patience u mnie teraz tez. 08.02.05, 02:23 Ale to nie tylko u mnie nie dzialalo bo poprosilam gini zeby sprawdzila. Nie mam zwidow. Ktos po nocach majstruje przy naszym forum. Archiwum tez nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
patience PS. a jeszcze mnie wnerwil bo 08.02.05, 02:25 robil zmylki. wlaczal sortowanie na minute a potem wylaczal. I tak kilka razy. Jakby ktos sie pedalowania uczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita panta rei 08.02.05, 02:28 to samo zjawisko bylo w 2002. tez ktos majstrowal przy forum pamietasz? mam swoje typy............ Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: panta rei 08.02.05, 02:32 Mysle ze by bylo dobrze jakby odmajstrowal archiwum. Autentycznie mi brakuje Hiacynta o ten to by sie tak wnerwil za brak archiwum, ze by Agore w powietrze wysadzil. A w ogole nie rozumiem czemu tego archiwum nie ma, bo powinno byc. numerek forum ten sam, linki te same, a nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: panta rei 08.02.05, 02:46 Napisalas,ze mogla to byc obstrukcja.Watpie jednak.Mysle,ze ktos sie brzydko bawi Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: panta rei 08.02.05, 02:47 Watek wlasnie nie podskakuje do gory.... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: panta rei 08.02.05, 02:48 tarlalala........... chyba ze komus zalezy zeby te a nie inne watki byly na gorze.Tj. watki nie bedace w centrum zainteresowania...... No ale dosc spiskowych teorii dziejow. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: panta rei 08.02.05, 02:49 Dopiero teraz zauwazylam ze sie dopisalas. Faktycznie, znowu nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: panta rei 08.02.05, 02:51 Wiec he he czy to zamierzone dzialania zeby top watki nie byly na gorze? Spiskowa teoria niestety Pzrestalam takie lubic ale kto wie.................. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: panta rei 08.02.05, 02:52 to raczej wyglada na skutek grzebania w panelu admina. Jakis debil siedzi i robi pstryk. Widzi ze sie wkurzamu i ma ucieche Odpowiedz Link Zgłoś