chatka_ 31.07.02, 01:24 Jeśli ucieszyłaś/eś się dziś czymś prawdziwie głęboko do szaleństwa napisz tutaj! Raals,Ralston,Ralsik wrócił!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmc Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.mad.east.verizon.net 31.07.02, 02:06 I Chatka tez jest. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 09:42 poziomK tez test, jakiś bardziej optymistyczniej nastawiony do życia :))) pozdrówka... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 09:52 Hura Pozimoko!, i ja nie narzekam, spokoj i jasnosc w glowie od rana mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 09:57 Witajcie robaczki :) saunne też ma dziś dobry poranek :) Rals - cieszę się, że wróciłeś :) Jak urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 16:40 Witajcie witajcie! Mnie też przepełnia radość, że znowu mogę być z Wami. Jak było? Niech za odpowiedź starczy, że żal trochę pozostawionych pagórków - i już tęsknię za następną okazją, żeby tam wyruszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:46 ja się też cieszę, wczoraj kajakiem pływałem po rzece supraśl (między wasilkowem a dzikimi) i pieknie było kapać sie co chwila i wedkarzy pozdrawiać, a dziś w mieście zaducha i stare wątki wracają na forum. wyciąganie obelg i pomówień. no pieknie po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 18:44 Koro, nie masz się czym martwić. Zawiść jest najwyższą bo nieuświadomioną formą komplementu. Szaleńczo się ucieszyłam, bo nie zapłaciłam mandatu za skręt w miejscu gdzie zrobiono nakaz jazdy wprost. Policjant ocierając pot z czoła (upał sakramencki) powiedział, że jestem czwartym złapanym dzisiaj architektem. "Zebranie jakieś macie, czy co?" - spytał. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 18:46 Cześć Habi! To duża radość spotkać Cię tu znowu! Cieszę się, że wróciłaś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 18:54 Rozumiem Habi ze wpisalas sie na ten watek radosny nie dlatego zebys cieszyla sie z mandatu, czy ze spotkania z policajnetem, ani z upalu, ale zeby pocieszyc Koro :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: HURA!HURA!HURA! 31.07.02, 21:44 chatka_ napisała: > Jeśli ucieszyłaś/eś się dziś czymś prawdziwie głęboko do szaleństwa napisz > tutaj! Powodów do radości jak zwykle brak, choć dzień już się skończył. Mimo to wpisuję się. "Gdy słońce zachodzi budzą się złe moce." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.17.79.204.lifespan.org 01.08.02, 00:11 A ja ciesze sie, ze wszyscy tutaj jestescie. A poza tym dzisiaj jade na fajne zakupy: lozeczko, materacyk, posciel, wozek, krzeselko do karmienia, itd, itd. A wszystko to dla dzidziusia mojej siostry ciotecznej, ktora jest w ciazy. W ta sobote robimy jej niespodziankowa impreze u mnie w domu i wszystkie nasze siostry, kuzynki, przyjaciolki, kolezanki, sasiadki (tylko dziewczyny) przyjda z prezentami. Mam nadzieje, ze uda sie nam zaskoczyc przyszla mamusie... Czy to nie fajna tradycja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 16:53 Fantastyczna tradycja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: HURA!HURA!HURA! 01.08.02, 17:16 I mi sie bardzo podoba, do tej tradycji dorzuce jeszcze jeden pomysl do zrealizwoania jak sie juz dziecie urodzi: Tatarzy bodajze maja zwyczaj, ze iman bierze niemowle za raczke i sklada mu zyczenia na kazdy paluszek! Tez zwyczaj mysle ze moga tez praktykowac, zakochani, nowozency, solenizanci i inni szczesliwcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.17.79.204.lifespan.org 01.08.02, 19:24 Zapomnialam jeszcze dodac, ze kazda z nas przygotowuje specjaly swojej kuchni oraz przynosi butelke wina czy likieru. Tak, ze nie wszystko jest na mojej glowie. Musze tylko udekorowc dom "dzidziusiowymi" ozdobkami, ktore przepieknie wykonala jedna z nas, plastyczka. JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: HURA!HURA!HURA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 20:02 Gość portalu: Oka napisał(a): > Zapomnialam jeszcze dodac, ze kazda z nas przygotowuje specjaly swojej kuchni > oraz przynosi butelke wina czy likieru. Tak, ze nie wszystko jest na mojej > glowie. Musze tylko udekorowc dom "dzidziusiowymi" ozdobkami, ktore przepieknie > > wykonala jedna z nas, plastyczka. > JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC!!! Jejku, strasznie Ci zazdroszczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś