martin.aero 30.03.05, 19:20 z przerażeniem dostrzegam na aqua-forum dominantę ludzi psych.zagubionych... trwajacych w psycho ciemności dnia .... members.aon.at/fepsy/untitled.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 19:24 Po czym rozpoznajesz tych psych.zagubionych ? Odpowiedz Link Zgłoś
martin.aero Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 19:30 odpowiedz tylez łatwa, co trudna... Aqua-forum, to objekt wielokondygnacyjny...szkoda,że tak rzadko zagladają tu wędrowcy tego świata..... Odpowiedz Link Zgłoś
martin.aero Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 19:38 long time... jazz-on-line.com/ram/V-DCO35081.ram Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 19:39 Z przerażeniem coś dostrzegasz. Ja też chciałabym się przerazić, ale w odpowiedzi na konkretne pytanie czytam coś o budowie forum i wędrowcach. Czy przypadkiem się nie zagubiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
martin.aero Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 19:50 o, no, no, no....be spoko...mam coś w naturze z abralla..... i canara , ktory chyba w legii albo innych słuzbach był... z natury jestem nadwrazliwy i zazdroszczę im drapieznej męskosci... nie wiem czy kazdy pianista jest tak ja ja " z męskosci" okaleczony, w/w faceci to są herosi... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 20:08 Lubie nadwrazliwych, ale męskosci rzeczywiscie - trochę mało. www.per.ry.pl/fotki/terazpolska4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Martin.Aero: Czy Twoj nick ma cos wspolnego z 30.03.05, 19:48 marka samochodow "Aero"? To byla czeska marka przed wojna, trzecia obok Skody i Tatry. Robili samochody przede wszystkim sportowe, kabriolety o bardzo ladnej sylwetce. Interesujacy byl silnik - w ich najwiekszym modelu zastosowali dwusuwowy silnik o CZTERECH cylindrach. Bylo bardzo niewiele takich konstrukcji na swiecie: dla dwusuwowego silnika "naturalna" liczba cylindrow to 2 lub 3, ale nie 4. Mam zdjecie mnie grzebiacego w silniku "Aero", kiedy kolezanka mnie zmusila, bym ja zawiozl do slubu tym wehikulem. Rok byl 1970-ty, a samochod byl rocznik 1938, wiec czesto sie psul. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.aero Re: Martin.Aero: Czy Twoj nick ma cos wspolnego z 30.03.05, 19:56 oregończyku nie bądż taki kaczmarunio..i nie dworuj sobie..jestem martin..sluchałes ty kiedy Mireill Mathieu - Martin ? to kiedys była piesń mojego zycia.... Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Martin.Aero: Czy Twoj nick ma cos wspolnego z 30.03.05, 20:02 martin.aero napisał: > oregończyku ... Jak noz bezlitosny? > ....nie bądż taki kaczmarunio.. Nie mam pojecia, co to znaczy > i nie dworuj sobie..jestem Alez uchowaj Boze! Nie dworuje sobie! To wszystko swieta prawda z tym Aero! > martin..sluchałes ty kiedy Mireill Mathieu - Martin ? > to kiedys była piesń mojego zycia.... Nie przypomniam sobie... Nie moglbys podrzucic MP3 tu na Forum? W razie czego sluze potalem "groszek". Odpowiedz Link Zgłoś
martin.aero Re: Martin.Aero: Czy Twoj nick ma cos wspolnego z 30.03.05, 20:09 > ....nie bądż taki kaczmarunio.. Nie mam pojecia, co to znaczy ------------------------------------- to slang z akademika akademii medycznej na elekcyjnej in Varsovie... martina , nie wiem czy mam w archiv...canar takich kartotek tez nie prowadzi.. sprawdze u abpralla.. ten facet jest nieprzewidywalny... Odpowiedz Link Zgłoś
martin.aero Re: Martin.Aero: Czy Twoj nick ma cos wspolnego z 30.03.05, 20:30 zadzwoniłem do abiego i odpowiedział cytuję ( nie wiem czy sie godzi-wszak to abprall i brzydkim jezykiem nie gardzi) ale cytuję : qrwa, odpierdul sie ode mnie, mam dzieło-umowe i musze ją do świtu wykonac, jesli chce wziąć kase...wyscie wszyscy och..eli i dajcie mi spoko..oż qrwa... wy na tym forum i tak macie poje..e ...no, parę osób jest jeszcze by ich zdzierżyc... nic dodac nic ująć , cały abi, chyba dzis nic nie wskóramy... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna kaczmarek 30.03.05, 20:15 t0g napisał: > martin.aero napisał: > > > oregończyku ... > > Jak noz bezlitosny? > > > ....nie bądż taki kaczmarunio.. nie bądź taki kaczmarek w tłumaczniu z Polskiego na nasz znaczy nie bądź taki poznaniak (a poznaniak wiadomo cos ze Szkotem ma ))) Przynajmniej tak mówi się w rejonie Polski gdzie teraz mieszkam. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna t0g to do Ciebie 30.03.05, 20:26 t0g to teraz Ty mi odpowiedz Co tu robią? DSCF0019.jpg → patrz album czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Owieczko. wreszcze zrozumialem, dlaczego Cie 30.03.05, 20:44 ...tak lubie. Wyjasnie za chwile, bo teraz musze pedzic (poczatek nowego trymestru!!!!!!! My pracujemy w tym idiotycznym systemie trymestralnym - caly zachod USA tak robi. Wschod po ludzku, w systemie semestralnym). Zaraz zerkne do albumu... Tylko zdjecie o tym numerze moze byc w kilku... Ale pewnie sie domysle, o ktore chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: t0g to do Ciebie 30.03.05, 21:20 To jest kopia mlodzienczego wiersza Czeslawa Milosza. Jego wlasne pismo. Wczesne lata 20-te, prawdopodobnie. Tam dalej jest jedno zdjecie dedykacji C.M. w tomiku poezji, w ktorerj ten wiersz byl pozniej wydrukowany. Jedna jest z 1948 roku, a druga z 1990. Mozna zobaczyc, jak charakter pisma sie zmienial. Ten bardzo starszy pan na paru zdjeciach to ostatni zyjacy kolega Milosza z tej samej klasy w Gimnazjum Zygmunta Augusta w Wilnie. Mozesz o nim przeczytac w "ABC Milosza". Przy czym nie jest to Stas Kownacki. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: t0g to do Ciebie 30.03.05, 22:26 t0g napisał: > To jest kopia mlodzienczego wiersza Czeslawa Milosza. Jego wlasne pismo. Wczesn > e > lata 20-te, prawdopodobnie. > > Tam dalej jest jedno zdjecie dedykacji C.M. w tomiku poezji, w ktorerj ten > wiersz byl pozniej wydrukowany. Jedna jest z 1948 roku, a druga z 1990. Mozna > zobaczyc, jak charakter pisma sie zmienial. > > Ten bardzo starszy pan na paru zdjeciach to ostatni zyjacy kolega Milosza z tej > samej klasy w Gimnazjum Zygmunta Augusta w Wilnie. Mozesz o nim przeczytac w > "ABC Milosza". Przy czym nie jest to Stas Kownacki. Tomku , jeszcze raz ten sam numer, ale teraz Arizona) Co tam na dnie sie dzieje? czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: t0g to do Ciebie 30.03.05, 23:11 A, to o to zdjecie chodzilo! Na dnie krateru meteorytowego w Arizonie trenowano po prostu astronautow przed lotem na ksiezyc, bo ktos sobie wydumal, ze to jest miejsce na Ziemi, gdzie "warunki sa najbardziej zblizone" do ksiezycowych. Oczywiosta bzdura, ale NASA ja "kupilo" i tam istotnie tych biedakow trenowano. Na pamiatke tego tam stoi teraz figura w ksiezycowym skafandzre i taka sama flaga, jaka zawiezionoi na Ksiezyc. Krater robi troche mniejsze wrazenie, niz czlowiek by oczekiwal. Natomiast cena biletu wstepu wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 20:08 Trwanie w ciemnosciach dnia? www.dailynexus.com/story_images/2004-01-08/cd-the-darkness.jpg throughmyeyes.charks.net/media/1/20040912-Alight%20In%20Darkness.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 20:55 az strach pisac takie rzeczy, bo niejaka marianna -dominanta znow wezmie to do siebie i bedziesz dla niej kolejnym wcieleniem slawomira.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 21:00 Czy byłbyś łaskaw nie wpychać swoich osobistych animozji do wszystkich wątków? Odpowiedz Link Zgłoś
gni Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 21:14 ewa8a napisała: > Czy byłbyś łaskaw nie wpychać swoich osobistych animozji do wszystkich wątków? specjalistką od wpychania jest niejaka marianna rokita, do niej to zaadresuj Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 21:17 Nie dostrzegam Marianny w tym wątku. Natomiast ciebie widuję zawsze w tłumie gawiedzi, żądnej sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gni Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 21:41 pewno dzis ma wielu klientow za dyche i dlatego bywa rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: z przerażeniem dostrzegam na aqua dominantę . 30.03.05, 21:44 To co Marianna robi poza forum jest wyłącznie jej sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Masz rację, zaniedbałem to forum ostatnio 30.03.05, 23:01 martin.aero napisał: > z przerażeniem dostrzegam na aqua-forum dominantę ludzi psych.zagubionych Odpowiedz Link Zgłoś