peilung 01.06.05, 14:56 Carmen Electra w roli zony w "Cheaper by the Dozen 2" www.mopo.de/images/2005/20050601/CarmenxElectra_8956796.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydgosc Re: trochę piekna...... 01.06.05, 14:59 troche nie na temat, troche nie to forum Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: trochę piekna...... 01.06.05, 15:04 bydgosc napisał: > troche nie na temat, troche nie to forum aqua to forum uniwersalne - przeznalizuj nazwe. a co do piekna - nieszczegolne. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: trochę piekna...... 01.06.05, 15:11 przeanalizowalem: "Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl." Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: aqua.... 01.06.05, 15:17 jasne ze sie kojarzy - z woda i laniem wody na przyklad..... a nazwa Rzeczpospolita kojarzy sie? pospolici ludzie tylko tu mieszkaja? Forum ma spercyzowana tematyke polityczna - jak dla mnie jeasne to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: aqua.... 01.06.05, 15:25 bydgosc napisał: > jasne ze sie kojarzy - z woda i laniem wody na przyklad..... dobrze ci sie kojarzy chlopcze.drugi czlon rozumowania - bledny. forum o sprecyzowanej tematyce politycznej nie nazwaloby sie aquanet. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: aqua.... 01.06.05, 15:28 to po h.... jest taki opis na tym forum? - chlopcze Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: aqua.... 01.06.05, 15:29 spytaj admina, a jak zbladziles tu przez przypadek i nie podoba ci sie, zawsze mozesz wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: aqua.... 01.06.05, 15:32 przeciwnie - podoba mie sie - zostane i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: aqua.... 01.06.05, 15:32 wiesz..... ktos nazwal firme produkujaco m.in. autobysy IKARUS a one przeciez nie lataja i nie maja wypadkow lotniczych.... wiec uwazam, ze opis jest wiazacy - do pewnego stopnia..... Polpharma - rozumiem, ze polska firma.... (a g.... - juz nie zupelnie, zeby sie dowiedziec prawdy trezba sie wczytac w papiery tej firmy), I tak jesli chodzi o nazwy to Czerwony Krzyz powinien sie kojarzyc z krzyzem, na ktorym zostal ukrzyzowany Chrystus - wszak on krawwil no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: aqua.... 01.06.05, 17:25 bydgosc napisał: > wiesz..... ktos nazwal firme produkujaco m.in. autobysy IKARUS a one przeciez > nie lataja i nie maja wypadkow lotniczych.... > > wiec uwazam, ze opis jest wiazacy - do pewnego stopnia..... > > > Polpharma - rozumiem, ze polska firma.... (a g.... - juz nie zupelnie, zeby sie > dowiedziec prawdy trezba sie wczytac w papiery tej firmy), > > I tak jesli chodzi o nazwy to Czerwony Krzyz powinien sie kojarzyc z krzyzem, n > a > ktorym zostal ukrzyzowany Chrystus - wszak on krawwil no nie? to tak jak Twój nick, ma się wrazenie, że z Bydgoszczy piszesz, a wcale tak nie musi być, NO NIE ? Zwrotu "NO NIE" wg teorii Hasza, używa się w Lublinie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=24519785&a=24526370 Równie dobrze możesz być byd_gość ))))) , co tam miano ........... czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: aqua.... 01.06.05, 17:37 racja - ale to nie ja sie czepiam nazw, ja tylko cytuje inne Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: aqua.... 01.06.05, 17:55 bydgosc napisał: > racja - ale to nie ja sie czepiam nazw, ja tylko cytuje inne wiem, że nie Ty , tylko tak mi się skojarzyło. Co wejdę na aqua to zastanawiam się czy (sorry) spelenisz Bydgosc, czy jestes gościem_byd Wiekszość ma tu jedne skojarzenie z nazwą Aquanetu, ale każdy kojarzy jak mu się podoba, no nie? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś