17.02.04, 23:58 katarsis napisała: > basia.basia napisała: > > Co Wy tu o kolorach gadacie? Jakie niebieskie tło? > > Nic nie rozumiem! > > Oni rozmawiają o konsystencji - z czym rozrobić i w jakich proporcjach > wymieszać. Choć jak widać barwników im brakuje. To taki branzowy slang w > przemyśle spirytusowym. to jest tajna gwara komandowska. a oszusta sobie wypraszam. drugi dzien sie glowie kto to podpisuje sie jako zakochana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:01 katarsis napisała: > A złapałeś już trop drogi pułkowniku? napisalem maila do potencjalnego "tropu" ale trop nie odpisal, wiec chyba bedzie lipa. jesli to nie ona, to nie mam pojecia ktoz to moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 00:04 możnaby Izę podejrzewać, bo ona lubi wypalić z wiersza... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:06 katarsis napisała: > możnaby Izę podejrzewać, bo ona lubi wypalić z wiersza... bingo! do niej napisalem, ale nic nie dostalem. albo nie kocha, albo nie ona :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 00:11 Tak rozsądek nakazywałby rozumować, ale stoi w końcu, że: "(...)dla ułatwienia dodam, że przesłanek żadnych mieć nie może" Więc jak widać błądzisz nieco w ciemnościach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:13 katarsis napisała: > Tak rozsądek nakazywałby rozumować, ale stoi w końcu, że: > > "(...)dla ułatwienia dodam, że > przesłanek żadnych mieć nie może" > > Więc jak widać błądzisz nieco w ciemnościach :) ale jest tez o tym, ze mielismy juz kiedys ze soba do czynienia. a akurat w kwestii rymowania strugalismy wiersze ku czci spadniecia leszka z nieba w mi8. i tym tropem ja poszedlem. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 00:19 ponury.zniwiarz napisał: aaa. dlatego nie ma kryminału doskonałego... autorka nie wzięła najwyraźniej pod uwagę wszystkich Twoich wcześniejszych związków :) w ten sposób trop poprowadził w niewłaściwym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:23 w takim razie nie ide zadnym tropem, a siedze w glebokim lesie, a to dla komandosa straszny news! musze jeszcze raz zdobywac sprawnosc tropiciela. szok! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 00:27 ponury.zniwiarz napisał: > w takim razie nie ide zadnym tropem, a siedze w glebokim lesie, a to dla > komandosa straszny news! > > musze jeszcze raz zdobywac sprawnosc tropiciela. szok! Czy można by Ci jakoś pomóc? :) w końcu serce się kraje jak masz tak siedzieć i siedzieć w tych zaroślach... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:32 katarsis napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > w takim razie nie ide zadnym tropem, a siedze w glebokim lesie, a to dla > > komandosa straszny news! > > > > musze jeszcze raz zdobywac sprawnosc tropiciela. szok! > > Czy można by Ci jakoś pomóc? :) > w końcu serce się kraje jak masz tak siedzieć i siedzieć w tych zaroślach... prawdziwy komandos nie pogardzi pomocna dlonia gdy sytuacja jest beznadziejna. tylko skad tu pomocy wygladac i w czym ma sie ona przejawiac skoro nikt nie wiem kim jest zakochana, a jedyny trop to tzw slepak! smutek wielki jak moj karabin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 00:34 Mam pomysł: ...Może wypowiesz "miłosne swe zaklęcie"?... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:39 moj zolnierski prosty umysl wlasnie sie pogubil juz kompletnie w kniei domyslow i kobieych metafor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana rozwiązanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 00:44 ponury.zniwiarz napisał: > moj zolnierski prosty umysl wlasnie sie pogubil juz kompletnie w kniei domyslow > > i kobieych metafor Ot i co! "prosty umysł" powiedziałeś zasłonę milczenia zerwałeś za dnia zakochaną bywa a w nocy...Oczyszczenie się nazywa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plk polko Re: rozwiązanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 00:49 tys to? tys ma luba? od trosk czekala mnie zguba a jak me serce sie raduje gdy moj skarb w tobie odnajduje! wreszcie koniec zagadki biegne po kwiatki! do calonocnej kwiaciarni by zlozyc je na rece katarsis. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: rozwiązanie 18.02.04, 00:55 Ha! chcesz powiedzieć, że nie podejrzewałeś conajmniej od trzeciego postu na ten temat? Wierzyć się nie chce. Patrząc z boku jednak - zostałeś zawiedziony w 'manowce wątku strony'. Trzeba dobić do przyjaciół bo się wyda :) Wypijmy za to spotkanie herbatę z cytryną :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: rozwiązanie 18.02.04, 00:58 katarsis napisała: > Ha! chcesz powiedzieć, że nie podejrzewałeś conajmniej od trzeciego postu na > ten temat? > Wierzyć się nie chce. > Patrząc z boku jednak - zostałeś zawiedziony w 'manowce wątku strony'. > Trzeba dobić do przyjaciół bo się wyda :) > > Wypijmy za to spotkanie herbatę z cytryną :) w zyciu nie wpadlbym chyba ze oczyszczenie-katharsis i tedy mam isc!! w zyciu! zabawa swietna byla, ale dalem sie zapetlic koncertowo. serio, napisalem do Izy maila, jutro musze sie odmailowac :-) pzdr zatem herbatka z cytrynka na te okolicznosc! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: rozwiązanie 18.02.04, 01:06 ponury.zniwiarz napisał: napisalem do Izy maila, jutro musze sie odmailowac :-) Żniwiarzu vel Pułkowniku: z tego można jeszcze jeden romans ułożyć ;) Pozatym widać tu piękno przypadku jak na przykładzie Mi-8, nieprawdaż? mam cichą nadzieję, że z obietnic się wywiążesz i wesele się odbędzie ;) W końcu wierność z mej strony została dochowana... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: rozwiązanie 18.02.04, 01:10 katarsis napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > napisalem do Izy maila, jutro musze sie odmailowac :-) > > Żniwiarzu vel Pułkowniku: z tego można jeszcze jeden romans ułożyć ;) > Pozatym widać tu piękno przypadku jak na przykładzie Mi-8, nieprawdaż? > mam cichą nadzieję, że z obietnic się wywiążesz i wesele się odbędzie ;) > W końcu wierność z mej strony została dochowana... zolnierski parol cos znaczy! jak obiecalem tak sie stanie i nie dlatego, ze musze, a chce! ja rowniez wierny ojczyznie i oczyszczony z mrokow zagadki rowniez mej narzeczonej w dodatku zakochanej. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: rozwiązanie 18.02.04, 01:15 ponury.zniwiarz napisał: zolnierski parol cos znaczy! > jak obiecalem tak sie stanie i nie dlatego, ze musze, a chce! > ja rowniez wierny ojczyznie i oczyszczony z mrokow zagadki rowniez mej > narzeczonej w dodatku zakochanej. no tom spokojna. zasnąć bez zgryzot mogę. mówię więc żołnierzowi dobranoc, a reszta... jak na ludzi honoru przystało - po ślubie ;) pozdrawiam róbmyrymy Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: rozwiązanie 18.02.04, 01:18 katarsis napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > zolnierski parol cos znaczy! > > jak obiecalem tak sie stanie i nie dlatego, ze musze, a chce! > > ja rowniez wierny ojczyznie i oczyszczony z mrokow zagadki rowniez mej > > narzeczonej w dodatku zakochanej. > > no tom spokojna. zasnąć bez zgryzot mogę. > mówię więc żołnierzowi dobranoc, a reszta... > jak na ludzi honoru przystało - po ślubie ;) > > pozdrawiam > > róbmyrymy zyczac snow wielce zakazanych odmeldowuje sie rowniez :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: rozwiązanie 18.02.04, 00:55 Gość portalu: zakochana napisał(a): > ponury.zniwiarz napisał: > > > moj zolnierski prosty umysl wlasnie sie pogubil juz kompletnie w kniei > domyslow > > > > i kobieych metafor > > Ot i co! "prosty umysł" powiedziałeś > zasłonę milczenia zerwałeś > za dnia zakochaną bywa > a w nocy...Oczyszczenie się nazywa! :) swoja droga wszystko podane na tacy, a ja w lesie jak nic :-)) dalem sie zalatwic, widac ze zamiast do wojska to sie na studia poszlo. tropienie na zalosnym poziomie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:03 katarsis napisała: > Oni rozmawiają o konsystencji - z czym rozrobić i w jakich proporcjach > wymieszać. Choć jak widać barwników im brakuje. To taki branzowy slang w > przemyśle spirytusowym. Niebieski z białym i żółtym, to niczym Bols Blue z wódką i Schwepsem cytrynowym. Ale nam to nie dane. My tu raczej tradycyjnie. W końcu Towarzysz Sekretarz polewa, a on optuje za zabawą w stylu partyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 18.02.04, 00:03 katarsis napisała: > basia.basia napisała: > > Co Wy tu o kolorach gadacie? Jakie niebieskie tło? > > Nic nie rozumiem! > > Oni rozmawiają o konsystencji - z czym rozrobić i w jakich proporcjach > wymieszać. Choć jak widać barwników im brakuje. To taki branzowy slang w > przemyśle spirytusowym. Acha! Niebieskie curacao oraz denaturat! Znajoma lekarka utrzymuje, że od paru lat denaturat można pić bez obawy tragicznych następstw - taniej leczyć opilstwo niż zatrucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 23:47 Fajnie, miotła się przyda by przegonić potem to dumne, wielokolorowe ptactwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 00:17 Blisko, też będą nurkować:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 18.02.04, 00:21 Gość portalu: t1s napisał(a): > Blisko, też będą nurkować:) Ciemno już i ja ciemna jak ta tabaka:( Ale przynajmniej tło mam niebieskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 00:30 To takie ptaki, które gdy sztorm na morzu są często przez burtę rzucane:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 18.02.04, 00:55 Gość portalu: t1s napisał(a): > To takie ptaki, które gdy sztorm na morzu są często przez burtę rzucane:) :))) Zaskoczyłam wreszcie:))) Potrzebuję czegoś na rozjaśnienie umysłu:) Czy myślisz, że jak sobie czegoś naleję to będzie picie do lustra? (jestem sama w domu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.04, 01:09 basia.basia napisała: > Czy myślisz, że jak sobie czegoś naleję > to będzie picie do lustra? > (jestem sama w domu) To zależy czego sobie nalejesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 18.02.04, 00:02 Dobranoc wszystkim. Sila wyzsza. Ide oplakiwac Roberta co mnie z nim dzisiaj okrutny los rozdzielil. Basiu i Katarsis, pilnujcie chlopakow bo sie jacys rozrywkowi robia. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:05 kataryna.kataryna napisała: > Dobranoc wszystkim. Sila wyzsza. Ide oplakiwac Roberta co mnie z nim dzisiaj > okrutny los rozdzielil. Basiu i Katarsis, pilnujcie chlopakow bo sie jacys > rozrywkowi robia. Dobranoc. Nic się nie martw. Tylko nie krzycz jutro do dziewczyn, bo mogą mieć kaca. Wiesz, jak to jest. Z kim człowiek... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 18.02.04, 00:13 kataryna.kataryna napisała: > Dobranoc wszystkim. Sila wyzsza. Ide oplakiwac Roberta co mnie z nim dzisiaj > okrutny los rozdzielil. Basiu i Katarsis, pilnujcie chlopakow bo sie jacys > rozrywkowi robia. Łączymy się z Tobą w Twoim bólu:( Widziałaś jak buuuuuuuuuczeliśmy? To był Twój pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 00:14 Dobranoc Kataryno, niech ci kołdra lekką będzie! Myślę, że mamy tu dziś prawdziwie wojskową dyscyplinę! Cokolwiek miałoby to znaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:16 katarsis napisała: > Dobranoc Kataryno, niech ci kołdra lekką będzie! > > Myślę, że mamy tu dziś prawdziwie wojskową dyscyplinę! > > Cokolwiek miałoby to znaczyć :) pluton juz wyslany by nucil dobranocke, a pozniej czuwal nad spokojnym snem! posterunek obsadzony az do powrotu! mozna sie rozejsc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 00:21 Skoro o wojsku, przpomniał mi się żart Generał przed batalionem; -żołnierze wódka zabija. -my się śmierci nie boimy!-pada w odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 00:24 Gość portalu: t1s napisał(a): > Skoro o wojsku, przpomniał mi się żart > > Generał przed batalionem; > -żołnierze wódka zabija. > -my się śmierci nie boimy!-pada w odpowiedzi. Wiedziałam, że te opowieści o waleczności żołnierzy polskich to nie przesada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 00:15 Dobranoc:) Nałap trochę tych łez do jakiegoś flakoniku. Będziesz bogata. Takie łzy spotyka się rzadziej niż diamenty wielkości piłki tenisowej. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 00:32 basia.basia napisała: > a gdzie są Iza i Lupus? A ja się pytam: gdzie jest pielegniarz? Zabrał nam ostatnie drobne na flaszkę i gdzieś zniknął... Ani flaszki, ani Pięlegniarza... Może z lupusem i Izą coś wykombinowali na boku, w innym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:34 Jestem, jestem! Zasiedziałem się w wątku Douglas'a na temat pomocy Millerowi w odchodzeniu i w tych planach się rozmarzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 00:36 Aaa gagatku. Jak to mawiał sztukmistrz z Tczewa: "Uderz w stół a nożyce się odezwą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 00:38 katarsis napisała: > Aaa gagatku. Jak to mawiał sztukmistrz z Tczewa: "Uderz w stół Tylko nie za mocno, bo flaszki pospadają:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 18.02.04, 00:41 Gość portalu: t1s napisał(a): > katarsis napisała: > > > Aaa gagatku. Jak to mawiał sztukmistrz z Tczewa: "Uderz w stół > > Tylko nie za mocno, bo flaszki pospadają:) Eee, tak czy inaczej wychodzi zawsze na to, że gdy kobiety przychodzą, to flaszki trzeba ze stołu pod stół :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 18.02.04, 00:51 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > katarsis napisała: > > > > > Aaa gagatku. Jak to mawiał sztukmistrz z Tczewa: "Uderz w stół > > > > Tylko nie za mocno, bo flaszki pospadają:) > > Eee, tak czy inaczej wychodzi zawsze na to, że gdy kobiety przychodzą, to > flaszki trzeba ze stołu pod stół :) A co tam masz pod stołem? Tutaj niskie ciśnienie dzisiaj, śnięta jestem i nie pogardzę ... (co zaprzecza twojej teorii). Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 18.02.04, 01:09 basia.basia napisała: > A co tam masz pod stołem? > Tutaj niskie ciśnienie dzisiaj, śnięta jestem > i nie pogardzę ... (co zaprzecza twojej teorii). Ja właśnie o suchym pysku siedzę. Zaraz się trzeba zwijać lulu. Miałem w piątek do Gdyni jechać, więc może skombinowałbym od takiego jednego wino mszalne :) Ale nie jadę jednak, więc siedzię dalej o suchym pysku. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 18.02.04, 01:14 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > A co tam masz pod stołem? > > Tutaj niskie ciśnienie dzisiaj, śnięta jestem > > i nie pogardzę ... (co zaprzecza twojej teorii). > > Ja właśnie o suchym pysku siedzę. Zaraz się trzeba zwijać lulu. > Miałem w piątek do Gdyni jechać, więc może skombinowałbym od takiego jednego > wino mszalne :) > Ale nie jadę jednak, więc siedzię dalej o suchym pysku. Zwróć się do t1s, on widzi już białe mewy:) Pewnie coś ma:) ps okazało się, że ciśnienie wysokie i dlatego mnie głowa boli, więc idę spać. Dobranoc:) Rano zobaczę czyście bardzo napaskudzili:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 18.02.04, 01:16 Ja też już się zwijam. Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 18.02.04, 22:05 Tak może wyglądać portal. Jestem zachwycony! To jest to! Tylko węższe kolumny z wiadomościami po prawej stronie i mniej kolorów w środku strony. Te duże zdjęcia są idiotyczne. Ale poza tym po prostu świetne. Czerwone kolorki znakomite! www.gazeta.pl/hp/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 23:06 goniacy.pielegniarz napisał: > Wywiało wszystkich czy jak? Wszyscy pobiegli uzupełnić zapas gazu ;) Właśnie spełnia się najczarniejszy scenariusz: Rassija zakręca kurki. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 18.02.04, 23:16 katarsis napisała: > Wszyscy pobiegli uzupełnić zapas gazu ;) > Właśnie spełnia się najczarniejszy scenariusz: Rassija zakręca kurki. Znaczy, wszyscy na gazie i stąd ta nieobecność. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 18.02.04, 23:47 goniacy.pielegniarz napisał: Znaczy, wszyscy na gazie i stąd ta nieobecność. Biegnę łapać i ja, nie wiadomo co to jutro będzie. a głuPol jak przyspawany tak przyspawany. Ciekawe na jakim gazie on jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 00:02 Zwolnij, zwolnij Pielęgniarzu, Nie goń dzisiaj tu po wątkach. Wymocz nogi w kałamarzu I zapomnij o porządkach. My do Ciebie przychodzimy Z najlepszymi życzeniami, Bo masz dzisiaj urodziny, Więc już nie goń – baw się z nami! Korki od szampana w górę, Świeczki z tortu zdmuchnąć pora! „Sto lat” Ci śpiewamy chórem! Kwitnij zawsze nam na Forach! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 00:14 :))) Wielkie Dzięki!! Już zasypiałem, ale postanowiłem spojrzeć jeszcze na forum i jednym okiem otwartym przeczytałem Twój post :) Teraz mogę z uśmiechem na twarzy położyć się spać. Dzięki, Iza. p.s. Dobrze, że wrzuciłaś to tutaj i nie otwierałaś nowego wątku. Mam nadzieję, że Basia tu zajrzy jutro rano i nie otworzy nowego wątku :) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 00:18 Dobranoc - śpij dobrze i słodko śnij. Jutro wieczorem balujemy. Wszak podwójna okazja - Twoje urodziny i tłusty czwartek. Będę zbierać siły, bom nieco podziębiona. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 00:26 iza.bella.iza napisała: > Dobranoc - śpij dobrze i słodko śnij. > Jutro wieczorem balujemy. Wszak podwójna okazja - Twoje urodziny i tłusty > czwartek. Będę zbierać siły, bom nieco podziębiona. > :))))) Piękny wierszyk napisałaś:) Powiedz mi czy nie byłoby dobrze zawiadomić oficjalnie, że tutaj jutro będzie bal? I z jakiej okazji? I czy teraz, czy jutro? I że prezenty mile widziane? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 00:37 basia.basia napisała: > Powiedz mi czy nie byłoby dobrze zawiadomić oficjalnie, że tutaj jutro będzie > bal? I z jakiej okazji? I czy teraz, czy jutro? I że prezenty mile widziane? Myślę, że jakoś trzeba innych powiadomić, ale oddaję sprawę w Twoje ręce, bo opadłam z sił zupełnie. Nienawidzę kataru:( Skoro jubilat śpi, to możesz już teraz zacząć przygotowania. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 00:22 goniacy.pielegniarz napisał: > :))) > > Wielkie Dzięki!! > > Już zasypiałem, ale postanowiłem spojrzeć jeszcze na forum i jednym okiem > otwartym przeczytałem Twój post :) Teraz mogę z uśmiechem na twarzy położyć się > > spać. > > Dzięki, Iza. > > p.s. > Dobrze, że wrzuciłaś to tutaj i nie otwierałaś nowego wątku. > Mam nadzieję, że Basia tu zajrzy jutro rano i nie otworzy nowego wątku :) A dlaczego mam nie otwierać nowego wątku? Nie lubisz życzeń, pochlebstw tych wszystkich "wyrazów", cmoków, uśmiechów itp.? Przecież jesteś najsympatyczniejszym pielęgniarzem w tej części Europy, najsympatyczniejszym kumplem, nadzwyczajnym rozmówcą ... (dam już spokój, bo zawistnicy zaczają się na Twój ambulans). Niech nam żyje wzór wszystkich pielęgniarzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 00:52 przepraszam czy można sie przyłaczyc do tej masonerii ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 00:59 tajniak000 napisał: > przepraszam czy można sie przyłaczyc do tej masonerii ? Oczywiście:) Dzisiaj wszyscy jacyś niemrawi, ciśnienie skacze, katary, kace i inne przypadłości ale jutro tutaj będzie bal:) Mamy jubilata, urodzonego 19.lutego, bardzo sympatycznego, ulubieńca forumowego, zupełnie wyjątkowego, bo lubianego zarówno przez panie jak i panów:) Ewenement! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 01:01 basia.basia napisała: > tajniak000 napisał: > > > przepraszam czy można sie przyłaczyc do tej masonerii ? > > Oczywiście:) > Dzisiaj wszyscy jacyś niemrawi, ciśnienie skacze, katary, mam rozumiec że chodzi o gonocego.pirlegniarza? > kace i inne przypadłości ale jutro tutaj będzie bal:) > Mamy jubilata, urodzonego 19.lutego, bardzo sympatycznego, > ulubieńca forumowego, zupełnie wyjątkowego, bo lubianego > zarówno przez panie jak i panów:) Ewenement! > Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 01:08 tajniak000 napisał: > basia.basia napisała: > > > tajniak000 napisał: > > > > > przepraszam czy można sie przyłaczyc do tej masonerii ? > > > > Oczywiście:) > > Dzisiaj wszyscy jacyś niemrawi, ciśnienie skacze, katary, > > mam rozumiec że chodzi o gonocego.pirlegniarza? O, widzę, że Cię kac męczy:) Tak jest. O GoniącymPielęgniarzu mowa:) > > kace i inne przypadłości ale jutro tutaj będzie bal:) > > Mamy jubilata, urodzonego 19.lutego, bardzo sympatycznego, > > ulubieńca forumowego, zupełnie wyjątkowego, bo lubianego > > zarówno przez panie jak i panów:) Ewenement! > > Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 01:11 kaca to ja mam moralnego po dzisiejszej inwazii pytań inkwizycji pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 01:33 tajniak000 napisał: > kaca to ja mam moralnego po dzisiejszej inwazii pytań inkwizycji ??????? Gdzie, co, kto Ci wrogiem? > > pzdr > > tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Pielęgniarzu, Surprise!!! Surprise!!! 19.02.04, 01:39 basia.basia napisała: > tajniak000 napisał: > > > kaca to ja mam moralnego po dzisiejszej inwazii pytań inkwizycji > ??????? > > Gdzie, co, kto Ci wrogiem? > > > > > pzdr > > > > tajniak000 jesli masz jeszcze siłe to zajrzyj bo ja po całym dniu na forum czuje sie jak po dniu w kamieniołomie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10848031 pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś