Dodaj do ulubionych

Lista Wildsztajna do lamusa. Oto inna lista:

07.02.05, 15:59
www.hay.pl/artykul.php?id=99
Pedały przystępują do ofensywy przeciwko "osobom odczuwającym lęk wobec
ludzi" (tak chyba należy przetłumaczyć to infantylne określenie "homofob"),
ciekawi mnie jedynie, jak pogodzić pogróżke "wiemy, jak wyglądacie" z
działaniem "w ramach prawa".

No i pytanie badawcze: odwrotnościa "homofoba" w rozumieniu pedalskim
(czyli "osoba odczuwająca lęk wobec niepedałów") jest...?
Obserwuj wątek
    • miss_dronio Re: Lista Wildsztajna do lamusa. Oto inna lista: 07.02.05, 16:03
      Odwrotność homofoba to osoba inteligentna, wrażliwa i dojrzałasmile
      • xiazeluka Dzieki, ale nie o to chodziło 07.02.05, 16:05
        miss_dronio napisała:

> Odwrotność homofoba to osoba inteligentna, wrażliwa i dojrzałasmile

Jednym słowem, a nie opisowo.
        • zagazowany.wyborczo heterofob /NT 07.02.05, 16:06
          • patience To jest lista czlonkow Mlodziezy Wszypolskiej hehe 07.02.05, 16:09
            To o co chodzi? Listy czlonkowskie organizacji politycznych sa jawne, tak jak
            to nakazuje polskie prawo. To o co chodzi? Neonazi sie teraz wstydza swoich
            wyczynow?

big_grinDD
            • patience PS. To juz luka nie jest za jawnoscia zycia public 07.02.05, 16:12
              hihi?

Padles luka. Jak jawnosc, to jawnosc.
              heheeeeee
              • xiazeluka A skąd ten mylny wniosek? 07.02.05, 16:15
                Niczego takiego nie napisałem, maskulinofobko.
                • patience Re: A skąd ten mylny wniosek? 07.02.05, 16:17
                  Bo ty jestes kobietofobiczny homofob proklerykalny.
                  • xiazeluka Aaaa (długie A) 07.02.05, 16:19
                    patience napisała:

> Bo ty jestes kobietofobiczny homofob proklerykalny.

Ciekawe - zwarta konstrukcja, a w każdym elemencie nieprawdziwa. To wyczyn
                    godny uwagi.
                    • patience Re: Aaaa (długie A) 07.02.05, 16:23
                      No to skad ci przyszlo do glowy ze jestem maskulinofob? Lubie panow. Co prawda
                      uwazam ze kobieta jest szczytowym osiagnieciem Pana Boga, a mezczyzna to tylko
                      niezbyt udany material cwiczebny, ale taka opinia nie oznacza jeszcze fobii.
                      Fobie to maja ci homofobi. Kompletnie nie rozumiem po co komu te ataki na
                      Marsze Tolerancji?
                      • xiazeluka E tam 07.02.05, 16:27
                        A skąd Pani przyszło do głowy, że nie lubię kobiet??? Ja je uwielbiem, wzdłuż,
                        wszerz, w poprzek i w ogóle. A osobliwie żeńską logikę. To perełka na
                        kantowskim niebie gwiaździstym.

Te pedalskie Defilady Nietolerancji są odrażające estetycznie, owszem, ale
                        atakować pomidorami? Nie lepiej czymś ciężkim? Pedał trafiony głazem narzutowym
                        w swój zboczony łeb może przetrzeźwieje i wyleczy się ze zboczenia seksualnego,
                        skoro na naukę tolerancji już za późno. Dostrzega Pani, mam nadzieję, zajadłą
                        nietolerancję w wyzwisku "homofob"?
                        • patience Re: E tam 07.02.05, 16:31
                          No wydaje mi sie, ze jak rzeczony pedal oberwie pomidorem w leb to ma pelne
                          prawo wyzwac rzucajacego homofobem w ramach retorsji.
                          • xiazeluka Re: E tam 07.02.05, 16:34
                            Raczej Wilhelmem Tellem z krainy Hellmans...
                            • patience Re: E tam 07.02.05, 16:38
                              A w ogole dlaczego sie tak podniecac homoseksualistami? Krzywdy nikomu nie
                              robia. A ci hetero to sie powinni nawet cieszyc, bo im sie konkurencja
                              zmniejsza.
                              • xiazeluka Podniecać??? 07.02.05, 16:41
                                Wręcz przeciwnie. Deklaruję zdecydowaną impotencję poznawczą owych zboczeńców
                                tudzież ich zwierzęcych praktyk. Niestety, na wzajemność liczyć nie mogę (chcą
                                się "żenić", cioty), zaś samą obojętność również poczytują za "homofobizm". Co
                                tu ukrywać - to ich normalni mężczyźni podniecają, co poniekąd jest zrozumiałe.

• patience Dostajesz masowe zaproszenia na sluby gejow? 07.02.05, 16:48
                                  To wystarczy jak je wyrzucisz do kosza. Po co sie wykosztowywac na pomidory? A
                                  poza tym to jest jakas poznawcza dysharmonia, niewatpliwie czerpiaca zrodla z
                                  meskiej logiki, deklarowac impotencje poznawcza co do praktyk godowych gejow
                                  razem ze zwierzecym zainteresowaniem dla tychze praktyk. A z tym fragmentem
                                  twego postu "to ich normalni mężczyźni podniecają, co poniekąd jest zrozumiałe"
                                  to sie zgadzam, bo dla mnie to tez jest zrozumiale. Tylko dlaczego to jest
                                  zrozumiale rowniez dla ciebie?
                                  • xiazeluka Zaproszenia to skutek, a nie przyczyna 07.02.05, 16:55
                                    Aby zaistniało, musi najpierw zostać uświęcony paragrafkiem zamaszyście
                                    napisanym przez tow. Szyszkowską, noblistkę in spe i wklejonym do odpowiednich
                                    kodeksów. Wtedy zgwałcenie języka polskiego nie napotka oporu.

I proszę łaskawie czytać uważnie: deklaracja impotencji poznawczej dotyczy
                                    pedalskich zwyczajów oraz ich (pedałów) zwierzęcych praktyk seksualnych. Jestem
                                    pewien, że umie Pani czytać, a te bzdury wypisuje Pani ze szczerym zamiarem
                                    rozpirzenia watku, czyli jawnego zakoszowania.
                                    Rozumiem Pani dziecinną uciechę, ale jej nie pochwalam. Czyli - po prostu
                                    toleruję.
                                    • patience Zakoszowac to nie, ale rozpirzyc-why not? 07.02.05, 17:39
                                      Sam bedziesz pan winien, jak mi sie pan dasz rozpirzyc. No nie?
                                      A uciecha dziecinna od doroslej sie niczym nie rozni. Jest rownie przyjemna.
                                  • kropekuk Moze jestem zboczony, ale mnie bardziej podniecaja 07.02.05, 18:50
                                    lesbijki - chcialbym sie znalezc pomiedzy takimi pieszczacymi sie damami...
                                    • beobachter Oj Gabryśka... 07.02.05, 20:53
                      • abaddon_696 A dlaczego uważasz, 07.02.05, 16:39
                        że te ataki są przejawem fobii? Dla mnie to zwykłe wyrażenie swojego
                        subiektywizmu.
                        • patience Re: A dlaczego uważasz, 07.02.05, 16:42
                          > że te ataki są przejawem fobii? Dla mnie to zwykłe wyrażenie swojego
                          > subiektywizmu.

Pomidorowy subiektywizm, czyli warzywna psyche homofoba? Jak dla mnie moze byc.
                          Ale czy to przypadkiem nie jest obrazliwe dla homofobow? big_grin
                          • abaddon_696 Nie, rola pomidorów 07.02.05, 16:45
                            sprowadza się wyłącznie do narzędzia, którymi się znieważa pedziówsmile
            • xiazeluka Nie tylko 07.02.05, 16:13
              O elpeerowcach też tam było. No, ale to i tak detale. Zabawny jest
              tytuł: "Lista homofobów" oraz uzasadnienie. A mówią, że pedały są
              inteligentne...
              • patience Re: Nie tylko 07.02.05, 16:16
                Nie wykluczam ze sie poczuli lista IPN. Teraz bedzie w internecie pelno
                rozmaitych list wrogow. Kazdy na wlasna reke bedzie swoim wrogom portreciki
                robil. A ja jestem za. Tak jest w USA, ze jak ktos sie wypowiada w sprawach
                publicznych, to od razu sie pokazuja strony www na jego temat. To u nas jest
                obyczaj zamiatania pod dywan.
                • xiazeluka Podzielam Pani zdanie 07.02.05, 16:20
                  Dodam jeszcze, że dodatkiem do tej jawności winno być zaostrzenie
                  odpowiedzialności karnej za oszczerstwa.
                  • patience Re: Podzielam Pani zdanie 07.02.05, 16:29
                    u nas i tak jest za ostre. To juz na powaznie mowie, bez przekomarzania. Prawo
                    jest skonstruowane tak, ze chroni wladze przed obywatelem, ale nie broni
                    obywatela przed napadami wscieklosci ze strony wladzy. A nawet i takie prawo
                    jest naduzywane przez wladze. Problem Bronka, ze moze pojsc na 2 lata do pudla,
                    jak sie wladza bedzie zapierac, to tylko ostatni przyklad. A zreszta nie
                    najlepszy, bo Bronka broni jego popularnosc. Bardziej charakterystyczna jest
                    sprawa tego Wydmuszka Czestochowskiego. Przesluchiwali obywateli bo im sie
                    obywatele nie spodobali. A poza tym podpowiedzialnosci za slowo powinna
                    towarzyszyc jawnosc zycia publicznego. U nas kazdy papier w urzedzie gminnym
                    jest tajne lamane przez poufne, totez obywatel ktory nawet cos wie i ma racje,
                    nie ma dostepu do dowodow ze racje ma. Latwo wiec skazac za oszczerstwo.
                    • xiazeluka No właśnie 07.02.05, 16:33
                      Złośliwie Pani napisała to tak, bym nie mógł nic dodać od siebie.
      • wikul Re: Lista Wildsztajna do lamusa. Oto inna lista: 07.02.05, 17:36
        miss_dronio napisała:

> Odwrotność homofoba to osoba inteligentna, wrażliwa i dojrzałasmile

Bzdura . Odwrotność homofoba to hetrofob , osoba zakompleksiona ,
        niedowartościowana i ogarnieta mania prześladowczą . Do egzystencji potrzebuje
        wroga .
        Nie mylić ze zwykłymi homoseksualistami (ok.80 %) ktorzy mają sie dobrze i nie
        potrzebują wrogów i rozgłosu .
    • antyk52 Re: Lista Wildsztajna do lamusa. Oto inna lista: 07.02.05, 16:28
      "Opublikowano: 01.06.2004 1:35"

Coś stara ta lista i gdzie ta lista gejów i lesbijek? Czyżby Wierzejski uległ
      presji "różowiutkich"? smile
      • kropekuk Ta jest w Wikipedii; nawet z Romanem Dmowskim;) 07.02.05, 16:33
        en.wikipedia.org/wiki/Category:LGBT_politicians
        • patience a to Wszypolacy daja ciala:))))) 07.02.05, 16:40
          Dmowski gejem. hehe
        • abaddon_696 Bzdura. Dmowski nie był gejem! 07.02.05, 16:42
          To, że ktoś się nie ożenił, nie jest dowodem tego, że miał "inne preferencje
          seksualne".
          • kropekuk Hehehe...Madrzejszy niz ENCYKLOPEDIA!!! 07.02.05, 16:44

• xiazeluka To nie jest encyklopedia 07.02.05, 16:45
              A ściślej rzecz biorąc - "friencyklopedia". Czyli arcydzieło tworzone przez
              tumanów na potrzeby kretynów.
              • kropekuk Bo ty wierzysz tylko encyklopedii N.Dz.,nieprawdaz 07.02.05, 16:48
                A poza tym CO w tym zlego, ze Dmowski byl gejem? Przeciez nie byl gejem-
                pedofilem - wolny i uczciwy wybor.
                • xiazeluka Nie wiem, co to jest "encyklopedia N.Dz." 07.02.05, 16:58
                  Trudno więc, bym jej wierzył.

A kto tu pisał, że to coś złego być pedałem? Następny analfabeta funkcjonalny,
                  zagubiony przed oceanem nieczytelnych treści widniejących na rozkładzie jazdy
                  pociągów podmiejskich?
            • abaddon_696 Koleś. 07.02.05, 16:46
              W takim razie wskaż mi jakiś dowód na to, że Dmowski był gejem. Potrafisz
              udowodnić jego kontakty seksualne z facetami?
              • kropekuk Ja z nim nie spalem - jestem hetero;a Dmowskiego 07.02.05, 16:50
                wlaczono na te liste wg. materialow ochrany - korespondencji z kochankami,
                ktorymi Romana szantazowano. Wybacz, ale archiwow z polowy swiata ci pod nos
                nuie przyniose...
                • abaddon_696 To nie są żadne dowody. 07.02.05, 16:53
                  Tzn. trudno uznać takie rzekome korespondencje za wiarygodne źródło.
                  • kropekuk Zatrudnij grafologa, jak zrobily to archiwa... 07.02.05, 16:55
                    Bedziesz wiedzial.
        • kropekuk A to lista jeszcze pelniejsza - z czterema 07.02.05, 16:46
          kolumnami, jak ta prawdziwa lista Wildsteinawink
          en.wikipedia.org/wiki/List_of_famous_gay%2C_lesbian_or_bisexual_people
          • patience HEHEHE Roman Dmowski The Beściak! 07.02.05, 16:50
            to przebija nawet liste IPNu....
            • kropekuk Nazizm od poczatku mial kolor ROZOWY 07.02.05, 16:55
              en.wikipedia.org/wiki/Ernst_R%F6hm
              A ze tepiono homo? Coz, Hitler i tu usuwal swiadkow swych slabosci, podobnie
              jak likwidowal rodakow swego zydowskiego dziadka z nieprawego loza (nawet
              ojcowa wies, ktora o tym wiedziala, kazal zamienic na poligon zaraz po zajeciu
              Austrii).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka