Dodaj do ulubionych

Co opowiadaja zwykli Polacy w Brukseli....

13.02.05, 03:24
Pewna kobieta, mieszkanka Brukseli,pracujaca w tym miescie na robotniczym
stanowisku, z pochodzenia Polka spedza wieczor u znajomych, o ktorych nie
wie,ze sa Zydami....
Zobaczcie co o nich opowiada.
Zdaje sie,ze to odpowiednik naszej Gini.... Albo nawet ona samasmile

Uwaga wymagana znajomosc francuskiego do obejrzenia tego nagrania, wykonanego
ukryta kamera......

users.skynet.be/fa961050/polonaise_int.wmv
Obserwuj wątek
    • marianna.rokita Re: Co opowiadaja zwykli Polacy w Brukseli.... 13.02.05, 03:30
      Zapraszam do obejrzenia, "pouczajacy" filmik.....
      • patience o zesz karol. Mocne.../nt 13.02.05, 03:42

• dachs O zesz karol. 13.02.05, 11:43
          Widac, ze autor sobie duzo trudu zadal. Napisy podlozyl, zamaskowal swoja twarz,
          pod nazwiska podlozyl muzyczke.
          Nic dziwnego. Taka idiotka mu sie juz pewnie nie trafi. I nie byloby co w
          internecie wystawiac, jako okazu typowej Polki. Cwane, trzeba przyznac.
          Potwierdza posrednio slowa tej kretynki, ze Zydzi to "niebezpieczny narod".
          I znowu podziela sie zdania, jedni beda mowic ta idiotka to typowa Polka, inni
          ze ten cwaniak to typowy Zyd.
          Czy to komukolwiek przyniesie cos dobrego?

borsuk
    • karlin "Zwykli" Polacy opowiadają prywatnie 13.02.05, 12:42
      o "zwykłych" Żydach mniej więcej to samo, co "zwykli" Żydzi opowiadają
      prywatnie o Polakach. Nie mówiąc już o tym, co publicznie opowiadają o Polakach
      Żydzi "niezwykli", na przykład premier Izraela.

"Zwykłych" Polaków od "zwykłych" Żydów różni jednak to, że nie nagrywają ich
      wypowiedzi bez ich zgody, ukrytą kamerą i nie zamieszczają w Internecie. Ale
      może tego właśnie powinni się jak najszybciej nauczyć od swych mądrzejszych
      braci.

PS
      Upodobanie marianny.rokity do ukrytych kamer polecam bacznej uwadze jej
      wszystkich klientów.
      • gini Re: No trudno 13.02.05, 14:00
        Nakrylas mnie Manka, to bylam ja osobiscie.Coz opowiadam to codziennie kazdemu
        kto sie trafi , a wszystkie zwykle Polki maja to zapisane na kartkach, nawet te
        z rue d'Haerschot maja to zapisane i kazdemu klientowi recytuja , pod
        warunkiem, ze nie maja peniska w buzi, ale daja znizke, i pozniej klient musi
        tego wysluchac.
        Casse toi sale putain .
        • gini [...] 13.02.05, 14:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • kropekuk Morale gini: nie jest ZLEM co ta idiotka gadala i 13.02.05, 19:09
            myslala(?), ale jest zlem, ze DALA SIE NA TYM ZLAPAC!!!
    • kropekuk Nie wiem, kto nagrywa, a kto nie. Wiem natomiast, 13.02.05, 14:16
      ze "zwykli" Polacy, zwlaszcza z klas nizszych, uwielbiaja gadac o Zydach,
      podczas gdy nie uslyszy sie slowa o Polakach od Zydow brytyjskich czy
      irlandzkich, chyba ze z jakiejs glosnej okazji. I tyle.
      • drf REALNA-TELEWIZJA-PODGLADOWA 13.02.05, 15:00
        to dobry koncept© ciekawe ile filmow krecilo sb na zywo,ile materialu
        dzwiekowego...spyMooovieS?
        exHibiCia
        wink
        • patience Re: REALNA-TELEWIZJA-PODGLADOWA 13.02.05, 15:03
          to jest skutek, ze webcam mozna juz od 2 euro kupic. SpyTV wink
          • marianna.rokita Re: REALNA-TELEWIZJA-PODGLADOWA 13.02.05, 17:20
            Ano sprzet tanieje i to cholernie.Teraz mikrofoniki mozna kupic za grosze. I
            nie wazne czy jest to miktofon weglowy, pojemnosciowy,
            elektretowy,indukcyjny,elektrodynamiczny itd.
            Ba nawet laserowy stanial dziesieciokrotnie, a swoja droga porzadny absolwent
            politechniki sam go sobie zbuduje.
            Gorzej z odsluchem nagrania. To juz jest nieco drozszesmile
            Ale i tak koszty mozna zminimalizowac bardzo.
            Kamerki tak jak mowisz, najprostsze od 2 Euro.
            Ba... pioro nagrywajace kosztuje niecale 200 zl.
            Nie wspominam juz o tym,ze wiekszosc komorek ma wbudowany aparat fotograficzny,
            a aparaty cyfrowe kosztuja juz nieduzo.
            A dyktafony? Sa malusie cyfrowe, pracujace bezszelestnie.
            Tak wiec, ten kto nie ma sie czego wstydzic,nie ma sie czego obawiac.A jak ma
            jakies hipertajne tajemnice, niech po prostu nie papla albo uwaza na to , co
            mowi. To najlepsza metoda.
            Nie ma jeszcze metody podsluchiwania mysli.....

• kropekuk I znow roznica kulturowa - Anglik zlapany w ukryta 13.02.05, 15:06
          kamere (poza ta...policji drogowej) sie smieje nawet, gdy nie wypadl bardzo
          pochlebnie. Bo najwazniejsze byc soba i sie siebie nie wstydzic. A Polak? Polak
          sie wscieka jak zlodziej sklepowy, zerejestrowany przez security
          camera...Czyzby Polak prywatnie tylko kradl i grzeszyl, i mial wylacznie
          wstydliwe rzeczy do ukrycia?
          • sceptyk Przeciez Ciebie, idioto, juz w zaden sposb nie moz 13.02.05, 16:36
            na czytac. Wypisujesz jakies ogolne opinio-brednie, nie wiadomo skad brane i na
            jakiej podstawie tworzone, wymadrzasz sie - na wszystkie tematy - niczym jakas
            Pacjentka... Opanuj sie troche. Zejdz z tej katedry, z ktorej objawiasz prawdy
            jedyne calemu swiatu. Bo nie jestes tym, za kogo sie uwazasz, ale belkoczacym
            zyzolem intelektualnym. Sprawiasz wrazenie klasycznego swira internetowego, z
            daleko zaawansowana biegunka quasi-mysli.
            • kropekuk A TY JESTES PRYMITYWNYM POLSKIM ZYDEM 13.02.05, 16:59

• kropekuk PS.Prawda prymitywy boli? TYLE macie przed swiatem 13.02.05, 17:02
              DO UKRYCIA? To, qrwa, zyc tak, byscie sie, chamy, swiata nie musieli wstydzic.
              Jak ta polska ci.. z Belgii...
              • marianna.rokita Re: PS.Prawda prymitywy boli? TYLE macie przed sw 13.02.05, 17:26
                Oj boli ich kropek. Gini ma z wrazenia kisielek, a Sceptyk se strzyknal na
                sciane smile
                Jesli, jak Gini sie upiera, istnieje kategoria podczlowieka,to wlasnie jest nia
                ona i ow koles.
                Hi hi zaraz napisze,ze jestem dziwka wink Juz mnie to przysiegam bawismile
              • dachs Re: PS.Prawda prymitywy boli? TYLE macie przed sw 13.02.05, 17:51
                kropekuk napisał:

> chamy, ... polska ci.. z Belgii...

niewiele to odbiega poziomu z video.
                Chyba nawet wcale, tym bardziej, ze to wyraznie prostaczka, a Ty podobno nie...

borsuk

• 7em mi sie ten watek bardzo podoba 13.02.05, 17:58
                  a nie znam francuskiego. zradykalizowalo sie. czerwona pejsacizna sciagnela
                  majtki straszliwy odor powalil nawet takich lagodnych postepowcow jak sceptyk i
                  boruk na ziemie. moze odzyskamy ich dla Naszej narodowej sprawy

5040
                  • dachs Re: mi sie ten watek bardzo podoba 13.02.05, 18:44
                    7em napisał:

> a nie znam francuskiego. zradykalizowalo sie. czerwona pejsacizna sciagnela
                    > majtki straszliwy odor powalil nawet takich lagodnych postepowcow jak sceptyk i
                    >
                    > boruk na ziemie. moze odzyskamy ich dla Naszej narodowej sprawy

Zydow z Toba bic nie pojde, ale jak znajdziesz lobuza do bicia, to nie bede o
                    narodowosc pytal.

borsuk
                    • 7em no juz dobrze, dobrze 13.02.05, 21:18
                      nie strosz sie tak
                      > Zydow z Toba bic nie pojde,
                      ale progres ktory poczyniles w zupelnosci mi wystarcza. to chyba przez te narty
                      i swieze powietrze.
                      5040
                  • kropekuk Starczy, ze masz te dziwke z Belgii, co sie na 13.02.05, 19:07
                    calego kompromituje - niech ja Giertych wezmie na ambasadora "waszej sprawy".
                  • sceptyk Re: mi sie ten watek bardzo podoba 13.02.05, 21:03
                    Chcialbym na marginesie zauwazyc, ze radykalizm sprawdza sie najlepiej w
                    piaskownicy. Pozniej, w doroslym zyciu, jesli sie chce jakas sprawe polozyc, to
                    najlepiej oddac ja w rece radykalom. Nie bede tu wymienial przykladu
                    Aktualnosci/Aquanetu, bo zbyt trywialny.

A na temat listy Wildsteina, to juz po dwoch dniach mowilem (i pisalem) to, do
                    czego dojscie politykom zajelo chyba ze dwa tygodnie.
                    • 7em Re: mi sie ten watek bardzo podoba 13.02.05, 21:22
                      > Chcialbym na marginesie zauwazyc, ze radykalizm sprawdza sie najlepiej w
                      > piaskownicy. Pozniej, w doroslym zyciu, jesli sie chce jakas sprawe polozyc

mi tego mowic nie trzeba. zauwazam tylko ze FA to taka piaskownica a kazdy
                      dobry psycholog powie ci ze dobrze jest sie czasem wrocic do dziecinstwa. co do
                      listy bronka: ona nie byla radykalna ani troche. radykalniejsze od nej bylo by
                      pewnie przyklejenie maleszce torta do ryla.

5040
                      • wojcd do Siedem 13.02.05, 21:32
                        Mam prosbe. Nie moge obejrzec video pod Linuxem.
                        Czy moglbys porownac to video ze zdjeciami w tych linkach?
                        users.skynet.be/fa961050/
                        membres.lycos.fr/jontheriver/
                        • 7em Re: do Siedem 13.02.05, 21:54
                          membres.lycos.fr/jontheriver/Resize%20of%20Picture%20163.html
                          to jest ta antysemitka z widełło
                          5040
                          • wojcd autor, autor, autor na scene!!!! 13.02.05, 21:57
                            No to i musi byc tam autor.
                            Ktory to?
                            • karlin Re: autor, autor, autor na scene!!!! 13.02.05, 22:04
                              Loewenstein? Rabino?
                              • gini Re: autor, autor, autor na scene!!!! 13.02.05, 22:07
                                karlin napisał:

> Loewenstein? Rabino?

Josef Rabinow, student z ULB.
                                • 7em Re: autor, autor, autor na scene!!!! 13.02.05, 22:10
                                  ten ktory siedzi obok "antysemitki"?
                                  5040
                                  • karlin A może 13.02.05, 22:12

Ten?
                            • 7em Re: autor, autor, autor na scene!!!! 13.02.05, 22:07
                              nie chce mi sie calosci ogladac bo nudno tak nic nie rozumiejac. wydaje mi sie
                              ze poza "antysemitka" nikt sie nawet przez ulamek sekundy nie wychyla.
                              5040
                              moze by to ktos przetlumaczyl
                      • sceptyk Re: mi sie ten watek bardzo podoba 13.02.05, 21:35
                        Jesli chodzi o powracanie do dziecinstwa (czyli zdziecinnienie) to musze
                        przyznac, ze jest to opcja raczej mi niemila, bo zapewne trudna do unikniecia w
                        najblizszych latach. Moge nie miec wyboru. Dam znac jak to jest.
                        • 7em Re: mi sie ten watek bardzo podoba 13.02.05, 21:45
                          sceptyk napisała:

> Jesli chodzi o powracanie do dziecinstwa (czyli zdziecinnienie) to musze
                          > przyznac, ze jest to opcja raczej mi niemila, bo zapewne trudna do unikniecia
                          w
                          >
                          > najblizszych latach. Moge nie miec wyboru. Dam znac jak to jest.

dobre. wiecej optymizmu!
                          5040
                • kropekuk Nie durniu: ja kieruje to pod adresem JEDNOSTKI, 13.02.05, 19:06
                  czy JEDNOSTEK (ci..pa z Belgii, gini etc), nie zas calej RASY CZY nacji. i TO
                  WLASNIE TA ROZNICA, kretynie!!!
                  • dachs Re: Nie durniu: ja kieruje to pod adresem JEDNOST 13.02.05, 19:11
                    kropekuk napisał:
                    "byscie sie, chamy, swiata nie musieli wstydzic. "
                    a potem napisal:
                    > czy JEDNOSTEK (ci..pa z Belgii, gini etc), nie zas calej RASY CZY nacji. i TO
                    > WLASNIE TA ROZNICA, kretynie!!!

Ja te roznice znam, ja jej tylko u Ciebie nie moge jakos zobaczyc.

borsuk
                    • kropekuk Bo masz powazne kompleksy na punkcie swej nacji 13.02.05, 20:23
                      To normalny objaw takie histeryczne przewrazliwienie, taka
                      mimozowatosc...Niemniej gdy odniesiesz sukces w skali wiekszej nizli narodowa,
                      to z tego wyrosniesz...
                  • sceptyk Przeczytaj jeszcze raz, niedorajdo umyslowa 13.02.05, 20:47
                    swoj post, pod ktorym sie wpisalem bo juz takiego belkotu dluzej po prostu
                    zniesc nie moglem. Generalizujesz - ze Anglik sie nie wstydzi, a Polak oszukuje
                    i cos tam. Powiedz glabie karmiony resztkami fish&chips skad wziales dane
                    pozwalajace na tego typu uogolnienia? Ktorych zreszta za piec minut nieudolnie
                    sie wypierasz.

No czy Ty jestes normalny? Widziales, zeby jakis czlowiek przy zdrowych
                    zmyslach w ten sposob prowadzil dyskusje?

Zas do wanna.upita mam pytanie (poniewaz do mnie sie cos czepla), czy jest
                    pewna, ze wsrod tych wszystkich (ponad 700) facetow, co to ja przelecieli
                    jednego popoludnia, nie bylo aby antysemitow? Czy tez moze postanowilas zajac
                    sie raczej liczeniem kasy, jako ze pecunia non olet (w przeciwienstwie do
                    zrodla tego typu dochodow) i kwestie moralno-etyczne, ktorymi tak zywo i z
                    takim autorytetem zajmujesz sie na portalu, chwilowo odlozylas na bok?
                    • marianna.rokita Re: Przeczytaj jeszcze raz, niedorajdo umyslowa 13.02.05, 21:16
                      Ach rozumiem,ze jest Pan specjalista od erystyki i retoryki. Jednak,Pan, Panie
                      sceptyk uczyles sie tego chyba u Rydzyka.
                      Jesli jestes Pan takim specjalista w mowie i pismie proponuje m.in zwracac
                      baczeniejsza uwage na interpunkcje.
                      Podobnie proponuje nie zaczynac zdania od wyrazu "ktorych". Itp.itd

Co do mnie, nie bede sie ponizac odpowiadaniem na panskie pytania, dotyczace
                      moich osobistych spraw.
                      A co do kropeuka, powinienes za nim buty nosic, jesli bedzie on na tyle
                      lskawy,ze ci te buty pozwoli poniesc.
                      Pocaluj mnie w nos czlowieku smile

• 7em Re: Przeczytaj jeszcze raz, niedorajdo umyslowa 13.02.05, 21:33
                        > A co do kropeuka, powinienes za nim buty nosic, jesli bedzie on na tyle
                        > lskawy,ze ci te buty pozwoli poniesc.

nosic*
                        *-verb, wprowadzony na FA w styczniu 2005 przez znanego slowotworce siedem,
                        oznacza poddanstwo i uznanie dla czynow lub pogladow wybitnych jednostek, np TO
                        NOSIC [NOUN-siatki, kartofle, etc] AFTER [TU WPISAC OSOBE**]
                        **-w pozniejszym okresie na FA mylnie stosowane dla stworzen typu kropencja

5040
                    • kropekuk Powiedz GDZIE sie wypieram, opluwaczu? 13.02.05, 22:16
                      A wogole to mam swietna zabawe, gdy polska sfora ewidentnej durnej suki broni -
                      tylko dlatego, ze suka POLSKA. Nie tak sie zyskuje szacunek swiata...
                      • wojcd Gabrysiu idz na randke 13.02.05, 22:29
                        Moze zaczniesz potem inaczej pisac.
                        Nie da sie Ciebie czytac.
                        • gini Re: Gabrysiu idz na randke 13.02.05, 22:32
                          wojcd napisał:

> Moze zaczniesz potem inaczej pisac.
                          > Nie da sie Ciebie czytac.

No i dlatego wygasilam, bo rzeczywiscie sie nie da.Ale widac potrzebne jakies
                          glupki do podnoszenia watkow, (wiesz Wojtku co by licznik sie podnosil)
                        • kropekuk Myslisz o tej idiotce z watku o brytyjskim 13.02.05, 22:47
                          antysemityzmie? Masz racje - nie da sie tej gabrielle.casey czytac jak kazdego
                          polskiego imigranta do UK - toto NIEGRAMOTNE.
                          • wojcd Re: Myslisz o tej idiotce z watku o brytyjskim 13.02.05, 23:06
                            kropekuk napisał:
                            > antysemityzmie? Masz racje - nie da sie tej gabrielle.casey czytac jak kazdego
                            > polskiego imigranta do UK - toto NIEGRAMOTNE.
                            ____________________________________________________________
                            Gabrysiu
                            marniejesz w oczach. Jestes bystra dziewczyna,
                            ale nie bedziesz intelektem.
                            Szkoda.
                            • kropekuk Martw sie o swoje jaja, skoro baby od chlopa nie 13.02.05, 23:07
                              odrozniasz...A moze i ty, wzorem Dmowskiego, HOMO???
                              en.wikipedia.org/wiki/List_of_famous_gay%2C_lesbian_or_bisexual_people
                              • wojcd wielka szkoda 13.02.05, 23:25
                                Gabrysiu, ze nie bierzesz sobie tego
                                do serca.
                                Bardzo wielka szkoda.
                                Swiat staje sie lepszy, gdy komus uda sie
                                polaczyc inteligencje z dobrem.
        • gini Re: REALNA-TELEWIZJA-PODGLADOWA 13.02.05, 15:16
          drf napisał:

> to dobry koncept© ciekawe ile filmow krecilo sb na zywo,ile materialu
          > dzwiekowego...spyMooovieS?
          > exHibiCia
          > wink

Wlasnie mialam do Ciebie napisac doktor.
          Jak juz chcesz zebym tu nie pisala, to powiedz, wprost, dziwek na mnie, nie
          nasylaj.Chociaz nie powiem mi, milo mi, ze wiersze juz o mnie zaczynaja
          ukladac)))
          Jezeli juz chcesz to powiazac z lustracja, to i tak sobie strzeliles gola,bo
          trzeba wreszcie falszywki odroznic od "pokrzywdzonych", a omletu sie nie da
          zrobic bez rozbicia jajek.
          Wiec trzeba sie wziasc za te liste tego Zyda Wildsteina (bo to on ja ukladal,
          prawa autorskie jakies mu sie naleza w koncu)Oddzielic zgnile jajka od
          prawdziwych i po ptokach.
          • gini ReCo jest smutne czy smieszne 13.02.05, 15:23
            Byc moze za piec dziesiec lat okresli sie wszystkie ataki GW na Wildsteina,
            jako antysemickie....
            I straszno i smieszno doktorku
          • patience Re: REALNA-TELEWIZJA-PODGLADOWA 13.02.05, 15:24
            liste? Ciezko bedzie....

Re: o sadzie dyscyplinarnym IPN-u
            Autor: wojcd
            Data: 13.02.2005 01:43
            Helgo
            tu jest zasadniczy post z tego watku:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=4377253&a=4627994

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20392134&a=20539476

groups.google.pl/groups?q=Lech+Kochanowski&hl=pl&lr=&rls=RNWE,RNWE:2005-
            06,RNWE:en&selm=acmbc2%24t7f%241%40kujawiak.man.lodz.pl&rnum=1
          • drf Re: REALNA-TELEWIZJA-PODGLADOWA 13.02.05, 16:04
            gini napisała:

> drf napisał:
            >
            > > to dobry koncept© ciekawe ile filmow krecilo sb na zywo,ile materi
            > alu
            > > dzwiekowego...spyMooovieS?
            > > exHibiCia
            > > wink
            >
            > Wlasnie mialam do Ciebie napisac doktor.
            > Jak juz chcesz zebym tu nie pisala, to powiedz, wprost, dziwek na mnie, nie
            > nasylaj.Chociaz nie powiem mi, milo mi, ze wiersze juz o mnie zaczynaja
            > ukladac)))
            > Jezeli juz chcesz to powiazac z lustracja, to i tak sobie strzeliles gola,bo
            > trzeba wreszcie falszywki odroznic od "pokrzywdzonych", a omletu sie nie da
            > zrobic bez rozbicia jajek.
            > Wiec trzeba sie wziasc za te liste tego Zyda Wildsteina (bo to on ja ukladal,
            > prawa autorskie jakies mu sie naleza w koncu)Oddzielic zgnile jajka od
            > prawdziwych i po ptokach.
            >.......................................

gini to wszystko teatr ,jestes tu tak dlugo wiec swoje wiesz ale czy wiesz cos
            wiecej? niewiem....poniewaz czekam na otwarcie mojej teczki z ipn wiec zobacze
            jak taka AUTOLUSTRACJA wyglada....
            ZYD DRF
            • gini Re:drf 13.02.05, 19:41
              .> gini to wszystko teatr ,jestes tu tak dlugo wiec swoje wiesz ale czy wiesz
              cos
              > wiecej? niewiem....poniewaz czekam na otwarcie mojej teczki z ipn wiec zobacze
              > jak taka AUTOLUSTRACJA wyglada....
              > ZYD DRF

Doktor,jak wiesz, mnie Twoje pochodzenie nie przeszkadza, zastanawiam sie
              jedynie nad tym dlaczego sie otoczyles debilami.
              Normalni ludzie wiedza, ze tutaj niema milosnikow Giertycha czy LPR, a debilko
              sie uparly i na okraglo,jak nie Giertych, to wszechpolacy, itd...
              Rezultat?A no pisza sami ze soba, pisza?Czy przepisuja zadany tekst.
              Aha znowu sie debilki wziely za antysemityzm, chociaz Bronek im popsul szyki z
              lekka.
              Jak ma byc tak dalej, to zmiencie nazwe na Gebelsnet .
              • patience Re:drf 13.02.05, 21:07
                > Doktor,jak wiesz, mnie Twoje pochodzenie nie przeszkadza, zastanawiam sie
                > jedynie nad tym dlaczego sie otoczyles debilami.

Protestuje. Ja doktora nie otaczam. Aczkolwiek jego pochodzenie tez mi nie
                przeszkadza.
                wink
        • gini Re: REALNA-TELEWIZJA-PODGLADOWA 13.02.05, 22:12
          drf napisał:

> to dobry koncept© ciekawe ile filmow krecilo sb na zywo,ile materialu
          > dzwiekowego...spyMooovieS?
          > exHibiCia
          > wink

W sprawie filmow na zywo, i jak sie je kreci, mamy tu eksperta , czyli, autorke
          wontka , niejaka Salcie Hamil., paulina Kaczanow, Izraelczyk1, pulkownik zdaje
          sie,albo porucznik, no i nasza mania rosochata , czyli zwiezda porno i dymno.
          Doktor, mialam Cie za normalnego czlowieka, po co sie obkladasz nawozem.
    • dachs Mam powody przypuszczac, 13.02.05, 19:21
      ze nikt z Was nie ogladal tego video do konca. To wlasciwie o czym dyskutujecie?

sad
      borsuk
      • gini Re: I te polskie antysemity sie uwziely 13.02.05, 19:33
        Na tego Zyda Wildsteina, dodam jeszcze.
        • dachs Re: I te polskie antysemity sie uwziely 13.02.05, 19:38
          a dlaczego dla Ciebie takie wazne, ze on Zyd?
          • gini Re: I te polskie antysemity sie uwziely 13.02.05, 19:45
            dachs napisał:

> a dlaczego dla Ciebie takie wazne, ze on Zyd?

A gdzies napisalam, ze to dla mnie wazne?
            • gini Re: zydo mason na dodatek Borsuku 13.02.05, 19:51
              www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=57070
            • dachs Re: I te polskie antysemity sie uwziely 13.02.05, 19:53
              gini napisała:

> A gdzies napisalam, ze to dla mnie wazne?

smile))))
              Nie napisalas.
              Ale juz tylko w tym watku 3 razy wspomnialas o nim w kontekscie jego zydowstwa,
              w innych watkach tez podobne Twoje wpisy widzialem, wiec pomyslalem sobie, ze to
              moze miec dla Ciebie jakies znaczenie.
              Ale jezeli sie myle to bardzo dobrze. smile

borsuk
              • gini Re: I te polskie antysemity sie uwziely 13.02.05, 19:59
                dachs napisał:

> gini napisała:
                >
                > > A gdzies napisalam, ze to dla mnie wazne?
                >
                > smile))))
                > Nie napisalas.
                > Ale juz tylko w tym watku 3 razy wspomnialas o nim w kontekscie jego
                zydowstwa,
                > w innych watkach tez podobne Twoje wpisy widzialem, wiec pomyslalem sobie, ze
                t
                > o
                > moze miec dla Ciebie jakies znaczenie.
                > Ale jezeli sie myle to bardzo dobrze. smile
                >
                > borsuk

No wiesz co?W watku o antysemitach, konieczne jest czepnac sie jakiegos Zyda, a
                kogo mam sie czepiac, jak nie Bronka, w koncu, jest na podoredziu.
                Jak sie czepialam Michnika i nie wspominalam o pochodzeniu ani slowem, to i tak
                wyskakiwal zaraz snajperek i krzyczal, ze antysemitka jestem .
                Wiesz Borsuku, jak juz mi przyznaliscie, ten tytul, czolowej antysemitki
                forum , to musze jakos sie dostosowac.
                • dachs Re: I te polskie antysemity sie uwziely 13.02.05, 20:06
                  gini napisała:

> Wiesz Borsuku, jak juz mi przyznaliscie, ten tytul, czolowej antysemitki
                  > forum , to musze jakos sie dostosowac.

Najwazniejsze, ze Ci to przychodzi bez wysilku.
                  Widac, ze jeste obdarzona talentem naturalnym w tym kierunku. smile

• gini Re: I te polskie antysemity sie uwziely 13.02.05, 22:03
                    dachs napisał:

> gini napisała:
                    >
                    > > Wiesz Borsuku, jak juz mi przyznaliscie, ten tytul, czolowej antysemitki
                    > > forum , to musze jakos sie dostosowac.
                    >
                    > Najwazniejsze, ze Ci to przychodzi bez wysilku.
                    > Widac, ze jeste obdarzona talentem naturalnym w tym kierunku. smile
                    >

Jestem wszechstronnie utalentowana ,jezeli juz, nie doceniasz mnie Borsuku)))
                • wojcd Aniu zajrzyj do skrzynki /nt 13.02.05, 20:10
                  • gini Re: Aniu zajrzyj do skrzynki /nt 13.02.05, 21:05
                    Wojtku, jak nie doszlo to odezwe sie pozniej.(byly jakies problemy
                    komunikacyjne)
      • kropekuk Za bardzo ufasz swoim "wrazeniom" zamiast zmyslom 13.02.05, 20:24
        i rozumowi. I to cie zgubi.
        • dachs No to inaczej: 13.02.05, 20:33
          wiem, ze nie ogladales tego video w calosci
          • awgustinowitz Re: No to inaczej: 13.02.05, 20:38
            dachs napisał:

> wiem, ze nie ogladales tego video w calosci

Mała poprawka: winno być <<oglądałaś>>. To moja siostra-bliżniaczka.
            • dachs Re: No to inaczej: 13.02.05, 20:44
              awgustinowitz napisała:

> Mała poprawka: winno być <<oglądałaś>>. To moja siostra-bliżniaczka.

taka zle wychowana? Wyraza sie jak wozak.
              • kropekuk Moj drogi: internet wymaga innej formy dyskursu, 13.02.05, 20:47
                nizli wyklad w pierwszej klasie zoliborskiego gimnazjum...czyzbys jeszcze nie
                dorosl do teorii genre'a?
                • dachs Re: Moj drogi: internet wymaga innej formy dyskur 13.02.05, 20:55
                  kropekuk napisał:

> nizli wyklad w pierwszej klasie zoliborskiego gimnazjum...czyzbys jeszcze nie
                  > dorosl do teorii genre'a?

jest gorzej niz myslisz. Nigdy nie dorosne do tego zeby anonimowo zachowywac sie
                  inaczej niz w rzeczywistosci.
                  • kropekuk A ja nie widze powodu do ukrywania mej szczerej 13.02.05, 21:07
                    pogardy do takich ludzi, jak pani z tego video. I jak gini, co widzi zlo nie w
                    slowach tej kobiety, ale w tym, ze ja na tym gadaniu przylapano.
                    • dachs Re: A ja nie widze powodu do ukrywania mej szczer 13.02.05, 21:12
                      kropekuk napisał:

> pogardy do takich ludzi, jak pani z tego video. I jak gini, co widzi zlo nie w
                      > slowach tej kobiety, ale w tym, ze ja na tym gadaniu przylapano.

No wlasnie. nawet po tym jak Ci napisalem, ze dawala sie swiadomie nagrywac,
                      jeszcze sie pozbyles tego zludzenia
                      • kropekuk Jeszcze gorzej dla tej fladry: ONA BYLA Z TEGO 13.02.05, 21:13
                        DUMNA! Cyzby robila za ambasadora narodu polskiego?
                        • dachs Re: Jeszcze gorzej dla tej fladry: ONA BYLA Z TEG 13.02.05, 21:18
                          kropekuk napisał:

> DUMNA! Cyzby robila za ambasadora narodu polskiego?
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20544035&a=20547704
                      • wojcd Re: A ja nie widze powodu do ukrywania mej szczer 13.02.05, 21:43
                        dachs napisał:
                        > No wlasnie. nawet po tym jak Ci napisalem, ze dawala sie swiadomie nagrywac,
                        > jeszcze sie pozbyles tego zludzenia
                        ______________________________________________________________________
                        Co wiecej. Pozwolila na wymazanie twarzy rozmowcy.
                        Bo on ja o to "grzecznie" poprosil.
                        • kropekuk Przeciez to nie rozmowca wygaduje te bzdury, tylko 13.02.05, 22:09
                          ta kretynkaz Polski. CZEMU wy sie tak z tym pudlem identyfikujecie? Ze wzgledu
                          na fatalny jezyk obcy?
                        • wojcd do Borsuka 13.02.05, 22:17
                          Glupio wyszlo?
                          Prawda?
                          Tylko nie mow potem, ze cos mi sie wydaje.
                          Manipulujesz i to nie pierwszy raz.
                          • dachs Re: do Borsuka 13.02.05, 22:29
                            wojcd napisał:

> Glupio wyszlo?
                            > Prawda?
                            > Tylko nie mow potem, ze cos mi sie wydaje.

Znowu chcesz zaczac od poczatku? smile
                            Gdzeja mowilem, ze Ci sie cos wydaje?
                            • wojcd Re: do Borsuka 13.02.05, 22:32
                              dachs napisał:
                              > Znowu chcesz zaczac od poczatku? smile
                              > Gdzeja mowilem, ze Ci sie cos wydaje?
                              __________________________________________________
                              Borsuku
                              napisalem Ci to bys wiedzial, ze nie uszlo
                              to mojej uwadze.
                              Sytuacja nie wymaga komentarzy.
                              • dachs Re: do Borsuka 13.02.05, 22:34
                                wojcd napisał:

__________________________________________________
                                > Borsuku
                                > napisalem Ci to bys wiedzial, ze nie uszlo
                                > to mojej uwadze.
                                > Sytuacja nie wymaga komentarzy.

Co nie uszlo Twojej uwadze?

• kropekuk A ja wiem, ze ty napewno tego nie zrobiles. 13.02.05, 20:45

• dachs Re: A ja wiem, ze ty napewno tego nie zrobiles. 13.02.05, 20:54
              na nic lepszego Cie nie stac, tylko na formule: "sam nie ogladales".

Zadne z was nie zauwazylo, ze tam nie bylo zadnej ukrytej kamery. nagranie
              odbywalo sie za wiedza i zgoda tej dziewczyny.
              Ale zeby to zobaczyc trzeba bylo ogladac video smile)
              • kropekuk Tym lepiej dla nagrywajacych i gorzej dla tej baby 13.02.05, 21:12
                Nb. czy w Polsce "dziewczyna" rozciaga sie pod czterdziestke?
              • 7em Re: A ja wiem, ze ty napewno tego nie zrobiles. 13.02.05, 22:17
                i to zwykla kamera. marianna.zsypek.rokita stara sie wmowic cus o szpiegowskim
                sprzecie
                5040
                • gini Re: A ja wiem, ze ty napewno tego nie zrobiles. 13.02.05, 22:23
                  7em napisał:

> i to zwykla kamera. marianna.zsypek.rokita stara sie wmowic cus o
                  szpiegowskim
                  > sprzecie
                  > 5040

EE tam zaraz szpiegowskim , ona reklamuje po prostu swojego nowego byznesa .
                  A niedawno byla tu jakas "nowa" co twierdzila, ze jej prawie maz, dragi
                  dosypywal, i pozniej filmowal, taka kamera ukryta w domowym kinie.
                  Ale bidula sobie poplakala na tego prawie meza, i pozniej sobie poszla gdzies ,
                  ale ze dwa dni jej rad udzielali.

www.seximpreza.pl/002/sender.asp
                • kropekuk Ta idiotka jescze raczka do kamery macha. Taka 13.02.05, 22:24
                  dumna z tego, ze glupia.
    • polski_francuz Prowokacja 13.02.05, 20:51
      Nie czytalem innych opinii, wiec moze sie powtorzam. Nikt nie ma prawa
      pokazywac obrazu osob bez ich zgody ani propagowac ich pogladow przez srodki
      masowego przekazu takie jak internet.
      Nie ma to nic wspolnego z wygloszonymi pogladami, ale z prawem do prywatnosci
      kazdego z nas. Prawo to zostalo prze Pania brutalnie pogwalcone. W wiekszosci
      krajow, grozi za to kara.
      Opiekujacy sie tym forum zrobil bardzo niemadrze, ze pozwolil na pojawienie sie
      tego tekstu i obrazu na forum.
      • sceptyk Francuz, nie panikuj 13.02.05, 21:15
        Nie ma na swiecie obowiazku kochania Zydow. Ani Chinczykow. Ze nie wspomne juz
        o Ruskich. Ta dziewczyna na filmie powiedziala, ze ich nie lubi i podala swoje
        powody. I to wszystko. Co oczywiscie kazdemu wolno i chwala tej dziewczynie, ze
        potrafi miec samodzielny poglad (na cokolwiek).

Natomiast byl to swietny pretekst dla przymulonych bezmozgow forumowych (plci
        obojga), zeby zaraz podniesc aj waj rwetes na temat jakiegos tam rzekomego
        antysemityzmu Polakow. Nie zauwazyli, ze naganne to powinno byc nagrywanie i
        popularyzowanie przez dupkow belgijskich tego typu pogawedek. Ukryta czy jawna
        kamera.

Ale prezentuja oni podobna mentalnosc, co zalozycielka tego watku, wanna.upita,
        ktora tez swego czasu z nami dyskutowala, a potem wszystko szybko zapisala i
        sporzadzila donos do jednej z gazet. Holota, moj drogi Polski_Francuzie, jest
        wszedzie. Nie zna granic, ni kordonow...
        • polski_francuz Wiec jednak prowokacja 13.02.05, 21:34
          Z tego co piszesz wnosze, ze to rzeczywiscie prowokacja. Grubymi nicmi szyta. Z
          tez przewodnia zapewne, zeby pokazac Polakwo jacy sa denni antysemici.
          Ale AGORA moze beknac pewnego razu za takie ukryte kamery. To jest nielegalne!
          • kropekuk Prowokacja? Ta wasza dziwka sama sie popisac 13.02.05, 21:39
            CHCIALA! I sie popisala...
        • kropekuk Bemozgu forumowy! Nie podziwiasz, co ta idiotka 13.02.05, 21:37
          pieprzy nie tylko o Zydach, ale i o POLSKIEJ HISTORII? To tuman patentowany,
          prymityw - mnie jej nie zal, bo sama sie osmiesza, jeszcze do kamery raczka
          macha. WYARANZOWANA PRYMITYWNA CHAMICA. I tyle.
          • sceptyk Nie podniecaj sie slowotokowy pierwotniaku 13.02.05, 21:43
            Kobita moze i prymitywna. I co z tego? Albo to nie wolno byc prymitywnym? Albo
            to moze w Anglii nie ma prymitywow? A kibole? A skinheadsi faszyzujacy? Zajmij
            sie swoim ogrodkiem, nieudaczniku na emigracji, z biegunka myslowa.
            • marianna.rokita Re: Nie podniecaj sie slowotokowy pierwotniaku 13.02.05, 21:51
              Skad wniosek,ze nieudacznik masz dowody ?
              No to przedstaw.

No czekam z niecierpliwoscia.
              • 7em w polsce bylaby jedna z 350 13.02.05, 23:16
                pejsatych. gosciowa pelna geba. tam siedzi bidulka w jakies dzielnicy
                sprezynowcow gdzie w szabas tak czosnkiem jebie iz w oczy szczypi. za brytyjke
                robi na fa. akcent szlifuje. zale wylewa całymi wannami. to jest
                charakterystyczne dla polskich jewrow na emigracji. podobniez ci z niemiec
                szokuja miloscia do niemca nie pamietajac ze ten ich kiedys do pieca wsadzal.

5040
                • gini Re: siodemko 13.02.05, 23:29
                  7em napisał:

> pejsatych. gosciowa pelna geba. tam siedzi bidulka w jakies dzielnicy
                  > sprezynowcow gdzie w szabas tak czosnkiem jebie iz w oczy szczypi. za
                  brytyjke
                  > robi na fa. akcent szlifuje. zale wylewa całymi wannami. to jest
                  > charakterystyczne dla polskich jewrow na emigracji. podobniez ci z niemiec
                  > szokuja miloscia do niemca nie pamietajac ze ten ich kiedys do pieca wsadzal.
                  >
                  > 5040

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20544035&wv.x=2&a=20565736

Ja stawiam, ze nasza odegrala role, wiesz na okienku siedzi i czeka rozebrana,
                  patron wylaczyl ogrzewanie , wiec zimno, przyszedl facet , nawet nie chcial
                  zeby go pejczem oblozyla, tylko zaplacil uczciwa cene, za to,ze pogada w
                  cieplym mieszkaniu, alfons sie zgodzil, bo co mu za roznica co ona robi z
                  kloentem.
            • karlin W obronie Cynkwajsa 13.02.05, 21:56
              sceptyk napisała:

> Zajmij sie swoim ogrodkiem, nieudaczniku na emigracji, z biegunka myslowa.
              ------------------------------------------------------------------------------

On myśli za miliony, więc nie może się zbyt długo na jednej myśli skupiać.
            • kropekuk Nie wolno byc prymitywem, gdy ma sie bezplatne 13.02.05, 22:12
              szkolnictwo wyzsze - ta baba CHCIALA byc prymitywem.
              A jesli chodzi o naszych nazioli to przeciez systematycznie potepiam ich na
              necie. A o kibolach to nawet BBC mowi, ze przynosza wstyd Brytani. Tylko Polak,
              choc swinia (jak ta baba z filmu) idzie w zaparte. Zlodziejska nacja czy co?
              • sceptyk No ale co z twej nieskladnej biegunki wynika? 13.02.05, 22:51
                Piszesz, ze chciala byc prymitywem. No i co? Przypuscmy, ze tak. To napisz to.
                Wyraznie: Kobieta, ktora nakrecili Belgowie w zaaranzowanej rozmowie o Zydach
                jest prymitywem. To, niestety, wszystko co moge w tej jednostkowej sytuacji
                napisac. I uklon sie. Albo dygnij, bo z Twa plcia to nic pewnego.

Jesli zas chodzi o jakies ogolniejsze wnioski, ktore mozna by wyciagnac z tego
                faktu, ze kobieta na wideo jest prymitywem, to proponuje nastepujace: Wszystkie
                kobiety to prymitywy. Albo: Wszyscy, ktorzy siedza na fotelach podczas rozmowy
                o Zydach to idioci. I tak dalej. W tym duchu kropekukowej logiki i umiejetnosci
                wnioskowania.
                • kropekuk Prymitywy na wlasne zyczenie zasluguja wylacznie 13.02.05, 23:26
                  na pogarde. A moze ty prymitywy ubostwiasz? Pogratulowac gustu...Zreszta, ten
                  twoj zboczony gust to zadne zaskoczenie...
                  PS: GDZIE masz dowod, ze rozmowa jest zaaranzowana. A nawet, gdyby byla, to
                  tylkopotwierdza to znana prawde o intelektualnej przewadze Zydow nad Polakami -
                  tak sie dac wypuscic...Glupia polaczkowska dziwka. POLAK I PO SZKODZIE GLUPI -
                  NIEWYUCZALNY!!!
      • patience Re: Prowokacja 13.02.05, 21:38
        Co, juz placze i jeki za cenzura? To forum sie samo soba opiekujesmile A poza tym
        nie ma mowy o naruszaniu dobr osobistych jesli ktos pokazuje adres wiszacy w
        sieci.
        • marianna.rokita Re: Prowokacja 13.02.05, 21:52
          Jasne,ze prowokacjasmile

No, niech leci i zlozy na mnie doniesienie.... smile
          • polski_francuz Re: Prowokacja 13.02.05, 21:56
            Juz to zrobilem: do administratora forum zglosilem pierwszy post do kasacji.
            Czy w Belgii nie obowiazuje copyright?
            • patience Re: Prowokacja 13.02.05, 21:58
              > Juz to zrobilem: do administratora forum zglosilem pierwszy post do kasacji.
              > Czy w Belgii nie obowiazuje copyright?

A w polskiej Francji opbowiazuje zakaz linkowania do materialow puszczanych w
              sieci, skarzypyto?
              • polski_francuz Re: Prowokacja 13.02.05, 22:11
                Nie wiem. Wiem na pewno, ze nie mozna pokazywac przez srodki masowego przekazu
                obrazow osob ani ich pogladow bez ich zgody. Nazywa sie to copyright.

Mozna i trzeba przekonywac ludzi (bo o to pewnie tu chodzi) w sposob legalny.

Za skarzypyte sie nie obrazam. Zyja w kraju gdzie ludzie przestrzegaja prawa i
                chcialbym by i w Polsce tak bylo. To wszystko.
                • patience Re: Prowokacja 13.02.05, 22:24
                  A gdzie twoim zdaniem zostalo zlamane? Poki co, w polskim kodeksie karnym nie
                  ma zapisu na linkowaniewink Zapedziles sie troche. Copyright tez nie dotyczy
                  pogladow. O cudzych pogladach mozna rozmawiac ile sie tylko chce, nie tylko w
                  Polsce, we Francji rowniez. A jesli chodzi o wizerunek, to wynika z niego, ze
                  webcam stal na stole, a nagrywana niewiasta wiedziala ze jest nagrywana. Tak
                  czy inaczej, wszelkie naruszenia czegokolwiek, jesli mialy miejsce, to przy
                  produkcji i publikowaniu, a nie u nas.
                  Pozdrawiam
                  • gini Re: Prowokacja Brawo Helga!!!! 13.02.05, 22:30
                    patience napisała:

> A gdzie twoim zdaniem zostalo zlamane? Poki co, w polskim kodeksie karnym nie
                    > ma zapisu na linkowaniewink Zapedziles sie troche. Copyright tez nie dotyczy
                    > pogladow. O cudzych pogladach mozna rozmawiac ile sie tylko chce, nie tylko w
                    > Polsce, we Francji rowniez. A jesli chodzi o wizerunek, to wynika z niego, ze
                    > webcam stal na stole, a nagrywana niewiasta wiedziala ze jest nagrywana. Tak
                    > czy inaczej, wszelkie naruszenia czegokolwiek, jesli mialy miejsce, to przy
                    > produkcji i publikowaniu, a nie u nas.
                    > Pozdrawiam

No wlasnie o to caly czas chodzi , ONA wiedziala , ze jest nagrywana, mowila to
                    co chcial rezyser, i tyle grala swoja role po prostu.Role polskiej
                    antysemitki, co to antysemityzma wyssala z mlekiem matki.
                    Juz to pisalam wczesniej, jedna lajza za pieniadze bierze penisa do buzii
                    milczy jak nasza manka rosochata, a druga lajza za pieniadze gada.
                    • patience ty krowo uczesana w adolfi zabek... /nt 13.02.05, 22:32

• gini Re: Helga, 13.02.05, 22:37
                        patience napisała:

> Trafiony zatopiony , nie denerwuj sie .
                        Z drugiej strony, to ja nie wiem, piszesz ze mna ze dwa trzy lata, powinnas
                        unikac mnie jak zarazy, ze o mance rosochatej 759nie wspomne.
                        A wy wciaz sie podkladacie, ile mozna w koncu.

I jeszcze przyslowie, Kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada.
                      • kropekuk Gini, nie wypieraj sie- TO PRZECIEZ TY!! Na tym 13.02.05, 22:50
                        video. Nb. moge ci pogratulowac - znacznie schudlas, kotlecie jeden. Choc, z
                        drugiej strony, zle ostrzyzone blond kosmyki z kilometrowowymi odrostami moze
                        miec na zachodzie TYLKO POLKA.
                  • polski_francuz Re: Prowokacja 13.02.05, 22:33
                    Nie jestem adwokatem a prawo za internetem wolno nadaza. Ale sformuluje to
                    inaczej inaczej, abys lepiej zrozumiala. Wyobrazmy sobie, ze ktos cie sfilmuje
                    w ubikacji bez twojej wiedzy. Poda na linka gdzies na internecie i usunie
                    slady.

Potem bedzie mniej wiecej taka sama duskusja jak i twoja.

No i jak bys sie wowczas czula bedac funem dla wszystkich ?
                    • gini Re: Prowokacja bardzo pomogles 13.02.05, 22:41
                      polski_francuz napisał:

> Nie jestem adwokatem a prawo za internetem wolno nadaza. Ale sformuluje to
                      > inaczej inaczej, abys lepiej zrozumiala. Wyobrazmy sobie, ze ktos cie
                      sfilmuje
                      > w ubikacji bez twojej wiedzy. Poda na linka gdzies na internecie i usunie
                      > slady.
                      >
                      > Potem bedzie mniej wiecej taka sama duskusja jak i twoja.
                      >
                      > No i jak bys sie wowczas czula bedac funem dla wszystkich ?
                      >

Wlasnie panie potwierdzily, ze film byl wyprodukowany na zamowienie, a aktorka,
                      wiedziala co ma mowic.
                      Hela wlasnie potwierdzila i sie wsciekla bidula .
                      • kropekuk Jesli pani jest aktorka, to KOGO idiotko bronisz? 13.02.05, 23:12

• patience Re: Prowokacja 13.02.05, 22:43
                      Podam wolniej zebys ty sobie przypomnial. Jeszcze przed chwila wyles pod
                      niebiosa o lamaniu prawa i doniosles do adminow zeby watek skasowac bo lamie
                      prawo. Pytam gdzie lamie?
                      • gini Re: Prowokacja Pani papuga pani ma racje 13.02.05, 23:09
                        patience napisała:

> Podam wolniej zebys ty sobie przypomnial. Jeszcze przed chwila wyles pod
                        > niebiosa o lamaniu prawa i doniosles do adminow zeby watek skasowac bo lamie
                        > prawo. Pytam gdzie lamie?

Nikt nie lamie, ta pani przyjela role w filmie i ja odegrala, to wszystko.
                        Nie bede dziewczynie lamac kariery i twierdzic, ze odegrala zle czy byla
                        nieprzekonywujaca, alez skad!!!
                        • kropekuk Przeciez pare postow wyzej ty tez stawalas w 13.02.05, 23:35
                          obronie tej "aktorzycy". Nb. ta pokraka z tego video, gini, nie mogla grac w
                          pornosie - tu sie tragicznie mylisz. Chyba ze byl to pornos dla niepoprawnych
                          MASOCHISTOW!
                    • kropekuk Zaden sad nie uwierzy, ze "sfilmowany bez wiedzy" 13.02.05, 23:10
                      RACZKA DO KAMERY MACHA, co wlasnie robi ta "prawdziwa Matka (niesluna) Polka z
                      naszego video. A Borsuk prosil: obejrzec dokladnie to video i dopiero potem
                      sie wypowiadac! Jak grochem o sciane...
                      • wojcd Re: Zaden sad nie uwierzy, ze "sfilmowany bez wie 13.02.05, 23:34
                        kropekuk napisał:
                        Zaden sad nie uwierzy, ze "sfilmowany bez wiedzy"
                        RACZKA DO KAMERY MACHA
                        • kropekuk Borsuk wam radzil: OBEJRZEC TO VIDEO. I 13.02.05, 23:39
                          dopiero potem gadac.
                          • marianna.rokita za trudne.... 13.02.05, 23:46
                            No co ty, kropa, przeciez ich znajomosc francuskiego konczy sie na "Bonjour" i
                            ewentualnie
                            "voulez-vous coucher avec moi "?
                            • gini Re: za trudne.... 13.02.05, 23:51
                              marianna.rokita napisała:

> No co ty, kropa, przeciez ich znajomosc francuskiego konczy sie na "Bonjour"
                              i
                              > ewentualnie
                              > "voulez-vous coucher avec moi "?
                              >
                              No wlasnie, o to chodzi , wzieli panienke z taka wlasnie znajomoscia
                              francuskiego,.
                              • kropekuk Wlasnie, moze i nie Polka, bo jednak po francusku 13.02.05, 23:59
                                cos tam szwargoce...Lepiej nizli polskie kuchty w Anglii...
                                • marianna.rokita KROPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.05, 00:23
                                  Gini nigdy nie umiala po francusku. dowod ponizej w linku :
                                  Sama to napisalasmile
                                  • gini helga 14.02.05, 00:26
                                    pomoz kolezance, bo ma problem od jakiegos czasu z odpowiedzia na proste
                                    pytanie, jeszcze sobie pomysle, ze manka rosochata zwiezda dymno i porno, nigdy
                                    nie umiala po polsku.
                          • dachs Borsuk Tobie radzil: OBEJRZEC TO VIDEO. 14.02.05, 09:58
                            Przedewszystkiem Tobie i Gini, a potem Mariannie i Patience.
                            W momencie kiedy napisalem, ze nie wiecie o czym rozmawiacie, Twoich wpisow
                            bylo 11, a Gini 9.
                            Nie bylo sensu zwracac sie do ludzi, ktorzy mieli po jednym wpisie i to do tego
                            jeszcze nie na temat.
                            To Ty najbardziej rozprawiales o czyms, czego nie znales.
                            Proba sciemnienia - przyznaje zreczna, ale my tu nie takie sciemy przezywalismy.
                            Trenuj dalej.

borsuk
                            • biedronka24 Ciekawe rady borsuczku 14.02.05, 18:22
                              bo tam nic nie ma. Same robaczki. W rozsiewaczy wirusow sie tu bawicie? wink.
                              • dachs to dosc proste biedroneczko 14.02.05, 21:55
                                Cokolwiek by tam nie bylo, jezeli sie o tym rozmawia trzeba to znac, czyli w
                                wypadku video - zobaczyc.
                                Inaczej rozmawia sie tylko o swoich wlasnych wyobrazeniach.
                                • biedronka24 sek w tym ze tego linku 14.02.05, 22:02
                                  nie daje sie otworzyc. I rzeczywiscie wszystko to pachnie prowokacja- bo jak
                                  nazwac inaczej taki ´konkret´?
                                  Ja bym chetnie posluchala tego ´francuskiego´ a tu taki brzydki guzik. Zwlaszcza
                                  z tej Belgii z jej Bruksela w ktorej swiadkiem rasizmu nieskrywanego pani
                                  klozetowej bylam- a jakze - w stosunku do pewnej (zreszta bardzo eleganckiej)
                                  murzynki wink
                            • patience Re: Borsuk Tobie radzil: OBEJRZEC TO VIDEO. 14.02.05, 19:17
                              No a jak ja swoje napisalam i zostalam oskarzona o "borsuczenie" to twoich
                              postow nie przeczytalam, po prostu wczoraj sobie to video obejrzalam i
                              napisalam o swoim wrazeniu.
                  • wojcd do Helgi 13.02.05, 22:37
                    patience napisała:
                    niewiasta wiedziala ze jest nagrywana.
                    • patience Re: do Helgi 13.02.05, 22:46
                      > a rozmowca bedzie zamazany i pojdzie to w swiat.
                      > Kompinujesz jak Borsuk pod gore.

Bo moze Borsuk tez w calosci obejrzal, a nie tylko sam poczatek. Wydaje mi sie
                      ze ona wiedziala ze jest nagrywana, a z filmu wynika ze webcam stal na stole a
                      nie gdzies scisle tajnie. A nawet widac, jak ona siega po cos stojace na stole
                      tuz obok webcam.
                      • wojcd Re: do Helgi 13.02.05, 22:50
                        patience napisała:

> Bo moze Borsuk tez w calosci obejrzal, a nie tylko sam poczatek. Wydaje mi sie
                        > ze ona wiedziala ze jest nagrywana, a z filmu wynika ze webcam stal na stole a
                        > nie gdzies scisle tajnie. A nawet widac, jak ona siega po cos stojace na stole
                        > tuz obok webcam.
                        Obu mozna chyba znalezc na fotografiach z tego linku.
                        membres.lycos.fr/jontheriver/
                        Paniala????
                    • dachs Re: do Helgi 13.02.05, 22:52
                      wojcd napisał:

> Kompinujesz jak Borsuk pod gore.

Ty masz jakies kompleksy na moim tle czy co?
                      Nie odgrywaj sie na mnie za to ze sie gdzie indziej dales wpuscic w cudze obsesje.
                      Po prostu zastanawiaj sie zanim narazisz na szwank swoj naukowy autorytet.

• wojcd Re: do Helgi 13.02.05, 22:54
                        dachs napisał:
                        Ty masz jakies kompleksy na moim tle czy co?
                        Nie odgrywaj sie na mnie za to ze sie gdzie indziej dales wpuscic w cudze obsesje.
                        Po prostu zastanawiaj sie zanim narazisz na szwank swoj naukowy autorytet.
                        _____________________________________________________________
                        Myslalem, ze Hiacynt w Twojej sprawie przesadza.
                        Mylilem sie.
                        • dachs Re: do Helgi 13.02.05, 22:57
                          wojcd napisał:

Hiacynt nigdy nie przesadza.
                          A powiedz mi jeszcze dlaczego jak ja mowie ze dziewczyna wiedziala ze jest
                          nagrywana i cale wideo jest tak dobrze przygotowane to manipuluje, a jak Ty to
                          mowisz to jet sluszne i madre?
                          • wojcd Re: do Helgi 13.02.05, 23:02
                            dachs napisał:
                            > A powiedz mi jeszcze dlaczego jak ja mowie ze dziewczyna wiedziala ze jest
                            > nagrywana i cale wideo jest tak dobrze przygotowane to manipuluje, a jak Ty to
                            > mowisz to jet sluszne i madre?
                            _________________________________________________________________
                            Przesuwasz krok po kroku akcenty
                            tak by wmowic nam, ze dziewczyna jest w pelni swiadoma
                            tego co np. ma miejsce tutaj.
                            To jest z Twojej strony wredna manipulacja.
                            • patience Re: do Helgi 13.02.05, 23:13
                              > Przesuwasz krok po kroku akcenty
                              > tak by wmowic nam, ze dziewczyna jest w pelni swiadoma
                              > tego co np. ma miejsce tutaj.
                              > To jest z Twojej strony wredna manipulacja.

A moze bys tak wskazal ta wredna manipulacje, tj. post w ktorym Borsuk "wmawia,
                              ze dziewczyna jest w pelni swiadoma tego co np. ma miejsce tutaj."
                              Skoro oskarzasz kogos o bardzo konkretna, wredna manilulacje, to moze to
                              oskarzenie udowodnij?
                              • wojcd Re: do Helgi 13.02.05, 23:21
                                patience napisała:
                                > A moze bys tak wskazal ta wredna manipulacje, tj. post w ktorym Borsuk "wmawia,
                                >
                                > ze dziewczyna jest w pelni swiadoma tego co np. ma miejsce tutaj."
                                > Skoro oskarzasz kogos o bardzo konkretna, wredna manilulacje, to moze to
                                > oskarzenie udowodnij?
                                __________________________________________________________
                                Helgo
                                przeczytaj watek i znajdz miejsce od ktorego Borsuk
                                buduje dramaturgie przez stawianie pytania.
                                Czy ktos obejrzal video do konca?
                                I prosze nie udawaj, ze nie umiesz czytac.
                                • patience Re: do Helgi 13.02.05, 23:33
                                  Wlasnie przeczytalam. Faktycznie, obejrzal do konca.
                                  Niemniej dalej nie widze dlaczego twierdzisz:
                                  "Przesuwasz krok po kroku akcenty
                                  tak by wmowic nam, ze dziewczyna jest w pelni swiadoma
                                  tego co np. ma miejsce tutaj."

Dlatego grzecznie pytam, dlaczego uwazasz ze Boruk planuje wszystkim wmowic, ze
                                  ta dziewczyna jest w pelni swiadoma tego co ma miejsce tutaj?
                                  • wojcd poddaje sie - moze ktos inny sprobuje /nt 13.02.05, 23:35
                                    • patience Chyba tych innych przeceniasz 13.02.05, 23:37
                                      takie glebie logiki stosowanej jak twoja, to nie na umysly przecietnych
                                      smiertelnikow...

PS. Czyli wierzysz w telepatie?
                                      • marianna.rokita Re: Chyba tych innych przeceniasz 13.02.05, 23:43
                                        Pat, nie zrozumialam "glebi" jego odpowiedzi. Ty, powiedz mi o co chodzilo
                                        autorowi ?
                                        • patience Re: Chyba tych innych przeceniasz 13.02.05, 23:50
                                          Ja tez nie jestem pewna czy te glebie zrozumialam. Zdaje sie ze twierdzi, ze
                                          Borsuk ma zamiar wszystkim wmowic, ze ta dama z filmu ma moce telepatyczne i do
                                          tego celu przewrotnie zmierzal, budujac nastroj grozy krok po kroku. A Dyskusja
                                          polegala na tym, ze on mi polecal tropienie krokow, a ja bylam bardziej ciekawa
                                          po czym ten cel Borsuka rozpoznal. Moim zdaniem on wierzy w telepatie, a nawet
                                          w to, ze sam jest telepata, a Borsuka oskarza o propagacje idei telepatycznych
                                          na przykladzie damy, ktora wie co u nas... i tak dalej.
                                          • marianna.rokita Re: Chyba tych innych przeceniasz 14.02.05, 00:13
                                            No tak.Telepata.
                                            Posluchaj,obiecaj mi,ze sie nie skupisz i nie wejdziesz w jego mysli, ok ? Bo
                                            naprawde mozesz sie przerazic albo zapetlic, takie tam dziwy smile
                                            Ja tez nie wchodze smile

Dalej nie rozumiem glebi. Acha, i czy odrosty damy to znak zdolnosci
                                            telepatycznych? Czy co ? Wlos tlusty ? Wiesz cos blizej ?

• wojcd Re: Chyba tych innych przeceniasz 14.02.05, 00:16
                                              > Dalej nie rozumiem glebi. Acha, i czy odrosty damy to znak zdolnosci
                                              > telepatycznych? Czy co ? Wlos tlusty ? Wiesz cos blizej ?
                                              ______________________________________________________________
                                              Nie, ona wie cos dalej niz blizej.
                                              Teraz jest po polnocy, wiec moze cos sie zmienilo.
                                              • marianna.rokita Ej autor! 14.02.05, 00:19
                                                Wytlumacz co miales na mysli!
                                                O co chodzi????

Patience- to ja akurat rozumiem,ale mam klopoty ze zrozumieniem Ciebie.
                                                • marianna.rokita do Pat 14.02.05, 00:38
                                                  Wiadomosc mogla zostac zle zrozumiana.
                                                  ma byc:
                                                  to co pisze Patience rozumiem. Nie rozumiem natomiast postow telepaty pana
                                                  wojcd. I prosze go o wyjasnienia.
                                                  • wojcd pytanie 14.02.05, 00:47
                                                    skad masz link do tego video?
                                                    Od Jozka Rabinowa?
                                                  • gini Re: pytanie bez odpowiedzi 14.02.05, 00:50
                                                    wojcd napisał:

> skad masz link do tego video?
                                                    > Od Jozka Rabinowa?

Nie ma czegos takiego, nikt Ci nie odpowie, pytania jak zwykle za trudne.
                                                  • patience Re: Myslalam ze mi zwracasz uwage za nie uzywanie 14.02.05, 00:57
                                                    ogonkow. Nie mam ich, bo na razie cos takiego uzywam, ze nie moge zainstalowac.
                                                    Zeby puscic cos z ogonkami musze operowac w bibliotece symboli, a to by za
                                                    dlugo trwalo.
                                                  • marianna.rokita pat popatrz: 14.02.05, 01:00
                                                    Mnie bezogonowatosc nie przeszkadza.

Luknij no na ten linksmile Ktos sie chyba hi hi wsypalsmile
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20544035&a=20567668
                                            • patience Re: Chyba tych innych przeceniasz 14.02.05, 00:34
                                              Glebie. tonie. otchlanie. Deep Blue. Komputer mi nie robi polskich znakow.
                                              Kapisz teraz?

A o damskich odrostach nie rozmawialam i nie chce rozmawiac. Zapytaj telepaty.
                                    • gini Re: Statystki poprosze dla poprawy samopoczucia 13.02.05, 23:39
                                      Chce wiedziec, ile kropekuk napisal postow w tym watku , co by sie ucieszyc ilu
                                      bzdur udalo mi sie nie przeczytac.
                                      Przy okazji wladcom portalu chociaz raz w zyciu podziekuje .
                                      • gini Manka a teraz karty na stol 13.02.05, 23:54
                                        Czy to jest zwykla Polka pracujaca na stanowisku robotniczym w Brukseli))))
                                        Czy to jest osoba, ktora ma taka role grac.W koncu trzeba sie na cos zdecydowac.
                                        • gini Re: Manka a teraz karty na stol klamczucho 13.02.05, 23:57
                                          gini napisała:

> Czy to jest zwykla Polka pracujaca na stanowisku robotniczym w Brukseli))))
                                          > Czy to jest osoba, ktora ma taka role grac.W koncu trzeba sie na cos zdCo
                                          opowiadaja zwykli Polacy w Brukseli....
                                          Autor: marianna.rokita
                                          Data: 13.02.2005 03:24 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                                          Pewna kobieta, mieszkanka Brukseli,pracujaca w tym miescie na robotniczym
                                          stanowisku, z pochodzenia Polka spedza wieczor u znajomych, o ktorych nie
                                          wie,ze sa Zydami....
                                          Zobaczcie co o nich opowiada.
                                          Zdaje sie,ze to odpowiednik naszej Gini.... Albo nawet ona samasmile

Uwaga wymagana znajomosc francuskiego do obejrzenia tego nagrania, wykonanego
                                          ukryta kamera......

ecydowac
                                          > .

Pnonoc kamera byla ukryta, chociaz Helga twierdzi, ze nie byla .
                                          Jak uzgodnicie wersje to wpadnijcie .
                                          • wojcd i cos jeszcze 14.02.05, 00:04
                                            Marianno
                                            jak zdobylas link do tego filmu?
                                            Nie ma wejscia ze strony Jo Rabino
                                            users.skynet.be/fa961050/
                                            • marianna.rokita telepatycznie a jakze:) 14.02.05, 00:19
                                              • kropekuk Hehehe... A mowilem, ze to sami WYBRANI (do tej 14.02.05, 04:07
                                                telepatii, rzecz jasna...)
                          • karlin Bo 13.02.05, 23:03
                            jak ktoś pisze:

"X mi ukradł!"

A dopiero na zwróconą mu uwagę dodaje:

"godzinę mojego czasu"

To zasługuje na to, co Wojciech napisał o Tobie.
            • kropekuk Pij mniej likieru haszyszowego -CO maja copyrights 13.02.05, 22:23
              do adresu podanego w internecie? Uzywasz, tumanie, slow obcych, ktorych za
              cholere nie rozumiesz. I PO CO?
              • hasz0 ANONS - Pij likier haszyszowy - Toczka U.K. /nt 14.02.05, 10:54
                • kropekuk Haszu, myslalem, ze Lysiaka czytales: wojska 16.02.05, 00:24
                  Napoleona w Egipcie tak w tym zasmakowaly...
        • kropekuk Ta sfilmowana durna dziwka ma prawo sie sadzic. 13.02.05, 22:21
          Z powodztwa cywlnego.Przed belgijskim sadem ku uciesze calej Europy...
    • antithesis zgadzam sie, ze to prowokacja i skandal 13.02.05, 21:55
      żeby znów Polakom dołożyc. Marinna, ta co zdołała wchlonac naraz 700 penisow na
      placu defilad (pojemna jest jak ch--lera), przoduje w tej rozrobie. A to ona
      jest tu najwiekszą szowinistką i nienawistniczką Polakow. Marianna, zajmij się
      lepiej swoją specjalnoiscą, niewyżyci panowie czekają na mrozie w kolejce.
      • marianna.rokita Re: zgadzam sie, ze to prowokacja i skandal 13.02.05, 21:57
        dla uscislenia 759 smile
        "Marianna, zajmij się lepiej swoją specjalnoiscą, niewyżyci panowie czekają na
        mrozie w kolejce"
        Acha rozumiem,ze to ty przed chwila dobijales sie do moich drzwi? ? ? ?
      • kropekuk O, Polak znow sie popisal erystyka? Hahaha... 13.02.05, 22:14

• gini Re: Co opowiadaja zwykli Polacy w Brukseli.... 13.02.05, 23:24
      Ta pani nie bardzo mi wyglada na taka co by pracowala na "stanowisku
      robotniczym."
      Stanowisko robotnicze nie ja wymyslilam ale rosochata manka.
      Normalny czlowiek napisalby sprzataczka z Brukseli, femme de menage , manka zna
      francuski, wiec wie jak sie to pisze, ale rosochata, chciala bysnac, wiec
      wymyslila "stanowisko robotnicze "
      i udalo sie blysnela ta zwiezda dymno i porno idiotyzmem.
      Gdzie szukac tej baby co sie udzielala w filmie, a no w fachu naszej zwiezdy
      dymno i porno , czyli na tzw okienkach w Brukseli okolce Gare du Nord, rue.
      d'Haerschot .
      Moze to i robotnicze stanowisko....
      • kropekuk Gini, a KTO by te brzydule z TAKIMI KUDLAMI 13.02.05, 23:28
        na czyms innym nizli "zmywaku" zatrudnil? Przeciez wstyd toto ludziom na oczy
        pokazac - FLADRA!!!
        • marianna.rokita Re: Gini, a KTO by te brzydule z TAKIMI KUDLAMI 13.02.05, 23:37
          Ja mysle, ze to jednak nie Gini.Bo ta osoba mimo odrostow, tlustych
          wlosow,korpulentnego cialka, fatalnego akcentu, twarzy bez wyrazu,inteligencji
          połgłowa jest ZA LADNA by byc Gini smile)))))))
          • kropekuk Ona tak korpulentna jak soltysowa robocza szkapa: 13.02.05, 23:41
            grubokoscista potwora, to i miejsce zajmuje, choc chlop do zadnej okraglosci
            nie ma szans sie przytulic - biust jakby ja zelazkiem na pare rozprasowano!!!
          • gini Re: Gini, a KTO by te brzydule z TAKIMI KUDLAMI 13.02.05, 23:48

> Ja mysle, ze to jednak nie Gini.Bo ta osoba mimo odrostow, tlustych
            > wlosow,korpulentnego cialka, fatalnego akcentu, twarzy bez
            wyrazu,inteligencji
            > połgłowa jest ZA LADNA by byc Gini smile)))))))
            >
            > Mania , wiesz co ja dzis pokazalam twoje zdjecia mezowi, i pytam go czy ja
            sie moge zrobic na takie bostwo jak ty.A on mi na to, ze moge , naturalnie, ze
            moge, ale mam brac najblizszy samolot, do Polski, bo on z takim pomietlem
            mieszkal nie bedzie .Oswiadczyl mi, ze przed snem musialby sobie worek foliowy
            na glowe zakladac co by nie widziec, tego koszmaru.Ale az na tyle to on sie nie
            poswieci.
            A poniewaz ja mam lek wysokosci, to ja sie niestety do ciebie nie upodobnie.
            • kropekuk Gini, przeciez to juz od dawna wiadomo, ze twoj 14.02.05, 00:01
              stary muslimski ortodoks bez burki przez prog cie nie przepusci... Tajemnice
              odkrywasz, a niech cie!
            • kropekuk Marianno: ten stary gini z braku seksu zboczkiem 14.02.05, 00:03
              zostal - worek foliowy sobie na leb do lozka zaklada!!! Jak sie nazywa ta
              dewiacja? Ponoc przy ozieblych partnerach okresowy brak tlenu ma wzmagac
              doznania seksualne; w USA sa juz ponoc ofiary w ludziach tego erotycznego
              podduszania...
              • marianna.rokita Re: Marianno: ten stary gini z braku seksu zboczk 14.02.05, 00:17
                Wiem.Nazywa sie to autoerotyczne duszenie. Brak doplywu tlenu do mozgu i duza
                ilosc dwutlenku wegla powoduja,ze w czasie masturbacji dany delikwent doznaje
                nieziemskich rozkoszy. Najczesciej ofiarami autoerotycznego duszenia padaja
                faceci. A co hi hi najczesciej uzywaja zeby sie poddusic?
                Kobiecych ponczoch.

Co do ofiar, to z tego co czytalam, wcale ich bylo nie malo...
                • romulus.i.remus biedna Marianno: 14.02.05, 00:42
                  Nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka odraze wzbudzasz w normalnych mezczyznach i
                  kobietach. Poleci na ciebie najwyzej kloszard. Normalny facet, jesli ma ochote
                  na q-we,woli isc do normalnego burdelu.Zal mi ciebie. Ta panienka z Brukseli,
                  to widac z twojej branzy,podobna mentalnosc. A ze ten filmik to prowokacja, to
                  jasne dla kazdego. to pewnie twoja robota.
                  • kropekuk Ciebie stac co najwyzej na laske malolaty w 14.02.05, 01:56
                    krzakach... Bo starsza by zdechla ze smiechu nad twoim BARDZO MALYM.
              • sceptyk Widzisz Kropekuk, przymulstwo wychodzi z Ciebie 14.02.05, 00:25
                w kazdej sytuacji. Wspominajac o worku na glowie, Gini aluzje zrobila do stroju
                amantow wanna.upita. Tak podobno niektorzy z 759 byli przystrojeni podczas tego
                upojnego i pelnego romantyzmu wieczoru.

Ty jednak nic nie kumasz. A dlaczego? Bos glupi. A dlaczegos glupi? Nie wiem.
                Sa, w zasadzie, dwie szkoly. Albo genetycznie jestes nieudanym osobnikiem, albo
                tez srodowisko miales od dziecka znacznie ponizej (srednich) standardow
                europejskich. Tak czy owak, chwalic sie tu Toba nie mozemy. Nie martw sie
                jednak. Nie jestes jedyny. Kretynow wszak ci u nas nie brakuje. Przeciez to
                polskie forum.
                • kropekuk Nie mac, stara cioto!" Gini wyraznie mowi o swoim 14.02.05, 00:37
                  starym. I foliowym worku - nia zas ponczoszkach. Bo i KTO widzial Muslimke w
                  nylonach? No KTO?
                  • marianna.rokita Re: Nie mąć, stara cioto!" Gini wyraznie mowi o s 14.02.05, 00:41
                    Wlasnie, ciekawe, czy Gini nosi ponczochy.....

pod czadorem...
                    • gini Re: Nie mąć, stara cioto!" Gini wyraznie mowi o s 14.02.05, 00:47

> Wlasnie, ciekawe, czy Gini nosi ponczochy.....
                      >
                      > pod czadorem...
                      >

Nie nosze ponczoch pod czadorem.
                      Jeszcze jakies pytania?
                      Jak chcesz wywiad ze mna przeprowadzic, to bardzo prosze.Masz przewage,bo
                      spiaca jestem i zla .
                      • kropekuk A nie mowilem? I dlatego jej stary musi sie 14.02.05, 01:33
                        autoerotycznie podduszac foliowym workiem...
    • gini Remanka nie udawaj ze nie widzisz 14.02.05, 00:19
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20544035&wv.x=2&a=20566616
      • gini mania to byla ukryta kamera czy nie? 14.02.05, 00:23
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20544035&wv.x=2&a=20566616
        Przeciez nie bede czekac cala noc na odpowiedz.
    • gini Re: A teraz pytampo raz kolejny 14.02.05, 00:33
      Czy ta kamera byla ukryta czy nie?
      Manka twierdzila, ze ukryta, Helga, pozniej twierdzila, ze pani wiedziala o co
      chodzi.
      Wiec ktoras z pan panow trzeba oczyscic(ja przepraszam, bo jajuz nie wiem jak
      kogo nazywac, nazwiesz pania, a okaze sie, ze to jest homo ale pelni role meska
      w zwiazku, i wezmie mnie jeszcze oskarzy z jakiegos 15423 artykulu, ze sie
      wysmiewam, obrazam itd.
    • gini Re helga i rosochata manka 14.02.05, 00:42
      Czy uzgodnicie wreszcie wersje z ta kamera co byla ukryta a nie byla?
      Podpowiem, Adas mial dwa magnetofony , u was byly dwie kamery, jedna ukryta
      druga nie.
      Postempa may panowie sceptyki siodemki, od tej afery lwiatka rywina to sie
      naumieli, tera juz z kamerami chodzom.
      A jaki majom sprzet wymienila manka rosochata zwiezda , dymno i porno.
      • kropekuk Dobrze ci rozmawiac z sama soba? Nikt ci, gini, 14.02.05, 01:47
        poziomu nie zawyza?
        • al_an.ski Ludzie,po co wy z tym pomiotłen rozmawiacie? 14.02.05, 08:11
          przecież to całe gini splunięcia niewarte.Niech sobie bredzi sama z sobą albo z
          paroma podobnymi jej dewiantami myśli i charakteru.Ignorujcie to gó..
    • autor.poczytnych.kryminalow Sceptyk!!! Dowal im jeszcze! Dobrze! Moja krew!! 14.02.05, 09:52
      Jak Major Downar im dowal!!!

Jak nie pamietaja Majora Downara, to przypomnij im:

vaizdai.lnb.lt/Uzs/Korteles.asp?skirtukas=Zeydler-Zborowski,%20Z
    • t0g Czy ktoś może w skrócie streścić co ta dama mówi? 14.02.05, 17:56
      Ja po francusku to tylko... no, znaczy się, mówic nie mówie kompletnie i nic nie
      rozumiem z tego filmu. Byłbym bardzo zobowiązany za króciutkie choćby streszczenie.
      • owca_czarna Tomku dołączam się do Twojej prośby. :)) 14.02.05, 18:31

Hehehe samej mi głupio było o to prosić, we dwójkę raźniej czekać na zbawienie.

czarna_owca
        • marianna.rokita Zaraz Wam streszcze 15.02.05, 22:22
          Jeno sie rozpakuje,bo wrocilam wlasnie z włajaży, zrobie sobie herbaty,
          oproznie kuwetki kocie, i zabiore suki na spacerek smile

A potem napisze streszczenie smile
          • gini Re: Zaraz Wam streszcze 15.02.05, 22:51

> Jeno sie rozpakuje,bo wrocilam wlasnie z włajaży, zrobie sobie herbaty,
            > oproznie kuwetki kocie, i zabiore suki na spacerek smile
            >
            > A potem napisze streszczenie smile

A napiszesz, tez dlaczego klamalas?Dlaczego napisalas, ze film byl robiony
            ukryta kamera, choc to nieprawda?I jeszcze jedno skad masz ten film.
            • jsmac Gini, faktycznie jesteś głupsza od kociej kupy. 15.02.05, 23:13
              Myślałem, że się tutejsze ludziska na ciebie uwzięły i juz chciałem stanąc w
              twojej obronie, bo zawsze bronię słabszych, ale nie dajesz mi szansy.Taki okaz
              glupoty i chamstwa jak ty zdarza się raz na milion lat świetlnych

gini napisała:

> I jeszcze jedno skad masz ten film.
              >
              • marianna.rokita Re: Gini, faktycznie jesteś głupsza od kociej kup 15.02.05, 23:35
                Uwazaj Myszko na te Panne, bardzo sie pewnie ucieszyla,ze tu jestes.
                Mowilam ci o niej milion razy.
                Zaraz nam podokucza smile

PS.Kupe ktorego z naszych kotow miales na mysli hi, hi ?
                • gini Re:manka 15.02.05, 23:39

> Uwazaj Myszko na te Panne, bardzo sie pewnie ucieszyla,ze tu jestes.
                  > Mowilam ci o niej milion razy.
                  > Zaraz nam podokucza smile
                  >
                  >
                  > PS.Kupe ktorego z naszych kotow miales na mysli hi, hi ?

Skad masz, ten film, i dlaczego klamalas, ze byl robiony z ukrytej kamery?
                  • jsmac a kocie gowno cie obchodzi skąd ona to ma. jednak 15.02.05, 23:41
                    nic nie pojelas prymitywie
                    • gini Re: rogaczu nie denerwuj sie 15.02.05, 23:43
                      jsmac napisał:

> nic nie pojelas prymitywie

Dlaczego manka nie chce powiedziec, skad ma ten film?Coz za tajemnica znowu?
                      Chcialam zlozyc gratulacje rezyserowi i aktorce.
                      • patience Gini, twoimi przodkami jest glista i ropucha? /nt 15.02.05, 23:56

• gini Re:Felga robisz za kawalerie? 16.02.05, 00:01
                          Nie martw sie dlugo w tym bagienku nie zabawie, manka sciagnela juz swojego
                          rogacza, pozniej sciagnie reszte partnerow, zeby sie samotny nie czul, i
                          bedziecie sobie dyskutowac.
                          Moze jednak dostane odpowiedzi na dwa proste pytania.
                          • patience [...] 16.02.05, 00:26
                            • t0g Czemu Gini się tak okropnie piekli? 16.02.05, 00:31
                              Widząc, że tuy odchodzi awantura na 24 fajerki, z ciekawości az sie wylogowałem,
                              żeby zobaczyc, o co chodzi (normalnie mam Gini wygaszoną). Zupełnie nie
                              rozumiem, o co w tej awanturze chodzi. Może mi ktoś wyjaśnić? Dodam, że treść
                              wypowiedzi tej pani do tej pory pozostaje dla mnie zagadkowa, bo po belgijsku
                              ani w zab nie umiem.
                              • gini Re: Czemu Gini się tak okropnie piekli? 16.02.05, 00:34
                                t0g napisał:

> Widząc, że tuy odchodzi awantura na 24 fajerki, z ciekawości az sie
                                wylogowałem
                                > ,
                                > żeby zobaczyc, o co chodzi (normalnie mam Gini wygaszoną). Zupełnie nie
                                > rozumiem, o co w tej awanturze chodzi. Może mi ktoś wyjaśnić? Dodam, że treść
                                > wypowiedzi tej pani do tej pory pozostaje dla mnie zagadkowa, bo po belgijsku
                                > ani w zab nie umiem.

A czy to ja sie piekle?Zdaje sie, ze ja zadalam dwa proste pytania, i zamiast
                                odpowiedzi dostaje bluzgi od Twoich kulturalnych przyjaciolek i przyjaciol.
                              • t0g Ja moge wyjaśnić, skąd Marianna to ma! 16.02.05, 00:42
                                Z Internetu mianowicie!
                                • gini Re: Ja moge wyjaśnić, skąd Marianna to ma! 16.02.05, 00:45
                                  t0g napisał:

> Z Internetu mianowicie!

Nie, wyobraz sobie, ze nie.
                            • gini Glupie zdziry klamczuchy 16.02.05, 00:32
                              Myslicie, ze tak milo w waszym towarzystwie?Czekam az odpowiecie na pytanie
                              przynajmniej ta prostytuta odpowie dlaczego klamala, i skad miala ten filmik
                              zrobiony na zamowienie by szkalowac Polki.

• kropekuk Nie sadz, zdziro, innych wedlug samej siebie... 16.02.05, 00:35

• patience to nie zdzira. to ku..szcze umyslowe 16.02.05, 00:45
                                  Mutacja czarnobylska.
                                  • gini Re: to nie zdzira. to ku..szcze umyslowe 16.02.05, 00:47
                                    patience napisała:

> Mutacja czarnobylska.

Dobrze felga, ze sie przedstawilas .Patrz dwa proste pytania, i zamiast
                                    odpowiedzi stek bluzgow.
                                    Zasrane prowokatorki .Tfu
                                    • patience [...] 16.02.05, 00:49
                                      • kropekuk Boze uchowaj! Jeszcze ja ZANIECZYSCI 16.02.05, 00:50

• marianna.rokita Hehe a co byscie powiedzieli na ... 16.02.05, 00:52
                                          ukryta kamerke z Gini w roli glownej ?

Niech uwaza co gada od dzisiajsmile
                                        • marianna.rokita zaraz bedzie tlumaczenie giniopodpobnych 16.02.05, 00:52
                                          • gini Re: manka pytnaka czekaja 16.02.05, 00:56
                                            dlaczego klamalas i skad masz film?
                                          • marianna.rokita TLUMACZENIE FRAGMENTY 16.02.05, 01:27
                                            Tlumaczenie fragmenty :
                                            "
                                            Zydzi sa specyficzni. Nie da sie tego wyjasnic...
                                            Sa zbyt bogaci.
                                            Zydzi oskarzaja caly swiat

- A to ty nie wiesz ze dzialy sie z nimi straszne rzeczy w czasie II Wojny
                                            Swiatowej?

To byla wina Zydow,ze sa zbyt bogaci.Z reszta, ja sie jeszcze wtedy nie
                                            urodzilam. Ty znasz Mein Kampf?
                                            Jest tam 10 punktow, punktow Mein Kapmf
                                            Trzeba przeprowadzic eksterminacje Zydow.
                                            Jesli ktos jest 5 razy bogatszy to cie wnerwia....nie?
                                            Maja swoje Panstwo Izrael, nie?

-Wtedy nie mieli

No ale po co oni przyjechali do Polski?

(...)
                                            Zwroc uwage na polityke USA, to polityka Zydow.
                                            Jesli np. wezmiesz pod uwage radio itd, to Zydzi stanowia w nim 90
                                            prc.Wlasciciele bankow to Zydzi,bankierzy itd.
                                            (...)
                                            No to co, Zydzi kontroluja swiat ?
                                            Sa zbyt bogaci, sa wszedzie co mnie wkurza....
                                            (...)
                                            To co jest dziwne Zydzi maja zawsze podwojna narodowosc.
                                            Sa Zydzi rosyjscy, sa Zydzi polscy...

-To chodzi o religie
                                            (...)
                                            Czy oni wg Ciebie podbili Europe?
                                            Ja jako Polska jestem tutaj i nie mam prawa robic niektorych rzeczy, nie mam
                                            prawa decydowac tutaj, a oni chca decydowac o wszystkim....
                                            Mowia: Jesli mamy prawo byc tutaj, to mamy prawo decydowac tutaj...
                                            A ja tu jestem z przyczyn ekonomicznych...
                                            (...)

Mieszkam na Rhode Saint Genese a wszedzie sa Zydzi, Zydzi ,Zydzi...
                                            To co ja powinnam podlozyc (im) bombe?
                                            Dlaczego oni nie zostaja u siebie?
                                            (...)
                                            Hitler mial racje jak napisal Mein Kampf.Zydzi sa bardzo niebezpieczni.Wiedzial
                                            ze Zydzi sa specyficzni i niebezpieczni dla innych narodow.
                                            (...)
                                            Slyszalem ze zacham na WTC zorganizowali Zydzi?
                                            -Ja to wiedzialam od pierwszego dnia.
                                            Najpierw mowiono, ze to Al Kaida,a potem w mniej oficjalnych wiadomosciach,ze
                                            to Zydzi....
                                            (...)"

• gini Re: TLUMACZENIE FRAGMENTY 16.02.05, 01:47
                                              Co najwazniejsze powiedziala .Otoz ten pan jej spytal czy w Polsce Hitlera
                                              uwaza sie za wielkiego czlowieka.Powiedziala, ze tak , trzy razy tak
                                              powiedziala .
                                              • gini Re: TLUMACZENIE FRAGMENTY 16.02.05, 01:48
                                                A teraz maniapowiedz skad masz ten film, i dlaczego klamalas, ze film byl
                                                robiony ukryta kamera?
                                                • dana_international Re: TLUMACZENIE FRAGMENTY 16.02.05, 01:53
                                                  A pewno dziwko krecila u ciebie w domu kamera zamontowana w zyrandolu!
                                                • marianna.rokita Re: TLUMACZENIE FRAGMENTY 16.02.05, 02:08
                                                  Dziekuje za niewatpliwa pomoc w tlumaczeniu. Mialam to napisac w osobnym watku
                                                  ale zrobilas to za mnie.

• gini Re sluchaj felga ty szmato 16.02.05, 00:54
                                        patience napisała:

> Przysiegalas ze nie bedziesz tu pisac. To spie..j.
                                        Czekam na razie na odpowiedz.

To jeszcze na razie nie twoje forum , a ja bede tam pisala gdzie mi sie bedzie
                                        podobac.
                  • gini Re: Panie jsmac 15.02.05, 23:41
                    Ja zadnej pomocy nie potrzebuje , a to co pan o mnie mysli , malo mnie
                    interesuje.
                    Zdaje sie, ze jest pan najwiekszym rogaczem swiata, budzi pan tylko politowanie.
                    • kropekuk A twoj stary na dziwki lata, bo z grubym klocem 16.02.05, 00:27
                      pseudokatolickiego drewna, to rozkoszy nie zazyje: po ciemku, po Bozemu, w
                      koszulce, raz do roku i to tylko w celu posiadania dziatek...
              • kropekuk Kocia kupa to przy niej prawdziwy geniusz!!! 16.02.05, 00:28

• wesoly3 [...] 16.02.05, 00:56
                  • kropekuk Rzadko sie z toba zgadzam, ale ten nochal tez mi 16.02.05, 01:01
                    sie nie podoba - w Slowiankach urocze sa wlasnie malutkie noski! Nie sadze, ze
                    to Zydowka (taka koscista szkapa i wlosy do de - Zydzi to raczej wlochata
                    nacja), takie nosy sa bardziej typowe dla tzw. typu dynarskiego (wesoly, to
                    serio, sprawdz w atlasach antropologicznych). Moze "gorolka"?
    • t0g Marianna z całą pewnościa ma to z Internetu. 16.02.05, 02:30
      Uporczywe pytanie Gini "Skąd to masz?" swiadczy o.... no, niech każdy sobie dopowie.

Oczywiście Gini może podejrzewać, że Marianna sama ten film sprokurowała i
      następnie umieściła na belgijskim serwerze. Ale inteligentny człek najpierw by
      sprawdził, czy jest to serwer publicznie dostępny, czy konto na serwerze, na
      którym ten plik jest umieszczony, należy do Marianny (to nie zawsze mozna
      sprawdzic, ale sprobowac trzeba). No i dopiero majac wszystkie te informacje w
      reku występować z insynuującymi pytaniami.

Marianna dobrze robi, ignorując te pytania. Na pytania typu "Komu ukradłas
      pieniądze dzisiaj?!" nie nalezy w ogóle odpowiadać. Jak ktos chce kogos innego
      oskarżyć o jakiś brzydki czyn, to musi przedstawic solidne dowody. Inaczej sa to
      zwykłe insynuacje.
      • marianna.rokita Re: Marianna z całą pewnościa ma to z Internetu. 16.02.05, 02:32
        Ano wlasnie Tomkusmile
        Tez sie zastanawialam o czym....swiadczy jej pytanie.Ale juz dawno wiem.
        • swist33 Re: Marianna z całą pewnościa ma to z Internetu. 16.02.05, 12:02
          Uff,wreszcie.
          ogladnelam calosc "filmu", przeczytalam wypowiedzi na forum
          (wszystkie),zajrzalam nawet na stronne Marianny albowiem nie wiedzialam "o co
          chodzi"...A chodzi przeciez o nic, zrobienie "dymu", nic serio...
          Przeciez zaden czlowiek przy zdrowych zmyslach nie opowiadalby takich
          bzdur,nawet farbowana goralka sprzatajaca w Bxl.To nie ma zadnego sensu.
          zapamietalam jednak koncowke wypowiedzi panny i to jest chyba wyjasnienie calej
          afery, a mianowicie : "nie lubie Zydow bo mezczyzna jest zawsze na gorze, a
          kobieta na dole".
          O to chodzilo Marianno?
          • marianna.rokita Re: Marianna z całą pewnościa ma to z Internetu. 16.02.05, 15:26
            Kazdy ma parwo do swojej opinii. Rowniez i ty.

Aczkolwiek sie z nia zupelnie nie zgadzam.
            • swist33 Re: Marianna z całą pewnościa ma to z Internetu. 16.02.05, 18:02
              dzieki, cieszy mnie niezmiernie, ze przyznajesz mi prawo do wyrazania opinii,
              jak rowniez to, ze sie ze mna nie zgadzasz, sic!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka