Gość: V.C. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 05:39 Były prezes PZU został zatrzymany przez CBOŚ . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V.C. Re: Jamroży aresztowany ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 06:01 Jeszcze dzis prokuratura postawi mu zarzuty . Za kilka godzin będzie przesłuchiwany . Był prezesem PZU od 1998 do poczatku 2000 roku . W więzieniu przebywa już od kilku miesięcy były przezes PZU Życie Grzegorz Wieczerzak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Jamroży aresztowany ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 06:34 info.onet.pl/500847,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Jamroży aresztowany ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 28.05.02, 08:02 Wyjatki potwierdzaja regule. A o regule pisze tu przeszlo od roku. Zamknalbym pol Sejmu i kilka kancelarii i wtedy przestepcy narobili by dopiero w pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Jamroży aresztowany ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 12:05 Podczas aresztowania Jamroży próbował usunąć kartę SIM z telefonu komórkowego , połknąć kartke z notatkami i ... ugryźć policjanta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Jamroży aresztowany ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 12:13 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > Podczas aresztowania Jamroży próbował usunąć kartę SIM z telefonu > komórkowego , połknąć kartke z notatkami i ... ugryźć policjanta ... info.onet.pl/501023,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Jamroży aresztowany ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 28.05.02, 12:18 Co sie dziwisz. Przeciez postawilismy na mlode wilki. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Jamroży aresztowany !no i co z tego?do V.C. 28.05.02, 12:40 Vice.Cego?Hej medalikarz! Cóż z tego,że go aresztowali?Przecie wiadomo było,że nakradł już za Buzka! Nie słyszałeś o tym?To za tamtego rządu zostało wszczęte postępowanie przeciw niemu,nawet w "NIE" pisali! Złodziej niech odpowiada! Jamrożego aresztowali,Żemka(FOZZ) wypuścili,"Jędrzej" sam sobie poszedł, Edward M. jako podejrzany o zlecenie zabójstwa na Papałę szybko wypuszczony, następnie był na bankiecie z udziałem Janika,Sobotki i wysokich urzędników MIN. SPRAW.,takie rządy SLD!Dziwisz się? Jamroży to pioneczek! Co słyszałeś na temat Żemka? Był z nadania AWS-u?)) A co z niejakim Monkiewiczem,też z PZU(były prezes)??? Słyszałeś cosik o tym gościu? Jamroży to tylko ogniwko,złodziej i tyle!Co z następnymi? Czytałeś wywiad z panią Piwnik?Dwie "szpalty",to nie jakiś tam artykuł w "FiT" czy też "NIE"!!! pozdrawiam Cię mimo Ps. śLIMAK pytał Cię o ul.Pużaka(nie mam pojęcia gdzie jest),ale ja Ci się pytam czy wiesz gdzie jest w Cz. ul.JPII?,czy wiesz gdzie jest ul.Czarnieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Bykka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 12:45 bykk napisał(a): > Vice.Cego?Hej medalikarz! > Cóż z tego,że go aresztowali?Przecie wiadomo było,że nakradł już za Buzka! > Nie słyszałeś o tym?To za tamtego rządu zostało wszczęte postępowanie przeciw > niemu,nawet w "NIE" pisali! > Złodziej niech odpowiada! > Jamrożego aresztowali,Żemka(FOZZ) wypuścili,"Jędrzej" sam sobie poszedł, > Edward M. jako podejrzany o zlecenie zabójstwa na Papałę szybko wypuszczony, > następnie był na bankiecie z udziałem Janika,Sobotki i wysokich urzędników > MIN. SPRAW.,takie rządy SLD!Dziwisz się? > Jamroży to pioneczek! Co słyszałeś na temat Żemka? Był z nadania AWS-u?)) > A co z niejakim Monkiewiczem,też z PZU(były prezes)??? > Słyszałeś cosik o tym gościu? > Jamroży to tylko ogniwko,złodziej i tyle!Co z następnymi? > Czytałeś wywiad z panią Piwnik?Dwie "szpalty",to nie jakiś tam artykuł w "FiT" > czy też "NIE"!!! > pozdrawiam Cię mimo > Ps. śLIMAK pytał Cię o ul.Pużaka(nie mam pojęcia gdzie jest),ale ja Ci się pyta > m > czy wiesz gdzie jest w Cz. ul.JPII?,czy wiesz gdzie jest ul.Czarnieckiego? O , Jezu ... Przecież juz Ci odpowiadałem . Wiem . Mieszka tam jakaś laska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Bykka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:27 Gość portalu: V.C. napisał(a): > bykk napisał(a): > > > Vice.Cego?Hej medalikarz! > > Cóż z tego,że go aresztowali?Przecie wiadomo było,że nakradł już za Buzka! > > Nie słyszałeś o tym?To za tamtego rządu zostało wszczęte postępowanie prze > ciw > > niemu,nawet w "NIE" pisali! > > Złodziej niech odpowiada! > > Jamrożego aresztowali,Żemka(FOZZ) wypuścili,"Jędrzej" sam sobie poszedł, > > Edward M. jako podejrzany o zlecenie zabójstwa na Papałę szybko wypuszczon > y, > > następnie był na bankiecie z udziałem Janika,Sobotki i wysokich urzędników > > MIN. SPRAW.,takie rządy SLD!Dziwisz się? > > Jamroży to pioneczek! Co słyszałeś na temat Żemka? Był z nadania AWS-u?) > ) > > A co z niejakim Monkiewiczem,też z PZU(były prezes)??? > > Słyszałeś cosik o tym gościu? > > Jamroży to tylko ogniwko,złodziej i tyle!Co z następnymi? > > Czytałeś wywiad z panią Piwnik?Dwie "szpalty",to nie jakiś tam artykuł w " > FiT" > > czy też "NIE"!!! > > pozdrawiam Cię mimo > > Ps. śLIMAK pytał Cię o ul.Pużaka(nie mam pojęcia gdzie jest),ale ja Ci się > pyta > > m > > czy wiesz gdzie jest w Cz. ul.JPII?,czy wiesz gdzie jest ul.Czarnieckiego? > > O , Jezu ... Przecież juz Ci odpowiadałem . Wiem . Mieszka tam jakaś laska ? ; > -) Acha ... Na Czarnieckiego mieści się hospicjum ... Wybierasz się tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $& Re: Jamroży aresztowany !no i co z tego?do V.C. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.05.02, 22:04 zanim kogos nazwiesz zlodziejem miej na to dowody, bo i ciebie zamkna za znieslawienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a beda miec dowody w przeciwienstwie do Ciebie!!!!!!!!!!!! kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien!!!!!!!!!!!!! $& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Jamroży aresztowany !no i co z tego?do $& IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 15:54 Gość portalu: $& napisał(a): > zanim kogos nazwiesz zlodziejem miej na to dowody, bo i ciebie zamkna za > znieslawienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a beda miec dowody > w przeciwienstwie do Ciebie!!!!!!!!!!!! > > kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien!!!!!!!!!!!!! > $& Odezwała się rodzinka Jamrożego ? Wskaż miejsce w którym nazwałem Jamrożego złodziejem . Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jamroży aresztowany ! 28.05.02, 14:43 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > Podczas aresztowania Jamroży próbował usunąć kartę SIM z telefonu > komórkowego , połknąć kartke z notatkami i ... ugryźć policjanta ... Haha! Ciekawe jak to wytłumaczy? Pewnie powie, że był głodny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $& Re: Jamroży aresztowany ! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.05.02, 22:09 bimi napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > Podczas aresztowania Jamroży próbował usunąć kartę SIM z telefonu > > komórkowego , połknąć kartke z notatkami i ... ugryźć policjanta ... > > Haha! Ciekawe jak to wytłumaczy? Pewnie powie, że był głodny... a ty co???? jak masz jakas tajemnice to co??? wszystkim mowisz??? nie Twoj interes co mial na karteczkach czy na karcie sim!!!! kazdy z nas ma prawo do prywatnosci!!!!!!!!!!!!!! a funkcjonariousz nie powinien pchac lap do czyichs ust... sorry ale to juz jest niesmaczne!!!!!!!!!!!!! $& PS Poza tym media i prasa klamia i myla oczy takim jak wy!!!!!!!!! zamiast mowic o tym co jest, czy co bedzie to zeruja na uczciwych ludziach!!!!!!!! Jezeli ktos wierzy mediom to tak jakby byl w sekcie!!!!!!!!!! $& Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Jamroży pogryzł psa??? 31.05.02, 08:39 bimi napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > Podczas aresztowania Jamroży próbował usunąć kartę SIM z telefonu > > komórkowego , połknąć kartke z notatkami i ... ugryźć policjanta ... > > Haha! Ciekawe jak to wytłumaczy? Pewnie powie, że był głodny... Taki tytul zmarnowany!!!! Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jamroży aresztowany ! 31.05.02, 10:25 bimi napisał(a): > Haha! Ciekawe jak to wytłumaczy? Pewnie powie, że był głodny... A jednak nie... Okazało się, że musiał sobie zęby wyczyścić i chwycił co miał pod ręką... Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Re: Jamroży aresztowany ! 31.05.02, 10:29 bimi napisał(a): > bimi napisał(a): > > > Haha! Ciekawe jak to wytłumaczy? Pewnie powie, że był głodny... > > A jednak nie... Okazało się, że musiał sobie zęby wyczyścić i chwycił co miał p > od > ręką... Akurat tego biednego "psa" ? Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jamroży aresztowany ! 31.05.02, 10:42 odarpi napisał(a): > > A jednak nie... Okazało się, że musiał sobie zęby wyczyścić i chwycił co m > iał p > > od > > ręką... > > Akurat tego biednego "psa" ? Nie, no raczej papier, co leżał na biurku. Psa nie zauważył, więc ugryzł go przez przypadek. Poza ty akurat wrócił od dentysty, więc pewnie był w szoku. Normalna sprawa - każdemu się może zdarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Re: Jamroży aresztowany ! 31.05.02, 10:49 bimi napisał(a): > > Akurat tego biednego "psa" ? > > Nie, no raczej papier, co leżał na biurku. Psa nie zauważył, więc ugryzł go prz > ez > przypadek. Poza ty akurat wrócił od dentysty, więc pewnie był w szoku. Normalna > > sprawa - każdemu się może zdarzyć Niby racja, ale czy Jamorozy przeszedl w maju odpowiednie szczepienia? Kazdy posiadacz czworonona wie o czym mowie Jesli nie to funkcjonarouszowi grozi seria bolesnych zastrzykow! Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: Jamroży aresztowany ! 31.05.02, 15:48 odarpi napisał(a): > bimi napisał(a): > > > > Akurat tego biednego "psa" ? > > > > Nie, no raczej papier, co leżał na biurku. Psa nie zauważył, więc ugryzł g > o prz > > ez > > przypadek. Poza ty akurat wrócił od dentysty, więc pewnie był w szoku. Nor > malna > > > > sprawa - każdemu się może zdarzyć > > Niby racja, ale czy Jamorozy przeszedl w maju odpowiednie szczepienia? > Kazdy posiadacz czworonona wie o czym mowie > Jesli nie to funkcjonarouszowi grozi seria bolesnych zastrzykow! > > Odarpi syn Egigwy > > Bo jamrozego nalezy wyprowadzac w kagancu!!! Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Re: Jamroży aresztowany ! 31.05.02, 15:59 bigda1 napisał(a): > > > Bo jamrozego nalezy wyprowadzac w kagancu!!! > Mateusz > A czy na smyczy? Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: Jamroży aresztowany ! 31.05.02, 16:13 odarpi napisał(a): > bigda1 napisał(a): > > > > > > Bo jamrozego nalezy wyprowadzac w kagancu!!! > > Mateusz > > > A czy na smyczy? > Odarpi syn Egigwy > Wyłącznie!!! Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ironia Re: Jamroży aresztowany ! IP: *.altkom.com.pl 28.05.02, 12:22 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Były prezes PZU został zatrzymany przez CBOŚ . Ironią losu jest to, że SLD skutecznie chroniło go i wspierało za poprzedniego rządu a teraz zabrało swój parasol ochronny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $& Re: Jamroży aresztowany ! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.05.02, 22:11 to nie jest ironia losu... zeby zwrocic na siebie uwage (i odwrocic od spraw waznych) rzyca sie Polakom mieso, zeby sie pozywili.... SLD dziala krotkofalowo!!!!!!!!!!!!! $& Gość portalu: Ironia napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Były prezes PZU został zatrzymany przez CBOŚ . > > Ironią losu jest to, że > SLD skutecznie chroniło go i wspierało za poprzedniego rządu > a teraz zabrało swój parasol ochronny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Jeden Jamroży wiosny nie czyni IP: *.szczecin.telan.pl 28.05.02, 13:07 Jeszcze tylu aferzystow do wyłapania po lewej i po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Kocy do V.C IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 29.05.02, 07:46 ten bykk Cię zamorduje swoją dyskusją ...to prawicowy głupek...ale z tych wszystkich idiotów na forum on jeden jest najbardziej miły, co wcale nie znaczy , że jest wogóle miły. uważajj żebyś nie obraził jego jakiejś cioci , bo Ci dorobi bajeczkę o jej śmierci i jego cierpieniach...a Twojej niewdzięczności do umarłych. Pytałem o Pużaka ... czy o nią chodzi? Ziomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Re: do bykk-a IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 29.05.02, 07:49 jana Pawła II jest na Lenina. śLINIANKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: do V.C IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.05.02, 08:02 Analizujac utworzenie, powiazania, a nastepnie iagla ochrone mafii mamy hronologie: PZPR i SB w Magdalence, SLD, KO, ROAD, UD, UW, PO z ich permanetna obrona praw przestepcow, rozwiazaniem Wydz.PG w MO, stworzeniem i wieczna obrona "grubej kreski", lustracji i dekomunizacji. Stworzono i obroniono potezna mafie gospodarcza, powiazana z lewa, czerwona i rozowa strona, zamieszana w skryte mordy polityczne. A ekscytujecie sie zlodziejami i szulerami. Jak to glupki maja w zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: do V.C IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.05.02, 12:00 Gość portalu: # napisał(a):> Analizujac utworzenie,powiazania, a nastepnie iagla ochrone mafii mamy hronologie: PZPR i SB w Magdalence, SLD, KO, ROAD, UD, UW, PO z ich permanetna obrona praw przestepcow, rozwiazaniem Wydz.PG w MO, stworzeniem i wieczna obrona "grubej kreski", lustracji i dekomunizacji.Stworzono i obroniono potezna mafie gospodarcza, powiazana z lewa,czerwona i rozowa strona, zamieszana w skryte mordy polityczne.A ekscytujecie sie zlodziejami i szulerami. Jak to glupki maja w zwyczaju.< Taki madry a z ortografii i składni - dwója ! Wiec moze ta mądrość prze-auto-reklamowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: do V.C IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.05.02, 12:06 Jakbys Kasiu miala zdolnosc analizowania to bys sie domyslila, ze kawa zalem klawicz "C". Z ortografii bylem orzel> Wszysy na forum juz to zauwazyli, oczywsie oproz iebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do V.C i śLIMAKA 29.05.02, 14:20 V.C.,fakt odpowiedziałeś w innym wątku,nie zauważyłem.Tak pisałem,bo tam bywam a że śLIMAK Cię pytał,to mu pozazdrościłem))! Teraz tak przy okazji. Jamroży był powołany na szefa w 95'roku,czy wówczas rządził Buzek? Stracił stanowisko w 97'roku,wiesz za co? Otrzymał polecenie wykupienia całego nakładu książki Kołodki i tego nie wykonał! Wiesz kto został powołany na jeo miejsce? Monkiewicz i on wykupił nakład,gospodarnie rządził, nie? pozdrawiam mimmo Ps. do śLIMAKA! śLIMAK,nie musisz biedaczku ostrzegać innych przed czymś tak oczywistym, słabo jednak zapamiętałeś,nie jakąś "ciocie" obrażałeś,tylko moją Matkę i żonę! Tak Kamilku było?No sprawa zamknięta,tyle! Zauważyłem,że podpisyjesz się ostatnio śLINIAK,czy tak mam się zwracać do Ciebie? Trzym się mój ulubiony! Twój buhaj rogacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Bykka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 15:59 bykk napisał(a): > V.C.,fakt odpowiedziałeś w innym wątku,nie zauważyłem.Tak pisałem,bo tam bywam > a że śLIMAK Cię pytał,to mu pozazdrościłem))! > Teraz tak przy okazji. > Jamroży był powołany na szefa w 95'roku,czy wówczas rządził Buzek? > Stracił stanowisko w 97'roku,wiesz za co? Otrzymał polecenie wykupienia > całego nakładu książki Kołodki i tego nie wykonał! Wiesz kto został powołany > na jeo miejsce? Monkiewicz i on wykupił nakład,gospodarnie rządził, nie? > pozdrawiam mimmo > Ps. do śLIMAKA! > śLIMAK,nie musisz biedaczku ostrzegać innych przed czymś tak oczywistym, > słabo jednak zapamiętałeś,nie jakąś "ciocie" obrażałeś,tylko moją Matkę i żonę! > Tak Kamilku było?No sprawa zamknięta,tyle! > Zauważyłem,że podpisyjesz się ostatnio śLINIAK,czy tak mam się zwracać do > Ciebie? > Trzym się mój ulubiony! > Twój buhaj rogacz Rogacz !? ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki panie # - pan śmie to pisać? 30.05.02, 16:18 Gość portalu: # napisał(a): > PZPR i SB w Magdalence, SLD, KO, ROAD, UD, UW, PO z ich permanetna obrona praw > > przestepcow, rozwiazaniem Wydz.PG w MO, stworzeniem i wieczna obrona "grubej > kreski", lustracji i dekomunizacji. > > Stworzono i obroniono potezna mafie gospodarcza, powiazana z lewa, > czerwona i rozowa strona, zamieszana w skryte mordy polityczne. > > A ekscytujecie sie zlodziejami i szulerami. Jak to glupki maja w zwyczaju. Panie Haszu, Pan to pisze? nie rumieniąc sie ze wstydu? Nic innego Pan nie robi tylko atakuje i opluwa przeobrażenia ostatnich 20 lat - bo one Panu, STAREJ NOMENKLATURZE, odebrały ustrój, którego był Pan pupilkiem. Studia za punkty, liczne wyjazdy zagraniczne w czasach, gdzie większość ludzi nie wiedziała, jest coś takiego jak paszport, dochodowa praca 'z klucza' na szczeblu, który wymagał stałego kontaktu z przedstawiciele Ub, teraz wysoka emerytura. Poglądy, jakie Pan głosi, panają z ust większości pzpr-owskich pasożytów, którzy dorabiaja do swego paskudnego życia maskę troski o ojczyznę. A tak naprawde nienawidzi Pan wszystkiego, co sprawiło, że przestał być Pan kimś wyjątkowym i wybranym. Dmie Pan w tę sama trąbę co Urban. Taki podział rół: Urbany zniechęcaja do przemian nihilistów i zagubionych, a Hasze zatroskanych. Proszę w końcu powiedzieć: kto z zyjących jest dla Pana postacią godną szacunku (poza Haszem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Konia IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 15:57 Gość portalu: Koń Kocy napisał(a): > ten bykk Cię zamorduje swoją dyskusją ...to prawicowy głupek...ale z tych > wszystkich idiotów na forum on jeden jest najbardziej miły, co wcale nie > znaczy , że jest wogóle miły. uważajj żebyś nie obraził jego jakiejś cioci , bo > > Ci dorobi bajeczkę o jej śmierci i jego cierpieniach...a Twojej niewdzięczności > > do umarłych. > Pytałem o Pużaka ... czy o nią chodzi? > Ziomek Nie potwierdzam i nie zaprzeczam V.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K od aresztowania do wyroku droga daleka... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 16:02 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Były prezes PZU został zatrzymany przez CBOŚ . nie wiem dlaczego mam takie przeczucie, ze nic mu nie zrobia... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U_Bolt Re: od aresztowania do wyroku droga daleka... IP: *.chello.pl 30.05.02, 16:35 Gdzies juz tutaj wczesniej wyczytalem aby dzialania Jamrozego (i paru innych "orlow z nadania AWS/UW") zwyczajnie nazwac sabotazem. Co moze pociagnac - o ile - odpowiedzialnosc z innych i (chyba) zaostrzonych paragrafow. Jesli tak, to sie calkowicie z tym zgadzam i solidaryzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: od aresztowania do wyroku droga daleka... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 11:13 Panie Haszu, Pan to pisze? nie rumieniąc sie ze wstydu? Nic innego Pan nie robi tylko atakuje i opluwa przeobrażenia ostatnich 20 lat - bo one Panu, STAREJ NOMENKLATURZE, odebrały ustrój, którego był Pan pupilkiem. Studia za punkty, liczne wyjazdy zagraniczne w czasach, gdzie większość ludzi nie wiedziała, jest coś takiego jak paszport, dochodowa praca 'z klucza' na szczeblu, który wymagał stałego kontaktu z przedstawiciele Ub, teraz wysoka emerytura. Poglądy, jakie Pan głosi, panają z ust większości pzpr-owskich pasożytów, którzy dorabiaja do swego paskudnego życia maskę troski o ojczyznę. A tak naprawde nienawidzi Pan wszystkiego, co sprawiło, że przestał być Pan kimś wyjątkowym i wybranym.Dmie Pan w tę sama trąbę co Urban. Taki podział rół: Urbany zniechęcaja do przemian nihilistów i zagubionych, a Hasze zatroskanych. Proszę w końcu powiedzieć: kto z zyjących jest dla Pana postacią godną szacunku (poza Haszem)? ---------------------------------- Pan, Panie Mmikki, ze po raz n-ty uzywa Pan tej samej zuzytej przez poprzednikow broni. Ostatnio uzyl jej przyjaciel Stoik. To co pisze nie ma nic wspolnego z pogladami, podzialami politycznymi, partiami czy demokracja i socjalizmem demokratycznym. Pana znam z wypowiedzi na Forum doskonale i poglady Panskie, jak ulal, pasuja do opisanego przez Pana zyciorysu. Pasuje Panu Magdalenka, gruba kreska, brak lustracji i dekomunizacji. Pasuje Panu partia "kameleon" zmieniajaca nazwy z ROAD na UD dalej na UW a wreszie na PO, pasuje zlikwidowanie PG i wyrzucenie na bruk fachowcow od Przestepstw Gospodarczych przez Mazowieckiego, nierozliczenie setek afer i tworzenie przez czerwona noemnklature zalazkow mafii. Uwierzyl Pan pewnie w potrojne samobostwo, ogloszone wczoraj przez sad, towarzysza tworzacego te mafie gospodarcza z bylymi "cinkciarzami". Tak jak w niewinnosc Bagsika i ze zlamaniem obowiazujeaego prawa niewystapienie o przepadek mienia. Pasuje Panu, ze Zemek (najwieksza afera gospodarcza 1000-lecia) chodzi wolny? Skarzac prywatnie zlodzieja i malwersanta Prezesa w 1997 roku, na wlasnej skorze poczulem uchwalone przez SLD i PSL przepisy zapewniajace bezkarnosc takim zlodziejom. Prokuratorzy chcieli mnie zaaresztowac i zastraszyc, W sledztwie skarzyl sie sledczy, ze koledzy znajacy sie na wylot na przestepstwach gosp. juz nie pracuja. Gdybym byl partyjnym lub tajniakiem to mialbym takie problemy? Panie Mmikki pisalem wielokrotnie i duzo o szantazach, namawianiu mnie do PZPR - ostatnio w 1989 r !!!!!, - do wspolpracy z SB przez podobnych panu kretaczy i manipulatorow, niewyobrazajacych sobie ze mozna byc niezaleznym i przeciwstawic sie systemowi. A nawet miec nie tylko uznanie ale i szacunek za umiejetnosci zawodowe. Tez o tym wiele razy pisalem w odpowiedzi na zarzuty specjalistow od insynuacji, takich jak Pan Panie Mmikki. Ktos sie tu powinien zaczerwienic, nie sadzi Pan? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Mmikki 31.05.02, 15:41 Witaj Mmikki. Cosik mi się zdaje,że pomyliłeś nicki pisząc do Hasza. Może to przez tą pogodę? Znam Hasza od początku i jakoś nijak nie pasuje mi do Twojego postu! pozdrawiam Cię hej! Ps. Hasz chyba zbyt szybko dał na odlew,co Hasz? Odpowiedz Link Zgłoś