Dodaj do ulubionych

OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA

27.01.05, 16:56
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19505825&wv.x=2&a=19943099
Obserwuj wątek
    • gini Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA 27.01.05, 16:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19505825&wv.x=2&a=19933464
      • gini Re:A teraz wyjasniam 27.01.05, 17:00
        Trzeba sie bedzie logowac, ale nie bedzie aesa czyli nozyczek .
        Forum Aktualnosci zmieni nazwe ale mamy ja wymyslic sami.
        Wiec propozycje prosze zglaszac w tym watku.
        • leje-sie Absolutnie nie 27.01.05, 17:16
          Dla tych co chca sobie pisac bez aesa to Osla Lawka jest. Prosze ja otworzyc
          dla wpisow i juz.

Ci, ktorzy dra m...y o cenzurze - nic przeciez nie znika tylko przenoszone jest
          we wlasciwe miejsce.

Jedyny problem to co robic z wycietymi wpisami - bez kontekstu. A niech sobie
          stanowia wolne watki.

Nie zycze sobie by wizytowka Forum - FA stala sie przystania dla jeszcze
          gorszych psycholi niz dzisiaj.
          • Gość: patience leje-sie, na smieci jest sposob IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 17:19
            zajrzyj do tego watku zlinkowanego przez gini i poczytaj.
          • gini Re: Absolutnie nie 27.01.05, 17:20
            A ktos Cie tu trzyma na sile?Przeciez reszta forow jest moderowanych mozesz
            sobie tam pisac , a wiekszosc z nas walczyla od dawna o forum bez aesa.
            To jak myslisz?My wszyscy mamy sie meczyc bo Ty chcesz miec forum moderowane?
            Nie przesadzasz aby?
            • snajper55 Re: Absolutnie nie 27.01.05, 21:33
              gini napisała:

> A ktos Cie tu trzyma na sile?

A Ciebie ktoś na siłę tu trzyma ? Nie podoba się aes, to możesz na forum
              prywatnym pisać, gdzie aesów nie ma.

> Przeciez reszta forow jest moderowanych mozesz
              > sobie tam pisac , a wiekszosc z nas walczyla od dawna o forum bez aesa.

Większość ????? Podaj ile osób walczyo, a ile nie.

> To jak myslisz?My wszyscy mamy sie meczyc bo Ty chcesz miec forum moderowane?
              > Nie przesadzasz aby?

MY WSZYSCY ??????? smile))))))))

S.
              • Gość: Gini Re: hej zezowaty IP: *.upc.chello.be 27.01.05, 21:47
                To lec do Tebe i pros zeby natychmiast zmienil decyzje bo Ty i lejek sie nie
                zgadzacie.Zbierz te reszte przy okazji, ktora jest przeciw.
                • gini Re: hej zezowaty 27.01.05, 22:40
                  Czy zbierasz juz podpisy?Przelec sie do lambdy to pani yga Kostrzewa Ci pomoze .
                  I spiesz sie, bo mozesz nie zdazyc.Wpadniesz na takie niecenzurowane forum i
                  szoku mozesz dostac.
        • indris Ku czci Juliana Tuwima... 27.01.05, 17:23
          ...i jego znakomitej rubryki w dawnych "Problemach" zgłaszam nazwę Cicer cum
          caule. Po łacinie znaczy to: groch z kapustą.
        • antyk52 Re:A teraz wyjasniam 27.01.05, 17:51
          > Wiec propozycje prosze zglaszac w tym watku.

'Dół kloaczny'?
          • gini Re:A teraz wyjasniam 27.01.05, 18:06
            antyk52 napisał:

> > Wiec propozycje prosze zglaszac w tym watku.
            >
            > 'Dół kloaczny'?

Powazne propozycje , zapomnialam dodac.
        • monopol Forum bez nożyczek? 27.01.05, 18:00
          Czyli jak? Wywalczyliśmy wolność słowa na forum? Giwi została zwolniona? Proszę
          o wyjaśnienia. Dawno tu nie zaglądałem, więc czuję się niedoinformowany.
          Pomysł dobry choć istnieje ryzyko grzebania się w większym śmietniku.
          Obowiązek logowania może natomiast przyczynić się do zmniejszenia kupy śmieci.
          Przyjmuję wersję, że bilans wprowadzonych zmian będzie dodatni. W związku z tym
          jestem za.
          Nowa nazwa? Niech będzie "Aquanet" - na pamiątkę najlepszego wątku tego forum.
          • karlin Czy to oznacza 27.01.05, 18:03
            że nie będzie usuwane nawet 300 wątków np. pod tytułem "chce mi się kupę!" czy
            inny tego typu spam?

No i co z netykietą?

Nie to, żebym był za cenzurą, ale chciałbym wiedzieć.
            • monopol Pytanie jest zasadne 27.01.05, 18:05
              Niewykluczone bowiem, że nawet zalogowany nick zechce poinformować nas kilkaset
              razy o potrzebie natychmiastowej defekacji.

Co na to odpowiedzą admini?
              • Gość: patience Tu jest dyskusja na ten temat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 18:09
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19505825&a=19710955

... + kilka postow w dol
                • karlin Czy dobrze zrozumiałem? 27.01.05, 18:23
                  W nowej wersji forum wybrańcy będą klikali i wątki będą znikały? Bo co ma
                  znaczyć ten zwrot - "na przykład (...) i wymieniono kilka nicków"?

To czym się to różni od sytuacji obecnej?

Najlepsza byłaby, ale pewnie nie do wykonania technicznie, powszechność
                  moderacji. Każdy mógłby poruszać się po "swoim" forum z takimi wycięciami, na
                  jakie ma ochotę.
              • giwi Re: Pytanie jest zasadne 27.01.05, 18:09
                Posty będa usuwane tylko wtedy, gdy ktoś to zgłosi klikając w kosz albo mailem
                na forum.abuse
                • gini Re: Pytanie jest zasadne 27.01.05, 18:11
                  A spam tez trzeba zglaszac?
                  • giwi Re: Pytanie jest zasadne 27.01.05, 18:12
                    Tak, wszystko. Tu raczej nikt nie będzie pilnować.
                    • Gość: AndrzejG no to bedzie ciekawy cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:16
                      bo jeden na drugiego będzie patrzył podejrzliwie -
                      czy to on kliknął?
                      czy to on doniósł?

Bedzie większy cyrk niż do tej pory,tyle że Tobie sie ulzy.
                      Przecież wystarczy wycinać tylko spam,a resztę zostawić.
                      Spam mozna bardzo prosto zdefiniować.
                      • Gość: AndrzejG przy tych warunkach ,to CYRK będzie własciwą nazwą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:19
                        > bo jeden na drugiego będzie patrzył podejrzliwie -
                        > czy to on kliknął?
                        > czy to on doniósł?
                    • monopol Mam wątpliwości jednak 27.01.05, 18:20
                      Dajmy na to jakiś nick szalony zapragnie nas zarzucić idiotycznym spamem w
                      ilości 600 postów? Czy nie zagubimy się w tych postach zanim zdążymy je zgłosić
                      do usunięcia, zanim ktoś z adminów zauważy nasze zgłoszenie i usunie śmieci?
                      Rozumiem, że ktoś jednak będzie nieustannie czuwał i oczekiwał naszych zgłoszeń?

Ponadto - zgłoszenie postu do usunięcia przez jedną osobę nie musi być związane
                      z poparciem tej decyzji przez inny nick. Jak rozwiążecie ten problem?

Mam nadzieję, że te techniczne kwestie w jakiś sposób da się rozwiązać, bo sam
                      pomysł istnienia forum bez cenzury zewnętrznej jest interesujący.
                      • giwi Re: Mam wątpliwości jednak 27.01.05, 18:31
                        Usuwanie postów będzie na takich samych zasadach, jak na pozostałych forach, gdy
                        sa zgłaszane. Admini oceniają i nie przeprowadzają przecież referendum. Jeśli
                        uważają, że powinien być usuniety to usuwają.

Spamy są usuwane w ciągu dnia, w nocy nie.
                        • monopol W porządku 27.01.05, 18:40
                          Zobaczymy jak to będzie funkcjonować, może mechanizm zgłoszenie-usunięcie
                          będzie sprawny.
                          • andrzejg Re: W porządku 27.01.05, 19:23
                            monopol napisał:

> Zobaczymy jak to będzie funkcjonować, może mechanizm zgłoszenie-usunięcie
                            > będzie sprawny.
                            >

Mimo ,że decyzja będzie należała do adminów,to część odpowiedzialnosci spadnie
                            na nas.Ciekawe jak z tym sobie poradzimy?

A.
                            • monopol Będzie jatka Andrzeju 27.01.05, 21:17
                              Ale to chyba żadna nowość dla nas.

andrzejg napisał:

> Mimo ,że decyzja będzie należała do adminów,to część odpowiedzialnosci
                              spadnie
                              > na nas.Ciekawe jak z tym sobie poradzimy?
            • jureek Re: Czy to oznacza 27.01.05, 18:19
              karlin napisał:

> że nie będzie usuwane nawet 300 wątków np. pod tytułem "chce mi się kupę!" czy
              > inny tego typu spam?

Nie zauważyłeś, że tych wielokrotnie powtarzanych wątków mniej ostatnio?
              Zadzaiałał automat antyspamowy nie pozwalający założyć następnego wątku
              wcześniej niż 3 min. po założeniu poprzedniego, a spamerzy nie lubią cuekać.
              Wolę głupi automat, niż stronniczego cenzora.
              Jura
              > No i co z netykietą?
              >
              > Nie to, żebym był za cenzurą, ale chciałbym wiedzieć.
          • gini Re: Monopolu 27.01.05, 18:04
            monopol napisał:

> Czyli jak? Wywalczyliśmy wolność słowa na forum? Giwi została zwolniona?
            Proszę
            >
            > o wyjaśnienia. Dawno tu nie zaglądałem, więc czuję się niedoinformowany.
            > Pomysł dobry choć istnieje ryzyko grzebania się w większym śmietniku.
            > Obowiązek logowania może natomiast przyczynić się do zmniejszenia kupy śmieci.
            > Przyjmuję wersję, że bilans wprowadzonych zmian będzie dodatni. W związku z
            tym
            >
            > jestem za.
            > Nowa nazwa? Niech będzie "Aquanet" - na pamiątkę najlepszego wątku tego forum.
            >
            Watek akuanet nie byl najlepszy byl najgluzszy po prostu .
            Twoja propzycja , moja poprawka .
            Ale skoro mowa o watkach to mnie sie przypomnialo, ze byl taki watek na forum i
            nazywal sie "Magiel" mysle, ze ta nazwa lepiej oddaje to co sie tutaj dzieje
            niz Aquanet.
            • monopol Słowo "magiel" ma wydźwięk negatywny 27.01.05, 18:11
              Zgadzam się z Tobą, że słowo to oddaje w pewnym sensie tutejszą atmosferę, ale
              powinniśmy chyba wybrać nazwę nasuwającą przyjemniejsze skojarzenia.
              • gini Re: Słowo "magiel" ma wydźwięk negatywny 27.01.05, 18:13
                monopol napisał:

> Zgadzam się z Tobą, że słowo to oddaje w pewnym sensie tutejszą atmosferę,
                ale
                > powinniśmy chyba wybrać nazwę nasuwającą przyjemniejsze skojarzenia.
                >
                Monopolu, to, ze Tobie i Heldze sie aqanet dobrze kojarzy nie znaczy , ze
                wszystkim .
                Nie bylo Cie chyba pare miesiecy teraz wpadasz, i chcesz zadecydowac prawie
                jednoosobowo .
                Moze daj sie wypowiedziec innym?Przeciez nie jest powiedziane, ze to juz dzis.
                • monopol Aniu - nie chcę decydować JEDNOOSOBOWO 27.01.05, 18:23
                  Pisałem o tym w innym poście. Ja tylko zgłaszałem propozycję i odniosłem się do
                  Twojej. Fakt, nie było mnie tu już dość długo, jednak w przeszłości pisałem tu
                  przez pewien czas, mam więc chyba prawo się odezwać?
                  • gini Re: Aniu - nie chcę decydować JEDNOOSOBOWO 27.01.05, 18:25
                    monopol napisał:

> Pisałem o tym w innym poście. Ja tylko zgłaszałem propozycję i odniosłem się
                    do
                    >
                    > Twojej. Fakt, nie było mnie tu już dość długo, jednak w przeszłości pisałem
                    tu
                    > przez pewien czas, mam więc chyba prawo się odezwać?
                    >
                    Monopolu, co innego propozycja a co innego wysylanie Helgi by prosila o zgode
                    juz natychmiast .
                    A odzywaj sie jak najczesciej.Po to zalozylam watek by kazdy mial szanse sie
                    wypowiedziec.
                    • gini Re: propozycja Jurka 27.01.05, 18:25
                      Re: A tak przy okazji
                      Autor: jureek
                      Data: 27.01.2005 18:15 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

-----------------------------
                    • monopol Re: Aniu - nie chcę decydować JEDNOOSOBOWO 27.01.05, 18:27
                      Helga zapyta, ale to nie oznacza wcale, że taka właśnie będzie nazwa forum. O
                      nazwie zadecyduje większość, wiem jakie są reguły. Nie ma o co kruszyć kopii.
                    • Gość: patience Re: Aniu - nie chcę decydować JEDNOOSOBOWO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 18:29
                      Zgodzmy sie, ze jakas propozycja jest dopiero wtedy aktualna, jak wlasciciel
                      nazwy sie zgadza, pytanie sie jest jak najbardziej zasadne. Bez tego w ogole
                      propozycji nie ma, bo to nie moja nazwa. A poza tym odnosze wrazenie, ze cos tu
                      nie gra. Wydaje mi sie ze negatywnie zareagowalas glownie dlatego, ze ja tam
                      tez pisywalam, bo sama widzialam, jak kiedys powiedzialas drf, ze go lubisz. To
                      w takim razie jasno i wyraznie ci powiem, ze obojetnie ile i co tam pisalam, to
                      nie jest moj watek i nigdy nie byl. Gdybym umiala cos takiego zrobic, to bym
                      zrobila. To zawsze byl i jest watek drf, bezdyskusyjnie.
                      • gini Re: Helga 27.01.05, 18:33
                        No to ja sie zgadzam, ze byl watek doktora i niech sobie bedzie, ale doktor
                        przemily czlowiek z reszta z FA malo sie kojarzy , wybacz.
                        A co powiesz starym weteranom, perle, Miriam , Hiacyntowi, Luce, przeciez Oni w
                        zyciu do aqaneta nie zagladali, to jest rodzaj forum prywatnego Twojego i
                        doktora.
                        Nie zapalaj sie tak.
                        • Gość: patience Re: Helga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 18:42
                          Nie moje. Ze tak powiem, woznica jest jedenwink Mysle tez ze wiecej ludzi tam
                          wlazi, niz ci sie wydajesmile)) Glownie dlatego, ze tam jest eldorado linkow i jak
                          kto lubi czytac, to ma co. Ja wtopilam sie w Aquanet swego czasu wlasnie na
                          takiej zasadzie, ze zaczelam klikac. Zreszta, jak byla akcja o odblokowanie
                          tego watku, to ludzie wlasnie cos takiego pisali, ze klikaja jak glupi. Do tej
                          pory nie moge odzalowac ze go zamkneli. A poza tym nie masz co burczec, bo sama
                          widzialam jak cos tam do doktora nadawalas, ze go lubisz, a on nawzajem ci
                          zyczyl wszystkiego dobrego.
                          • gini Re: Helga 27.01.05, 18:47
                            Gość portalu: patience napisał(a):

> Nie moje. Ze tak powiem, woznica jest jedenwink Mysle tez ze wiecej ludzi tam
                            > wlazi, niz ci sie wydajesmile)) Glownie dlatego, ze tam jest eldorado linkow i
                            jak
                            >
                            > kto lubi czytac, to ma co. Ja wtopilam sie w Aquanet swego czasu wlasnie na
                            > takiej zasadzie, ze zaczelam klikac. Zreszta, jak byla akcja o odblokowanie
                            > tego watku, to ludzie wlasnie cos takiego pisali, ze klikaja jak glupi. Do
                            tej
                            > pory nie moge odzalowac ze go zamkneli. A poza tym nie masz co burczec, bo
                            sama
                            >
                            > widzialam jak cos tam do doktora nadawalas, ze go lubisz, a on nawzajem ci
                            > zyczyl wszystkiego dobrego.

A dlaczego mam Go nie lubic?Co nie znaczy, ze nie jest tak jak napisalam, jest
                            to wlasciwie Jego watek i z wiekszoscia tu piszacych nie ma nic wspolnego., J ,
                            a kto tam pisuje Helgo wiem bo podczytywalam, takze nie oszukuj, ze tak duzo
                            ludzi.
                            Na kraju maja dluzsze watki, w ktroych pisywala wiekszasc uczestnikow i tez
                            im zablokowali.
                            Idz sobie na kraj kliknij na watki o najwiekszej ilosci wypowiedzi to sobie
                            sprawdzisz sama.
                            • Gość: patience Re: Helga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 18:52
                              > a kto tam pisuje Helgo wiem bo podczytywalam, takze nie oszukuj, ze tak duzo
                              > ludzi.

hehe a widzisz, sama podczytywalaswink)) Nie burmusz sie juz, nie ma o co. Pewnie
                              ze bylo duzo swietnych watkow. Widzialam np. jeden zablokowany, juz nie
                              pamietam gdzie, z wierszami. Tez szkoda...

No? usmiechnij sie.
                              • gini Re: Helga 27.01.05, 18:53

> > a kto tam pisuje Helgo wiem bo podczytywalam, takze nie oszukuj, ze tak d
                                > uzo
                                > > ludzi.
                                >
                                > hehe a widzisz, sama podczytywalaswink)) Nie burmusz sie juz, nie ma o co.
                                Pewnie
                                >
                                > ze bylo duzo swietnych watkow. Widzialam np. jeden zablokowany, juz nie
                                > pamietam gdzie, z wierszami. Tez szkoda...
                                >
                                > No? usmiechnij sie.

))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))
                                • Gość: patience Re: Helga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 19:05
                                  > ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))

No to w porzadku, i pozdrawiam nawzajemwink
                                  • gini Re: Helga 27.01.05, 19:11

> > ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))
                                    >
                                    >
                                    > No to w porzadku, i pozdrawiam nawzajemwink

Zerknij na to , post wstepny pasuje idealnie .I przelec po samych nickach ,
                                    mnie wtedy jeszcze tu nie bylo.Ten tez zablokowany niestety.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=185548&a=185548&wv.x=2
                                    • Gość: patience Re: Helga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 19:14
                                      ok. obejrze. Ten Jerry nic mi nie mowi, na pierwszy rzut oka widze sporo nickow
                                      ktore mi sie z niczym nie kojarza, ale wtedy bywalam glownie na Swiecie.
                                      • gini Re: Helga 27.01.05, 19:18

> ok. obejrze. Ten Jerry nic mi nie mowi, na pierwszy rzut oka widze sporo
                                        nickow
                                        >
                                        > ktore mi sie z niczym nie kojarza, ale wtedy bywalam glownie na Swiecie.

Jest Scan, Miriam, jest wtedy loginoiw nie bylo to sie to zmywa wszystko, ale
                                        przyznasz, ze wstepny post to wypisz wymaluj FA.
                                        • Gość: patience Re: Helga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 19:27
                                          Poniekad tak. Po drodze juz zdazylam troche obejrzec, widze ze ludnosc sie tam
                                          niezle bawila i w sposob raczej cywilizowany. Rozumiem skad ci sie ten watek
                                          przypomnial. Tam w koncowce jest Lisek wyrazajacy zdumienie (pozytywne) ze tyle
                                          postow nabili. Sadze tez, ze tych dlugich watkow nie ma co porownywac, bo one
                                          sa dlatego dobre, ze niepowtarzalne. Nie mam pojecia kto to byl ten jerry, ale
                                          spory talent, bo w duzym stopniu jakosc watku zalezy od tego kto go zaklada.
                                          • hymen Re: Helga 28.01.05, 08:18
                                            Patience, to można połączyć. Myslę, że nie powinno stanowić problemu dla
                                            administracji forum, by przy okazji odblokowała aquanet.
                                            • Gość: patience No wiec doktor nie odebralby tego jako zamach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 09:39
                                              > Patience, to można połączyć. Myslę, że nie powinno stanowić problemu dla
                                              > administracji forum, by przy okazji odblokowała aquanet.

No wiec doktor poinformowany i nie odbierze ewentualnego nazewnictwa jako
                                              zamach na mienie, a tym, ktorzy nie przeczytali, zalaczam przeslanie na temat
                                              wolnosci:

=======wolnosc===========
                                              Autor: Gość: !d IP: *.cm-upc.chello.se
                                              Data: 28.01.2005 02:23

wolnosc przychodzi od srodka
                                              Uwaga:
                                              odpisuj jezeli chcesz na posty z ktorymi sie nie zgadzasz w tym tez te łamiące
                                              regulamin!...nie daj sie sprowadzic do roli donosiciela klikajac na czerwony
                                              kosz..

Jak kto nie wie o co chodzi, to niech spojrzy na podpis pod okienkiem w ktorym
                                              pisze sie odpowiedz. Ciag dalszy postu drf tutaj:
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&wv.x=2&a=19963019

PS. Naprawde myslisz ze odblokowanie watku byloby mozliwe? Naprawde?
                                              • hymen Re: No wiec doktor nie odebralby tego jako zamach 28.01.05, 09:46

> PS. Naprawde myslisz ze odblokowanie watku byloby mozliwe? Naprawde?

Tu moje myślenie nie ma nic do rzeczy smile. Zadaj to pytanie Tebe np na
                                                moderacji, a ja się pod nim podpiszę.
                                                • Gość: patience Re: No wiec doktor nie odebralby tego jako zamach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 09:53
                                                  Az sie zagulgotalam. Napije sie herbaty na uspokojenie i pojde na FoM
                                                  • Gość: patience Re: No wiec doktor nie odebralby tego jako zamach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 10:01
                                                    napisalam, tutaj:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19505825&a=19967905

dziekuje
                            • gini Re: Cholera 27.01.05, 18:52
                              A ja chyba z rozpedu wycielam Miriam i Perle, a moze rozpirzylam?
                              A Tebe sie kazal ¨skonsultowac z Perla wlasnie.
        • antyk52 PS. 27.01.05, 18:06
          > Trzeba sie bedzie logowac, ale nie bedzie aesa czyli nozyczek .

Przeca takie forum to istny zamach na Józia Z. Chcecie wykończyć ikone FA? To
          może niech przynajmniej będzie to forum jego imienia smile))
          • gini Re: PS. 27.01.05, 18:08
            antyk52 napisał:

> > Trzeba sie bedzie logowac, ale nie bedzie aesa czyli nozyczek .
            >
            > Przeca takie forum to istny zamach na Józia Z. Chcecie wykończyć ikone FA? To
            > może niech przynajmniej będzie to forum jego imienia smile))

O przepraszam Jozio sie loguje, ma chyba najwiecej loginow ze wszystkich.Rece
            precz od Jozia!!
            • Gość: patience Re: PS. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 18:10
              > O przepraszam Jozio sie loguje, ma chyba najwiecej loginow ze wszystkich.Rece
              > precz od Jozia!!

hehe. Prawda to. Pan Jozef sobie poradziwink))))))
            • antyk52 Re: PS. 27.01.05, 18:13
              > > > Trzeba sie bedzie logowac, ale nie bedzie aesa czyli nozyczek .
              > >
              > > Przeca takie forum to istny zamach na Józia Z. Chcecie wykończyć ikone FA
              > ? To
              > > może niech przynajmniej będzie to forum jego imienia smile))
              >
              >
              > O przepraszam Jozio sie loguje, ma chyba najwiecej loginow ze wszystkich.Rece
              > precz od Jozia!!

To że założy sobie kwadrylion loginów to pewne, ale nie będzie miał zbyt dużo
              podstaw żeby ich używać (czyli zakładać szczerbanastu wątków pod rząd z
              pretensją do admina o usunięcie jakiegoś wątku smile))
    • Gość: patience zglaszam nazwe Aquanet ale to troche naduzycie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 17:17
      Uzasadnienie jest takie, ze w oceanach swiata plywaja rozne rybki, a w
      glebinach czaja sie potwory... A naduzycie polega na tym, ze Aquanet to nie moj
      patent i bez zgody drf nie mozna mu tej nazwy zabierac, bo by dostal zawalu.
      • monopol Helgo szanowna, to poproś go o zgodę 27.01.05, 18:04
        Zawału absolutnie nikomu nie życzymy.
        Pomysł natomiast by nazwać FA "Aquanetem" jest bardzo dobry. W ten sposób można
        uczcić najsłynniejszy wątek, w którym pisało wiele godnych nicków i jeszcze
        więcej godniejszych pacynek, w tym może nawet ze cztery mojewink
        • Gość: patience Re: Helgo szanowna, to poproś go o zgodę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 18:07
          dobra, zapytamwink
          • gini Re: Helga laskawie poczekaj na innych 27.01.05, 18:14

> dobra, zapytamwink

Co jest?Przeciez nie dostalas tego forum na wlasnosc, masz watek aqanet, nie
            starczy Ci?
            • Gość: patience Re: Helga laskawie poczekaj na innych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 18:20
              gini, sama zaproponowalas, zeby bylo bez klotni. Jest propozycja, zapytamy sie
              czy drf sie w ogole zgadza. W tym watku o odblokowanie Aquanetu tez jako jedyna
              wojowalas zeby go zamknac. proponuje 'bez nerw', wymyslamy nazwy i sie bawimy
              dobrze, bez gulgotania ze zlosci. Mialas swietny pomyslk zeby ten watek
              zalozyc, to teraz go nie psuj. Daj sie wypowiedziec innym i nikogo z watku nie
              wyganiaj, ani Monopola, ani nikogo.
              • gini Re: Helga laskawie poczekaj na innych 27.01.05, 18:23

> gini, sama zaproponowalas, zeby bylo bez klotni. Jest propozycja, zapytamy
                sie
                > czy drf sie w ogole zgadza. W tym watku o odblokowanie Aquanetu tez jako
                jedyna
                >
                > wojowalas zeby go zamknac.

Ja wojowalam zeby go zamknac?Czys Ty zglupla?Gdzie ja wojowalam.

proponuje 'bez nerw', wymyslamy nazwy i sie bawimy
                > dobrze, bez gulgotania ze zlosci. Mialas swietny pomyslk zeby ten watek
                > zalozyc, to teraz go nie psuj. Daj sie wypowiedziec innym i nikogo z watku
                nie
                > wyganiaj, ani Monopola, ani nikogo.

A gdzie ja kogo wyganiam?Radze jedynie dac propozycje, i to wszystko.
                Ja rozumiem, ze Ty chcesz przepchnac swoja, ale sa jeszcze inni.
        • gini Re: Monopolu 27.01.05, 18:11
          monopol napisał:

> Zawału absolutnie nikomu nie życzymy.
          > Pomysł natomiast by nazwać FA "Aquanetem" jest bardzo dobry. W ten sposób
          można
          >
          > uczcić najsłynniejszy wątek, w którym pisało wiele godnych nicków i jeszcze
          > więcej godniejszych pacynek, w tym może nawet ze cztery mojewink
          >

A kto pisal w tym aqanecie?Ile nickow z FA?Nie przesadzaj moze i poczekaj na
          reszte, bo jak na razie to jest Was dwoje no troje zapomnialam o Maretinie.A
          reszta nie ma nic do powidzenia?
          Bylo na FA wiele pieknych watkow, napewno duzo lepszych od aqaneta skladajacego
          sie glownie z cytatow.
          • monopol Spoko Gini, to tylko propozycja 27.01.05, 18:14
            Mój głos jest tylko jednym z wielu. Niewykluczone też, że poprę inną
            propozycję, lepszą, jeśli ktoś ją zgłosi. A Maretina na Aquanecie nie pisała.
            • gini Re: Spoko Gini, to tylko propozycja 27.01.05, 18:16
              monopol napisał:

> Mój głos jest tylko jednym z wielu. Niewykluczone też, że poprę inną
              > propozycję, lepszą, jeśli ktoś ją zgłosi. A Maretina na Aquanecie nie pisała.
              >
              Ale juz sie rozpedziles i wysylales Helge by leciala po zgode.
              Moze dajcie innym tez szanser i chwile do namyslu, szczegolnie tym, ktorzy
              wisieli na moderacji i wiercili dziure w Brzuchu Tebe.
      • Gość: Kir Ależ to KATHARSIS POLNET -:)))))))) )))) /ntx IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 19:39
    • messja Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA 27.01.05, 17:36
      a dlaczego wogole chcecie zmieniac nazwe forum? ta wam sie nie podoba?
      • gini Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA 27.01.05, 17:42
        messja napisała:

> a dlaczego wogole chcecie zmieniac nazwe forum? ta wam sie nie podoba?

Messja nie udawaj, Tebe napisal, ze tej i tak nie zostawia, z reszta kiedys to
        sie nazywalo informacje dnia.
        To moze wymyslimy lepiej niz Oni, ja bynajmniej mam taka cicha nadzieje.
        • messja Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA 27.01.05, 17:48
          gini napisała:

> messja napisała:
          >
          > > a dlaczego wogole chcecie zmieniac nazwe forum? ta wam sie nie podoba?
          >
          > Messja nie udawaj, Tebe napisal, ze tej i tak nie zostawia, z reszta kiedys
          to
          > sie nazywalo informacje dnia.
          > To moze wymyslimy lepiej niz Oni, ja bynajmniej mam taka cicha nadzieje.

to "wymslcie": "Aktualnosci", jesli sadzisz, ze ich interesuje wasz zdanie.
    • marianna.rokita nazwa 27.01.05, 18:03
      Trybuna Forumowiczasmile))))))))))))

• gini Re: nazwa 27.01.05, 18:05
        marianna.rokita napisała:

> Trybuna Forumowiczasmile))))))))))))
        >
        >
        > Spadlam z krzesla )))))))))))))))
    • leje-sie Forum Jozia Z 27.01.05, 18:31
      To jedyna sluszna nazwa.

Jak sobie poczytalem wasze pomysly jak wycinac bez cenzury to stanelo mi przed
      oczyma jak jozio stureki kazdy nie swoj i nieswoj wpis wycina w drebiezgi.

Ale jak wiadomo wariatom brak instynktu samozachowawczego.

Wszystkim wariatom forumowym oprocz Jozia.

Do Jozia dolaczy pewnie z dziesieciu koprofagow i bedzie forum jak ta lala.
      • monopol 10 koprofagów? 27.01.05, 18:42
        Jest ich aż tylu w okolicy?
        Sodomia i Gomoria normalnie... wink
        • leje-sie 10 koprofagów! 27.01.05, 19:15
          Ja mysle, ze dla koprofagow to sie przepustki wprowadzi, by ich nie wiecej niz
          10 jednoczesnie na Forumie pisalo.

I naprawde nie rozumiem, czemu ludzie przeciwni cenzurze od razu na Osla lawke
          sie nie przeniosa a wrecz protestuja w glos, gdy na forumie tym bezcenzorskim
          sie znajda? Wolnosc im nagle nie pasi?
          • monopol Filtr antykoprofagowy o zmiennej przepuszczalności 27.01.05, 19:29
            Nocą koprofagów dostępnych na forum dziesięciu, po wschodzie Słońca pięciu
            tylkowink

Zablokowanie możliwości wysyłania postów jednego po drugim w krótkim odstępie
            czasu rzeczywiście ograniczyło aktywność koprofagów i innych spamerów na forum.
            Tego typu mechanizmy zabezpieczające popieram. Dobrym rozwiązaniem jest także
            konieczność logowania się. To zmniejszy ilość przypadkowych idiotów
            wypowiadajacych się nie na temat.

Generalnie jednak cenzury nie lubię. Uważam też, że forum bez cenzury
            narzuconej z zewnątrz może istnieć. Z tego co planują admini wynika, że sami
            będziemy decydować o tym, co nam się na forum podoba a co nie. To chyba niezły
            pomysł?
      • Gość: jacek#jw Re: Forum Jozia Z IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 19:21
        leje-sie napisał:

> To jedyna sluszna nazwa.
        >
        > Jak sobie poczytalem wasze pomysly jak wycinac bez cenzury to stanelo mi
        przed
        > oczyma jak jozio stureki kazdy nie swoj i nieswoj wpis wycina w drebiezgi.
        >
        > Ale jak wiadomo wariatom brak instynktu samozachowawczego.
        >
        > Wszystkim wariatom forumowym oprocz Jozia.
        >
        > Do Jozia dolaczy pewnie z dziesieciu koprofagow i bedzie forum jak ta lala.
        >

Nie martw się Leje-się. Swoje potrzeby będziesz mógł załatwiać w innych
        miejscach. Nie gwarantuję, że Józio za Tobą pójdzie.

Pozdr / Jacek
        • leje-sie I pierwszy koprolalik 28.01.05, 14:17
          juz sie pojawil.

Nie wiedzialem, ze takie masz upodobania jacusiu.

Teraz juz wiem.
          • hymen Re: I pierwszy koprolalik 28.01.05, 14:55
            leje-sie napisał:

> juz sie pojawil.
            >
            > Nie wiedzialem, ze takie masz upodobania jacusiu.
            >
            > Teraz juz wiem.

I dobrze. Tu nie chodzi o zmianę upodobań a wpisanie się czy podoba Ci się to
            czy nie. Tobie jak rozumiem nie podoba się i teraz ja też wiem.
            • leje-sie Nie tlumacz sie glupio, 28.01.05, 16:40
              bo ci przypie.., a potem zapytam, czy sie podobalo.

Przeprosiny od ciebie za twoje chamstwo bylyby na miejscu.

A wszystkim innym - to tylko przedsmak wolnosci zaznaliscie w tym niewielkim
              dialogu.
              • hymen Doskonale wczuwasz się w rolę Lejku! 28.01.05, 20:09
                I nie wciskaj tu swoich wymysłów. Będziesz jednym z pierwszych, który będzie
                chciał udowodnić, że miał rację i zrobić z forum kloakę. To Twoja wizja wolnego
                forum, nie moja. A przepraszać nie mam za co.
    • jenisiej Tak kombinuję... 27.01.05, 19:23
      Aquanet byłby dla mnie OK, ale chyba nie przejdzie.
      Podoba mi się - za Lejkiem - Forum im. Józefa Zawadzkiego, jeśli admini się nie
      zgodzą - Forum im. Józefa Z.
      Albo Forum im. Hiacynta, hihiwink))
      W tym temacie - kiedyś dobry byłby Kwietnik i Śmietnik, ale to historia. Jeden
      kwiatuszek nie czyni wiosnywink

Może coś jeszcze wykombinuję.

Pozdrawiam wątek, dla Pań całuskismile
      Specjalne pozdro dla dawno niewidzianego Monopola z serdecznościami dla M.
      • monopol Kombinuj 27.01.05, 19:35
        A mi się wydaje, że do wspólnych wniosków i tak nie dojdziemy. Widział ktoś
        kiedyś consensus na FA?

Pozdrowienia odwzajemniamysmile))
        • gini Re: Dojdziemy monopolu, dojdziemy 27.01.05, 19:36
          monopol napisał:

> A mi się wydaje, że do wspólnych wniosków i tak nie dojdziemy. Widział ktoś
          > kiedyś consensus na FA?
          >
          > Pozdrowienia odwzajemniamysmile))
          >
          A gdzie Maretina?Pozdrow ja ode mnie.
          • monopol Re: Dojdziemy monopolu, dojdziemy 27.01.05, 21:07
            Maretina jest oczywiście ze mną. Pzodrawiamy Cię również Aniusmile
        • jenisiej Na consensus nie ma szans... 27.01.05, 19:52
          monopol napisał:

> A mi się wydaje, że do wspólnych wniosków i tak nie dojdziemy. Widział ktoś
          > kiedyś consensus na FA?

...ale można wyłonić kilka propozycji i głosować przez tydzień. Prawo głosu dla
          loginów z liczbą postów powyżej jakiegoś progu. Tylko jak ustalimy ten próg?
          wink
          Jak będzie powyżej 5000, to Gini sama zdecydujewink
          Albo Józef, bo tyle nicków chyba nie ma niktwink

> Pozdrowienia odwzajemniamysmile))

Dziękismile
          • gini Re: Na consensus nie ma szans... 27.01.05, 19:57
            jenisiej napisał:

> monopol napisał:
            >
            > > A mi się wydaje, że do wspólnych wniosków i tak nie dojdziemy. Widział kt
            > oś
            > > kiedyś consensus na FA?
            >
            > ...ale można wyłonić kilka propozycji i głosować przez tydzień. Prawo głosu
            dla
            >
            > loginów z liczbą postów powyżej jakiegoś progu. Tylko jak ustalimy ten próg?
            > wink
            > Jak będzie powyżej 5000, to Gini sama zdecydujewink
            > Albo Józef, bo tyle nicków chyba nie ma niktwink
            >
            > > Pozdrowienia odwzajemniamysmile))
            >
            > Dziękismile

EE tam ludzie malej wiary jestescie , wiadomo mezczyzni .
            Dalbys wiare, ze bede sobie tak ladnie kulturalnie z Helga usmiechy posylac?
            A widzisz wszystko jest mozliwe , tylko trzeba chciec!!!
            • Gość: patience Re: Na consensus nie ma szans... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 19:59
              > EE tam ludzie malej wiary jestescie , wiadomo mezczyzni .
              > Dalbys wiare, ze bede sobie tak ladnie kulturalnie z Helga usmiechy posylac?
              > A widzisz wszystko jest mozliwe , tylko trzeba chciec!!!

On jest pogubiony i nie na czasie bo nie doczytal. A poza tym faktycznie, meska
              logika, no nie, Jeni? smile))))))
              • jenisiej Męska logika, hii;) 27.01.05, 20:36

> On jest pogubiony i nie na czasie bo nie doczytal.

OK, tamtego wątku nie czytałem - zajrzę później.

> A poza tym faktycznie, meska logika, no nie, Jeni? smile))))))

Uff, daj mi spokój z "męską logiką" ponuraków. Muszę chwilę odsapnąć. Ile można?
                • Gość: patience Re: Męska logika, hii;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 20:52
                  > Uff, daj mi spokój z "męską logiką" ponuraków. Muszę chwilę odsapnąć. Ile
                  można

No ale rozmaite damy piszace na FA doszly wlasnie do wspolnego wniosku, ze sa
                  bardziej rozwiniete umyslowo oraz ewolucyjnie niz panowie. Mam na to dowody
                  naukowe, ktore pare dni temu zademonstrowalam drf i zazadalam zeby sie poddal i
                  oddal w jasyr. Od ciebie sie domagam tego samego, a tu masz dowod naukowy:

www.xs4all.nl/~mke/giggle.htm

• monopol Zawadzki szykuje ofensywę 27.01.05, 21:14
            Zbiera od kilku godzin wszystkie swoje nicki, które porozrzucał po kątach. Jak
            zaczną głosować to przepadliśmy. Forum się będzie nazywać "Niskie Czółka".
            • Gość: patience Re: Zawadzki szykuje ofensywę hahahahahahahaha/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 21:19
              > Zbiera od kilku godzin wszystkie swoje nicki, które porozrzucał po kątach.
              Jak
              > zaczną głosować to przepadliśmy. Forum się będzie nazywać "Niskie Czółka".
              • snajper55 Re: Zawadzki szykuje ofensywę hahahahahahahaha/nt 27.01.05, 22:18

> > Zbiera od kilku godzin wszystkie swoje nicki, które porozrzucał po kątach.
                > > Jak zaczną głosować to przepadliśmy. Forum się będzie nazywać "Niskie
                > > Czółka".

Albo Żydowo. sad(

S. wink
                • wolomin_w_nocy To mogłoby być BCC 28.01.05, 08:59
                  Bardzo Cofnięte
          • snajper55 Re: Na consensus nie ma szans... 27.01.05, 22:17
            jenisiej napisał:

> Jak będzie powyżej 5000, to Gini sama zdecydujewink
            > Albo Józef, bo tyle nicków chyba nie ma niktwink

No, są jeszcze tacy. wink)

S.
      • Gość: czarna_owca Re: Tak kombinuję...a ja chowam sie za Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:56
        > Aquanet byłby dla mnie OK, ale chyba nie przejdzie.

bo mi też się podoba Aquanet. Nazwa jest: krótka i tajemnicza oraz nie jest
        trywialna i pospolita. Byłoby takie cacuszko wśród forów smile).Schowałam sie za
        Ciebie, bo pewnie zaraz będę zbombardowana, że za krótko jestem na forum, aby
        wypowiadać się co do nazwy. Chcialam ot tak wtrącić swoje trzy grosze.

pozdrawiam

czarna_owca
        • Gość: patience Re: Tak kombinuję...a ja chowam sie za Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 09:46
          > > Aquanet byłby dla mnie OK, ale chyba nie przejdzie.
          >
          > bo mi też się podoba Aquanet. Nazwa jest: krótka i tajemnicza oraz nie jest
          > trywialna i pospolita. Byłoby takie cacuszko wśród forów smile).Schowałam sie za
          > Ciebie, bo pewnie zaraz będę zbombardowana, że za krótko jestem na forum, aby
          > wypowiadać się co do nazwy. Chcialam ot tak wtrącić swoje trzy grosze.
          > czarna_owca

Owieczko, nie liczy sie ile jestes, tylko czy chcesz zostacsmile))))
          PS. Owieczki bywaja tez odwazne. Daja rade lazic po takich stokach, ze kto inny
          by sie bal.
    • Gość: jacek#jw Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 19:24
      Nazwę zaproponował we wcześniejszej swojej propozycji Tebe. Aktualności według
      niej miały stać się Wiadomościami. Tak mogłoby być z pewnym dodatkiem:
      Wiadomości poza cenzurą.

Pozdr / Jacek
      • jenisiej Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA 27.01.05, 19:34
        Gość portalu: jacek#jw napisał(a):

> Nazwę zaproponował we wcześniejszej swojej propozycji Tebe. Aktualności
        według
        > niej miały stać się Wiadomościami. Tak mogłoby być z pewnym dodatkiem:
        > Wiadomości poza cenzurą.

Nie, to drętwe, spróbujmy coś z jajcem znaleźć albo nawiązującego do historii
        (dla logików: to nie jest alternatywa wykluczająca, hihi).
        • Gość: jacek#jw Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 20:07
          Pewnie, że drętwe ale w jakiś sposób wpisuje się w stronę tytułową forów:
          forum.gazeta.pl/forum/0,0.html
          W katalogu forów z tej strony nie da się wpisać czegoś jajecznego, tak jak na
          forach prywatnych. Przemianowanie aktualności na wiadomości jest w tym
          kontekście neutralne i spelnia pewne warunki, które umożliwiają pozostawienie
          go w katalogu. To bez cenzury może być w opisie.

Pozdr / Jacek

PS
          Nie upieram się smile
          • karlin Dwa tryndy 27.01.05, 20:39
            Jeśli nazwa nie będzie na A, wyleci z pierwszego miejsca na liście forów.

Może ubyć dyskutantów.

Ale może atak świrów pójdzie na inne fora?
    • jenisiej Gini, a jak Ci się podoba... 27.01.05, 19:29
      Kaszalot?

O rany, nie bij, tylko żartowałemwink
      • Gość: patience Jeni nie dowcipkuj! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 19:32
        To na powaznie. Forum bez cenzury absolutnie na powaznie. Jaja bedziemy robili
        potem.

buzismile))))
        • jenisiej Re: Jeni nie dowcipkuj! 27.01.05, 19:40

> To na powaznie.

O rany, prawie trzy dni usiłowałem zachować powagę, trochę muszę sobie
          poluzowaćwink

> Forum bez cenzury absolutnie na powaznie.

To jest OK, ale trochę się śmieci boję. Nie studiowałem tamtego wątku.
          Obowiązkowe logowanie też mi się podoba.

> Jaja bedziemy robili potem.

Będzie wolno? wink

> buzismile))))

Cmoksmile))))
          • Gość: patience Re: Jeni nie dowcipkuj! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 19:56
            wiesz, akurat bardzo powaznie traktuje pomysl na forum niecenzurowane, patrze
            na to nie tyle z powodow ideologicznych, co bardzo praktycznych. Dobrze, zeby
            istnialy takie instytucjonalne gwarancje wolnosci slowa, szczegolnie jak sie
            bierze pod uwage jakosc naszej sceny politycznej. Smieci sie zupelnie nie boje,
            wrecz przeciwnie, uwazam, ze bedzie nawet czysciej niz teraz. W tym sensie
            mysle ze to bardzo powazny eksperyment i nie zasluguje na wesole
            nazwy "Smietnik' czy 'Kwietnik'. Zasady sa duzo wazniejsze niz nazwa, ale nazwa
            tez sie liczy. To pierwotne haslo 'Hyde Park' nie podoba mi sie wlasnie tez z
            tego powodu, ze za wesole i sugerujace absolutny brak powagi, czyli jakies zoo.
            A poza tym bylam w prawdziwym londynskim Hyde Parku i wiem jak to wyglada,
            hihiiii
            A jesli chodzi o Aquanet, to wydaje mi sie z roznych wzgledow zarowno trafna
            jak i powazna, ale nie mam zamiaru ronic lez, jak ktos cos lepszego wymysli.
            Wlasnie dlatego, ze jednak glownie chodzi o zasady funkcjonowania a nie nazwewink
            • ada08 Re: Jeni nie dowcipkuj! 28.01.05, 07:44

> A jesli chodzi o Aquanet, to wydaje mi sie z roznych wzgledow zarowno trafna
              > jak i powazna

Mnie się podoba nazwa Aquanet. Bardzo ładne słowo i znaczenie odpowiednie.
              a.

PS Co prawda osobiście wolę Aqua Allegoria, ale to jest nazwa perfum, które
              tutaj raczej by nie pasowały smile
              a.
      • bykk Re:hej!!! 27.01.05, 19:35
        Witam wszystkich!
        A, oooooooooocoooooooochodzi?smile)
        pozdrawiam
        hej!
        • monopol Hej Bykk:) 27.01.05, 21:10
          100 lat!
          Chodzi o zmiany.
          A propozycję nowej nazwy FA masz?
    • jenisiej Zgłosiłbym... 27.01.05, 19:44
      Forum im. JenisEja (nie JenisIEja) - kawał historii w końcu, ale mógłbym być
      podejrzewany o prywatę.

Nie, to żart tylkowink
    • homofob parapsychologia /nt 27.01.05, 20:48
      • mr_watchman JA W KWESTII NAZWY... 27.01.05, 23:49
        ...bo inne sprawy mam gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie.
        Jeśli już trzeba zmienić (a taki przyszedł prikaz od władzy), to może niech to
        się nazywa po prostu "FA". Wtajemniczeni będą wiedzieć, o co chodzi, a przy
        okazji zachowa się ciągłość kulturowo-historyczną.

Oczywiście mam też propozycje: "szambo", "odbyt", "świrownia" albo "kaczuszka",
        ale mogą one być nieczytelne lub trochę niestosowne.
        • snajper55 Re: JA W KWESTII NAZWY... 28.01.05, 10:18
          mr_watchman napisał:

> ...bo inne sprawy mam gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie.
          > Jeśli już trzeba zmienić (a taki przyszedł prikaz od władzy), to może niech to
          > się nazywa po prostu "FA".

Może MYDEŁKO ? wink))

S.
          • mr_watchman Re: JA W KWESTII NAZWY... 28.01.05, 20:55
            snajper55 napisał:

> Może MYDEŁKO ? wink))

A najlepiej - "Szabada-szabada Mydełko FA". Melodyjnie i wesoło.
    • andrzejg Pytanie o linki od artykułów 28.01.05, 08:15
      Tak tylko sie pytam pod wpływem listu Hiacynta

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=13&w=19498895&wv.x=2&a=19964 395

Czy po zmianie nazwy do FA bedą przy artykułach linki kierujące dyskusje do tego forum?

A.

• andrzejg poprawny link 28.01.05, 08:16
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19498895&wv.x=2&a=19964395
        • hymen Re: poprawny link 28.01.05, 08:57
          Będą, pod waurunkiem utrzymania sie w konwecji mojej propozycji w tym wątku.
          Polega ona na przemianowaniu forum (wymuszona opcja przez administrację) i
          zachowania jego charakteru. W ten sposób aktualności pozostają tym czym były,
          zmienia się jedynie nazwa (kolejność forów w katalogu) i znika społeczny
          moderator. Wbrew pozorom cenzura pozostaje a regulamin obowiązuje.
          Reszta tkwi w szczgółach, które nie są ujawnione.
          • gini Re: poprawny link 28.01.05, 09:01
            hymen napisał:

> Będą, pod waurunkiem utrzymania sie w konwecji mojej propozycji w tym wątku.
            > Polega ona na przemianowaniu forum (wymuszona opcja przez administrację) i
            > zachowania jego charakteru. W ten sposób aktualności pozostają tym czym były,
            > zmienia się jedynie nazwa (kolejność forów w katalogu) i znika społeczny
            > moderator. Wbrew pozorom cenzura pozostaje a regulamin obowiązuje.
            > Reszta tkwi w szczgółach, które nie są ujawnione.
            >

No wlasnie, diabel tkwi w szczegolach , cos mi sie nie chce wierzyc, ze tak
            latwo dali sie przekonac.
            Mysle, ze diabel tkwi w koszu.Beda ciac i sie tlumaczyc, ze ludzie w kosz
            klikali, a po zlosci np zostawia spam.
            Jak sprawdzisz kto klikal w kosz?Kto pisal na abouse?
            • hymen Re: poprawny link 28.01.05, 09:15
              gini napisała:

> hymen napisał:
              >
              > > Będą, pod waurunkiem utrzymania sie w konwecji mojej propozycji w tym wąt
              > ku.
              > > Polega ona na przemianowaniu forum (wymuszona opcja przez administrację)
              > i
              > > zachowania jego charakteru. W ten sposób aktualności pozostają tym czym b
              > yły,
              > > zmienia się jedynie nazwa (kolejność forów w katalogu) i znika społeczny
              > > moderator. Wbrew pozorom cenzura pozostaje a regulamin obowiązuje.
              > > Reszta tkwi w szczgółach, które nie są ujawnione.
              > >
              >
              >
              > No wlasnie, diabel tkwi w szczegolach , cos mi sie nie chce wierzyc, ze tak
              > latwo dali sie przekonac.
              > Mysle, ze diabel tkwi w koszu.Beda ciac i sie tlumaczyc, ze ludzie w kosz
              > klikali, a po zlosci np zostawia spam.
              > Jak sprawdzisz kto klikal w kosz?Kto pisal na abouse?

Jedyne co mi pozostaje, to zaufać zawodowej administracji forum. Praktyka
              wykazuje, że forum z łatwością wyłapuje usuwanie postów i potrafi je ocenić.
              Czyli pożyjemy, zobaczymy.
              • gini Re: Ja myslke Jacku, ze to jest 28.01.05, 09:19
                Proba uwolnienia aesow z tlumaczenia sie, chociaz za bardzo sie nie tlumaczyli .
                Wiec jak nawet wytna, to tlumaczenie bedzie, to nie nasza wina, ktos tam klikal
                wiec wycielismy, sami jestescie sobie winni.
                Ale masz racje pozyjemy zobaczymy.
                • Gość: patience Re: Ja myslke Jacku, ze to jest - o, to wazne! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 09:50
                  gini napisała:

> Proba uwolnienia aesow z tlumaczenia sie, chociaz za bardzo sie nie
                  > tlumaczyli
                  > Wiec jak nawet wytna, to tlumaczenie bedzie, to nie nasza wina, ktos tam >
                  > klikal wiec wycielismy, sami jestescie sobie winni.

Chyba macie racje, trzeba glebiej wniknac w system kosza oraz - przede
                  wszystkim - odzysku tego co skasowane.
                  • hymen Re: Ja myslke Jacku, ze to jest - o, to wazne! 28.01.05, 09:57
                    Swojego czasu zgłaszałem propozycję, by oprócz kosza pojawiło by się coś, w co
                    moznaby pacnąć i w łatwy sposób krzyknąć nie zgadzam się na wycięcie. To
                    watpliwy pomysł polegający na klikologii stosowanej, który wsparty licznikami
                    byłby fajną zabawą smile. Jeszcze raz, najistotniejsze jest w tej sprawie widoczna
                    tendencja i chęć ograniczenia cenzurowania prezentowana przez portal
                    (prezentowany przez Tebe) i pożyjemy zobaczymy.

• Gość: patience Re: Ja myslke Jacku, ze to jest - o, to wazne! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 10:09
                      > byłby fajną zabawą smile. Jeszcze raz, najistotniejsze jest w tej sprawie
                      > widoczna
                      > tendencja i chęć ograniczenia cenzurowania prezentowana przez portal
                      > (prezentowany przez Tebe) i pożyjemy zobaczymy.

Moze masz racje, zeby sie teraz nie rozdrabniac. Skoro jest wola do
                      eksperymentu, to na pewno bedzie tez mozna robic poprawki w trakcie.

PS. Swoja droga, nikt tego jeszcze nie napisal, a chyba powinnismy podziekowac
                      kilku osobom, ktore uparcie dyskutowaly na fom o cenzurze, bo w duzym stopniu
                      to im zawdzieczamy, ze temat nie zmarl smiercia naturalna. Za rzadko bywam,
                      zeby wiedziec kto ile eneergii w to wlozyl, ale bywajac na fom od przypadku do
                      przypadku zauwazylam ciebie, pollaka, gini i andrzejag. Jesli kogos nie
                      wymienilam, to z braku wiedzy. Zdaje sie, ze nalezy sie wam
                      podziekowaniesmile))))))
    • tebe Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA 28.01.05, 11:51
      Cicer cum caule - bardzo ciekawe
      Aquanet - dość hermetyczny i widzę niechęci, więc lepiej nie (wątki Aqanetowe
      mogą być przecież (a blog jaki by był fajny...)
      Jeśli zamiast Fa będzie F.A. to już nie będzie mydełko.
      To tak z tego co się pojawiło dotąd smile
      Pozdrawiam
      • canaris.jr Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA 28.01.05, 11:58
        miej duszę submarine..daj nazwe "radar czuwa"...giwi i tebe tez przecie
        czuwają...lepiej od radarów....
      • xiazeluka Napisałeś, Tebe, "ogłoszenie" 28.01.05, 12:07
        To pochwal się może jego treścią, dobrze?
        • biedronka24 podpisuje sie pod wolnoscia slowa 28.01.05, 12:10
          nie bardzo pod zmiana nazwy. Aktualne, znaczy nie wyciete, i nie ocenzurowane.

Howgh.
          Na wiecej brak mi czasu.
          Moze sie zdarzyc ze w jakims tam czasie zmienie nicka- ale powiem wtedy o tym.
          To wszystko.
          Pozdrowienia dla Panstwa.
        • tebe Re: Napisałeś, Tebe, "ogłoszenie" 28.01.05, 12:27
          Luko, ja nie zmieniam topików. To nie Onet smile
          Jeśli coś z tego, co napisałem na FoM o zmianach i co zostało zalinkowane w tym
          wątku nie jest jasne, proszę o pytania.
      • Gość: patience Re: OGLOSZENIE DLA PISZACYCH NA FA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 12:12
        niecheci mialy raczej charakter osobisty miedzy mna a gini, i po paru postach
        skonczyly sie wymiana usmiechow, wiec wszystko jest ok. A jesli chodzi o nazwy,
        to daj nam czas, padlo wiecej propozycji niz te ktore wymieniles, niech ludnosc
        ma przynajmniej ze 3 dni na wymyslanie. Na razie minal tylko 1 dzien, trwa
        drugi.
        • Gość: patience hehe tebe a czy przypadkiem ta krytyka Aquanetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 12:26
          ... nie wynika z tego, ze jest na A? Ktos tu w watku tlumaczyl, ze Aktualnosci
          sa dobre, bo na litere A i w spisie forow na samym wierzchu. Bo w argument
          o 'hermetycznosci' to jakos nie wierze. Wszyscy wiedza co to aqua i co to net.
          A moze bys wolal najbardziej jakas nazwe typu "Zjednoczone Zgrywusy'? Tak mi po
          namysle wyszlo, ze cos kombinujesz.

wink
          • tebe Re: hehe tebe a czy przypadkiem ta krytyka Aquan 28.01.05, 12:28
            Jeśli Państwo się zgodzi, może być Aquanet a w opisie - dawniej Aktualności.
            Ale Państwo w sposób wyraźny się nie zgodzi, chyba, że w ramach cudu i
            zaskoczenia mnie smile
            • Gość: patience Re: hehe tebe a czy przypadkiem ta krytyka Aquan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 12:30
              damska intuicja mi mowi ze cos kompinujesz. My sie powinnismy gleboko
              zastanowic. hihiii
          • Gość: czarna_owca Dlaczego Aqua? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:04
            Aquanet, bo

1/ bez wody człowek nie może życ - bez netu też smile)
            2/ aqua: - niektorzy tak tu wodę leja, że aż miło smile)
            3/ niektóre nicki czują się tu jak ryba wodzie smile)
            4/ i jest na literkę "A" , czyli przykrywka dla wszystkich forów
            5/ wody mają rózne klasy czystości, jak jak niektóre tu wątki smile)

takie jest moje mało skromne zdanie smile)

czarna_owca

czarna_owca
            • Gość: patience Re: Dlaczego Aqua? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 13:26
              > Aquanet, bo
              >
              > 1/ bez wody człowek nie może życ - bez netu też smile)
              > 2/ aqua: - niektorzy tak tu wodę leja, że aż miło smile)
              > 3/ niektóre nicki czują się tu jak ryba wodzie smile)
              > 4/ i jest na literkę "A" , czyli przykrywka dla wszystkich forów
              > 5/ wody mają rózne klasy czystości, jak jak niektóre tu wątki smile)
              >
              > takie jest moje mało skromne zdanie smile)
              >
              > czarna_owca

Dzieki, owieczkosmile Na razie wbrew utyskiwaniom tebe Aquanet zebral najwiecej
              poparc. Ale podoba mi sie tez jego pomysl, zeby w opisie forum bylo "dawniej
              Aktualnosci". A zreszta utyskuje na aquanet ale na fom sam uzyl sformulowania,
              ze Aktualnosci to Dab Bartek portalu, co jest wlasnie sformulowaniem
              zaczerpnietym z aquanetu, ha!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19505825&wv.x=2&a=19974615
              • gini Re: O co mi chodzilo konkretnie 28.01.05, 13:29
                Chodzilo mi o to, zeby ta nazwa kojarzyla sie z uczestnikami FA,z atmosfera,
                wojen forumowych a nawet tego Jozia, ktory jakis slad tu zostawil , z tymi,
                ktorzy je tworzyli, ale poniewaz wiekszosc uwaza inaczej, to ja sie nie bede
                sprzeciwiac, w koncu nie musze tu pisac , jest jeszcze tyle innych forow.
                • Gość: patience Re: O co mi chodzilo konkretnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 13:37
                  przeciez wiem... Ale tebe jak tu sie pojawil, to sie wychlapal niechcaco, ze
                  jest przeciez jeszcze cos takiego, jak opis forum. Jego propozycja brzmi zeby
                  dac tylko 2 slowa "dawniej Aktualnosci" ale jak ktos (nie pamietam kto)
                  slusznie zauwazyl, jeszcze dawniej byly Informacje Dnia. Moznaby pomyslec nad
                  jakas notka. A poza tym zanim sie wyniesiesz to poczekaj na party, bo
                  powinnismy jakies zrobic na czesc osob ktore przez iles miesiecy gardlowaly za
                  tymi przeksztalceniami na fom. O ile sie nie myle, to ty jestes w grupie
                  zasluzonych, wiec nie wypada, zebys sie wynosila przed party na swoja czescsmile)))

PS. Pollak gdzies zniknal, a jemu tez sie nalezy. Nie wiesz co sie z nim dzieje?
                  • gini Re: Ba razie nie mam glowy 28.01.05, 13:42
                    Zajelam sie zbieraniem podpisow i ciesze sie, ze gdzies z tym docieram !!!
                    Reszta to pesteczka .
                    • Gość: patience Re: Ba razie nie mam glowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 13:48
                      ok, walcz. wlasnie zebralas podpis biedronki.
                      wink
                      • gini Re: Ba razie nie mam glowy 28.01.05, 13:50
                        I nie tylko, zebralam jeszcze troche na innych forach , bo latam sobie gdzie
                        sie da.Wiesz jak sie ma miotle to jest latwo.
                        Nie kazdy czyta RZEPE, nie kazdy wie.
                        A poza tym to robta co chceta.
                        • Gość: patience Re: Ba razie nie mam glowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 13:54
                          wroc na party okazyjne. Kupie sobie na ta okolicznosc jakies lepsze piwo w
                          slynnym sklepie wroclawskim 'Piwoszek". Maja wszystkie rodzaje piwa z calego
                          swiata, jakie tylko czlowiek moze sobie wymarzyc. Powodzenia z akcja zycze, a
                          jutro podam znajomym linka do tego apelu.
                          • gini Re:Tebe Helga 28.01.05, 14:06

> wroc na party okazyjne. Kupie sobie na ta okolicznosc jakies lepsze piwo w
                            > slynnym sklepie wroclawskim 'Piwoszek". Maja wszystkie rodzaje piwa z calego
                            > swiata, jakie tylko czlowiek moze sobie wymarzyc. Powodzenia z akcja zycze, a
                            > jutro podam znajomym linka do tego apelu.

A maja kriek w tym sklepie?Jak nie maja to znaczy, ze nie maja piwa w ogole .
                            Aha jeszcze jedno, co Ty i Tebe na to by w opisie forum znalazl sie post
                            otwierajacy z magla?Naturalnie podpisany nickiem Jego autora ?
                            • Gość: patience Re:Tebe Helga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 14:14
                              nie wiem co to za piwo, bo nie pilam. Ale zapytam, przypuszczam ze maja. Oni
                              maja nawet iles tam gatunkow piwa z Meksyku.

> Aha jeszcze jedno, co Ty i Tebe na to by w opisie forum znalazl sie post
                              > otwierajacy z magla?Naturalnie podpisany nickiem Jego autora ?

Popieram.
                      • biedronka24 wlasnie? 28.01.05, 17:24
                        coz za skromnosc helgo. Jakby nie bylo, poki jestem zalogowana zawsze mozna to
                        sprawdzic prawda?
                        Tak zebrala moj podpis. To zadna tajemnica. I nie tylko moj. Jest tam ktos z
                        moich przyjaciol. Ale tego z IP sie nie dowiesz. hi, hi.
                • Gość: czarna_owca Pierwsze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:48
                  gini napisała:
                  > w koncu nie musze tu pisac , jest jeszcze tyle innych forow.

gini, ale to w końcu przecież tylko nazwa, ja weszłam na Forum Aktualności,
                  bo.... były pierwsze na liście i tak mi się tu spodobało, że zostałam. smile))

czarna_owca

• Gość: patience Re: Pierwsze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 13:52
                    gini nigdzie nie pojdzie. W pare osob tlukli temat na fom i wywalczyli. A byl
                    taki moment, ze mialam ich za nawiedzonych uparciuchow... Jak sie okazuje,
                    nieslusznie.
    • wolomin_w_nocy FA-BRYKA? 28.01.05, 12:16
      Bo nie ma cenzury?
      • Gość: patience Re: FA-BRYKA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 12:18
        hihiii Po Aquanecie to jest moj nr 2!
      • snajper55 FAKTY ? ____nt 28.01.05, 12:22
        wolomin_w_nocy napisał:

> Bo nie ma cenzury?
        • andrzejg Re: FAKTY i MITY?:) 28.01.05, 13:15
          • snajper55 Nie kracz, bo wykraczesz ! ;)) ___nt 28.01.05, 13:19

• wolomin_w_nocy Post FActum 28.01.05, 13:44
          byłoby trochę lepsze. Miałbyś pewne wskazanie, że to kontymuacja FA.
          Tylko wtedy bym nie został fabrykantem.
      • snajper55 FACECJE ? ____nt 28.01.05, 13:19

• Gość: patience Proponuje zeby jutro podjac decyzje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 12:51
      to znaczy zeby do konca dnia dzisiejszego trwala swobodna dyskusja i rzucanie
      propozycji, a jutro wybieramy. Tebe pogania, a gini gdzies sie chwilowo
      zapodziala, wiec w zastepstwie rzucam taka propozycje i mam nadzieje ze gini
      sie nie obrazi ze sie wcinam.
      • gini Re: Proponuje zeby jutro podjac decyzje 28.01.05, 12:57
        gini sie nie obraza .
        • gini Re:Korzystajac z okazji , ze tu troszke ludzi 28.01.05, 12:57
          www.rzeczpospolita.pl/akcja/0,0.html
          podpiszcie prosze.
          • Gość: patience Re:Korzystajac z okazji , ze tu troszke ludzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 13:04
            to jest powazna inicjatywa, nie wiem czy zauwazyliscie tam jest m.in. podpis:
            Jerzy Sułek, przew.Zarządu Fundacji Polsko-Niemieckie Pojednanie. W praktyce to
            oznacza, ze aby sie podpisac, musial miec zgode zarowno strony polskiej, jak i
            niemieckiej.
            • gini Re:Korzystajac z okazji , ze tu troszke ludzi 28.01.05, 13:08
              Wlasnie o to chodzi, ze inicjatywa jest powazna, dlatego latam i zbieram
              podpisy, a Fa moze sie nazywac forum manki rokity, nawet, .
              • Gość: patience Re:Korzystajac z okazji , ze tu troszke ludzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 13:10
                moj podpis zebralas.

ps. (i dzieki)
                • biedronka24 Nazwijcie je akwarium moze jesli juz 28.01.05, 13:29
                  bo te zapozyczenia angielskie nie sa zbyt eleganckie.
                  A akwarium niektorym dobrym ludziom i z jazzem sie kojarzy..
                  No to tyle co do moich skromnych uwag.
                  A ja gini tez dziekuje. Spotkalam tam tez wpisy przyjaciolsmile
                  • Gość: patience Re: Nazwijcie je akwarium moze jesli juz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 13:47
                    akwarium? Tez dobre, bo woda i rybki sa, tyle ze netu nie ma, czyli nie kojarzy
                    sie z plywaniem w sieci. Ale aqua to chyba z laciny? Po angielsku to water.
                    • wolomin_w_nocy FArajna 28.01.05, 13:53
                      Z "Rybkami z ferajny" mi się skojarzyło. Z dzieckiem oglądałem.
                    • Gość: czarna_owca Re: Nazwijcie je akwarium moze jesli juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:00
                      "Akwarium " kojarzy mi sią z Suworowem smile))), a tu chyba nie ma żadnych agentów

ksiazki.wp.pl/katalog/autorzy/autor.html?id=29480

czarna_owca

• biedronka24 a rybki ci sie zle nie kojarza? 28.01.05, 14:14
                        do tego w sieci wink
                        • Gość: czarna_owca Re: a rybki ci sie zle nie kojarza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:33
                          mi nieeee, wyjatkowo nie, ale za to znam takiego jednego wędkarza, co jak tylko
                          mowa o rybach to mówi, że z ryb najlepiej lubi ... hihihihihi - walenie.

czarna_owca
                          • biedronka24 nic dziwnego 28.01.05, 14:35
                            jak to wedkarz. O synchronizacji nie slyszal.
                            No coz- lepiej bylo, hi, hi- dobierac sobie bardziej oczytane towarzystwo...
                            • Gość: czarna_owca Re: nic dziwnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:42
                              no cóż, rodziny się nie wybiera, można jedynie odciąć fragment zdjęciasmile))))))))))

czarna_owca

biedronko24 przeciez ja żartuję smile)) Kiedy miałyśmy inne poglady w pewnych
                              sprawach to miałyśmy, ale to nie znaczy, że za każdym razem jak zobaczymy swoje
                              nicki to mamy oliwy do ognia dolewać. Ja szanuje Twoje inne zdania i wcale nie
                              mam Ci tego za złe, wręcz przeciwnie.

pozdrawiam
                    • biedronka24 ale net nie z laciny 28.01.05, 14:13
                      i co z ta lacina? Ma odstraszyc Krzysie? Nie sadze wink
                      A jazz i siec maja wiele wspolnego.
                      Dlaczego- dlugoby wyjasniac.
                      Ale jak chcecie. Mnie tam wszystko jedno w sumie. Moze jestem zbyt wymagajaca.
                • snajper55 Co to znaczy >Defacqz< ? ___nt 28.01.05, 16:07
                  S.
                  • gini Re: Co to znaczy >Defacqz< ? ___nt 28.01.05, 16:37
                    www.iiasiisa.be/iisa/fimembres/fiadhes/form%20sect%20nat.pdf
                    Ulica w Brukseli odchodzi od avenue Louise w samym centrum.Nawet jest taki
                    przystanek .

www.stib.irisnet.be/TimeTables/Site/271204/Fr/T/093/0932/5469F.htm
                    www.braunbigwood.be/location2.php
                    Tutaj masz plan latwiej trafisz.

Pewien jestes, ze mam w dokumentach Anna a nie Hermenegilda?I czy aby pewien
                    jestes, ze podalam Bruksela a nie Warszwa?
                    • gini Re: Co to znaczy >Defacqz< ? ___nt 28.01.05, 16:57
                      Snajper zadowolony?Bo jak nie to bede szukac dalej .I wytlumacz moze wszystkim
                      skad u Ciebie nagle zainteresowanie ulica w Brukseli , ktora sie nazywa Defacqz.
    • tebe Aquanet? 28.01.05, 13:44
      Kto ma coś przeciwko?
      • snajper55 Nie nazbyt wodniste ? ;)) ___nt 28.01.05, 13:46
        tebe napisał:

> Kto ma coś przeciwko?
        >
        • Gość: patience Re: Wolisz kamieniste ? ;)) /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 13:50
          • snajper55 Stonenet ? Stonet ? Nieeeee... ___nt 28.01.05, 14:14

• xiazeluka Sprzeciw i propozycja 28.01.05, 14:04
        Zamiast FA, niech będzie AF - Ale Fajnie.

A tak serio - dlaczego ma się zmienić nazwa? Nie lepiej postawić tablicę
        ostrzegawczą na wjeździe, skoro już troszczymy się (chyba) o słabe nerwy
        przypadkowych przechodniów?
        • Gość: patience Mysle ze tablica ostrzegawcza i tak bedzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 14:09
          Ciekawe co na niej napisza: "Uwaga, zagrozenie utraty zdrowia psychicznego.
          Wchodzisz na wlasne ryzyko"?

wink
          • xiazeluka No, z pewnością 28.01.05, 14:19
            Bez potrójnych zapór i pola minowego się nie obejdzie, a sam FA upchną kolanem
            gdzieś w zakurzonym kącie portalu.

• messja Re: No, z pewnością 28.01.05, 18:23
              xiazeluka napisała:

> Bez potrójnych zapór i pola minowego się nie obejdzie, a sam FA upchną
              kolanem
              > gdzieś w zakurzonym kącie portalu.
              >

tez mi sie wydaje, ze zmiana nazwy forum tylko do tego tak naprawde adminom
              potrzebna.
        • hymen Re: Sprzeciw i propozycja 28.01.05, 14:18
          xiazeluka napisała:

> Zamiast FA, niech będzie AF - Ale Fajnie.
          >
          > A tak serio - dlaczego ma się zmienić nazwa? Nie lepiej postawić tablicę
          > ostrzegawczą na wjeździe, skoro już troszczymy się (chyba) o słabe nerwy
          > przypadkowych przechodniów?

Tu chodzi o uzyskanie konsensusu na forum. Tebe już raz zrobił taki manewr i
          zdaje się, powtarza go. Mnie nazwa ani ziębi ani parzy. Tebe może wybrać sobie
          z podanych propozycji a my nie musimy na siłę tego uzgadniać, gdyż i tak to
          administracja podejmie decyzje. Pozostawienie Aktualności ze zmienionym opisem
          uważam za najlepszy pomysł.
          • Gość: patience Re: Sprzeciw i propozycja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 14:27
            Wyglada na to, ze gwaltownych sprzeciwow nie bedzie. No i dobrze. A i tak
            najwazniejsze jest ze sie stal cud i bedziemy mieli forum bez aesa. Uwazam ze
            powinnismy zrobic party po tych zmianach, miedzy innymi na twoja czesc. Juz to
            gdzie indziej napisalam, ale moze nie przeczytales, wiec powtorze, ze
            oczywiscie widzialam ile energii wkladacie w te dyskusje na fom, ale zwatpilkam
            i mialam was za nawiedzonych uparciuchow. A nieslusznie. Dzieki za upor!
            Pollakowi tez by trzeba bylo, ale gdzies znikl.
            • snajper55 BEZAESIE ? _____nt 28.01.05, 14:37

• Gość: patience BEZA.Eeee.sSIE ? /nt ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 14:39
                • wolomin_w_nocy Sorry CS137, 28.01.05, 14:48
                  To może nie właściwa chwila.
                  Ale BezCeesie od razu przychodzi do głowy.
                  • Gość: patience Re: Sorry CS137, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 14:52
                    > To może nie właściwa chwila.
                    > Ale BezCeesie od razu przychodzi do głowy.

Bzykawlesie? Oczywiscie mam na mysli pszczoly.
                    • wolomin_w_nocy Bzykawlesie!!! 28.01.05, 15:05
                      To jest to. Favorito numero UNO!
                      • gini Re:forum cretinum52 n/t 28.01.05, 15:33

• wolomin_w_nocy Forum Potworum 28.01.05, 15:46
                          chodziło mi po głowie. Ale to bylaby kalka z Forum Humorum
                          • snajper55 Forum Romana. 28.01.05, 15:52
                            wolomin_w_nocy napisał:

> chodziło mi po głowie. Ale to bylaby kalka z Forum Humorum
                            >
                            • Gość: patience Roman Ma Fory /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 15:53
                              • wolomin_w_nocy Re: Roman Ma Fory /nt 28.01.05, 16:09
                                Ale to nie RMF, to chyba jakieś inne radio?
                                • bykk Re:Bzdura!!! 28.01.05, 16:18
                                  Aniu, to wielka bzdura!!!
                                  Wolę aby mnie Giwi wydupcyła, niz jakiś pojebjs mnie wycinał!!!
                                  hej!
                                  • Gość: patience Nie masz szans bykku, to sie udziela:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 16:28
                                    na poczatku (to znaczy wczoraj) leje-sie tez byl przeciw, a dzisiaj juz
                                    polecial na FoM pod sztandarem jutrzenki wolnoscismile))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19972889
                                  • snajper55 Re:Bzdura!!! 28.01.05, 16:34
                                    bykk napisał:

> Aniu, to wielka bzdura!!!
                                    > Wolę aby mnie Giwi wydupcyła, niz jakiś pojebjs mnie wycinał!!!

Jak dobrze pójdzie, to będziesz miał i jedno, i drugie. wink

S.
                          • gini Re: Forum Potworum 28.01.05, 15:53
                            wolomin_w_nocy napisał:

> chodziło mi po głowie. Ale to bylaby kalka z Forum Humorum
                            >
                            Nie zgodza sie, ogolnie wiadomo, ze potwor to ja , powiedza, ze chce
                            zawlaszczyc.
                            • wolomin_w_nocy Re: Forum Potworum 28.01.05, 16:08
                              To w żadnym bądź razie nie było osobiste. Bywasz "tytułowana" tutaj w różny
                              sposób ale akurat z takie określenie mi umknęło. Jeżeli tak sobie pomyślałaś to
                              przepraszam.

Ty przecież już masz swoje Forum o Gini smile
                • snajper55 No to skróćmy: BEZASIE ? /nt ;) 28.01.05, 15:52

• snajper55 Nie mylić z BEZATU. /nt ;) 28.01.05, 15:53

• Gość: patience ZABE SIE BEZA? /nt ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 15:56
      • snajper55 FAFIK ?? ;)) ____nt 28.01.05, 14:15
        tebe napisał:

> Kto ma coś przeciwko?
        >
        • snajper55 FORTAL ?? ;)) ____nt 28.01.05, 15:55
          snajper55 napisał:

> tebe napisał:
          >
          > > Kto ma coś przeciwko?
          > >
          >
          >
          • Gość: patience A ROTFL ! ?? ;)) /nt hihi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 15:59
      • snajper55 BEZGIWIE ? ;))) ___nt 28.01.05, 16:04

• Gość: patience HEHEHEEEEEEEEEEE MOCNE !!!!!! /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 16:05
        • Gość: patience Na bezgiwiu i bez giwi .../nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 16:54
          • Gość: AndrzejG Na bezgiwiu i ... też ryba/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:03
    • leje-sie Zdania nie zmieniam 28.01.05, 17:35
      Przeczytalem wszystkie wpisy przed chwila.

i WLOSY stanely mi na glowie ze zgrozy (pewnie po to je przez tyle lat
      zachowalem).

Gdyby to mlodz niedoswiadczona glupstwa wypisywala. Ale skad, ludzie dorosli,
      komunizmem doswiadczeni.

Rewolucji Pazdziernikowej wam sie zachcialo? To sie doczekacie.

Najpierw pojawi sie hurma anonimowych wycinaczy (i wycinarek). Nareszcie Luka
      (na rybke podaje) odda sie swojej tajonej i niespelnionej pasji. Albo leje-sie
      bedzie chlastal wszystkich, ktorzy mu nastapili. Byc moze dla wiekszej
      skutecznosci dziesiec nickow sobie stworze, by demokracje jednoosobowo
      odstawiac.

Nowa jakosc sie pojawi - forumowicz forumowiczowi katem.

A potem, a potem trrrrach.

Administracja portalu ujawni kto kogo w czerwony pryszcz naciskal - z ipkami,
      by nie bylo watpliwosci. I z wydrukiem urla az do ubornoj (sracza).

Wiec bylem, jestem i bede przeciwny.

A zeby bylo jasne - jak do tej pory jestem jedynym, ktorego w tym jak na
      panujace na FA zwyczaje bardzo ukladnym watku , chamsko zaatakowano.

Niektorzy widze wolnosci nie moga sie doczekac i juz im zwieracze moralne
      puszczaja.
      • gini Re: poprosze o link 28.01.05, 17:41
        Gdzie Ci chamsko zaatakowano?Bo moze to ja zaatakowalam po chamsku?W takim
        razie naleza sie przeprosiny naturalnie .
        • leje-sie Gini - znowu wnioski zbyt pospieszne i bledne :) 28.01.05, 17:48
          Nie Ty, bo i skad?

Tamten juz wie.

Ale obrzydlistwo sobie szykujecie kochani.
          • gini Re: Gini - znowu wnioski zbyt pospieszne i bledne 28.01.05, 17:49
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19943411&wv.x=2&a=19985131
            Wiesz snajper cos mi nie chce odpowiedziec, moze Ty go o to spytasz.
        • Gość: Kir Re: To nie link ale tekst IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 19:01
          gini napisała:
          > Bo moze to ja zaatakowalam po chamsku?
          Dla mnie to było chamskie,ale nie chcę żadnych tłumaczeń a broń Boże przeprosin
          wszystko będzie ustawione na wybielenie się.Mam świadomość,że jestem na FA.
          Przestrzegam własnych reguł zachowania.

Niech decydują razem wszyscy którzy przeżyli IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl
          Gość: Kir 27.01.2005 01:45 + odpowiedz

Czemu tak trudno wszystkim zrozumieć tak prostą rzecz.To jest ich miejsce
          kaźni,tam tracili tych z którymi cierpieli.Niech razem się zbiorą i zadecydują.
          Przecież nie pozostali sami Żydzi.Ileż nienawiści już na samym FA.Komu to służy
          ofiarom czy zaspokojeniu ambicji obrońców.Skąd wiesz czego pragnąłby nawet
          katolik,który cierpiał razem z tymi ludźmi.Niech mówią uratowani z obozu.
          Żeby ci którzy tak niby bronią tych ofiar naprawdę im współczuli.Ja Was
          wszystkich mam gdzieś.Pomodlę się za nich spokojnie w domu albo w kościele gdy
          będzie najmniej ludzi.Pieprzę tą udawaną wiarę.Dla mnie to wszyscy tymi krzyżami
          i gwiazdami dawida mogą się pozabijać.Tyle warta jest ta ich wiara.
          Wtedy dopiero naprawdę odpoczęły by dusze Tych którzy tam leżą.Dołącz do nich
          a nie opowiadaj mi tutaj o martyrologiii,wspólczuciu,proch ach,wierze itp.
          Dobranoc
          Kir
          -----------------------------
          • gini Re: To nie link ale tekst 28.01.05, 19:07
            A psychiatra juz Cie badal?Jak nie to moze sie przejdz, bo zdaje sie, ze
            paranojka cie dopadla.
            Nie umiesz kontynuowac dyskusji w jednym watku?
            A poza tym zaznaczasz, ze uzywasz ostrych slow jak cie ktos sprowokuje, to sie
            nie dziw, ze jak ty mnie sprowokujesz to ja tez uzywam ostrych slow.
            A teraz idz poszukaj lekarza, i wytrzyj nosek,bo sie zasmarkales.
            • Gość: Kir Re: Dopowiedzenie tego co niejasne IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 19:55
              gini napisała:

> A psychiatra juz Cie badal?Jak nie to moze sie przejdz, bo zdaje sie, ze
              > paranojka cie dopadla.
              > Nie umiesz kontynuowac dyskusji w jednym watku?
              > A poza tym zaznaczasz, ze uzywasz ostrych slow jak cie ktos sprowokuje, to sie
              > nie dziw, ze jak ty mnie sprowokujesz to ja tez uzywam ostrych slow.
              > A teraz idz poszukaj lekarza, i wytrzyj nosek,bo sie zasmarkales.

Brawo!!! o to mi chodziło,abyś powiedziała,że na tym forum to tylko Ty masz
              prawo się smarkać i pieprzyć głupoty oskarżając np.takich jak ja o najbardziej
              absurdalne rzeczy.Powody takiego zachowania mogą być tylko dwa.Żaden w tej
              chwili mnie nie obchodzi.Rozumny,myślący samodzielnie człowiek odpowie sobie sam
              i zachowa to dla siebie.Przecież Ty chcesz aby ktoś widział Cię w roli
              ofiary.Strasznie Ci na tym zależy.Ja powtórzę tylko przysłowie: z głupiom się
              nie nagadasz a ze smarkatym nie najesz.
              W pewnym momencie zapomniałem o nim i za to teraz płacę.Jestem ofiarą jedynie
              swojej głupoty.
              Pozdrawiam
              Kir
              • gini Re: Kirze paranoiku 28.01.05, 20:04
                Potrzebujesz publiki?Wroc do tamtego watku i kontynuuj, albo najlepiej udaj sie
                na pogotowie, bo widac, ze co raz gorzej.
      • Gość: patience A moze jednak? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 17:44
        leje-sie, nie wiem co prawda o jaki atak chodzi, bo nie zauwazylam, ale sam
        widzisz, ze obecnosc giwi przed chamskimi atakami nie broni. Zreszta, nigdy nie
        bronila. Mysle rowniez ze sie mylisz z ta wizja wzajemnych wycinek i jak dasz
        szanse, to sie sam przekonasz. A po drugie, nie nalezy mylic samorzadnosci z
        rewolucjami komunistycznymi. To wlasnie rewolucjonistom komunistycznym wydawalo
        sie, ze wiedza lepiej czego potrzebuje klasa robotnicza i dlatego narzucili
        klasie robotniczej nadzorcow, od politrukow, po SB.
        • leje-sie A tak, wojna domowa w Hiszpanii. 28.01.05, 17:50
          Milion trupow.

Samorzadnosc, psiakosc.

Forumowicze mordowac sie w realu nie moga, ale co sobie na witrualu uzyja to
          ich.
          • Gość: patience Re: A tak, wojna domowa w Hiszpanii. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 17:53
            > Milion trupow.
            > Samorzadnosc, psiakosc.
            > Forumowicze mordowac sie w realu nie moga, ale co sobie na witrualu uzyja to
            > ich.

Tak jakby teraz tego nie robili. Wszystkie dotychczasowe wojny forumowe z
            uzyciem broni masowej zaglady odbywaly sie w obecnosci aesowsmile)))))))
          • gini Re: A kto mnie w wirtualu mordowal 28.01.05, 17:55
            Jako lady makbecice, krwiozerczy lejku.
            • Gość: patience Ja piernicze milion userow na miesiac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 18:04
              My tu gadu gadu, zajrzalam na FOF, a tam info o przekroczeniu liczby miliona
              userow miesiecznie. Przy czym oni licza unikalne ip, wiec jak ktos wlazl wiecej
              niz raz to nie liczyli. Lezka sie w oku zakrecila, jak mi sie stare czasy
              przypomnialy...
            • leje-sie Psst Gini 28.01.05, 18:06
              Aktorka tak naprawde nie jest duszona w teatrze. Jak kurtyna sie opuszcza to
              ona wstaje sobie i idzie do domu.

Zastanow sie skad oni by tyle aktorek brali, zeby co wieczor jedna dusic.

Chociaz sa takie zadne slawy, co by sie za role rade udusic daly. Ale tylko w
              Big Brotherze smile

Wiec Ciebie nikt nie dusil.

Chociaz mozesz sobie jeczec ile Ci sie zechce jak rowniez w bolach skrecac. W
              teatrze to nawet za to placa.

Tylko wez to powyzsze, prosze, za zart niezlosliwy i nie z Ciebie, bo potem
              bede sie tlumaczyl przez kolejne 666 wpisow.
      • snajper55 Billingi. 29.01.05, 00:54
        leje-sie napisał:

> Najpierw pojawi sie hurma anonimowych wycinaczy (i wycinarek). Nareszcie Luka
        > (na rybke podaje) odda sie swojej tajonej i niespelnionej pasji. Albo leje-
        > sie bedzie chlastal wszystkich, ktorzy mu nastapili. Byc moze dla wiekszej
        > skutecznosci dziesiec nickow sobie stworze, by demokracje jednoosobowo
        > odstawiac.

A potem powoła się Śledczą Komisję (ŚlepKę), która opublikuje billingi, kto na
        kogo klikał.

I O TO CHODZI !!!!!!!

S. smile)
        • gini Re: Snajper czekalam na Ciebie skarbie 29.01.05, 00:55
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19943411&wv.x=2&a=19985131
          • gini Re: Snajper czekalam na Ciebie skarbie 29.01.05, 01:03
            gini napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19943411&wv.x=2&a=19985131

Osleples?Czemu omijasz moje posty do Ciebie kierowane.
            Ranisz moje serce jak mozesz!!!
            Badz gentelmanem odpowiedz!!!
    • karlin """""""""Proponuję nazwę nowego forum"""""""""" 28.01.05, 18:08

AF Azja
      • Gość: patience HEHEEEE dobre!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 18:11
        karlin napisał:
        > AF Azja

No to jak lecimy kontynentami to co powiesz na

Afro Dyzmak?
        • Gość: AndrzejG Re: HEHEEEE dobre!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:27
          to może FAtamorgana
          też ulotna jak to wirtualne słowo

A.
    • Gość: patience Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?====== IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 18:42
      Jest propozycja, zeby w opisie forum zamiescic pare znaczacych watkow z
      historii FA. Argument za jest taki, ze skoro FA jest Debem Bartkiem portalu, to
      moze warto to potraktowac powaznie i umiescic moze 2- 3, moze mniej, a moze
      wiecej watkow odzwierciedlajacych jego historie. Jest pierwsza propozycja
      (ktora zreszta popieram) zeby zamiescic watek Magiel. Sporo osob w nim pisalo,
      jest dluga konwersacja na cywilizowanym poziomie. Co wy na to?
      • gini Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= 28.01.05, 19:03

--Brakuje takiego miejsca na forum . Już jest w związku z tym.
        Zapraszam serdecznie oszołomów , furiatów, frustratów . Witajcie
        męskie szowinistyczne świnie i walczące feministki .Do boju polityczni
        popaprańcy. Na koń bojownicy upiornych ideii.Zbawcy swiata. Wszystkowiedzący
        posiadacze wiadomości z drzewa dobrego i złego. Niedocenieni artyści
        i pominięci geniusze . Ci którym w sercu gra a w duszy wyje.Cierpiący za
        miliony. Rycerze bez skazy porannej i zmazy nocnej.
        Piszcie co Wam ślina na język przyniesie a drżące ręce wystukają .
        Klnijcie i przeklinajcie wrogów swych.

NIECH ROZUM SPI !!! BUDŹCIE SIĘ UPIORY !!!

Ale na litość tylko w tym wątku smile

O to mi chodzilo oczywiscie z podpisem autora czyli jerrego bo to Jego tekst.
        Pozdrawiam
        • Gość: patience Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 19:10
          niezly tekst! Ja bym byla za tym zeby go w calosci wkleic jako opis forum i
          juz. Z pominieciem tych fragmentow ktore dotycza watku, tj. od slow: "Zapraszam
          serdecznie... do "wrogow swych." i link do oryginalu.
          • gini Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= 28.01.05, 19:22

> niezly tekst! Ja bym byla za tym zeby go w calosci wkleic jako opis forum i
            > juz. Z pominieciem tych fragmentow ktore dotycza watku, tj. od
            slow: "Zapraszam
            >
            > serdecznie... do "wrogow swych." i link do oryginalu.

No to czekamy na reszte, i na pana i wladce czyli Tebe, ktory mi dzis podpadl,
            na calej linii.
            • Gość: patience Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 19:23
              no tak. Tylko jeszcze jesli mozesz podaj jeszcze raz linka do tego watku bo sie
              utopil w postach.
              • gini Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= 28.01.05, 19:28

--
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=185548&wv.x=1&s=0

Pozdrawiam
          • ada08 Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= 28.01.05, 19:30

> niezly tekst! Ja bym byla za tym zeby go w calosci wkleic jako opis forum i
            > juz. Z pominieciem tych fragmentow ktore dotycza watku, tj. od
            slow: "Zapraszam
            >
            > serdecznie... do "wrogow swych." i link do oryginalu.

Uważam, ze to nie jest dobry pomysł.
            Autorem tekstu jest Jerry, który tutaj od dawna nie bywa, bo
            być może zbrzydził sobie FA. Może więc wcale nie byłby zachwycony
            gdyby jego tekst stanowił motto nowego FA ?
            a.
            • gini Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= 28.01.05, 19:32
              ada08 napisała:

> Gość portalu: patience napisał(a):
              >
              > > niezly tekst! Ja bym byla za tym zeby go w calosci wkleic jako opis forum
              > i
              > > juz. Z pominieciem tych fragmentow ktore dotycza watku, tj. od
              > slow: "Zapraszam
              > >
              > > serdecznie... do "wrogow swych." i link do oryginalu.
              >
              > Uważam, ze to nie jest dobry pomysł.
              > Autorem tekstu jest Jerry, który tutaj od dawna nie bywa, bo
              > być może zbrzydził sobie FA. Może więc wcale nie byłby zachwycony
              > gdyby jego tekst stanowił motto nowego FA ?
              > a.

Dobrze umiescimy Ado tekst krzysia o zdejmowaniu, nie ma sprawy krzysio bedzie
              zachwycony i Ty tez.
              • Gość: patience Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 19:34
                Wiesz, raczej wydaje mi sie ze by mu bylo milo. Na tej zasadzie, ze ktos cos
                robi i mysli ze mija bez echa, a tu sie okazuje, ze ludzie pamietaja, i to po
                dlugim czasie.
                • gini Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= 28.01.05, 19:36
                  Ja myslalam o tym nawet by do Niego napisac, ale musze widziec czy mam po co.
                  Bo napisze a okaze sie, ze nie przeszlo.
                  • Gość: patience Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 19:39
                    Jesli masz namiar, to napisz od razu. Z gory wiadomo, ze watek na tyle postow i
                    tylu piszacych powstal dlatego, ze ludziom sie ten tekst podobal.
                    • januszcz Nie na temat...właściwie, ale... 28.01.05, 19:50
                      ...cieszę się, przebrnąwszy przez wszystkie posty w tym wątku.
                      Z czego się cieszę? - Ano z tego, że PT Forumowicze mają tylko takie problemy,
                      jakie z zaangażowaniem godnym lepszej sprawy tutaj przedstawiają.

Wybaczcie proszę, że to, co napisałem może zabrzmiało nieco ironicznie, ale
                      zapewniam, że nie ma w tym ani krzty ironii. Ja naprawdę cieszę się Waszym
                      szczęściem. Cieszę się, że nie trapią Was inne problemy i możecie poświęcić
                      czas i energię na poprawianie Forum.

Macie rozrywkę i dajecie rozrywkę. Czy można marzyć o czymś jeszcze?

Serdecznie Wszystkich pozdrawiam

janusz
                      • Gość: patience Re: Nie na temat...właściwie, ale... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 19:54
                        > Macie rozrywkę i dajecie rozrywkę. Czy można marzyć o czymś jeszcze?
                        > Serdecznie Wszystkich pozdrawiam
                        > janusz

hihiiiiii szczegolnie to 'dajecie rozrywke' zabrzmialo, nie powiem.... A zebys
                        wiedzial, jak przyklejona siedze, a na dokladke mam entuzjazm oraz wizje
                        powiewajacych sztandarow wolnosci!

hihi, wzajemnie, wzajmnie. Nie omieszkam sie z ciebie ponabijac przy
                        najblizszej okazjiwink))))))
                        • januszcz Re: Nie na temat...właściwie, ale... 28.01.05, 20:11
                          Cała Helgasmile)

...a może byśmy tak co zasiali?
                          Może świnkę futerkową?

smile))janusz
                          • Gość: patience Re: Nie na temat...właściwie, ale... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 20:13
                            > ...a może byśmy tak co zasiali?
                            > Może świnkę futerkową?

A komu opchniem?

smile)))))))
                            • januszcz Re: Nie na temat...właściwie, ale... 29.01.05, 10:01

> > ...a może byśmy tak co zasiali?
                              > > Może świnkę futerkową?
                              >
                              > A komu opchniem?
                              >
                              >
                              > smile)))))))
                              ================
                              Mrożkiem poleciałem przecie...

a towar każdy da się sprzedaćsmile))

J.
                              • Gość: patience Re: Nie na temat...właściwie, ale... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 10:12
                                > > > ...a może byśmy tak co zasiali?
                                > > > Może świnkę futerkową?
                                > >
                                > > A komu opchniem?
                                > >
                                > >
                                > > smile)))))))
                                > ================
                                > Mrożkiem poleciałem przecie...
                                >
                                > a towar każdy da się sprzedaćsmile))

Mrozka zatrybiłam. Ale zatrybiłam też że swego czasu handlowałam golonym
                                agrestem na Forum Świat. Golił wujek Anatol, a kangur o nicku quickly go
                                opychał aborygenom jako winogrona.

wink))
                        • snajper55 Memento. 29.01.05, 01:01

> hihiiiiii szczegolnie to 'dajecie rozrywke' zabrzmialo, nie powiem.... A zebys
                          > wiedzial, jak przyklejona siedze, a na dokladke mam entuzjazm oraz wizje
                          > powiewajacych sztandarow wolnosci!

Patrzy na równy tłumów marsz
                          Milczy wsłuchany w kroków huk
                          A mury rosną rosną rosną
                          Łańcuch kołysze się u nóg...

S.
                          • Gość: patience Re: Memento. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 07:25
                            > > hihiiiiii szczegolnie to 'dajecie rozrywke' zabrzmialo, nie powiem.... A
                            > zebys
                            > > wiedzial, jak przyklejona siedze, a na dokladke mam entuzjazm oraz wizje
                            > > powiewajacych sztandarow wolnosci!
                            >
                            > Patrzy na równy tłumów marsz
                            > Milczy wsłuchany w kroków huk
                            > A mury rosną rosną rosną
                            > Łańcuch kołysze się u nóg...

Wyrwij murom zeby krat
                            Zerwij kajdany polam bat...
      • snajper55 Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= 29.01.05, 00:56

> Jest propozycja, zeby w opisie forum zamiescic pare znaczacych watkow z
        > historii FA. Argument za jest taki, ze skoro FA jest Debem Bartkiem portalu,
        > to moze warto to potraktowac powaznie i umiescic moze 2- 3, moze mniej, a moze
        > wiecej watkow odzwierciedlajacych jego historie. Jest pierwsza propozycja
        > (ktora zreszta popieram) zeby zamiescic watek Magiel. Sporo osob w nim pisalo,
        > jest dluga konwersacja na cywilizowanym poziomie. Co wy na to?

Poziom cywilizowanej dyskusji nie jest obecnie dla FA reprezentatywny.

S.
        • gini Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= 29.01.05, 01:07
          snajper55 napisał:

> Gość portalu: patience napisał(a):
          >
          > > Jest propozycja, zeby w opisie forum zamiescic pare znaczacych watkow z
          > > historii FA. Argument za jest taki, ze skoro FA jest Debem Bartkiem porta
          > lu,
          > > to moze warto to potraktowac powaznie i umiescic moze 2- 3, moze mniej, a
          > moze
          > > wiecej watkow odzwierciedlajacych jego historie. Jest pierwsza propozycja
          >
          > > (ktora zreszta popieram) zeby zamiescic watek Magiel. Sporo osob w nim pi
          > salo,
          > > jest dluga konwersacja na cywilizowanym poziomie. Co wy na to?
          >
          > Poziom cywilizowanej dyskusji nie jest obecnie dla FA reprezentatywny.
          >
          > S.

Jak mozesz Snajper!!! Przeciez sam pan Tomek Giebultowicz, stwierdzil, ze
          dopiero teraz jak te dinozaury sobie poszly to na forum jest ok, wprost plejada
          nowych gwiazd, nowych indywidualnosci.
          Przeciez czytales sam, stary forumowy zbowidowcu.
        • Gość: patience Re: Teraz na powaznie-co z notka do opisu forum?= IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 07:23
          > Poziom cywilizowanej dyskusji nie jest obecnie dla FA reprezentatywny.

Dyskusje sa, a cywilizacje mozna sobie zawsze powyobrazac...
          wink
    • gini Re: Prosba do Giwi 28.01.05, 20:17
      EElu czy mozesz przeniesc posty pana kira w to miejsce?
      Bo tutaj one sa nie na temat po prostu, a tam sie swietnie beda pasowaly.
      Z gory dziekuje.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25612
      • Gość: Kir Re: Do Giwi IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 20:44
        gini napisała:

> EElu czy mozesz przeniesc posty pana kira w to miejsce?
        > Bo tutaj one sa nie na temat po prostu, a tam sie swietnie beda pasowaly.
        > Z gory dziekuje.
        Przepraszam ale to odpowiedź na pytanie postawione przez autorkę powyższej
        prośby w tym wątku.Jeżeli zostaną usunięte to na jakiej podstawie tolerowano
        poprzednie posty i dlaczego one nie wzbudzały protestu autorki tego
        protestu.Odpowiedź jest prosta.W tamtym wątku strony miały nierówne szanse
        i brak było możliwości obiektywnej oceny zachowania pani Gini.
        Oczywiście poddam się wyrokowi moderatora FA.Chodziło mi tylko o przedstawienie
        pewnego faktu czego bym nie robił gdyby nie to nieszczęsne pytanie Gini.
        Ot i wszystko.
        Kir
        • gini Re: Zaraz zaraz 28.01.05, 20:53
          Jak to sie dzieje?W tamtym watku strony mialy nierowne szanse?A w tym juz sie
          wyrownaly?A to ciekawe.

W tamtym watku brak bylo mozliwosci obiektywnej oceny zachowania pani Gini.
          A kto mnie mial oceniac?Co to jest ta ocena obiektywna?
          Gini jest zla i brzydka?

To pomozcie koledze, skoro mu to ma przyniesc ulge, to wystawcie
          te "obiektywna" ocene, niech juz nie chlipie chlopina , bo zal mi go.
    • monopol ____________________________I co z tą nazwą ??? 28.01.05, 21:35
      Jaka jest aktualna sytuacja? Czy admini podjęli już jakąś decyzję?
      Nie lubię oczekiwać na zmiany. Wolę je mieć już za sobą.
      • Gość: patience Jest consensus. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 21:40
        Nazwa: Aquanet
        Notka pod nazwa:
        "Zapraszam serdecznie oszołomów , furiatów, frustratów . Witajcie
        męskie szowinistyczne świnie i walczące feministki .Do boju polityczni
        popaprańcy. Na koń bojownicy upiornych ideii.Zbawcy swiata. Wszystkowiedzący
        posiadacze wiadomości z drzewa dobrego i złego. Niedocenieni artyści
        i pominięci geniusze . Ci którym w sercu gra a w duszy wyje.Cierpiący za
        miliony. Rycerze bez skazy porannej i zmazy nocnej.
        Piszcie co Wam ślina na język przyniesie a drżące ręce wystukają .
        Klnijcie i przeklinajcie wrogów swych. "

Notka jest autorstwa forumowicza o niku jerry
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=185548&wv.x=1&s=0
        • monopol Czyli magiel na wodzie... 28.01.05, 21:46
          Jako klasyczne niskie czółko jestem za a nawet przeciw. Podoba mnie się.
          Gini też zaakceptowała? Wczoraj nie wyrażała chęci poparcia "Aquanetu".
          • Gość: patience Re: Czyli magiel na wodzie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 21:48
            Owszem, i nawet bedzie walczyc zeby tak bylo, bo to jest autentyczny consensus.
            A z tym maglem to moze sam tytul watku nie najlepszy, ale jak go obejrzysz, to
            zobaczysz kilkaset postow eleganckiej konwersacji na poziomie i z udzialem
            wielu ludzi. Sztuka rozmawiania. Bardzo dobra zajawka forum.
            • monopol Lubię elegancką konwersację 28.01.05, 21:57
              I takiej właśnie spodziewam się na odmienionym forum wink

Niecierpliwie oczekuję nowych narodzin staruszkasmile
              • Gość: patience Re: Lubię elegancką konwersację IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 22:00
                Ja tez. Jest rowniez pomysl party na czesc ludzi ktorzy nie popuscili na fom z
                tematu cenzura. Tylko chyba trzeba poczekac na pollaka, bo on tam dzielnie
                walczyl i nie wypada bez niego. Tym bardziej, ze miedzy innymi na jego czesc. A
                ja sobie kupuje piwo na bal "Pozegnanie z Aesem" smile))))))
                • monopol Re: Lubię elegancką konwersację 28.01.05, 22:13
                  Ja już nawet chłodzę flaszeczki w lodówce. "Żywiec" oczywiście.
                  Pollak nie wybył daleko mam nadzieję? Nie lubię, gdy flaszki zbyt długo
                  bezczynnie leżą. To będzie bal... smile)
                  • Gość: patience Re: Lubię elegancką konwersację IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 22:17
                    No ja tez mam taka nadzieje. Jakby co, to na pewno ktos z nim koresponduje i
                    sie sciagnie silom i godnosciom osobistom. A wracajac do Gini, to ty jej nioe
                    doceniasz. Ona byla jednym z tych wojownikow na fom i jak ktos przez iles
                    miesiecy o cos wojuje, to mu zalezy. A mi z kolei tez zalezy, a na dokladke mam
                    lekkie wyrzuty sumienia, bo w pewnym momencie mialam ich za cokolwiek
                    oszolomionych i niepotrzebnie marnujacych energie. I sie mylilam. Ale mi tez
                    zalezy zeby sie aesow pozbyc, totez pogodzenie poszlo blyskawicznie.
          • Gość: patience Re: Czyli magiel na wodzie...PS. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 21:58
            a wczoraj to nie chodzilo o Aquanet tylko o to ze sie ostatnio klocilysmy. Juz
            sie nie klocimy. A reszta to niczyj bizneswink
            • monopol OK, OK, ja nie wnikam... 28.01.05, 22:17
              Oczywiście, to Wasz biznes, a ja jako typowy przedstawiciel społeczności FA
              wcale się tym nie interesuję, bo nie lubię plotek i w ogóle... wink
              • Gość: patience Re: OK, OK, ja nie wnikam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 22:19
                hehehe a ja jako typowa forumowiczka po zapowiedzi ze nic wiecej nie powiem
                puscilam natychmiast nastepnego posta, w ktorym powiedzialam wiecejsmile)))))))))
      • snajper55 Re: ____________________________I co z tą nazwą ? 29.01.05, 01:03
        monopol napisał:

> Jaka jest aktualna sytuacja? Czy admini podjęli już jakąś decyzję?

Będą ciąć równo z glebą. wink)

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka