j_kub 21.05.02, 11:35 Teraz grzecznie proszę o wycofanie się z tego procederu. Ja też potrafię wiele. Jak znajdę jeszcze raz taki numer to i virusika wyślę. Wtedy już tylko pretęnsje do Pana Boga. Bo ostrzegałem. Janek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re: Kto się podszywa pod moje pseudo? 21.05.02, 11:39 Jasiu,a kiedy to,bo nie spotkałem "podszywacza"? Trzym się Janku. Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub Bykowi ku przestrodze 21.05.02, 11:56 bykk napisał(a): > Jasiu,a kiedy to,bo nie spotkałem "podszywacza"? > Trzym się Janku. Tu mi jakieś żydy ( 7.00) robią podchody. Na onecie też mi te parszywce nie chciały puszczać. Jasia to sobie znajdź. Ja Tobie nie mówię bukacie. Jak trzymasz z nimi to spadaj. Wszystkie żydy to komuniści. Ja komunistów nie lubię! Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Janek! Kos? Nie! śLIMAK! IP: 213.17.161.* 21.05.02, 11:59 j_kub napisał(a): > Tu mi jakieś żydy ( 7.00) robią podchody. > Na onecie też mi te parszywce nie chciały puszczać. > Jasia to sobie znajdź. > Ja Tobie nie mówię bukacie. > Jak trzymasz z nimi to spadaj. > Wszystkie żydy to komuniści. > Ja komunistów nie lubię! > Janek --- Po raz pierwszy mnie rozśmieszyłeś. Basia to był niewypał, Janek to jest to! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 swiat sie konczy... IP: 202.108.191.* 21.05.02, 12:19 jezeli wierzysz ze znalazby sie ktos tak glupi by sie podszywac pod twoje posty to posluchaj medycyna nie znalazla jeszcze lekarstwa na... cokolwiek ci dolega nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Janek! Kos? Nie! śLIMAK! 21.05.02, 12:22 Jasiu,no nie gniewaj się,że Cię nazwałem Jasiem,od tej chwili nazywam Cię Kamil,może być?A może wspak?Jak wolisz? Nie bądź taki idź na .....ki! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub Przepraszam - czy to dom wariatów. 21.05.02, 12:50 Jeszcze tak głupich ludzi nie widziałem. Jeden w jeden. Rozumku macie mniej niż Kubuś Puchatek. Powodzenia w wątku " Tradycje żydowskie". Tam się dobrze czujecie już macie 413 gości. Niedozobaczenia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Dlaczego tak agresywnie? IP: 213.17.161.* 21.05.02, 13:37 j_kub napisał(a): > Jeszcze tak głupich ludzi nie widziałem. > Jeden w jeden. > Rozumku macie mniej niż Kubuś Puchatek. > Powodzenia w wątku " Tradycje żydowskie". > Tam się dobrze czujecie już macie 413 gości. > Niedozobaczenia > Janek --- Przecież nie wszyscy cię zaatakowali (właściwie nikt nie atakował). Ja cię nawet pochwaliłem! Powtórzę: naprawdę twoja nowa tożsamość jest b.dowcipna. Heil śLIMAK! Z aryjskim pozdrowieniem, Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Janek39 wrote: IP: *.tgory.pik-net.pl 21.05.02, 13:49 ale czemu wrote ze mnie nie lubi 2 dni miał by sie zapoznac z moja osobą impulsywny siakiś jest ten Janek do ślimaka: kiedy podszywałeś się pod dudu nazywałem cię parchem co wcale nie jest tożsame z żydem. parch to materializacja twojej ulotnej, zwiewnej i wielowątkowej osobowości przypominającej liszaj na skórze trędowatego. badz chociaz szczypte oryginalny i nazwij mnie "aramejczyk" albo "gurk" a ty zaraz żyd. dobry zyd nie jest zły... 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub Re: Dlaczego tak agresywnie? 22.05.02, 07:29 Gość portalu: Galba napisał(a): > j_kub napisał(a): > > > Jeszcze tak głupich ludzi nie widziałem. > > Jeden w jeden. > > Rozumku macie mniej niż Kubuś Puchatek. > > Powodzenia w wątku " Tradycje żydowskie". > > Tam się dobrze czujecie już macie 413 gości. > > Niedozobaczenia > > Janek > > --- > > Przecież nie wszyscy cię zaatakowali (właściwie nikt nie atakował). Ja cię nawe > t > pochwaliłem! Powtórzę: naprawdę twoja nowa tożsamość jest b.dowcipna. > > Heil śLIMAK! > > Z aryjskim pozdrowieniem, > Galba Galba. Myślałem,że Ty jesteś mądrzejszy,ale ta choroba jest zaraźliwa. Mam prawo nie lubieć żydów , tak jak żydzi mnie. Ja Wam się nie wcinam w wątki. Czytałem o waszych tradycjach. Nie piszę Wam żydzi won. Nawet ściągnąłem przepis na kugel. Otworzyłem Twój watek tylko dlatego,że miałem Cię za naszego. Wolę być slimakiem niż Twoim przyjacielem. Teraz Tobie tez mówię do niezobaczenia. Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_kub Re: Kto się podszywa pod moje pseudo? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.05.02, 12:54 j_kub napisał(a): > Teraz grzecznie proszę o wycofanie się z tego procederu. > Ja też potrafię wiele. > Jak znajdę jeszcze raz taki numer to i virusika wyślę. > Wtedy już tylko pretęnsje do Pana Boga. > Bo ostrzegałem. > Janek Ślij: pollak@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Przynajmniej wiem że wiesz niewiele IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.05.02, 13:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem jestem tutaj nowa pseudo39 /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 21.05.02, 13:11 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk_ Re: jestem tutaj nowa pseudo39 /nt 22.05.02, 07:50 Gość portalu: siedem napisał(a): > 7,00 siedem kiedy ty zmadrzejesz?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak jesteś słodki /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 22.05.02, 07:53 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: Kto się podszywa pod moje pseudo? IP: *.altkom.com.pl 24.05.02, 13:55 j_kub napisał(a): > Teraz grzecznie proszę o wycofanie się z tego procederu. > Ja też potrafię wiele. > Jak znajdę jeszcze raz taki numer to i virusika wyślę. > Wtedy już tylko pretęnsje do Pana Boga. > Bo ostrzegałem. > Janek > Nie jednemu psu burek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Kto się podszywa pod moje pseudo? IP: *.altkom.com.pl 28.05.02, 13:48 Gość portalu: Burek napisał(a): > > Nie jednemu psu burek. Masz rację Burek. Odpowiedz Link Zgłoś