Dodaj do ulubionych

lista tych tam - zreszta sami wiecie

IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 09:19
nie moge pisac tak otwartym tekstem w tytule, bo za ujawnianie takich prawd to
mi zaraz ta agencja na M leb ukreci. A w najlepszym wypadku wysle na osla lawke.
Pozwalam sobie tu przekopiowac z innego watku prawdy ujawnione przez innego
autora. Ale sa one tak wazne i tak odkrywcze i tak burza utrwalony wizerunek
(falszywy - zgadnijcie kto zaciemnia rzeczywistosc) swiata, ze nie mozna
dopuscic do tego, by ginely w atku, w ktorym jest juz taka ilosc wpisow.
Wpisow, zreszta, czynionych przez jakichs dowcipnisiow, co albo nie rozumieja
powagi sytuacji, albo specjalnie zaciemniaja obraz rzeczywistosci. w kolejnych
wpisach ujawniam wiec straszne prawdy. wlasciwie to ja ich nie ujawniam a tylko
je upubliczniam, uczynil;i to bowiem przede mna inni dociekliwi odwazni,
zakrzyczeni przez wroga propagande.
niech zyje prawda i wolny swiat
Obserwuj wątek
    • Gość: Galba Dobra, dobra - a gdzie lista??? IP: 213.17.161.* 02.07.02, 09:21
      Prowokator!
    • Gość: natt slad azjatycki IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 09:26
      cytuje:

I Kim Ir Sen przeszedł na judaizm, kiedy w 1924 przybył na emigrację do Chin
      Ludowych. MAO GO OSOBIŚCIE OBRZEZAŁ, a ten mu przysiągł, że cały naród
      koreański będzie pachniał czosnkiem i że każde koreańskie gówno będzie
      koszerne, żeby nie skaziło tego co na nim wyrośnie. To dlatego ten naród
      głoduje - gówno nie dość koszerne, więc nie wolno nieczystego ryżu. Ale kraj
      rośnie w siłę!!
      Ci z południa nie lubią czosnku i dlatego wojna koreańska się jeszcze nie
      skończyła.
      TAKA JEST PRAWDA!

TO STAMTĄD ŻYDOSTWO ROZLEJE SIĘ NA CAŁY ŚWIAT!!!

Ci z waszych list są niegroźni.
      Demaskujcie tamtych w chińskich i koreańskich forach internetowych.

Wy ochronicie świat!!

ASK

• Gość: natt cd. o azjatach i ich wygladzie IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 09:29
      cytuje:
      A niektórzy nawet wygląd.
      Mao Tse Tung urodził się jako Mosze Tsetbergowicz - tak mówią żyjący jeszcze
      swiadkowie.
      Jego urodziny wywołały wielkie poruszenie w całej gminie, bo urodził się w
      jarmułce. Wówczes rabi stwierdził, że będzie wielkim człowiekiem i zmieni losy
      świata.
      Z początku rozwijał się normalnie, wykazując niebywałe zdolności w różnych
      dziedzinach. Po ukończeniu siódmego roku życia samodzielnie wystrugał sobie
      dwie pałeczki i zaczął jeść ryż. W tym samym momencie oczy zrobiły mu się
      skośne, a mówić zaczął niezrozumiałym dla rodziców dziwnym językiem.
      I to zadecydowało, że został wysłany na placówkę do Chin.

Takich przebierańców żydowskich jest na świecie bardzo wielu np.:
      Jaser Arafat - Josek Arafatowitz - laureat pokojowej Nagrody Nobla, pochodzi z
      Klewek,
      Władimir Żirinowski - Aron Szancer spod Lwowa,
      Saddam Husajn - Mosiek Husbach z Warszawy,
      Aburumba I - Issak Aburman - obecnie szef jednej z pigmejskich wiosek.
      Margaret Teacher - Jakub Bauman z Białegostoku po obrzezaniu w ciągu zaledwie
      dwóch miesięcy pozmieniało mu się wszystko w kroku.

Trzeba ratować Świat!!

ASK

• Gość: Galba Co ty mi tu o jakichś żółtkach i arabusach trujesz IP: 213.17.161.* 02.07.02, 09:33
        Dawaj "Polaków"!
        • Gość: natt Re: Co ty mi tu o jakichś żółtkach i arabusach trujesz IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 09:38
          Gość portalu: Galba napisał(a):

> Dawaj "Polaków"!

zoltki i arabusy, a raczej jak te smiale i demaskatorskie teksty ujawniaja, ...
          (nie napisze, bo sie lekam o swoje cenne zycie), sa wielkim dla nas zagrozeniem.
          chocby z przycyn eksplozji demograficznej. a poza tym, kupujesz sobie w budce
          cielecine w pieciu smakach, albo sajgonki i jaka mozesz miec pewnosc, ze w tym
          nie ma krwi niewiniatek? pomysl, czy to nie jest przerazajace? Wlasnie, jeszcze
          jeden do listy:

Ho Szi Min - Abraham Majewski (z tych samych co mickiewicz)
          • Gość: Galba Co to się porobiło z tym światem! IP: 213.17.161.* 02.07.02, 09:40
            Gość portalu: natt napisał(a):

> Ho Szi Min - Abraham Majewski (z tych samych co mickiewicz)

O rzesz w mordę! On też?!

• Gość: natt Re: Co to się porobiło z tym światem! IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 09:43

> Gość portalu: natt napisał(a):
              >
              > > Ho Szi Min - Abraham Majewski (z tych samych co mickiewicz)
              >
              > O rzesz w mordę! On też?!
              >

tak, teraz juz wiesz, dlaczego Stany Zjednoczone nie mogly wygrac.
              z reszta w afganistanie tez sa skazani na kleske:
              Osama bin Laden - Szmul Frankielbejm
              • Gość: adam Polski zasciane ciagle za Zydami IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 12:17
                Podczas gdy postpowa Francja wyraznie sie zydowskiemu rasizmowi przciwstawia

viva
                la France
                viva
                "anti-semitic outburst in Europe and especially in France."

Wednesday May 15, 2002

A major Jewish pressure group in the United States is calling on Hollywood to
                boycott the Cannes film festival.
                The American Jewish Congress asks representatives of the American film industry
                not to attend the festival, which opens tonight, and suggests that those who do
                so use the opportunity to speak out against what it calls an "anti-semitic
                outburst in Europe and especially in France."

• Gość: natt demoralizacja mlodziezy IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 09:32
      lektura ktora jest juz kultowa dla milionow mlodych ludzi. i co sie okazuje, w
      srodku tez sami ...
      1. Gandalf - Mordechaj Jungfraumilch
      2. Pippin - Srul Hosenduft
      3. Boromir - Tuwia Fleischbaum
      4. Bilbo Baggins - Szlomo Cukerman
      5. Frodo Baggins - Chaim Cukerman
      6. Tom Bombadil -Wielki Zyd Pociagajacy za Sznurki

• Gość: natt wzywam kolejnych sprawiedliwych i odwaznych... IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 09:33

> nie moge pisac tak otwartym tekstem w tytule, bo za ujawnianie takich prawd to
      > mi zaraz ta agencja na M leb ukreci. A w najlepszym wypadku wysle na osla lawke
      > .
      > Pozwalam sobie tu przekopiowac z innego watku prawdy ujawnione przez innego
      > autora. Ale sa one tak wazne i tak odkrywcze i tak burza utrwalony wizerunek
      > (falszywy - zgadnijcie kto zaciemnia rzeczywistosc) swiata, ze nie mozna
      > dopuscic do tego, by ginely w atku, w ktorym jest juz taka ilosc wpisow.
      > Wpisow, zreszta, czynionych przez jakichs dowcipnisiow, co albo nie rozumieja
      > powagi sytuacji, albo specjalnie zaciemniaja obraz rzeczywistosci. w kolejnych
      > wpisach ujawniam wiec straszne prawdy. wlasciwie to ja ich nie ujawniam a tylko
      >
      > je upubliczniam, uczynil;i to bowiem przede mna inni dociekliwi odwazni,
      > zakrzyczeni przez wroga propagande.
      > niech zyje prawda i wolny swiat

• Gość: # Ale dlaczego zmieniaja nazwiska przed wyborami IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 09:36
        • Gość: natt Re: Ale dlaczego zmieniaja nazwiska przed wyborami IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 09:39
          Gość portalu: # napisał(a):

jak to, dlaczego?
          przeciez to jasne - dla kamuflazu
    • Gość: Lechu Pippi - pranie mózgów od małego IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.07.02, 09:45
      Jej (jego) nazwisko nie przechodzi mi przez klawiaturę.
    • Gość: LIMAK Galba zamknijmy ta dyskusję .... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 09:46
      Ta droga prowadzi do nikąd...to tak jakbym powiedział - "ja cos wiem"...no i co
      dalej ...
      Pozdrawiam
      LIMAK
      Ps. ...po co bić tą pianę ...wątek musi zawierac zawsze jasny w treści punkt
      widzenia autora - bo inaczej to plewy.
      • Gość: Galba Nie IP: 213.17.161.* 02.07.02, 09:51
        Pomysł Natta jest (moim zdaniem) b. dowcipny, wykonanie inteligentne, kategoria -
        żart. Nie kończyć, rozwijać!

Galba

---

Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> Ta droga prowadzi do nikąd...to tak jakbym powiedział - "ja cos wiem"...no i co
        >
        > dalej ...
        > Pozdrawiam
        > LIMAK
        > Ps. ...po co bić tą pianę ...wątek musi zawierac zawsze jasny w treści punkt
        > widzenia autora - bo inaczej to plewy.

• Gość: LIMAK Chyba nie załapałem żartu...przeczytam dokładnie IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 10:04

> Pomysł Natta jest (moim zdaniem) b. dowcipny, wykonanie inteligentne, kategoria
          > -
          > żart. Nie kończyć, rozwijać!
          >
          > Galba
          >
          > ---
          >
          > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
          >
          > > Ta droga prowadzi do nikąd...to tak jakbym powiedział - "ja cos wiem"...no
          > i co
          > >
          > > dalej ...
          > > Pozdrawiam
          > > LIMAK
          > > Ps. ...po co bić tą pianę ...wątek musi zawierac zawsze jasny w treści pun
          > kt
          > > widzenia autora - bo inaczej to plewy.
          >

Mam trudne dni przed urlopem ...ciągła pogoń i dlatego czytam wybiórczo...
          Może to jest dalszy ciąg , mojego postu z wczorajszego dnia , gdzie ja sobie
          nadałem nazwisko bodaj Witman , albo Waniel , Stalina ?...Hillera- ? ...Jak tak
          to mogę się w to pobawić...ale już mam dość tych bóli i zawistnego traktowania
          siebie nawzajem.
          LIMAK

• Gość: # Czy np. Aleksander St. bylby byl wygral wybory? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 10:08
            • Gość: Galba Czy Aleksander St. by wygral wybory? - NIE! /nt/ IP: 213.17.161.* 02.07.02, 10:19
              • Gość: natt Re: Czy Aleksander St. by wygral wybory? - NIE! /nt/ IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 10:46

wygralby, oglaszajac ze to nazwisko po szkockich przodkach.
                • Gość: adam A czy ty nat musisz tak bazczescic IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 12:21
                  wstawiajac antypolskie komiksy do apelu poleglych .
                  ba wiecej zamordowanych z zimna krwia w wykalkulowanym ZYDOWSKIM ludobujczym
                  mordzie polskich patritow.

Co wesolo ci, Uwazaj bo sie rozerwiesz.
                  • Gość: natt do adama IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 12:27
                    Gość portalu: adam napisał(a):

> wstawiajac antypolskie komiksy do apelu poleglych .
                    > ba wiecej zamordowanych z zimna krwia w wykalkulowanym ZYDOWSKIM ludobujczym
                    > mordzie polskich patritow.
                    >
                    > Co wesolo ci, Uwazaj bo sie rozerwiesz.

wlasnie na takich jak ty, czeka ten watek. nie chce mi sie tlumaczyc teraz tego
                    co o tym mysle. szanuje zmarlych (choc nie wszystkich), i cos mi sie zdaje, ze
                    zamieszczajac apel umarlych w takim watku jak tamten, ty pierwszy ich bezczescisz.
                    A ja coz, cynik, kpiarz. szkoda ze to smiech przez lzy.
                    A rozerwac, to sie mozna od zadecia (musisz uwazac), od smiechu nie bardzo
                    • Gość: adam Re: do adama IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 12:36
                      Moze dla ciebie sa to fakty znane . Ja nie mialem wczesniejpoznac genezy
                      polskiego upodlenia. Teraz kiedy widze dlaczego zydzi sie i szydzi nie jestem
                      skory do zartow. Co ty zrobiles wiedzac o zydowskich mordercach zeby ostrzec
                      rodakow w Polsce przed tymi ktorzy teraz smieja sie uwlaszczeni na grabirzy
                      Polski.

Co mas zamiar zrobic. bo to co robisz to zaden glos.
                      O co ty dbasz w zyciu. I do czego dazysz. Moze juz zdazyles.
                      moze mowisz tylko po polsku a mysli masz targowickie.
                  • Gość: natt do adama - z ortografii jezyka ojczystego - 2 IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 12:28

> wstawiajac antypolskie komiksy do apelu poleglych .
                    > ba wiecej zamordowanych z zimna krwia w wykalkulowanym ZYDOWSKIM

!!ludobujczym!!

> mordzie polskich patritow.
                    >
                    > Co wesolo ci, Uwazaj bo sie rozerwiesz.

• Gość: adam Re: do adama - z ortografii jezyka ojczystego - 2 IP: *.client.attbi.com 02.07.02, 12:44
                      a co razi cie to u otwarte
                      a exit wounds po strzalach w tyl glowy to olewasz.

niech bedzie i otwarte jak niezagojone rany krzywdy historii.

I nie czepiaj sie merytorycznie U widac po ilosci slow jaka uzywasz ze trudno
                      bedzie mi z toba prowadzc glebsza dyskusje.

medlib.med.utah.edu/kw/osteo/forensics/trauma/gsw/bonexitfull2.jpg
                      • Gość: natt Re: do adama - z ortografii jezyka ojczystego - 2 IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:23

> a co razi cie to u otwarte
                        > a exit wounds po strzalach w tyl glowy to olewasz.
                        >
                        > niech bedzie i otwarte jak niezagojone rany krzywdy historii.
                        >
                        > I nie czepiaj sie merytorycznie U widac po ilosci slow jaka uzywasz ze trudno
                        > bedzie mi z toba prowadzc glebsza dyskusje.
                        >
                        nie wydaje mi sie, bym mial chec z toba dyskutowac. wiec - zegnam ozieble
            • Gość: natt do # IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 11:07
              #-ku, czy ty zawsze musisz tak strasznie na powaznie?
              • Gość: LIMAK Re: do KRATKI IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 11:29

> #-ku, czy ty zawsze musisz tak strasznie na powaznie?

Kratko.
                Już drugi Ci to mówi...uważaj bo sie wy[palisz , lub "może być to przyczyną
                zawału". Usmiechnij sie - jutro będzie lepiej!
                Zyczliwy Ci
                LIMAK
                Ps.
                Lubię czytać Pana Tadeusza, bo tam tyle romantycznego ciepła i wielkiej zabawnej
                miłości ...nie myl z księga XIII.

• Gość: tete do Natta i Galby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 10:07

Proponuję uwzględnić problem WIELOKROTNEGO kamuflażu ! To bardzo groźne !!!

Przykład :

Tony Blair - Tuwie Birnbaum - Teodor Białowieski - Fania Peloponez

smile))tete
    • Gość: LIMAK Rzeczywiście cięzko łapię....do Galby IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 10:08
      Ironia połączona z przedrukiem obcego- wyszło mi na pogląd Nafta...no to
      zwracam mu przynalezne honory.
      LIMAK
      • Gość: # czy bylby by wygral? Piszcie tylko o wyniku... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 10:10
        • Gość: siedem Karol Wojtyła - Jan Paweł Drugi IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 10:12
          teraz sam się udam na stos
          oszczędzę wam na podpałce

7,50
          • Gość: n0str0m0 blagam o pomoc! (a ty 7 nie cykaj, jest ok) IP: 202.108.191.* 02.07.02, 10:29
            bo tak...

wiadomo doskonale ze
            ghandi oraz gandhi to stara rodzina goldblumow

wiadomo, ze nelson mandela to noah jedwab (z misznitzow)

ale jakie jest prawdziwe nazwisko supermana???

zagubiony w gaszczu prawdy
            nostromo
            • Gość: # Zmieniam nazwisko na bemol. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 10:34
              • Gość: n0str0m0 bemol, wyspiewasz nam wszystko? /nt IP: 202.108.191.* 02.07.02, 10:38
              • Gość: LIMAK a ja na na Ilia Maksym Bierut.________nt. IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 10:50

• Gość: natt Re: blagam o pomoc! (a ty 7 nie cykaj, jest ok) IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 10:49

> ale jakie jest prawdziwe nazwisko supermana???
              >
              > zagubiony w gaszczu prawdy
              > nostromo

superman - mordechaj gultenberowitz (jego matka na targu malowala nieswiezym
              rybom skrzela na czerwono)
              • Gość: tete spiderman IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:14
                spiderman - Moshe Radomsker (kramik obok : bławaty, dodatki krawieckie)

smile)tete
                • Gość: LIMAK Re: spiderman____________????? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 11:23
                  Gość portalu: tete napisał(a):

> spiderman - Moshe Radomsker (kramik obok : bławaty, dodatki krawieckie)
                  >
                  > smile)tete

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• Gość: natt do LIMAKA IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 11:04

> Ironia połączona z przedrukiem obcego- wyszło mi na pogląd Nafta...no to
        > zwracam mu przynalezne honory.
        > LIMAK

LIMAKU drogi - lepiej zartowac niz chorowac.
        A poza tym, ja wiem, ze ty jako energetyk z nad wielkiej dziury (z reszta bywam
        tam na dole od czasu do czasu zawodowo) masz hopla na punkcie paliw kopalnych,
        ale ja jestem natt, nie nafta.
        pozdrawiam
        • Gość: LIMAK Re: do NAFTTA IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 11:19

>
          > > Ironia połączona z przedrukiem obcego- wyszło mi na pogląd Nafta...no to
          > > zwracam mu przynalezne honory.
          > > LIMAK
          >
          > LIMAKU drogi - lepiej zartowac niz chorowac.
          > A poza tym, ja wiem, ze ty jako energetyk z nad wielkiej dziury (z reszta bywa
          > m
          > tam na dole od czasu do czasu zawodowo) masz hopla na punkcie paliw kopalnych,
          > ale ja jestem natt, nie nafta.
          > pozdrawiam

Nafćcie
          Lubię "dworowanie" i jest to moje kredo życiowe...to daje mi wytchnienie od pracy
          i tej cholernie oszukańczej polityki.Jestem zawodowo mechanikiem i bywam tu w tej
          energetyce tylko wypełnieniem." Naftę" lubię - tu mnie wyczułes , a za Nafta (
          nie Naftta - przepraszam)..;.ot taki dzisiejszy bałaganiarz- tu nie doczytam ,
          tam nie dopisze...ale musze przyznac , ze nie wyczułem Twojej ironii...za szybko
          chciałem zareagować i tylko Galba sprowadził mnie na ziemię...
          Też pozdrowienia
          LIMAK
    • Gość: natt z tygodnika "Tylko prawda" IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 11:40
      z trzecioobiegowego tygodnika "Tylko prawda - prawdziwa prawda" (niestety,
      prawdziwe informacje, z powodu kaganca tych tam ..., moga pojawiac sie tylko w
      trzecim obiegu, fragmenty artykulu uznanego historyka prof. dr hab. Waclawa
      Prawdy Prawdziwego na temat jego badan w archiwum studia filmowego SEMAFOR:

" W czasie swoich badan, udalo mi sie dotrzec do gleboko zakonspirowanych akt
      ujawniających prawdziwa tozsamosc bohaterow filmow animowanych, ktore tak mocna
      oddzialywuja na wyobraznie naszej mlodziezy. Oto, co udalo mi sie dociec:
      1. Mis Uszatek - icek frankower z kolomyi
      2. Pies Kruczek - chaim marcepaner (nieslubny syn cadyka z Radomska)
      3. Reksio - srulu (pies cadyka z Radomska, rowniez obrzezany)
      4. Bolek i Lolek - ryfka i chawa goldwasser (zakonspirowane lesbijki
      transwestytki, promujace kazirodcza pseudomeska homoseksualna pseudoprzyjazn)
      5. Mis Kolargol - plk. mosiek tartakower (ps. konspiracyjne w oddziale AL -
      kolabor)
      6. Pomyslowy Dobromir - srul einstein (kuzyn tego od bomby)
      7. Zaczarowany Olowek - ukryta afirmacja tory"
      • Gość: LIMAK Re: z tygodnika IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 11:43

> z trzecioobiegowego tygodnika "Tylko prawda - prawdziwa prawda" (niestety,
        > prawdziwe informacje, z powodu kaganca tych tam ..., moga pojawiac sie tylko w
        > trzecim obiegu, fragmenty artykulu uznanego historyka prof. dr hab. Waclawa
        > Prawdy Prawdziwego na temat jego badan w archiwum studia filmowego SEMAFOR:
        >
        > " W czasie swoich badan, udalo mi sie dotrzec do gleboko zakonspirowanych akt
        > ujawniających prawdziwa tozsamosc bohaterow filmow animowanych, ktore tak mocna
        >
        > oddzialywuja na wyobraznie naszej mlodziezy. Oto, co udalo mi sie dociec:
        > 1. Mis Uszatek - icek frankower z kolomyi
        > 2. Pies Kruczek - chaim marcepaner (nieslubny syn cadyka z Radomska)
        > 3. Reksio - srulu (pies cadyka z Radomska, rowniez obrzezany)
        > 4. Bolek i Lolek - ryfka i chawa goldwasser (zakonspirowane lesbijki
        > transwestytki, promujace kazirodcza pseudomeska homoseksualna pseudoprzyjazn)
        > 5. Mis Kolargol - plk. mosiek tartakower (ps. konspiracyjne w oddziale AL -
        > kolabor)
        > 6. Pomyslowy Dobromir - srul einstein (kuzyn tego od bomby)
        > 7. Zaczarowany Olowek - ukryta afirmacja tory"

Sławne to Radomsko.
        LIMAK
        • Gość: natt o cadyku z radomska IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 11:46

>
          > > z trzecioobiegowego tygodnika "Tylko prawda - prawdziwa prawda" (niestety,
          >
          > > prawdziwe informacje, z powodu kaganca tych tam ..., moga pojawiac sie tyl
          > ko w
          > > trzecim obiegu, fragmenty artykulu uznanego historyka prof. dr hab. Waclaw
          > a
          > > Prawdy Prawdziwego na temat jego badan w archiwum studia filmowego SEMAFOR
          > :
          > >
          > > " W czasie swoich badan, udalo mi sie dotrzec do gleboko zakonspirowanych
          > akt
          > > ujawniających prawdziwa tozsamosc bohaterow filmow animowanych, ktore tak
          > mocna
          > >
          > > oddzialywuja na wyobraznie naszej mlodziezy. Oto, co udalo mi sie dociec:
          > > 1. Mis Uszatek - icek frankower z kolomyi
          > > 2. Pies Kruczek - chaim marcepaner (nieslubny syn cadyka z Radomska)
          > > 3. Reksio - srulu (pies cadyka z Radomska, rowniez obrzezany)
          > > 4. Bolek i Lolek - ryfka i chawa goldwasser (zakonspirowane lesbijki
          > > transwestytki, promujace kazirodcza pseudomeska homoseksualna pseudoprzyja
          > zn)
          > > 5. Mis Kolargol - plk. mosiek tartakower (ps. konspiracyjne w oddziale AL
          > -
          > > kolabor)
          > > 6. Pomyslowy Dobromir - srul einstein (kuzyn tego od bomby)
          > > 7. Zaczarowany Olowek - ukryta afirmacja tory"
          >
          > Sławne to Radomsko.
          > LIMAK

kiedy cadyk z radomska szykowal zamach na hitlera, to dla konspiracji zamienil
          czapke z lisa na zwykla jarmulke. zamach sie z przyczyn obiektywnych nie powiodl.
          i nie jest to anegdota, ktora przytaczam tu ot tak, ad hoc, doskonale pokazuje
          ona mechnizmy ukrywania sie, podszywania i wrazej konspiry.
          • Gość: LIMAK Re: o cadyku z radomska IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 11:51

>
            > > Gość portalu: natt napisał(a):
            > >
            > > > z trzecioobiegowego tygodnika "Tylko prawda - prawdziwa prawda" (nies
            > tety,
            > >
            > > > prawdziwe informacje, z powodu kaganca tych tam ..., moga pojawiac si
            > e tyl
            > > ko w
            > > > trzecim obiegu, fragmenty artykulu uznanego historyka prof. dr hab. W
            > aclaw
            > > a
            > > > Prawdy Prawdziwego na temat jego badan w archiwum studia filmowego SE
            > MAFOR
            > > :
            > > >
            > > > " W czasie swoich badan, udalo mi sie dotrzec do gleboko zakonspirowa
            > nych
            > > akt
            > > > ujawniających prawdziwa tozsamosc bohaterow filmow animowanych, ktore
            > tak
            > > mocna
            > > >
            > > > oddzialywuja na wyobraznie naszej mlodziezy. Oto, co udalo mi sie doc
            > iec:
            > > > 1. Mis Uszatek - icek frankower z kolomyi
            > > > 2. Pies Kruczek - chaim marcepaner (nieslubny syn cadyka z Radomska)
            > > > 3. Reksio - srulu (pies cadyka z Radomska, rowniez obrzezany)
            > > > 4. Bolek i Lolek - ryfka i chawa goldwasser (zakonspirowane lesbijki
            > > > transwestytki, promujace kazirodcza pseudomeska homoseksualna pseudop
            > rzyja
            > > zn)
            > > > 5. Mis Kolargol - plk. mosiek tartakower (ps. konspiracyjne w oddzial
            > e AL
            > > -
            > > > kolabor)
            > > > 6. Pomyslowy Dobromir - srul einstein (kuzyn tego od bomby)
            > > > 7. Zaczarowany Olowek - ukryta afirmacja tory"
            > >
            > > Sławne to Radomsko.
            > > LIMAK
            >
            > kiedy cadyk z radomska szykowal zamach na hitlera, to dla konspiracji zamienil
            > czapke z lisa na zwykla jarmulke. zamach sie z przyczyn obiektywnych nie powiod
            > l.
            > i nie jest to anegdota, ktora przytaczam tu ot tak, ad hoc, doskonale pokazuje
            > ona mechnizmy ukrywania sie, podszywania i wrazej konspiry.

Natt
            A gdzie leży to miasto? Nic na mapię nie widzę - to musi być jakaś wielka dziura-
            większa niż ta w rejonie bełchatowskim...a i ludzie musza być tam jacyś smutni,
            bo i jarmułki na głowach przysłaniają im zdrowe myślenie.
            LIMAK
            • Gość: natt Re: o cadyku z radomska IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 12:01
              > > > Sławne to Radomsko.
              > > > LIMAK
              > >
              > > kiedy cadyk z radomska szykowal zamach na hitlera, to dla konspiracji zami
              > enil
              > > czapke z lisa na zwykla jarmulke. zamach sie z przyczyn obiektywnych nie p
              > owiod
              > > l.
              > > i nie jest to anegdota, ktora przytaczam tu ot tak, ad hoc, doskonale poka
              > zuje
              > > ona mechnizmy ukrywania sie, podszywania i wrazej konspiry.
              >
              > Natt
              > A gdzie leży to miasto? Nic na mapię nie widzę - to musi być jakaś wielka dziur
              > a-
              > większa niż ta w rejonie bełchatowskim...a i ludzie musza być tam jacyś smutni,
              >
              > bo i jarmułki na głowach przysłaniają im zdrowe myślenie.
              > LIMAK

niedaleko, jakbys wlazl na komin elektrowni i popatrzyl mniej wiecej w kierunku
              swietego miasta, to jakies za 20 km za halda lezy radomsko. tak, to dosc smutne
              miasto.
              • Gość: LIMAK Re: o cadyku z radomska IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 12:16

> > > > Sławne to Radomsko.
                > > > > LIMAK
                > > >
                > > > kiedy cadyk z radomska szykowal zamach na hitlera, to dla konspiracji
                > zami
                > > enil
                > > > czapke z lisa na zwykla jarmulke. zamach sie z przyczyn obiektywnych
                > nie p
                > > owiod
                > > > l.
                > > > i nie jest to anegdota, ktora przytaczam tu ot tak, ad hoc, doskonale
                > poka
                > > zuje
                > > > ona mechnizmy ukrywania sie, podszywania i wrazej konspiry.
                > >
                > > Natt
                > > A gdzie leży to miasto? Nic na mapię nie widzę - to musi być jakaś wielka
                > dziur
                > > a-
                > > większa niż ta w rejonie bełchatowskim...a i ludzie musza być tam jacyś sm
                > utni,
                > >
                > > bo i jarmułki na głowach przysłaniają im zdrowe myślenie.
                > > LIMAK
                >
                > niedaleko, jakbys wlazl na komin elektrowni i popatrzyl mniej wiecej w kierunku
                >
                > swietego miasta, to jakies za 20 km za halda lezy radomsko. tak, to dosc smutne
                >
                > miasto.

A co ty Natt z tamtych okolic , ze tak dobrze wszystko wiesz . Wszedłm na komin i
                popatrzałem - zobaczyłem najpierw Kamieńsk, potem przeleciałem wzrokiem po
                Przedborzu ....oooooo widzę- to na trasie Piotrków -Częstochowa...dalej
                dostrzegam Fameg,Metalurgię , klasztor Franciszkanów ...kościół farny ( biały
                kolor), o i taki modrzewiowy zabytek...Stary Ratusz w środku miasta ( chyba tam
                muzeum),piękny rynek przed ratuszem...potem resteurację Zameczek ( tam są zjazdy
                wszystkich Żydów przyjeżdźających na cmentarz - Kirkut...no i dostrzegam
                starostwo powiatowe ...to te słynące zze starosty Dawida , który znany jest w
                mediach całej Polski , bo kazał ludzią podpisywać listę nagród a sam forsę zwijał
                do swojej kieszeni. Dalej widzę Gidle ze swoją piękną Bazyliką Matki Boskiej
                (klasztor) Gidelskiej ( sławne kompiułki i wino mające ozdrowieńczą moc- pierwsza
                niedziela maja), stary zabytkowy kosciółek modrzewiowy , kościół kartuzki i moc
                pielgrzymów ciądnących tą drogą na Jasną Górę.Dalej klasztor na Sw. Annie -
                podobny do tego z Góry S. Anny...as dalej już przez Kłomnice do Częstochowy którą
                wszyscy znają (może nie tak dobrze jak ja i V.C)...ale znają.Potem - Poczesna,
                Kamienica Polska...i Katowice.
                LIMAK
                • Gość: natt Re: o cadyku z radomska IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 12:20
                  > A co ty Natt z tamtych okolic , ze tak dobrze wszystko wiesz . Wszedłm na komin
                  > i
                  > popatrzałem - zobaczyłem najpierw Kamieńsk, potem przeleciałem wzrokiem po
                  > Przedborzu ....oooooo widzę- to na trasie Piotrków -Częstochowa...dalej
                  > dostrzegam Fameg,Metalurgię , klasztor Franciszkanów ...kościół farny ( biały
                  > kolor), o i taki modrzewiowy zabytek...Stary Ratusz w środku miasta ( chyba tam
                  >
                  > muzeum),piękny rynek przed ratuszem...potem resteurację Zameczek ( tam są zjazd
                  > y
                  > wszystkich Żydów przyjeżdźających na cmentarz - Kirkut...no i dostrzegam
                  > starostwo powiatowe ...to te słynące zze starosty Dawida , który znany jest w
                  > mediach całej Polski , bo kazał ludzią podpisywać listę nagród a sam forsę zwij
                  > ał
                  > do swojej kieszeni. Dalej widzę Gidle ze swoją piękną Bazyliką Matki Boskiej
                  > (klasztor) Gidelskiej ( sławne kompiułki i wino mające ozdrowieńczą moc- pierws
                  > za
                  > niedziela maja), stary zabytkowy kosciółek modrzewiowy , kościół kartuzki i moc
                  >
                  > pielgrzymów ciądnących tą drogą na Jasną Górę.Dalej klasztor na Sw. Annie -
                  > podobny do tego z Góry S. Anny...as dalej już przez Kłomnice do Częstochowy któ
                  > rą
                  > wszyscy znają (może nie tak dobrze jak ja i V.C)...ale znają.Potem - Poczesna,
                  > Kamienica Polska...i Katowice.
                  > LIMAK

Czyzbys byl z Radomska?
                  Ja nie z tamtych okolic, ale wiele tam pracowalem. No i moja tesciowa mieszka w
                  Radomsku.
                  • Gość: LIMAK Re: o cadyku z radomska IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 12:25

> > A co ty Natt z tamtych okolic , ze tak dobrze wszystko wiesz . Wszedłm na
                    > komin
                    > > i
                    > > popatrzałem - zobaczyłem najpierw Kamieńsk, potem przeleciałem wzrokiem po
                    >
                    > > Przedborzu ....oooooo widzę- to na trasie Piotrków -Częstochowa...dalej
                    > > dostrzegam Fameg,Metalurgię , klasztor Franciszkanów ...kościół farny ( bi
                    > ały
                    > > kolor), o i taki modrzewiowy zabytek...Stary Ratusz w środku miasta ( chyb
                    > a tam
                    > >
                    > > muzeum),piękny rynek przed ratuszem...potem resteurację Zameczek ( tam są
                    > zjazd
                    > > y
                    > > wszystkich Żydów przyjeżdźających na cmentarz - Kirkut...no i dostrzegam
                    > > starostwo powiatowe ...to te słynące zze starosty Dawida , który znany jes
                    > t w
                    > > mediach całej Polski , bo kazał ludzią podpisywać listę nagród a sam forsę
                    > zwij
                    > > ał
                    > > do swojej kieszeni. Dalej widzę Gidle ze swoją piękną Bazyliką Matki Boski
                    > ej
                    > > (klasztor) Gidelskiej ( sławne kompiułki i wino mające ozdrowieńczą moc- p
                    > ierws
                    > > za
                    > > niedziela maja), stary zabytkowy kosciółek modrzewiowy , kościół kartuzki
                    > i moc
                    > >
                    > > pielgrzymów ciądnących tą drogą na Jasną Górę.Dalej klasztor na Sw. Annie
                    > -
                    > > podobny do tego z Góry S. Anny...as dalej już przez Kłomnice do Częstochow
                    > y któ
                    > > rą
                    > > wszyscy znają (może nie tak dobrze jak ja i V.C)...ale znają.Potem - Pocze
                    > sna,
                    > > Kamienica Polska...i Katowice.
                    > > LIMAK
                    >
                    > Czyzbys byl z Radomska?
                    > Ja nie z tamtych okolic, ale wiele tam pracowalem. No i moja tesciowa mieszka w
                    >
                    > Radomsku.

Znac - to nie znaczy pochodzić...a gdzie pracowałes...gdzie mieszka teściowa -
                    jak tam będę pozdrowie , ale mogę też pozdrowić ludzi z Gidel , Bełchatowa,
                    Kamińska , a przede wszystkim z Częstochowy.
                    LIMAK
                    Ps.
                    Moja pasja to zwiedzanie...mogę to zrobić z Radomiem , Gdańskiem ...Zakopanym .

• Gość: tete Radomsko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 12:32

a mnie tak przypadkiem ten Moshe Radomsker wyszedł ! i ile pięknych postów o
                      Radomsku !!!

To może Bodzentyner ???? (to takie zjawiskowe miejsce !)

pozdrawiam, smile))tete
                      • Gość: LIMAK Re: Radomsko IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 12:39
                        Gość portalu: tete napisał(a):

>
                        > a mnie tak przypadkiem ten Moshe Radomsker wyszedł ! i ile pięknych postów o
                        > Radomsku !!!
                        >
                        > To może Bodzentyner ???? (to takie zjawiskowe miejsce !)
                        >
                        > pozdrawiam, smile))tete

Wolę Radomsko , bo nie wiem gdzie mieszka Bodzentyner.Może być też Kobyłkman , bo
                        Kobyłke znam...oj Leśna , Leśna - łza się kręci w oku.
                        Pozdrawiam
                        LIMAK
                        Ps. Tete
                        Ty ze Szczecina ? ak coś to wal historia tego miasta.
                    • Gość: natt Re: o cadyku z radomska- o radomsku i okolicach IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 12:36
                      > Znac - to nie znaczy pochodzić...a gdzie pracowałes...gdzie mieszka teściowa -
                      > jak tam będę pozdrowie , ale mogę też pozdrowić ludzi z Gidel , Bełchatowa,
                      > Kamińska , a przede wszystkim z Częstochowy.
                      > LIMAK
                      > Ps.
                      > Moja pasja to zwiedzanie...mogę to zrobić z Radomiem , Gdańskiem ...Zakopanym .
                      >
                      >

jak juz pisalem czasem bywam w kopalni zawodowo, czasem tez zawodowo krece sie
                      po "belchatowskim leju depresyjnym" (mysle ze ci to cos mowi), no i odwiedzam
                      tesciowa. mieszka blisko dworca, na przeciwko komisariatu. nazwy ulicy nie
                      pamietam
                      • Gość: LIMAK Re: o cadyku z radomska- o radomsku i okolicach IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 12:51
                        Jest to ul. Kościuszki ...nzaprzeciwko to po drugiej stronie ulicy?...albo na
                        tej samej ( wjazd do Metarulgii, dawna Komuna Paryska - jak była Komuna Paryska
                        to był zakład , jak zmieniono na Metarulgię to agonia - i komu to
                        przeszkadzało).
                        W tej dużej kamienicy ( pokoje prawie ponad 3 m wysokości), mieszkają moi
                        znajomi...piłem tam nieraz gorzałę ...ale kumpel zmarł i się skończyło.Teraz
                        często zaliczam Gidle- chodzi o gorzałę.
                        LIMAK
                        • Gość: natt Re: o cadyku z radomska- o radomsku i okolicach IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:05

> Jest to ul. Kościuszki ...nzaprzeciwko to po drugiej stronie ulicy?...albo na
                          > tej samej ( wjazd do Metarulgii, dawna Komuna Paryska - jak była Komuna Paryska
                          >
                          > to był zakład , jak zmieniono na Metarulgię to agonia - i komu to
                          > przeszkadzało).
                          > W tej dużej kamienicy ( pokoje prawie ponad 3 m wysokości), mieszkają moi
                          > znajomi...piłem tam nieraz gorzałę ...ale kumpel zmarł i się skończyło.Teraz
                          > często zaliczam Gidle- chodzi o gorzałę.
                          > LIMAK

kosciuszki, masz racje. a mieszkania rzeczywiscie wysokie
                          • Gość: LIMAK Re: o cadyku z radomska- o radomsku i okolicach IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 13:11

>
                            > > Jest to ul. Kościuszki ...nzaprzeciwko to po drugiej stronie ulicy?...albo
                            > na
                            > > tej samej ( wjazd do Metarulgii, dawna Komuna Paryska - jak była Komuna Pa
                            > ryska
                            > >
                            > > to był zakład , jak zmieniono na Metarulgię to agonia - i komu to
                            > > przeszkadzało).
                            > > W tej dużej kamienicy ( pokoje prawie ponad 3 m wysokości), mieszkają moi
                            >
                            > > znajomi...piłem tam nieraz gorzałę ...ale kumpel zmarł i się skończyło.Ter
                            > az
                            > > często zaliczam Gidle- chodzi o gorzałę.
                            > > LIMAK
                            >
                            > kosciuszki, masz racje. a mieszkania rzeczywiscie wysokie

Powiedz jeszcze , ze teść miał na imię Witek , a tesciowa ma na imie Ala ...to
                            już Cię mam.
                            LIMAK
                            • Gość: natt Re: o cadyku z radomska- o radomsku i okolicach IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:15

>
                              > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                              > >
                              > > > Jest to ul. Kościuszki ...nzaprzeciwko to po drugiej stronie ulicy?..
                              > .albo
                              > > na
                              > > > tej samej ( wjazd do Metarulgii, dawna Komuna Paryska - jak była Komu
                              > na Pa
                              > > ryska
                              > > >
                              > > > to był zakład , jak zmieniono na Metarulgię to agonia - i komu to
                              > > > przeszkadzało).
                              > > > W tej dużej kamienicy ( pokoje prawie ponad 3 m wysokości), mieszkaj
                              > ą moi
                              > >
                              > > > znajomi...piłem tam nieraz gorzałę ...ale kumpel zmarł i się skończył
                              > o.Ter
                              > > az
                              > > > często zaliczam Gidle- chodzi o gorzałę.
                              > > > LIMAK
                              > >
                              > > kosciuszki, masz racje. a mieszkania rzeczywiscie wysokie
                              >
                              >
                              > Powiedz jeszcze , ze teść miał na imię Witek , a tesciowa ma na imie Ala ...to
                              > już Cię mam.
                              > LIMAK

nieee, pudlo, swiat nie jest az taki maly

ale serdecznie pozdrawiam
                              • Gość: LIMAK Re: o cadyku z radomska- o radomsku i okolicach IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 13:21

>
                                > > Gość portalu: natt napisał(a):
                                > >
                                > > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                                > > >
                                > > > > Jest to ul. Kościuszki ...nzaprzeciwko to po drugiej stronie uli
                                > cy?..
                                > > .albo
                                > > > na
                                > > > > tej samej ( wjazd do Metarulgii, dawna Komuna Paryska - jak była
                                > Komu
                                > > na Pa
                                > > > ryska
                                > > > >
                                > > > > to był zakład , jak zmieniono na Metarulgię to agonia - i komu t
                                > o
                                > > > > przeszkadzało).
                                > > > > W tej dużej kamienicy ( pokoje prawie ponad 3 m wysokości), mie
                                > szkaj
                                > > ą moi
                                > > >
                                > > > > znajomi...piłem tam nieraz gorzałę ...ale kumpel zmarł i się sko
                                > ńczył
                                > > o.Ter
                                > > > az
                                > > > > często zaliczam Gidle- chodzi o gorzałę.
                                > > > > LIMAK
                                > > >
                                > > > kosciuszki, masz racje. a mieszkania rzeczywiscie wysokie
                                > >
                                > >
                                > > Powiedz jeszcze , ze teść miał na imię Witek , a tesciowa ma na imie Ala .
                                > ..to
                                > > już Cię mam.
                                > > LIMAK
                                >
                                > nieee, pudlo, swiat nie jest az taki maly
                                >
                                > ale serdecznie pozdrawiam

Jak będziesz się wybierał w okolice tej dziury bełchatowskiej to daj znac -
                                wychlamy coś...u mnie na ranczo oczywiście
                                LIMAK

• Gość: natt Re: o cadyku z radomska- o radomsku i okolicach IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:27

> Jak będziesz się wybierał w okolice tej dziury bełchatowskiej to daj znac -
                                  > wychlamy coś...u mnie na ranczo oczywiście
                                  > LIMAK
                                  >

o.k.
                                  • Gość: LIMAK Re: o cadyku z radomska- o radomsku i okolicach IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 13:29

>
                                    > > Jak będziesz się wybierał w okolice tej dziury bełchatowskiej to daj znac
                                    > -
                                    > > wychlamy coś...u mnie na ranczo oczywiście
                                    > > LIMAK
                                    > >
                                    >
                                    > o.k.

O.K - jak jestem na forum tom obecny na terenie...kontak przez forum lub mailem
                                    LIMAK
          • Gość: alk O SEMAFORZE IP: *.chello.pl 02.07.02, 11:53
            Co do "studia filmowego SEMAFOR", to jak sądzę każdy Prawdziwy i Przytomny
            Badacz odszyfruje, iż jego nazwa to wyraz-skrótowiec szyfrujący prawdziwe miano:
            SEmickie MAłe FORmy.
            • Gość: natt Re: O SEMAFORZE IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 12:01
              Gość portalu: alk napisał(a):

> Co do "studia filmowego SEMAFOR", to jak sądzę każdy Prawdziwy i Przytomny
              > Badacz odszyfruje, iż jego nazwa to wyraz-skrótowiec szyfrujący prawdziwe miano
              > :
              > SEmickie MAłe FORmy.

brawo dla odwaznego demaskatora/rki
    • jacek#jw Re: lista tych tam - pralista! 02.07.02, 12:14
      Popiel - Piłat Poncjusz
      Piast Kołodziej - Szymon Kefas
      • Gość: # Rakowski ? Mazowiecki? Bielecki? Olszewski? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 12:33
        Suchocka? Miller? no i Kwasniewski?

Bo Kuron to nie. Perla sprawdzal. Wierze mu!
        • Gość: natt Re: Rakowski ? Mazowiecki? Bielecki? Olszewski? IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 12:38

> Suchocka? - jak to, to ona tez? przeciez to chodzaca swietosc? ale z drugiej
          strony, moze to gorliwosc neofity, tzn. neofitki.
          • Gość: LIMAK BUZEK IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 12:45

> Gość portalu: # napisał(a):
            >
            > > Suchocka? - jak to, to ona tez? przeciez to chodzaca swietosc? ale z drugi
            > ej
            > strony, moze to gorliwosc neofity, tzn. neofitki.

Jak ten przekręt potrwfił dla kasy tarzac sie u nóg...to co ty myślisz , że ta
            klacz jest inna.
            LIMAK

• Gość: LIMAK Re: Rakowski ? Mazowiecki? Bielecki? Olszewski? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 12:41

> Suchocka? Miller? no i Kwasniewski?
          >
          > Bo Kuron to nie. Perla sprawdzal. Wierze mu!

Sam zacząłem szukac swoich korzeni ...i ...znalazłam tylko korzonek
          LIMAK

• Gość: # A kto proponowal 90 i 91 art. Konst, Silbesrtein? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 12:53
        • Gość: snajper Kuroń też !!! I Perła też !!! ;))) IP: *.acn.waw.pl 02.07.02, 15:38

> Suchocka? Miller? no i Kwasniewski?
          >
          > Bo Kuron to nie. Perla sprawdzal. Wierze mu!

Jak w tytu;e. wink))

• Gość: LIMAK Gdzie jest Galba- rozpalił do watku i uciekł___nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 12:57
      • Gość: Galba Gdzie jest Galba - uważnie notuje kolejne nazwiska IP: 213.17.161.* 02.07.02, 13:14
        • Gość: Po co ? Galba - uważnie notuje... wystarczy kupic inna gaz IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 13:24
    • Gość: natt imperatorze IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:30
      uchyl rabka tajemnicy, w twym imperium tez musieli sie jacys kamuflowac.
      • Gość: LIMAK Re: imperatorze do Natta IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 13:40

> uchyl rabka tajemnicy, w twym imperium tez musieli sie jacys kamuflowac.

Galby post był bardzo zrozumiały...przeczytaj go jeszcze raz i sie zastanów.
        LIMAK
        Ps. Zobacz kogo tu nie ma ....

• Gość: natt Re: imperatorze do Natta IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:43

>
          > > uchyl rabka tajemnicy, w twym imperium tez musieli sie jacys kamuflowac.
          >
          > Galby post był bardzo zrozumiały...przeczytaj go jeszcze raz i sie zastanów.
          > LIMAK
          > Ps. Zobacz kogo tu nie ma ....
          >

nieeeeee, to niemozliwe. imperatorze, prosze, zaprzecz!!!!!
          • Gość: # Na Wegrzech -pelna lustracja 1 na 3 byl agentem IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 13:46
          • Gość: # Powodem byl skandal Petera Madgessy z lat 77-82 IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 13:47
          • Gość: # Premiera Wegier! Ustawa w tym tygodniu!!!!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 13:48
            • Gość: natt Re: Premiera Wegier! Ustawa w tym tygodniu!!!!! IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:52
              # - ku, przed wojna doskonale bys sie odnalazl w zawodzie kamelota.

• Gość: # Nie wqrwiaja Cie agenci nawet forumowi?/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 13:54
                • Gość: natt wqrwiaja - nt IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:56

• Gość: Galba Nie mogę się wypowiedzieć... IP: 213.17.161.* 02.07.02, 14:04

> nieeeeee, to niemozliwe. imperatorze, prosze, zaprzecz!!!!!

---

... ponieważ każda odpowiedź byłaby niefortunna: zaprzeczenie tylko wzmogłoby
            uporczywe pogłoski, potwierdzenie – pogłębiłoby nieufność zakonspirowanych braci
            (patrzcie, to ten co ujawnił – ciekawe ile na tym zyskał?).

Dlatego zachowam milczenie.

Galba

• Gość: natt Re: Nie mogę się wypowiedzieć... IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 14:05

>
              > > nieeeeee, to niemozliwe. imperatorze, prosze, zaprzecz!!!!!
              >
              > ---
              >
              > ... ponieważ każda odpowiedź byłaby niefortunna: zaprzeczenie tylko wzmogłoby
              > uporczywe pogłoski, potwierdzenie – pogłębiłoby nieufność zakonspirowanyc
              > h braci
              > (patrzcie, to ten co ujawnił – ciekawe ile na tym zyskał?).
              >
              > Dlatego zachowam milczenie.
              >
              > Galba
              >
              >

no tak, sytuacja, zwlaszcza po tej wpadce blonga, jest nader delikatna
    • Gość: BIGZYD czolowy demaskator IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 14:12
      jak na razie tytul najlepszego i najskuteczniejszego demaskatora zyskuje alk za
      rozszyfrowanie nazwy SEMAFOR (przypominam - SEmickie MAle FORmy). Gratulujemy
      odwagi i dociekliwosci zyczac zarazem powodzenia w dalszym tropieniu.
      Bawcie sie maluczcy a my i tak przejmiemy wladze nad swiatem. co ja mowie, my juz
      nim rzadzimy

Wielki Zyd Pociagajacy za Sznurki

• Gość: tete dzięki Blong ! Rebeka ładnie !!! :))))))) ntx IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 14:48
    • Gość: natt janosik IP: *.pgi.waw.pl 03.07.02, 07:05
      Janosik - rabin hood (promowanie protokomunizmu - grabienie klasie slusznie
      posiadajacej i "rozdawanie" holocie)
      • Gość: alk Z "wolnej" prasy IP: *.chello.pl 03.07.02, 08:43
        Już przed wojną niejaki Antoni Słonimski (hm,hm) zauważył, że anglojęzyczne
        pismo "Times" czytane na wspak to tytuł wiele mówiący...
        • Gość: natt Re: Z / kurzcze - boje sie otworzyc lodowke/nt IP: *.pgi.waw.pl 03.07.02, 08:49

> Już przed wojną niejaki Antoni Słonimski (hm,hm) zauważył, że anglojęzyczne
          > pismo "Times" czytane na wspak to tytuł wiele mówiący...

• Gość: LIMAK ???????????????????????___________nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 03.07.02, 09:23

> Już przed wojną niejaki Antoni Słonimski (hm,hm) zauważył, że anglojęzyczne
          > pismo "Times" czytane na wspak to tytuł wiele mówiący...

• Gość: natt demaskatorzy - do dziela/nt IP: *.pgi.waw.pl 03.07.02, 08:48
      • Gość: # A to niech juz rzadza...jak wszystkim pasuje... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 03.07.02, 08:55
        • Gość: LIMAK Re: A to niech juz rzadza...jak wszystkim pasuje... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 03.07.02, 09:27

Kratko
          A kto to powiedział?
          LIMAK

• Gość: natt Re: A to niech juz rzadza...jak wszystkim pasuje... IP: *.pgi.waw.pl 03.07.02, 10:07

wynajmowalem kiedys dom od emerytowanego pulkownika LWP, ktory na starosc udal
          sie do juesej i tam na nocnej zmianie pracowal na tokarce. zbytnio mu sie tam nie
          podobalo, ale zaleznosci rodzinne sprawialy ze nie wracal. czasem przyjezdzal
          (tak raz w roku) i placzac rzewnymi lzami nad fasolka szparagowa z czosnkiem
          (cholera, wlasnie sie chyba zdekonspirowalem) muwil:
          "ja jestem dobrze poinformowany, ja slucham w czikago RM i czytam ND i ja wiem co
          sie tu [w Polsce] dzieje. zydzi rzadza, niemcy nas rozgrabiaja, w wladzach to co
          drugi zyd." a potem wpatrujac sie w ogrod chwile milczal i dodawal: "ale skoro my
          sami nie umiemy, to moze to i lepiej ze oni rzadza? chyba lepiej"

to tylko taka anegdotka - ale prawdziwa
          pozdrawiam
          • Gość: siedem fajne ale ja mam lepsze IP: *.tgory.pik-net.pl 03.07.02, 10:24

> Gość portalu: # napisał(a):
            >
            >
            > wynajmowalem kiedys dom od emerytowanego pulkownika LWP, ktory na starosc udal
            > sie do juesej i tam na nocnej zmianie pracowal na tokarce. zbytnio mu sie tam n
            > ie
            > podobalo, ale zaleznosci rodzinne sprawialy ze nie wracal. czasem przyjezdzal
            > (tak raz w roku) i placzac rzewnymi lzami nad fasolka szparagowa z czosnkiem
            > (cholera, wlasnie sie chyba zdekonspirowalem) muwil:
            > "ja jestem dobrze poinformowany, ja slucham w czikago RM i czytam ND i ja wiem
            > co
            > sie tu [w Polsce] dzieje. zydzi rzadza, niemcy nas rozgrabiaja, w wladzach to c
            > o
            > drugi zyd." a potem wpatrujac sie w ogrod chwile milczal i dodawal: "ale skoro
            > my
            > sami nie umiemy, to moze to i lepiej ze oni rzadza? chyba lepiej"
            >
            > to tylko taka anegdotka - ale prawdziwa
            > pozdrawiam

Mój niedoszły dziadek UBek tez bardzo kochał [kocha nadal] USA. siorbiąc kawę
            orzechową made in kalifornia opowiadał wesołe historyjki jak to z wyłowionego z
            rzeki zołnierza wylazły węgorze a nasi [chuj wie jak sie ci utrwalacze władzy
            ludowej nazywali] je złapali, upiekli i zjedli.

smacznego
            7,44
            • Gość: natt jak sie tworzy niedoszlego dziadka? IP: *.pgi.waw.pl 03.07.02, 10:28

> Mój niedoszły dziadek UBek tez bardzo kochał [kocha nadal] USA. siorbiąc kawę
              > orzechową made in kalifornia opowiadał wesołe historyjki jak to z wyłowionego z
              >
              > rzeki zołnierza wylazły węgorze a nasi [chuj wie jak sie ci utrwalacze władzy
              > ludowej nazywali] je złapali, upiekli i zjedli.
              >
              > smacznego
              > 7,44

siedem, co to jest (kto to jest) niedoszly dziadek? jak mozna dorobic sie kogos
              takiego?
              • Gość: siedem narzeczeństwo zakończone niepomyślnie z wnusią IP: *.tgory.pik-net.pl 03.07.02, 10:43
                w/w osobnika

myślałem ze to proste jest
                7,55
                • Gość: natt Re: narzeczeństwo zakończone niepomyślnie z wnusią IP: *.pgi.waw.pl 03.07.02, 12:17
                  Gość portalu: siedem napisał(a):

> w/w osobnika
                  >
                  > myślałem ze to proste jest
                  > 7,55

teraz juz tak, dziekuje za wyczerpujaca informacje. i wybacz niedyskretne
                  pytanie - czyzby za niepowodzeniem narzeczenstwa stal ow niedoszly dziadek?
                  • Gość: siedem ależ skąd! IP: *.tgory.pik-net.pl 03.07.02, 12:21

> pytanie - czyzby za niepowodzeniem narzeczenstwa stal ow niedoszly dziadek?

dziadek był sympatyczny.
                    7,30
    • Gość: natt dzis 4 lipca IP: *.pgi.waw.pl 03.07.02, 13:20
      george bush jr. - jefrim krzakower mlodszy (wnuk rabina Lwowa)
    • Gość: Blong korekta i dodatek IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 16:15
      dzieki LIMAK za sprostowanie
      moja lista MSW miala troche bledow
      wiec poprawione i dodane

LIMAK - Aaron Witman
      # - Jacob Heillbrun
      alk - Mosze Alkowitz
      snajper - Szlomo Celnowski
      siedem - Juda Septowitsch

z tradycyjnymi uklonami
      Wasz Icek Blongowski
      • Gość: LIMAK i oto chodziło Blong IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 05.07.02, 07:21
        Gość portalu: Blong napisał(a):

> dzieki LIMAK za sprostowanie
        > moja lista MSW miala troche bledow
        > wiec poprawione i dodane
        >
        > LIMAK - Aaron Witman
        > # - Jacob Heillbrun
        > alk - Mosze Alkowitz
        > snajper - Szlomo Celnowski
        > siedem - Juda Septowitsch
        >
        > z tradycyjnymi uklonami
        > Wasz Icek Blongowski

Dzięki za ukłony ...z partyzntki mój nick brzmi Sergo Maksywicz Maruszawili.
        Pozdr.
        LIMAK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka