Dodaj do ulubionych

czy pasy są po to aby szybciej przyspieszać?

12.04.05, 20:43
a przymusowe ubezpieczenia aby fikać? a Pan Mylycjant aby fikał coraz
bardziej?

----------------------------------------------------------------------------
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2650301.html
Pamiętajmy też, że podczas wypadku przy prędkości 70 km/h człowiek o wadze ...
-----------------------------------------------------------------------------

inteligentna bestyjka prawda smile wie że jest zbędny bo i tak jego przepisy są
łamane więc będzie sprawdzał czy zapina haha łatwiej?
Obserwuj wątek
    • andrzejg Re: czy pasy są po to aby szybciej przyspieszać? 12.04.05, 21:35
      wild napisał:

> a przymusowe ubezpieczenia aby fikać? a Pan Mylycjant aby fikał coraz
      > bardziej?
      >

Masz na myśłi pasy na jezdni zwane potocznie zebrą?
      Przyśpieszasz przed nimi?

A.
      • blong przejscia dla pieszych, swiatla itd. to komunizm 12.04.05, 21:41
        przeciez kazdy na drodze powinien sobie robic co chce i on oceni wszystko
        najlepiej
        • andrzejg Re: przejscia dla pieszych, swiatla itd. to komun 12.04.05, 21:45
          blong napisał:

> przeciez kazdy na drodze powinien sobie robic co chce i on oceni wszystko
          > najlepiej
          >

czyli czerwone światło to od komunizmu - zlikwidować
          i zostawić same zielone

smile

A.
          • wild a dlaczego nie inkwizycja? 12.04.05, 21:45
            smile)
            • andrzejg Re: a dlaczego nie inkwizycja? 12.04.05, 21:54
              wild napisał:

> smile)

czerwone światło jest przymusem,bo zabrania jazdy
              zielone jest przyzwoleniem

co powiesz o tym czerwonym świetle na skrzyżowaniu?

A.
              • wild rozszerzę Twój dylemat wspólnoty 12.04.05, 21:58
                andrzejg napisał:

> wild napisał:
                >
                > > smile)
                >
                >
                > czerwone światło jest przymusem,bo zabrania jazdy
                > zielone jest przyzwoleniem
                >
                > co powiesz o tym czerwonym świetle na skrzyżowaniu?
                >
                >
                > A.

czy jest to Twoje światło i Twoje skrzyżowanie miedzy korytarzami? smile
                • andrzejg Re: rozszerzę Twój dylemat wspólnoty 12.04.05, 22:08
                  wild napisał:

>
                  > czy jest to Twoje światło i Twoje skrzyżowanie miedzy korytarzami? smile

Mówimy o światłach na skrzyżowaniu ulic publicznych
                  NIe interesuje mnie skrzyzowanie na terenie prywatnym,gdzie mogą być same
                  zielone światła....

Na drogach publicznych czerwone światło jest wskazane na skrzyżowaniach
                  tak jak przepisy o pierszeństwie jazdy

A.
                  • wild ach sorry 12.04.05, 22:10
                    przecież mówimy o karetce pogotowia

ps. czy masz czasami obawy co do upublicznienia własnych korytarzy?
                    • andrzejg Re: ach sorry 12.04.05, 22:29
                      wild napisał:

> przecież mówimy o karetce pogotowia
                      >
                      > ps. czy masz czasami obawy co do upublicznienia własnych korytarzy?

żyjemy w dobie prywatyzacji,a nie upubliczniania

piszesz,że mówimy o karetce pogotowia?

a czy ona nie powinna mieć uprzywilejowanych praw na drodze?

A.

A.
                      • wild Re: ach sorry 12.04.05, 22:33
                        jasne przecież to prywatna karetka pogotowia
                        • andrzejg Re: ach sorry 12.04.05, 22:36
                          wild napisał:

> jasne przecież to prywatna karetka pogotowia

na publicznej drodze?

A.
                          • wild Re: ach sorry 12.04.05, 22:38
                            publicznej czyli jakiej? komunistycznej? smile)
                            • andrzejg Re: ach sorry 12.04.05, 22:42
                              wild napisał:

> publicznej czyli jakiej? komunistycznej? smile)

publicznej,to znaczy będącej własnością państwową
                              przecież jest taka,nie zaprzeczysz
                              czyżby wszystkie drogi miałyby być prywatne?

A.
                              • wild tak łącznie z tymi do urzędów skarbowych i celnych 12.04.05, 22:45
                                www.internetage.com/rotorcraft/mollerskycar/popsci_skycar.jpg
                                heja heja!

ps. tym bardziej!
                                • andrzejg Re: tak łącznie z tymi do urzędów skarbowych i ce 12.04.05, 22:48
                                  no dobra
                                  ja mam swoją drogę i Ty masz swoją drogę
                                  obie drogi krzyżują się na jednym poziomie
                                  nie ważne czy na skrzyżowaniu są światła
                                  Ja zakazuję Ci wjazdu na moją prywatną własność
                                  jak przejedziesz skrzyżowanie jadąc do urzędu celnego
                                  zakłądając,że to jest jedyna Twoja droga?

A.
                                  • wild Re: tak łącznie z tymi do urzędów skarbowych i ce 12.04.05, 22:51
                                    no cóż aby pomachać urzędnikowi celnemu pofrunę moim skycarem vel podem smile) jak
                                    często zakazujesz wchodzenia klientom do swego sklepu? wink haha
                                    • andrzejg Re: tak łącznie z tymi do urzędów skarbowych i ce 12.04.05, 22:56
                                      wild napisał:

> no cóż aby pomachać urzędnikowi celnemu pofrunę moim skycarem vel podem smile)
                                      jak często zakazujesz wchodzenia klientom do swego sklepu? wink haha

powietrze nad moją droga też jest moje - i jak przelecisz?
                                      do sklepu wchodzą potencjalni klienci,na których mogę zarobić
                                      Czy tak samo miałoby być z drogami
                                      co kilometr bramka z pobierającym opłatę za przejazd?

A.
                                      • wild powietrze Andrzeja jest Andrzeja :) a ziemia? 12.04.05, 23:02
                                        wprost do jądra ziemi czy na wylot do alter-ego Andrzeja ( hm kłótnia? napad? )

jeżeli powietrze jest twoje dlaczego narusza moje powietrze smile)) hm mrówki
                                        atakują? wink)

www.spacedaily.com/images/spaceshipone-flightplan-bg.jpg
                                        jasnee... ale co z przejazdem jest ograniczenie prędkości do 1m/km?

smile)
                                        • andrzejg Re: powietrze Andrzeja jest Andrzeja :) a ziemia? 12.04.05, 23:08
                                          wild napisał:

> wprost do jądra ziemi czy na wylot do alter-ego Andrzeja ( hm kłótnia?
                                          napad? )>
                                          > jeżeli powietrze jest twoje dlaczego narusza moje powietrze smile)) hm mrówki
                                          > atakują? wink)
                                          >

no widzisz
                                          dochodzisz do prawidłowych wniosków

to nie powietrze jest moje,tylko przestrzeń nad moją drogą
                                          jak wysoko,jak głęboko?
                                          ile się da ,chcę jak najwięcej - to normalne zachowanie nacechowane prywatą

Nie sprywatyzujesz powietrza
                                          nawet Twój wypuszczony bąk juz nie jest prywatną własnością
                                          chyba ,że wypuszczony do słoiczka

A.
                                          • wild haha wniosek jest jeden :)) 12.04.05, 23:17
                                            każdy niech się chroni za swoje a nie "wspólne" smile) w/g uznania co i jak np.
                                            kara śmierci za mlaśniecie haha
                                          • wild zabawne że to fan autostrad pisze o słoiczkach :)) 13.04.05, 05:48
                                            no to jak? jeżeli Andrzejek jedzie autostradą która została zbudowana po
                                            nacjonalizacji ziemi synka Andrzejka jest to li współudział w napadzie? smile) i
                                            ma się tym interesować Bambo z z tzw. Gabonu?

ps. a słoiczek z przymusową etykietą i kodem? smile)
                                            • andrzejg Re: zabawne że to fan autostrad pisze o słoiczkac 13.04.05, 08:07
                                              wild napisał:

> no to jak? jeżeli Andrzejek jedzie autostradą która została zbudowana po
                                              > nacjonalizacji ziemi synka Andrzejka jest to li współudział w napadzie? smile) i

A wyobrażasz sobie autostradę na gruntach prywatnych?
                                              To przecież normalne,że grunty pod autostradę trzeba wykupić i znacjonalizować.
                                              Na swoim własnym terenie tez możesz wybudować swoja prywatną autostradę.Czyz nie?

Nie rozumiem ,co tu jest dla Ciebie zabawnego?
                                              Nacjonalizacja gruntów pod autostradę?

> ma się tym interesować Bambo z z tzw. Gabonu?

Bambo?A skąd on w naszej bajeczce?

>
                                              >
                                              > ps. a słoiczek z przymusową etykietą i kodem? smile)

Nie zamierzam kupic,to mi wszystko jedno.

A.
                                              • wild akurat w twoim przypadku nacjonalizacja jest mi... 13.04.05, 08:13
                                                andrzejg napisał:

> wild napisał:
                                                >
                                                > > no to jak? jeżeli Andrzejek jedzie autostradą która została zbudowana po
                                                > > nacjonalizacji ziemi synka Andrzejka jest to li współudział w napadzie? :
                                                > )) i
                                                >
                                                >
                                                > A wyobrażasz sobie autostradę na gruntach prywatnych?
                                                > To przecież normalne,że grunty pod autostradę trzeba wykupić i znacjonalizować.
                                                > Na swoim własnym terenie tez możesz wybudować swoja prywatną autostradę.Czyz ni
                                                > e?
                                                >
                                                > Nie rozumiem ,co tu jest dla Ciebie zabawnego?
                                                > Nacjonalizacja gruntów pod autostradę?
                                                >
                                                > > ma się tym interesować Bambo z z tzw. Gabonu?
                                                >
                                                > Bambo?A skąd on w naszej bajeczce?
                                                >
                                                >
                                                > >
                                                > >
                                                > > ps. a słoiczek z przymusową etykietą i kodem? smile)
                                                >
                                                >
                                                > Nie zamierzam kupic,to mi wszystko jedno.
                                                >
                                                > A.

smile) a widziasz mi jest wszystko jedno z cudzymi produktami ( w domysle ministerstwo inkwizycji kodow
                                                tez jest mi zbedne ) haha smile)
                                                • andrzejg Re: akurat w twoim przypadku nacjonalizacja jest 13.04.05, 08:18
                                                  wild napisał:
                                                  >
                                                  > smile) a widziasz mi jest wszystko jedno z cudzymi produktami ( w domysle
                                                  minister stwo inkwizycji kodow tez jest mi zbedne ) haha smile)

jednak gdybym chciał kupic od Ciebie ten słoiczek z zawartością,to chciałbym
                                                  aby był on opisany,chocby na osobnym papierze,bo ja jestem już taki ,że nie
                                                  wierzę na słowo, a szczególnie wildziowismile).Papier w ewentualnej sprawie
                                                  sądowej jest lepszą podstawą niz słowo.

A.
                                                  • wild nic Tobie nie musze sprzedawac :)) 13.04.05, 08:20
                                                    big_grin
                                                  • andrzejg pisałem wyraźnie 13.04.05, 08:23
                                                    'gdybym chciał kupic',a nie 'gdybys musiał mi sprzedać'

tak więc gdybym chciał od Ciebie kupic ten słoiczek,to chciałbym aby był opisany.

A.
                                                  • wild pisz wyraznie nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 08:24
                                                    smile)
                                              • wild NIC mnie z Twoimi probelemelami mnie nie łączy :)) 13.04.05, 08:16
                                                jasne?
                                                • andrzejg ja nie mam problemów,to Ty je masz 13.04.05, 08:19
                                                  wild napisał:

> jasne?

przynajmniej ze zrozumieniem światasmile

A.
                                                  • wild piszesz o duchowych wspolnotach? 13.04.05, 08:21
                                                    smile)
                                                  • andrzejg Re: piszesz o duchowych wspolnotach? 13.04.05, 08:24
                                                    wild napisał:

> smile)

nie piszę o Twojej wizji autostrad poszatkowanych szlabanami co 50 m,
                                                    akurat na granicy pomiędzy prywatnymi działkami.

A.
                                                  • andrzejg errata z kropką 13.04.05, 08:28

Nie. Piszę o Twojej wizji autostrad poszatkowanych szlabanami co 50 m,
                                                    akurat na granicy pomiędzy prywatnymi działkami.

A.
                                                  • wild kontrola mysli? 13.04.05, 08:29
                                                    moje wizje sa w mojej glowie smile) napisz swoja wizje nacjonalizacji firmy Andrzejek
                                                  • andrzejg Re: kontrola mysli? 13.04.05, 08:31
                                                    wild napisał:

> moje wizje sa w mojej glowie smile) napisz swoja wizje nacjonalizacji firmy
                                                    > Andrzejek

no widzisz Wildziu
                                                    uciekasz od tematu zadania ,bo nie potrafisz go rozwiązać bez nacjonalizacji

A.
                                                  • wild moim tematem jest kontrola graniczna 13.04.05, 08:33
                                                    i platna droga do Urzedu Skarbowego i firmy Andrzejek (jak nacjonalizacja?) :smile przypominam temat
                                                  • andrzejg Re: moim tematem jest kontrola graniczna 13.04.05, 08:36
                                                    wild napisał:

> i platna droga do Urzedu Skarbowego i firmy Andrzejek (jak nacjonalizacja?) suspicious smile przypominam temat

pisz,pisz Wildziu

Czas do jutra wystrczy?

A.
                                                  • wild czas autonacjonalizacji? 13.04.05, 08:37
                                                    haha smile
                                            • andrzejg Wybuduj autostradę Wrocław-Białystok 13.04.05, 08:15
                                              bez wykupu gruntów prywatnych przez Skarb Państwa.
                                              Przedstaw mi cos w rodzaju biznes-planu budowy takiej autostrady.
                                              Jak ona bedzie funkcjonować.

Bo wiesz,chcę wpadac do Ciebie od czasu do czasu aby przy piwie spojrzeć na moje gwiazdy.

A.
                                              • wild kiedy nacjonalizacja "firmy Andrzejek"? 13.04.05, 08:18
                                                andrzejg napisał:

> bez wykupu gruntów prywatnych przez Skarb Państwa.
                                                > Przedstaw mi cos w rodzaju biznes-planu budowy takiej autostrady.
                                                > Jak ona bedzie funkcjonować.
                                                >
                                                > Bo wiesz,chcę wpadac do Ciebie od czasu do czasu aby przy piwie spojrzeć na moj
                                                > e gwiazdy.
                                                >
                                                > A.

smile)
                                                • andrzejg ty się nie migaj,tylko przedstaw mi ten plan 13.04.05, 08:20
                                                  autostrada w Twoim ogródku mnie nie obchodzi
                                                  Ja chcę jechac szybko i wygodnie z Wrocławia do Białegostoku

A.
                                                  • wild wiec aby jechac wygodnie nacjonalizacja firmy A.? 13.04.05, 08:23
                                                    smile)
                                                  • andrzejg nie wiem,to Ty masz mi przedstawic plan 13.04.05, 08:27
                                                    chyba zadałem Ci wyraźne zadanie

Napisz mi biznes-plan budowy autostrady Wrocław-Baiłystok

A.
                                                  • wild nacjonalizacja firmy Andrzejek jako biznes plan? 13.04.05, 08:28
                                                    smile))
                                                  • andrzejg Ty się nie podpytuj,tylko pisz./nt 13.04.05, 08:29
                                                    wild napisał:

> smile))
                                                  • wild auto-nacjonalizacja? Andrzejek syn Che? 13.04.05, 08:32
                                                    smile)
                                                  • andrzejg nic Ci nie podpowiem,pisz samodzielnie 13.04.05, 08:34
                                                    wild napisał:

> smile)

wiercisz się w tej ławce i gryziesz pióro

Nie podpytuj się w kółko mając nadzieje na naprowadznie na dobry tor.
                                                    To ma byc praca samodzielna.Nic Ci nie pomogę.

Przypominam temat:

Napisz biznes plan budowy autostrady Wrocław-Białystok.

A.
                                                  • wild brak odp. nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 08:35
                                                    smile)
                                                  • andrzejg Re: brak odp. nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 08:37
                                                    wild napisał:

> smile)

no dobra,unikasz odpowiedzi na temat autostrady.

To z innej strony:

z jakiego powodu ma byc ta nacjonalizacja firmy A.?

A.
                                                  • wild brak odp. nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 08:39
                                                    z jakiego powodu ma byc komus nacjonalizowana dzialka?smile)
                                                  • andrzejg Re: brak odp. nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 08:41
                                                    wild napisał:

> z jakiego powodu ma byc komus nacjonalizowana dzialka?smile)

Ustalmy - wykupywana z powodu budowy autostrady.

Z jakiego powodu ma być nacjonalizowana moja firma?

A.
                                                  • wild brak odp. nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 09:16
                                                    Andrzejek i jego alter ego ustala...

alter ego: z powodu budowy autostrady? smile)
                                                  • andrzejg Re: brak odp. nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 09:45
                                                    wild napisał:

> Andrzejek i jego alter ego ustala...
                                                    >
                                                    > alter ego: z powodu budowy autostrady? smile)

z powodu budowy autostrady

a z jakiego powodu ma być nacjonalizowana moja firma?

A.
                                                  • wild brak odp. nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 09:50
                                                    z takiego samego powodu jak nacjonalizowanie na budowe autostrady? smile))))
                                                  • andrzejg Re: brak odp. nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 09:51
                                                    wild napisał:

> z takiego samego powodu jak nacjonalizowanie na budowe autostrady? smile))))

dobra

ile mi zapłacą za moją firmę?

A.
                                                  • d.nutka1 Re: brak odp. nacjonalizacja firmy A. jest ok? 13.04.05, 09:54
                                                    andrzejg napisał:

> wild napisał:
                                                    >
                                                    > > z takiego samego powodu jak nacjonalizowanie na budowe autostrady? smile))))
                                                    >
                                                    > dobra
                                                    >
                                                    > ile mi zapłacą za moją firmę?
                                                    >
                                                    > A.

ciasteczek się nie nacjonalizuje, bo...
                                                    potem jest problem typu egzystencjalnego

zjeść ciastko i mieć ciastko?
                                                    jak ten problem rozwikłać?
                                                  • wild tira rira 13.04.05, 10:06
                                                    jak Oni ( biznesmeni? ) wystawią firme na tajnym bazarze i wygra ten co da maksymalną stawkie?
                                                    maksymalizacja zysku! wink
                                                  • andrzejg Re: tira rira 13.04.05, 10:17
                                                    wild napisał:

> jak Oni ( biznesmeni? ) wystawią firme na tajnym bazarze i wygra ten co da maksymalną stawkie? maksymalizacja zysku! wink

coś się plączesz
                                                    moja firma nie staje do przetargu , tylko ma byc wykupiona przez Skarb Państwa
                                                    z powodów budowy autostrady.To znaczy,że ta autostrada pobiegnie przez teren,
                                                    na którym obecnie stoi moja firma.Pytanie brzmiało: za ile wykupią moją firmę?

A.
                                                  • wild Re: tira rira 13.04.05, 10:23
                                                    jezeli Szkarp podtrzymuje tradycje drogowe celnikow - wg. umownej stawki konfiskacyjnej?
                                                  • d.nutka1 Re: tira rira 13.04.05, 10:26
                                                    wild napisał:

> jezeli Szkarp podtrzymuje tradycje drogowe celnikow - wg. umownej stawki
                                                    konfis
                                                    > kacyjnej?

o przetargach to wy...mi nie mówcie smile
                                                  • andrzejg Re: tira rira 13.04.05, 12:51
                                                    > wild napisał:
                                                    >
                                                    > > jezeli Szkarp podtrzymuje tradycje drogowe celnikow - wg. umownej stawki
                                                    > konfiskacyjnej?

według aktualnej wartosci rynkowej

A.
                                      • wild czytałeś Małego Księcia? :)) 12.04.05, 23:06
                                        dziecionline.pl/Biblioteka/Maly_ksiaze/13.htm
                                        coś dla Ciebie wink
                                      • wild jak to napisał Blonguś - obrzydliwe :)) 12.04.05, 23:08
                                        smile)
          • kropekuk Zielone? Be... Te dla odmiany od Joschki Fischera 12.04.05, 23:19

• blong no faktycznie zielony to ukryty czerwony 12.04.05, 23:24
              czarny tez odpada bo dla niektorych to tez czerwona
              zolte to czerwone w chinach
              moze niebieski ?
              • wild symbol figi dla inkwizycji najbardziej pasuje? :)) 13.04.05, 05:51
                smile)
      • wild pasy do "liberalnego" przymusowego zapinania? 12.04.05, 21:47
        prawda Blągusiu smile)
        • dajczgewand prawda 13.04.05, 09:26
          nas wyzwoli max?
          • wild oj to tylko spisek rowerzystow bez tablic rej. 13.04.05, 10:29
            smile)
            • dajczgewand rejestracja mowisz? 13.04.05, 11:01
              a twoja jest MB
              MAX B
              Bialystok
              znasz zosie co jest kanadzie
              jestes matematykim
              masz wlasna firme
              czy sie nie myle?
              • wild Re: rejestracja mowisz? 13.04.05, 11:06
                jestem dzik z buszu wink
                • dajczgewand rozmowe o matrixie pamietasz ? 13.04.05, 11:28
                  trzeba NEO max, NEO obudz sie..wink

miedzy tirami

*pr©gram
    • hymen A ja myślę, że to dla naszego zdrowia. 13.04.05, 10:04
      wild napisał:

> a przymusowe ubezpieczenia aby fikać? a Pan Mylycjant aby fikał coraz
      > bardziej?
      >
      >
      > ----------------------------------------------------------------------------
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2650301.html
      > Pamiętajmy też, że podczas wypadku przy prędkości 70 km/h człowiek o wadze ...
      > -----------------------------------------------------------------------------
      >
      > inteligentna bestyjka prawda smile wie że jest zbędny bo i tak jego przepisy są
      > łamane więc będzie sprawdzał czy zapina haha łatwiej?

I dlatego w tej samej trosce należałoby:
      Wprowadzić zakaz picia alkoholu, on też szkodliwy.
      Nakaz porannej gimnastyki, ona dodatnio wpływa na nasze zdrowie.
      Zakaz palenia, to oczywiste.
      Nakaz spożywania określonej ilości warzyw.
      Zakaz spożywania befsztyków ponad określoną normę ustaloną dla każdego
      obywatela komuny.
      I tak dalej, dalej.....
      • wild rajdowcy zapinaj? po 2 pasy 13.04.05, 10:14
        aby jeszcze agresywniej fikac smile)) akcja reakcja co moze zrownowazyc kilikutonowego tira? mm
        bazooczka
        • hymen Rajdowcy ścigają się raczej na prywatnych drogach! 13.04.05, 10:26
          wild napisał:

> aby jeszcze agresywniej fikac smile)) akcja reakcja co moze zrownowazyc
          kilikutono
          > wego tira? mm
          > bazooczka

W takim razie, w trosce o zdrowie pirata drogowego, należy wprowadzić obowiązek
          nie tylko zapinania pasów w Tirach, ale dodatkowo opancerzenie przynajmniej
          przedniej części jego pojazdu.
          • wild wzmacnianie konstrukcji wlasnie po to jest 13.04.05, 10:30
            smile)
    • wild tak bylo w XXI wieku... 13.04.05, 11:04
      www.moller.com/skycar/
      images.google.pl/images?q=skycar&hl=pl&lr=&sa=N&tab=wi
      smile)
    • xiazeluka Czy gliniarze nie mają ważniejszych zadań? 13.04.05, 11:22
      Będą też sprawdzać, czy kierujący i pasażerowie mają czystą bieliznę?
      Pamiętajmy, że czyste majteczki i umyte intymne części ciała zmniejszają o
      78,98% ryzyko wystąpienia wszy łonowych, a tym samym przestrzeganie higieny
      korzystnie wpływa na zmniejszenie obciążenia budżetu NFZ.

Cholerne państwo policyjne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka