Dodaj do ulubionych

HURA!HURA!HURA!

31.07.02, 01:24
Jeśli ucieszyłaś/eś się dziś czymś prawdziwie głęboko do szaleństwa napisz
tutaj!

Raals,Ralston,Ralsik wrócił!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: hmc Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.mad.east.verizon.net 31.07.02, 02:06
      I Chatka tez jest. :-)))))
      • poziomk Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 09:42
        poziomK tez test, jakiś bardziej optymistyczniej nastawiony do życia :)))
        pozdrówka...
        • chatka_ Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 09:52
          Hura Pozimoko!, i ja nie narzekam, spokoj i jasnosc w glowie od rana mam.
          • Gość: saunne Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 09:57
            Witajcie robaczki :)
            saunne też ma dziś dobry poranek :)

Rals - cieszę się, że wróciłeś :) Jak urlop?
            • ralston Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 16:40
              Witajcie witajcie! Mnie też przepełnia radość, że znowu mogę być z Wami. Jak
              było? Niech za odpowiedź starczy, że żal trochę pozostawionych pagórków - i już
              tęsknię za następną okazją, żeby tam wyruszyć...
              • Gość: koro Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:46
                ja się też cieszę, wczoraj kajakiem pływałem po rzece supraśl (między
                wasilkowem a dzikimi) i pieknie było kapać sie co chwila i wedkarzy pozdrawiać,
                a dziś w mieście zaducha i stare wątki wracają na forum. wyciąganie obelg i
                pomówień. no pieknie po prostu!
                • Gość: habitus Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 18:44
                  Koro, nie masz się czym martwić. Zawiść jest najwyższą bo nieuświadomioną formą
                  komplementu.
                  Szaleńczo się ucieszyłam, bo nie zapłaciłam mandatu za skręt w miejscu gdzie
                  zrobiono nakaz jazdy wprost. Policjant ocierając pot z czoła (upał sakramencki)
                  powiedział, że jestem czwartym złapanym dzisiaj architektem. "Zebranie jakieś
                  macie, czy co?" - spytał.
                  • ralston Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 18:46
                    Cześć Habi! To duża radość spotkać Cię tu znowu! Cieszę się, że wróciłaś. :)
                  • chatka_ Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 18:54
                    Rozumiem Habi ze wpisalas sie na ten watek radosny nie dlatego zebys cieszyla
                    sie z mandatu, czy ze spotkania z policajnetem, ani z upalu, ale zeby pocieszyc
                    Koro :)
    • freewolf Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 21:44
      chatka_ napisała:

> Jeśli ucieszyłaś/eś się dziś czymś prawdziwie głęboko do szaleństwa napisz
      > tutaj!

Powodów do radości jak zwykle brak, choć dzień już się skończył. Mimo to
      wpisuję się.
      "Gdy słońce zachodzi budzą się złe moce."
      • Gość: Oka Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.17.79.204.lifespan.org 01.08.02, 00:11
        A ja ciesze sie, ze wszyscy tutaj jestescie.
        A poza tym dzisiaj jade na fajne zakupy: lozeczko, materacyk, posciel, wozek,
        krzeselko do karmienia, itd, itd. A wszystko to dla dzidziusia mojej siostry
        ciotecznej, ktora jest w ciazy. W ta sobote robimy jej niespodziankowa impreze
        u mnie w domu i wszystkie nasze siostry, kuzynki, przyjaciolki, kolezanki,
        sasiadki (tylko dziewczyny) przyjda z prezentami. Mam nadzieje, ze uda sie nam
        zaskoczyc przyszla mamusie...
        Czy to nie fajna tradycja?
        • Gość: habitus Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 16:53
          Fantastyczna tradycja!!!
          • chatka_ Re: HURA!HURA!HURA! 01.08.02, 17:16
            I mi sie bardzo podoba, do tej tradycji dorzuce jeszcze jeden pomysl do
            zrealizwoania jak sie juz dziecie urodzi: Tatarzy bodajze maja zwyczaj, ze iman
            bierze niemowle za raczke i sklada mu zyczenia na kazdy paluszek! Tez zwyczaj
            mysle ze moga tez praktykowac, zakochani, nowozency, solenizanci i inni
            szczesliwcy :)
            • Gość: Oka Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.17.79.204.lifespan.org 01.08.02, 19:24
              Zapomnialam jeszcze dodac, ze kazda z nas przygotowuje specjaly swojej kuchni
              oraz przynosi butelke wina czy likieru. Tak, ze nie wszystko jest na mojej
              glowie. Musze tylko udekorowc dom "dzidziusiowymi" ozdobkami, ktore przepieknie
              wykonala jedna z nas, plastyczka.
              JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC!!!
              • Gość: habitus Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 20:02
                Gość portalu: Oka napisał(a):

> Zapomnialam jeszcze dodac, ze kazda z nas przygotowuje specjaly swojej
                kuchni
                > oraz przynosi butelke wina czy likieru. Tak, ze nie wszystko jest na mojej
                > glowie. Musze tylko udekorowc dom "dzidziusiowymi" ozdobkami, ktore
                przepieknie
                >
                > wykonala jedna z nas, plastyczka.
                > JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC!!!

Jejku, strasznie Ci zazdroszczę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka