Dodaj do ulubionych

Nie spamuj hiperrealizm .....

22.05.05, 07:26
Podrzucasz stare watki w gore nawet na nie nie odpowiadajac. Nudzi ci sie
bardzo? To poczytaj troszke.
To co robisz to jest spam.
Obserwuj wątek
    • hiperrealizm Re: Nie spamuj hiperrealizm ..... 22.05.05, 07:29
      Mylisz się to co robię to nie jest spam. Poszukaj sobie definicji spamu.
      Miłego dnia marrianno!
      • marianna.rokita Re: Nie spamuj hiperrealizm ..... 22.05.05, 07:31
        To podpada pod spam moj drogi.Bezsensowne podrzucanie starych watkow, bez
        ospisywania na nie, kwalifikuje sie jako smiecenie.
        sad
        Milego dnia rowniez.......
        • hiperrealizm Re: Nie spamuj hiperrealizm ..... 22.05.05, 07:34
          Zapewniam cię moja droga Marianno to nie jest spam. To nazywa się inaczej.
          Poszukaj w sieci definicji spamu.
          Uśmiechnij się!
          • marianna.rokita Re: Nie spamuj hiperrealizm ..... 22.05.05, 07:38
            Przykro mi, ale podpada to pod dfinicje spamu,skoro...m.in zasmiecasz komus
            serwer.Hmmm podnosisz,podnosisz .. co chcesz sprawic ? Zeby ludzie mysleli,ze
            na Aquanecie nic aktualnego sie nie dzieje,skoro kiedysnapisales mu "ze ma
            zdychac"lub tez "ze jest dziadostwem" ? Czy zeby odwrocic uwage od watkow
            pisanych niedawno ?
            Usmiecham sie nie masz pojecia, jak bardzosmile
            Zapewniam poza tym,ze nowe watki wroca na stare miejsce.....
            big_grin
    • al_an.ski Nie czepiaj sie od rana ludzi rokita 22.05.05, 07:35
      nudzi ci sie?nie masz co robic?

_Za tydzień kolejne przeszukanie, z tego co wiem smile
      • marianna.rokita Re: Nie czepiaj sie od rana ludzi rokita 22.05.05, 07:41
        No zobaczymy.
        • marianna.rokita Radze przestan spamowac.... n/t 22.05.05, 08:00

• hiperrealizm Re: Radze przestan spamowac.... n/t 22.05.05, 08:01
            Ależ ja nie spamuję smile
            • marianna.rokita Re: Radze przestan spamowac.... n/t 22.05.05, 08:05
              Ok.Zobaczymy zatem czyja definicja spamu jest uaktualniona.
              • hiperrealizm Re: Radze przestan spamowac.... n/t 22.05.05, 08:09
                To co zrobiłem to raczej jest forma flooding,u.
                • marianna.rokita Re: Radze przestan spamowac.... n/t 22.05.05, 08:16
                  Czlowieku, a wywoluj sobie serwer, ile razy chcesz, ale nie w ten sposob smile
                  Zreszta nie zablokujesz serwera tak slabiusim floodingiem.Co najwyzej
                  przyczynisz sie,ze do tego,ze tobie konto zostanie zablokowane.
                  Bo cytowanie czyichs wypowiedzi,co za tym idzie powielanie ich, jest juz
                  smieciarstwem.Proste?
                  • marianna.rokita Anex: 22.05.05, 08:18
                    Napisalam:
                    "Bo cytowanie czyichs wypowiedzi,co za tym idzie powielanie ich, jest juz
                    smieciarstwem.Proste? "
                    DODAJE:
                    BEZ DOPISYWANIA TEKSTU NA DANY TEMAT.
                    • hiperrealizm Re: Anex: 22.05.05, 08:26
                      Spam to elektroniczne wiadomości masowo rozsyłane do osób, które ich nie
                      oczekują. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty
                      elektronicznej oraz w Usenecie.

Istotą spamu jest rozsyłanie dużej liczby wiadomości o jednakowej treści do
                      nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia jaka jest treść tych wiadomości.
                      Rozsyłanie znacznej liczby maili w dowolnej "słusznej sprawie" również jest
                      uważane za spam.

Spam dzieli się na Unsolicited Commercial Email (UCE), czyli spam komercyjny o
                      charakterze reklamowym, oraz Unsolicited Bulk Email (UBE), czyli niechciane
                      maile o charaktarze niekomercyjnym takie jak "łańcuszki szczęścia", masowe
                      rozsyłanie fałszywych ostrzeżeń o wirusach, czy próśb o pomoc (autentycznych
                      lub oszustw).

To co robiłem na forum nie mieści się w ramach przytoczonej przeze mnie
                      definicji.
                  • hiperrealizm Re: Radze przestan spamowac.... n/t 22.05.05, 08:29
                    marianna.rokita napisała:

> Czlowieku, a wywoluj sobie serwer, ile razy chcesz, ale nie w ten sposob smile
                    > Zreszta nie zablokujesz serwera tak slabiusim floodingiem.Co najwyzej
                    > przyczynisz sie,ze do tego,ze tobie konto zostanie zablokowane.
                    > Bo cytowanie czyichs wypowiedzi,co za tym idzie powielanie ich, jest juz
                    > smieciarstwem.Proste?
                    smile))))))
                    Ależ ja nie twierdzę że jest to czysty flooding! Czytaj uważnie! Gdzie mi tam
                    malutkiemu robaczkowi do blokowania serwerów takiego giganta jak AGORA smile
                    Realnie oceniam swoje możliwości. smile
                    • krzys52 Ty spamujesz albo nie spamujesz :O)) 22.05.05, 09:01
                      Bo jesli to co robisz nie podoba sie tebe to spamujesz. Jesli Tebe zastrzezen
                      nie ma, to, twoje zwalczanie F.A., badz zwracanie na siebie uwagi, nie zostanie
                      podciagniete pod spam.

Prawda, ze definicja Tebe jest prostsza od twoich oraz bardziej uniwersalna?
                      W twoich definicjach moznaby dyskutowac co to anaczy "masowo" wysylane maile,
                      czy tez "znaczna ilosc" maili. Tebe nie pieprzyl sie z takimi duperelami co to
                      tylko utrudniaja zycie a w glowach maca. Spamem jest wszystko to czego on sobie
                      nie zyczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka