goniacy.pielegniarz 03.02.04, 23:48 zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Ciemno już 03.02.04, 23:55 goniacy.pielegniarz napisał: > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. Znowu Basię wabisz? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 04.02.04, 00:01 kataryna.kataryna napisała: > Znowu Basię wabisz? Ciemno było, rozjaśnić chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 03.02.04, 23:55 wychodzi z szafy... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 03.02.04, 23:59 katarsis napisała: > wychodzi z szafy... bez fartuszka czy tez kitla Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:03 ponury.zniwiarz napisał: > katarsis napisała: > > > wychodzi z szafy... > > bez fartuszka czy tez kitla A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:06 kataryna.kataryna napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > katarsis napisała: > > > > > wychodzi z szafy... > > > > bez fartuszka czy tez kitla > > > A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) czy to zaczepka zwiazana z wylacznoscia na GP wdzieki? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:15 ponury.zniwiarz napisał: > czy to zaczepka zwiazana z wylacznoscia na GP wdzieki? To było dobre :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:16 ponury.zniwiarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > ponury.zniwiarz napisał: > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > wychodzi z szafy... > > > > > > bez fartuszka czy tez kitla > > > > > > A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) > > czy to zaczepka zwiazana z wylacznoscia na GP wdzieki? Raczej z troską o jego wrażliwą duszę. Sam widzisz, że się speszył i nawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:17 kataryna.kataryna napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > ponury.zniwiarz napisał: > > > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > > > wychodzi z szafy... > > > > > > > > bez fartuszka czy tez kitla > > > > > > > > > A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) > > > > czy to zaczepka zwiazana z wylacznoscia na GP wdzieki? > > > Raczej z troską o jego wrażliwą duszę. Sam widzisz, że się speszył i nawiał. > ja widze, ze skrada sie i cieszy :-)) jak incubus! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:24 kataryna.kataryna napisała: > Raczej z troską o jego wrażliwą duszę. Sam widzisz, że się speszył i nawiał. Pobiegłem ubrać fartuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:09 kataryna.kataryna napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > katarsis napisała: > > > > > wychodzi z szafy... > > > > bez fartuszka czy tez kitla > > > A Ty co się tak rozmarzyłeś? :) :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:02 jako incubus? To chyba przez okno... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:05 goniacy.pielegniarz napisał: > jako incubus? To chyba przez okno... mniej wazne przez co, bardziej co z tego wyniknie :-] Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:07 ciemno, głucho, bicie zegara 0.00, incubus i do tego ponury.zniwiarz się przyłącza... a to było gdzieś daleko w Transylwanii... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:09 katarsis napisała: > ciemno, głucho, bicie zegara 0.00, incubus i do tego ponury.zniwiarz się > przyłącza... > > a to było gdzieś daleko w Transylwanii... ponury wylazi o zmroku, taka juz jego natura wstretna Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:16 katarsis napisała: > ciemno, głucho, bicie zegara 0.00, incubus i do tego ponury.zniwiarz się > przyłącza... > > a to było gdzieś daleko w Transylwanii... Teraz to ja się rozmarzyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:27 goniacy.pielegniarz napisał: > katarsis napisała: > > > ciemno, głucho, bicie zegara 0.00, incubus i do tego ponury.zniwiarz się > > przyłącza... > > > > a to było gdzieś daleko w Transylwanii... > > Teraz to ja się rozmarzyłem... ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji otrzymanej na bazie pavulonu... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:30 katarsis napisała: > ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji > otrzymanej na bazie pavulonu... Do kobiety z pavulonem? To nie przystoi nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:35 goniacy.pielegniarz napisał: > katarsis napisała: > > > > ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji > > otrzymanej na bazie pavulonu... > > > Do kobiety z pavulonem? To nie przystoi nawet. Dzięki tej substancji wiemy, do kogo wyszedł pielęgniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:35 katarsis napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Teraz to ja się rozmarzyłem... > > ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji > otrzymanej na bazie pavulonu... O nie! Nasz pielęgniarz opiekuje się głównie świrami i ma do nich fantastyczne podejście. Gwiazda wśród terapeutów. Witajcie mary nocne:) ps do GP sprawy zostały popchnięte do przodu; jutro, pojutrze:) ps do KK Ty masz o tym w skrzynce:) ps do NN reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:40 basia.basia napisała: > katarsis napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > > > > Teraz to ja się rozmarzyłem... > > > > ...nad ogromnymi możliwościami opracowanej przez siebie nowej substancji > > otrzymanej na bazie pavulonu... > > O nie! Nasz pielęgniarz opiekuje się głównie świrami > i ma do nich fantastyczne podejście. Gwiazda wśród > terapeutów. > > Witajcie mary nocne:) > > ps do GP > sprawy zostały popchnięte > do przodu; jutro, pojutrze:) > > ps do KK > Ty masz o tym w skrzynce:) > > ps do NN > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) > to > > ps do NN > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) > ma nam pokazac, ze nie jestesmy z towarzystwa, czy tez polaskotac pania mile, ze pani jest. uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:44 ponury.zniwiarz napisał: > > ps do NN > > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) > > > > ma nam pokazac, ze nie jestesmy z towarzystwa, czy tez polaskotac pania mile, > ze pani jest. uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, > GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych Ale masz wrażliwe ego:) Nie chciałam nikogo obrazić, naprawdę! GP zadał mi dzisiaj na forum pytanie (miałam zbadać pewną sekretną sprawę, która obchodzi tylko nas) czy już coś wiem. Tą drogą odpowiedziałam, że nie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:48 basia.basia napisała: > ponury.zniwiarz napisał: > > > > ps do NN > > > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > > > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) > > > > > > > > ma nam pokazac, ze nie jestesmy z towarzystwa, czy tez polaskotac pania > mile, > > ze pani jest. uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, > > GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych > > Ale masz wrażliwe ego:) Nie chciałam nikogo > obrazić, naprawdę! GP zadał mi dzisiaj na forum > pytanie (miałam zbadać pewną sekretną sprawę, > która obchodzi tylko nas) czy już coś wiem. > Tą drogą odpowiedziałam, że nie. > > pzdr looz Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:53 ponury.zniwiarz napisał: > polaskotac pania mile, > ze pani jest. Ja nikogo publicznie nie łaskoczę, co najwyżej podrapać mogę, a i to nie wszędzie. > uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, > GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych Kulturalini.Kulturalni już chyba się wyniesli z forum, a GrzeczniePiszący żałują, że nie było dość grzecznie i obiecują poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:55 goniacy.pielegniarz napisał: > ponury.zniwiarz napisał: > > > > polaskotac pania mile, > > ze pani jest. > > Ja nikogo publicznie nie łaskoczę, co najwyżej podrapać mogę, a i to nie > wszędzie. > > > uprzejme to raczej nie bylo, stad zegnam pozostalych, > > GrzeczniePiszacych oraz Kulturalnych.Kulturalnych > > Kulturalini.Kulturalni już chyba się wyniesli z forum, a GrzeczniePiszący > żałują, że nie było dość grzecznie i obiecują poprawę. > GP jest wporzo chlop z krwi i za przeproszeniem kosci :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:41 basia.basia napisała: > > Witajcie mary nocne:) Witajcie i spiewajcie: Ciemno już i odwilżą kapie. Choć jest niż to Forum nie chrapie. Gadają ze sobą różni maniacy, Którzy nie idą jutro do pracy. > ps do NN > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) :( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:44 basia.basia napisała: > Witajcie mary nocne:) Witamy! > ps do GP > sprawy zostały popchnięte > do przodu; jutro, pojutrze:) Jesteś jednak bezlitosna i okrutna :)) I nie mówię tu o sobie. > ps do KK > Ty masz o tym w skrzynce:) Jesteście obie bezlitosne :) > ps do NN > reszta niech sie nie interesuje bo jak knuję > to nie po to, żeby wszyscy wiedzieli co:) A kto to jest NN? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uwaga...goniacy.pielegniarz jak wybije 0.00 04.02.04, 00:47 pozostali NiezNajomi, NiezNani lub NiktNic(Nie Wie) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia PonuryŻniwiarzu!!! 04.02.04, 00:52 Bądź miły i nie obrażaj się bo nie ma o co, proszę:) katarsis napisała: > pozostali NiezNajomi, NiezNani lub NiktNic(Nie Wie) NieNazwani Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: PonuryŻniwiarzu!!! 04.02.04, 00:53 basia.basia napisała: > Bądź miły i nie obrażaj się bo nie ma o co, proszę:) > > > katarsis napisała: > > > pozostali NiezNajomi, NiezNani lub NiktNic(Nie Wie) > > > NieNazwani eeeeee nie obrazam sie, jestem czepialskim typem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 04.02.04, 00:53 Bracia i siostry w tej nieprzeniknionej ciemności Udaję się na koncert Gorgorootha - taka mnie ochota naszła na krew z łbów jagnięcych, a szczególnie baranich po całym dniu czarów i skandali z udziałem znielubianego przeze mnie obozu rządzącego. Życzę upojnej nocy. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 04.02.04, 00:57 Ja też życzę upojnej nocy i też się chyba zmywam zaraz. Idę pilnować trimny mojego kupla, incubusa, żeby mu nikt nie zwędził, zanim wróci przed wschodem słońca, bo to byłoby stradszne. Profilaktycznie więc życzę upojnej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 04.02.04, 00:58 Miało być trumny. Nie wiem, co to trimna, ale się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: aż tu nagle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 01:01 ciemno, straszno - az tu nagle iluminacja i wszyscy razem, wesoło: web.utanet.at/toscherf/Kinder/Jolly_good_fellow.htm Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: aż tu nagle 04.02.04, 01:04 Cześć Marynacie - właśnie zabieram się do odpisania na Twój post z wątku o RK. trochę to potrwa zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasności umysłu Czegoś Wam brakuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 02:52 Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeźroczystość Re: Czegoś Wam brakuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 14:35 jestem tym, na co patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i zarazem ciemno Jeszcze jasno... IP: 83.27.18.* 04.02.04, 14:57 Patrzysz, a nie dostrzegasz? :-):-);-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz widzę jasno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:05 ale co będzie po zapadnięciu zmroku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Da sein Re: Trzeba być-w-świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:19 droga do prawdy to prawda jako droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Dlaczego tyle nienawiści... IP: 83.27.18.* 04.02.04, 15:21 na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie wiem Re: Dlaczego tyle nienawiści... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:29 ale koleś o nicku "Jerzy" wie, pisze o tym w wątkach: Dlaczego Jezus przyszedł na ziemię; błąd racjonalistów itp on jest pewien i zapewne ma odpowiedź na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-wiedza to jest wiedza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:44 dla mnie niedostępna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ograniczoność Nie możemy wszystkiego wiedzieć IP: 83.27.18.* 04.02.04, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątpliwości kiedy się nie wie bardziej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:55 jak się wie, czego się nie wie, czy jak się nie wie co się wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiązanie? czyli nie wiemy tego samego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnie tak Re: Czy wiedza jest najważniejsza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:15 jak mawiał S. zło wynika z niewiedzy...mądry to ten, kto dobrze robi, czyli wiedza moralna jest najważniejsza (zgodnie z tym, co mówił S. oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różnorodność Bardzo rózne są poglądy ludzi IP: 83.27.18.* 04.02.04, 16:18 miłość, wiara, bogactwo, sława, mądrość, a może wiedza a może jeszcze co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś Re: Bardzo rózne są poglądy ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:24 Gość portalu: różnorodność napisał(a): > miłość, wiara, bogactwo, sława, mądrość, a może wiedza > a może jeszcze co innego? Nazywano to ogólnie "cnotą". Dziś pojęcie to bardzo zawężono - do czysto biologicznego wymiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartość Czy cnota... IP: 83.27.18.* 04.02.04, 16:27 w ujęciu biologicznym jest wartością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matuli uczyli Re: Czy cnota... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:36 że przed małżeństwem tak, a po jak najbardziej nie ;) (oczywiście w wymiarze czysto biologicznym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znak_niebios to zależy od pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:25 Odpowiedz Link Zgłoś
major.major.major komu kurne ciemno??? 04.02.04, 18:03 Na moją komendę baczność zaświecić światło spocznij głąby cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwe spojrzenie To jest brak opanowania, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 18:19 czy opamiętania? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 00:25 goniacy.pielegniarz napisał: > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. W rzeczy samej. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 00:34 wczoraj przez to pisanie o ciemnościach transylwańskich dziwny sen mi się przyśnił... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 00:35 A był w nim incubus? Może to nie był sen? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 00:48 Żartowłam, groźne to nie było. Ale dziwne i zastanawiające. Jakby się było w miejscu dobrze znanym, ale nie ze względu na wygląd tego miejsca - tylko taką 'energię' w powietrzu, która powoduje, że się je dobrze zna. Dziwne jest to, że to nie pierwszy taki sen. Przewijają się jacyś ludzie, ale nigdy ich nie zapamiętuję. To znaczy - nie są na tyle ważni by ich zapamiętać. Najważniejsze jest miejsce ze swoim odwróconym porządkiem znanym-nieznanym. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 00:55 Z tym porządkie znanym-nieznanym to ja miałem kilka razy i to nie we śnie, takie deja vu. Ale to podobno nic nadzwyczajnego. Mi się za to ostatnio śniło normalne życie. To coś nowego, bo zwykle jakieś dziwne rzeczy się plączą. Ale tutaj wszystko było w najnormalniejszym porządku, ludzie, miasto, po prostu wszystko, jakby wyjęte z prawdziwego życia, z teraźniejszości. Był tylko jeden mały szczegół, który wyróżniał to wszystko - był to ... Sylwester 3000r. :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 01:00 goniacy.pielegniarz napisał: Mi się za to ostatnio śniło normalne życie. To coś nowego, bo zwykle jakieś > dziwne rzeczy się plączą. Ale tutaj wszystko było w najnormalniejszym porządku, > > ludzie, miasto, po prostu wszystko, jakby wyjęte z prawdziwego życia, z > teraźniejszości. Był tylko jeden mały szczegół, który wyróżniał to wszystko - > był to ... Sylwester 3000r. :) A reszta się zgadzała??? Tzn. jak w realu w pełni? Może zegar biologiczny we śnie Ci się przestawił? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 01:02 Właśnie wszystko było jakby z życia wzięte. Z tym zegarem to ja nie wiem. Ale miałoby to coś oznaczać? Bo ja myślałem, że to może zwiatować doczekanie przeze mnie Sylwestra 3000r. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 01:11 goniacy.pielegniarz napisał: > Właśnie wszystko było jakby z życia wzięte. Z tym zegarem to ja nie wiem. Ale > miałoby to coś oznaczać? Bo ja myślałem, że to może zwiatować doczekanie przeze > > mnie Sylwestra 3000r. Nie, tak bezpośrednio to tego nie można odnosić. Z interpretacją snu to wchodzi się w bardziej zawiły labirynt. Może to przykładowo oznaczać, że powinieneś uporządkować swoje sprawy w roku bieżącym bo zdarzy się coś nieoczekiwanego, co spowoduje że wyjedziesz... mi się dwa razy śniła świnia. raz jak uciekała po polu - drugi raz jak leżała martwa w dole. wg sennika babilońskiego oznacza to zazdrośc i zdradę - albo powodzenie, pieniądze. do dziś nie wiem, która wersja z tą świnią miałaby się sprawdzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 01:19 katarsis napisała: > Nie, tak bezpośrednio to tego nie można odnosić. A to pech. Trzeba przestać się łudzić w te kwestii :) > Z interpretacją snu to > wchodzi się w bardziej zawiły labirynt. Może to przykładowo oznaczać, że > powinieneś uporządkować swoje sprawy w roku bieżącym bo zdarzy się coś > nieoczekiwanego, co spowoduje że wyjedziesz... Ostatnio wpadł mi w ręce jakiś horoskop na cały rok. Chociaż nigdy tego nie czytam, to ten przeczytałem, na czyjąś prośbę, że tak powiem. I podobno ma się dużo zmienić i w drugiej połowie roku, jakieś sukcesy, itd. Więc może jednak coś będzie się działo. > mi się dwa razy śniła świnia. raz jak uciekała po polu - drugi raz jak leżała > martwa w dole. wg sennika babilońskiego oznacza to zazdrośc i zdradę - albo > powodzenie, pieniądze. do dziś nie wiem, która wersja z tą świnią miałaby się > sprawdzić ;) Na pewno chodzi o powodzenie i pieniądze. Ja Ci to mówię. Na pewno. A teraz dobranoc. Idę spać. Może mi się przyśni Sylwester 4000r. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 05.02.04, 01:22 najważniejsze jest to, co najbliżej czyli sylwester 2005, pozdrawiam. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 05.02.04, 01:24 katarsis napisała: > najważniejsze jest to, co najbliżej czyli sylwester 2005, pozdrawiam. > dobranoc. No cóż, może patrzę bardziej perspektywicznie :) Też pozdrawiam i życzę dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 07.02.04, 00:52 opracowuję plan dekonstrukcji systemu... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 07.02.04, 01:02 /forum/71,1.html?f=16428 (do przeczytania) Poniekąd tak, choć sam Rywin został już zdekonstruowany (przez forumowiczów) Rozmawialiśmy o podjęciu pewnych niezobowiązujących kroków...i nie chcę rzucać byle liter na Wiatra. Napisałam coś od siebie, 'W sprawie wywierania nacisku' ale nie mogę się wyzbyć tonu ze starych anarchistycznych agitek, które się kiedyś pisało w dużych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 07.02.04, 00:56 katarsis napisała: > opracowuję plan dekonstrukcji systemu... Czekamy, wykonamy... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Do BB :)) 07.02.04, 01:01 Ach ta konkurencja :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10566010&a=10605680 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Do BB :)) 07.02.04, 01:14 goniacy.pielegniarz napisał: > Ach ta konkurencja :) > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10566010&a=10605680 Ja działam kiej by błyskawica:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezyc Re: Ciemno jużi jutro będzie ciemniej bo słońce ma IP: *.gdynia.mm.pl 07.02.04, 00:45 dosyc i jak ja idzie spac .Na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 00:57 Gość portalu: ksiezyc napisał(a): > dosyc i jak ja idzie spac .Na długo. Miłych snów, optymistycznych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: ps link 07.02.04, 01:16 katarsis napisała: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16428 Doskonale!!! Dzisiaj nie będziemy robić rewolucji. Sama widzisz, że nastrój raczej do tego nie nastraja:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: ps link 07.02.04, 01:21 basia.basia napisała: Dzisiaj nie będziemy robić rewolucji. > Sama widzisz, że nastrój raczej do tego > nie nastraja:) Jak to nie, a że zamiast gilotyny - mowa o latarni - to nic nie szkodzi. Wy sobie pomarzcie, pijcie wino - a ja idę rozklejać plakaty ;) (dobrze, że przynajmniej pogoda wiosenna) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: ps link 07.02.04, 01:26 katarsis napisała: > basia.basia napisała: > > Dzisiaj nie będziemy robić rewolucji. > > Sama widzisz, że nastrój raczej do tego > > nie nastraja:) > > Jak to nie, a że zamiast gilotyny - mowa o latarni - to nic nie szkodzi. > > Wy sobie pomarzcie, pijcie wino - a ja idę rozklejać plakaty ;) > (dobrze, że przynajmniej pogoda wiosenna) Dobry pomysł, naleję sobie. Nigdzie nie chodź. Pomóż w przygotowaniu przedsięwzięcia. Coś słyszę o stawie. Chłopcy jak zwykle będą się kłócić, który ma lepszy pomysł a sprawy utkną w martwym punkcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jutro będzie lepiej:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 01:06 Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało conajmniej trzech komuchów? pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:10 Gość portalu: t1s napisał(a): > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało conajmniej > trzech komuchów? > > pzdr:) O! I to u Ciebie lubię (między innymi), że często poruszasz ten zupełnie zapomniany, a przecież bardzo ważny temat. Sam się zastanawiam, dlaczego się o tym nie mówi w tv. W końcu sami się nie powieszą, a jak się będzie mówić, to może i wolontariusze się znajdą :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:13 Gość portalu: t1s napisał(a): > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało conajmniej > trzech komuchów? Odrobinę przesadziłeś:)))))))) > > pzdr:) Ja też:) Mieliśmy tu problem z tym pojawieniem się jakiegoś podejrzanego typa. Jęliśmy nawet knuć za kulisami co nam zrobić wypadnie:) Uważałam, że nie psułbyś nicka, który jest nad wyraz udatny. Ja się nie chwalę, ja tylko mówię:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:15 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > conajmniej > > trzech komuchów? > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) Polemizowałbym... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:19 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > > conajmniej > > > trzech komuchów? > > > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) > > > Polemizowałbym... > Dobrze. Rozważmy kwestię techniczną. Ilu ich jest, jakich środków trzeba użyć, drzewa muszą mieć mocne, zdrowe konary itp. Mogę podawać sznur. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:29 basia.basia napisała: > Mogę podawać sznur. Prawidłowa postawa. A mówią, że nie ma u nas społeczeństwa obywatelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:27 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > > conajmniej > > > trzech komuchów? > > > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) > > > Polemizowałbym... > > Kalisz musi wisieć oddzielnie i to na wzmocnionej konstrukcji. Oleksy podobnie. Cherlaki, takie jak z KŚ mogą wisieć powiązane w pęczki po 3 sztuki na jednej latarni. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:31 iza.bella.iza napisała: > > > > Kalisz musi wisieć oddzielnie i to na wzmocnionej konstrukcji. Oleksy podobnie. > > Cherlaki, takie jak z KŚ mogą wisieć powiązane w pęczki po 3 sztuki na jednej > latarni. Właśnie myślałam o Tobie Iza! Takie gustowne epitafia byś mogła ... A Kataryna mogła by zrobić oprawę medialną, ma chody u Roberta:))) Cały świat będzie oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Jutro będzie lepiej:))) 19.02.04, 00:51 prosze prosze jakas tajna loża masonska sie tu zawiązała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jutro będzie lepiej:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 01:17 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) To chociaż dwóch i pół:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:17 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > conajmniej > > trzech komuchów? > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) OK, może i przesadził, bo trzech na latarnie to za dużo i będą lampę zasłaniać. Ale dwóch to w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jutro będzie lepiej:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 01:19 Niech będzie dwóch, najwyżej dostawi się latarni:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:22 Gość portalu: t1s napisał(a): > Niech będzie dwóch, najwyżej dostawi się latarni:) Żarty się Was trzymają a to jest bardzo poważne przedsięwzięcie, które należy przygotować. Jeśli damy z siebie wszystko to może nawet upchnie się trzech? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:23 A mówią, że antykomunizm to ciemnogród i w ogóle jakieś dzikusy, które nie słuchają żadnych argumentów, a zobacz, jak szybko doszliśmy do kompromisu. Ja mam z latarniami trochę szersze skojarzenia, bo koło mnie jest park, latarnie i taki fajny staw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jutro będzie lepiej:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 01:31 Staw...A betoniarka też jest? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Pytanie do płci pięknej 07.02.04, 01:33 Którego nałęczką okryje? do wyboru: Oleksy, Kalisz i Urban... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:36 Gość portalu: t1s napisał(a): > Staw...A betoniarka też jest? No popatrzcie dziewczyny! Z nimi to tak zawsze. Teraz będą wymyślać najróżniejsze sposoby eliminacji i będziemy wszystko musiały zrobić same!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:45 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Staw...A betoniarka też jest? > > No popatrzcie dziewczyny! > Z nimi to tak zawsze. Teraz będą wymyślać > najróżniejsze sposoby eliminacji i będziemy > wszystko musiały zrobić same!!! Koło mnie są 2 stawy, kanał melioracyjny, rzeka Wisła, Lasek Bielański i dużo latarni. Teren więc doskonały i w dodatku blisko trasy Warszawa - Gdańsk, więc desant gdański bez trudu mógłby dojechać i wspomóc. Ponadto moje osiedle jest antykomusze, tutaj eseldowcy nie mieli nigdy większego poparcia niż w obecnych sondażach. Chętnych do pomocy nie zabraknie. A tymczasem idę śnić o pięknie przystrojonych latarniach. Pozdrawiam cały aktyw i główną agitatorkę. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:42 Gość portalu: t1s napisał: > Staw...A betoniarka też jest? Nie ma. Ale są kaczki w stawie. Dużo kaczek. Tylko po zimie poziom wody opadł. Ale w sumie są dwa mostki nad stawem, więc jakieś amatorskie bungee (tak to się pisze?) jumping głową w dół można zorganizować. Może nisko, ale powtarzam, poziom wody opadł. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Kataryna!!!! Chodź do nas:) 07.02.04, 01:46 Co się będziesz przejmowała jakimś gadem, który oby zdechł! Tutaj jest konkretna robota do zaplanowania i wykonania. Sprawa robi się pilna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:49 goniacy.pielegniarz napisał: > Nie ma. Ale są kaczki w stawie. Dużo kaczek. Tylko po zimie poziom wody opadł. > Ale w sumie są dwa mostki nad stawem, więc jakieś amatorskie bungee (tak to się > > pisze?) jumping głową w dół można zorganizować. Może nisko, ale powtarzam, > poziom wody opadł. > Czy Ty opisujesz mój staw? A raczej dwa? Mostki, kaczki, poziom wody...a obok szkoła? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:54 iza.bella.iza napisała: > Czy Ty opisujesz mój staw? A raczej dwa? > Mostki, kaczki, poziom wody...a obok szkoła? Między stawem, a szkołą jest jeszcze jeden park. Ale chyba nie ten sam staw, bo ja bym topił w Odrze, a nie w Wiśle :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 02:03 goniacy.pielegniarz napisał: > iza.bella.iza napisała: > > > > Czy Ty opisujesz mój staw? A raczej dwa? > > Mostki, kaczki, poziom wody...a obok szkoła? > > Między stawem, a szkołą jest jeszcze jeden park. Park też jest!!! I wszysko by się zgadzało (moglibyśmy się nawet czasem spotkać w tym pejzażu), gdy nie ten drobny szczegół: > ja bym topił w Odrze, a nie w Wiśle :) Ale nic to. Natchnęło mnie to pewnym pomysłem. Trzeba podzielić kraj na strefy, w których muszą znaleźć się takie pejzaże i ludzie tacy jak my. Zadanie wykonane w wielu miejscach jednocześnie zwiększy efektywność i obniży koszty, głównie transportu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 02:17 To do zobaczenia jutro, w pejzażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 02:17 To do zobaczenia jutro, w pejzażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 07.02.04, 01:56 iza.bella.iza napisała: > Czy Ty opisujesz mój staw? A raczej dwa? > Mostki, kaczki, poziom wody...a obok szkoła? Między stawem a szkołą jest jeszcze jeden park. Ale to nie ten sam staw, bo ja bym topił w Odrze a nie w Wiśle :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Jutro będzie lepiej:))) 11.02.04, 08:46 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Piszesz Basiu "jutro będzie lepiej". > > > Czy to znaczy, że jak się obudzimy na każdej latarni będzie wisiało > > conajmniej > > > trzech komuchów? > > > > Odrobinę przesadziłeś:)))))))) > > > OK, może i przesadził, bo trzech na latarnie to za dużo i będą lampę zasłaniać. > > Ale dwóch to w sam raz. > > gdyby zamiast latarni zastosowac wysuniete ramie dzwigu, to przed bezposednia transmisja mozna by wyemitowac "oferte ZREMBu zawsze na czasie" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 10.02.04, 23:38 Niestety. Basia nie podała sznura, a miałem już trzech pod kluczem. A szkoda mi było pieniędzy na dożywianie, więc wypuściłem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 10.02.04, 23:47 goniacy.pielegniarz napisał: > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. :)))))))) Och, jak ja to lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 10.02.04, 23:50 basia.basia napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. > > :)))))))) > > Och, jak ja to lubię:) Nie wiedziałem, że słuchasz hip-hopu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Nie ma Izy, nie ma t1s, nie ma ... 11.02.04, 00:06 goniacy.pielegniarz napisał: > > > > Och, jak ja to lubię:) > > Nie wiedziałem, że słuchasz hip-hopu :)) > No co to się dzieje? Przecież trzeba ustalić który staw wybieramy (koło Izy czy koło Ciebie), zorganizować transport na miejsce. Potrzebna będzie betoniarka, latarnie, sznury, drzewa ze zmurszałymi konarami itd. Kto to wszystko ma zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Nie ma Izy, nie ma t1s, nie ma ... 11.02.04, 00:11 basia.basia napisała: > No co to się dzieje? > Przecież trzeba ustalić który staw wybieramy (koło Izy czy koło Ciebie), > zorganizować transport na miejsce. Potrzebna będzie betoniarka, latarnie, > sznury, drzewa ze zmurszałymi konarami itd. Kto to wszystko ma zrobić? Nie wiem jak Iza, ale t1s zamiast gadać, wziął się chyba po prostu do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A tak w ogóle 11.02.04, 00:19 basia.basia napisała: > Przecież trzeba ustalić który staw wybieramy (koło Izy czy koło Ciebie), > zorganizować transport na miejsce. Potrzebna będzie betoniarka, latarnie, > sznury, drzewa ze zmurszałymi konarami itd. Ale się Basia rozmarzyłaś. Aż miło posłuchać, bo od razu się człowiekowi będzie lepiej spało. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: A tak w ogóle 11.02.04, 00:31 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > Przecież trzeba ustalić który staw wybieramy (koło Izy czy koło Ciebie), > > zorganizować transport na miejsce. Potrzebna będzie betoniarka, latarnie, > > sznury, drzewa ze zmurszałymi konarami itd. > > Ale się Basia rozmarzyłaś. Aż miło posłuchać, bo od razu się człowiekowi będzie > > lepiej spało. :))) Piszesz, że t1s wziął się do pracy? A co? Jest palaczem? Nocnym stróżem? Ja też się wzięłam do pracy i cichcem tu zaglądam:) Wszyscy się rozpierzchli. Nie będzie dzisiaj czynu społecznego:( ps Hip hop? Nie zrozumiałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A tak w ogóle 11.02.04, 00:37 basia.basia napisała: > Piszesz, że t1s wziął się do pracy? A co? Jest palaczem? Nocnym stróżem? Nie, myślałem raczej, że podjeżdża betoniarką nad staw. > Ja też się wzięłam do pracy i cichcem tu zaglądam:) Od jutra przerwa? > Wszyscy się rozpierzchli. > Nie będzie dzisiaj czynu społecznego:( Okazujemy się ludźmi miłosiernymi. > ps > Hip hop? > Nie zrozumiałam:( Usłyszałem to po prostu ze dwa razy i tak mi zapadło w pamięci. www.adminer.pl/slowa-piosenek/p/p.php3?plik=peja(slumsattack)_gluchanoc.txt Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: A tak w ogóle 11.02.04, 00:47 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > Piszesz, że t1s wziął się do pracy? A co? Jest palaczem? Nocnym stróżem? > > Nie, myślałem raczej, że podjeżdża betoniarką nad staw. :))) > > > Ja też się wzięłam do pracy i cichcem tu zaglądam:) > > Od jutra przerwa? Jutro się okaże:) > > > Wszyscy się rozpierzchli. > > Nie będzie dzisiaj czynu społecznego:( > > Okazujemy się ludźmi miłosiernymi. > A biedny t1s tyra sam:( > www.adminer.pl/slowa-piosenek/p/p.php3?plik=peja(slumsattack)_gluchanoc.txt Niesamowite! Jutro przeczytam uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A tak w ogóle 11.02.04, 00:53 basia.basia napisała: > > Od jutra przerwa? > > Jutro się okaże:) Ech... Nie możesz Ty żyć bez nas :) > Niesamowite! Jutro przeczytam uważnie. Tylko bez przesady. Ja mówiłem o samym refrenie. Tekstu nawet nie znam dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: A tak w ogóle to gdzie ta imprezka? 11.02.04, 06:36 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > > Od jutra przerwa? > > > > Jutro się okaże:) > > Ech... Nie możesz Ty żyć bez nas :) > > > Niesamowite! Jutro przeczytam uważnie. > > Tylko bez przesady. Ja mówiłem o samym refrenie. Tekstu nawet nie znam > dokładnie :) Też bym się napił! :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A tak w ogóle to gdzie ta imprezka? 13.02.04, 00:01 homosovieticus napisał: > Też bym się napił! > :) Mówisz o wieszaniu? To nie imprezka, to społeczny obowiązek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: A tak w ogóle to gdzie ta imprezka? 13.02.04, 09:01 goniacy.pielegniarz napisał: > homosovieticus napisał: > > > > Też bym się napił! > > :) > > Mówisz o wieszaniu? To nie imprezka, to społeczny obowiązek :) > wlasciwie to polaczenie pozytecznego z ogromna przyjemnoscia, wiec spokojnie mozna by sie piweczka napic po akcji podziwiajac efekty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: A tak w ogóle to gdzie ta imprezka? 13.02.04, 13:54 ponury.zniwiarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > Też bym się napił! > > > :) > > > > Mówisz o wieszaniu? To nie imprezka, to społeczny obowiązek :) > > > > wlasciwie to polaczenie pozytecznego z ogromna przyjemnoscia, wiec spokojnie > mozna by sie piweczka napic po akcji podziwiajac efekty :-)) Popieram:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 13.02.04, 14:00 Prosi się o niepodbijanie wątku w ciągu dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 15.02.04, 21:25 goniacy.pielegniarz napisał: > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. Śpiewam ten kawałek na powitanie dla tych, którzy dzisiaj wracają :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 15.02.04, 23:20 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. > > Śpiewam ten kawałek na powitanie dla tych, którzy dzisiaj wracają :) Śpiewam i śpiewam, aż mnie gardło rozbolało, a tu wygląda na to, że się pośpieszyłem! Odpowiedz Link Zgłoś