Dodaj do ulubionych

Tragedia Bialorusi: W Polsce bedzie tak w "wyborach" 2005!!!!

IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 10.09.01, 02:41
Tak bedzie jesli zaglosujesz na "czerwonego'' teraz!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jajacek Re: Tragedia Japoni W Polsce bedzie tak w IP: *.kabel.telenet.be 10.09.01, 06:58
      W Polsce moze byc tragedia jak wroci Slon
    • Gość: jurek1 Do Slona IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 07:19
      Slon już kiedyś radziłem Ci, żebyś sięgnął do tradycji samurajów i wybrał
      jedyne właściwe rozwiązanie.
      Zazwyczaj staram się być grzeczny, ale jak czytam coś takiego to mnie szlag
      trafia, że Matka ziemia takich dupków jak Ty jeszcze nosi.

Już wielokrotnie pisałem, że SLD to nie moja bajka i w tym roku nie bardzo jest
      na kogo głosować. Natura mnie wspomogła bo wyjeżdżam 22 września i ominie mnie
      dylemat na których kanciarzy głosować.

W 1993 roku podobni tobie prorokowali to samo i co? I nic.
      Teraz Slon przejął misje dziejową uchronienia Polaków przed octem na półkach.
      Tylko dupku jeden zauważ, że Twoi idole z AWS doprowadzili do tego, że wkrótce
      Polaków może być stać tylko na ocet. To Twój ideał polityka Buzek i spółka
      Balcerowicz, Bauc zrobili to co powinno się zrobić dawno, ale bez głowy i
      wszystko na raz. Ponadto wzorem z najlepszych lat komuny okłamywali
      społeczeństwo, że jest dobrze.

Zamiast wymądrzać się z tej Japonii i okradać cwaniaczku swego pracodawcę
      korzystając z internetu nie za swoje pieniądze, przyjedź tu i w Polsce zacznij
      się mądrzyć.

Nie odpowiadała druga Japonia Wałęsy? To siedź cicho w pierwszej.
      • tyu Re: Do Slona i Jurka 10.09.01, 07:55
        Brawo, Jurku!
        To, co ja napisałbym, gdyby nie było tu Twego tekstu, byłoby bardzo podobne. Z
        tą tylko różnicą, że ja będę głosował na SLD. Tak, mam pewne wątpliwości, czy
        wśród nowych SLD-owskich posłów nie będą cwani "bohaterowie ostatniej godziny" -
        tacy, którzy zawsze bezbłędnie załapują się do obozu przyszłego zwycięzcy. Ale
        to ryzyko istnieje wszędzie. Natomiast porównywanie Polski AD 2001 do Białorusi
        Łukaszenki... By tak widzieć sprawy - rzeczywiście trzeba patrzeć z odległości
        Japonii. Albo słuchać Radia Maryja. Może w przypadku Słonia spełnione jest
        jedno i drugie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka