Gość: LIMAK IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 20.06.02, 13:13 Tak macie idioci rację . To ja jestem LIMAK, Tyu, Xeni,Basia39, Scan,D-nutka, Kratka...i cholera wie jeszcze kto. ...głupio wam że tyle czasu was robiłem w konia...hahahaha LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re: splement LIMAKA 20.06.02, 13:21 siedem,bykk,adams,luka,mostro,nurni,al,luzer,sceptyk,hiacynt,miriam,eliot, galba,mosze,hasz,itd.... na 100% nie koń,franek,psycho,kocyba,itd... Jednak Ci nieźle przygrzało! Weź wolne ulubiony,liście chrzanu przyłóż i po kłopocie. Trzym się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Dzięki za suplement IP: 213.17.161.* 20.06.02, 13:32 bykk napisał(a): > siedem,bykk,adams,luka,mostro,nurni,al,luzer,sceptyk,hiacynt,miriam,eliot, > GALBA,mosze,hasz,itd.... > na 100% Czułem się niedowartościowany tym pominięciem przez śL'a. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK z pedałami się nie zadaję...poproście WOJO__nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 20.06.02, 13:43 Gość portalu: Galba napisał(a): > bykk napisał(a): > > > siedem,bykk,adams,luka,mostro,nurni,al,luzer,sceptyk,hiacynt,miriam,eliot, > > GALBA,mosze,hasz,itd.... > > na 100% > > Czułem się niedowartościowany tym pominięciem przez śL'a. > > Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Oświadczenie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 17:53 Ja , niżej podpisany , oświadczam ,iż mimo ,że - podobnie jak Kol. Limak vel Kocyba vel Koń itd. - pochodzę Częstochowy - to jednak nim nie jestem . V.C. P.S. Pozdrowienia dla Limaka vel ... Odpowiedz Link Zgłoś