agat44 11.04.05, 02:14 NOvE_FoRmY... FIL o Zoo-F!! cen z URa nik cenny eSbkistan (; pokoj 300 ty Bet dalaj lema ip2 kor on bosia marylka ma f ... ... ... . ...... ....... .. . . . . . . .© Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk No wiec musim zafundowac sobie "Enigme"! Haszu, 11.04.05, 02:18 ty cos wiecej na ten temat wiesz - nadawaj... Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Partyzantka na calego 11.04.05, 03:00 ///////////////////////&________________________&::::::::::::::::::::: Odpowiedz Link Zgłoś
agat44 PartyCyPuJesz?//////:::::::______:::::::///////? 11.04.05, 03:06 koMm aNdoCT //////:::::::______::::::://///// ajNaOrgiJde23 0S oBy !E!CoP eRa C!a AG AT 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś
agat44 age nt Srebro ? JeNis? uRb? X? EUr? 11.04.05, 03:35 z IDynTYkOwaC !!! Sia... kropekuk kuk jesTes??? r opek ? lon Dyn? ewe znAcie? .pka? Odpowiedz Link Zgłoś
drf agat 44 US pokoj sie !!!! 11.04.05, 03:44 idZe www wielkaV!osNAwolnosci? wwa? Odpowiedz Link Zgłoś
agat44 DrF =DdR =dFR co De 11.04.05, 04:13 sprawa nr. 4752 kryptonim "Agat 2" 2008 doC Tor IPnSki? FQNeT do NIE sie NIE uRb@babiLON wwa to NiE WWWa Twwwoj SWoJAQ psYholoGik!!!? co to jest?a das wie c ej? aDamMilCzyS?y? ......... sprawa nr. 4752 kryp tonim "Agat 2" Odpowiedz Link Zgłoś
datsh vanCOuVer 31 maja 88... 11.04.05, 10:15 vanCOuVer 31 maja 88... Kochany IDzie! Zwlekalam z tym lis7em,bo myslalam,ze zadzwonie do RWina,zrobie zdjecia rodzinie i mize pelnie.Wszystko podane na tacy! Nic z tych PLanow NIE wyszlo,BO: po raz wtory rozeszlam sie z mezem,cos mi szczwscie rodzinne NIE sluzy, mialam tu jakies formalnosci do zalatwie nia, Musialam sie przestawic na NOVE zycie, no i ostatnio caly czas slucham mu zyki z "HAIR" Uczac sie angielskiego. W MIEDZY-CZASIE strajki w Polsce, wykonalam duzo telefonow, naczytalam sie gazet,na ogladalam telewizji. Ale nie tylko, chodzilam z dziecmi po gorach i nad brzegami Pacyfiku, na uczylam Adama jezdzi c na rowerze, a sie Spokoju i Swietej Cierpliwosci. A teraz doszlam do wniosku, ze dam tu sobie rade ze wszystkim, XXXXXXXXX nawet ze soba i skupiam sie wewnetrznie. W dniu kiedy dostalam od Ciebie list,dosta lam rowniez przesylke z Polski z gazeta, gdzie w gadzinowym artykule Twoje poprawne nazwisko i cytata. Przesylam. Przeczytalam dokladnie ZARYS, pare razy i mysle, ze jakiej cholery uczepiles sie tych ksztaltow.To chyba u Wittgensteina; "O czym nie mozna pisac o tym nalezy milczec", Mozna pisac ,ale z tymi ksztaltami, Co to daje? Medytacje na temat topologii owszem, to po maga odczyc. Ale zeby napisac to trzeba rozumiec. Czy ty to rozumiesz? Czytalam Simone Veil i pisze ona,ze to iz jest matematyka,to dowod na istnienie Boga. Czy wierzysz , ze Bog istnieje? Czy kiedys czules sie w absolutnej harmonii ze wszystkim? Mysle ze to mozliwe i chce popchnac moja swiadomosc niezaleznie czy to jest totalna czy zatomizowana w tym kierunku. Niezaleznie od jej centrum i peryferii. Tutaj w Kanadzie po raz pierwszy od wielu, wielu lat poczulam sie wolna. Momentami. Daleko mi jeszcze do zrzucenia z siebie wszel kich balastow. Daleko mi do tego,zeby widziec rzeczy takimi jakie byc moze sa. Zadnych olsnien ni cudow, ale byla juz radosc zycia i czuje jak rosnie we mnie dobra energia. Mimo ze ten rok co minal byl jednak zmarnowany, dzieki tym rodzinnym wariactwom. Kochanie ogromnie tesknie za Toba i bylo mi smutno, ze tam ci smutno. Mam nadzieje, ze spotkamy sie na tej PL.A.NECIE. Zdjecie piekne. Te wszystkie dzieciaki podobne do Ciebie. Sczegolnie DaVid i Be11a. Adam zreszta . tez. Czekam na list nr 3 Powiedz BoSi ze musi napisac do mnie. Ja ------------------------------------ Copyright ©terra in co g nit a newForms Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: vanCOuVer 31 maja 88... 11.04.05, 10:41 ........to tylko nasz TW zgubił swe notatki, i czasami naciska nie ten klawisz podczas penetracji kolejnych HD ze stanu wojennego. Tak mi wyszło po przyłożeniu symboli do placht Mariana Rejewskiego, Henryka Zygalskiego i Jerzego Różyckiego. Niestety latem 1932 filia dekryptażu w Poznaniu w Instytucie Matematyki jak i placówka Biura Szyfrów zorganizowana po to wyłąwiac młode talenty z wykształceniem matematycznym, została rozwiazana... i zabrakło mi nastepnej płachty bo 1 IX 1932 Rajewski wykładowca matematyki w Instytucie oraz studenci Zygalski i Rózycki zosatli zatrudnieni w W-wie w Biurze Szyfrów Sztabu Głownego. W X 1940 nowy rząd Sikorskiego w Paryżu po ich ewakuacji z Kuty 17 IX 1939 do Rumunii i do Francji utworzył w Gretz-Armainvillers grupę "Bruno" pod dowodztwem płk G. Bertrand i Polaka płk. G, Langer. Oficer łącznikowy kpt K. McFarlan przerzucił ich do Anglii do Bletchley a stację nasłuchową na wysepkę Sainte Margarite koło Cannes. Po klęsce Francji Petain dostarczył listę deszyfrantów Niemcom i na szczescie Bertrand w odróżnieniu od wielu innych - nie dochował przysiegi Petainowi co pozwoliło utajnic Rejewski - > Pierre Ronaud prof z Liceum z Nantes Zygalski w Rene Sergenta Langer w Charlesa Lange inż, Palluth w Jeansa Lenoir. cdn. kryptolodzy BS-4 Odpowiedz Link Zgłoś
datsh PodNIEsieNIE Polski w z wy Z? 11.04.05, 11:28 mLODZiezy Poleskiej!!! "A gdyby IM sie to NIEpodobalo,co powiedzial ich wspolWyznawca, "uczony swiatowej slawy" Lessing, to niech posluczaja, jako "narod proroczy", jak stale sie nazywaja, co IM przepowiedzial Prorok Zachajasz, ktory w swym widzeniu, patrzac w przyszlosc swego narodu i rozac MU w imieniu Boga karami za jego niecne wystepki i zbrodnie mowi : "O! o! uciekajcie z ziemi polnocnej,bo na cztery wiatry rozproszylem was" W stosunku do Palestyny jest Polska w prostej linii krajem polnocy, a poniewaz Polske uwazaja zydzi za nowa ziemie obiecana, a Mojrzesz zagrozil im : "Nie znajdzie wypocznienia stopa nogi TW0JEJ", w Polsce jes najwieksze skupienie zydow w Europie, dlatego jak z Palestyny Arabi, tak z Polski Polacy zydow pedzic beda i pedzic MUSZA i to widzac Prorok Zacharjasz wola z przerazeNIEm: "O! o! uciekajcie z ziemi polnocnej" dr TRZE.C!Ak 1938 En!9MaTh ty hash0... jak filip wyskoczyles z konopii... VatiCannaBis hoduj... i gadaj na temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
datsh jaki masz numer na ramieniu ? a na czole? 11.04.05, 11:51 daj ip nu mery ... i haslo Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Wyszło głupio bo nie zdażyłem zmienic tematu przed 11.04.05, 12:03 wysłaniem. ___________OSWIADCZENIE______________ W żadnym ZADNYM wypadku pisząc żartobliwie o TW i Enigmie jako odpowiedz a propos sugestii Kropekuka - nie miałem na mysli Datscha. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
datsh komunikat przyjety 11.04.05, 12:11 XDojcz czy Datscha wsio Ryba a Kreta znasz? znasz kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
agat44 FuNDacja_ NOvE_FoRmY... 11.04.05, 17:00 z siedziba w sztokholmie zaczela istniec ..................... aktuana Kassa - 1.$ cel fundacji : do 2008 : 6.000.000 $ z komandoskim pozdrowieniem a gate T44 sztabGeneralny Odpowiedz Link Zgłoś