Dodaj do ulubionych

Luzer, coś Ty zrobił, NIESZCZĘSNY

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 13:08
Umieszczając błyskotliwą recenzję "twórczości" niejakiego Prowokata w:

"Z cyklu: Luzer poleca - "Kto na SLD..." Prowokata - błyskotliwy debiut"

dałeś impuls dla innych "twórców". Szczególnie jeden stara się być bardzo
zuważonym przez Ciebie, a Ty MILCZYSZ. Niestety pisze cięgle pod INNYM
pdeudonimem artystycznym ale z jednej domeny:
adres: *.telia.com
Polecam Ci gorąco jego "wybitne dzieła". Szczególnie:

JEZUS TO STARA ZYDOWSKA KURWA

POLACY MAJA BZIKA NA PUNKCIE ZYDOW

NIKT WAS NIE PROSI BYSCIE PRZEPRASZALI

Z wielkim szacunkiem dla Mistrza krytyki
Perła
Obserwuj wątek
    • luzer Re: Luzer, coś Ty zrobił, NIESZCZĘSNY 10.06.01, 15:03
      Perła, coś ty? To jakaś szmatława pseudopublicystyka, niegodna mojego pióra
      (czy raczej klawiatury, hi, hi...). Gdzież tym tekstom do strzelistego geniuszu
      tekstów mistrza Prowokata???!!! Chciałeś mnie wpuścić w maliny, podpuszczaczu...

Pozdrowionka!!!
    • jurek1 Re: Luzer, coś Ty zrobił, NIESZCZĘSNY 10.06.01, 17:04
      Perełko, popieram Luzera. Spuścmy zasłonę milczenia na tego grafomana. Toż
      trzeba odróżnić twórczość zaangażowaną (PROWOKAT) od wypocin zwykłego gnoja.
      Stwierdzenie "Kto na SLD ..." nie obraziło mnie, a po przeczytaniu Jaśka po
      prostu mowę mi odjęło pomimo, że jestem niewierzący. Skażmy go na zapomnienie.
      • Gość: bykk Re: Luzer, coś Ty zrobił, NIESZCZĘSNY IP: *.chello.pl 11.06.01, 13:01
        I tu zgoda (o dziwo)
        Jednak, Luzer musisz dokładnie poczytać swoje posty,bo Perła ma rację.
        pozdrawiam
        • luzer Re: Luzer, coś Ty zrobił, NIESZCZĘSNY 11.06.01, 13:14
          Gość portalu: bykk napisał(a):

> I tu zgoda (o dziwo)
          > Jednak, Luzer musisz dokładnie poczytać swoje posty,bo Perła ma rację.

Jestem zdziwiony, Bykku, takim wnioskiem. Czyż przed moim tekstem nie było na
          forum debilnych postów? Uważam, że tyle samo, więc nie poczuwam się do
          odpowiedzialności za te, które ukazały się po nim. (Poza tym, nie jestem w stanie
          uwierzyć, że autorzy, o których mówimy, doczytali go choć do połowy.)
          Pozdrawiam.

• Gość: bykk Re: Luzer, coś Ty zrobił, NIESZCZĘSNY IP: *.chello.pl 11.06.01, 14:14
            Luzer,przyznaj chociaz raz rację Perle.
            Przecież wiesz,że ma rację.Tego nie da sie ukryć za ble-ble.
            "Pomyliłem się,więc przyznaję", czy to takie trudne?"
            Przecież nikt nie chce,abyś się kajał(myślę,że nawet Al lub Tyu).
            pozdrawiam(Al i Tyu również)
            • Gość: tyu Re: muletą do ziemi, ale bykka nie rozumiem IP: *.BMJ.net.pl 11.06.01, 21:21
              Co miałeś na myśli pisząc "Przecież nikt nie chce,abyś się kajał(myślę,że nawet
              Al lub Tyu)". Ja wcale nie chcę tego NAWET! Ja nie chcę W OGÓLE! Luzer! Luzer!

• Gość: Arek Re: muletą do ziemi, ale bykka nie rozumiem IP: *.abo.wanadoo.fr 11.06.01, 21:37
                Moi drodzy, ironia jest wspaniala walka z glupota, chamstwem itd; wiec zostawmy
                Luzerowi to co luzackie i nie tylko, i smiejmy sie z nim( pomimo roznicy
                pogladow), a potrafimy - fraszki przykladem.
            • Gość: Perła Re: do bykka IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 21:54
              No nie bykk, chyba źle oceniasz Luzera. Czasami ponoszą go emocje ale i wtedy
              nie bywa chamski. Ale jak się zreflektuje, że przegina to i przeprosi zaraz. Na
              forum może znajdziesz z 10 takich. Luzer jest OK.

pozdrawiam z dziesiątej
              • luzer Re: Perły na haju 12.06.01, 00:44
                Gość portalu: Perła napisał(a):

> No nie bykk, chyba źle oceniasz Luzera. Czasami ponoszą go emocje ale i wtedy
                > nie bywa chamski. Ale jak się zreflektuje, że przegina to i przeprosi zaraz. Na
                >
                > forum może znajdziesz z 10 takich. Luzer jest OK.

Perła, przypaliłeś, masz wizje? A w jakim to, choć jednym, słowie Bykk zarzucił
                mi chamstwo?
                Zacytuj mi to, "MISTRZU PROWOKACJI", ha, ha...

• Gość: Perła Re: Umarł Król, niech żyje Król! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 00:59
                  Luzer, Luzer, toż to są Twoje słowa właśnie, które pisałeś o MNIE innym! I ja
                  się tylko starałem odwdzięczyć. No ale jak nie załapałeś „prowokacji” to
                  przejechałeś mi się po ambicji. Detronizacja Mistrza, gratuluję. Późno już. Baj.
                  • luzer Re: Żyje, żyje Król! 12.06.01, 01:27
                    Gość portalu: Perła napisał(a):

> Luzer, Luzer, toż to są Twoje słowa właśnie, które pisałeś o MNIE innym! I ja
                    > się tylko starałem odwdzięczyć. No ale jak nie załapałeś „prowokacji̶
                    > 1; to
                    > przejechałeś mi się po ambicji. Detronizacja Mistrza, gratuluję. Późno już. Baj
                    > .

Perełko, pociesz się, możesz dalej "miłościwie nam panować". Oczywiście, że
                    poznałem swoje słowa z postu do Julka. Ale, mój drogi, Julek powiedział o Tobie,
                    cytuję: "...Perla natomiast, bardzo rzadko przebiera w slownictwie, a jezeli tak
                    to tylko poto aby wyszukac jak najnikczemniejszych okreslen...", co wydało mi się
                    krzywdzące, więc się za Tobą ująłem. Jednak parafrazowanie moich słów w
                    odniesieniu do Bykka nie miało zupełnie sensu, dlatego, że Bykk nie zarzucał mi
                    tego, co Julek Tobie (najnikczemniejszych określeń!), a jedynie - upór w
                    nieprzyznawaniu się do porażki w dyskusji. Jak więc widzisz, parafraza była
                    nietrafiona, więc pominąłem ją milczeniem, chcąc, abyś sam się zagonił w ślepy
                    zaułek, co też nastąpiło.

Z Pombóczkiem.

• luzer Re: Nicem nie uczynił, czego by mnie nie uczyniono... 12.06.01, 00:55
              Gość portalu: bykk napisał(a):

> Luzer,przyznaj chociaz raz rację Perle.

Ooo, parę razu mu już przyznałem, prawda, Perełko?

> Przecież wiesz,że ma rację.

No, tym razem, nie wiem.

> Tego nie da sie ukryć za ble-ble.

"Ble-ble" - masz na myśli swoje posty?

> "Pomyliłem się,więc przyznaję", czy to takie trudne?"

Nie, to całkiem łatwe (choć nie dla wszystkich - np. u Luki jeszcze tego nigdzie
              nie przeczytałemwink) u siebie i u Perły - owszem) i wiele razy to już, z
              powodzeniem, praktykowałem.

> Przecież nikt nie chce,abyś się kajał(myślę,że nawet Al lub Tyu).

Myślę, że ZWŁASZCZA oni.

> pozdrawiam(Al i Tyu również)

Ooo!! Dostałeś od nich maila z pozdrowieniami dla mnie? A może masz z nimi
              kontakt telepatyczny? W każdym bądź razie dzięki za pozdrowienia od moich
              forumowych przyjaciół.

Pozdrawiam.
              • Gość: mariusz to dla Perly, Luzera, Tyu, Bykk. IP: *.tnt2.san-francisco3.ca.da.uu.net 12.06.01, 02:04
                Ja poprostu czytam wszystko co "skrobiecie" (nie zawsze sie zgadzam)jednak
                cieszy kazdy kawalek ktory moge przeczytac. Trzymajcie sie Panowie z daleka od
                chamstwa i plebsu internetowego , piora do reki (raczej klawiaturki)i dalej
                wyrazac swoje opinie (czasem prowokujace... ale to i lepiej)- o jedno prosze
                nie zawiedzcie mnie jezeli chodzi o slownictwo i tematyke. Bardzo goraco Was
                pozdrawiam z S.F.mariusz.
                • Gość: tyu Re: to dla Mariusza IP: *.BMJ.net.pl 12.06.01, 07:46
                  Pozdrawiam wzajemnie (nie wiem, czy "ot imieni wsiech druzjej", ale od siebie
                  na pewno.) Szkoda, że poglądy mojego "prawie krajana", czyli Twoje, są tak
                  odległe od moich, ale to, co teraz napisałeś mimo to krzepi. Szczęśliwej drogi
                  do kraju jesienią!
    • Gość: Perła Re: Kolejne dzieło PROWOKATA IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 18:11
      Luzer pomylił się co do diagnozy. Prowokat jest nie tylko poetą ale i
      prozaikiem. Czego dowiódł ostatnio wątkiem "Kara Śmierci - TAK?- nie? JASNE ŻE
      TAK?"
      Abstrahując od merytorycznej strony tekstu, należy zauważyć, że Luzerowa ocena
      jakoby Prowokat strzelistym geniuszem tylko był, mylna jest. Prowokat to COŚ
      więcej jest. Ten kwiecisty i żywy język zwróci (mam nadzieję) Luzerowi uwagę na
      konieczność rewizji swojej oceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka