Dodaj do ulubionych

Żegnajcie! Miłych chwil także poza Forum

10.05.05, 12:43
Moi drodzy!
Nadmieniałem przy okazji wątku o Dlugim weekendzie, że po 3 latach przerwy w
życiorysie na pożałowania godny „romans” z osoba niegodną, wróciłem do dawnej
miłości. Nie piszę „starej” bo po 10 latach jest nadal mloda, świeża i piękna
jak majowa zieleń. Przetrwała próbe czasu i najtrudniejsze chwile, bo oparta
jest nie tylko na wielkiej namietności, ale na wzajemnym zrozumieniu i
wyrozumieniu, wspolnym pojmowaniu piekna, a nade wszystko – na
nieprzemijającej przyjaźni. To najtrwalsze spoiwo uczucia. Zycze Wam
wszystkim, byście tego zaznali.
W naszym Domu, który własnie tworzymy, nie będzie Internetu. ONA uświadomiła
mi, że są lepsze sposoby spędzania czasu we dwoje oraz w większych gronach
niż samotne nocne rozmowy przy kompie z wirtualnymi znajomymi. Znikam więc
raz na zawsze z Forum, wraz z dwoma innymi nickami, pod którymi – przyznaję –
występowałem, jak zresztą większość z Was. Czy mi będzie Was brakowało?
Niektórych z Was – tak: mam na myśli patience, hasz0, t0g, z którymi poczułem
jakąś pokoleniową i mentalną więź (choć nie podzielam sympatii tego
ostatniego). Z drugiej strony uwolnię się od chamstwa i agresji wielu
Forumowiczów, tych polskich i tych z brytyjsko-duńsko-amerykańskiego eksportu
(wyemigrowany polaczek to najgorsze zjawisko pod słońcem), od mitomaństwa i
nieznośnej minoderii wielu Forumowiczek, od gadania o d...maryni, w tym
konkretnej Maryni Najpojemniejszej. Życzę wam wielu dobrych chwil na Forum, a
zwłaszcza poza nim, byście zaznali w swoim zyciu choćby cząstki tego
Szczęścia, które stało się moim udziałem. Życie jest piękne – to realne, nie
to wirtualne. Niech Was Bóg prowadzi
Obserwuj wątek
    • patience Fantastycznie:)))))))) 10.05.05, 12:48
      A milosc jest tego warta. Nawet ofiary majwyzszej, jaka jest oddanie komputera
      na zlom. Wszystkiego najlepszego, niech się wam wiedzie, dlugo i szczesliwie.
      Uch, az sie wzruszylam. Ryzem ich, ryzem obsypac!

big_grin
      • marianna.rokita Patience 10.05.05, 21:40
        Jestem rownie wzruszona smile az sie zrzuce z Toba na ryzsmile
        odbierz priva smile

Za jakies 20 min smile
        • lechuj1 Re: Patience 11.05.05, 05:29
          Kupujta tylko u Lechuja!
    • pulitzerka Re: Żegnajcie! Miłych chwil także poza Forum 10.05.05, 13:05
      To mamy wiele wspólnego walecc. Ja tez pozostałam przy moim
      starym,dobrym,sprawdzonym Zalesiu, moim Przyjacielu na dobre i złe (wybaczył mi
      ostatni wyskok zakopiański, jako i ja jemu wybaczam). Ale bez netu nie uda mi
      się żyć. Buziaczki, wiele szczęścia wam życzę
    • lala.laleczna Ooops ... ja bym tak nie potrafiła. Nie wybaczyła- 10.05.05, 13:16
      bym zdrady, znaczy się.
      Czytasz to, mój mężu?
      • pulitzerka A kto mówi o zdradzie, Lalu?Pisałam o "wyskoku" 10.05.05, 13:35

• lala.laleczna Aha. Ale pisałoś o "romansie" z osobą niegodną;-D 10.05.05, 13:40
          Cie choroba ... ja się chyba nigdy do forumowych transwestytów nie
          przyzwyczaję ;-D
          • lala.laleczna O rany ... to ja już nie wiem - jestesteś tym 10.05.05, 13:42
            valcem, czy nie? Bo odezwałaś się na mój apel do valca ;-D
            • pulitzerka Re: O rany ... to ja już nie wiem - jestesteś tym 10.05.05, 13:51
              lala.laleczna napisała:

> valcem, czy nie? Bo odezwałaś się na mój apel do valca ;-D

A ja myslalam ze do mnie odnosnie mego wyskoku... Sorki. Buziaczki nie mniej
            • owca_czarna Do Szanownego Pana męża lali.lalecznej 10.05.05, 13:56
              lala.laleczna napisała:

> valcem, czy nie? Bo odezwałaś się na mój apel do valca ;-D

powiem tylko jedno: PODZIWIAM PANA za wytrwałość i cierpliwość. Zdradź nam Pan
              tę tajemnicę, jak to czynisz, że wytrzymujesz z taką babą jak Lala.laleczna. O
              niczym ona nie gada tylko o podatkach. We wszystkich widzi wyłudzaczy i oszustów
              podatlkowych. A może nie mam podziwiac tylko współczuć Szanownemu Panu.
              Przepraszam, że tak wyrwałam Pana do tablicy, ale ja już nie wytrzymuję z nią,
              mimo że znamy się tylko z tej naszej wirtualnej planety Aquanetu. smile))))))))))))

z poważaniem

czarna_owca smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • lala.laleczna Eee tam. Mój mąż uwielbia rozmawiać o podatkach i 10.05.05, 14:00
                robi to z prawdziwym znawstwem. Nie tak, jak dokowski czy krzys. To bardzo
                inteligentny mężczyzna i potrafi docenić inteligencję. Nie cierpi natomiast,
                gdy ktoś jest Kretynem w sprawach podatków, oraz machania pomponami.
                • owca_czarna Re: Eee tam. Mój mąż uwielbia rozmawiać o podatka 10.05.05, 14:22
                  lala.laleczna napisała:

> i potrafi docenić inteligencję.

czyli Ciebie, hehehehehehe nikt mnie nie chwali chwalmy się sami

> machania pomponami.

lalu, widzę, że Ty nic nie rozumiesz z tego trzepania pomponami. Czy ja muszę
                  opisywac ile uroku, ile piękna jest w takim machaniu, Każde machniecie, każdy
                  podrzut tego mięciutkiego pompona to cudny efekt wizualny, który z zachwytem
                  jest odbierany przez koneserów sztuki pomponiarskiej smile))). Tu trzeba mieć
                  duszę i zmysł artysty, a nie podatkowo-statystyczny

czarna_owca
                  • lala.laleczna Owco, ja daleko dawniej, niż ty, doceniałam urodę 10.05.05, 14:31
                    czirliderowania. Uważam też od dawna, że ty i ewa zwyczajnie się marnujecie -
                    ze swoją urodą - na tym nudnym forum, którego nie lubicie i nie rozumiecie.
                    Podatki to podstawa funkcjonowania społeczeństwa. Obietnicami obniżenia
                    podatków kandydaci mamią lud. Czy wiesz, że w tym roku dzień wolności
                    podatkowej przypadnie pod koniec czerwca?
                    A czy wiesz, że za rządów Millerobelki bezrobocie wzrosło o 6%?
                    A czy wiesz, że w podatkach w ciągu ostatnich czterech lat (jeśli należysz do
                    średniaków) straciłaś prawie 10.ooo zł?
                    A ty, śliczna owco, na krzysiowe kłamstwa ślicznie machasz pomponami ;-(((
                    • gini Re: I dlatego owca 10.05.05, 15:14
                      Moze pisac tylko tutaj, , robic za klake, bo na innym forum zginelaby bidula ,
                      nie ma po prostu o niczym pojecia.
                      A tak beknie od czasu do czasu cos na post krecia52 , przyklasnie mance pomacha
                      pomponami i to wszystko.
                      • gini Re: Acha Walcowi 10.05.05, 15:16
                        Dziekuje za to, ze poswiecil mi tyle swego cennego czasu, i stworzyl poematy na
                        moj temat.
                        Naprawde wielkie dzieki, cudowne byly.
                      • landkarte Re: I dlatego owca 10.05.05, 15:30
                        a dla ciebie nalezaloby stworzyc specjalne forum - magiel, bo tu jakos nic nie
                        masz do powiedzenia, oprocz rzecz jasna pasjonowania sie sprawa rekordzistki. i
                        czym ty teraz sieroto bedziesz sie zajmowac? a jak tam twoje forum?
                        • lala.laleczna Jeśli już chodzi o ścisłość, landkarte, to ty 10.05.05, 15:33
                          zajmujesz się wyłącznie sprawami personalnymi. Merytorycznie na niczym się nie
                          znasz?
                          Bo wypowiedzi gini na temat historii to ja pamiętam, a ty wyłącznie szpiclujesz
                          i donosisz. Z reguły trafiając kulą w płot.
                          • landkarte Re: Jeśli już chodzi o ścisłość, landkarte, to ty 10.05.05, 15:36
                            ty zdaje sie jestes specjalistka od wczesnych orgazmow, prawda ?
                            • lala.lajeczna Re: Jeśli już chodzi o ścisłość, landkarte, to ty 10.05.05, 15:44
                              I tu się mylisz kochany. Ja jeszcze świetnie znam się na podatkach i
                              autostradach. A tak w ogóle, to jestem najmądrzejsza na tym forum i z trudem
                              znajduję odpowiednich partnerów do dyskusji. Jasne?
                              • lala.laleczna Oooo, cześć pacyna. Dziś naraziłam się dokowskie- 10.05.05, 15:46
                                mu i owcy czarnej - aha, i patience. Tak, to się świetnie komponuje w
                                całokształt pacynowania.
                        • gini Re: I dlatego owca 10.05.05, 16:41
                          landkarte napisał:

> a dla ciebie nalezaloby stworzyc specjalne forum - magiel, bo tu jakos nic
                          nie
                          > masz do powiedzenia, oprocz rzecz jasna pasjonowania sie sprawa rekordzistki.
                          i
                          >
                          > czym ty teraz sieroto bedziesz sie zajmowac? a jak tam twoje forum?

Ale teraz to ja tu pisze na temat, bo rekordzistka pisze przewxaznie o sobie,
                          wiec o czym ja tu mam pisac.No i z kim przede wszystkim.Z owca z kretynem
                          przebranym za gretchen, czy z Kropeukiem, dyskutowac i jego jednozdaniowymi
                          postami.
                          O ktorym "moim " forum piszesz?
                          Ale tam gdzie pisuje jest ciekawie.
                          • landkarte Re: I dlatego owca 10.05.05, 16:54
                            a moze bys juz pozostala na dluzej tam, gdzie pisujesz, bo sama przyznajesz, ze
                            poza tematem marianna nie masz nic do powiedzenia. sprobuj moze skoncentrowac
                            sie na czytaniu.
                            • gini Re: I dlatego owca 10.05.05, 17:27
                              landkarte napisał:

> a moze bys juz pozostala na dluzej tam, gdzie pisujesz, bo sama przyznajesz,
                              ze
                              >
                              > poza tematem marianna nie masz nic do powiedzenia. sprobuj moze skoncentrowac
                              > sie na czytaniu.

Smutno by Ci bylo jakbym od czasu do czasu czegos nie napisala.Znowu bedziesz
                              mnie wypatrywal we wszystkich innych nickach.
                              A Wy tutaj i tak piszecie tylko o mance , to o czym znowu ja mam pisac?
                      • lala.lajeczna Re: I dlatego owca 10.05.05, 15:47
                        Ach gini. Z tobą to na prawdę jest o czym pogadać! Co tam u marianny?
                        • gini Re: I dlatego owca 10.05.05, 16:42
                          lala.lajeczna napisał:

> Ach gini. Z tobą to na prawdę jest o czym pogadać! Co tam u marianny?

Nie wiesz co u manki?Ostatnio pedalow wypozycza, widac na nia juz chetnych nie
                          ma.
                      • owca_czarna Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 15:50
                        gini napisała:

> Moze pisac tylko tutaj, , robic za klake, bo na innym forum zginelaby bidula ,
                        > nie ma po prostu o niczym pojecia.
                        > A tak beknie od czasu do czasu cos na post krecia52 , przyklasnie mance pomacha
                        >
                        > pomponami i to wszystko.

Uwaga! Uwaga! oto Gini - OBIEKT MUZEALNY, któremu już nic nie pozostało, jak
                        tylko szczekanie na forum i opluwanie ludzi. Aby oszczędzić jej chorobliwego,
                        nienawistnego cierpienia, mam dla Gini nie do odrzucienia propozycję:
                        proponuję oprawić ją w rameczki i powiesić na ścinie jakiegoś muzeum.
                        Wcześniej jednak trzeba będzie ją zakneblować, bo z czasów wczesnego dzieciństwa
                        i młodości (o ile była młoda!) pozostał jej brzydki nawyk kablowania, skarżenia
                        i donoszenia. Jak żyję, nie znałam takiej drugiej osoby. Będąc pod wrazeniem
                        oraz zaskoczona zamiłowaniem do plotkarstwa, lizusowstwa i donosicielstwa tej
                        baby, ja, jajko domorosła poetka ludowa, wykorzystując swój prawdziwy dar i
                        talent smile)))))) wink, poświęciłam jej te pare linijek poematu, zakwalifikowanego
                        juz do literakiej Nargody Nike 2005.

"proszę Ciebie, proszę Tebe
                        a na Aquanqcie same śmiecie:
                        - tam się gacie reklamuje Mani!
                        - tam Krzyś klechów tylko gani
                        - tam jest Helga i Tomaszek
                        a ja sama sad jak ten ptaszek
                        wszystkie fora ofrunęłam
                        wszystkie plotki pochłonęłam
                        zaogniłam kłótnie, zwady,
                        lecz na Aqua nie dam rady sad
                        pomóż mi mój Tebe miły
                        bo ja sama nie mam siły.
                        Tebe! smile
                        a gdy wszystko rozpirzymy
                        (niestety tu muszę teraz wprowadzić poprawkę)
                        zostanę FORUMOWĄ SKARŻYPYTĄ GINI!!!"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=23645708&a=23672952
                        czarna_owca
                        • lala.laleczna Wicieczki ad personam, reklamowanie mariannowych 10.05.05, 15:54
                          gaci, miłe przekomarzanie się - hihihi - w związku z żałobą narodową, odruchowe
                          machanie pomponami w stronę krzysia.
                          Czy ty NAPRAWDĘ niczym innym nie potrafisz się zajmować?
                          To jest forum polityczne, przypominam.
                          • owca_czarna jesteś świnia, żegaj laleczko! 10.05.05, 15:59
                            lala.laleczna napisała:

> gaci, miłe przekomarzanie się - hihihi - w związku z żałobą narodową, odruchowe
                            >
                            > machanie pomponami w stronę krzysia.
                            > Czy ty NAPRAWDĘ niczym innym nie potrafisz się zajmować?
                            > To jest forum polityczne, przypominam.

a Ty kobieto weź się za robotę, bo OKRADASZ MNIE i innych podatków.

• lala.lajeczna I tu się mylisz 10.05.05, 16:01
                              Ja bardzo ciężko pracuję na plebani, by z moich podatków utrzymywać takich
                              pasożytów jak ty.
                              • lala.laleczna Tak, a za propagowanie antykoncepcji dostaję od 10.05.05, 16:06
                                księdza specjalną premię.
                                Plebanii pisze się właśnie tak, pacyno.
                                • lala.lajeczna Re: Tak, a za propagowanie antykoncepcji dostaję 10.05.05, 16:09
                                  lala.laleczna napisała:

> księdza specjalną premię.
                                  > Plebanii pisze się właśnie tak, pacyno.

Jasne, ty wiesz lepiej jak odmienia się nazwę swojego miejsca pracy.

• lala.laleczna Zawsze żal mi było kalek, również umysłowych, więc 10.05.05, 16:13
                                    dam ci już spokój.
                                    >
                                • landkarte Re: Tak, a za propagowanie antykoncepcji dostaję 10.05.05, 16:11
                                  lala, ty propagujesz antykoncepcję? tu na forum ? daj jakis link, bo
                                  przegapilem, a chcialbym sie doszkolic.
                                  • lala.laleczna Tu: 10.05.05, 16:15
                                    • Od zapobiegania ciaży jest antykoncepcja. Jeśli - lala.laleczna 09.05.2005
                                    15:54
                                    • landkarte Re: Tu: 10.05.05, 16:19
                                      lala, czy ty wiesz co to jest link? to takie cos, co tu na forum wystepuje w
                                      postaci czerwonych literek.
                                      • lala.laleczna Istotnie, nie wyszło mi. Ale mimo wszystko zrozu- 11.05.05, 09:25
                                        miałoś, o co chodzi, jak mniemam?
                                • al_an.ski Lalu, co z naszą kawą? 10.05.05, 16:13
                                  wstepnie się zgodziłaś - ale Ci Twój podatkowy mąż zabronił? Kawa to nie zdrada
                                  wszak smile
                                  • lala.lajeczna Och Alanie! 10.05.05, 16:20
                                    Powiedz tylko kiedy. My rówieśnicy na pewno znajdziemy wspólny język.
                                    • al_an.ski Między 5,00 a 24,00 10.05.05, 16:27
                                      my,rówieśnicy,spimy mało, lecz smacznie (jak Lejzorek Rotszwanc)

(z tym, ze po 16 kawa w znaczeniu raczej piwo; wiesz, trzeba dbać o cisnienie)
                                      • lala.lajeczna Re: Między 5,00 a 24,00 10.05.05, 16:30
                                        W razie czego zaparzę ci ziółka.
                                        • al_an.ski Re: Między 5,00 a 24,00 10.05.05, 16:44
                                          lala.lajeczna napisał:

> W razie czego zaparzę ci ziółka.

zagrzej mi raczej...niekoniecznie ziółka
                                          • lala.lajeczna Re: Między 5,00 a 24,00 10.05.05, 16:47
                                            al_an.ski napisał:

> lala.lajeczna napisał:
                                            >
                                            > > W razie czego zaparzę ci ziółka.
                                            >
                                            > zagrzej mi raczej...niekoniecznie ziółka

Alanie, chyba się czerwienię. Ach, mam takie myśli...
                                            • al_an.ski ja myślałem o grzańcu z czerwonego wina,a TY? 10.05.05, 16:50
                                              lala.lajeczna napisał:

> al_an.ski napisał:
                                              >
                                              > > lala.lajeczna napisał:
                                              > >
                                              > > > W razie czego zaparzę ci ziółka.
                                              > >
                                              > > zagrzej mi raczej...niekoniecznie ziółka
                                              >
                                              >
                                              > Alanie, chyba się czerwienię. Ach, mam takie myśli...
                                              • lala.lajeczna Re: ja myślałem o grzańcu z czerwonego wina,a TY? 10.05.05, 16:57
                                                Czerwone wino odpada. Jako prawdziwa kobieta pijam wyłącznie czysty spirytus.

• lala.laleczna Dziękuję, alanie, za miłą propozycję, ale nie 11.05.05, 09:27
                                    skorzystam. Nie zwykłam umawiać się z kimś, kto zamiast mnie podrywa najlepszą
                                    przyjaciółkę, i to tylko dlatego, że przyjaciółka jest niepełnosprawna umysłowo.
                                    • al_an.ski Re: Dziękuję, alanie, za miłą propozycję, ale nie 11.05.05, 12:54
                                      lala.laleczna napisała:

> skorzystam. Nie zwykłam umawiać się z kimś, kto zamiast mnie podrywa
                                      najlepszą
                                      > przyjaciółkę, i to tylko dlatego, że przyjaciółka jest niepełnosprawna
                                      umysłowo
                                      > .

Ja? Pani Oberleutnant, gdzie? Kiedy? Jak?
                          • lala.lajeczna Tak, przypominam z całą stanowczością ! 10.05.05, 16:00
                            I domagam się bys pisała o pedofilach, podatkach i orgazmach. Pozostałe tematy
                            musisz uzgodnić ze mną. Naradzimy się z gini co do dalszych twych losów.
                        • perlisty Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 15:57
                          owca_czarna napisała:
                          > Uwaga! Uwaga! oto Gini - OBIEKT MUZEALNY, któremu już nic nie pozostało, jak
                          > tylko szczekanie na forum i opluwanie ludzi.

masz szczescie, ze wyraznie sprecyzowalas nick tego obiektu, bo juz myslalem,
                          ze znowu przesladujesz mojego przyjaciela.

-----------------------------

5,5 w porywach 6
                          • owca_czarna Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 16:21
                            perlisty napisał:

> owca_czarna napisała:
                            > > Uwaga! Uwaga! oto Gini - OBIEKT MUZEALNY, któremu już nic nie pozostało,
                            > jak
                            > > tylko szczekanie na forum i opluwanie ludzi.
                            > masz szczescie, ze wyraznie sprecyzowalas nick tego obiektu, bo juz myslalem,
                            > ze znowu przesladujesz mojego przyjaciela.
                            > -----------------------------

> 5,5 w porywach 6

a co podobna jest do Twojego przyjaciela?.

czarna_owca
                            • perlisty Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 16:27
                              ale gdziez tam. gini to podobno odmiana swini. a moj przyjaciel, sama wiesz
                              jaki przystojny.

-----------------------------

5,5 w porywach 6
                        • gini Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 16:51
                          owca_czarna napisała:

> gini napisała:
                          >
                          > > Moze pisac tylko tutaj, , robic za klake, bo na innym forum zginelaby bid
                          > ula ,
                          > > nie ma po prostu o niczym pojecia.
                          > > A tak beknie od czasu do czasu cos na post krecia52 , przyklasnie mance p
                          > omacha
                          > >
                          > > pomponami i to wszystko.
                          >
                          > Uwaga! Uwaga! oto Gini - OBIEKT MUZEALNY, któremu już nic nie pozostało, jak
                          > tylko szczekanie na forum i opluwanie ludzi.

O ktorym forum piszesz?Bo tutaj to sciek jest a nie forum.

Aby oszczędzić jej chorobliwego,
                          > nienawistnego cierpienia, mam dla Gini nie do odrzucienia propozycję:

Mozesz oszczedzac sama sobie ja na nic nie cierpie .

> proponuję oprawić ją w rameczki i powiesić na ścinie jakiegoś muzeum.
                          > Wcześniej jednak trzeba będzie ją zakneblować, bo z czasów wczesnego
                          dzieciństw
                          > a
                          > i młodości (o ile była młoda!) pozostał jej brzydki nawyk kablowania,
                          skarżenia
                          > i donoszenia.

Doprawdy?To ja kablowalam do FBI, 3slowa zydowskiego "?Ja chcialam podkablowac
                          lale?
                          To raczej twoja przyjacioleczka Mania , ale czego wymagac od owcy.
                          Ja nigdzie nie kabluje, a na moderacji kpie sobie z aesow to wszystko, a przy
                          okazji i z twojego beczenia.

Jak żyję, nie znałam takiej drugiej osoby.

Mnie tez nie znasz , bo i skad.
                          Na moderacje, nie musze nic donosic, bo te forum glupia owco czytane jest przez
                          aesow non stop, wiec nie musze sie fatygowac, by im o tym napisac.
                          Ale czy do owcy cos dotrze?
                          Gdybym chciala kablowac, to pisalabym na abouse i glupia owca nie wiedzialaby o
                          tym.

Będąc pod wrazeniem
                          > oraz zaskoczona zamiłowaniem do plotkarstwa, lizusowstwa i donosicielstwa tej
                          > baby, ja, jajko domorosła poetka ludowa, wykorzystując swój prawdziwy dar i
                          > talent smile)))))) wink, poświęciłam jej te pare linijek poematu,
                          zakwalifikowanego
                          > juz do literakiej Nargody Nike 2005.

A gdzie ja sie do kogo podlizuje, mozesz wskazac?Ale jezeli kpiny z adminow
                          uwazasz za lizusostwo no coz przy twoim rozumku to normalka.

>
                          > "proszę Ciebie, proszę Tebe
                          > a na Aquanqcie same śmiecie:
                          > - tam się gacie reklamuje Mani!
                          > - tam Krzyś klechów tylko gani
                          > - tam jest Helga i Tomaszek
                          > a ja sama sad jak ten ptaszek
                          > wszystkie fora ofrunęłam
                          > wszystkie plotki pochłonęłam
                          > zaogniłam kłótnie, zwady,
                          > lecz na Aqua nie dam rady sad
                          > pomóż mi mój Tebe miły
                          > bo ja sama nie mam siły.
                          > Tebe! smile
                          > a gdy wszystko rozpirzymy
                          > (niestety tu muszę teraz wprowadzić poprawkę)
                          > zostanę FORUMOWĄ SKARŻYPYTĄ GINI!!!"

Piekne, pisz dalej, jobel murowany, utalentowana jestes nieslychanie.

>
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=23645708&a=23672952
                          > czarna_owca
                          >
                          • pulitzerka Przepraszam ale co to są "aesy"?Powaga,nie wiem 10.05.05, 17:32
                            a wy tu o czyms takim:

Doprawdy?To ja kablowalam do FBI, 3slowa zydowskiego "?Ja chcialam podkablowac
                            lale?
                            To raczej twoja przyjacioleczka Mania , ale czego wymagac od owcy.
                            Ja nigdzie nie kabluje, a na moderacji kpie sobie z aesow to wszystko, a przy
                            okazji i z twojego beczenia.

Mnie tez nie znasz , bo i skad.
                            Na moderacje, nie musze nic donosic, bo te forum glupia owco czytane jest przez
                            aesow non stop, wiec nie musze sie fatygowac, by im o tym napisac.
                            • owca_czarna Re: Przepraszam ale co to są "aesy"?Powaga,nie wi 10.05.05, 18:23
                              pulitzerka napisała:

> a wy tu o czyms takim:
                              >
                              > Doprawdy?To ja kablowalam do FBI, 3slowa zydowskiego "?Ja chcialam podkablowac
                              > lale?
                              > To raczej twoja przyjacioleczka Mania , ale czego wymagac od owcy.
                              > Ja nigdzie nie kabluje, a na moderacji kpie sobie z aesow to wszystko, a przy
                              > okazji i z twojego beczenia.
                              >
                              >
                              >
                              >
                              > Mnie tez nie znasz , bo i skad.
                              > Na moderacje, nie musze nic donosic, bo te forum glupia owco czytane jest przez
                              >
                              > aesow non stop, wiec nie musze sie fatygowac, by im o tym napisac.

ja nie mam pojęcia o czym ona napisała. Dla mnie to Gini gada jak w malignie.
                              Cos z przeszłości tego forum jej się przypomniało i teraz tak się rzuca.

czarna_owca.
                              • gini Re: Przepraszam ale co to są "aesy"?Powaga,nie wi 10.05.05, 18:29
                                owca_czarna napisała:

> pulitzerka napisała:
                                >
                                > > a wy tu o czyms takim:
                                > >
                                > > Doprawdy?To ja kablowalam do FBI, 3slowa zydowskiego "?Ja chcialam podkab
                                > lowac
                                > > lale?
                                > > To raczej twoja przyjacioleczka Mania , ale czego wymagac od owcy.
                                > > Ja nigdzie nie kabluje, a na moderacji kpie sobie z aesow to wszystko, a
                                > przy
                                > > okazji i z twojego beczenia.
                                > >
                                > >
                                > >
                                > >
                                > > Mnie tez nie znasz , bo i skad.
                                > > Na moderacje, nie musze nic donosic, bo te forum glupia owco czytane jest
                                > przez
                                > >
                                > > aesow non stop, wiec nie musze sie fatygowac, by im o tym napisac.
                                >
                                >
                                > ja nie mam pojęcia o czym ona napisała. Dla mnie to Gini gada jak w
                                malignie.
                                > Cos z przeszłości tego forum jej się przypomniało i teraz tak się rzuca.
                                >
                                > czarna_owca.
                                >

A skad glupia owca moze wiedziec cokolwiek?Przeciez owca umie tylko pobekiwac i
                                machac pomponami .
                                aes to admin spoleczny .
                                Taka osoba, ktora wycina posty , czyli cenzuruje forum.
                                admin, skrot od administracji .
                                • pulitzerka Dzieki gini, nie wiedzialam. Juz wiem co to "aesy" 10.05.05, 22:04
                                  najgorsi sa "społecznicy" i "ochotnicy". Buziaczki
                          • owca_czarna Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 18:17
                            gini napisała:

Oo zjadliwe próchno się posypało, co Ty tak znowu napyszczyłaś do mnie .
                            Powiedziałm Ci że nie jesteś wyrocznią portalu i mam głęboko gdzieś Twoje zdanie.

> To raczej twoja przyjacioleczka Mania ,

pomyliły Ci się pojęcia. Przyjażń a rozmowy w wirtualnym świecie, to są dwie
                            bajki. Tylko ty już masz problem z ich rozróżnieniem. Juz Ci się całkowicie
                            pipierduuuulił świat wirtualny z realem. Odspawaj się od tego komputera , dobrze
                            Ci to zrobi.

> ale czego wymagac od owcy.

heheheh ale Ty jesteś pustak , albo nie, Ty jesteś jak cegla dziurawka
                            prześwity w mózgu na wylot

> Mnie tez nie znasz , bo i skad.

i dzięki Ci Panie, że mnie nie obdarowałes taką znajomoscią.

> Ale czy do owcy cos dotrze?

juz znudziło mi się czytanie tego "owca" i "owca", w postach, od dzisiaj do
                            mnie mówisz Pani Owieczko!

> Gdybym chciala kablowac, to pisalabym na abouse i glupia owca nie wiedzialaby o
                            > tym.

nie tłumacz się, bo tłumaczą się winni. A głupich Gini szukaj w rodzinie. Jak ci
                            w pycha (nie chcę napisać w ryja) nie przywalą, to może i wysłuchają .

> > "proszę Ciebie, proszę Tebe
                            > > a na Aquanqcie same śmiecie:
                            > > - tam się gacie reklamuje Mani!
                            > > - tam Krzyś klechów tylko gani
                            > > - tam jest Helga i Tomaszek
                            > > a ja sama sad jak ten ptaszek
                            > > wszystkie fora ofrunęłam
                            > > wszystkie plotki pochłonęłam
                            > > zaogniłam kłótnie, zwady,
                            > > lecz na Aqua nie dam rady sad
                            > > pomóż mi mój Tebe miły
                            > > bo ja sama nie mam siły.
                            > > Tebe! smile
                            > > a gdy wszystko rozpirzymy
                            > > (niestety tu muszę teraz wprowadzić poprawkę)
                            > > zostanę FORUMOWĄ SKARŻYPYTĄ GINI!!!"

> Piekne, pisz dalej, jobel murowany, utalentowana jestes nieslychanie.

przecież napisałam, że już jest zakwalifikowany do Nike 2005 Proszę więcej mi
                            nie schlebiać I tak już o tobie nie napiszę. A teraz przebieram się w inny nick
                            i idę na inne forum. Oczywiście Owieczka tu zostaje i będzie dalej skubać trwkę

do widzenia Gini na innej platforemce forumowej,
                            heheheheheehehehehhehsmile))))))))))))

czarna_owca
                            • gini Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 18:25
                              owca_czarna napisała:

> gini napisała:
                              >
                              > Oo zjadliwe próchno się posypało, co Ty tak znowu napyszczyłaś do mnie .
                              > Powiedziałm Ci że nie jesteś wyrocznią portalu i mam głęboko gdzieś Twoje
                              zdani
                              > e.

No to co tak nerwowo bekasz .

>
                              > > To raczej twoja przyjacioleczka Mania ,
                              >
                              > pomyliły Ci się pojęcia. Przyjażń a rozmowy w wirtualnym świecie, to są dwie
                              > bajki. Tylko ty już masz problem z ich rozróżnieniem. Juz Ci się całkowicie
                              > pipierduuuulił świat wirtualny z realem. Odspawaj się od tego komputera ,
                              dobrz
                              > e
                              > Ci to zrobi.

Swoje rady zachowaj dl siebie, i odspawaj sie sama.
                              A za manka lazisz i beczysz , i nastepny fakt, ze to manka, kablowala gdzie sie
                              dalo.

>
                              > > ale czego wymagac od owcy.
                              >
                              > heheheh ale Ty jesteś pustak , albo nie, Ty jesteś jak cegla dziurawka
                              > prześwity w mózgu na wylot

No i znowu biedna owca, nerwowo beka.
                              >
                              > > Mnie tez nie znasz , bo i skad.
                              >
                              > i dzięki Ci Panie, że mnie nie obdarowałes taką znajomoscią.

Wiec nie wypisuj bzdur na moj temat, .
                              >
                              > > Ale czy do owcy cos dotrze?
                              >
                              > juz znudziło mi się czytanie tego "owca" i "owca", w postach, od dzisiaj do
                              > mnie mówisz Pani Owieczko!

Dobrze owco, ale moze jeszcze nie dzisiaj.

>
                              > > Gdybym chciala kablowac, to pisalabym na abouse i glupia owca nie wiedzia
                              > laby o
                              > > tym.
                              >
                              > nie tłumacz się, bo tłumaczą się winni.

Ja sie nie tlumacze, tlumacze tobie bo nie rozumiesz pewnych rzeczy .

A głupich Gini szukaj w rodzinie. Jak c
                              > i
                              > w pycha (nie chcę napisać w ryja) nie przywalą, to może i wysłuchają .

W mojej rodzinie glupich owiec nie ma, ale ty ze swoim beczeniem jestes pod
                              reka glupia owco.
                              A zeby mi przywalic, coz pomarzyc zawsze sobie mozesz .

>
                              > > > "proszę Ciebie, proszę Tebe
                              > > > a na Aquanqcie same śmiecie:
                              > > > - tam się gacie reklamuje Mani!
                              > > > - tam Krzyś klechów tylko gani
                              > > > - tam jest Helga i Tomaszek
                              > > > a ja sama sad jak ten ptaszek
                              > > > wszystkie fora ofrunęłam
                              > > > wszystkie plotki pochłonęłam
                              > > > zaogniłam kłótnie, zwady,
                              > > > lecz na Aqua nie dam rady sad
                              > > > pomóż mi mój Tebe miły
                              > > > bo ja sama nie mam siły.
                              > > > Tebe! smile
                              > > > a gdy wszystko rozpirzymy
                              > > > (niestety tu muszę teraz wprowadzić poprawkę)
                              > > > zostanę FORUMOWĄ SKARŻYPYTĄ GINI!!!"
                              >
                              > > Piekne, pisz dalej, jobel murowany, utalentowana jestes nieslychanie.
                              >
                              > przecież napisałam, że już jest zakwalifikowany do Nike 2005 Proszę więcej mi
                              > nie schlebiać I tak już o tobie nie napiszę. A teraz przebieram się w inny
                              nick
                              > i idę na inne forum. Oczywiście Owieczka tu zostaje i będzie dalej skubać
                              trwkę
                              >
                              >
                              > do widzenia Gini na innej platforemce forumowej,
                              > heheheheheehehehehhehsmile))))))))))))
                              >
                              > czarna_owca
                              >
                              Nic innego bidulko nie moglas wymyslic?
                              Z gory gratuluje Nike .
                              • landkarte Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 18:33
                                gini, czemu ty wlasciwie jestes takim scierwem? nazywaja cie smierducha chyba
                                slusznie.
                                • gini Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 18:39
                                  landkarte napisał:

> gini, czemu ty wlasciwie jestes takim scierwem? nazywaja cie smierducha chyba
                                  > slusznie.

A czemu sie tak denerwujesz ?Smierducha nazywa mnie twoj kolega kretyn
                                  jedynie , pewnie za to, ze mu wycinam posty, ktorych nie napisal biedaczek.
                                  Ale kretyna to ja juz nawet nie czytam, w koncu od lat pisze w kolko jedno i to
                                  samo.
                                  Na razie was zostawiam, te beczenie owcy mnie dobija .
                                  • gini Re: landkarte 10.05.05, 18:41
                                    Jak ci bedzie nudno beze mnie to owca ci pomacha pomponami , a w razie co
                                    popros manke to ci moze niedrogo wypozyczy jakiegos pedzia, Tomcio gdzies tam
                                    pokazywal zdjecia, bedziesz mogl sobie wybrac.
                                    Manka zachwalala bardzo.
                                    Papatki
                                  • owca_czarna Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 18:43

> Na razie was zostawiam, te beczenie owcy mnie dobija .

jak Ciebie dobiję to zmienisz nick na PADLINA
                                  • landkarte Re: Obiekt muzealny GINI 10.05.05, 18:48
                                    powtarzasz sie.to wycinanie postow, ktorych jeszcze nie napisal jest nuuuudne.
                                    teraz mozesz odpelznac, bo zasmrodzilas cale forum. musimy przewietrzyc. fuj,
                                    jakiez z ciebie paskudztwo.
    • lechuj1 [...] 10.05.05, 13:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • dachs a konkretnie 10.05.05, 14:06
        lech*j. smile
        Jak juz odchodzisz, to moze nam zdradzisz Twoje pozostale dwa nicki.
        • lechuj1 Re: a konkretnie 10.05.05, 14:18
          Jeden to krepekuk.
          A drugi mariana.rokita.
          • volm Coś jest na rzeczy.Jak pożegnał sie walec,zniknela 12.05.05, 00:00
            i marianna.rokita i ten jej alf kropekuk. Czyzby to byla prawda, ze stanowili
            jedno??? zabawne byloby.
            Zauwazcie, ze dziś marianka nie pojawila sie nawet w watku o seksreklamach
            ministrer Środy. Niesamowite!

lechuj1 napisał:

> Jeden to krepekuk.
            > A drugi mariana.rokita.
      • lexuy Tera jezdem Pan 12.05.05, 19:25
        Lexuy. Lechuj1 komuś się nie spodobał.
    • 7em Re: Żegnajcie! Miłych chwil także poza Forum 10.05.05, 20:26
      mysle ze kolega walec zostawia sobie furtkę do powrotu. nie ujawnia wlasciwych
      loginów. tych bardziej znanych. kiedys na fali histerii zwiazanej z grzebaniem
      zywych przez pomylke w trumnach instalowano dzwonki i rozne przemyslne
      uurzadzenia tak na wszelki wypadek. dzis wlasny pogrzeb odprawia sie pod innym
      nickiem.

5040
    • t0g Re: Żegnajcie! Miłych chwil także poza Forum 10.05.05, 21:07
      walecc1 napisała:

Czy mi będzie Was brakowało?
      > Niektórych z Was – tak: mam na myśli patience, hasz0, t0g, z którymi pocz
      > ułem
      > jakąś pokoleniową i mentalną więź (choć nie podzielam sympatii tego
      > ostatniego).

A jakie sa moje sympatie? Chetnie bym sie dowiedzial...
      • lechuj1 Re: Żegnajcie! Miłych chwil także poza Forum 10.05.05, 21:40
        Ja też bym się chętnie dowiedział. Zwłaszcza n/t tej więzi pokoleniowej.
    • marianna.rokita tak sie ciesze,ze az nie wierze:)ze splywasz:) 10.05.05, 21:38

• lechuj1 Re: tak sie ciesze,ze az nie wierze:)ze splywasz: 10.05.05, 21:42
        marianna.rokita napisała:

>

Kupujta tylko u Lechuja!
      • gini Re: tak sie ciesze,ze az nie wierze:)ze splywasz: 10.05.05, 22:21
        marianna.rokita napisała:

nie martw sie manka wpadne od czasu do czasu.A ty sie wez za jakas uczciwa
        robote, to nie bedziesz musiala zebrac o znizke na gacie.
        • t0g Marianno! Czy Walecc1 to wiadoma osoba? 11.05.05, 05:19
          Czy w takim razie "niegodną osobą" masz niby byc Ty?
        • lala.laleczna Re: tak sie ciesze,ze az nie wierze:)ze splywasz: 11.05.05, 10:21
          Wybacz, gini, ale moim zdaniem prostytucja to uczciwa robota.
          Pod warunkiem, że prostytutka się do tego uczciwie przyznaje.

gini napisała:

> marianna.rokita napisała:
          >
          > nie martw sie manka wpadne od czasu do czasu.A ty sie wez za jakas uczciwa
          > robote, to nie bedziesz musiala zebrac o znizke na gacie.

>
          >
    • kropekuk Nie zalewaj: prokuratura zoliborska chyba cie 12.05.05, 04:35
      posadzi do sprawy. Jako stwarzajacego zagrozenie - wstyd: tak pobic starsza
      pania!
    • kanalia11 Co za stek ckliwych sentymentalnych bzdur. Romanse 12.05.05, 19:01
      powinienes pisac
      • marianna.rokita Re: Co za stek ckliwych sentymentalnych bzdur. Ro 12.05.05, 19:02
        Jezusicku kanalio psylozl...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka